Kiskedvenceknek

Kiskedvenceknek

Szerezzen örömet kiskedvencének egy szórakoztató játékkal, új tálkával vagy egy kényelmes fekhellyel! De ne felejtse el kibővíteni a felszerelését sem olyan segédeszközökkel, amelyek segítenek lerövidíteni a kisállat karmait vagy kifésülni a szőrét. Ha valami kevésbé megszokott dolgot keres, akkor a kutya fogkefét vagy az tudjuk ajánlani.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 36 a 36 tételből
  • 990 Ft Raktáron

    4 Review(s)

    Ez a kesztyű eltünteti a kihullott szőrzetet, és egyben maszírozza a bőrt és serkenti a vérkeringést is. Alkalmas érzékeny és fiatal állatoknak is.

     
    990 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 990 Ft Raktáron

    Eszköz a szőr és csomók eltávolítására ruhákról, bútorokról vagy lepedőkről, felesleges ragasztószalagok nélkül, ahogy az a hagyományos hengerek teszik. Ruházata mindig tökéletesen ápolt lesz, miközben kevesebb munkát végez és környezetbarát.

     
    990 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 150 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Van otthon háziállata, de zavarják önt a szőrök a ruházaton vagy a kanapén? Ez az állatszőr eltávolító szett gyorsan és megbízhatóan oldja meg a problémáját.

     
    2 150 Ft
    12 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 490 Ft Raktáron

    Védje a kiskedvencét a kullancsok és más bosszantó rovarokkal szemben, mint a szúnyogok, legyek, bolhák stb. A PetRep ultrahangos újratölthető parazita riasztó készülék  nagyon hatékony ellenük. Nem tartalmaz egyáltalán vegyi és káros anyagokat, tehát nem vált ki a kiskedvenceknél nem kívánt hatásokat. USB kábellel lehet feltölteni és egy töltéssel 5...

     
    4 490 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 990 Ft Raktáron

    Gondolkozott már azon, hogy szórakoztatja a kutyáját, miközben valami hasznossal is összeköti? Ez a fogkefe segít kedvencének megtisztítani fogait és közben ideális szórakozás magányos pillanatokban, amikor ön épp munkában van, vagy házon kívül tölti szabadidejét.

     
    1 990 Ft
    21 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 11 650 Ft Raktáron

    Nincs ideje rendszeresen sétáltatni a kölyök vagy idősebb kutyáját? Ez a háziállat wc megoldja a problémáját! A kis szőrös kedvence nem fog az ajtó előtt idegesen futkározni, otthon megtalálja a saját méltóságteljes wc-jét.

     
    11 650 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 150 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Ezzel a géppel stresszmentesen rendbe teheti kutyája vagy macskája körmét bárhol anélkül, hogy fájdalmat okozna neki.

     
    3 150 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    Elektromos karomreszelő két sebességgel és különféle reszeléssel, kedvence méretéhez igazítva. Két csiszolófej van hozzá, mindegyik különböző méretű, és alkalmas kis és nagy fajták számára. A reszelő eltávolítható és kicserélhető egy másikra, a gyorsabb reszeléshez vagy a karom alakításához. Nagyon csendes, ezért nem kell attól tartania, hogy megijesztené...

     
    6 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 150 Ft Raktáron

    A thermo pléd egy megvalósult álom a kedvence számára. Az intelligens hővisszaverő réteg hőszigetelést jelent, a párna elnyeli az állat testhőjét és felmelegíti. A párna mosható és csúszásmentes alsó felülettel rendelkezik. A pléd segítségével biztos lehet benne, hogy kedvence kényelmesen és melegben hajtja álomra fejét.

     
    4 150 Ft
    14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Páratlan huzat autóba, amelyet minden kiskedvencet tartó tulajdonos, valamint maguk a háziállatok is értékelni fognak! A négylábú barátai élvezni fogják a kényelmet a hátsó üléseken, miközben nem kell tartania a hátsó ülésen a szőrszálaktól. Egyszerűen hevederekkel rögzítheti az ülésekre, emellett a takaró mosható. Véletlenszerű színváltozatot küldünk az...

     
    3 320 Ft
    15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 650 Ft Raktáron

    Hordozható biztonsági kerítés háziállatok számára, könnyű összeszereléssel és telepítéssel. Nejlonból készült.

     
    2 650 Ft
    24 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 150 Ft Raktáron

    Készítsen gyönyörű ajándéktárgyakat négylábú kedvence számára, és készítsen lenyomatot az új készletünkkel. A készlet 2 kártyát tartalmaz, ami előny, ha például az első próbálkozás nem úgy sikerül, ahogy szeretné. Ezenkívül kedvence mancsa gyönyörű tisztán marad használat után.

     
    2 150 Ft
    48 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 6 650 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Masszázskefe macskáknak. A macskája a kanapéhoz, az ágyhoz vagy a ruhájához szokott dörgölőzni? Folyton mindenhonnét próbálja eltüntetni a szőrszálakat? Szerezze be ezt a kaparót-kefét. A macska játszik vele, masszírozza magát, ráadásul megszabadul a hulló szőrtől. Az alátét felső részén egy szőnyeg van, amelyen a macska élesítheti a karmait.

     
    6 650 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    Csöndes síp, mely magas frekvenciákkal dolgozik, melyek az emberi fül számára nehezen hallhatóak. A sípot a kutya méghozzá 2 - 3 km távolságra hallja! A többi síptól eltérően előnye a minőségi feldolgozású - minőségi fém anyagból készült.

     
    820 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 820 Ft Raktáron

    Nincs ideje rendszeresen sétáltatni a kölyök vagy idősebb kutyáját? Ez a háziállat wc megoldja a problémáját! A kis szőrös kedvence nem fog az ajtó előtt idegesen futkározni, otthon megtalálja a saját méltóságteljes wc-jét.

     
    5 820 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 320 Ft Raktáron

    Tökéletes ahhoz, hogy házi kedvencével kényelmesen menjen el otthonról: a parkban sétálva, utazáskor az autóban, kiránduláskor, stb. A művelet nagyon egyszerű: a palackot csak vízzel fel kell tölteni, majd amikor kutyája elkezd inni, nyomja meg a palackot és a tetején lévő, dugóként is funkcionáló itató tálka megtelik vízzel, így kutyája könnyedén iszik a...

     
    1 320 Ft
    63 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 150 Ft Raktáron

    Professzionális fésű kutyák és macskák szőrének fésülésére. Sok kutya és macska nem szereti a fésülést, de a Furminátor - fésülködő kefe - minden teszt során bebizonyította, hogy kedvencei nagyon hamar megkedvelik! Közepes fajtájú kutyák számára alkalmas.

     
    2 150 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    A furminator használatával garantáltan jobban csökkentheti a szőrhullatást, mint bármilyen más kefe, fésű vagy aljszőr kiszedő eszköz használatával. Hosszú és rövid szőrzetű kutyák és macskák számára egyaránt alkalmas és kiváló eredménnyel használható.

     
    1 490 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 2 820 Ft Raktáron

    Készítsen gyönyörű ajándéktárgyakat négylábú kedvence számára, és készítsen lenyomatot az új készletünkkel. A készlet 2 kártyát tartalmaz, ami előny, ha például az első próbálkozás nem úgy sikerül, ahogy szeretné. Ezenkívül kedvence mancsa gyönyörű tisztán marad használat után.

     
    2 820 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 5 490 Ft Raktáron

    Nagyszerű kiegészítő porszívóhoz, amely gyorsan és egyszerűen eltávolítja az állati szőrszálakat a kanapéról, szőnyegről, takaróról vagy autó üléseiről. A szilikon sörték könnyedén összegyűjtik a különféle felületeken lévő szőrszálakat úgy, hogy a porszívó könnyen be tudja szippantani azokat.

     
    5 490 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 990 Ft Raktáron

    Gyakran autózik a négylábú kedvencével? Idegesít a kutyája állandó mozgása az autóban? Ha igen, van egy egyszerű megoldásunk erre a problémára. Ez a biztonsági öv a kutya rögzítésére szolgál vezetés közben. Az egyik vége a biztonsági hevederhez, a másik vége pedig az autó klasszikus biztonsági övéhez rögzíthető.

     
    990 Ft
    17 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 6 320 Ft Raktáron

    Kényelmes takaró, amely védi a kanapé felületét az esetleges szennyeződésektől. Főleg olyan otthonokba ideális, ahol kiskedvencek is vannak.

     
    6 320 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 990 Ft Raktáron

    Kis hűtítő szőnyeg a kisállatoknak - tökéletes a nyári melegben, védi az állatot a túlforrósodással szemben és segíti a testhőmérsékletének szabályozását. Ráfekve élvezheti a kellemes frissítő hideget.

     
    3 990 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 820 Ft Raktáron

    Elektromos körömreszelő háziállatok számára ellenálló, tartós, biztonságos és erős reszelővel. 2 különböző méretű nyílása van, amely illeszkedik az állat karmának méretéhez, és egy fedél, amely használat közben megvédi a karmos töredékektől. Karmok formázására és simítására is használható.

     
    5 820 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 820 Ft Raktáron

    Eszköz a szőrszálak és szöszök eltávolítására ruhákról, bútorokról vagy lepedőkről felesleges ragasztószalagok nélkül, ahogy az a hagyományos hengereknél lenni szokott. Ruhái mindig tökéletesen tiszták lesznek.

     
    820 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 150 Ft Raktáron

    A csipesz higiénikusan és biztonságosan távolítja el a kullancsot. Kutyáknak és macskáknak is ideális.

     
    1 150 Ft
    37 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 990 Ft Raktáron

    Önnek is elege van a macska wc körül való sepergetésből? Ez a kétrétegű betét speciálisan úgy van megmunkálva, hogy eltávolítsa a macska mancsaiból az almot, amely a betét alsó részében halmozódik fel. A betét minőségi EVA habból készült, vízálló és könnyen tisztítható. Méretek: 50 x 40 cm.

     
    3 990 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Ezzel a karomvágóval soha nem vághatja le véletlenül túlságosan a szőrös kedvence karmait, ami nagyon fájdalmas a kutyák számára. Van rajta egy ütköző, amely megakadályozza ezt a nem kívánt hosszabb vágást.

     
    3 320 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 7 490 Ft Raktáron

    Praktikus multifunkcionális póráz kutyáknak, mellyel többé nem kell mást magával vinnie! Felejtse el a zsebében a jutalomfalatos tasakot, amelyből kiszóródik minden. A pórázhoz tartozik egy tasak tok, egy kinyitható tok a jutalomfalatokhoz és egy LED lámpa, mellyel az esti séták még biztonságosabbak lesznek!

     
    7 490 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 650 Ft Raktáron

    Praktikus palack táphoz és vízhez kiskedvencei számára. Tegye a vizet és a tápot egy edénybe, és a szilikon záróelemeknek köszönhetően nem kell attól tartani, hogy kiömlik vagy kifolyik. Ezenkívül kialakításának köszönhetően két fedéllel rendelkezik, melyek vizestálnak és tápra is használhatók. Kényelmesen magával pakolhatja utazásra, és hátizsákra vagy a...

     
    3 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 990 Ft Raktáron

    A világító Petlux nyakörvnek hála mindig szem előtt tarthatja a kutyáját. Egyszerűen beállíthatja a nyakörv kerületét, bekapcsolhatja és már mehet az éjszakai sétára. Könnyű, nagyon kényelmes a kutyák számára és a LED-es háttérvilágításnak köszönhetően akár 500 méterre is látható. Három fénymód közül választhat (világító, villogó vagy lassan villogó)....

     
    4 990 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 8 320 Ft Raktáron

    Praktikus takaró, amellyel megvédi autója belsejét a háziállatoktól való szennyeződésétől a közös utazás során. Könnyen rögzíthető az ülésekhez a hevederekkel, amellyel az első és a hátsó ülések fejtámláihoz erősítheti.

     
    8 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 5 490 Ft Raktáron

    Melege van a kutyájának nyáron? Bemutatjuk az InnovaGoods Home Pet hűtőmellényt kistestű kutyáknak! A speciális anyagok használatának köszönhetően elegendő a mellényt a kellemetlen hőség idején beáztatni, kifacsarni és a kutyához rögzíteni.

     
    5 490 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 320 Ft Raktáron

    Klasszikus kefe háziállatokra innovatív kialakítással, melynek köszönhetően a fésülés gyerekjáték lesz. Elég megnyomni a gombot és a fésű tüskék betolódnak a kefébe és a szőr kézzel kivehető és eldobható. A rozsdamentes acélból készült fésű tüskéit a maximális hatékonyságra tervezték, ugyanakkor finoman masszíroznak. Az ergonomikus csúszásmentes markolat...

     
    6 320 Ft
    84 darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 650 Ft Raktáron

    Úgy érzi, hogy négylábú kedvencei rágás nélkül befalják az ételt? A Slowfi tál segít. A tál belsejében kiemelkedések találhatók, amelyek rákényszerítik a kutyát, hogy egy kicsit jobban élvezze az ételt. A tál kis és közepes méretű kutyák számára alkalmas, száraz és nedves tápot vagy vizet egyaránt tehet bele. Űrtartalma 750 ml, könnyen tisztítható és...

     
    3 650 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 990 Ft Raktáron

    Ez a többfunkciós játék segít a kutyáknak stimulálni és fejleszteni érzékszerveiket, elősegíti a tanulást, egy nagyszerű jutalomfalat látványával. A jutalomfalatok a játék belsejében vannak, egy labirintusban, ami megnehezíti a falatok kijutását. Az adagoló kiegyensúlyozott, hogy mindig függőlegesen maradjon, és lyukak vannak a tetején, hogy a...

     
    4 990 Ft
    19 darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 36 a 36 tételből