Babák

Babák

A játékbabák minden kislány kedvenc játékai közé tartoznak, és az Ön hercegnőjének játékai közül sem hiányozhat legalább egy. Természetesen gyönyörű születésnapi vagy karácsonyi ajándékként is szolgálhatnak. Néhány babánk még énekelni és beszélni is képes! Ha egy fiút szeretne meglepni, nézze meg az autók és a modellek kategóriánkat, és ha érdeklik a finommotoros képességeket fejlesztő játékok, akkor biztosan megtalálja a megfelelőt az építőjátékok és a puzzle kategóriánkban.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 3 a 3 tételből
 • 4 150 Ft Raktáron

  Tökéletes interaktív játék minden gyermeknek. A kandúr ismétli a szavakat és a hangokat, valamint nyávog, ha a mancsára lép. 3 éves kortól ajánlott.

   
  4 150 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 320 Ft Raktáron

  Csodálatos játék minden kislánynak! Ez a varázslatos repülő tündér minden kislány kedvenc barátja lesz. Pontosan mi benne a varázslatos? A kéz mozgására reagál és tartja magát felette. A tündér elindítása után csak tegye alá a kezét, és kezdődhet a móka.

   
  3 320 Ft
  38 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 990 Ft Raktáron

  Vegyen részt egy esküvői pikniken ezzel a szenzációs autóval! A csomag tartalmaz egy 25 cm hosszú, szabadon futó szétnyitható autót, egy 12 cm magas babát és egy csomó remek kiegészítőt. Szóval nyomás kirándulni!

   
  6 990 Ft
  54 darab 3-5 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 3 a 3 tételből