Építőjátékok

Leértékelések

Építőjátékok

Fejlessze gyermeke térképzési képességét, fantáziáját és finommotoros képességeit az építőjátékainkkal! Nonstop játéküzletünkben válogathat egyszerűbb készletek közül a legkisebb gyermekeknek, de bonyolultabb készleteket is talál, amelyek felhasználhatók autópálya, robotok vagy autók építéséhez. Ha hasonló játékokat keres, amelyek fejlesztik a motorikus képességeket és a képzeletet, nézze meg a modellek és a puzzle kategóriánkat is.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből
 • Megvásárolta 8006 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  3 911 Ft Raktáron
  17 Review(s)

  Ez a mágikus autópálya nem csak segíti a gyerekek kreativitását, de a sötétben hajlítható, csavarható és forgatható részei nagyon látványosak és szórakoztatóak. Az autópálya több rugalmas, könnyen összekapcsolható elemből állítható össze. A pálya színeit és formáját képzelete szerint alkíthatja.

   
  3 911 Ft
  28 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 165 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  3 911 Ft Raktáron

  Építs saját fantáziád szerint. Kreatív játék gyerekeknek.

   
  3 911 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 162 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  5 210 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Kapcsold össze a játékot a kreativitással a Lori építőkészlet segítségével, amely 300 db építészeti darabot tartalmaz. Egészen különböző alkotásokat hozhatsz létre egyedi kockákból, mindez csak a te és a gyerekeid fantáziájának a függvénye. A készlet kompatibilis a Lori más termékeivel. A készlet 300 darabot tartalmaz.

   
  5 210 Ft
  4 csomag raktáron (azonnal postázzuk) 20 csomag 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 169 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  7 743 Ft Raktáron

  A SpaceRail Űrvasút Level 1-4 golyópálya az űrvasutak leglátványosabb változata. A készlet elemeiből egy, a gravitációt is meghazudtoló hullámvasutat építhetsz, aminek akár sötétben világító sínein fém golyók száguldoznak őrült sebességgel. 

   
  7 743 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 898 Ft Raktáron

  A mágneses golyók építőjáték fejleszti a motorikus és térbeli képességeket, hosszú időre elszórakoztat, de mindenekelőtt nagyon jó stresszoldó játék. A legjobb, megunhatatlan mágneses játék, amellyel számtalan forma hozható létre.

   
  3 898 Ft
  4 darab raktáron
 • 6 535 Ft Raktáron

  Ez a mágikus autópálya nem csak segíti a gyerekek kreativitását, de a sötétben hajlítható, csavarható és forgatható részei nagyon látványosak és szórakoztatóak. Ez a 3,3 méter hosszú autópálya több rugalmas, könnyen összekapcsolható elemből állítható össze. A pálya színeit és formáját képzelete szerint alkíthatja

   
  6 535 Ft
  26 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből