Mosogatás

Alkategóriák

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből
 • 2 700 Ft Raktáron

  A szilikon szivacs hatékonyan eltávolítja az élelmiszer-maradványokat. A szivacs puha szilikonból készült, szabadon hajlítható és konyhai kesztyűként is használható. A legnagyobb előnye, hogy nem kell olyan hamar eldobni, mint egy hagyományos szivacsot. A szivacs tökéletesen tisztít és forró vízzel is mosható.

   
  2 700 Ft
  6 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 940 Ft Raktáron

  A népszerű tisztító szivacsok még erősebb változata, amely segít a piszkos konyhai edényeknél! Ezzel a szivaccsal könnyen megszabadulhat az odaégett ételtől, a zsíros dolgoktól és más szennyeződésektől. A szivacs mérete 10 x 7 x 2,5 cm.

   
  940 Ft
  31 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 580 Ft Raktáron

  Átázott a keze, érzékeny a bőre, vagy agresszív szerekkel mosogat? Akkor ezekre a mosókesztyűkre van szüksége. A kesztyű jobbkezesek számára alkalmas - a mosáshoz szükséges szivacs a jobb kesztyűn található.

   
  1 580 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 30 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 260 Ft Raktáron

  Tisztítson meg minden poharat vagy üveget ezzel a szilikon kefével! A kefe profiljának köszönhetően minden palacknyakba illeszkedik, így a keskeny üvegeket is egészen az aljáig megtisztíthatja. Használhatja termoszok vagy vázák tisztítására is. Használat után csak öblítse le a kefét meleg vízzel.

   
  1 260 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből