Autós tartók

Autós tartók

Autós tartók

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 17 a 17 tételből
  • 2 490 Ft Raktáron

    Kiváló minőségű állítható tartó mobiltelefonokhoz, táblagépekhez vagy egyéb eszközökhöz. A teljesen állítható karnak köszönhetően kényelmesen, pontosan a kívánt pozícióba állíthatja a csatlakoztatott telefont vagy tabletet. A kar hossza 70 cm. Könnyű és gyors telepítés. Rögzítés széthúzható karokkal, egyéb szerszámok használata nélkül.

     
    2 490 Ft
    45 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 490 Ft Raktáron

    Univerzális mobiltartó autóba, beépített vezetéknélküli Qi töltéssel, amelyet a műszerfalra, a szellőzőrácsra vagy a szélvédőre erősíthetünk fel - a 2 különböző rögzítő kar a csomag része. Az érzékelőnek köszönhetően a tartó automatikusan összezárja a kart és a telefonhoz igazodik. 360°-ban forgatható, a fogók gumírozottak és csúszásmentesek. Az USB kábel...

     
    5 490 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Kormányra erősíthető telefontartó azok számára, aki nem akarják bonyolultan felszerelni, ragasztani a tartót a szélvédőre, a műszerfalra stb. Az a rész, amelybe a telefont helyezi, szükség szerint széthúzható, így a tartó könnyen alkalmazkodik a legtöbb mobilhoz. Miután a kormányhoz rögzítette, láthatja a navigációt, és az utazás befejezése után könnyedén...

     
    1 490 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 820 Ft Raktáron

    Gyönyörű Lux R1 2in1 mobiltelefon tartó vezeték nélküli töltővel. A tartó infravörös érzékelővel ellátott és automatikusan befogja a telefont, amint belehelyezi azt, ami egyszerű vezérlést biztosít egy kézzel, így növeli a biztonságot a vezetés során. A tartó műanyagból készült, a felülete arany színű.

     
    5 820 Ft
    23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 820 Ft Raktáron

    Az InnovaGoods egyedülálló gravitációs tartója mobiltelefonra az autóba menet közben is megbízható szövetségese lesz! Az autóban egyszerűen rögzítheti a szellőzőrácshoz. A tartó automatikusan beállítja a méretét a nyomás alapján, amit a telefon a tartóra fejt ki.

     
    2 820 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 150 Ft Raktáron

    Univerzális mobiltartó autóba, beépített vezetéknélküli Qi töltéssel, amelyet a szellőzőrácsra erősíthetünk fel. Az érzékelőnek köszönhetően a tartó automatikusan összezárja a kart és a telefonhoz igazodik.

     
    4 150 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    A nanotechnológiának köszönhetően ez a kis méretű alátét minden felületen jól tart, valamint megtartja azon tárgyakat, amelyeket ráhelyez. Már nem kell ráragasztania a noteszt a hűtőszekrényre, a toll rögtön mellette lesz, akár vízszintes helyzetben is képes megtartani a mobiltelefont, így az alátét leginkább az autó műszerfalán használható ki.

     
    820 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    A nanotechnológiának köszönhetően ez a kis méretű alátét minden felületen jól tart, valamint megtartja azon tárgyakat, amelyeket ráhelyez. Már nem kell ráragasztania a noteszt a hűtőszekrényre, a toll rögtön mellette lesz, akár vízszintes helyzetben is képes megtartani a mobiltelefont, így az alátét leginkább az autó műszerfalán használható ki.

     
    820 Ft
    27 darab raktáron (azonnal postázzuk) 85 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 1 990 Ft Raktáron

    GripGo autóba való univerzális tartó, karral. Rögzítheti vele telefonját vagy a GPS-t, hála a tapadókorongnak, oda helyezi, ahol szüksége van rá.

     
    1 990 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 990 Ft Raktáron

    Az egyedi nano alátét mobiltartóval kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. A felületen marad és minden tárgyat képes megtartani, amelyet ráhelyez. Érintésre úgy tűnhet, hogy az alátét ragasztóval bevont, ugyanis ragadós. Az alátét bármilyen anyaghoz képes hozzáragadni. Úgy tart, mintha oda lenne szögezve. A rögzítéséhez nincs szükség ragasztóra vagy...

     
    990 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 650 Ft Raktáron

    Ez a mágikus nano matrica bárhol alkalmazható, ahol szeretné látni a telefonát, azonban szabad kezekre van szüksége. Az autó műszerfalára, főzés során a recept olvasásakor, az edzőterembe zenehallgatáshoz, illetve például az Instagramon történő live során is hasznos lehet. Elegendő egy felületre ragasztani - hűtőszekrény, műszerfal, szekrény vagy tükör,...

     
    650 Ft
    51 darab raktáron (azonnal postázzuk) 95 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    A telefontartó mindenki számára alkalmas, aki vezetés közben a közelében szeretné tartani a telefont. A tartó könnyen rögzíthető a műszerfalhoz, miközben stabilan tartja a telefont vezetés közben. A legtöbb telefonnal kompatibilis.

     
    1 650 Ft
    14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 1 990 Ft Raktáron

    Ezzel a tartóval könnyedén felhelyezheti a telefont autója szellőzőjére. Egyedi kialakítása lehetővé teszi a klíma vagy fűtés normál működését. 5 mágnessel rendelkezik, aminek köszönhetően nem kell attól tartania, hogy nem tartja meg a telefont. A kapocsélek úgy vannak kialakítva, hogy bármilyen típusú szellőzőrácshoz illeszkedjenek, ugyanakkor nem...

     
    1 990 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Ez az első mobiltelefon állvány, amely szinte bárhová felerősíthető! A szilárd gumírozott huzal, amely megjelenésében hasonlít egy hernyóra, valóban nagyon alkalmazkodó. A tíz tapadókoronggal üvegre, tükörre, csempére, ajtóra, asztalra vagy bármilyen más sima anyagra rögzítheti. Véletlenszerű színváltozatot küldünk.

     
    1 650 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 320 Ft Raktáron

    Univerzális állítható tartó okostelefonhoz vagy GPS-hez, melyet az autója műszerfalára helyezhet. Ez a tartó nem igényel bonyolult összeszerelést, 360°-ban forgatható. Lehetővé teszi a navigáció követését, miközben mindkét keze szabadon marad, hogy teljes mértékben a vezetésnek szentelhesse a figyelmét.

     
    2 320 Ft
    17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 320 Ft Raktáron

    Előfordult már Önnel, hogy egy halom papír betemette a telefonját és nem találta? Ezzel az állvánnyal mindig kéznél lesz a munkahelyén. Bilinccsel felszerelt, amely alkalmazkodik a különböző felületekhez, szélességekhez. Elhelyezheti a monitoron, polcon stb. Ezenkívül az állvány forgatható, több pozícióval rendelkezik, aminek köszönhetően a telefon...

     
    4 320 Ft
    14 darab 9-12 napon belüli postázással
  • 6 650 Ft Raktáron

    Gravity telefontartó vezeték nélküli töltővel az InnovaGoodstól, amely innovatív multifunkcionális kialakításának köszönhetően ideális rövid és hosszú utakra. A mobileszköz súlya nyomást gyakorol az oldalsó rögzítésre, így automatikusan és könnyen igazodik a méretéhez. Ezenkívül a csúszásmentes gumibevonat védi a mobileszközt és biztos fogást biztosít.

     
    6 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 17 a 17 tételből