Szerepjátékok

Szerepjátékok

Szerepjátékok

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 5 a 5 tételből
 • 4 990 Ft Raktáron

  Ez a gyermekek számára készült rendőrségi mellény kreatív módja annak, hogy a gyermeket jelmezbe öltöztesse, vagy egyszerűen teljesíteni az álmát, hogy rendőrré váljon! Ez a professzionális készlet géppisztolyt, biztonsági mellényt, 2 gránátot, rádiót, jelvényt, védőszemüveget és sisakot tartalmaz. Minden műanyagból készül.

   
  4 990 Ft
  87 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 990 Ft Raktáron

  Profi szett a kis orvosoknak! A praktikus készlet olyan műanyag eszközöket tartalmaz, amelyekre minden igazi orvosnak szüksége van. Sztetoszkóp, hőmérő, gyógyszereke Mindezt és még sok mást is megtalál ebben a praktikus táskában. Minden PVC-ből készült. Váljon gyermeke profi orvossá és lépjen be az igazi orvoslás világába!

   
  2 990 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 6 650 Ft Raktáron

  Szuper játékfényképezőgép 2"-os LCD kijelzővel, beépített mikrofonnal és fényképező és videó funkcióval. Szeretne kedveskedni a kis fotósának? Ez a színes dizájnnal rendelkező, 5 gombos, könnyen kezelhető játékfényképezőgép egyértelmű választás!

   
  6 650 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 650 Ft Raktáron

  Szerszámkészlet a kis barkácsolóknak! A készlet mindent tartalmaz, amire egy kis ezermesternek szüksége lehet, sőt, egy parádés, működőképes fúró-csavarbehajtót is! Minden PVC-ből készült. A fúró-csavarbehajtó működtetéséhez 3 db AA típusú elemet kell beletenni, amelyeket nem mellékeljük a játékhoz.

   
  5 650 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 9 990 Ft Raktáron

  Luxus játék mikrohullámú sütő érintőpanellel. A mikrohullámú sütő valódi hangokat ad és világít. Kiváló minőségű PVC-ből készült, és hamburger, csirke és pizza utánzatokat tartalmaz. 3 db AA elemmel működik, amit a csomag tartalmaz. Szenzációs játék, amely minden kis háziasszony konyhájának dísze lesz! A termék mérete kb. 26,5 x 17 x 17 cm.

   
  9 990 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 5 a 5 tételből