Háztartási készülékek

Háztartási készülékek

Hasznos eszközök, melyek megkönnyítik a napi feladatokat otthonában. Legyen szó takarításról, vagy kisebb teendőkről, ezek a segédeszközök mindig kéznél lesznek, ha szükség van rájuk.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 8 a 8 tételből
 • Megvásárolta 320 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  4 630 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Praktikus gőzölős vasaló, mely a vasaláson felül elpusztítja a baktériumokat, eltüntei a kellemetlen szagokat és tisztítja a ruhákat, kárpitot, törülközőket vagy bútorokat. Kompakt méretét kihasználhatja utazáskor. Tápegység: 220 V.

   
  4 630 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 2898 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  8 390 Ft Raktáron

  Tisztít, súrol és fényez egyetlen kézmozgással! Majdnem mindent kitisztít, a kis hézagtól kezdve, egészen a nagy területekig, beltéren és kültéren. Fejezze be éppen most a megeröltető súrolást - a percenkénti 300 fordulatnak köszönhetően!

   
  8 390 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 46 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  10 650 Ft Raktáron

  Ne hagyja, hogy szabadideje rámenjen az unalmas felmosásra, mikor ezt megcsinálhatja ön helyett az InnovaGoods Floor Cleaner robot felmosója! A robot inteligens, a bekapcsoló megnyomása után mozgásba lendül és feltakarítja az egész háztartást.

  Választható 2x Szín
  10 650 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 38 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  7 990 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods gőzvasaló ideális minden fajta ruha vasalásához: nadrág, nyakkendő, blúzok, ruhák, jelmezek, ingek, mellények, függönyök és ágynemű. Az erős pára áramlásnak köszönhetően professzionális eredményeket érhet el, melyek nem igényelnek nagy erőbefektetést és nem károsítja a ruhát.

   
  7 990 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 154 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  7 970 Ft Raktáron

  Felejtse el az összegabalyodott kábeleket, porral teli zsákokat és a feleslegesen nehéz porszívókat, amelyek sok helyet foglalnak! A Swivel Sweeper akkumulátoros seprű vezeték nélküli, könnyű, halk és ellenálló. A forgófej megkönnyíti a manőverezést, még a nehezen elérhető helyekről is kiszívja a port és könnyen tisztítható. Az újratölthető akkumulátorral...

   
  7 970 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 27 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  7 320 Ft Raktáron
  Újdonság

  Kényeztesse magát felfrissüléssel a forró nyári napokon! Ez a 30 cm átmérőjű asztali ventilátor garantáltan felfrissíti. Védőráccsal felszerelt és úgy tervezték, hogy ne forrósodjon fel. 125 cm magasságig állítható be, 90 °-os szögben foroghat és a billenése is állítható.

   
  7 320 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) Utolsó darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 28 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  9 190 Ft Raktáron
  Újdonság

  Kényeztesse magát felfrissüléssel a forró nyári napokon! Ez a 40 cm átmérőjű álló ventilátor garantáltan felfrissíti. Védőráccsal felszerelt és úgy tervezték, hogy ne forrósodjon fel. 125 cm magasságig állítható be, 90 °-os szögben foroghat és a billenése is állítható.

   
  9 190 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) Utolsó darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 26 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  6 520 Ft Raktáron
  Újdonság

  Asztali ventilátor, amely a páradús nyári napokon minden otthonba elkél. A lapátok átmérője 31 cm, három sebességgel rendelkezik, a pozíció aretálható és biztonsági rács is található rajta.

   
  6 520 Ft
  Utolsó darab 2 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 8 a 8 tételből