Háztartási készülékek

Háztartási készülékek

Hasznos eszközök, melyek megkönnyítik a napi feladatokat otthonában. Legyen szó takarításról, vagy kisebb teendőkről, ezek a segédeszközök mindig kéznél lesznek, ha szükség van rájuk.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből
 • Megvásárolta 54 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  10 650 Ft Raktáron

  Téglalap alapú InnovaGoods elektromos seprű. Gyorsan, hatékonyan és minimális erőfeszítéssel lesz rend az otthonában! Ezzel a hasznos elektromos seprűvel könnyedén hozzáfér minden sarokhoz, hatékonyan takaríthat, Nem sérti fel az úszópadlót, a szőnyeget, a járólapot vagy a parkettát. Az erős sörték automatikusan forognak és minden szennyeződést,...

   
  10 650 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 36 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  7 320 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods gőzvasaló ideális minden fajta ruha vasalásához: nadrág, nyakkendő, blúzok, ruhák, jelmezek, ingek, mellények, függönyök és ágynemű. Az erős pára áramlásnak köszönhetően professzionális eredményeket érhet el, melyek nem igényelnek nagy erőbefektetést és nem károsítja a ruhát.

   
  7 320 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 34 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  7 850 Ft Raktáron

  Hármas felmosó permetezővel az InnovaGoods-tól, mellyel otthon végre rendesen feltörölhet anélkül, hogy nagyon megerőltetné magát. A három fej mosószer-adagolóval biztosítja, hogy a padló és más felületek tiszták és fényesek lesznek. Alacsony profiljának és speciális alakjának köszönhetően még a nehezen elérhető helyeket is eléri és az eredménnyel...

   
  7 850 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 41 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  9 720 Ft Raktáron

  Ne hagyja, hogy szabadideje rámenjen az unalmas felmosásra, mikor ezt megcsinálhatja ön helyett az InnovaGoods Floor Cleaner robot felmosója! A robot inteligens, a bekapcsoló megnyomása után mozgásba lendül és feltakarítja az egész háztartást.

  Választható 2x Szín
  9 720 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből