Kiskedvenceknek

Leértékelések

Kiskedvenceknek

Szerezzen örömet kiskedvencének egy szórakoztató játékkal, új tálkával vagy egy kényelmes fekhellyel! De ne felejtse el kibővíteni a felszerelését sem olyan segédeszközökkel, amelyek segítenek lerövidíteni a kisállat karmait vagy kifésülni a szőrét. Ha valami kevésbé megszokott dolgot keres, akkor a kutya fogkefét vagy az tudjuk ajánlani.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 38 a 38 tételből
 • 1 440 Ft Raktáron

  4 Review(s)

  Ez a kesztyű eltünteti a kihullott szőrzetet, és egyben maszírozza a bőrt és serkenti a vérkeringést is. Alkalmas érzékeny és fiatal állatoknak is.

   
  1 440 Ft
  39 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 890 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Van otthon háziállata, de zavarják önt a szőrök a ruházaton vagy a kanapén? Ez az állatszőr eltávolító szett gyorsan és megbízhatóan oldja meg a problémáját.

   
  2 890 Ft
  4 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 620 Ft Raktáron

  Védje a kiskedvencét a kullancsok és más bosszantó rovarokkal szemben, mint a szúnyogok, legyek, bolhák stb. A PetRep ultrahangos újratölthető parazita riasztó készülék  nagyon hatékony ellenük. Nem tartalmaz egyáltalán vegyi és káros anyagokat, tehát nem vált ki a kiskedvenceknél nem kívánt hatásokat. USB kábellel lehet feltölteni és egy töltéssel 5...

   
  3 620 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 440 Ft Raktáron

  Eszköz a szőr és csomók eltávolítására ruhákról, bútorokról vagy lepedőkről, felesleges ragasztószalagok nélkül, ahogy az a hagyományos hengerek teszik. Ruházata mindig tökéletesen ápolt lesz, miközben kevesebb munkát végez és környezetbarát.

   
  1 440 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 160 Ft Raktáron

  Gondolkozott már azon, hogy szórakoztatja a kutyáját, miközben valami hasznossal is összeköti? Ez a fogkefe segít kedvencének megtisztítani fogait és közben ideális szórakozás magányos pillanatokban, amikor ön épp munkában van, vagy házon kívül tölti szabadidejét.

   
  2 160 Ft
  20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 350 Ft Raktáron

  A macskája megtagadja a macska WC használatát? Nem akarja tisztítani a macska WC-t, vagy útban van? Tanítsa meg a cicáját az emberi WC-re járni! Ezzel a gyakorló üléssel gyerekjáték lesz. Csak öntsön bele homokot és macskaalmot. Ahogy a cica megszokja, fokozatosan vágja le a köröket a gyakorló ülésen. A macska végül valóban megszokja a vécé ülőkét.

   
  4 350 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 710 Ft Raktáron

  Elektromos karomreszelő két sebességgel és különféle reszeléssel, kedvence méretéhez igazítva. Két csiszolófej van hozzá, mindegyik különböző méretű, és alkalmas kis és nagy fajták számára. A reszelő eltávolítható és kicserélhető egy másikra, a gyorsabb reszeléshez vagy a karom alakításához. Nagyon csendes, ezért nem kell attól tartania, hogy megijesztené...

   
  8 710 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 530 Ft Raktáron

  A thermo pléd egy megvalósult álom a kedvence számára. Az intelligens hővisszaverő réteg hőszigetelést jelent, a párna elnyeli az állat testhőjét és felmelegíti. A párna mosható és csúszásmentes alsó felülettel rendelkezik. A pléd segítségével biztos lehet benne, hogy kedvence kényelmesen és melegben hajtja álomra fejét.

   
  4 530 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 250 Ft Raktáron

  A furminator használatával garantáltan jobban csökkentheti a szőrhullatást, mint bármilyen más kefe, fésű vagy aljszőr kiszedő eszköz használatával. Hosszú és rövid szőrzetű kutyák és macskák számára egyaránt alkalmas és kiváló eredménnyel használható.

   
  3 250 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 530 Ft Raktáron

  Páratlan huzat autóba, amelyet minden kiskedvencet tartó tulajdonos, valamint maguk a háziállatok is értékelni fognak! A négylábú barátai élvezni fogják a kényelmet a hátsó üléseken, miközben nem kell tartania a hátsó ülésen a szőrszálaktól. Egyszerűen hevederekkel rögzítheti az ülésekre, emellett a takaró mosható. Véletlenszerű színváltozatot küldünk az...

   
  4 530 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 250 Ft Raktáron

  Hordozható biztonsági kerítés háziállatok számára, könnyű összeszereléssel és telepítéssel. Nejlonból készült.

   
  3 250 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 250 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Masszázskefe macskáknak. A macskája a kanapéhoz, az ágyhoz vagy a ruhájához szokott dörgölőzni? Folyton mindenhonnét próbálja eltüntetni a szőrszálakat? Szerezze be ezt a kaparót-kefét. A macska játszik vele, masszírozza magát, ráadásul megszabadul a hulló szőrtől. Az alátét felső részén egy szőnyeg van, amelyen a macska élesítheti a karmait.

   
  7 250 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 250 Ft Raktáron

  Csöndes síp, mely magas frekvenciákkal dolgozik, melyek az emberi fül számára nehezen hallhatóak. A sípot a kutya méghozzá 2 - 3 km távolságra hallja! A többi síptól eltérően előnye a minőségi feldolgozású - minőségi fém anyagból készült.

   
  1 250 Ft
  25 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 350 Ft Raktáron

  Nincs ideje rendszeresen sétáltatni a kölyök vagy idősebb kutyáját? Ez a háziállat wc megoldja a problémáját! A kis szőrös kedvence nem fog az ajtó előtt idegesen futkározni, otthon megtalálja a saját méltóságteljes wc-jét.

   
  6 350 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 530 Ft Raktáron

  Professzionális fésű kutyák és macskák szőrének fésülésére. Sok kutya és macska nem szereti a fésülést, de a Furminátor - fésülködő kefe - minden teszt során bebizonyította, hogy kedvencei nagyon hamar megkedvelik! Közepes fajtájú kutyák számára alkalmas.

   
  2 530 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2-3 napon belüli postázással
 • 3 070 Ft Raktáron

  Készítsen gyönyörű ajándéktárgyakat négylábú kedvence számára, és készítsen lenyomatot az új készletünkkel. A készlet 2 kártyát tartalmaz, ami előny, ha például az első próbálkozás nem úgy sikerül, ahogy szeretné. Ezenkívül kedvence mancsa gyönyörű tisztán marad használat után.

   
  3 070 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 160 Ft Raktáron

  A furminator használatával garantáltan jobban csökkentheti a szőrhullatást, mint bármilyen más kefe, fésű vagy aljszőr kiszedő eszköz használatával. Hosszú és rövid szőrzetű kutyák és macskák számára egyaránt alkalmas és kiváló eredménnyel használható.

   
  2 160 Ft
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 7 800 Ft Raktáron

  Csendes gép, amellyel könnyedén megnyírhatja a kedvencét, még akkor is, ha még soha nem csinált ilyet. Az alacsony rezgés és a csendes motor 60 dB-nél kisebb üzemi zajjal nem fogja megijeszteni kedvencét. A géphez töltő jár, és öt óra töltés után akár 70 perc folyamatos használatot is lehetővé tesz.

   
  7 800 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 980 Ft Raktáron

  Nagyszerű kiegészítő porszívóhoz, amely gyorsan és egyszerűen eltávolítja az állati szőrszálakat a kanapéról, szőnyegről, takaróról vagy autó üléseiről. A szilikon sörték könnyedén összegyűjtik a különféle felületeken lévő szőrszálakat úgy, hogy a porszívó könnyen be tudja szippantani azokat.

   
  5 980 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 070 Ft Raktáron

  Gyakran autózik a négylábú kedvencével? Idegesít a kutyája állandó mozgása az autóban? Ha igen, van egy egyszerű megoldásunk erre a problémára. Ez a biztonsági öv a kutya rögzítésére szolgál vezetés közben. Az egyik vége a biztonsági hevederhez, a másik vége pedig az autó klasszikus biztonsági övéhez rögzíthető.

   
  1 070 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 45 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 440 Ft Raktáron

  A csipesz higiénikusan és biztonságosan távolítja el a kullancsot. Kutyáknak és macskáknak is ideális

   
  1 440 Ft
  31 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 890 Ft Raktáron

  Kényelmes takaró, amely védi a kanapé felületét az esetleges szennyeződésektől. Főleg olyan otthonokba ideális, ahol kiskedvencek is vannak.

   
  6 890 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 070 Ft Raktáron

  Eszköz a szőrszálak és szöszök eltávolítására ruhákról, bútorokról vagy ágyneműhuzatokról felesleges ragasztószalagok nélkül, ahogy az a hagyományos hengereknél történik. Ruhái mindig tökéletesen rendezettek lesznek, miközben munkát takarít meg és kíméli a környezetet.

   
  1 070 Ft
  61 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 890 Ft Raktáron

  Kis hűtítő szőnyeg a kisállatoknak - tökéletes a nyári melegben, védi az állatot a túlforrósodással szemben és segíti a testhőmérsékletének szabályozását. Ráfekve élvezheti a kellemes frissítő hideget.

   
  4 890 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 980 Ft Raktáron

  Háziállatok bundájának vágására szolgáló gép. Nem számít, hogy profi vagy amatőr - a gép használata egyszerű, a vágókések pedig kiváló minőségű acélból készültek, ami biztosítja a pontos vágást.

  Választható 2x Szín
  5 980 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 10 890 Ft Raktáron

  Kényelmes ágyneműhuzat francia bulldog motívummal a Faro gyártótól. 100% pamutból készül, nem bolyhosodik, hosszú élettartamú és sok mosás után is megőrzi színét. Ez a készlet egy 140 x 200 cm-es takaróhuzatot és egy 70 x 90 cm-es párnahuzatot tartalmaz. Cipzáras rögzítés, mindkét oldalon más-más kép látható.

   
  10 890 Ft
  54 csomag 3-4 napon belüli postázással
 • 1 440 Ft Raktáron

  A csipesz higiénikusan és biztonságosan távolítja el a kullancsot. Kutyáknak és macskáknak is ideális.

   
  1 440 Ft
  33 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 800 Ft Raktáron

  Párnahuzat mopsz motívummal a Detexpol gyártótól. 100% poliészterből készült, kellemes tapintású és cipzárral záródik. 30 °C-on mosható .

   
  1 800 Ft
  55 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 350 Ft Raktáron

  A WC alátét ideális a vizelet tócsák elkerülésére az egész otthonban. Kiválóan nagy abszorpciós képességgel bír, és az alsó réteg emellett csúszásmentes és át nem eresztő műanyaggal van ellátva. Szállítókosárban is használható. Ugyancsak indokolt inkontinenciában szenvedő idősebb kutyákkal rendelkező háztartásokban. Az alátét mérete 60 x 90 cm, a csomag...

   
  2 350 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 800 Ft Raktáron

  Ezzel a praktikus palackkal könnyedén megihatja a négylábú barátját a szabadban: sétálva a parkban, hosszú autós kiránduláson, nyaralásokon stb. Az elv egyszerű: otthon töltse meg a palackot vízzel, és amikor a kutya szomjas, nyomja össze az üveget, hogy a víz a csövön keresztül a lyukas tálkába emelkedjen, ami egyben az üveg kupakja is, hogy az állat...

   
  1 800 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 800 Ft Raktáron

  Párnahuzat mopsz motívummal a Detexpol gyártótól. 100% poliészterből készült, kellemes tapintású és cipzárral záródik. A huzat mindkét oldalán ugyanaz a kép látható. 30 °C-on mossa.

   
  1 800 Ft
  3 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 9 980 Ft Raktáron

  Kényelmes ágyneműhuzat Bulldog motívummal a Jerry Fabrics gyártótól. 100% pamutból készül, nem bolyhosodik, hosszú élettartamú és sok mosás után is megőrzi színét. Ez a készlet 140 x 200 cm-es takaróhuzatot és 70 x 90 cm-es párnahuzatot tartalmaz. Cipzáras rögzítés, mindkét oldalon más-más motívum található, mossa a gyártó utasításainak megfelelően.

   
  9 980 Ft
  100+ csomag 3-4 napon belüli postázással
 • 3 620 Ft Raktáron

  Ezzel a karomvágóval soha nem vághatja le véletlenül túlságosan a szőrös kedvence karmait, ami nagyon fájdalmas a kutyák számára. Van rajta egy ütköző, amely megakadályozza ezt a nem kívánt hosszabb vágást.

   
  3 620 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 710 Ft Raktáron

  Figyeljen szeretett négylábú barátai kinézetére! Ezzel a kutyák számára készült kefekészlettel kényelmesen megfésülheti a szőrét és megszabadulhat a szennyeződéstől. A kefék kiváló minőségűek, fából, fémből és szilikonból.

   
  2 710 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 800 Ft Raktáron

  Szilikonos tisztítókefe házi kedvenceknek. Puha sörtéi tökéletesen összeszedik a szőrben rekedt szennyeződéseket, és egyben masszírozzák kedvencét. A beépített sampontartály megkönnyíti a sampon optimális eloszlását fürdetés közben – csak enyhén nyomja meg a kefét. A kényelmes fogantyú megkönnyíti a kefe kézben tartását fürdetés közben.

   
  1 800 Ft
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 070 Ft Raktáron

  Imádnivaló plüss bulldog, amely nem hiányozhat egyetlen gyermekszobából sem. Minőségi plüssből készült és 26 cm magas. Nagyszerű ajándék!

   
  7 070 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 440 Ft Raktáron

  Melege van a kutyájának nyáron? Bemutatjuk az InnovaGoods Home Pet hűtőmellényt kistestű kutyáknak! A speciális anyagok használatának köszönhetően elegendő a mellényt a kellemetlen hőség idején beáztatni, kifacsarni és a kutyához rögzíteni.

   
  5 440 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 800 Ft Raktáron

  Kis hűsítő matrac kedvence számára – remek nyáron, védi az állatokat a túlmelegedéstől és segít szabályozni testhőmérsékletüket. Ha lefekszenek rá, kellemesen frissítő hűvösséget éreznek.

   
  1 800 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 38 a 38 tételből