Babák

Babák

A játékbabák minden kislány kedvenc játékai közé tartoznak, és az Ön hercegnőjének játékai közül sem hiányozhat legalább egy. Természetesen gyönyörű születésnapi vagy karácsonyi ajándékként is szolgálhatnak. Néhány babánk még énekelni és beszélni is képes! Ha egy fiút szeretne meglepni, nézze meg az autók és a modellek kategóriánkat, és ha érdeklik a finommotoros képességeket fejlesztő játékok, akkor biztosan megtalálja a megfelelőt az építőjátékok és a puzzle kategóriánkban.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 7 a 7 tételből
 • 3 850 Ft Raktáron

  Csodálatos játék minden kislánynak! Ez a varázslatos repülő tündér minden kislány kedvenc barátja lesz. Pontosan mi benne a varázslatos? A kéz mozgására reagál és tartja magát felette. A tündér elindítása után csak tegye alá a kezét, és kezdődhet a móka.

   
  3 850 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 500 Ft Raktáron

  Változtassa a gyönyörű Steffi babát igazi jéghercegnővé! A csomagban található luxus kék-fehér csillogó ruha mellett egy gyönyörű koronát, cipőt, kézitáskát és egy szívvel ellátott nyakláncot is talál.

   
  3 500 Ft
  Utolsó darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 720 Ft Raktáron

  Legendás Evička baba a szeretett kutyájával és annak aranyos kölykeivel! A babának gyönyörű szőke haja van. Kötött rózsaszín felsőben és szép mintás szoknyában van. 12 cm magas és 3 éves kortól alkalmas. A csomag része egy kutya és 3 kölyökkutya is.

   
  4 720 Ft
  11 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 850 Ft Raktáron

  Legendás Évike baba az aranyos kutyusaival! A babának gyönyörű szőke haja és kötött sárga ruhája van, kutyás mintával. 12 cm magas és 3 éves kortól alkalmas. A csomagban kiskutyák és egy kosár is található.

   
  3 850 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 26 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 780 Ft Raktáron

  Kevin egy jóképű baba, mozgó ízületekkel, stílusos lezser stílusú. Cool pólót, kék mellényt, barna nadrágot és fehér cipőt visel. Kiválóan alkalmas Steffi babához, azonban más babákkal is megértik majd egymást. 30 cm magas.

   
  5 780 Ft
  38 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 9 640 Ft Raktáron

  Mind ismerjük a Mása és a medve közkedvelt rajzfilmből Mását, a vidám kislányt. A baba csodás rózsaszín kabátot és pomponos sapkát visel. Teste puha, valósághűen hat. 23 cm magas.

   
  9 640 Ft
  15 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 360 Ft Raktáron

  Vegyen részt egy esküvői pikniken ezzel a szenzációs autóval! A csomag tartalmaz egy 25 cm hosszú, szabadon futó szétnyitható autót, egy 12 cm magas babát és egy csomó remek kiegészítőt. Szóval nyomás kirándulni!

   
  7 360 Ft
  80 darab 3-5 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 7 a 7 tételből