Építőjátékok

Építőjátékok

Fejlessze gyermeke térképzési képességét, fantáziáját és finommotoros képességeit az építőjátékainkkal! Nonstop játéküzletünkben válogathat egyszerűbb készletek közül a legkisebb gyermekeknek, de bonyolultabb készleteket is talál, amelyek felhasználhatók autópálya, robotok vagy autók építéséhez. Ha hasonló játékokat keres, amelyek fejlesztik a motorikus képességeket és a képzeletet, nézze meg a modellek és a puzzle kategóriánkat is.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 21 a 21 tételből
 • 4 780 Ft Raktáron

  17 Review(s)

  Ez a mágikus autópálya nem csak segíti a gyerekek kreativitását, de a sötétben hajlítható, csavarható és forgatható részei nagyon látványosak és szórakoztatóak. Az autópálya több rugalmas, könnyen összekapcsolható elemből állítható össze. A pálya színeit és formáját képzelete szerint alkíthatja.

   
  4 780 Ft
  Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 900 Ft Raktáron

  4 Review(s)

  LED-es kisautó 6 cm szélességű világító autóverseny pályához - piros. Tápegység: 1x AA elem.

   
  1 900 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 900 Ft Raktáron

  LED-es kisautó 6 cm szélességű világító autóverseny pályához - kék. Tápegység: 1x AA elem.

   
  1 900 Ft
  19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 500 Ft Raktáron

  A LEGO rajongók közé tartozik vagy vannak otthon a gyerekkorából maradt öreg, poros építőkockák, amelyeket szívesen kiállítaná, de nincs hová tennie? Éppen erre szolgál ez a LEGO szalag, amelyen LEGO csatlakozások vannak.

   
  3 500 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 12 780 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Kapcsolják össze az önök gyerekeinél a játékot a kreatív gondolkodással és hagyják, hogy bevonják a fantáziájukat a Lori építőjátékba! A Lori márka összes építőjáték típusában egy egész sor építőelem és kiegészítő van, amelyekből mindent fel lehet építeni, amit az önök gyerekei kigondolnak!

   
  12 780 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 15 darab 2 napon belüli postázással
 • 6 380 Ft Raktáron

  Fantasztikus mágneses építőkockák, amelyekkel kreatívan megbirkózik minden kicsi és nagy! Az építőkockák jelenntős mértékben támogatják az alkotókészséget, a térbeli képzelőerőt, egyúttal türelemre és összpontosításra tanítanak. A számtalan alkotóelemnek köszönhetően nehezebb 3D modelleket is készíthet belőle. Az építőkockák végtelen szórakozást nyújtanak.

   
  6 380 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 30 darab 2 napon belüli postázással
 • 6 380 Ft Raktáron

  A csodálatos Funstruction építőjáték készlet órákig elszórakoztatja a gyermekeit! A készlet szilárd műanyag rudakat és összekötő részeket tartalmaz, amelyekkel minden kis mérnök el tud játszani. A gyerekek bármit játékosan felépíthetnek vele a kastélytól az iglóig!

   
  6 380 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 9 100 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Kapcsolják össze az önök gyerekeinél a játékot a kreatív gondolkodással és hagyják, hogy bevonják a fantáziájukat a Lori építőjátékba! A Lori márka összes építőjáték típusában egy egész sor építőelem és kiegészítő van, amelyekből mindent fel lehet építeni, amit az önök gyerekei kigondolnak!

   
  9 100 Ft
  2 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 580 Ft Raktáron

  Gyönyörködtesse gyermekeit a Bunches kreatív építőjátékkal, amely mindig remek szórakozást nyújt. 800 darab speciálisan átalakított golyót talál benne, melyek könnyen összekapcsolhatók, a változatos képek vagy figurák elkészítésére. Alkalmas gyermekek számára 4 éves kortól felnőtt felügyelete mellett - a készlet apró darabokat tartalmaz, amelyeket a...

   
  5 580 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 780 Ft Raktáron

  Egyedi, egyszerű, ugyanakkor érdekes csavarozható építőjáték, amely meglepi a zseniális kivitelezéssel. A gyerekek mozaikokat, speciális képeket készíthetnek a készlettel, fúróval csavarozhatják be őket az alapba, így létrehozhatják saját világukat. Az építőjáték többek közt a gyerekeknek segít fejleszteni a kézügyességet, színfelismerést a kéz...

   
  8 780 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 460 Ft Raktáron

  Fantasztikus mágneses készlet, amellyel mindenki - akár kicsi, akár nagy - kreatív módon játszhat! A készlet jelentősen támogatja a kreativitást, a térbeli képzeletet, miközben tanítja a türelmet és koncentrációt. A nagy darabszámnak köszönhetően még igényesebb 3D modellek is készíthetők, így ez a készlet végtelen szórakozást fog nyújtani.

   
  4 460 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 780 Ft Raktáron

  A mágneses golyók építőjáték fejleszti a motorikus és térbeli képességeket, hosszú időre elszórakoztat, de mindenekelőtt nagyon jó stresszoldó játék. A legjobb, megunhatatlan mágneses játék, amellyel számtalan forma hozható létre.

   
  4 780 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 780 Ft Raktáron

  Tegye lehetővé gyermekeinek kifejezni a kreativitásukat ezzel a neon versenypályával, amely hajlítható, csavarható, ráadásul világít a sötétben. Vad kanyarok vagy egyenes út, amelyeknél nem tudja, hogy mire számíthat? Bemutatjuk ezt a világító autópályát! Nagyszerű ajándék a gyors kerekek minden kis rajongójának!

   
  4 780 Ft
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 5 260 Ft Raktáron

  Hogyan lehet hosszú órákra lekötni a gyerekeket? Ezzel a modellező készletettel! Fejleszti gyermekei kreativitását és fantáziáját – a csomagban színes pálcikákat talál, amelyek összekapcsolódnak a mellékelt illesztésekkel. Az összeszerelés nagyon egyszerű, játékosan tudják kezelni és rajtuk múlik, hogy mit építenek. Hajó? Erőd? Kastély vagy vár?...

   
  5 260 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 580 Ft Raktáron

  Vezesse le a stresszt ezzel az antistresszes építőkészlettel, mely 216 darab mágneses golyóból áll. Nyisson utat a fantáziájának és alkosson egyedi tárgyakat, láncokat, karkötőket, gyűrűket és sok minden mást!

   
  5 580 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 380 Ft Raktáron

  Szerezzen örömet gyermekeinek a Bunches készlettel, amely segíti kreativitásukat! A csomag 1000 darab speciálisan módosított golyót tartalmaz, amelyeket könnyen össze lehet illeszteni. Gyermeke különböző figurákat vagy képeket tud készíteni ötleteinek megfelelően. A készlet 4 éves kortól szülői felügyelet mellett alkalmas - apró alkatrészeket tartalmaz,...

   
  6 380 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 060 Ft Raktáron

  Szerezzen örömet gyermekeinek a készlettel, amely segít fejleszteni kreativitásukat! 1200 darab speciálisan kialakított, könnyen összekapcsolható golyót tartalmaz. Ennek hála gyermeke különféle figurákat vagy képeket tud majd összeállítani elképzelései szerint. 4 éves kortól alkalmas, szülői felügyelet mellett - apró alkatrészeket tartalmaz, amelyeket a...

   
  6 060 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 500 Ft Raktáron

  Remek és szórakoztató építőjáték gyerekeknek a mozaik képek létrehozásához, amely sokáig szórakoztatni fogja őket! A készlet 310 építőelemet, játék alapot és természetesen egy kézi csavarhúzót tartalmaz.

   
  7 500 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 780 Ft Raktáron

  Vödör fa kockákkal. 100 különböző formájú színes kocka egy kartonból készült vödörben. A színes lakkozott kockákkal bármilyen tornyot, kastélyt vagy épületet építhet. A kockák a különböző formájú lyukakkal ellátott fedélen keresztül helyezhetők a vödörbe. A gyermek fejlődik a formák és színek felismerésében. Emellett a gyerek megtanulja a pontosságot és...

   
  8 780 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 980 Ft Raktáron

  Vacsorázzon a hófedte kunyhóban és élvezze a gyönyörű pillanatot a barátaival a kandalló mellett. A csomagban 2 minifigura található. Nem mérgező ABS műanyagból készült, 388 darab van a csomagban.

   
  7 980 Ft
  6 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 14 380 Ft Raktáron

  Kreatív készlet Bunchems! - Spin Master

   
  14 380 Ft
  Utolsó darab 2 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 21 a 21 tételből