Barkácsolás

Barkácsolás

Ha szeret barkácsolni, de néha hiányzik a megfelelő eszköz, akkor jó címen van! Itt-ott be kell húzni valamit, kicserélni, felragasztani és hogy ne végződjön úgy, mint a Pat és Mat sorozatban, ebben a kategóriában talál segédeszközöket, melyek egy pillanat alatt professzionális barkácsolót csinálnak Önből. Otthonában a kis fejlesztések, javítások könnyen mennek!

Alkategóriák

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 65 a 65 tételből
 • 2 390 Ft 2 990 Ft -20.067% Raktáron
  AKCIÓ

  A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyeg peremére, bútorra vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A ragasztószalag mosható és újrafelhasználható, a ragasztás után sérülés nélkül eltávolítható és újra felhasználható.

   
  2 390 Ft 2 990 Ft -20.067%
  Kedvezmény!
  39 darab raktáron (azonnal postázzuk) 40 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 190 Ft Raktáron

  Átlátszó arcvédő, amely sokoldalúan használható. Véd a cseppfertőzéssel, forgáccsal és fűrészporral szemben is. A nagyobb biztonság érdekében használhatja védőszemüveggel, szájmaszkkal, légzésvédővel stb. Az arcvédő semmiképp sem szolgál szájmaszk és légzésvédő teljes értékű helyettesítőjeként.

   
  1 190 Ft
  63 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 2 napon belüli postázással
 • 1 940 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyeg peremére, bútorra vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A ragasztószalag mosható és újrafelhasználható, a ragasztás után sérülés nélkül eltávolítható és újra felhasználható

   
  1 940 Ft
  28 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 290 Ft 1 490 Ft -13.423% Raktáron
  AKCIÓ
  2 Review(s)

  Nem kell kidobnia a ruháit, táskáit, bőröndjeit, ha elromlik a cipzár. Ezzel a készlettel egy pillanat alatt újra működőképes lesz minden cipzárja!

  Választható 2x Szín
  1 290 Ft 1 490 Ft -13.423%
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  Kedvezmény!
  100+ csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 740 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Önnel is már megesett, hogy beszerzett egy késélezőt, de néhány penge rosszul illeszkedett az élezőbe? Ez az élező 2 karral rendelkezik, melyeket egyszerű a kés pengéjéhez igazítani. Nemcsak funkcionalitása, de praktikussága miatt is imádni fogja - egyszerűen és gyorsan élezhet vele bármilyen kést a konyhában anélkül, hogy az élezés szögével kéne...

   
  3 740 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 30 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 240 Ft Raktáron
  4 Review(s)

  Szuper erős gumírozott vízálló ragasztószalag, kiváló minőségű anyagból. Különböző tárgyak foltozásához, összeillesztéséhez, lezárásához és javításához használható.

   
  2 240 Ft
  34 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 090 Ft Raktáron
  3 Review(s)

  Csodálatos multifunkcionális szögvonalzó, amely nélkülözhetetlen segítővé válik minden építő, kézműves vagy ezermester számára! Mivel a vonalzónak több szöge van, sok időt és energiát takarít meg.

   
  2 090 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 990 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Legyen ön professzionális kézműves, vagy hobby barkácsoló, betörött csavarokkal biztosan találkozott már. Hogyan húzzuk ki őket, ha nem tudjuk emberfeletti erővel és klasszikus csavarhúzókkal? A speciális fúrók segítségével néhány pillanat alatt megoldja a problémát.

   
  2 990 Ft
  9 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 940 Ft Raktáron

  Praktikus karkötő ezermesterek számára, amely a belevarrott mágneseknek köszönhetően megtartja a csavarokat, szegeket, anyacsavarokat és rajzszögeket is. Tépőzárral zárható, ennek köszönhetően bármilyen kéz méretéhez hozzáigazítható.

  Választható 3x Szín
  1 940 Ft
  Választható 3x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  53 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 340 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Praktikus segédeszköz az élelmiszer zacskók légmentes lezárásához, amelynek köszönhetően az étel hosszabb ideig marad friss. Egy húzással zárja le a zacskót - csak vezesse át a zacskó végeit a vákuumfóliázó felhevült forrasztói között. A vákuumfóliázón egy mágnes található, amelynek köszönhetően a hűtőszekrényhez rögzítheti, hogy mindig kéznél legyen.

   
  1 340 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 540 Ft Raktáron
  3 Review(s)

  Ez a  5 Second Fix speciális javító készlet szilárdan megragasztja a műanyagot, fát, fémet, üveget és egyéb anyagokat - mindezt néhány másodpercen belül!

   
  2 540 Ft
  6 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 540 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Műanyag kontúrsablon tárgy profilok átviteléhez. Praktikus segédeszköz építészeknek, vagy hajópadló lerakásához. A sablon lamelláit a tárgy mellé helyezve a lamellák lemásolják a körvonalat, melyet így már könnyű átvinni máshova.

  Választható 1x Szín
  2 540 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 240 Ft Raktáron

  Egyszerűsítse meg a költözést ezzel a kiváló segédeszközzel, mely megkönnyíti a bútorok vagy fogyasztók mozgatását. A karrendszernek köszönhetően a szíjak csökkentik a karok és a hát terhelését, elég csak áthúzni a mozgatni kívánt tárgy alatt, felhúzni az alkalra és indulhat is.

   
  2 240 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Többfunkciós kártya, amelyet minden ezermester értékel, akárcsak azok, akik szeretik, ha minden segédeszköz kéznél van, felesleges és hosszadalmas keresgélés nélkül. A kártya páratlan tervezésének köszönhetően hihetetlenül sok féle, szám szerint 20 módon használhatja azt. Garantáltan imádni fogja! 

   
  1 490 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 040 Ft Raktáron

  Speciális eszköz minden modern férfi pénztárcájába! Minimális méretű kártyába rejtett, észrevétlen kés. Szerezze be ezt az első ránézésre klasszikus hitelkártyának kinéző eszközt, amely csak abban különbözik, hogy egy gomb elfordításával egy kis késre tehet szert, amely különböző alkalmakkor jöhet jól.

   
  1 040 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 540 Ft-tól Raktáron

  Univerzális, többfunkciós eszköz minden ezermesternek. Mérőszalagot, vonalzót, vízmértéket és lézeres szintezőt tartalmaz.

  Választható 2x Szín
  2 540 Ft-tól
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 840 Ft Raktáron

  Mindenhol és mindent lopnak, így tehát a vagyonát kellőképpen meg kell védenie. A riasztós lakat egy hasznos és intelligens eszköz, mivel amint piszkálva vagy feszegetve van, azonnal riasztó jelzést ad.

   
  2 840 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 040 Ft Raktáron

  Ezzel az elektromos késélezővel bárki élessé tudja varázsolni a pengét! Használata egyszerű, gyors és megterhelés nélküli. Elég pár húzás és a kés tökéletesen éles lesz. Egyenes és fogazott késekhez, bárdokhoz, ollókhoz, csavarhúzókhoz és szerszámokhoz is alkalmas. Tápforrás: 220 V. Teljesítmény: 20 W.

   
  4 040 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 590 Ft Raktáron

  Remek segítség a háztartásokban ez az univerzális kulcs a csavarok, anyák meghúzására. Az univerzális kulcs a csavarok és anyák meghúzására egyben több szerszámot és kulcsot helyettesít. Ennek az univerzális eszköznek köszönhetően meghúzhat 7 mm - 19 mm-es csavarokat, anyákat, horgokat, kapcsokat, szárnyas anyákat és még sok egyéb szabálytalan alakzatot.

   
  3 590 Ft
  15 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 040 Ft Raktáron

  Butángáz, használható grillezéshez, kemping sütőhöz, de forrasztáshoz vagy fűtéshez is. 50 °C hőmérséklet alatt tárolandó.

   
  1 040 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 490 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods Cyclean tisztító kefe készlet fúróra három kefét tartalmaz: egy kicsit csapokra és hézagokra, egy lapost a nagyobb felületekre és egy kereket az ívelt felületekre. A kefék nem karcolják meg és másképp sem károsítják a felületet.

   
  4 490 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 6 440 Ft Raktáron

  A Measure King mérőkészülék valóban egy királyi darab az ezermestereknek! A mérőkészülék rugalmas nejlonból készült, így nem kell a klasszikus, összegabalyodó szalaggal kínlódnia. Ugyanakkor egy beépített kerékkel rendelkezik, amellyel bármilyen sík vagy lekerekített felületen végigmehet és meg tudja mérni annak hosszát. A Measure King lézerrel is mérhet,...

   
  6 440 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 320 Ft Raktáron

  Valamit kétoldalasan szeretne ragasztani úgy, hogy miden áron a helyén maradjon? Az Uglu kétoldalas matricák szinte mindent képesek rögzíteni, méghozzá extrém hatékonysággal! A különféle méretű matricáknak köszönhetően például a szőnyeget ragaszthatja a padlóhoz.

   
  1 320 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 990 Ft Raktáron

  Végre egy praktikus zseblámba minden ezermesternek. Fokozatosan állítható, a lámpa 360°-ban forgatható és a mágnessel felállítható, vagy felfogható fém felületekre.

   
  2 990 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 590 Ft Raktáron

  Multifunkciós szögvonalzó, amely nem hiányozhat a barkácsműhelyéből! Rozsdamentes acélból, alumíniumból és műanyagból készült. Minden szükséges szögre mozog és beállítható. Természetesen a szögeket a beállítás után is átállíthatja, majd újra beállíthatja, hogy a mérés a lehető legoptimálisabb legyen. Ellenáll a rozsdának, a minőségi kivitelezésnek...

   
  3 590 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 190 Ft Raktáron

  Kiváló pénztárcába illő segédeszköz. Sok alkalommal jó segítséget nyújthat ez a praktikus Wallet Ninja. Az okos kialakításnak köszönhetően akár 18 db szerszámot is helyettesíthet, ezért nagyon hasznos segítsége lesz, amiért gyorsan megkedveli. 

   
  1 190 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 690 Ft Raktáron

  Ennek a forradalmi eszköznek hála már nem kell a szögekkel és a kalapáccsal bajlódnia, ha egy képet szeretne felakasztani a falra, vagy egy polcot szeretne felszerelni!

   
  2 690 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 490 Ft Raktáron

  Unja már, hogy festés közben folyamatosan mártogatnia kell a hengert? A Roll’n’paint újratölthető hengerkészlet időt és energiát takarít meg! Ezenkívül minimalizálja a festék csöpögésének vagy akár kiömlésének kockázatát.

   
  7 490 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 790 Ft Raktáron

  Többfunkciós toll alakú eszköz 6 fejjel, amelynek garantáltan hasznát veszi otthon vagy a műhelyben.

  Választható 3x Szín
  1 790 Ft
  Választható 3x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 890 Ft Raktáron

  Felejtse el a szerszámokkal teli koffert - anyacsavarok, csavarok, kapcsok, kampósszögek és sok más egyéb behúzására elegendő ez az univerzális csavarkulcs. A racsni a csomag részét képezi.

   
  3 890 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  LED lámpa dinamóval, amelynek köszönhetően soha nem marad sötétben! Nem kell az elemekkel sem foglalkoznia vagy az elektromos hálózattal, az integrált mechanikus energia generátornak köszönhetően.

  Választható 3x Szín
  1 490 Ft
  Választható 3x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 210 Ft Raktáron

  Egyedülállóan tervezett kulcs, mely egyből elengedhetetlen segédeszközzé válik. Nincs több szerszámkészlet és nem kell a megfelelő méretet keresni!

   
  5 210 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 340 Ft Raktáron

  Tökéletes multifunkcionális kalapács - soha többé nem kell szerszámokkal teli táskát hordoznia! Ez a kalapács összesen 18 ötletes szerszámot rejt el, amelyek játékosan megoldják az otthon, a műhelyben vagy a kertben felmerülő bármely feladatot.

   
  4 340 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 990 Ft Raktáron

  Univerzális csavarhúzó, mely nem hiányozhat egy barkácsnak sem! Ez a csavarhúzó minden háztartásba és műhelybe illik, mivel meghúzza a különböző méretű anyákat.

   
  2 990 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 490 Ft Raktáron

  Kézi késélező, V-alakú kivitelben, amely lehetővé teszi az összes késtípus (sima kés, fűrészlap, japánkés stb.) csiszolását és élezését. Használata nagyon egyszerű, a választött szög alapján durva vagy finom élezést érhet el. A megfelelő csiszolás meghosszabbítja a kések élettartamát. És ne felejtsük el, hogy egy tompa kés veszélyesebb, mint egy éles!

   
  4 490 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 240 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Praktikus csavarhúzó BIT 360 6 az 1-ben. A csomag 3 keresztfejet és 3 laposfejet tartalmaz, amelyek a csavarhúzóban rögzíthetők.

   
  2 240 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 10 500 Ft Raktáron

  InnovaGoods Airpro + hordozható kompresszor 12 V-ra. Hasznos felszerelés az autóba. Gumiabroncs felfúvására alkalmas és főleg azon sofőröknek hasznos, akik a ragasztást részesítik előnyben a pótgumi felhelyezésével szemben. Ugyancsak használható felfújható matracokra, strandlabdákra stb.

   
  10 500 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 990 Ft Raktáron

  Ezzel a nagyszerű barkácskészlettel tökéletesen felkészül mindenféle javításra. Kicsi, ezért szinte bárhová magával viheti, és a kreatív design-nakköszönhetően minden motorkerékpár rajongó feltétlenül értékelni fogja!

   
  5 990 Ft
  78 darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 040 Ft Raktáron

  Kiváló segédeszköz, amely pont elfér a pénztárcájába. Ezzel a praktikus kütyüvel játékszerrel megbirkózhat egy csomó dologgal. A kárty0 11 funkciót kínál, amelyek közé például a sörnyitó, dobozos ital nyitó, vonalzó, csvarhúzó stb. tartoznak.

   
  1 040 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 240 Ft 10 500 Ft -21.52% Raktáron
  AKCIÓ

  Rugalmas és egyszerűen tárolható locsolócső, amely a víz nyomására a hosszúsága háromszorosára nyúlik. A csomag egy fejet is tartalmaz, amelyen több vízsugár közül is választhat. A minőségi sárgaréz menetnek köszönhetően nagyobb ellenállás biztosított, mint a klasszikus locsolócsöveknél. A locsolócső hosszúsága 60 m.

   
  8 240 Ft 10 500 Ft -21.52%
  Kedvezmény!
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 990 Ft Raktáron

  Élezze meg a késeit egy pillanat alatt az InnovaGoods kompakt élezővel. Nagyon praktikus, biztonságos és hatékony. Lehetővé tesz többféle csiszolást, könnyen és kényelmesen. Optimális eredményeket ér el vele, köszönhetően a kompakt méretének, amely nem foglal el feleslegesen sok helyet.

   
  2 990 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  3 m hosszú mérőszalag, amelynek garantáltan hasznát veszi otthon és a műhelyben.

  Választható 5x Szín
  1 490 Ft
  Választható 5x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 12 000 Ft Raktáron

  Egyedi mikroszálas henger adagolóval, amely egyenletesen és simán adagolja a festéket a hengerbe. Ennek a hengernek hála már nem kell újságokkal letakarnia a padlót és a bútorokat, 5 perc alatt lefesti az egész falat, 20 perc alatt pedig az egész szobát és időt és pénzt takaríthat meg! Ezzel a hengerrel kényelmesen eljuthat nehezen elérhető helyekre és...

   
  12 000 Ft
  5 darab 2 napon belüli postázással
 • 5 240 Ft Raktáron

  A motorsportok rajongója és szeretné, ha kéznél lenne egy jó szerszám készlet? Néha út közben egyszerűen valami elromlik és sürgősen meg jell javítani. Ez a készlet kerék formatervezésű. Nemcsak utazások során, de otthon és műhelyekben is hasznát veszi.

   
  5 240 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 7 490 Ft Raktáron

  Szerszám készlet LED megvilágítással, amely egyetlen háztartás felszereléséből sem hiányozhat. Ez egy alapvető többfunkciós készlet, amelynek biztos hasznát veszi otthon, a kertben vagy a műhelyben.

   
  7 490 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 10 500 Ft Raktáron

  Drivelite vezeték nélküli teljes csavarhúzó készlet az InnovaGoods-tól. Az eredeti többpozíciós kialakításnak köszönhetően minden helyhez jól alkalmazkodik. Két pozíciót enged meg - egyenes és pisztoly típusút. Rendelkezik lámpával, melynek köszönhetően könnyen megvilágítja a munkafelületet. Mit kínál még?

   
  10 500 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 990 Ft Raktáron

  Univerzális csavarhúzó, mely nem hiányozhat egy barkácsnak sem! Ez a csavarhúzó minden háztartásba és műhelybe illik, mivel meghúzza a különböző méretű anyákat.

   
  2 990 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 990 Ft Raktáron

  Rozsdamentes multifunkciós készülék 13 funkcióval, egy kompakt csomagban. Utazásokra, természetbe is alkalmas, de otthonra és műhelyekbe is.

   
  2 990 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  Munkakesztyű, amelynek hasznát veszi a kertben, a műhelyben és otthon is. Pamut és poliészter kombinációjából készült. Biztosan értékelni fogja a tenyéren lévő csúszásmentes mintát, amelynek köszönhetően mindig biztos fogása lesz még a legrosszabb időjárási feltételek mellett is.

  Választható 4x Szín
  1 490 Ft
  Választható 4x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 8 840 Ft Raktáron

  Aki felkészült, nem érheti meglepetés és ez duplán érvényes az utazás során. Egészítse ki az autós felszerelését ezzel a kompresszorral, amellyel bárhol és bármikor felfújhatja a gumiabroncsokat, hiszen szivargyújtóval használható.

   
  8 840 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 040 Ft Raktáron

  Praktikus kézi puma az Intextől, amely leveszi a terhet a tüdejéről és megkönnyíti a felfújás folyamatát. Matracokhoz, strandlabdákhoz és kis medencékhez is alkalmas. Könnyen tárolható és szállítható.

   
  1 040 Ft
  29 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 470 Ft Raktáron

  Van egy Apple készüléke, és szeretne rajta javítani, kicserélni benne valamit, vagy elromlott, és nem akarja, hogy minden apró dolgot más javítson meg és feleslegesen sok pénzt költsön? Biztosan megbirkózik vele ezzel a készlettel!

   
  1 470 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 340 Ft Raktáron

  Szerszám készlet csavarhúzóval és fejekkel, amelyeknek minden háztartásban és műhelyben hasznát vehetjük.

   
  4 340 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 940 Ft Raktáron

  5 m hosszúságú mérőszalag, amelynek garantáltan hasznát veszi otthon és a műhelyben.

  Választható 3x Szín
  1 940 Ft
  Választható 3x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 6 740 Ft Raktáron

  Praktikus szerszámosláda rendszerezővel a Bricotechtől. Egyszerűen lezárható és szállítható a fedelén lévő fülnek köszönhetően, amelyben szintén talál lezárható tároló rekeszeket a kisebb alkatrészekre. Műanyagból készült, mérete 38 x 16 x 29,5 cm. Több színből küldünk egyet véletlenszerűen, az aktuális raktárkészlet alapján.

   
  6 740 Ft
  5 darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 890 Ft Raktáron
  Újdonság

  Eredeti találmány, amellyel minden barkácsnak örömet szerezhet! Sokoldalú kellék, 15 erős mágnest tartalmaz, amelyek a szerszámok és tartozékok rögzítésére szolgálnak, pl. kulcsok, fúrófejek, csavarok, anyacsavarok stb. Így segít gyorsabban és könnyebben  végezni a munkát, mivel szabad marad a keze, egyúttal pedig minden kéznél lesz. Varráshoz és más...

   
  3 890 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 12 darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 990 Ft Raktáron

  Multifunkciós fogó 6 funkcióval, egy kompakt szerkezetben. Utazásra, terméretbe, otthonra és műhelyekbe alkalmas.

  Választható 4x Szín
  5 990 Ft
  Választható 4x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 490 Ft Raktáron

  Többfunkciós fogó 12 az 1-ben, amely otthon, műhelyben és a kertben is használható. Utazásokon és a természetben is felbecsülhetetlen értékű többfunkciós eszköz.

  Választható 2x Szín
  4 490 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 790 Ft Raktáron

  A Bricotech Trieste szerszámosláda rendszerezővel egy nélkülözhetetlen segédeszköz a háztartásába, műhelyébe vagy szerelő járművében. Két rekesz is van az apró alkatrészekre, például csavarokra, alátétekre, anyacsavarokra stb.

   
  4 790 Ft
  2 darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 290 Ft Raktáron

  A taposó pumpa egy felbecsülhetetlen értékű segédeszköz a medence vagy vízi játékok felfújására. Használata nagyon egyszerű, nem nehéz és a gyerekek is képesek rá.

   
  3 290 Ft
  21 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 5 240 Ft Raktáron

  Ezzel a praktikus barkácskészlettel tökéletesen felkészül az összes lehetséges javítás elvégzésére. Kicsi és karabinerrel rendelkezik, így szinte bárhová magával viheti, és egyszerűen rögzítheti, hogy ne veszítse el.

   
  5 240 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 7 340 Ft Raktáron

  Gerber Splice Pocket Tool multifunkcionális outdoor kés, amely a zsebet egy kis szerszámosládává változtatja. Tartalmaz csavarhúzókat, reszelőt és palacknyitót.

   
  7 340 Ft
  19 darab 7 napon belüli postázással
 • 15 000 Ft Raktáron

  Két praktikus eszközből álló szett, amellyel leküzdhet bármilyen akadályt, amivel találkozik. A Gerber Suspension-NXT fogó 15 rendkívüli eszközt tartalmaz, tartós rozsdamentes acél testben. A Gerber Paraframe I kés tökéletesen kiegészíti. Ne hagyjon semmit a véletlenre, és legyen felszerelve a legjobb eszközökkel. A Gerber már 50 éve fogad a minőségre, az...

   
  15 000 Ft
  87 darab 7 napon belüli postázással
 • 1 790 Ft Raktáron

  Találmány, amely az életét is megmentheti! Szó szerint. Keljen útra barátaival túrázni a természetbe, vagy járjon át keresztül-kasul egy külföldi országot. Viszont a karkötő nélkül egy lépést sem! A karkötő észrevétlennek tűnik, ugyanakkor sok trükk és praktikus felhasználás rejtőzik benne.

   
  1 790 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 690 Ft Raktáron

  A Small Lockback Lansky összecsukható zsebkés egy nagyon könnyű és kompakt kés, amely utazásokra és mindennapi használatra ideális. A 420 rozsdamentes acélból készült Clip Point penge és a gumis, csúszásmentes kezelésű markolat garantálja a maximális komfortot és biztonságot.

   
  2 690 Ft
  12 darab 7 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 65 a 65 tételből