Háztartási készülékek

Leértékelések

Háztartási készülékek

Hasznos eszközök, melyek megkönnyítik a napi feladatokat otthonában. Legyen szó takarításról, vagy kisebb teendőkről, ezek a segédeszközök mindig kéznél lesznek, ha szükség van rájuk.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 14 a 14 tételből
 • 1 440 Ft Raktáron

  Eszköz a szőr és csomók eltávolítására ruhákról, bútorokról vagy lepedőkről, felesleges ragasztószalagok nélkül, ahogy az a hagyományos hengerek teszik. Ruházata mindig tökéletesen ápolt lesz, miközben kevesebb munkát végez és környezetbarát.

   
  1 440 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 620 Ft Raktáron

  Pótakkumulátor Swivel Sweeper G6 és MAX akkumulátoros seprűkbe. A Swivel Sweeper seprűvel a takarítás nagyon egyszerű. Felejtse el a zavaró kábeleket és a nehéz porszívókat, amelyek sok helyet foglalnak. A Swivel Sweeper vezeték nélküli, halk és könnyű.

   
  3 620 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 250 Ft Raktáron

  Nagyszerű segédeszköz a fürdőszobába, amelyet az egész család értékel! Nem egy közönséges kefetartó - ugyanis a beépített adagolónak köszönhetően megfelelő mennyiségű krémet helyez a kefére, sőt, az UV-sterilizáló segítségével megszabadítja a kefét minden baktériumtól és szennyeződéstől, amely rajta maradhat. 4 fogkefe fér bele. Az áramellátása és a...

   
  5 250 Ft
  3 darab 2 napon belüli postázással
 • 5 250 Ft Raktáron

  Az EMS masszázs szőnyeg alkalmas lábak kezelésére, akupunktúrás pontok masszírozására, vénák aktiválására és a fáradtság enyhítésére. Az elektromos izomstimuláció (EMS) nem más, mint az izomösszehúzódás indukciója elektromos impulzusok segítségével. Az impulzusok utánozzák a központi idegrendszerből kiinduló akciós potenciált, és izomösszehúzódásokat...

   
  5 250 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 440 Ft Raktáron

  Egy pillanat alatt szabaduljon meg a portól az akkumulátorral forgatható portörlővel, amely könnyedén alkalmazkodik minden helyhez. Az elektrosztatikus töltésnek köszönhetően a portörlő magához vonzza és felfogja a port.

   
  5 440 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 10 890 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods Heatpod forró levegős ventilátorával kellemes meleget teremthet otthon, anélkül, hogy takarókba és vastag zoknikba kellene burkolóznia. Nemcsak helytakarékos, de modern dizájnja is lenyűgöző.

   
  10 890 Ft
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 710 Ft Raktáron

  Azok közé tartozik, akik nehezen tudnak felkelni az ágyból? Újra és újra megnyomja a szundit, majd elkésik a munkából? Itt a megoldás. A CLOCKY menekülő ébresztőóra felkelti az ágyból. Ennek az ébresztőórának az az alapelve, hogy ha megszólal, körbefut a szobában, és addig nem áll meg, amíg el nem kapja és ki nem kapcsolja. A CLOCKY menekülő ébresztőóra...

   
  8 710 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 14 530 Ft Raktáron

  Praktikus forrólevegős kerámia radiátor aljzatba, amely közkedvelt társa lesz a hosszú téli esték vagy napok során. Ez a praktikus ventilátor egy pillanat alatt felmelegítheti a fürdőszobát, a hálószobát, a nappalit, stb. Távirányítóval kiegészített, ennek hála használata sokkal egyszerűbb.

   
  14 530 Ft
  21 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 110 Ft Raktáron

  Hordozható porszívó, amely megbízhatóan kitisztítja a munkaterületet, beleértve a billentyűzetet és a nehezen elérhető részeket is. Eltávolítja az asztalról a radír maradványait, a papírdarabokat, a port, a morzsákat, a hamut, az állati szőrt és egyebeket. Diszkrét formatervezésének hála otthonában és irodájában is tarthatja. Természetesen a konyhában...

   
  6 110 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 160 Ft Raktáron

  Minden háztartás szeretni fogja Blovakot. Ez az újratölthető eszköz pumpaként működik, ugyanakkor vákuumszivattyú is. Egyszerűen fújhatja fel vele a labdát vagy a felfújható nyugágyakat a vízbe, miközben élelmiszerekkel, ruhákkal stb. teli zacskókat vákuumozhat vele. 10 perces ciklusokban működik és automatikusan kikapcsol. Egyéb tartozékokat is tartalmaz.

   
  8 160 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 12 350 Ft Raktáron

  Hármas felmosó permetezővel az InnovaGoods-tól, mellyel otthon végre rendesen feltörölhet anélkül, hogy nagyon megerőltetné magát. A három fej mosószer-adagolóval biztosítja, hogy a padló és más felületek tiszták és fényesek lesznek. Alacsony profiljának és speciális alakjának köszönhetően még a nehezen elérhető helyeket is eléri és az eredménnyel...

   
  12 350 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 13 620 Ft Raktáron

  Kényeztesse magát felfrissüléssel a forró nyári napokon! Ez a 40 cm átmérőjű álló ventilátor garantáltan felfrissíti. Védőráccsal felszerelt és úgy tervezték, hogy ne forrósodjon fel. 125 cm magasságig állítható be, 90 °-os szögben foroghat és a billenése is állítható.

   
  13 620 Ft
  Utolsó darab 2-3 napon belüli postázással
 • 12 710 Ft Raktáron

  Álló ventilátor 50 W teljesítménnyel az InnovaGoodstól praktikus kivitelben, amely játékos könnyedséggel megbirkózik a nyári meleggel. Irodában, otthon vagy például hétvégi házban is használható.

   
  12 710 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 10 350 Ft Raktáron

  Vezeték nélküli ajtócsengő dugaljba a Solight márkától, meglepő funkciókkal. 38 hangdallam és 3 hangerőszint (50-90 dB) állítható be rajta. Csengetés után az ajtócsengőn és a gombon lévő LED világít. A gomb névtábla burkolattal rendelkezik, vízálló (IP44), kétoldalas ragasztóval rögzíthető vagy egyszerűen felszerelhető.

   
  10 350 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 14 a 14 tételből