Babák

Leértékelések

Babák

A játékbabák minden kislány kedvenc játékai közé tartoznak, és az Ön hercegnőjének játékai közül sem hiányozhat legalább egy. Természetesen gyönyörű születésnapi vagy karácsonyi ajándékként is szolgálhatnak. Néhány babánk még énekelni és beszélni is képes! Ha egy fiút szeretne meglepni, nézze meg az autók és a modellek kategóriánkat, és ha érdeklik a finommotoros képességeket fejlesztő játékok, akkor biztosan megtalálja a megfelelőt az építőjátékok és a puzzle kategóriánkban.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 20 a 20 tételből
 • 3 980 Ft Raktáron

  Tökéletes interaktív játék minden gyermeknek, aki szeretne jobban tudni angolul. A kandúr ismétli a szavakat és a hangokat, 10 történetet tud elmesélni és 18 gyermekdalt, valamint világslágert képes lejátszani. 3 éves kortól ajánlott.

   
  3 980 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 11 980 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  A csehül beszélő és éneklő, Julie játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 cseh mondatot beszél.

   
  11 980 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 180 Ft Raktáron

  Változtassa a gyönyörű Steffi babát igazi jéghercegnővé! A csomagban található luxus kék-fehér csillogó ruha mellett egy gyönyörű koronát, cipőt, kézitáskát és egy szívvel ellátott nyakláncot is talál.

   
  3 180 Ft
  60 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 820 Ft Raktáron

  Legendás Evička baba a szeretett kutyájával és annak aranyos kölykeivel! A babának gyönyörű szőke haja van. Kötött rózsaszín felsőben és szép mintás szoknyában van. 12 cm magas és 3 éves kortól alkalmas. A csomag része egy kutya és 3 kölyökkutya is.

   
  3 820 Ft
  15 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 300 Ft Raktáron

  Csodálatos játék minden kislánynak! Ez a varázslatos repülő tündér minden kislány kedvenc barátja lesz. Pontosan mi benne a varázslatos? A kéz mozgására reagál és tartja magát felette. A tündér elindítása után csak tegye alá a kezét, és kezdődhet a móka.

   
  4 300 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 180 Ft Raktáron

  Legendás Evička baba káprázatos jéghercegnő ruhában. Hosszú, gyönyörű szőke hajú, amelyhez csatok és két fésű is jár. Csillogós kék hercegnős ruhába öltöztetett, irigylésre méltó nyaklánca és varázspálcája is van. 12 cm-es, gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

   
  3 180 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 70 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 500 Ft Raktáron

  Hagyja, hogy gyereke felfedezze a Cry Babies Magic Tears varázslatos világát - a közkedvelt YouTube rajzfilmsorozat közkedvelt szereplőit. A ház kinyitását követően a gyerek aranyos babára bukkan, amely valóságos könnyeket hullat. Ezen felül a házban szék, cumi, előke, cumisüveg és 2 olyan titkos dolog áll rendelkezésre, amely minden baba esetében egyedi.

   
  7 500 Ft
  27 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 6 380 Ft Raktáron

  Steffi csodás baba szép színes hajjal, alakjának hára a híres modellek közé tartozik. Hosszú haja ideális a fésülésre vagy copf fonására, amelyet gyermeke a csomagolás részét képező csat és a hajkefe segítségével végezhet el. Fényűző Hello Kitty ruhát visel. 29 cm magas, gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

   
  6 380 Ft
  21 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 12 460 Ft Raktáron

  Medve háza a népszerű Mása és a medve gyereksorozatból. A csomagban a házon kívül a medve figuráját és tartozékok gazdag kínálatát is megtalálja. Medve otthona nyitható ajtókkal rendelkezik. Ha szeretné eltenni a házat, minden tartozékot játékszerrel elrejthet benne.

   
  12 460 Ft
  7 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 6 380 Ft Raktáron

  Legendás Évike baba luxus terepjáróval és egy utánfutóval egy imádnivaló pónival! A babának gyönyörű szőke haja van, és rózsaszín kötött pulóverbe öltözött. Mérete 12 cm, az autó lószállítóval együtt 33 cm hosszú. A készlet 3 éves kortól alkalmas gyermekek számára.

   
  6 380 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 4 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 780 Ft Raktáron

  Kevin egy jóképű baba, mozgó ízületekkel, stílusos lezser stílusú. Cool pólót, kék mellényt, barna nadrágot és fehér cipőt visel. Kiválóan alkalmas Steffi babához, azonban más babákkal is megértik majd egymást. 30 cm magas.

   
  4 780 Ft
  27 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 31 980 Ft Raktáron

  A Baby Born kislány nem tudja megérteni, hogy miért kell már lefeküdnie. Hiszen odakint még világos van. De anyának és apának van egy remek trükkje: elég elfordítani a cumit a szájban és a baba becsukja a szemét. Bárcsak ilyen könnyű lenne minden babával...

   
  31 980 Ft
  98 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  Legendás Évike baba az aranyos kutyusaival! A babának gyönyörű szőke haja és kötött sárga ruhája van, kutyás mintával. 12 cm magas és 3 éves kortól alkalmas. A csomagban kiskutyák és egy kosár is található.

   
  3 500 Ft
  24 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 11 180 Ft Raktáron

  30 cm-es baba, amely sokat megtanult az úszásoktatáson. Kedvence a gyorsúszás és a pillangó. Amikor gyorsúszik, egyik kezét a másik után váltja a vízben, a pillangónál pedig ugyanúgy mozgatja a kezeit. És mindezt elemek nélkül! Csak hátra kell húznia a kezeit és a baba készen áll a következő körre. Amikor elengedi a kezét, úszni kezd a vízben. 12 hónapos...

   
  11 180 Ft
  19 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 860 Ft Raktáron

  Az aranyos babakád kiegészítőkkel mérete 39 x 23 cm. A kád belsejében 7 darab kiegészítő található a játékbaba fürdetéséhez. A készletet rózsaszín-lila vagy lila-rózsaszín változatban küldjük az aktuális raktárkészlet alapján. Lányoknak készült. Gondoskodjon a babáiról ezzel a praktikus szettel!

   
  2 860 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 5 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 260 Ft Raktáron

  Az autónak biztonságosnak kell lennie minden utas, még a babák számára is! Ez a PlayTo által gyártott, babáknak készült autósülés tartós, könnyű és minőségi szerkezetű, biztonsági övvel és vidám mintával ellátott. Gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott. Az autósülés magassága fogantyúval együtt 38 cm, fogantyú nélkül 25 cm magas. Méretei (magasság x...

   
  5 260 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 980 Ft Raktáron

  Mind ismerjük a Mása és a medve közkedvelt rajzfilmből Mását, a vidám kislányt. A baba csodás rózsaszín kabátot és pomponos sapkát visel. Teste puha, valósághűen hat. 23 cm magas.

   
  7 980 Ft
  7 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  Legendás Évike baba a szeretett kutyájával és cicájával! A babának gyönyörű szőke haja van, fehér kötött felsőbe és gyönyörű rózsaszín szoknyába van öltözve. 12 cm magas. 3 éves kortól alkalmas gyermekek számára. A csomag tartalmaz egy kiskutyát, egy cicát és egyéb kiegészítőket is, amiket a képen is láthat.

   
  3 500 Ft
  67 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 980 Ft Raktáron

  Vegyen részt egy esküvői pikniken ezzel a szenzációs autóval! A csomag tartalmaz egy 25 cm hosszú, szabadon futó szétnyitható autót, egy 12 cm magas babát és egy csomó remek kiegészítőt. Szóval nyomás kirándulni!

   
  7 980 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 10 380 Ft Raktáron

  Gyönyörű, L.O.L. Surprise színes hajú babák. Amikor megfésüli a haját, megváltoztatja a színét vagy az egész stílusát. Minden baba más zenét hallgat, és gyereke is hallgathatja. A csomag egy mini lejátszót tartalmaz. A csomag 12 darab babát tartalmaz, mindegyik más-más zenei stílust képvisel, valamint egy mini lejátszót. Minden csomag az új L.O.L Surprise...

   
  10 380 Ft
  4 darab 3-5 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 20 a 20 tételből