Mosogatás

Alkategóriák

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből
 • 3 290 Ft Raktáron

  A szilikon szivacs hatékonyan eltávolítja az élelmiszer-maradványokat. A szivacs puha szilikonból készült, szabadon hajlítható és konyhai kesztyűként is használható. A legnagyobb előnye, hogy nem kell olyan hamar eldobni, mint egy hagyományos szivacsot. A szivacs tökéletesen tisztít és forró vízzel is mosható.

   
  3 290 Ft
  12 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 040 Ft Raktáron

  A Sanytol 4in1 mosogatógép tabletta egyszerre fertőtlenít, tisztít, sóz és fényesít. Egyedi összetétele garantálja az edények és a mosogatógép optimális tisztaságát (előzetes öblítés nélkül), rövid és alacsony hőfokú programok esetében is.

   
  4 040 Ft
  5 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 890 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Egy ideális tartó tapadókoronggal a mosogatószivacs elhelyezésére. A szivacs behelyezése után a maradék víz elfolyik és nem ülepszik le az aljára, melynek hála a szivacs száraz marad és higiénikus.

   
  890 Ft
  48 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 890 Ft Raktáron

  A mosogatógépbe helyezett szennyezett edények kellemetlen szagokat hagyhatnak a gép belsejében. Ez különösen a mosogatógép kinyitásakor és az edények berakásakor okozhat kellemetlenséget.Próbálja ki a Finish mosogatógép-illatosítót. A mosogatógépnek tiszta és friss illatot kölcsönöz anélkül, hogy az edényeken erőteljes illatot hagyna! Lime illatban.

   
  890 Ft
  4 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 890 Ft Raktáron

  Hatékony összetételének és aktív habjának köszönhetően megbirkózik a zsírral és a szennyeződésekkel. A mosogatószer erősen koncentrált, tehát pénztárcabarát.

   
  890 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 740 Ft Raktáron

  A Pur Power mosogatószer nem csak tökéletesen távolítja el a szennyeződéseket és a zsírokat az edényekről, hanem használata megakadályozza a konyhai lefolyó eltömődését! Az aktív összetevők egyedülálló kombinációja eltávolítja még a legmakacsabb odaégett ételeket és a zsírt is, ugyanakkor az új összetevőknek köszönhetően megelőzi a csatorna eltömődését és...

   
  740 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből