Építőjátékok

Leértékelések

Építőjátékok

Fejlessze gyermeke térképzési képességét, fantáziáját és finommotoros képességeit az építőjátékainkkal! Nonstop játéküzletünkben válogathat egyszerűbb készletek közül a legkisebb gyermekeknek, de bonyolultabb készleteket is talál, amelyek felhasználhatók autópálya, robotok vagy autók építéséhez. Ha hasonló játékokat keres, amelyek fejlesztik a motorikus képességeket és a képzeletet, nézze meg a modellek és a puzzle kategóriánkat is.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 17 a 17 tételből
 • 2 020 Ft Raktáron

  4 Review(s)

  LED-es kisautó 6 cm szélességű világító autóverseny pályához - piros. Tápegység: 1x AA elem.

   
  2 020 Ft
  32 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 020 Ft Raktáron

  LED-es kisautó 6 cm szélességű világító autóverseny pályához - kék. Tápegység: 1x AA elem.

   
  2 020 Ft
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 710 Ft Raktáron

  A LEGO rajongók közé tartozik vagy vannak otthon a gyerekkorából maradt öreg, poros építőkockák, amelyeket szívesen kiállítaná, de nincs hová tennie? Éppen erre szolgál ez a LEGO szalag, amelyen LEGO csatlakozások vannak.

   
  3 710 Ft
  21 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 13 540 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Kapcsolják össze az önök gyerekeinél a játékot a kreatív gondolkodással és hagyják, hogy bevonják a fantáziájukat a Lori építőjátékba! A Lori márka összes építőjáték típusában egy egész sor építőelem és kiegészítő van, amelyekből mindent fel lehet építeni, amit az önök gyerekei kigondolnak!

   
  13 540 Ft
  15 darab 2 napon belüli postázással
 • 6 760 Ft Raktáron

  Fantasztikus mágneses építőkockák, amelyekkel kreatívan megbirkózik minden kicsi és nagy! Az építőkockák jelenntős mértékben támogatják az alkotókészséget, a térbeli képzelőerőt, egyúttal türelemre és összpontosításra tanítanak. A számtalan alkotóelemnek köszönhetően nehezebb 3D modelleket is készíthet belőle. Az építőkockák végtelen szórakozást nyújtanak.

   
  6 760 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk) 30 darab 2 napon belüli postázással
 • 6 250 Ft Raktáron

  A csodálatos Funstruction építőjáték készlet órákig elszórakoztatja a gyermekeit! A készlet szilárd műanyag rudakat és összekötő részeket tartalmaz, amelyekkel minden kis mérnök el tud játszani. A gyerekek bármit játékosan felépíthetnek vele a kastélytól az iglóig!

   
  6 250 Ft
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 9 640 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Kapcsolják össze az önök gyerekeinél a játékot a kreatív gondolkodással és hagyják, hogy bevonják a fantáziájukat a Lori építőjátékba! A Lori márka összes építőjáték típusában egy egész sor építőelem és kiegészítő van, amelyekből mindent fel lehet építeni, amit az önök gyerekei kigondolnak!

   
  9 640 Ft
  Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 460 Ft Raktáron

  Egyedi, egyszerű, ugyanakkor érdekes csavarozható építőjáték, amely meglepi a zseniális kivitelezéssel. A gyerekek mozaikokat, speciális képeket készíthetnek a készlettel, fúróval csavarozhatják be őket az alapba, így létrehozhatják saját világukat. Az építőjáték többek közt a gyerekeknek segít fejleszteni a kézügyességet, színfelismerést a kéz...

   
  8 460 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 070 Ft Raktáron

  A mágneses golyók építőjáték fejleszti a motorikus és térbeli képességeket, hosszú időre elszórakoztat, de mindenekelőtt nagyon jó stresszoldó játék. A legjobb, megunhatatlan mágneses játék, amellyel számtalan forma hozható létre.

   
  5 070 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 410 Ft Raktáron

  Tegye lehetővé gyermekeinek kifejezni a kreativitásukat ezzel a neon versenypályával, amely hajlítható, csavarható, ráadásul világít a sötétben. Vad kanyarok vagy egyenes út, amelyeknél nem tudja, hogy mire számíthat? Bemutatjuk ezt a világító autópályát! Nagyszerű ajándék a gyors kerekek minden kis rajongójának!

   
  5 410 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 41 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 5 070 Ft Raktáron

  Vezesse le a stresszt ezzel az antistresszes építőkészlettel, mely 216 darab mágneses golyóból áll. Nyisson utat a fantáziájának és alkosson egyedi tárgyakat, láncokat, karkötőket, gyűrűket és sok minden mást!

   
  5 070 Ft
  19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 950 Ft Raktáron

  Remek és szórakoztató építőjáték gyerekeknek a mozaik képek létrehozásához, amely sokáig szórakoztatni fogja őket! A készlet 310 építőelemet, játék alapot és természetesen egy kézi csavarhúzót tartalmaz.

   
  7 950 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 460 Ft Raktáron

  Csavarozókészlet fúróval, amely sok órán át szórakoztatja a gyerekeket. A csomag összesen 205 alkatrészt tartalmaz, fúrót, csavarhúzót, 2 db csavarkulcsot, 2 db fogót és egy praktikus műanyag tokot, amiben az alkatrészek tárolhatók. A használati utasítást a csomag tartalmazza. Csomag méretei kb 31 x 24,5 x 6,5 cm. 3 éves kortól ajánlott, 2x AA elemmel...

   
  8 460 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 9 310 Ft Raktáron

  Vödör fa kockákkal. 100 különböző formájú színes kocka egy kartonból készült vödörben. A színes lakkozott kockákkal bármilyen tornyot, kastélyt vagy épületet építhet. A kockák a különböző formájú lyukakkal ellátott fedélen keresztül helyezhetők a vödörbe. A gyermek fejlődik a formák és színek felismerésében. Emellett a gyerek megtanulja a pontosságot és...

   
  9 310 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 530 Ft Raktáron

  Építőjáték a kis építő számára, hogy megtanítsa neki, hogyan használja a napenergiát különféle típusú eszközök tápellátására. A saját kezűleg épített napelemes autó tiszta napenergiát használ, így nincs szükség további elemek vásárlására.

   
  2 530 Ft
  3 darab raktáron
 • 15 240 Ft Raktáron

  Kreatív készlet Bunchems! - Spin Master

   
  15 240 Ft
  Utolsó darab 2-3 napon belüli postázással
 • 20 170 Ft Raktáron

  Rakja össze a F-16 Fighting Falcont – többcélú repülőgép, amelyet az amerikai General Dynamics tervezett. Több tucat állam légiereje rendelkezik velük. Ezek a repülőgépek alkotják a lengyel légierő magját, és feladataikat a légi fölényért folytatott harcban teljesítik, emellett más típusú fegyveres erők támogatására és felderítésre szolgálnak. A csomag...

   
  20 170 Ft
  Utolsó darab 3-5 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 17 a 17 tételből