Barkácsolás

Barkácsolás

Ha szeret barkácsolni, de néha hiányzik a megfelelő eszköz, akkor jó címen van! Itt-ott be kell húzni valamit, kicserélni, felragasztani és hogy ne végződjön úgy, mint a Pat és Mat sorozatban, ebben a kategóriában talál segédeszközöket, melyek egy pillanat alatt professzionális barkácsolót csinálnak Önből. Otthonában a kis fejlesztések, javítások könnyen mennek!

Alkategóriák

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 184 tételből
 • 2 390 Ft 2 990 Ft -20.067% Raktáron
  AKCIÓ

  A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyeg peremére, bútorra vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A ragasztószalag mosható és újrafelhasználható, a ragasztás után sérülés nélkül eltávolítható és újra felhasználható.

   
  2 390 Ft 2 990 Ft -20.067%
  Kedvezmény!
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 940 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyeg peremére, bútorra vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A ragasztószalag mosható és újrafelhasználható, a ragasztás után sérülés nélkül eltávolítható és újra felhasználható

   
  1 940 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 040 Ft Raktáron

  Átlátszó arcvédő, amely sokoldalúan használható. Véd a cseppfertőzéssel, forgáccsal és fűrészporral szemben is. A nagyobb biztonság érdekében használhatja védőszemüveggel, szájmaszkkal, légzésvédővel stb. Az arcvédő semmiképp sem szolgál szájmaszk és légzésvédő teljes értékű helyettesítőjeként.

   
  1 040 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 290 Ft 1 490 Ft -13.423% Raktáron
  AKCIÓ
  2 Review(s)

  Ha a ruháján vagy például a táskáján lévő cipzár elromlik, két lehetősége van: eldobhatja az adott darabot, vagy nagy összeg fejében megjavíttathatja azt - ezzel a szettel ez azonban a múlté!

  Választható 1x Szín
  1 290 Ft 1 490 Ft -13.423%
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  Kedvezmény!
  71 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 740 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Önnel is már megesett, hogy beszerzett egy késélezőt, de néhány penge rosszul illeszkedett az élezőbe? Ez az élező 2 karral rendelkezik, melyeket egyszerű a kés pengéjéhez igazítani. Nemcsak funkcionalitása, de praktikussága miatt is imádni fogja - egyszerűen és gyorsan élezhet vele bármilyen kést a konyhában anélkül, hogy az élezés szögével kéne...

   
  3 740 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 090 Ft Raktáron
  3 Review(s)

  Csodálatos multifunkcionális szögvonalzó, amely nélkülözhetetlen segítővé válik minden építő, kézműves vagy ezermester számára! Mivel a vonalzónak több szöge van, sok időt és energiát takarít meg.

   
  2 090 Ft
  19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 940 Ft Raktáron

  Praktikus karkötő ezermesterek számára, amely a belevarrott mágneseknek köszönhetően megtartja a csavarokat, szegeket, anyacsavarokat és rajzszögeket is. Tépőzárral zárható, ennek köszönhetően bármilyen kéz méretéhez hozzáigazítható.

  Választható 3x Szín
  1 940 Ft
  Választható 3x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  44 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 690 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Legyen ön professzionális kézműves, vagy hobby barkácsoló, betörött csavarokkal biztosan találkozott már. Hogyan húzzuk ki őket, ha nem tudjuk emberfeletti erővel és klasszikus csavarhúzókkal? A speciális fúrók segítségével néhány pillanat alatt megoldja a problémát.

   
  2 690 Ft
  6 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 790 Ft Raktáron

  Gyors és elegáns módszer a tartós írásra, megjelölésre és dísztárgyak készítésére üvegből, műanyagból, fából, acélból, lágy fémből és további anyagokból.

   
  1 790 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 240 Ft Raktáron
  3 Review(s)

  Ez a  5 Second Fix speciális javító készlet szilárdan megragasztja a műanyagot, fát, fémet, üveget és egyéb anyagokat - mindezt néhány másodpercen belül!

   
  2 240 Ft
  6 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 540 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Műanyag kontúrsablon tárgy profilok átviteléhez. Praktikus segédeszköz építészeknek, vagy hajópadló lerakásához. A sablon lamelláit a tárgy mellé helyezve a lamellák lemásolják a körvonalat, melyet így már könnyű átvinni máshova.

  Választható 1x Szín
  2 540 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 690 Ft Raktáron

  Ez a láncfűrész tárcsa fához nem hiányozhat egyetlen barkácsnűhelyből. Az egymás után menő jobb és bal fogak garantálják a puha és keményfa, műanyag, jég és keménygubi szétvágását is.

   
  2 690 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 100 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 240 Ft Raktáron

  Egyszerűsítse meg a költözést ezzel a kiváló segédeszközzel, mely megkönnyíti a bútorok vagy fogyasztók mozgatását. A karrendszernek köszönhetően a szíjak csökkentik a karok és a hát terhelését, elég csak áthúzni a mozgatni kívánt tárgy alatt, felhúzni az alkalra és indulhat is.

   
  2 240 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 040 Ft Raktáron

  Speciális eszköz minden modern férfi pénztárcájába! Minimális méretű kártyába rejtett, észrevétlen kés. Szerezze be ezt az első ránézésre klasszikus hitelkártyának kinéző eszközt, amely csak abban különbözik, hogy egy gomb elfordításával egy kis késre tehet szert, amely különböző alkalmakkor jöhet jól.

   
  1 040 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Többfunkciós kártya, amelyet minden ezermester értékel, akárcsak azok, akik szeretik, ha minden segédeszköz kéznél van, felesleges és hosszadalmas keresgélés nélkül. A kártya páratlan tervezésének köszönhetően hihetetlenül sok féle, szám szerint 20 módon használhatja azt. Garantáltan imádni fogja! 

   
  1 490 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 540 Ft-tól Raktáron

  Univerzális, többfunkciós eszköz minden ezermesternek. Mérőszalagot, vonalzót, vízmértéket és lézeres szintezőt tartalmaz.

  Választható 2x Szín
  2 540 Ft-tól
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 840 Ft Raktáron

  Mindenhol és mindent lopnak, így tehát a vagyonát kellőképpen meg kell védenie. A riasztós lakat egy hasznos és intelligens eszköz, mivel amint piszkálva vagy feszegetve van, azonnal riasztó jelzést ad.

   
  2 840 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 990 Ft Raktáron
  2 Review(s)

  A porszívófej kiválóan alkalmas a szellőzők, billentyűzetek, fiókok, ablakok, bútorok, autók és még sok más tisztítására.

   
  2 990 Ft
  5 csomag raktáron (azonnal postázzuk) 100+ csomag 2 napon belüli postázással
 • 3 590 Ft Raktáron

  Remek segítség a háztartásokban ez az univerzális kulcs a csavarok, anyák meghúzására. Az univerzális kulcs a csavarok és anyák meghúzására egyben több szerszámot és kulcsot helyettesít. Ennek az univerzális eszköznek köszönhetően meghúzhat 7 mm - 19 mm-es csavarokat, anyákat, horgokat, kapcsokat, szárnyas anyákat és még sok egyéb szabálytalan alakzatot.

   
  3 590 Ft
  9 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Valamit kétoldalasan szeretne ragasztani úgy, hogy miden áron a helyén maradjon? Az Uglu kétoldalas matricák szinte mindent képesek rögzíteni, méghozzá extrém hatékonysággal! A különféle méretű matricáknak köszönhetően például a szőnyeget ragaszthatja a padlóhoz.

   
  1 490 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 590 Ft Raktáron

  Multifunkciós szögvonalzó, amely nem hiányozhat a barkácsműhelyéből! Rozsdamentes acélból, alumíniumból és műanyagból készült. Minden szükséges szögre mozog és beállítható. Természetesen a szögeket a beállítás után is átállíthatja, majd újra beállíthatja, hogy a mérés a lehető legoptimálisabb legyen. Ellenáll a rozsdának, a minőségi kivitelezésnek...

   
  3 590 Ft
  21 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 240 Ft Raktáron

  Praktikus tolómérce LCD kijelzővel, mellyel nagy pontossággal mérhet. A mérés eredménye az LCD kijelzőn jelenik meg mm-ben vagy Inch-ben (ujj). A szabad nullapont helyzet lehetővé teszi a differenciál módszerrel történő mérést.

   
  5 240 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 990 Ft Raktáron

  Végre egy praktikus zseblámba minden ezermesternek. Fokozatosan állítható, a lámpa 360°-ban forgatható és a mágnessel felállítható, vagy felfogható fém felületekre.

   
  2 990 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 690 Ft Raktáron

  Ennek a forradalmi eszköznek hála már nem kell a szögekkel és a kalapáccsal bajlódnia, ha egy képet szeretne felakasztani a falra, vagy egy polcot szeretne felszerelni!

   
  2 690 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 190 Ft Raktáron

  Kiváló pénztárcába illő segédeszköz. Sok alkalommal jó segítséget nyújthat ez a praktikus Wallet Ninja. Az okos kialakításnak köszönhetően akár 18 db szerszámot is helyettesíthet, ezért nagyon hasznos segítsége lesz, amiért gyorsan megkedveli. 

   
  1 190 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 490 Ft Raktáron

  Unja már, hogy festés közben folyamatosan mártogatnia kell a hengert? A Roll’n’paint újratölthető hengerkészlet időt és energiát takarít meg! Ezenkívül minimalizálja a festék csöpögésének vagy akár kiömlésének kockázatát.

   
  7 490 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 490 Ft Raktáron

  Az oltóollót mindenki számára ajánljuk, aki gyorsan elő akarja készíteni az oltványokat és biztosítja a gyümölcsfák minőségi termését. 3 különböző alakú pengét tartalmaz, kezdőknek is alkalmas és biztosítják az oltványok tökéletes illeszkedését - az oltványok tiszta és helyes vágása tovább növeli a sikeres oltást.

   
  4 490 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 490 Ft Raktáron

  Praktikus, elemekkel működő elektromos szivattyú, amellyel gázolajat, petróleumot, könnyű olajokat vagy bort szivattyúzhat.

   
  4 490 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  LED lámpa dinamóval, amelynek köszönhetően soha nem marad sötétben! Nem kell az elemekkel sem foglalkoznia vagy az elektromos hálózattal, az integrált mechanikus energia generátornak köszönhetően.

  Választható 2x Szín
  1 490 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 890 Ft Raktáron

  Felejtse el a szerszámokkal teli koffert - anyacsavarok, csavarok, kapcsok, kampósszögek és sok más egyéb behúzására elegendő ez az univerzális csavarkulcs. A racsni a csomag részét képezi.

   
  3 890 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 790 Ft Raktáron

  Többfunkciós toll alakú eszköz 6 fejjel, amelynek garantáltan hasznát veszi otthon vagy a műhelyben.

  Választható 3x Szín
  1 790 Ft
  Választható 3x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 780 Ft Raktáron

  Az Alpen Camping Butane GAS gázpalackot grillezéshez, fűtéshez, forrasztáshoz vagy kempingkályhák üzemanyagaként használhatja. A csatlakoztatott készüléktől függően körülbelül 2–4 óra üzemidőre elég.

   
  780 Ft
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Ez a kesztyű nagyszerű segédeszköz olyan munkák során, amelyeknél különféle éles tárgyakkal dolgozik. A vágásálló rétegének köszönhetően keze biztonságban lesz.

   
  1 490 Ft
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 990 Ft Raktáron

  Univerzális csavarhúzó, mely nem hiányozhat egy barkácsnak sem! Ez a csavarhúzó minden háztartásba és műhelybe illik, mivel meghúzza a különböző méretű anyákat.

   
  2 990 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 540 Ft Raktáron

  Egyedülállóan tervezett kulcs, mely egyből elengedhetetlen segédeszközzé válik. Nincs több szerszámkészlet és nem kell a megfelelő méretet keresni!

   
  5 540 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 490 Ft Raktáron

  Kézi késélező, V-alakú kivitelben, amely lehetővé teszi az összes késtípus (sima kés, fűrészlap, japánkés stb.) csiszolását és élezését. Használata nagyon egyszerű, a választött szög alapján durva vagy finom élezést érhet el. A megfelelő csiszolás meghosszabbítja a kések élettartamát. És ne felejtsük el, hogy egy tompa kés veszélyesebb, mint egy éles!

   
  4 490 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 490 Ft Raktáron

  Tökéletes multifunkcionális kalapács - soha többé nem kell szerszámokkal teli táskát hordoznia! Ez a kalapács összesen 18 ötletes szerszámot rejt el, amelyek játékosan megoldják az otthon, a műhelyben vagy a kertben felmerülő bármely feladatot.

   
  4 490 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 10 500 Ft Raktáron

  InnovaGoods Airpro + hordozható kompresszor 12 V-ra. Hasznos felszerelés az autóba. Gumiabroncs felfúvására alkalmas és főleg azon sofőröknek hasznos, akik a ragasztást részesítik előnyben a pótgumi felhelyezésével szemben. Ugyancsak használható felfújható matracokra, strandlabdákra stb.

   
  10 500 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 990 Ft Raktáron

  Ezzel a nagyszerű barkácskészlettel tökéletesen felkészül mindenféle javításra. Kicsi, ezért szinte bárhová magával viheti, és a kreatív design-nakköszönhetően minden motorkerékpár rajongó feltétlenül értékelni fogja!

   
  5 990 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 040 Ft Raktáron

  Kiváló segédeszköz, amely pont elfér a pénztárcájába. Ezzel a praktikus kütyüvel játékszerrel megbirkózhat egy csomó dologgal. A kárty0 11 funkciót kínál, amelyek közé például a sörnyitó, dobozos ital nyitó, vonalzó, csvarhúzó stb. tartoznak.

   
  1 040 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 12 000 Ft Raktáron

  Egyedi mikroszálas henger adagolóval, amely egyenletesen és simán adagolja a festéket a hengerbe. Ennek a hengernek hála már nem kell újságokkal letakarnia a padlót és a bútorokat, 5 perc alatt lefesti az egész falat, 20 perc alatt pedig az egész szobát és időt és pénzt takaríthat meg! Ezzel a hengerrel kényelmesen eljuthat nehezen elérhető helyekre és...

   
  12 000 Ft
  6 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 490 Ft Raktáron

  A bútormozgató készletnek köszönhetően a bútorok áthelyezése gyors, egyszerű és kényelmes tevékenységgé válik. Az emelő és a négy kerekes mozgatható párna segítségével könnyedén elmozdíthatja a nehéz bútorokat pontosan oda, ahova szüksége van.

   
  4 490 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 990 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods törött csavar eltávolító készlet lehetővé teszi olyan csavarok kicsavarását is, amelyeket szabványos csavarbehajtóval nem lehet kicsavarni. A fúrók edzett acélból készültek, ami nagyon kemény és tartós.

   
  2 990 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 990 Ft Raktáron

  Élezze meg a késeit egy pillanat alatt az InnovaGoods kompakt élezővel. Nagyon praktikus, biztonságos és hatékony. Lehetővé tesz többféle csiszolást, könnyen és kényelmesen. Optimális eredményeket ér el vele, köszönhetően a kompakt méretének, amely nem foglal el feleslegesen sok helyet.

   
  2 990 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 240 Ft Raktáron

  A motorsportok rajongója és szeretné, ha kéznél lenne egy jó szerszám készlet? Néha út közben egyszerűen valami elromlik és sürgősen meg jell javítani. Ez a készlet kerék formatervezésű. Nemcsak utazások során, de otthon és műhelyekben is hasznát veszi.

   
  5 240 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  3 m hosszú mérőszalag, amelynek garantáltan hasznát veszi otthon és a műhelyben.

  Választható 5x Szín
  1 490 Ft
  Választható 5x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  Munkakesztyű, amelynek hasznát veszi a kertben, a műhelyben és otthon is. Pamut és poliészter kombinációjából készült. Biztosan értékelni fogja a tenyéren lévő csúszásmentes mintát, amelynek köszönhetően mindig biztos fogása lesz még a legrosszabb időjárási feltételek mellett is.

  Választható 4x Szín
  1 490 Ft
  Választható 4x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 8 840 Ft Raktáron

  Aki felkészült, nem érheti meglepetés és ez duplán érvényes az utazás során. Egészítse ki az autós felszerelését ezzel a kompresszorral, amellyel bárhol és bármikor felfújhatja a gumiabroncsokat, hiszen szivargyújtóval használható.

   
  8 840 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 890 Ft Raktáron

  Eredeti találmány, amellyel minden barkácsnak örömet szerezhet! Sokoldalú kellék, 15 erős mágnest tartalmaz, amelyek a szerszámok és tartozékok rögzítésére szolgálnak, pl. kulcsok, fúrófejek, csavarok, anyacsavarok stb. Így segít gyorsabban és könnyebben  végezni a munkát, mivel szabad marad a keze, egyúttal pedig minden kéznél lesz. Varráshoz és más...

   
  3 890 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 990 Ft Raktáron

  Univerzális csavarhúzó, mely nem hiányozhat egy barkácsnak sem! Ez a csavarhúzó minden háztartásba és műhelybe illik, mivel meghúzza a különböző méretű anyákat.

   
  2 990 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 490 Ft Raktáron

  Szerszám készlet LED megvilágítással, amely egyetlen háztartás felszereléséből sem hiányozhat. Ez egy alapvető többfunkciós készlet, amelynek biztos hasznát veszi otthon, a kertben vagy a műhelyben.

   
  7 490 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 690 Ft 3 440 Ft -21.8% Raktáron
  AKCIÓ

  Rugalmas fúrófej! Remek ajándék férjnek, apának, nagyapának vagy testvérnek! Tökéletes kellék a csavarok meghúzásához vagy lazításához. Ez a kiterjesztés nagyon rugalmas és hajlékony - a nehezen elérhető helyeknek esélye sincs! Alkalmas sarkokhoz, fülkékhez vagy keskeny helyekhez!

   
  2 690 Ft 3 440 Ft -21.8%
  Kedvezmény!
  27 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 5-7 napon belüli postázással
 • 2 990 Ft Raktáron

  Rozsdamentes multifunkciós készülék 13 funkcióval, egy kompakt csomagban. Utazásokra, természetbe is alkalmas, de otthonra és műhelyekbe is.

   
  2 990 Ft
  16 darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 470 Ft Raktáron

  Van egy Apple készüléke, és szeretne rajta javítani, kicserélni benne valamit, vagy elromlott, és nem akarja, hogy minden apró dolgot más javítson meg és feleslegesen sok pénzt költsön? Biztosan megbirkózik vele ezzel a készlettel!

   
  1 470 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 440 Ft Raktáron

  A Lansky Guide Rod önálló, tartalék vezető rúd az élezés során kívánt szög megtartására szolgál. A vezető rúd minden Lansky élező rendszer nélkülözhetetlen része, és amennyiben elveszíti vagy megsérül, önállóan is megvásárolhatja.

   
  440 Ft
  4 darab 7 napon belüli postázással
 • 4 340 Ft Raktáron

  Szerszám készlet csavarhúzóval és fejekkel, amelyeknek minden háztartásban és műhelyben hasznát vehetjük.

   
  4 340 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 940 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  5 m hosszúságú mérőszalag, amelynek garantáltan hasznát veszi otthon és a műhelyben.

  Választható 1x Szín
  1 940 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 640 Ft Raktáron

  Többfunkciós szerszám 3 funkcióval. Kereszt és lapos csavarhúzó, vízmérték és LED lámpa. Garantáltan hasznát veszi otthon, a műhelyében vagy az autójában is.

   
  1 640 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 990 Ft Raktáron

  A Bewinner kompresszor (12 V) egy hasznos felszerelés az autóba. Gumiabroncsok felfújására is alkalmas. Főleg azon sofőröknek hasznos, akik a ragasztást részesítik előnyben a pótkerék felhelyezése helyett. Max. 300 PSI nyomást fejt ki, ennek köszönhetően autó kerekét, matracot és strandlabdát is felfújhat vele.

   
  5 990 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 490 Ft Raktáron

  Quttin késélező. 3 mérettel rendelkezik a különböző méretű pengéknek megfelelően, mérete 21 x 6 x 5 cm.

   
  4 490 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 7 190 Ft Raktáron

  Praktikus szerszámosláda rendszerezővel a Bricotechtől. Egyszerűen lezárható és szállítható a fedelén lévő fülnek köszönhetően, amelyben szintén talál lezárható tároló rekeszeket a kisebb alkatrészekre. Műanyagból készült, mérete 38 x 16 x 29,5 cm. Több színből küldünk egyet véletlenszerűen, az aktuális raktárkészlet alapján.

   
  7 190 Ft
  3 darab 9-12 napon belüli postázással
 • 13 500 Ft Raktáron

  Egyedi bozótvágó a Gerbertől. Az egyik oldalán penge, a másik oldalon fűrész. A bozótvágó fekete színű, tokkal együtt kerül szállításra.

   
  13 500 Ft
  22 darab 7 napon belüli postázással
 • 15 000 Ft Raktáron

  Ez a kés olyan éllel ellátott, mint amilyennel a húsvágó bárd rendelkezik, azonban egy összecsukható zsebkés kivitelében.

   
  15 000 Ft
  11 darab 7 napon belüli postázással
 • 2 990 Ft Raktáron

  A Mullet egy olyan kompakt kulcstartó, amely 9 szerszámot tartalmaz a mindennapi akadályok leküzdésére. A szerszámok közt kereszt és lapos csavarhúzót, feszítővasat, palacknyitót vagy huzalosztót talál.

   
  2 990 Ft
  4 darab 7 napon belüli postázással
 • 13 050 Ft Raktáron

  Kompakt bozótvágó az amerikai Gerber gyártótól, amely a legigényesebb feladatokra lett tervezve. A széles hegyű penge kukrira emlékeztet ezért ideális a sűrű növényzet átvágásához vagy a fa aprításához kempingezés során. Tartós nejlon tokkal kerül szállításra, amelyet az övéhez rögzíthet.

   
  13 050 Ft
  Utolsó darab 7 napon belüli postázással
 • 10 500 Ft Raktáron

  A Straightlace modern összecsukható kés a Gerber műhelyéből származik, fő jellemzői közé slip-joint mechanizmusa tartozik, a penge így nem reteszeléssel, csupán csúszó ízülettel biztosított. A Gerber Straightlace 7Cr17MoV acélból készült fényes pengét kínál, amely eloxált alumínium könnyű markolatba helyezett. A könnyebb nyitás érdekében nail nickkel,...

   
  10 500 Ft
  3 darab 7 napon belüli postázással
 • 12 000 Ft Raktáron

  Az egyedi Gerber Exo-Mod Saw vadászfűrész nagy méretű zsákmány csontjainak fűrészelésére szolgál. A markolat egyedi vázas formetervezésű, ami csökkenti a súlyát, a fulltang szerkezetnek köszönhetően azonban tartóssága nem csökkent.

   
  12 000 Ft
  4 darab 7 napon belüli postázással
 • 13 500 Ft Raktáron

  A Gerber olyan kompakt többfunkciós kést kínál, amellyel szinte bármi elvégezhető. Miért hordozna magával csupán kést, mikor további 6 hasznos szerszám is Önnél lehet? Sima élű kés, dugóhúzó, palacknyitó, döngölő és egyebek.

   
  13 500 Ft
  3 darab 7 napon belüli postázással
 • 25 380 Ft Raktáron

  Az Ultimate Tool többfunkciós bicska a Gerber Survival Series termékcsaládjának új tagja. A robusztus szerkezet 12 szerszámot rejt, amelyek rozsdamentes acélból készültek. Könnyű nejlon tok, és a csomagban bónuszaként utasításokat talál a légimentéssel való kommunikációhoz, valamint a Túlélés alapjai című útmutatót, amely Bear Grylls túlélési oktató...

   
  25 380 Ft
  64 darab 7 napon belüli postázással
 • 29 880 Ft Raktáron

  A Deluxe Lansky élező rendszer 5 fenőkövet tartalmaz, a kések hatékony élezésére szolgál. Az előre beállított szögek vezérelt rendszerének köszönhetően egyszerűen használható, kiváló eredményeket biztosít. A szett szorító rendszert, vezető rudakat, valamint olajat is tartalmaz.

   
  29 880 Ft
  100+ darab 7 napon belüli postázással
 • 4 940 Ft Raktáron

  Nagyon eredeti, dekoratív szervező készlet, amely bárhová illik! Nemcsak, hogy nagy mennyiségű különböző tárgy fér beléjük, rakásolhatók és jól mutatnak - jól fognak mutatni bárhová is teszi őket. Illik otthoni (konyha, fürdőszoba stb.) használatra, de irodákba vagy kültérre is (átrium, kertek, erkélyek...). A készlet 1 nagy és 2 kis szervezőt tartalmaz.

   
  4 940 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 990 Ft Raktáron

  Multifunkciós fogó 6 funkcióval, egy kompakt szerkezetben. Utazásra, terméretbe, otthonra és műhelyekbe alkalmas.

  Választható 4x Szín
  5 990 Ft
  Választható 4x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 72 a 184 tételből