Építőjátékok

Leértékelések

Építőjátékok

Fejlessze gyermeke térképzési képességét, fantáziáját és finommotoros képességeit az építőjátékainkkal! Nonstop játéküzletünkben válogathat egyszerűbb készletek közül a legkisebb gyermekeknek, de bonyolultabb készleteket is talál, amelyek felhasználhatók autópálya, robotok vagy autók építéséhez. Ha hasonló játékokat keres, amelyek fejlesztik a motorikus képességeket és a képzeletet, nézze meg a modellek és a puzzle kategóriánkat is.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből
 • Megvásárolta 8006 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  3 942 Ft Raktáron
  17 Review(s)

  Ez a mágikus autópálya nem csak segíti a gyerekek kreativitását, de a sötétben hajlítható, csavarható és forgatható részei nagyon látványosak és szórakoztatóak. Az autópálya több rugalmas, könnyen összekapcsolható elemből állítható össze. A pálya színeit és formáját képzelete szerint alkíthatja.

   
  3 942 Ft
  14 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 2128 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  1 521 Ft Raktáron
  4 Review(s)

  LED-es autó világító autópályáhozElem: 1x AA elem

   
  1 521 Ft
  21 darab raktáron
 • Megvásárolta 162 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  5 251 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Kapcsold össze a játékot a kreativitással a Lori építőkészlet segítségével, amely 300 db építészeti darabot tartalmaz. Egészen különböző alkotásokat hozhatsz létre egyedi kockákból, mindez csak a te és a gyerekeid fantáziájának a függvénye. A készlet kompatibilis a Lori más termékeivel. A készlet 300 darabot tartalmaz.

   
  5 251 Ft
  2 csomag raktáron (azonnal postázzuk) 20 csomag 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 169 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  7 804 Ft Raktáron

  A SpaceRail Űrvasút Level 1-4 golyópálya az űrvasutak leglátványosabb változata. A készlet elemeiből egy, a gravitációt is meghazudtoló hullámvasutat építhetsz, aminek akár sötétben világító sínein fém golyók száguldoznak őrült sebességgel. 

   
  7 804 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 44 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  6 587 Ft Raktáron

  Ez a mágikus autópálya nem csak segíti a gyerekek kreativitását, de a sötétben hajlítható, csavarható és forgatható részei nagyon látványosak és szórakoztatóak. Ez a 3,3 méter hosszú autópálya több rugalmas, könnyen összekapcsolható elemből állítható össze. A pálya színeit és formáját képzelete szerint alkíthatja

   
  6 587 Ft
  24 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 929 Ft Raktáron

  A mágneses golyók építőjáték fejleszti a motorikus és térbeli képességeket, hosszú időre elszórakoztat, de mindenekelőtt nagyon jó stresszoldó játék. A legjobb, megunhatatlan mágneses játék, amellyel számtalan forma hozható létre.

   
  3 929 Ft
  4 darab raktáron
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből