Barkácsolás

Barkácsolás

A Hobby kategória tele van ötletes kütyükkel mindazok számára, akik szeretik aktívan tölteni szabadidejüket. Kínálatunkban praktikus eszközöket talál a barkácsoláshoz, termékek széles választékát háziállatok számára, mindent, amire szüksége lehet egy hagyományos grillezéshez, és még sok más hasznos terméket.

Alkategóriák

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 99 tételből
 • 2 620 Ft Raktáron

  A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyeg peremére, bútorra vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A ragasztószalag mosható és újrafelhasználható, a ragasztás után sérülés nélkül eltávolítható és újra felhasználható.

   
  2 620 Ft
  28 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 920 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyeg peremére, bútorra vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A ragasztószalag mosható és újrafelhasználható, a ragasztás után sérülés nélkül eltávolítható és újra felhasználható

   
  1 920 Ft
  61 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 970 Ft Raktáron

  Ez a láncfűrész tárcsa fához nem hiányozhat egyetlen barkácsnűhelyből. Az egymás után menő jobb és bal fogak garantálják a puha és keményfa, műanyag, jég és keménygubi szétvágását is.

   
  2 970 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 090 Ft Raktáron

  4 Review(s)

  Szuper erős gumírozott vízálló ragasztószalag, kiváló minőségű anyagból. Különböző tárgyak foltozásához, összeillesztéséhez, lezárásához és javításához használható.

   
  2 090 Ft
  84 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 860 Ft Raktáron

  Átlátszó arcvédő, amely sokoldalúan használható. Véd a cseppfertőzéssel, forgáccsal és fűrészporral szemben is. A nagyobb biztonság érdekében használhatja védőszemüveggel, szájmaszkkal, légzésvédővel stb. Az arcvédő semmiképp sem szolgál szájmaszk és légzésvédő teljes értékű helyettesítőjeként.

   
  860 Ft
  39 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 194 Ft Raktáron

  Praktikus karkötő ezermesterek számára, amely a belevarrott mágneseknek köszönhetően megtartja a csavarokat, szegeket, anyacsavarokat és rajzszögeket is. Tépőzárral zárható, ennek köszönhetően bármilyen kéz méretéhez hozzáigazítható.

  Választható 3x Szín
  2 194 Ft
  Választható 3x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 570 Ft Raktáron

  3 Review(s)

  Csodálatos multifunkcionális szögvonalzó, amely nélkülözhetetlen segítővé válik minden építő, kézműves vagy ezermester számára! Mivel a vonalzónak több szöge van, sok időt és energiát takarít meg.

   
  1 570 Ft
  20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 440 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Legyen ön professzionális kézműves, vagy hobby barkácsoló, betörött csavarokkal biztosan találkozott már. Hogyan húzzuk ki őket, ha nem tudjuk emberfeletti erővel és klasszikus csavarhúzókkal? A speciális fúrók segítségével néhány pillanat alatt megoldja a problémát.

   
  2 440 Ft
  Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 040 Ft Raktáron

  Speciális eszköz minden modern férfi pénztárcájába! Minimális méretű kártyába rejtett, észrevétlen kés. Szerezze be ezt az első ránézésre klasszikus hitelkártyának kinéző eszközt, amely csak abban különbözik, hogy egy gomb elfordításával egy kis késre tehet szert, amely különböző alkalmakkor jöhet jól.

   
  1 040 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 740 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Praktikus segédeszköz az élelmiszer zacskók légmentes lezárásához, amelynek köszönhetően az étel hosszabb ideig marad friss. Egy húzással zárja le a zacskót - csak vezesse át a zacskó végeit a vákuumfóliázó felhevült forrasztói között. A vákuumfóliázón egy mágnes található, amelynek köszönhetően a hűtőszekrényhez rögzítheti, hogy mindig kéznél legyen.

   
  1 740 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 740 Ft Raktáron

  Gyors és elegáns módszer a tartós írásra, megjelölésre és dísztárgyak készítésére üvegből, műanyagból, fából, acélból, lágy fémből és további anyagokból.

   
  1 740 Ft
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 296 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Műanyag kontúrsablon tárgy profilok átviteléhez. Praktikus segédeszköz építészeknek, vagy hajópadló lerakásához. A sablon lamelláit a tárgy mellé helyezve a lamellák lemásolják a körvonalat, melyet így már könnyű átvinni máshova.

  Választható 1x Szín
  3 296 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 370 Ft Raktáron

  Az oltóollót mindenki számára ajánljuk, aki gyorsan elő akarja készíteni az oltványokat és biztosítja a gyümölcsfák minőségi termését. 3 különböző alakú pengét tartalmaz, kezdőknek is alkalmas és biztosítják az oltványok tökéletes illeszkedését - az oltványok tiszta és helyes vágása tovább növeli a sikeres oltást.

   
  4 370 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 270 Ft Raktáron

  Egyszerűsítse meg a költözést ezzel a kiváló segédeszközzel, mely megkönnyíti a bútorok vagy fogyasztók mozgatását. A karrendszernek köszönhetően a szíjak csökkentik a karok és a hát terhelését, elég csak áthúzni a mozgatni kívánt tárgy alatt, felhúzni az alkalra és indulhat is.

   
  2 270 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 140 Ft Raktáron

  Mindenhol és mindent lopnak, így tehát a vagyonát kellőképpen meg kell védenie. A riasztós lakat egy hasznos és intelligens eszköz, mivel amint piszkálva vagy feszegetve van, azonnal riasztó jelzést ad.

   
  3 140 Ft
  27 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 408 Ft Raktáron

  Univerzális, többfunkciós eszköz minden ezermesternek. Mérőszalagot, vonalzót, vízmértéket és lézeres szintezőt tartalmaz.

  Választható 1x Szín
  4 408 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 390 Ft Raktáron

  Többfunkciós kártya, amelyet minden ezermester értékel, akárcsak azok, akik szeretik, ha minden segédeszköz kéznél van, felesleges és hosszadalmas keresgélés nélkül. A kártya páratlan tervezésének köszönhetően hihetetlenül sok féle, szám szerint 20 módon használhatja azt. Garantáltan imádni fogja! 

   
  1 390 Ft
  60 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 780 Ft Raktáron

  A bútormozgató készletnek köszönhetően a bútorok áthelyezése gyors, egyszerű és kényelmes tevékenységgé válik. Az emelő és a négy kerekes mozgatható párna segítségével könnyedén elmozdíthatja a nehéz bútorokat pontosan oda, ahova szüksége van.

   
  5 780 Ft
  66 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 390 Ft Raktáron

  Butángáz, használható grillezéshez, kemping sütőhöz, de forrasztáshoz vagy fűtéshez is. 50 °C hőmérséklet alatt tárolandó.

   
  1 390 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 720 Ft Raktáron

  Praktikus, elemekkel működő elektromos szivattyú, amellyel gázolajat, petróleumot, könnyű olajokat vagy bort szivattyúzhat.

   
  4 720 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 740 Ft Raktáron

  Rugalmas fúrófej! Remek ajándék férjnek, apának, nagyapának vagy testvérnek! Tökéletes kellék a csavarok meghúzásához vagy lazításához. Ez a kiterjesztés nagyon rugalmas és hajlékony - a nehezen elérhető helyeknek esélye sincs! Alkalmas sarkokhoz, fülkékhez vagy keskeny helyekhez!

   
  1 740 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 090 Ft Raktáron

  Remek segítség a háztartásokban ez az univerzális kulcs a csavarok, anyák meghúzására. Az univerzális kulcs a csavarok és anyák meghúzására egyben több szerszámot és kulcsot helyettesít. Ennek az univerzális eszköznek köszönhetően meghúzhat 7 mm - 19 mm-es csavarokat, anyákat, horgokat, kapcsokat, szárnyas anyákat és még sok egyéb szabálytalan alakzatot.

   
  2 090 Ft
  12 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 250 Ft Raktáron

  Nagyszerű és nagyon praktikus eszköz minden ezermester számára. Ezzel a fúró sablonnal a szekrényajtó vagy a fióktartó helyzetének mérése egyszerű lesz. A sablon mozgó és állítható részeinek köszönhetően pontosan oda juthat, ahol szüksége van rá. Előnye az abszolút egyszerű a használata, különösen a lyukak pontos fúrása a különböző típusú bútorokba.

   
  5 250 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 500 Ft Raktáron

  Egy kép felakasztása, polc felfúrása vagy a tapéta kiegyenesítése fejfájást okozhat. Ezzel a praktikus lézeres vízmértékkel pontosan mérheti a vízszintest, így semmit sem fúr fel ferdén. A még pontosabb mérés érdekében az eszköz beépített mérőszalaggal rendelkezik.

   
  3 500 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 850 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods Cyclean tisztító kefe készlet fúróra három kefét tartalmaz: egy kicsit csapokra és hézagokra, egy lapost a nagyobb felületekre és egy kereket az ívelt felületekre. A kefék nem karcolják meg és másképp sem károsítják a felületet.

   
  3 850 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 220 Ft Raktáron

  Kiváló pénztárcába illő segédeszköz. Sok alkalommal jó segítséget nyújthat ez a praktikus Wallet Ninja. Az okos kialakításnak köszönhetően akár 18 db szerszámot is helyettesíthet, ezért nagyon hasznos segítsége lesz, amiért gyorsan megkedveli. 

   
  1 220 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 740 Ft Raktáron

  Csavarni valamit szűk helyeken egy klasszikus rendes csavarhúzóval néha gyakorlatilag lehetetlen! A sarokfej fúró-csavarbehajtóra ezért nagyszerű ajándék lesz minden ezermester számára. Sok munkát megkönnyít és jó dolgozni vele. Szuper kellék a nehezen elérhető helyeken!

   
  1 740 Ft
  23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 740 Ft Raktáron

  Készítsen járdát saját elképzelései szerint, minimális költséggel! Például burkolhat vele egy teraszt, egy medenceterületet vagy készíthet új járdát. A formának köszönhetően háza környezetét is pontosan az elképzelései szerint javíthatja. A forma használata nagyon egyszerű és gyakorlatilag mindenki meg tudja csinálni. A forma speciális műanyagból készült,...

   
  1 740 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk) 85 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 4 370 Ft Raktáron

  Kézi késélező, V-alakú kivitelben, amely lehetővé teszi az összes késtípus (sima kés, fűrészlap, japánkés stb.) csiszolását és élezését. Használata nagyon egyszerű, a választött szög alapján durva vagy finom élezést érhet el. A megfelelő csiszolás meghosszabbítja a kések élettartamát. És ne felejtsük el, hogy egy tompa kés veszélyesebb, mint egy éles!

   
  4 370 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 6 480 Ft Raktáron

  Unja már, hogy festés közben folyamatosan mártogatnia kell a hengert? A Roll’n’paint újratölthető hengerkészlet időt és energiát takarít meg! Ezenkívül minimalizálja a festék csöpögésének vagy akár kiömlésének kockázatát.

   
  6 480 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 920 Ft Raktáron

  A csiszolófejek minden barkácsfelszerelés szerves részét képezik. A készlet 5 féle fejet tartalmaz az adott fadarabbal végzett munka típusától függően, fa csiszolásához vagy faragásához. A reszelők puha anyagokhoz is használhatók, pl. hab állagúkhoz. A csiszolófejek könnyen felszerelhetők hagyományos fúrókra. A csiszolófejek kiváló minőségű acélból...

   
  1 920 Ft
  41 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 5 250 Ft Raktáron

  Egyedülállóan tervezett kulcs, mely egyből elengedhetetlen segédeszközzé válik. Nincs több szerszámkészlet és nem kell a megfelelő méretet keresni!

   
  5 250 Ft
  34 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 270 Ft Raktáron

  Szuper erős gumírozott vízálló szalag kiváló minőségű anyagból. Alkalmas különféle tárgyak foltozására, összeillesztésére, tömítésére és javítására.

   
  2 270 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 720 Ft Raktáron

  Tökéletes multifunkcionális kalapács - soha többé nem kell szerszámokkal teli táskát hordoznia! Ez a kalapács összesen 18 ötletes szerszámot rejt el, amelyek játékosan megoldják az otthon, a műhelyben vagy a kertben felmerülő bármely feladatot.

   
  4 720 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 500 Ft Raktáron

  Ennek a forradalmi eszköznek hála már nem kell a szögekkel és a kalapáccsal bajlódnia, ha egy képet szeretne felakasztani a falra, vagy egy polcot szeretne felszerelni!

   
  3 500 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 570 Ft Raktáron

  A többcélú asztalos vonalzó ideális 3D tárgyak mérőeszközeinek jelölésére. Pontos 45°-os és 90°-os ütközőkkel rendelkezik a sarkokhoz és élekhez, és jelölőként szolgál a párhuzamos vonalakhoz. Ez a nagy segítő meghatározza a fúró átmérőjét is.

   
  1 570 Ft
  21 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 4 720 Ft Raktáron

  Felejtse el a szerszámokkal teli koffert - anyacsavarok, csavarok, kapcsok, kampósszögek és sok más egyéb behúzására elegendő ez az univerzális csavarkulcs. A racsni a csomag részét képezi.

   
  4 720 Ft
  19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 390 Ft Raktáron

  Küszködik a zuhany vagy kád körüli szennyeződésekkel és penészesedésekkel a fugák körül áramló víz miatt? Használja ezt az ügyes kis szalagot, és a probléma megoldva! A szalag vízálló és karbantartása nem bonyolult, szennyeződés esetén egyszerűen törölje le egy nedves ruhával és olyan, mint az új. Ugyanolyan jól fog szolgálni a konyhában – a mosogató körül.

   
  1 390 Ft
  20 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 390 Ft Raktáron

  Az Alpen Camping Butane GAS gázpalackot grillezéshez, fűtéshez, forrasztáshoz vagy kempingkályhák üzemanyagaként használhatja. A csatlakoztatott készüléktől függően körülbelül 2–4 óra üzemidőre elég.

   
  1 390 Ft
  33 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 21 038 Ft Raktáron

  12 az 1-ben túlélőkészlet praktikus dobozban. Rengeteg hasznos eszközt talál benne, amelyek segítenek túlélni a természetben (erdőben és hegyekben) a nehéz pillanatokat. Sürgősségi hátizsákban vagy kempingezésnél biztosan jól jön, valóban sok a felhasználási lehetőség, és aki felkészült, az nem lepődik meg!

   
  21 038 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 22 790 Ft Raktáron

  A Brenchie elektromos fűrésznek mindössze 15 másodpercre van szüksége egy 15 centiméter átmérőjű rönk vágásához! Alkalmas kertbe - fa vágására és ágak metszésére. Erőteljes motorral, kiváló minőségű lánccal és nagy, 1500 mAh kapacitású Li-ion akkumulátorral rendelkezik. A csomag tartalmaz egy akkumulátort, töltőt és kulcsot - azonnali használatra kész.

   
  22 790 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 140 Ft Raktáron

  Ez az eszköz minden barkácsolónak és szakembernek egyaránt örömet okoz! Ezzel a speciális fogantyúval a csempe vagy a falburkolat lerakása gyerekjáték lesz. Használata egyszerű - helyezze a fogantyút a lerakott vagy frissen ragasztott csempe közé, húzza meg az anyát, így kiegyenlíti a felületet. Miután a ragasztó megszilárdult, távolítsa el a fogantyút....

   
  3 140 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 26 300 Ft Raktáron

  Praktikus túlélőkészlet műanyag párnázott és visszazárható dobozban. A készlet minden szabadtéri tevékenységhez alkalmas.

   
  26 300 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 200 Ft Raktáron

  Eredeti találmány, amellyel minden barkácsnak örömet szerezhet! Sokoldalú kellék, 15 erős mágnest tartalmaz, amelyek a szerszámok és tartozékok rögzítésére szolgálnak, pl. kulcsok, fúrófejek, csavarok, anyacsavarok stb. Így segít gyorsabban és könnyebben  végezni a munkát, mivel szabad marad a keze, egyúttal pedig minden kéznél lesz. Varráshoz és más...

   
  4 200 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 12 270 Ft Raktáron

  InnovaGoods Airpro + hordozható kompresszor 12 V-ra. Hasznos felszerelés az autóba. Gumiabroncs felfúvására alkalmas és főleg azon sofőröknek hasznos, akik a ragasztást részesítik előnyben a pótgumi felhelyezésével szemben. Ugyancsak használható felfújható matracokra, strandlabdákra stb.

   
  12 270 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 370 Ft Raktáron

  Szögolló az ezermestereknek! Többé nem kell szenvednie a szögmérővel olyan helyeken, ahol nehéz manőverezni. Nem kell többé ceruzát keresnie, hogy megjelölje a szöget. Ezzel az ollóval könnyedén beállíthatja a szöget 45°-135° tartományba, és azonnal bele is vághat! Az ollót jól lehet tartani, nagyon éles, cserélhető pengével rendelkezik, és rendkívül...

   
  4 370 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 620 Ft Raktáron

  Könnyű és strapabíró műanyagból készült, kompakt, hordozható fúróélező a tompa fúrók tökéletes élezéséhez. Az élező a legtöbb 2–12,5 mm átmérőjű fúróval kompatibilis. Három speciális, a fúrók átmérőjéhez igazított horonnyal rendelkezik. Csak rögzítse a fúró-csavarbehajtóra, helyezze be a fúrót és indítsa el, a csiszolópapír gondoskodik a tökéletes hegyről.

   
  2 620 Ft
  31 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 14 020 Ft Raktáron

  Egyedi mikroszálas henger adagolóval, amely egyenletesen és simán adagolja a festéket a hengerbe. Ennek a hengernek hála már nem kell újságokkal letakarnia a padlót és a bútorokat, 5 perc alatt lefesti az egész falat, 20 perc alatt pedig az egész szobát és időt és pénzt takaríthat meg! Ezzel a hengerrel kényelmesen eljuthat nehezen elérhető helyekre és...

   
  14 020 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 15 darab 2-3 napon belüli postázással
 • 1 040 Ft Raktáron

  Itt a sürgősségi mentés! Szeret utazni és kirándulni, például biciklivel? Szerszámosládát nem akar magával vinni, hiszen minden rendben lesz. De lám, egy laza csavar. A mini kerékpáros csavarhúzók nem csak díszek és kulcstartók, hanem igazi csavarhúzóként is szolgálnak majd. Nincs más dolga, mint a kulcsokra akasztani, így mindig kéznél lesznek minden...

   
  1 040 Ft
  100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 7 000 Ft Raktáron

  Ügyes és tartós eszköz a bútorok emelésére és szállítására a padló károsítása nélkül. Az átgondolt tervezésének hála kényelmesen felemeli, áthelyezi és egyenesbe hozza a bútorokat, elektromos készülékeket. A készlet 4 nagyon tartós csúszásgátló alkatrészt tartalmaz kerekekkel és egy emelőkart, akár 200 kg-ra. Kis méreteinek köszönhetően a készlet könnyen...

   
  7 000 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 740 Ft Raktáron

  A fúróra erősíthető fém fej egy olyan eszköz, amely megkönnyíti a munkát minden barkácsoló számára. Csatlakoztassa a fejet bármilyen fúróhoz, akkus fúróhoz vagy más fejhez, ¼“ átmérővel. Hajlékony és rugalmas anyagból készült, így szükség szerint hajlítja, és így a nehezen hozzáférhető helyekre is eljut. A csavarok meglazítása és meghúzása egyszerű lesz.

   
  1 740 Ft
  23 darab raktáron (azonnal postázzuk) 56 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  Élesítse a késeit egy pillanat alatt az InnovaGoods kompakt élezőjével. Nagyon praktikus, biztonságos és hatékony. Többféle fenést tesz lehetővé, könnyedén és kényelmesen érheti el vele az optimális eredményeket, és kompakt méretének köszönhetően nem foglal el feleslegesen sok helyet.

   
  3 500 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods törött csavar eltávolító készlet lehetővé teszi olyan csavarok kicsavarását is, amelyeket szabványos csavarbehajtóval nem lehet kicsavarni. A fúrók edzett acélból készültek, ami nagyon kemény és tartós.

   
  3 500 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 11 920 Ft Raktáron

  Aki felkészült, nem érheti meglepetés és ez duplán érvényes az utazás során. Egészítse ki az autós felszerelését ezzel a kompresszorral, amellyel bárhol és bármikor felfújhatja a gumiabroncsokat, hiszen szivargyújtóval használható.

   
  11 920 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 440 Ft Raktáron

  Praktikus készlet a precízebb fával végzett munkához, amely minden barkácsolónak és profinak jól jön. A marófúró fejek könnyen kivájják a szükséges lyukat a csavarfej süllyesztéséhez. Egyetlen csavar sem fog kilógni a termékeiből, az elvégzett munka professzionálisnak és precíznek tűnik. A marófúrókat a sorja eltávolítására is használhatja.

   
  2 440 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 900 Ft Raktáron

  Még a legtapasztaltabb asztalosok is gondokkal szembesülnek a pontos szögelhelyezéssel nagyobb panelprojekteknél. Megpróbálhatja meghosszabbítani a gyártósort egy kis szögmérővel, de még egy kis hiba is azt eredményezi, hogy a gyártósor annál inkább meghosszabbodik, minél nagyobb a hiba.

   
  4 900 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 270 Ft Raktáron

  Az átlátszó analóg kijelzővel ellátott elem tesztelő egy kompakt eszköz, amellyel ellenőrizheti, hogy a használt elemek és az újratölthető elemek működnek-e. Ennek a teszternek köszönhetően ellenőrizheti, hogy a tárolt elemek közül melyek alkalmasak a használatra, és melyeket kell ártalmatlanítani.

   
  2 270 Ft
  76 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 250 Ft Raktáron

  A Multi-Cut 3 az 1-ben olló a műhelyben vagy a garázsban, vagy a kertészeti munkákhoz szükséges kellék. Segítségével könnyedén vághat gipszkartont, szőnyeget vagy kartont is. Kábeleket, vezetékeket és bőrt is vághat. Biztonságosan használhatja gumin, alumíniumon, műanyagon és az apró gallyak eltávolításához is.

   
  5 250 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 10 160 Ft Raktáron

  Drivelite vezeték nélküli teljes csavarhúzó készlet az InnovaGoods-tól. Az eredeti többpozíciós kialakításnak köszönhetően minden helyhez jól alkalmazkodik. Két pozíciót enged meg - egyenes és pisztoly típusút. Rendelkezik lámpával, melynek köszönhetően könnyen megvilágítja a munkafelületet. Mit kínál még?

   
  10 160 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 6 480 Ft Raktáron

  A címkéző egy kisméretű mechanikus nyomtató, amely öntapadó szalagra bélyegzi a feliratokat. Alkalmas minden barkácsolónak és otthonra. Bármilyen betűt és számot bélyegezhet. Amikor a címke elkészült, a feliratozógép levágja a szalagot, és a címke használatra kész. Ragasztható poharakra, naplókra vagy műanyag dobozokra.

   
  6 480 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 67 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 220 Ft Raktáron

  Egy praktikus találmány a lánc tisztításához anélkül, hogy le kellene venni a kerékről. Ez egy tökéletes eszköz minden kerékpáros számára! A kefe hatékonyan eléri a lánc minden darabját, a tartós szivacs pedig összegyűjti a maradék szennyeződést.

   
  1 220 Ft
  42 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 250 Ft Raktáron

  6 az 1-ben túlélőkészlet praktikus dobozban. Rengeteg hasznos eszközt talál benne, amelyek segítenek túlélni a természetben (erdőben és hegyekben) a nehéz pillanatokat. Sürgősségi hátizsákban vagy kempingezésnél biztosan jól jön, valóban sok a felhasználási lehetőség, és aki felkészült, az nem lepődik meg!

   
  5 250 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 740 Ft Raktáron

  Praktikus eszköz minden ezermesternek. Nem hiányozhat egyetlen műhelyből sem. A satu könnyen a munkalaphoz rögzíthető, és minden kézművesnek vagy modellezőnek jó szolgálatot tesz. A bilincs 2 cm-re nyitható és kisebb munkákhoz is használható.

   
  1 740 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 650 Ft Raktáron

  A megfelelő világítás minden munka alapja. Világítsa meg a munkáját az InnovaGoods újratölthető zseblámpával. Válasszon öt világítási mód és többféle rögzítési mód közül. Használhatja a zseblámpát építkezéseken vagy műhelyekben, de jól működik vészvilágításként áramkimaradás esetén.

   
  6 650 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 7 880 Ft Raktáron

  Minden háztartás szeretni fogja Blovakot. Ez az újratölthető eszköz pumpaként működik, ugyanakkor vákuumszivattyú is. Egyszerűen fújhatja fel vele a labdát vagy a felfújható nyugágyakat a vízbe, miközben élelmiszerekkel, ruhákkal stb. teli zacskókat vákuumozhat vele. 10 perces ciklusokban működik és automatikusan kikapcsol. Egyéb tartozékokat is tartalmaz.

   
  7 880 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 390 Ft Raktáron

  Hihetetlenül praktikus és erős ragasztószalag, amit otthon különféle dekorációkhoz, apróságokhoz, polcokhoz, fogasokhoz, tartókhoz is használhat! Csak vágja a megfelelő méretre. Kétoldalas, így ráragaszthatja a kívánt tárgyra, a másik oldaláról lehúzhatja a piros fóliát és a felületre ragaszthatja a tárgyat. Látni fogja, hogy a dolgok szó szerint...

   
  1 390 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 4 200 Ft Raktáron

  A fa csiszolásának forradalmi módja, amelyet kifejezetten szabad és szabálytalan formák csiszolására fejlesztettek ki. A faragó korong ideális faragáshoz, szobrászathoz és anyag gyors csiszolásához.

   
  4 200 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 130 Ft Raktáron

  Praktikus 90 minőségi bitből álló készlet univerzális csavarhúzóval, amely minden ezermesternek tetszeni fog. A készlet ideális elektronikai és okoseszközök javításához.

   
  6 130 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 790 Ft Raktáron

  A kézi minifúró minden szenvedélyes modellezőnek segítségére lesz a modellezési munkában! Fúrjon apró lyukakat, vagy csavarja meg a drótokat. Tökéletes fához, műanyaghoz, forrásban lévő viaszhoz, gumihoz, gyantához.

   
  2 790 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 35 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 7 000 Ft Raktáron

  A GDC ZIP BLADE kulcstartó egy továbbfejlesztés a cipzárakhoz. A szép szürkés-zöldes formatervezés egy kis pengét rejt, amellyel kinyithatja a csomagokat stb.

   
  7 000 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 530 Ft Raktáron

  Nagyszerű kütyü, amely minden irodai íróasztalhoz vagy gyerekszoba asztalhoz hasznos lesz. Tartson kéznél minden fontos dolgot ezzel az eredeti 2 felragasztható fiókból álló készlettel az asztalon, amely extra tárhelyet biztosít. 10 db kiváló minőségű kétoldalas matricával rögzítheti őket az asztalra. Univerzálisak, és bárhol használhatók anélkül, hogy a...

   
  7 530 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 250 Ft Raktáron

  Az asztalos sarokbilincs egy olyan eszköz, amely nem hiányozhat egyetlen barkácsműhelyből sem. Otthonába is alkalmas a keretek egyszerű elkészítéséhez. A négy sarokbilincsnek köszönhetően egyszerűen megragadhat több fadarabot, és 90°-os szögben összefúrhatja vagy összeragaszthatja őket. A derékszögű bilincsek garantálják a pontos fúrást vagy ragasztást.

   
  5 250 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 49 darab 3-4 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 72 a 99 tételből