Építőjátékok

Építőjátékok

Fejlessze gyermeke térképzési képességét, fantáziáját és finommotoros képességeit az építőjátékainkkal! Nonstop játéküzletünkben válogathat egyszerűbb készletek közül a legkisebb gyermekeknek, de bonyolultabb készleteket is talál, amelyek felhasználhatók autópálya, robotok vagy autók építéséhez. Ha hasonló játékokat keres, amelyek fejlesztik a motorikus képességeket és a képzeletet, nézze meg a modellek és a puzzle kategóriánkat is.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 18 a 18 tételből
 • 4 490 Ft Raktáron

  17 Review(s)

  Ez a mágikus autópálya nem csak segíti a gyerekek kreativitását, de a sötétben hajlítható, csavarható és forgatható részei nagyon látványosak és szórakoztatóak. Az autópálya több rugalmas, könnyen összekapcsolható elemből állítható össze. A pálya színeit és formáját képzelete szerint alkíthatja.

   
  4 490 Ft
  12 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 790 Ft Raktáron

  4 Review(s)

  LED-es autó világító autópályához - piros. Szélesség 6 cm. Tápegység: 1x AA elem.

   
  1 790 Ft
  48 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 790 Ft Raktáron

  LED-es autó világító autópályához - kék. Szélesség 6 cm. Tápegység: 1x AA elem.

   
  1 790 Ft
  19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 12 000 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Kapcsolják össze az önök gyerekeinél a játékot a kreatív gondolkodással és hagyják, hogy bevonják a fantáziájukat a Lori építőjátékba! A Lori márka összes építőjáték típusában egy egész sor építőelem és kiegészítő van, amelyekből mindent fel lehet építeni, amit az önök gyerekei kigondolnak!

   
  12 000 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 2 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 990 Ft Raktáron

  A LEGO rajongók közé tartozik vagy vannak otthon a gyerekkorából maradt öreg, poros építőkockák, amelyeket szívesen kiállítaná, de nincs hová tennie? Éppen erre szolgál ez a LEGO szalag, amelyen LEGO csatlakozások vannak.

   
  2 990 Ft
  25 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 990 Ft Raktáron

  Fantasztikus mágneses építőkockák, amelyekkel kreatívan megbirkózik minden kicsi és nagy! Az építőkockák jelenntős mértékben támogatják az alkotókészséget, a térbeli képzelőerőt, egyúttal türelemre és összpontosításra tanítanak. A számtalan alkotóelemnek köszönhetően nehezebb 3D modelleket is készíthet belőle. Az építőkockák végtelen szórakozást nyújtanak.

   
  5 990 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 740 Ft Raktáron

  A csodálatos Funstruction építőjáték készlet órákig elszórakoztatja a gyermekeit! A készlet szilárd műanyag rudakat és összekötő részeket tartalmaz, amelyekkel minden kis mérnök el tud játszani. A gyerekek bármit játékosan felépíthetnek vele a kastélytól az iglóig!

   
  6 740 Ft
  75 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 490 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Kapcsolják össze az önök gyerekeinél a játékot a kreatív gondolkodással és hagyják, hogy bevonják a fantáziájukat a Lori építőjátékba! A Lori márka összes építőjáték típusában egy egész sor építőelem és kiegészítő van, amelyekből mindent fel lehet építeni, amit az önök gyerekei kigondolnak!

   
  7 490 Ft
  2 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 490 Ft Raktáron

  Fantasztikus mágneses készlet, amellyel mindenki - akár kicsi, akár nagy - kreatív módon játszhat! A készlet jelentősen támogatja a kreativitást, a térbeli képzeletet, miközben tanítja a türelmet és koncentrációt. A nagy darabszámnak köszönhetően még igényesebb 3D modellek is készíthetők, így ez a készlet végtelen szórakozást fog nyújtani.

   
  4 490 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 940 Ft Raktáron

  Vezesse le a stresszt ezzel az antistresszes építőkészlettel, mely 216 darab mágneses golyóból áll. Nyisson utat a fantáziájának és alkosson egyedi tárgyakat, láncokat, karkötőket, gyűrűket és sok minden mást!

   
  4 940 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 990 Ft Raktáron

  Szerezzen örömet gyermekeinek a Bunches készlettel, amely segíti kreativitásukat! A csomag 1000 darab speciálisan módosított golyót tartalmaz, amelyeket könnyen össze lehet illeszteni. Gyermeke különböző figurákat vagy képeket tud készíteni ötleteinek megfelelően. A készlet 4 éves kortól szülői felügyelet mellett alkalmas - apró alkatrészeket tartalmaz,...

   
  5 990 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 490 Ft Raktáron

  Szórakoztassa gyermekét ezzel a szuper 3D-s autópályával! A versenyalagút 218 elemből áll, melyek egy rugalmas pályává állnak össze. Elég belehelyezni a LED kisautót és meglátja, hogyan száguldozik minden irányba, szórakoztatva vele gyermekeit hosszú órákon át.

   
  7 490 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 490 Ft Raktáron

  Remek és szórakoztató építőjáték gyerekeknek a mozaik képek létrehozásához, amely sokáig szórakoztatni fogja őket! A készlet 310 építőelemet, játék alapot és természetesen egy kézi csavarhúzót tartalmaz.

   
  7 490 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 490 Ft Raktáron

  Monti System 27.1 - Toptrans Trafic építőkészlet gyerekeknek, amely ragasztó vagy színek felvitele nélkül összeszerelhető. Az egyes részek színes műanyagból készültek, tökéletesen illenek egymásba.

   
  4 490 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 690 Ft Raktáron

  Leah hercegnő királyi hintóval. Leah alig várja, hogy mindennap útra keljen. Gyönyörű kocsi, két ló és két figura. Nem mérgező ABS műanyagból készült, a csomag 458 darabot tartalmaz. Az eredeti Qman készletek megfelelnek minden nemzetközi szabványnak és kompatibilisek a Legóval.

   
  8 690 Ft
  Utolsó darab 3-5 napon belüli postázással
 • 11 250 Ft Raktáron

  Kreatív készlet Bunchems! - Spin Master

   
  11 250 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 2 darab 2 napon belüli postázással
 • 7 490 Ft Raktáron
  Újdonság

  Csavarozókészlet fúróval, amely sok órán át szórakoztatja a gyerekeket. A csomag összesen 205 alkatrészt tartalmaz, fúrót, csavarhúzót, 2 db csavarkulcsot, 2 db fogót és egy praktikus műanyag tokot, amiben az alkatrészek tárolhatók. A használati utasítást a csomag tartalmazza. Csomag méretei kb 31 x 24,5 x 6,5 cm. 3 éves kortól ajánlott, 2x AA elemmel...

   
  7 490 Ft
  5 db raktáron
 • 5 240 Ft Raktáron
  Újdonság

  Ha az Ön gyermeke is a gyorsaság szerelmese, hihetetlenül boldoggá teheti ezzel a csodálatos autópályával. A hagyományos autópályáktól eltérően az egyedi csatlakozási rendszernek köszönhetően nincs előre meghatározott formája, így bármilyen saját pálya kialakítása lehetséges. A pályának nem is kell csak a földön feküdnie, hanem felül- és aluljárókat is...

   
  5 240 Ft
  5 db raktáron
Megjelenítve 1 – 18 a 18 tételből