Otthon és kert

Otthon és kert

Nincs is annál jobb, mint a kertben pihenni, értsük ez alatt a kerti munkákat vagy üldögélést a barátainkkal. Ha a kert a második otthona, akkor biztos sikerül találnia valamit ebben a kategóriában! Rovarriasztót, locsolócsőt és -pisztolyt, palántákat és még sok mást is megtalál. Ne feledje megtekinteni a Grillezés, a Világítótestek és a Hobby kategóriát is.

Alkategóriák

  • Illatosítók

    Kedveled a természet és a gyümölcsök illatát? Szeretnél egy jó minőségű diffúzort, illatos gyertyát vagy inkább illóolajat? Szívesen kipróbálnád az aromaterápiát? Vagy csak egy hatékony légfrissítőre van szükséged? A lehető legjobb helyen jársz, csak ki kell választanod a megfelelőt!  

  • Fürdőszoba

    A fürdőszoba az otthon szíve is. Mindannyian szoktunk itt időt tölteni, valaki többet, valaki kevesebbet. Ebben a kategóriában különféle termékeket találhat, amelyekkel a fürdőszobáját egy szinttel feljebb emelheti.

  • Rendszerezés és takarítás

    Ki ne értékelné a segítséget takarítás és az örökösen hányódó dolgok rendszerezése közben? Pakolja el vákuum zacskókba, melyek erre a célre lettek gyártva, és nézze meg a többi segédeszközt is az otthoni takarításhoz.

  • Világítás

    Lámpából sosem lehet elég és a LED-es világítás egyben praktikus és olcsó is! Akár klasszikus fehér, akár különböző színekben pompázó világításra gondol, a minőségi ragasztóréteggel ellátott LED világítások megkönnyítik a dolgát.

  • Kert

    Nincs is jobb, mint a kertben pihenni, még ha ez kerti munkát is jelent vagy üldögélést a barátainkkal. Ha a kert a második otthona, akkor biztosan sikerül valamit választania ebből a kategóriából. Rovarriasztókat, locsolócsöveket és még sok mást is talál. Ne felejtse el megtekinteni a grillezés, a megvilágítás és a hobbi kategóriát is.

  • Dekoráció

    Amikor a részletre kell helyezni a hangsúlyt, a megfelelő díszítőelem kiválasztása nem mindig könnyű. Éppen ezért gyűjtöttünk össze Önnek itt a NAAU-nál néhány tippet és trükköt arra, hogyan lehet egy gyermekszobát vagy egy nappalit új élettel megtölteni.

  • Háztartási készülékek

    Hasznos eszközök, melyek megkönnyítik a napi feladatokat otthonában. Legyen szó takarításról, vagy kisebb teendőkről, ezek a segédeszközök mindig kéznél lesznek, ha szükség van rájuk.

  • Ruhaszárítás

    Néha nem kedvező az időjárás és nem száríthatjuk kint a ruhákat, de van erre egy megoldás! Ebben a kategóriában praktikus ruhaszárítókat talál, amelyekkel könnyedén és gyorsan megszáríthatja bent is a ruhákat, ráadásul egyszerűen kompakt méretűre csukhatók és így nem foglalnak túl sok helyet.

  • Karácsony

    Élje meg tökéletesen a karácsonyi hangulatot! A mi választékunkban karácsonyi díszek, karácsonyi fények és minden, ami a karácsonyi ajándékok csomagolásához szükséges megtalálható egy helyen és nagyon kedvezményes áron. A karácsony olyan egyedülálló hangulatot kölcsönöz, amelyet az állandóan jelenlévő karácsonyi dekoráció, villogó fények, lángoló gyertyák, adventi koszorú, édességek és mindenekelőtt kellemes karácsonyi hangulat jellemez. Ne stresszelje túl az idei évet, vásároljon meg mindent, amire szüksége van egy helyen, és élvezze a karácsonyi ünnepeket.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 319 tételből
  • 1 990 Ft Raktáron

    Akár szeret utazni, akár csak egérpadra van szüksége, ez a világtérképes alátét minden bizonnyal ízléses választás! A nagy méretnek köszönhetően elég helye lesz mozgatni az egeret, írni a billentyűzeten és a megnyomódott csuklótól is elbúcsúzhat. Az alátét többek között nagyon egyszerűen tisztítható, légáteresztő és kiváló nedvszívó tulajdonságokkal...

     
    1 990 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    Ez a láncfűrész tárcsa fához nem hiányozhat egyetlen barkácsnűhelyből. Az egymás után menő jobb és bal fogak garantálják a puha és keményfa, műanyag, jég és keménygubi szétvágását is.

     
    1 990 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 2 napon belüli postázással
  • 2 089 Ft Raktáron

    Ön is aggódik amiatt, hogy a zuhany alatt nem igazán éri el a hátát? Ez a kefe könnyedén segít az ilyen problémák megoldásában! Az egyedülálló kezelésnek köszönhetően hatékonyan tisztítja a bőr pórusait és eltávolítja a szennyeződéseket, a faggyúfelesleget és az elhalt bőrt.

    Választható 4x Szín
    2 089 Ft
    Választható 4x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    48 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    A valódi lángot imitáló LED izzóval beltéren és fedett kültéren egyaránt meghitt, romantikus hangulatot teremthet. Egyszerű, stílusos megjelenésének köszönhetően csodás dísze lehet szobájának.

     
    1 990 Ft
    57 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    7 Review(s)

    Nem kell többé küzdenie a sötéttel és a vakító fényekkel,  amikor éjszaka kimegy a mosdóba. Amint mozgást érzékel felkapcsol a fény és pár másodperc tétlenség után lekapcsol.

     
    1 490 Ft
    94 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 960 Ft-tól Raktáron

    Gyönyörű kivetítő az éjszakai égbolt minden kedvelőjének! 360°-ban forog és nagyszerű fény show-t kínál közvetlenül otthonában. Ha azonban nem akarja, csak nyomja meg a gombot, és a kivetítő lámpaként világít.

    Választható 2x Szín
    2 960 Ft-tól
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    49 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 750 Ft Raktáron

    Nagyszerű megoldás a szezonális ruha tárolására. A tasak megvédi ruháit a portól és szennyeződéstől.

     
    750 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 650 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Nagyszerű megoldás a szezonális ruha tárolására. A tasak megvédi ruháit a portól és szennyeződéstől.

     
    650 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Ezzel a praktikus toldócsővel eltávolítja a piszkot a nehezen hozzáférhető helyekről is. A toldócső 30 csövecskével van ellátva, amelyek a fiókokban, billentyűzeteken, rolókon, szellőzőnyílásokban, polcokon, irattartókon és sok más egyeben lévő kosz eltávolítására szolgál.

     
    1 650 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 990 Ft Raktáron

    Eszköz a szőr és csomók eltávolítására ruhákról, bútorokról vagy lepedőkről, felesleges ragasztószalagok nélkül, ahogy az a hagyományos hengerek teszik. Ruházata mindig tökéletesen ápolt lesz, miközben kevesebb munkát végez és környezetbarát.

     
    990 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 650 Ft Raktáron

    Világítsa meg takarékosan a konyhaszekrényt, a TV mögötti teret, a nappalit, a bárpultot vagy a kirakatot ezzel a színes LED szalaggal. A szalag alsó oldalán minőségi ragasztó réteg található, elég tehát felragasztani a kívánt helyre. A távirányító segítségével bekapcsolhatja, kikapcsolhatja, szabályozhatja az intenzitását, illetve színmódokat is beállíthat.

     
    3 650 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 150 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Van otthon háziállata, de zavarják önt a szőrök a ruházaton vagy a kanapén? Ez az állatszőr eltávolító szett gyorsan és megbízhatóan oldja meg a problémáját.

     
    2 150 Ft
    12 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 650 Ft Raktáron

    Tegye tökéletessé a kertjét ezzel a parádés szökőkúttal, amelyet napenergia hajt! Számos lehetőség van, hogy hogyan tudja a kertjébe komponálni. A víz spriccelését többféle módon állíthatja be és semmiről sem kell gondoskodnia, mert automatikusan bekapcsol, ha napfény éri!

     
    4 650 Ft
    18 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
  • 8 733 Ft Raktáron

    Hozzon létre otthon egyedi lélekmelegítő és intim hangulatot az eredeti InnovaGoods Magma dísz lávalámpával. Ez az asztali lámpa képes speciális hangulatot teremteni. Belsejében láva bugyog. Nagyszerű éjjeliszekrényre vagy más helyre is.

    Választható 2x Szín
    8 733 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    19 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 650 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    A tisztító massza sok munkát megkönnyít! A műanyag masszát a megtisztítani kívánt helyre kell nyomni. A legkisebb szennyeződések is ráragadnak, és eltávolítja onnét, ahová nem tartoznak. Kiváló eszköz az elektronikai cikkek, a billentyűzetek, mobiltelefonok, laptopok, távirányítók stb. tisztításához. Fertőtlenítő hatású, ismételt használatra is alkalmas,...

     
    650 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    Illat esszencia aromalámpába és párologtatókba. Elég néhány cseppet csepegtetni a párologtató edénybe az aromalámpába és az esszencia áthatja majd az egész házat. Cseh termék.

     
    490 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    Ezzel a nem hétköznapi lámpával minden éjjel a csillagos ég alatt aludhat, otthona kényelmében! Ez az egyedi éjjeli lámpa bekapcsolás után égbeli hangulatot teremt a falon és a mennyezeten, planetáriummá varázsolva a gyerek- vagy hálószobát. Statikus csillagok vagy csillogó világegyetem - egyszerűen STAR MASTER.

     
    1 990 Ft
    42 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 320 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Próbálja ki a nyár slágerét - a vízibombát! A gyors töltés garantált, csak illessze szorosan a csapra, engedjen a lufiba kellő mennyiségű vizet és néhány perc múlva indulhat is a csata!

     
    1 320 Ft
    26 csomag raktáron (azonnal postázzuk) 100+ csomag 3-4 napon belüli postázással
  • 2 490 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Ez a segédfogantyú az idős emberek, testi fogyatékos emberek és csökkent mozgásképességű személyek nélkülözhetetlen segítője. Egyszerűen felszerelheti bármilyen szerszám nélkül, a felszereléshez elegendőek a mechanikusan irányított tapadókorongok, amelyek segítségével szilárdan fog tartani a helyén.

     
    2 490 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    Illat esszencia aromalámpába és párologtatókba. Elég néhány cseppet csepegtetni a párologtató edénybe az aromalámpába és az esszencia áthatja majd az egész házat. Cseh termék.

     
    490 Ft
    20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Az oltóollót mindenki számára ajánljuk, aki gyorsan elő akarja készíteni az oltványokat és biztosítja a gyümölcsfák minőségi termését. 3 különböző alakú pengét tartalmaz, kezdőknek is alkalmas és biztosítják az oltványok tökéletes illeszkedését - az oltványok tiszta és helyes vágása tovább növeli a sikeres oltást.

     
    3 320 Ft
    32 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
  • 2 990 Ft Raktáron

    Szerete otthon megvilágítani néhány helyet, de nincsenek hozzá megfelelő feltételek, mert nincs hobá bekötni a lámpát és hasonlók? Ezt a vezeték nélküli lámpát néhány másodperc alatt bárhol elhelyezheti, ahol csak akarja. Ellenáll a zord időnek is és esőben is tart!

     
    2 990 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 820 Ft Raktáron

    Tökéletes kerti lámpák, amelyek segítenek a sötétben megtalálni az utat az ajtóhoz, grillhez vagy bárhova. A lámpákat napfény táplálja, így napközben töltődnek, éjjel pedig világítanak. Automatikusan kigyulladnak az érzékelőnek köszönhetően, amely alkonyatkor maga kapcsol be. Nincs szükségük kábelekre, ami alkalmassá teszi őket még olyan helyeken is, ahol...

     
    4 820 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Magas a vízfogyasztása az edények mosogatásakor és takarékoskodni szeretne? Ezzel a vízcsap toldóval csökkentheti egészen 80 %-kal a vízfogyasztást!

     
    1 650 Ft
    14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 490 Ft Raktáron

    Illat esszencia aromalámpába és párologtatókba. Elég néhány cseppet csepegtetni a párologtató edénybe az aromalámpába és az esszencia áthatja majd az egész házat. Cseh termék.

     
    490 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    Illat esszencia aromalámpába és párologtatókba. Elég néhány cseppet csepegtetni a párologtató edénybe az aromalámpába és az esszencia áthatja majd az egész házat. Cseh termék.

     
    490 Ft
    27 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Nehezen kel ki a kádból vagy a lép ki a zuhanyzóból? Az InnovaGoods biztonsági fogantyú támaszt nyújt és csökkenti a megcsúszás veszélyét a nedves csempén vagy linóleumon. Könnyen, de szilárdan a fürdőszoba falához tapad a tapadókorongok segítségével.

     
    6 650 Ft
    14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 2 990 Ft Raktáron

    Kényeztesse magát a forró nyári napokon igazi jósággal a kertben, a teraszon vagy az erkélyen. A készlet 15 fúvókából áll egy tömlőn, amely vízhez csatlakoztatva finom párafüggönyt hoz létre. Növények öntözésére is alkalmas. A tömlő kb. 15 méter hosszú.

     
    2 990 Ft
    61 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    Illat esszencia aromalámpába és párologtatókba. Elég néhány cseppet csepegtetni a párologtató edénybe az aromalámpába és az esszencia áthatja majd az egész házat. Cseh termék.

     
    490 Ft
    15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Illat esszencia aromalámpába és párologtatókba. Elég néhány cseppet csepegtetni a párologtató edénybe az aromalámpába és az esszencia áthatja majd az egész házat. Cseh termék.

     
    490 Ft
    14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    Illat esszencia aromalámpába és párologtatókba. Elég néhány cseppet csepegtetni a párologtató edénybe az aromalámpába és az esszencia áthatja majd az egész házat. Cseh termék.

     
    490 Ft
    23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 820 Ft Raktáron

    Ez a párásító élvezetesebbé teszi a forró nyári napokat, mivel a levegőt körülötte frissé, kellemessé varázsolja. Ez a 10 fúvókás készlet a vízellátáshoz csatlakoztatva finom vizes ködöt hoz létre, így alkalmas a növények öntözésére, kertekbe és a teraszokra is. A tömlő hossza 10 m.

     
    2 820 Ft
    15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    Illat esszencia aromalámpába és párologtatókba. Elég néhány cseppet csepegtetni a párologtató edénybe az aromalámpába és az esszencia áthatja majd az egész házat. Cseh termék.

     
    490 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 650 Ft Raktáron

    Tegye egyszerre szórakoztatóbbá és biztonságosabbá a kézmosást! Ebben segít ez a szappanadagoló. Érintesmentes és a folyékony szappant szappanhabbá alakítja. Használata teljesen egyszerű, steril, és 3 adagolási szintet állíthat be.

     
    3 650 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    Illat esszencia aromalámpába és párologtatókba. Elég néhány cseppet csepegtetni a párologtató edénybe az aromalámpába és az esszencia áthatja majd az egész házat. Cseh termék.

     
    490 Ft
    36 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    Illat esszencia aromalámpába és párologtatókba. Elég néhány cseppet csepegtetni a párologtató edénybe az aromalámpába és az esszencia áthatja majd az egész házat. Cseh termék.

     
    490 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    Elnyeli és semlegesíti a szagokat a hűtőben.

     
    490 Ft
    25 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 990 Ft Raktáron

    A bútormozgató készletnek köszönhetően a bútorok áthelyezése gyors, egyszerű és kényelmes tevékenységgé válik. Az emelő és a négy kerekes mozgatható párna segítségével könnyedén elmozdíthatja a nehéz bútorokat pontosan oda, ahova szüksége van.

     
    3 990 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 490 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Illat esszencia aromalámpába és párologtatókba. Elég néhány cseppet csepegtetni a párologtató edénybe az aromalámpába és az esszencia áthatja majd az egész házat. Cseh termék.

     
    490 Ft
    29 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    Illat esszencia aromalámpába és párologtatókba. Elég néhány cseppet csepegtetni a párologtató edénybe az aromalámpába és az esszencia áthatja majd az egész házat. Cseh termék.

     
    490 Ft
    39 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    Illat esszencia aromalámpába és párologtatókba. Elég néhány cseppet csepegtetni a párologtató edénybe az aromalámpába és az esszencia áthatja majd az egész házat. Cseh termék.

     
    490 Ft
    33 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Illat esszencia aromalámpába és párologtatókba. Elég néhány cseppet csepegtetni a párologtató edénybe az aromalámpába és az esszencia áthatja majd az egész házat. Cseh termék.

     
    490 Ft
    20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    Pihenjen és gyűjtsön erőt a Relax dupla kerti függőágyban! Az eredeti és praktikus design-nak köszönhetően a mellékelt táskába csomagolva csak kevés helyet foglal. Ráadásul nagyon könnyű szétszedni és összerakni. Nyújtózkodjon egy pillanatra a kertben, a teraszon vagy a kempingben.

     
    4 990 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    A napelemes LED lámpa nagyszerű módszer, hogy hogyan lehet nulla költséggel megvilágítani bármilyen helyet a kertben, építési vagy villanyszerelési munkálatok nélkül. A beépített napelemnek köszönhetően nagyon ökologikus fényforrás. Ráadásul a nagy fényerejű 100 LED dióda teljesértékűen helyettesíti a klasszikus halogén izzót.

     
    2 490 Ft
    44 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 2 napon belüli postázással
  • 2 490 Ft Raktáron

    A forró nyári napokon szívesen mindent tárva-nyitva hagynánk, hogy friss levegőhöz jussunk. A legyek és a szúnyogok azonban egyből megtalálják bentre az utat és teljes erővel bosszantani kezdenek bennünket. A poliészter ajtóhálóval most már friss levegőt szívhat, miközben az idegesítő rovarok kívül maradnak.

     
    2 490 Ft
    25 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    Illat esszencia aromalámpába és párologtatókba. Elég néhány cseppet csepegtetni a párologtató edénybe az aromalámpába és az esszencia áthatja majd az egész házat. Cseh termék.

     
    490 Ft
    15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    Illat esszencia aromalámpába és párologtatókba. Elég néhány cseppet csepegtetni a párologtató edénybe az aromalámpába és az esszencia áthatja majd az egész házat. Cseh termék.

     
    490 Ft
    32 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    Illat esszencia aromalámpába és párologtatókba. Elég néhány cseppet csepegtetni a párologtató edénybe az aromalámpába és az esszencia áthatja majd az egész házat. Cseh termék.

     
    490 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    Illat esszencia aromalámpába és párologtatókba. Elég néhány cseppet csepegtetni a párologtató edénybe az aromalámpába és az esszencia áthatja majd az egész házat. Cseh termék.

     
    490 Ft
    27 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 820 Ft Raktáron

    A 2 m hosszú LED szalag TV és PC megvilágítására alkalmas. A TV-vel egy időben kapcsol be és ki, Stand-by módban a LED szalag kialszik, USB csatlakozóval van ellátva 0,4 m hosszú vezetékkel és ideális TV-hez vagy power bankon keresztüli csatlakoztatáshoz. A LED szalag tetszőlegesen osztható kb. 10 cm-res lépésekben, a szalag hátsó része öntapadó szalaggal...

     
    2 820 Ft
    68 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Az InnovaGoods Cyclean tisztító kefe készlet fúróra három kefét tartalmaz: egy kicsit csapokra és hézagokra, egy lapost a nagyobb felületekre és egy kereket az ívelt felületekre. A kefék nem karcolják meg és másképp sem károsítják a felületet.

     
    4 150 Ft
    32 darab 9-12 napon belüli postázással
  • 2 490 Ft Raktáron

    Szeretné felfrissíteni belső terét és valami kreatívra vágyik? Akkor ezt a varázslatos fát kínáljuk, amit Ön is felnevelhet! Nincs más dolga, mint megtölteni varázsvízzel, amit a csomagban is kap, majd csak nézze, hogyan változik fokozatosan a fa, és hogyan borul gyönyörű rózsaszín virágokba.

     
    2 490 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Nehezen kel fel az iskolába a gyermeke? Tegye kellemesebbé ezzel az ébresztőórával, amelybe garantáltan beleszeret. Az ébresztőóra csillagokat tud kivetíteni, így éjjelilámpaként is szolgál azoknak, akik nehezen alszanak el a sötétben. 10 dallamot tud lejátszani, a LED kijelző háttérvilágítással rendelkezik, amelyen többek között naptárt, a benti...

     
    4 150 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    Illat esszencia aromalámpába és párologtatókba. Elég néhány cseppet csepegtetni a párologtató edénybe az aromalámpába és az esszencia áthatja majd az egész házat. Cseh termék.

     
    490 Ft
    18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    Illóolaj párologtatókba és aromalámpába. Csak csepegtessen néhány cseppet az aromalámpa párologtató tálcájába, és ez az esszencia szépen illatosítja otthonát. Cseh termék.

     
    490 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    Illat esszencia aromalámpába és párologtatókba. Elég néhány cseppet csepegtetni a párologtató edénybe az aromalámpába és az esszencia áthatja majd az egész házat. Cseh termék.

     
    490 Ft
    17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Elég a szekrény ajtajához erősíteni, ráhúzni a szemeteszsákot és már van is hova tenni a szemetet. Ha nem használ szemeteszsákot, papír törlőkendők tárolására is használhatja. Praktikus és kényelmes találmány, amelynek köszönhetően a szemeteszsákot a szekrényhez vagy a fiókhoz erősítheti. Műanyagból készült, mérete 24 x 11 x 3 cm. Maximum 2 cm széles...

     
    1 650 Ft
    18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    Kompatibilis Air Wick termékekkel.

     
    820 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    Illat esszencia aromalámpába és párologtatókba. Elég néhány cseppet csepegtetni a párologtató edénybe az aromalámpába és az esszencia áthatja majd az egész házat. Cseh termék.

     
    490 Ft
    31 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    Kompatibilis Air Wick termékekkel.

     
    820 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 820 Ft Raktáron

    Nagyszerű segédeszköz a fürdőszobába, amelyet az egész család értékel! Nem egy közönséges kefetartó - ugyanis a beépített adagolónak köszönhetően megfelelő mennyiségű krémet helyez a kefére, sőt, az UV-sterilizáló segítségével megszabadítja a kefét minden baktériumtól és szennyeződéstől, amely rajta maradhat. 4 fogkefe fér bele. Az áramellátása és a...

     
    4 820 Ft
    14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    Illat esszencia aromalámpába és párologtatókba. Elég néhány cseppet csepegtetni a párologtató edénybe az aromalámpába és az esszencia áthatja majd az egész házat. Cseh termék.

     
    490 Ft
    25 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 650 Ft Raktáron

    A népszerű tisztító szivacsok még erősebb változata, amely segít a piszkos konyhai edényeknél! Ezzel a szivaccsal könnyen megszabadulhat az odaégett ételtől, a zsíros dolgoktól és más szennyeződésektől. A szivacs mérete 10 x 7 x 2,5 cm.

     
    650 Ft
    58 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 650 Ft Raktáron

    Tisztítsa meg könnyen és kényelmesen az autó külsejét és belsejét! Portörlő és autómosó kendő. Állítható teleszkópos rúddal. A nehezen elérhető helyekre is eljut. Törölje le a port vagy nedvesítse be és mossa le az egész autót. Multifunkcionális használatának hála háztartásokban is alkalmazható ablakokra, padlókra stb. A kiváló minőségű mikroszálas rongy...

     
    2 650 Ft
    15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 613 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

    Ezeket a dekoratív, világító kavicsokat napközben napenergia tölti fel, majd éjszaka lágy zöld fényt bocsátanak ki. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmasak - így otthon is használhatja dekorációként vázában vagy virágcserépben, de akár kedvenc zugát is megvilágítják a kertjében, teraszán.

    Választható 2x Szín
    2 613 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    36 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    Nagyszerű zuhanyfej propellerrel és tisztítószűrővel, amitől a zuhanyzás nemcsak kellemesebb, de környezetbarát is lesz, tisztább vízzel! A fejben 2 szűrő található, amelyek a szennyeződések szűrését biztosítják. A belső propellereknek hála a víznyomás is megnő, így jobban élvezi a zuhanyzást és a vízfogyasztás is csökken. Könnyen felszerelhető és...

     
    6 650 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 490 Ft Raktáron

    Illóolaj aromalámpákba és párologtatókba Elég néhány cseppet csepegtetni az aromalámpa párologtató táljába vagy az aroma diffúzorba és ez az eszencia gyönyörűen illatossá teszi az otthonát. Cseh termék.

     
    490 Ft
    30 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Szeretné felfrissíteni belső terét, és egyben valami kreatívat keres? Akkor ezt a varázslatos fát kínáljuk önnek, amelyet maga is felnevelhet! Nincs más dolga, mint megtölteni varázsvízzel, amit a csomagban is kap, aztán már csak néznie kell, hogyan változik fokozatosan a fa, és hogyan borul gyönyörű rózsaszín virágokba.

     
    1 490 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 100 darab 2 napon belüli postázással
  • 4 990 Ft Raktáron

    5 méter hosszú LED RGB szalag. Az izzók 16 színben világítanak, 4 villogási mód és világítási intenzitás választható. Bluetooth funkcióval is rendelkezik, így telefonnal lehet csatlakozni hozzá és beállítani a világítást. Jár mellé egy praktikus távirányító is. A szalag ollóval rövidíthető a jelölt vonalak szerint. 230 V-os aljzathoz vagy 12 V-os...

     
    4 990 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Védje meg otthonát ezzel a tépőzáras szúnyoghálóval! Egy nagyon praktikus és hatékony tépőzáras szúnyogháló, amely gátolja a repülő rovarok berepülését. Ezenkívül, lehetővé teszi a levegő szabad áramlását és a zavartalan szellőztetést.

     
    1 650 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 990 Ft Raktáron

    Kártevőkkel van problémája az otthonában? Az InnovaGoods ultrahangos mini rovar- és rágcsálóriasztó megoldja a problémát! Elriasztja az egereket, a patkányokat, a szúnyogokat, a csótányokat, a hangyákat, a pókokat és egyéb idegesítő rovarokat.

     
    3 990 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 9 990 Ft Raktáron

    Összecsukható tükör LED lámpával és sminkrendezővel. Segít helyet takarítani a fürdőszobában, ahol nagy rá a szükség. A praktikus rekeszeknek hála kéznél lesznek a kozmetikai termékek, a 3 világítási lehetőséggel rendelkező LED lámpák segítségével pedig tökéletesítheti megjelenését. Több nagyobb tükörből áll, egy kisebbből, és a csúszásgátló alátétnek...

     
    9 990 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 72 a 319 tételből