Babák

Leértékelések

Babák

A játékbabák minden kislány kedvenc játékai közé tartoznak, és az Ön hercegnőjének játékai közül sem hiányozhat legalább egy. Természetesen gyönyörű születésnapi vagy karácsonyi ajándékként is szolgálhatnak. Néhány babánk még énekelni és beszélni is képes! Ha egy fiút szeretne meglepni, nézze meg az autók és a modellek kategóriánkat, és ha érdeklik a finommotoros képességeket fejlesztő játékok, akkor biztosan megtalálja a megfelelőt az építőjátékok és a puzzle kategóriánkban.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 14 a 14 tételből
 • 3 710 Ft Raktáron

  Csodálatos játék minden kislánynak! Ez a varázslatos repülő tündér minden kislány kedvenc barátja lesz. Pontosan mi benne a varázslatos? A kéz mozgására reagál és tartja magát felette. A tündér elindítása után csak tegye alá a kezét, és kezdődhet a móka.

   
  3 710 Ft
  32 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 12 690 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  A csehül beszélő és éneklő, Julie játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 cseh mondatot beszél.

   
  12 690 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 370 Ft Raktáron

  Változtassa a gyönyörű Steffi babát igazi jéghercegnővé! A csomagban található luxus kék-fehér csillogó ruha mellett egy gyönyörű koronát, cipőt, kézitáskát és egy szívvel ellátott nyakláncot is talál.

   
  3 370 Ft
  29 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 220 Ft Raktáron

  Legendás Evička baba a szeretett kutyájával és annak aranyos kölykeivel! A babának gyönyörű szőke haja van. Kötött rózsaszín felsőben és szép mintás szoknyában van. 12 cm magas és 3 éves kortól alkalmas. A csomag része egy kutya és 3 kölyökkutya is.

   
  4 220 Ft
  60 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 370 Ft Raktáron

  Legendás Evička baba káprázatos jéghercegnő ruhában. Hosszú, gyönyörű szőke hajú, amelyhez csatok és két fésű is jár. Csillogós kék hercegnős ruhába öltöztetett, irigylésre méltó nyaklánca és varázspálcája is van. 12 cm-es, gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

   
  3 370 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 13 200 Ft Raktáron

  Medve háza a népszerű Mása és a medve gyereksorozatból. A csomagban a házon kívül a medve figuráját és tartozékok gazdag kínálatát is megtalálja. Medve otthona nyitható ajtókkal rendelkezik. Ha szeretné eltenni a házat, minden tartozékot játékszerrel elrejthet benne.

   
  13 200 Ft
  2 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 6 760 Ft Raktáron

  Legendás Évike baba luxus terepjáróval és egy utánfutóval egy imádnivaló pónival! A babának gyönyörű szőke haja van, és rózsaszín kötött pulóverbe öltözött. Mérete 12 cm, az autó lószállítóval együtt 33 cm hosszú. A készlet 3 éves kortól alkalmas gyermekek számára.

   
  6 760 Ft
  16 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 070 Ft Raktáron

  Kevin egy jóképű baba, mozgó ízületekkel, stílusos lezser stílusú. Cool pólót, kék mellényt, barna nadrágot és fehér cipőt visel. Kiválóan alkalmas Steffi babához, azonban más babákkal is megértik majd egymást. 30 cm magas.

   
  5 070 Ft
  9 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 33 880 Ft Raktáron

  A Baby Born kislány nem tudja megérteni, hogy miért kell már lefeküdnie. Hiszen odakint még világos van. De anyának és apának van egy remek trükkje: elég elfordítani a cumit a szájban és a baba becsukja a szemét. Bárcsak ilyen könnyű lenne minden babával...

   
  33 880 Ft
  96 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 710 Ft Raktáron

  Legendás Évike baba az aranyos kutyusaival! A babának gyönyörű szőke haja és kötött sárga ruhája van, kutyás mintával. 12 cm magas és 3 éves kortól alkalmas. A csomagban kiskutyák és egy kosár is található.

   
  3 710 Ft
  76 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 580 Ft Raktáron

  Az autónak biztonságosnak kell lennie minden utas, még a babák számára is! Ez a PlayTo által gyártott, babáknak készült autósülés tartós, könnyű és minőségi szerkezetű, biztonsági övvel és vidám mintával ellátott. Gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott. Az autósülés magassága fogantyúval együtt 38 cm, fogantyú nélkül 25 cm magas. Méretei (magasság x...

   
  5 580 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 460 Ft Raktáron

  Vegyen részt egy esküvői pikniken ezzel a szenzációs autóval! A csomag tartalmaz egy 25 cm hosszú, szabadon futó szétnyitható autót, egy 12 cm magas babát és egy csomó remek kiegészítőt. Szóval nyomás kirándulni!

   
  8 460 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 510 Ft Raktáron

  Egy apró sellő, aki minden kislányt boldoggá tesz! A babának színes a haja, és a csomagban két tengeri barátját is megtalálja. A játék műanyagból készült, és 3 éves kortól alkalmas gyermekek számára. A baba mérete 11 cm. Véletlenszerűen több színváltozat közül küldünk egyet az aktuális készlet alapján.

   
  1 510 Ft
  3 darab raktáron
 • 15 240 Ft Raktáron

  Kezdje a napot a legjobb barátjával, Eliškával. Eliška szeret sétálni és táncolni. Elvinné sétálni? Sok játék és szórakozás vár önre. Imádni fogja az Eliška babát!

   
  15 240 Ft
  8 darab 3-5 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 14 a 14 tételből