Testápolás

Testápolás

Csak egy teste van, itt az ideje kényeztetni egy kicsit - mert megérdemli! Próbálja ki az valamelyik termékünket az egészsége megőrzésének érdekében. Fogfehérítő eszközök, arcmaszkok, méregtelenítő tapaszok vagy pihentető ujjelválasztók - változatos lehetőségek sokasága áll rendelkezésére!

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 115 tételből
  • 1 990 Ft Raktáron

    6 Review(s)

    A diszkréten kinéző rúzs alakú borotva rögtön és fájdalommentesen távolítja el a szőrszálakat az arcrészekről, ajkakról, állról és az arcról. Egyszerűen elrejtheti táskájába, és bármikor, bárhol önnél lehet.

     
    1 990 Ft
    45 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 2 napon belüli postázással
  • 4 356 Ft Raktáron

    Szép fehér fogakra vágyik? Ezzel az ultrahangos fogtisztítóval könnyen megy. Alkalmas mindazoknak, akik szívesen és rendszeresen gondoskodnak a fogaikról. Ultrahangos technológia 12 000 percenkénti frekvenciával, amely hatékonyan megtöri az ellenálló fogkövet és csökkenti a zománc és az íny károsodást, amelyeket a kézi fogászati eszközök okozhatnak. A...

    Választható 2x Szín
    4 356 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    40 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    Galvanikus arcvasaló a bőr egészsége és minősége javítására, feszesíti a bőrt, simítja a körvonalakat és a ráncokat. A galvánáram és az ionok akár négyszeresére növelik a kozmetikai krémek, maszkok és szérumok hatóanyagainak felszívódását.

     
    1 990 Ft
    71 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 207 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Nagyon praktikus turbán hajszárításra. 100% mikroszálból készült, amely 6x több nedvességet szív be, mint a hagyományos törölköző. Egyszerű felhelyezni, összetekerni, a végét pedig egy kapoccsal rögzíteni. A klasszikus törölközővel szemben ez a turbán könnyebb, kisebb és szilárdan a helyén marad.

    Választható 4x Szín
    1 207 Ft
    Választható 4x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    60 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 650 Ft Raktáron

    Oldja meg egyszer és mindenkorra a fülzsír problémáit! A fültisztító pálcikák nem környezetbarátok, ráadásul nem alkalmasak a fül tisztítására. Ez a vákuum készülék alkalmas kisgyermekek és felnőttek számára. Használata teljesen egyszerű - egy gombbal kapcsolja be, helyezze a fülébe, és a készülék kiszívja az összes fülzsírt és szennyeződést. Nem kell...

     
    2 650 Ft
    30 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 8 320 Ft Raktáron

    Kerülje el az agresszív vegyszereket, amelyek irritálhatják a fejbőrt és próbálja ki ezt az egyszerű és fájdalommentes módszert a kellemetlen tetvek eltávolítására. Könnyedén kiszívja és elfogja a tetveket és serkéket. A modern és funkcionális design-nak köszönhetően használata nagyon egyszerű. Hasznos segédeszköz az iskoláskorú gyermekekkel rendelkező...

     
    8 320 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    4 Review(s)

    Fájdalommentes borotválkozás? Igen, ez lehetséges! Ez a női borotva lehetővé teszi a test nem kívánatos szőrzetének eltávolítását könnyen és fájdalommentesen az új Sensa-Light technológia segítségével.

     
    3 320 Ft
    100+ csomag raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 990 Ft Raktáron

    A pulzoximéter egy ideális eszköz szívbetegségben vagy asztmában szenvedők számára. Ugyanakkor sportolók és nagy magasságban mozgó emberek (pl. síelők, hegymászók vagy sportpilóták) is használhatják. Ez egy egyszerű módja annak kiderítésére, hogy jelenleg mennyi oxigén van a vérében, és mekkora a pulzusa. Felnőtteknél és gyermekeknél egyaránt használható.

     
    2 990 Ft
    14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 990 Ft Raktáron

    4 Review(s)

    Kiváló módja annak, hogy természetes úton távolítsa el a testből a nehézfémeket, a metabolikus hulladékot és az egyéb méreganyagokat. A talptapasz az akupunktúra és a gyógymasszázs elvén működik, elősegíti a szervezet természetes öngyógyító képességét és felszívja a test által kibocsátott méreganyagokat. Elég, ha a lábára ragasztja éjszaka, és reggel...

     
    990 Ft
    95 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Unod az egyenes hajat? Gyönyörű hullámos fürtökre vágysz? Ne álmodozz tovább, hanem készítsd el Te magad frizurádat egyszerűen, gyorsan, hajroncsoló beavatkozások nélkül! A Magic Leverag hajcsavaróval mindez lehetséges!

     
    1 490 Ft
    10 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 490 Ft Raktáron

    A Twistline hajsütővas és hajvasaló egy felbecsülhetetlen értékű segédeszköz a haj formázására. Göndör fürtök, hullámok vagy a rakoncátlan fürtök rendbehozása 10 percet se vesz igénybe. A frizura ráadásul akár 3 napot is kibír.

     
    5 490 Ft
    14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    3 Review(s)

    Ez az aktív szén fogfehérítő por a kókuszszén, bentonit por és narancsolaj tökéletes kombinációja, amely eltávolítja a sárga színárnyalatot. Természetesen fehér fogak egyszerűen és könnyedén. Kíméletes az ínyhez és az érzékeny fogakhoz. Használja akárcsak egy fogkrémet.

     
    1 650 Ft
    39 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 2 napon belüli postázással
  • 4 990 Ft Raktáron

    Könnyen használható, gyors és biztonságos lázmérő. Csak nyomja meg a gombot, és 1 másodpercen belül megtudja a pontos hőmérsékletet. A lázmérő és a homlok közötti mérési távolságnak 5-15 cm-nek kell lennie. Minden korosztály számára alkalmas - csecsemők, gyermekek, felnőttek és idősek számára. Hangjelzés hallható, ha magas hőmérsékletet észlel.

     
    4 990 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Azonnal és fájdalommentesen eltávolítja a nem kívánt szőrszálakat. Az aranyozott fej LED lámpával van felszerelve, így még a legapróbb szőrszálakat is észre fogja venni. Minden bőrtípusra és mindennapi használatra alkalmas.

     
    1 650 Ft
    77 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Ez a körömreszelő profi vagy személyes használatra alkalmas. A csiszoló- és reszelőfejek cseréje nagyon gyors és egyszerű. A készletben egy sor univerzális csiszolószár található, köztük hat reszelő henger.

     
    4 150 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 9 990 Ft Raktáron

    A legjobb módszer, amellyel gyorsan, egyszerűen és fölösleges kiadások nélkül szabadulhat meg a narancsbőrtől. A bőr visszaszerzi rugalmasságát és természetes kinézetét, nem lesz ernyedt és fiatalosan fog kinézni. Ez a praktikus és hatékony eszköz a vákuum terápián alapszik, mely alapja az egyidejű masszázs és szívás, miközben a narancsbőr eltávolítódik.

     
    9 990 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 320 Ft Raktáron

    Selymes, ragyogó bőrre vágyik duzzanatok és szem alatti karikák nélkül? A Golden Beauty Bar galvanikus arcvasalóval már az első kúra után látható az eredmény! Ez a luxus kozmetikai készülék 24 karátos aranyból és germániumból készült, galvanikus T-fejjel rendelkezik. Ennek a páratlan kombinációnak köszönhetően segít feszesíteni az arc kontúrjait, mérsékli...

     
    3 320 Ft
    17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 490 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    A vákuum technológiának köszönhetően a készülék hatékonyan, mégis kíméletesen távolítja el a bőrön lévő zsírt, elhalt hámréteget, mitesszereket, miközben a bőr mélyebb rétegeit is kitisztítja. A csomagban négy különböző fej található, valamint beépített akkumulátora a mellékelt USB kábellel tölthető.

     
    4 490 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    Szőrtelenítő, mely eltávolítja a legfinomabb és legnehezebben hozzáférhető szőrt is az arcon, szintetikus anyagok, mint a borotva hab vagy gyanta használata nélkül.

     
    2 490 Ft
    14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    ​​​​​​​Egyszerű eszköz a felesleges fülzsír eltávolítására. A spirálos tisztító tökéletesen eltávolítja a fülzsírt, a száraz korpát vagy a beragadt szőrszálakat. A tekercs nagyon puha anyagból készült, így nem áll fenn a dobhártya sérülésének, a hallójárat zúzódásának vagy a fülgyulladásnak a veszélye.

     
    1 650 Ft
    43 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 650 Ft Raktáron

    Kápráztassa el mosolyát egy komplett fogfehérítő rendszerrel, amely akár 8 árnyalattal is fehérebbé teszi a fogakat. A fehérítő fénynek és gélnek köszönhetően a készülék eltávolítja a fogak felületén lévő foltokat. A LED lámpa segíti a fehérítési folyamator a fehérítési eredmény maximalizálásához.

     
    2 650 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Kerülje el költséges és hosszadalmas kezeléseket a kozmetikai szalonokban és ápolja lábát otthona kényelmében. Ezzel nemcsak időt, de pénzt is megtakaríthat.

     
    4 150 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 650 Ft Raktáron

    Tartalék szűrők Rhowlis tetűirtó fésűhöz.

     
    650 Ft
    82 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 12 228 Ft Raktáron

    Pihenésre vágyik egy igényes sportteljesítmény vagy egy nehéz munkahelyi nap után? Ez a készülék a mély izommasszázsra szolgál, ahol ellazítja a merev fasciát (a kötőszövet részei az ínszalagokon, az inakon és a porcokon kívül), mérsékli az izomfájdalmat, görcsöket és gyulladásokat.

    Választható 1x Szín
    12 228 Ft
    Választható 1x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 109 Ft Raktáron

    Hatékony megoldás, amely javít a testtartáson és megszabadít a hátfájástól. A mágneses terápiának és a szilárd támasznak köszönhetően az ortézis segít ellazítani az izmokat és javít a gerinc tartásán, miközben serkenti a vérkeringést is.

    Választható 1x Méret
    6 109 Ft
    Választható 1x Méret
    Elérhetőségek megjeleítése
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 14 darab 9-12 napon belüli postázással
  • 2 490 Ft Raktáron

    Egy olyan EMS készülék, mely könnyen felhelyezhető a célterületre. Közvetlenül a bőrfelszínre juttatja az elektromos ingereket, melyek elősegítik az izmok mozgását. Az EMS technológia alapján működik, amely hatékonyan aktiválja az izmokat és segít azok helyreállításában.

     
    2 490 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 257 Ft Raktáron

    Forclean vibráló arctisztító a sima bőrért. Olyan emberek számára készült, akik szép és tiszta bőrre vágynak, de nincs idejük vagy kedvük kipróbálni a drága szépségápolási termékeket. Kompakt méreteinek köszönhetően bárhová magával viheti, hogy bármikor elvégezhesse az arcápoló rutinját.

    Választható 1x Szín
    2 257 Ft
    Választható 1x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    A félcipő és szűk cipő viselése sokak számára fájdalmat vagy akár a hüvelykujj kificamodását is okozhatja. Ez a rögzítő segít megszabadulni a fájdalomtól, de akár teljesen ki is gyógyíthatja. Egész napos viseletre is alkalmas, de pihenésképp is egy fárasztó nap után. Segít elnyelni a nyomást, kiegyenesíteni a kificamodott ujjat és mérsékli az ízület...

     
    1 990 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 9 990 Ft Raktáron

    Praktikus és kényelmes asztali tükör. Főleg pl. sminkelésre és a külső egyéb igazításaira alkalmas. ABS-ből készült, design-ja modern és funkcionális. A tükör összecsukható. Összesen 24 fehér LED diódát tartalmaz, ráadásul 360°-ban forgatható. Az egyes zónái különböző mértékben nagyítanak.

     
    9 990 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 5 darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 150 Ft Raktáron

    Repedezett a sarka? Gondot okoz a járás? Itt megtalálja a megoldást! Elsősegély a lába számára.

     
    1 150 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    A szemöldök toll tetováló hatással vonzó szemöldököt hoz létre, amely több napig is tart. A ceruza pontos és teljesen egyszerű színes felvételt kínál, amely diszkréten hangsúlyozza a szemöldökét. A 4 véggel ellátott applikátorral megalkotható a szemöldök tökéletes utánzata. 

     
    1 650 Ft
    17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Egyszerűen enyhítse fáradt lábait. A Strutz támasztékot úgy tervezték, hogy csökkentse az aktívan és rendszeresen igénybe vett ízületek terhelését és nyomását a lábboltozatban. Rendszeres használata enyhíti a lábfájdalmakat, megemeli a beesett ívet. Ezenkívül az okos Strutz javítja a testtartását és enyhíti a láb ízületi fájdalmait! Alkalmas bármilyen...

     
    1 490 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    A szemöldök toll tetováló hatással vonzó szemöldököt hoz létre, amely több napig is tart. A ceruza pontos és teljesen egyszerű színes felvételt kínál, amely diszkréten hangsúlyozza a szemöldökét. A 4 véggel ellátott applikátorral megalkotható a szemöldök tökéletes utánzata. 

     
    1 650 Ft
    15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 485 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

    Fáj a háta és gyakran görnyed a számítógépnél? Ne becsülje le a gyenge hátat, és szerezze be ezt a korrektorot, amely javítja testtartását! És mivel diszkréten viselheti ruhája alatt, senki sem fog tudni róla. Alkalmas férfiaknak és nőknek, otthon, a munkahelyen és sportoláshoz egyaránt.

    Választható 4x Méret
    3 485 Ft
    Választható 4x Méret
    Elérhetőségek megjeleítése
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 990 Ft Raktáron

    Próbálja ki ezt az egyedi masszázs alátétet a hátára, a merev hátizmok tökéletes nyújtásához, ellazításához és jótékony masszázshoz. A masszírozó alátét a felsőtest, a nyaki gerinc reflexmasszázsára, a merev izmok nyújtására és a mozgási tartomány javítására szolgál.

     
    2 990 Ft
    43 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
  • 2 990 Ft Raktáron

    A Zip Sox zokni megnyugtatja, masszírozza és energetizálja a lábát akár egész nap, így serkenti a vérkeringést és csökkentheti a lábdagadást. Enyhíti a láb gyakori duzzadását és folyadék visszatartást.

     
    2 990 Ft
    20 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 485 Ft Raktáron

    Karcsúsító férfi atlétatrikó. Arra tervezték, hogy minden körülmények között egész évben viselhető legyen. Légáteresztő, maximális kényelemre és mozgásszabadságra tervezve. Elrejt mindent, amit nem akar, hogy mások lássanak. Ideális választás egy fontos munkahelyi megbeszélésre vagy egy randevúra. Varrásai annyira laposak, hogy nem látszanak a ruha alatt,...

    Választható 4x Méret
    3 485 Ft
    Választható 4x Méret
    Elérhetőségek megjeleítése
    38 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 650 Ft Raktáron

    Puha és tiszta bőrre vágyik, különféle krémeket, tisztítóvizeket használ, de mégsem az igazi? Ez a vákuumos bőrtisztító segít ebben.

     
    2 650 Ft
    22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    Jobb és fiatalosabb megjelenésre vágyik? Ez a masszírozó varázslatosan megadja Önnek! Egyszerű, mégis nagyon hatékony módszer a nyak területén lévő izmok erősítésére és edzésére, amelynek köszönhetően megszabadulhat a csúnya tokától. Elég naponta két percet használni és az eredmények pedig nem váratnak magukra sokáig.

     
    2 490 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 990 Ft Raktáron

    Naponta hord alkalmatlan, magas vagy szűk cipőt? A teljes testsúly ilyenkor egyenetlenül oszlik szét, ami miatt elsősorban a lába szenved. Ha fájnak a lábujjai, valószínűleg nagylábujj problémában szenved. Hála ennek az ortopedikus rögzítő használatának elkerülheti a kellemetlen operációt.

     
    990 Ft
    58 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 650 Ft Raktáron

    Kiskorától kezdve szeretne egy kicsit magasabb lenni? A sarok alatti szilikon ékekkel megteheti! Az ékeknek köszönhetően akár 5 cm-re is megnőhet, könnyen alkalmazkodik a lábhoz és a cipőhöz, és nem csúszik.

     
    2 650 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 320 Ft Raktáron

    Enyhítse a hátfájását és javítson a testtartásán az új InnovaGoods Armor mágneses hát ortézissel! A mágneses terápia és határozott támogatásnak köszönhetően segít az izmok ellazításában és a gerinc testtartásának javításában, miközben javítja a vérkeringést is. Úgy tervezték, hogy ne legyen látható a ruházat alatt, így viselheti a munkahelyén vagy a...

     
    3 320 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 2 150 Ft Raktáron

    Kiváló minőségű és bevált kozmetikai segítség, amely tökéletesen és azonnal eltávolítja a mitesszereket. 

     
    2 150 Ft
    41 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 820 Ft Raktáron

    Hidratáló zokni, amely ideális a száraz és repedezett sarkak puhítására. A gél E-vitamint és növényi olajok keverékét (jojoba, olíva, rózsa, szőlő) tartalmazza. Ergonomikus kialakításuknak és rugalmas anyaguknak köszönhetően alkalmazkodóak és nagyon kényelmesek. Újrafelhasználhatóak és kézzel, meleg víz alatt moshatók. Ideális otthoni vagy alvás közbeni...

     
    2 820 Ft
    50 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 732 Ft Raktáron

    Egy hatékony és egyszerű rendszer, amely támogatja a melleit. Nagyszerű megoldás mély dekoltázshoz és a mellek helyben tartására.

    Választható 2x Szín
    1 732 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    32 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    Ez az epilátor könnyen eltávolítja a nem kívánatos szőröket az arcról, és formázza a szemöldököt a kívánt alakra. Hála a beépített lámpának, sosem fog kihagyni egy részt sem, így bebiztosítva a tökéletes szőrtelenítést.

     
    2 490 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 9 990 Ft Raktáron

    Összecsukható tükör LED lámpával és sminkrendezővel. Segít helyet takarítani a fürdőszobában, ahol nagy rá a szükség. A praktikus rekeszeknek hála kéznél lesznek a kozmetikai termékek, a 3 világítási lehetőséggel rendelkező LED lámpák segítségével pedig tökéletesítheti megjelenését. Több nagyobb tükörből áll, egy kisebbből, és a csúszásgátló alátétnek...

     
    9 990 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 320 Ft Raktáron

    A folyékony szemhéjtussal ellátott mágneses műszempilláknak köszönhetően a szempillái soha nem lesznek maszatosak, és a mágneses mikrorészecskék segítségével mindig a helyükön maradnak. A szempillák műanyagból és szintetikus hajból készülnek, megfelelő gondossággal többször is felhasználhatja őket.

     
    3 320 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 650 Ft Raktáron

    Most már soha nem kell szemre borotválkoznia. Ezzel a sablonnal egyedül is megcsinálhatja a szakáll éles körvonalait. Az ergonomikus design-nak köszönhetően tökéletesen illeszkedik az arca alakjához, szimmetrikusan és tökéletesen meg lesz borotválkozva, akárcsak egy profinál.

     
    2 650 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 6 150 Ft Raktáron

    Eredeti és praktikus ajándék nőknek. Ez az érintős asztali LED tükör hasznos segítséget nyújt majd a sminkeléshez, a frizurakészítéshez és az szőrtelenítéshez.

     
    6 150 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 2 990 Ft Raktáron

    A rendezetlen szakáll kellemetlen lehet a nők számára, és csúnya benyomást kelt. Növelje vonzerejét és önbizalmát ezzel az első férfi melegítő vasalóval, amelyet kizárólag a szakáll arcra simítására terveztek. Szakálla egy pillanat alatt puha és ápolt lesz!

     
    2 990 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    2 db szilikon korrektor védő görbe nagylábujjra. Megakadályozza a cipővel való súrlódást és segíti a lábujjak helyzetének korrigálását és a megfelelő természetes helyzetbe való visszaállítását. Ergonomikus és rugalmas kialakítás, így kényelmes, diszkrét és alkalmazkodik. Nagyon könnyen használható, bármilyen típusú lábbelivel. Antibakteriális,...

     
    1 650 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    Naponta hord alkalmatlan, magas vagy szűk cipőt? A teljes testsúly ilyenkor egyenetlenül oszlik szét, ami miatt elsősorban a lába szenved. Ha fájnak a lábujjai, valószínűleg nagylábujj problémában szenved. Hála ennek az ortopedikus rögzítő használatának elkerülheti a kellemetlen operációt.

     
    1 650 Ft
    75 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 9 150 Ft Raktáron

    Professzionális LED UV lámpa, melyben ugyanolyan gyorsan és kényelmesen szárítja meg körmeit, mint a professzionális stúdióban.

     
    9 150 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 039 Ft Raktáron

    Találmány utazásokra, amely garantálja, hogy egész nap illatozzon! Ha jobban érzi magát, ha mindig kéznél van a kedvenc parfüme, de nem akarja egész nap a kistáskájában magával vinni, akkor próbálja ki ezt a flakont. Elég beleöntenie a kedvenc parfümét ebbe az elegáns flakonba és bármikor előkaphatja. Egész nap jól fogja érezni magát és helyet is...

    Választható 3x Szín
    1 039 Ft
    Választható 3x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 3 320 Ft Raktáron

    A Flawless Cleanse forradalmi eljárással érkezik az arctisztításban! A gép szilikon feje alatt lévő masszírozó rendszer célja, hogy elősegítse és serkentse a vérkeringést, miközben a bőr egészséges színt kap, valamint elősegítse a kollagén termelést. A masszírozó 4 módban működik (gyengéd, lüktető, masszázs, mélytisztító), ami után a bőre megszabadul...

     
    3 320 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    Kompakt intelligens mérleg digitális kijelzővel, amelyen nemcsak a testsúlyát, hanem az akkumulátor töltöttségi állapotát és a szobahőmérsékletet is nyomon követheti. A beépített Bluetooth modulnak köszönhetően a testsúly részletes mérése, a BMI (testtömeg-index) számítása, a testzsír, a testben lévő víz + csont- és izomtömeg mérése is elvégezhető.

     
    4 990 Ft
    23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 732 Ft Raktáron

    Egy hatékony és egyszerű rendszer, amely támogatja a melleit. Nagyszerű megoldás mély dekoltázshoz és a mellek helyben tartására.

    Választható 2x Szín
    1 732 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 650 Ft Raktáron

    Nem szükséges drága kozmetikai szalonokba járni, és az ablakon szórni ki a pénzt. Ez a reszelő megkönnyíti lábának gondozását és rövid időn belül lábai puhák s kellemes érintésűek lesznek.

     
    4 650 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 650 Ft Raktáron

    Praktikus mini hajvasaló utazáshoz, amely lehetővé teszi, hogy elképzeléseinek megfelelő tökéletes frizurát hozzon létre utazásai során. A hajvasaló praktikus műanyag tokkal együtt kerül szállításra. A hajvasaló hossza 18 cm, tápellátás 220 V.

     
    2 650 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 990 Ft Raktáron

    Tartalék fej elektromos akkumulátoros sarokreszelőhöz. A fej fekete.

     
    990 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 7 490 Ft Raktáron

    Harcol a narancsbőrmel? Az InnovaGoods műhelyéből származó nagyszerű masszázskészülék segít Önnek megbirkózni vele!

     
    7 490 Ft
    72 darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    Ne rontsa el az üzleti találkozót csúnya izzadtságfoltokkal a hónalján! Ezek az erősen nedvszívó tapaszok biztosítják, hogy ne képződjenek izzadságfoltok a ruháin, amikor a legkevésbé megfelelőek. Ráadásul kényelmesen is fogja érezni magát.

     
    1 650 Ft
    26 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 2 150 Ft Raktáron

    Korrektor, amely segít egyenes tartani a hátat és vállat. Biztosítja a gerinc és a hát felső részének kiegyenesítését. Állítható elülső hevederek. A korrektor a nyakat, a mellkast és a hátat egyenes helyzetben tartja. Alkalmas férfiak és nők számára.

     
    2 150 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 490 Ft Raktáron

    Hőkorrekciós öv a testtartás javítására turmalin mágnesekkel és hőhatással, mely kompresszión keresztül segíti a testtartás korrigálását, tartást és stabilitást biztosít, ugyanakkor kellemes ellazulást és jó közérzetet biztosít az ágyék és a has területén. A tépőzáras öv ergonomikus, rugalmas kialakítása teljesen szilárd rögzítést tesz lehetővé. Uniszex...

     
    4 490 Ft
    20 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 2 490 Ft Raktáron

    A házi elektromos pedikűr finoman és óvatosan lecsiszol bármit, ami hatással van a kényelmére járás közben és lábai kinézeténél. Kényelmesen és gyorsan eltávolítja a tyúkszemeket és a megkeményedett bőrt, csodálatosan puha, sima és ápolt lábai lesznek.

     
    2 490 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    Változást tervez és szeretné kézbe venni az irányítást? Ez a nagyon praktikus gép nemcsak eredeti kialakításával, hanem funkcionalitásával is elvarázsolja! Éles pengékkel rendelkezik, nem akad el a hajban, és teljesen biztonságos. Nem zajos, és remekül tarthatja a kezében. Így megbízható partner lesz minden háztartásban vagy professzionális borbélyüzletben.

     
    6 650 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 990 Ft Raktáron

    Nagyszerű módja annak, hogy segítsen a szervezetének eltávolítani a nehézfémeket, az anyagcsere-hulladékokat és a toxinokat. A tapaszok természetes anyagokat tartalmaznak, amelyek aktiválják a lábak akupunktúrás pontjait és eltávolítják a méreganyagokat a szervezetből. Csak annyit kell tennie, hogy felragasztja őket a lábára éjszakára, és reggel lehúzza...

     
    990 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 650 Ft Raktáron

    Az InnovaGoods akupresszúrás térdmerevítő mindenféle fájdalomnál segít! A hatékony akupresszúrás rendszernek köszönhetően ez a térd alatti nyomásponttal rendelkező bandázs segít bizonyos típusú fájdalmak és problémák enyhítésében, mint például az isiász fájdalom és a hát-, térd- és csípőproblémák. Diszkréten viselhető ruha alatt. Edzés közben is használható.

     
    2 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 8 320 Ft Raktáron

    Bármit is csinál, nem tudja görnyedés nélkül egyenesen tartani a hátát? Ezzel az ügyes segédeszközzel gyorsan és könnyen megtanulja! Amint a vállak 25°- kal eltérnek a helyes pozíciótól a készülék kissé rezegni kezd, így tudatja Önnel, hogy újra ki kell húznia magát. A készülék rendelkezik egy LCD képernyővel, amelynek számlálója nyomon követi, hogy...

     
    8 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 150 Ft Raktáron

    2 szilikon lábközép párna, amelyek kikapcsolódást és kényelmet nyújtanak, mivel megakadályozzák és enyhítik a fájdalmat és a gyulladást a lábközépen (a talp elülső részén), és megakadályozzák a bőrkeményedés kialakulását. Újrafelhasználhatók, langyos vízzel és szappannal könnyen tisztíthatók.

     
    1 150 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 5 darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 150 Ft Raktáron

    Nagyon rugalmas sarokemelő, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén növelje magasságát néhány centiméterrel. Szilikon gélszerkezetének és ergonomikus burkolatának köszönhetően kiváló tapadást, ellazulást és jobb járási kényelmet biztosít. Nagyon higiénikus és környezetbarát is, mivel mosható és újrafelhasználható, ahányszor csak szeretné vagy szüksége van rá.

     
    4 150 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 72 a 115 tételből