Kiskedvenceknek

Leértékelések

Kiskedvenceknek

Szerezzen örömet kiskedvencének egy szórakoztató játékkal, új tálkával vagy egy kényelmes fekhellyel! De ne felejtse el kibővíteni a felszerelését sem olyan segédeszközökkel, amelyek segítenek lerövidíteni a kisállat karmait vagy kifésülni a szőrét. Ha valami kevésbé megszokott dolgot keres, akkor a kutya fogkefét vagy az tudjuk ajánlani.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 44 a 44 tételből
 • 1 420 Ft Raktáron

  4 Review(s)

  Ez a kesztyű eltünteti a kihullott szőrzetet, és egyben maszírozza a bőrt és serkenti a vérkeringést is. Alkalmas érzékeny és fiatal állatoknak is.

   
  1 420 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 300 Ft Raktáron

  Igazítsa kutyájának körmeit fájdalom és fölösleges stressz nélkül. Ez a legújabb és leggyorsabb módszer, ahogyan törődhet a háziállatai karmairól.

   
  4 300 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk) 35 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 180 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Van otthon háziállata, de zavarják önt a szőrök a ruházaton vagy a kanapén? Ez az állatszőr eltávolító szett gyorsan és megbízhatóan oldja meg a problémáját.

   
  3 180 Ft
  4 csomag raktáron (azonnal postázzuk) 20 csomag 2 napon belüli postázással
 • 4 780 Ft Raktáron

  Védje a kiskedvencét a kullancsok és más bosszantó rovarokkal szemben, mint a szúnyogok, legyek, bolhák stb. A PetRep ultrahangos újratölthető parazita riasztó készülék  nagyon hatékony ellenük. Nem tartalmaz egyáltalán vegyi és káros anyagokat, tehát nem vált ki a kiskedvenceknél nem kívánt hatásokat. USB kábellel lehet feltölteni és egy töltéssel 5...

   
  4 780 Ft
  64 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 580 Ft Raktáron

  Gondolkozott már azon, hogy szórakoztatja a kutyáját, miközben valami hasznossal is összeköti? Ez a fogkefe segít kedvencének megtisztítani fogait és közben ideális szórakozás magányos pillanatokban, amikor ön épp munkában van, vagy házon kívül tölti szabadidejét.

   
  1 580 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 980 Ft Raktáron

  A macskája megtagadja a macska WC használatát? Nem akarja tisztítani a macska WC-t, vagy útban van? Tanítsa meg a cicáját az emberi WC-re járni! Ezzel a gyakorló üléssel gyerekjáték lesz. Csak öntsön bele homokot és macskaalmot. Ahogy a cica megszokja, fokozatosan vágja le a köröket a gyakorló ülésen. A macska végül valóban megszokja a vécé ülőkét.

   
  3 980 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 11 660 Ft Raktáron

  Nincs ideje rendszeresen sétáltatni a kölyök vagy idősebb kutyáját? Ez a háziállat wc megoldja a problémáját! A kis szőrös kedvence nem fog az ajtó előtt idegesen futkározni, otthon megtalálja a saját méltóságteljes wc-jét.

   
  11 660 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 980 Ft Raktáron

  Elektromos karomreszelő két sebességgel és különféle reszeléssel, kedvence méretéhez igazítva. Két csiszolófej van hozzá, mindegyik különböző méretű, és alkalmas kis és nagy fajták számára. A reszelő eltávolítható és kicserélhető egy másikra, a gyorsabb reszeléshez vagy a karom alakításához. Nagyon csendes, ezért nem kell attól tartania, hogy megijesztené...

   
  7 980 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 140 Ft Raktáron

  A thermo pléd egy megvalósult álom a kedvence számára. Az intelligens hővisszaverő réteg hőszigetelést jelent, a párna elnyeli az állat testhőjét és felmelegíti. A párna mosható és csúszásmentes alsó felülettel rendelkezik. A pléd segítségével biztos lehet benne, hogy kedvence kényelmesen és melegben hajtja álomra fejét.

   
  4 140 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 500 Ft Raktáron

  Páratlan huzat autóba, amelyet minden kiskedvencet tartó tulajdonos, valamint maguk a háziállatok is értékelni fognak! A négylábú barátai élvezni fogják a kényelmet a hátsó üléseken, miközben nem kell tartania a hátsó ülésen a szőrszálaktól. Egyszerűen hevederekkel rögzítheti az ülésekre, emellett a takaró mosható. Véletlenszerű színváltozatot küldünk az...

   
  3 500 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 180 Ft Raktáron

  Hordozható biztonsági kerítés háziállatok számára, könnyű összeszereléssel és telepítéssel. Nejlonból készült.

   
  3 180 Ft
  47 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 740 Ft Raktáron

  Nincs ideje rendszeresen sétáltatni a kölyök vagy idősebb kutyáját? Ez a háziállat wc megoldja a problémáját! A kis szőrös kedvence nem fog az ajtó előtt idegesen futkározni, otthon megtalálja a saját méltóságteljes wc-jét.

   
  5 740 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 780 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Masszázskefe macskáknak. A macskája a kanapéhoz, az ágyhoz vagy a ruhájához szokott dörgölőzni? Folyton mindenhonnét próbálja eltüntetni a szőrszálakat? Szerezze be ezt a kaparót-kefét. A macska játszik vele, masszírozza magát, ráadásul megszabadul a hulló szőrtől. Az alátét felső részén egy szőnyeg van, amelyen a macska élesítheti a karmait.

   
  4 780 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 380 Ft Raktáron

  Eszköz a szőr és csomók eltávolítására ruhákról, bútorokról vagy lepedőkről, felesleges ragasztószalagok nélkül, ahogy az a hagyományos hengerek teszik. Ruházata mindig tökéletesen ápolt lesz, miközben kevesebb munkát végez és környezetbarát.

   
  2 380 Ft
  65 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 2 napon belüli postázással
 • 2 540 Ft Raktáron

  Professzionális fésű kutyák és macskák szőrének fésülésére. Sok kutya és macska nem szereti a fésülést, de a Furminátor - fésülködő kefe - minden teszt során bebizonyította, hogy kedvencei nagyon hamar megkedvelik! Közepes fajtájú kutyák számára alkalmas.

   
  2 540 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 380 Ft Raktáron

  A furminator használatával garantáltan jobban csökkentheti a szőrhullatást, mint bármilyen más kefe, fésű vagy aljszőr kiszedő eszköz használatával. Hosszú és rövid szőrzetű kutyák és macskák számára egyaránt alkalmas és kiváló eredménnyel használható.

   
  2 380 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 100 Ft Raktáron

  Nagyszerű kiegészítő porszívóhoz, amely gyorsan és egyszerűen eltávolítja az állati szőrszálakat a kanapéról, szőnyegről, takaróról vagy autó üléseiről. A szilikon sörték könnyedén összegyűjtik a különféle felületeken lévő szőrszálakat úgy, hogy a porszívó könnyen be tudja szippantani azokat.

   
  5 100 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 180 Ft Raktáron

  Készítsen gyönyörű ajándéktárgyakat négylábú kedvence számára, és készítsen lenyomatot az új készletünkkel. A készlet 2 kártyát tartalmaz, ami előny, ha például az első próbálkozás nem úgy sikerül, ahogy szeretné. Ezenkívül kedvence mancsa gyönyörű tisztán marad használat után.

   
  3 180 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 41 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 6 860 Ft Raktáron

  Csendes gép, amellyel könnyedén megnyírhatja a kedvencét, még akkor is, ha még soha nem csinált ilyet. Az alacsony rezgés és a csendes motor 60 dB-nél kisebb üzemi zajjal nem fogja megijeszteni kedvencét. A géphez töltő jár, és öt óra töltés után akár 70 perc folyamatos használatot is lehetővé tesz.

   
  6 860 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 580 Ft Raktáron

  A csipesz higiénikusan és biztonságosan távolítja el a kullancsot. Kutyáknak és macskáknak is ideális

   
  1 580 Ft
  40 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 500 Ft Raktáron

  Tökéletes a nyári melegben a háziállat hűsítésére és testhőmérsékletének szabályozására. Ráülve élvezheti a kellemes frissítő érzést. Ideális a nyárra.

   
  7 500 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 380 Ft Raktáron

  Kényelmes takaró, amely védi a kanapé felületét az esetleges szennyeződésektől. Főleg olyan otthonokba ideális, ahol kiskedvencek is vannak.

   
  6 380 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 10 380 Ft Raktáron

  Azon gondolkodik, hogy mivel köthetné le a kutyáját? Van egy eredeti és szórakoztató játékunk, amely garantáltan örömet szerez neki! Ez egy színes alátét, amely különféle finomságokat rejt. A kutya így nagyszerű pillanatokat él át, tele kalandos felfedezéssel.

   
  10 380 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 6 380 Ft Raktáron

  Háziállatok bundájának vágására szolgáló gép. Nem számít, hogy profi vagy amatőr - a gép használata egyszerű, a vágókések pedig kiváló minőségű acélból készültek, ami biztosítja a pontos vágást.

  Választható 2x Szín
  6 380 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 780 Ft Raktáron

  Kis hűtítő szőnyeg a kisállatoknak - tökéletes a nyári melegben, védi az állatot a túlforrósodással szemben és segíti a testhőmérsékletének szabályozását. Ráfekve élvezheti a kellemes frissítő hideget.

   
  4 780 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 9 580 Ft Raktáron

  Kényelmes ágyneműhuzat francia bulldog motívummal a Faro gyártótól. 100% pamutból készül, nem bolyhosodik, hosszú élettartamú és sok mosás után is megőrzi színét. Ez a készlet egy 140 x 200 cm-es takaróhuzatot és egy 70 x 90 cm-es párnahuzatot tartalmaz. Cipzáras rögzítés, mindkét oldalon más-más kép látható.

   
  9 580 Ft
  35 csomag 3-4 napon belüli postázással
 • 4 140 Ft Raktáron

  Gyermek fürdőlepedő kutya motívummal a Detexpol gyártótól. A 140 x 70 cm méretű törülköző 100% pamutból - frottírból készült, nagy gramázsú, nagyon jó a nedvszívóképessége és sok mosás után is megőrzi színeit. Mosható 60 °C-on. Javasoljuk, hogy 1-2 alkalommal mossa ki használat előtt a jó nedvszívóképességért.

   
  4 140 Ft
  31 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 5 580 Ft Raktáron

  Elektromos körömreszelő háziállatok számára ellenálló, tartós, biztonságos és erős reszelővel. 2 különböző méretű nyílása van, amely illeszkedik az állat karmának méretéhez, és egy fedél, amely használat közben megvédi a karmos töredékektől. Karmok formázására és simítására is használható.

   
  5 580 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 580 Ft Raktáron

  A csipesz higiénikusan és biztonságosan távolítja el a kullancsot. Kutyáknak és macskáknak is ideális.

   
  1 580 Ft
  37 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 580 Ft Raktáron

  Párnahuzat mopsz motívummal a Detexpol gyártótól. 100% poliészterből készült, kellemes tapintású és cipzárral záródik. 30 °C-on mosható .

   
  1 580 Ft
  50 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 580 Ft Raktáron

  Párnahuzat mopsz motívummal a Detexpol gyártótól. 100% poliészterből készült, kellemes tapintású és cipzárral záródik. A huzat mindkét oldalán ugyanaz a kép látható. 30 °C-on mossa.

   
  1 580 Ft
  26 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 8 780 Ft Raktáron

  Kényelmes ágyneműhuzat Bulldog motívummal a Jerry Fabrics gyártótól. 100% pamutból készül, nem bolyhosodik, hosszú élettartamú és sok mosás után is megőrzi színét. Ez a készlet 140 x 200 cm-es takaróhuzatot és 70 x 90 cm-es párnahuzatot tartalmaz. Cipzáras rögzítés, mindkét oldalon más-más motívum található, mossa a gyártó utasításainak megfelelően.

   
  8 780 Ft
  100+ csomag 3-4 napon belüli postázással
 • 3 180 Ft Raktáron

  Nagyszerű kesztyű a háziállatok fésüléséhez és masszírozásához az InnovaGoodstól. Kedvence szőre tökéletesen fog ragyogni, ráadásul kellemes masszázst élvezhet a szilikon sörtéknek köszönhetően.

   
  3 180 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 460 Ft Raktáron

  Védőhuzat autóba egy ülésre kiskedvencek számára. Kellemesebbé teszi kedvencének az utazást és Ön nyugodtabb lesz, nem kell attól tartania, hogy bármi kárt okoz. A huzat megvédi a kárpitot a kopástól, karcolástól, szőrtől, szennyeződéstől stb., és ellenáll a harapásnak. A huzat csúszásmentes és vízálló, nagyon könnyen tisztítható és alkalmas kis és...

   
  4 460 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  Ezzel a karomvágóval soha nem vághatja le véletlenül túlságosan a szőrös kedvence karmait, ami nagyon fájdalmas a kutyák számára. Van rajta egy ütköző, amely megakadályozza ezt a nem kívánt hosszabb vágást.

   
  3 500 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 380 Ft Raktáron

  Ezzel a praktikus palackkal könnyedén megihatja a négylábú barátját a szabadban: sétálva a parkban, hosszú autós kiránduláson, nyaralásokon stb. Az elv egyszerű: otthon töltse meg a palackot vízzel, és amikor a kutya szomjas, nyomja össze az üveget, hogy a víz a csövön keresztül a lyukas tálkába emelkedjen, ami egyben az üveg kupakja is, hogy az állat...

   
  2 380 Ft
  64 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 980 Ft Raktáron

  Praktikus multifunkcionális póráz kutyáknak, mellyel többé nem kell mást magával vinnie! Felejtse el a zsebében a jutalomfalatos tasakot, amelyből kiszóródik minden. A pórázhoz tartozik egy tasak tok, egy kinyitható tok a jutalomfalatokhoz és egy LED lámpa, mellyel az esti séták még biztonságosabbak lesznek!

   
  7 980 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 6 060 Ft Raktáron

  Imádnivaló plüss bulldog, amely nem hiányozhat egyetlen gyermekszobából sem. Minőségi plüssből készült és 26 cm magas. Nagyszerű ajándék!

   
  6 060 Ft
  35 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 980 Ft Raktáron

  Praktikus takaró, amellyel megvédi autója belsejét a háziállatoktól való szennyeződésétől a közös utazás során. Könnyen rögzíthető az ülésekhez a hevederekkel, amellyel az első és a hátsó ülések fejtámláihoz erősítheti.

   
  7 980 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 260 Ft Raktáron

  Melege van a kutyájának nyáron? Bemutatjuk az InnovaGoods Home Pet hűtőmellényt kistestű kutyáknak! A speciális anyagok használatának köszönhetően elegendő a mellényt a kellemetlen hőség idején beáztatni, kifacsarni és a kutyához rögzíteni.

   
  5 260 Ft
  71 darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 580 Ft Raktáron

  Klasszikus kefe háziállatokra innovatív kialakítással, melynek köszönhetően a fésülés gyerekjáték lesz. Elég megnyomni a gombot és a fésű tüskék betolódnak a kefébe és a szőr kézzel kivehető és eldobható. A rozsdamentes acélból készült fésű tüskéit a maximális hatékonyságra tervezték, ugyanakkor finoman masszíroznak. Az ergonomikus csúszásmentes markolat...

   
  5 580 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 980 Ft Raktáron

  Úgy érzi, hogy négylábú kedvencei rágás nélkül befalják az ételt? A Slowfi tál segít. A tál belsejében kiemelkedések találhatók, amelyek rákényszerítik a kutyát, hogy egy kicsit jobban élvezze az ételt. A tál kis és közepes méretű kutyák számára alkalmas, száraz és nedves tápot vagy vizet egyaránt tehet bele. Űrtartalma 750 ml, könnyen tisztítható és...

   
  3 980 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  Praktikus palack táphoz és vízhez kiskedvencei számára. Tegye a vizet és a tápot egy edénybe, és a szilikon záróelemeknek köszönhetően nem kell attól tartani, hogy kiömlik vagy kifolyik. Ezenkívül kialakításának köszönhetően két fedéllel rendelkezik, melyek vizestálnak és tápra is használhatók. Kényelmesen magával pakolhatja utazásra, és hátizsákra vagy a...

   
  3 500 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 780 Ft Raktáron

  A világító Petlux nyakörvnek hála mindig szem előtt tarthatja a kutyáját. Egyszerűen beállíthatja a nyakörv kerületét, bekapcsolhatja és már mehet az éjszakai sétára. Könnyű, nagyon kényelmes a kutyák számára és a LED-es háttérvilágításnak köszönhetően akár 500 méterre is látható. Három fénymód közül választhat (világító, villogó vagy lassan villogó)....

   
  4 780 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 44 a 44 tételből