Szabadtéri játékok

Szabadtéri játékok

Kint lenni a természetben a világ legszórakoztatóbb dolga a gyermekek számára. Ha még élvezetesebbé szeretné tenni a friss levegőn töltött időt, válasszon az ebbe a kategóriába tartozó kültéri játékok közül, de ne felejtse el megnézni a homokban használható játékok és a vízi játékok kategóriáját sem.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből
  • 3 485 Ft Raktáron

    A Planelaunch kilőhető repülővel az egész család jót szórakozhat! EPP polimer anyagokból készült, amelyek könnyűek, rugalmasak és ütésállóak. Kiviheti a parkba, a kertbe vagy a tengerpartra. A repülőgép könnyen összeszerelhető, teljesen biztonságos a gyermekek számára, és nincs szüksége hozzá elemre, így bármikor és bárhol élvezheti a játékot.

    Választható 2x Szín
    3 485 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 320 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Próbálja ki a nyár slágerét - a vízibombát! A gyors töltés garantált, csak illessze szorosan a csapra, engedjen a lufiba kellő mennyiségű vizet és néhány perc múlva indulhat is a csata!

     
    1 320 Ft
    25 csomag raktáron (azonnal postázzuk) 100+ csomag 3-4 napon belüli postázással
  • 2 150 Ft Raktáron

    Kapcsold be a LED világítását majd a csúzlival lődd fel az égbe. Miközben a Copter az ég felé tör, úgy néz ki, mintha egy mini rakétát lőttek volna ki. Majd lefelé pörögve a LED megvilágítja a propellereket, amik fantasztikus látványt nyújt, amíg visszaszáll a kezedbe. A játékot nappal is használhatod, de a legkülönlegesebb látványt este nyújtja.

     
    2 150 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Ennek a buborékfújónak a segítségével rendkívüli méretű buborékokat hozhat létre. A buborékfúvó két rúdból áll, amelyeket az egyik oldalon egy húr köt össze. Vegyen egy nagyobb edényt és öntse bele az üveg tartalmát. Ezután fogja a húrral összekötött rudakat, és áztassa be a húrt. Mozgassa a rudakat a levegőben különböző irányokba és hozzon létre óriási...

     
    3 320 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 990 Ft Raktáron

    A ma már hagyományosnak számító, népszerű "hacky sack" labda különféle motívumokkal és színekben kapható. A labda puha anyagból készült és golyókkal van lazán töltve.

     
    990 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Egy remek újdonságot mutatunk be a játékok között: egy lövöldözős állatot. A név ellenére azonban egy teljesen biztonságos játék, amely a has megnyomására habgolyókat lő ki.

     
    1 650 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből