Barkácsolás

Barkácsolás

A Hobby kategória tele van ötletes kütyükkel mindazok számára, akik szeretik aktívan tölteni szabadidejüket. Kínálatunkban praktikus eszközöket talál a barkácsoláshoz, termékek széles választékát háziállatok számára, mindent, amire szüksége lehet egy hagyományos grillezéshez, és még sok más hasznos terméket.

Alkategóriák

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 177 tételből
 • 1 940 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyeg peremére, bútorra vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A ragasztószalag mosható és újrafelhasználható, a ragasztás után sérülés nélkül eltávolítható és újra felhasználható

   
  1 940 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 340 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  2 Review(s)

  Ha a ruháján vagy például a táskáján lévő cipzár elromlik, két lehetősége van: eldobhatja az adott darabot, vagy nagy összeg fejében megjavíttathatja azt - ezzel a szettel ez azonban a múlté!

  Választható 1x Szín
  1 340 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 890 Ft Raktáron

  Átlátszó arcvédő, amely sokoldalúan használható. Véd a cseppfertőzéssel, forgáccsal és fűrészporral szemben is. A nagyobb biztonság érdekében használhatja védőszemüveggel, szájmaszkkal, légzésvédővel stb. Az arcvédő semmiképp sem szolgál szájmaszk és légzésvédő teljes értékű helyettesítőjeként.

   
  890 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 2 napon belüli postázással
 • 2 090 Ft Raktáron

  4 Review(s)

  Szuper erős gumírozott vízálló ragasztószalag, kiváló minőségű anyagból. Különböző tárgyak foltozásához, összeillesztéséhez, lezárásához és javításához használható.

   
  2 090 Ft
  30 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 740 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Önnel is már megesett, hogy beszerzett egy késélezőt, de néhány penge rosszul illeszkedett az élezőbe? Ez az élező 2 karral rendelkezik, melyeket egyszerű a kés pengéjéhez igazítani. Nemcsak funkcionalitása, de praktikussága miatt is imádni fogja - egyszerűen és gyorsan élezhet vele bármilyen kést a konyhában anélkül, hogy az élezés szögével kéne...

   
  3 740 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 690 Ft Raktáron

  Ez a láncfűrész tárcsa fához nem hiányozhat egyetlen barkácsnűhelyből. Az egymás után menő jobb és bal fogak garantálják a puha és keményfa, műanyag, jég és keménygubi szétvágását is.

   
  2 690 Ft
  36 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 2 napon belüli postázással
 • 2 090 Ft Raktáron

  3 Review(s)

  Csodálatos multifunkcionális szögvonalzó, amely nélkülözhetetlen segítővé válik minden építő, kézműves vagy ezermester számára! Mivel a vonalzónak több szöge van, sok időt és energiát takarít meg.

   
  2 090 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 940 Ft Raktáron

  Praktikus karkötő ezermesterek számára, amely a belevarrott mágneseknek köszönhetően megtartja a csavarokat, szegeket, anyacsavarokat és rajzszögeket is. Tépőzárral zárható, ennek köszönhetően bármilyen kéz méretéhez hozzáigazítható.

  Választható 3x Szín
  1 940 Ft
  Választható 3x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  80 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 690 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Legyen ön professzionális kézműves, vagy hobby barkácsoló, betörött csavarokkal biztosan találkozott már. Hogyan húzzuk ki őket, ha nem tudjuk emberfeletti erővel és klasszikus csavarhúzókkal? A speciális fúrók segítségével néhány pillanat alatt megoldja a problémát.

   
  2 690 Ft
  17 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 940 Ft Raktáron

  3 Review(s)

  Ez a  5 Second Fix speciális javító készlet szilárdan megragasztja a műanyagot, fát, fémet, üveget és egyéb anyagokat - mindezt néhány másodpercen belül!

   
  1 940 Ft
  14 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 790 Ft Raktáron

  Gyors és elegáns módszer a tartós írásra, megjelölésre és dísztárgyak készítésére üvegből, műanyagból, fából, acélból, lágy fémből és további anyagokból.

   
  1 790 Ft
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 540 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Műanyag kontúrsablon tárgy profilok átviteléhez. Praktikus segédeszköz építészeknek, vagy hajópadló lerakásához. A sablon lamelláit a tárgy mellé helyezve a lamellák lemásolják a körvonalat, melyet így már könnyű átvinni máshova.

  Választható 1x Szín
  2 540 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 240 Ft Raktáron

  Egyszerűsítse meg a költözést ezzel a kiváló segédeszközzel, mely megkönnyíti a bútorok vagy fogyasztók mozgatását. A karrendszernek köszönhetően a szíjak csökkentik a karok és a hát terhelését, elég csak áthúzni a mozgatni kívánt tárgy alatt, felhúzni az alkalra és indulhat is.

   
  2 240 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 890 Ft Raktáron

  Speciális eszköz minden modern férfi pénztárcájába! Minimális méretű kártyába rejtett, észrevétlen kés. Szerezze be ezt az első ránézésre klasszikus hitelkártyának kinéző eszközt, amely csak abban különbözik, hogy egy gomb elfordításával egy kis késre tehet szert, amely különböző alkalmakkor jöhet jól.

   
  890 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Többfunkciós kártya, amelyet minden ezermester értékel, akárcsak azok, akik szeretik, ha minden segédeszköz kéznél van, felesleges és hosszadalmas keresgélés nélkül. A kártya páratlan tervezésének köszönhetően hihetetlenül sok féle, szám szerint 20 módon használhatja azt. Garantáltan imádni fogja! 

   
  1 490 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 690 Ft-tól Raktáron

  Univerzális, többfunkciós eszköz minden ezermesternek. Mérőszalagot, vonalzót, vízmértéket és lézeres szintezőt tartalmaz.

  Választható 2x Szín
  2 690 Ft-tól
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 490 Ft Raktáron

  Az oltóollót mindenki számára ajánljuk, aki gyorsan elő akarja készíteni az oltványokat és biztosítja a gyümölcsfák minőségi termését. 3 különböző alakú pengét tartalmaz, kezdőknek is alkalmas és biztosítják az oltványok tökéletes illeszkedését - az oltványok tiszta és helyes vágása tovább növeli a sikeres oltást.

   
  4 490 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 840 Ft Raktáron

  Mindenhol és mindent lopnak, így tehát a vagyonát kellőképpen meg kell védenie. A riasztós lakat egy hasznos és intelligens eszköz, mivel amint piszkálva vagy feszegetve van, azonnal riasztó jelzést ad.

   
  2 840 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 040 Ft Raktáron

  Butángáz, használható grillezéshez, kemping sütőhöz, de forrasztáshoz vagy fűtéshez is. 50 °C hőmérséklet alatt tárolandó.

   
  1 040 Ft
  34 darab raktáron (azonnal postázzuk) 40 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  Valamit kétoldalasan szeretne ragasztani úgy, hogy miden áron a helyén maradjon? Az Uglu kétoldalas matricák szinte mindent képesek rögzíteni, méghozzá extrém hatékonysággal! A különféle méretű matricáknak köszönhetően például a szőnyeget ragaszthatja a padlóhoz.

   
  1 490 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 290 Ft Raktáron

  Remek segítség a háztartásokban ez az univerzális kulcs a csavarok, anyák meghúzására. Az univerzális kulcs a csavarok és anyák meghúzására egyben több szerszámot és kulcsot helyettesít. Ennek az univerzális eszköznek köszönhetően meghúzhat 7 mm - 19 mm-es csavarokat, anyákat, horgokat, kapcsokat, szárnyas anyákat és még sok egyéb szabálytalan alakzatot.

   
  3 290 Ft
  9 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 990 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  A porszívófej kiválóan alkalmas a szellőzők, billentyűzetek, fiókok, ablakok, bútorok, autók és még sok más tisztítására.

   
  2 990 Ft
  3 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 590 Ft Raktáron

  Multifunkciós szögvonalzó, amely nem hiányozhat a barkácsműhelyéből! Rozsdamentes acélból, alumíniumból és műanyagból készült. Minden szükséges szögre mozog és beállítható. Természetesen a szögeket a beállítás után is átállíthatja, majd újra beállíthatja, hogy a mérés a lehető legoptimálisabb legyen. Ellenáll a rozsdának, a minőségi kivitelezésnek...

   
  3 590 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 190 Ft Raktáron

  Unja már, hogy festés közben folyamatosan mártogatnia kell a hengert? A Roll’n’paint újratölthető hengerkészlet időt és energiát takarít meg! Ezenkívül minimalizálja a festék csöpögésének vagy akár kiömlésének kockázatát.

   
  7 190 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 490 Ft Raktáron

  Praktikus, elemekkel működő elektromos szivattyú, amellyel gázolajat, petróleumot, könnyű olajokat vagy bort szivattyúzhat.

   
  4 490 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 990 Ft Raktáron

  Végre egy praktikus zseblámba minden ezermesternek. Fokozatosan állítható, a lámpa 360°-ban forgatható és a mágnessel felállítható, vagy felfogható fém felületekre.

   
  2 990 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 790 Ft Raktáron

  A bútormozgató készletnek köszönhetően a bútorok áthelyezése gyors, egyszerű és kényelmes tevékenységgé válik. Az emelő és a négy kerekes mozgatható párna segítségével könnyedén elmozdíthatja a nehéz bútorokat pontosan oda, ahova szüksége van.

   
  4 790 Ft
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 890 Ft Raktáron

  Kiváló pénztárcába illő segédeszköz. Sok alkalommal jó segítséget nyújthat ez a praktikus Wallet Ninja. Az okos kialakításnak köszönhetően akár 18 db szerszámot is helyettesíthet, ezért nagyon hasznos segítsége lesz, amiért gyorsan megkedveli. 

   
  890 Ft
  20 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 7-9 napon belüli postázással
 • 3 890 Ft Raktáron

  Felejtse el a szerszámokkal teli koffert - anyacsavarok, csavarok, kapcsok, kampósszögek és sok más egyéb behúzására elegendő ez az univerzális csavarkulcs. A racsni a csomag részét képezi.

   
  3 890 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 190 Ft 5 240 Ft -20.04% Raktáron
  AKCIÓ

  Nagyszerű és nagyon praktikus eszköz minden ezermester számára. Ezzel a fúró sablonnal a szekrényajtó vagy a fióktartó helyzetének mérése egyszerű lesz. A sablon mozgó és állítható részeinek köszönhetően pontosan oda juthat, ahol szüksége van rá. Előnye az abszolút egyszerű a használata, különösen a lyukak pontos fúrása a különböző típusú bútorokba.

   
  4 190 Ft 5 240 Ft -20.04%
  Kedvezmény!
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Ez a kesztyű nagyszerű segédeszköz olyan munkák során, amelyeknél különféle éles tárgyakkal dolgozik. A vágásálló rétegének köszönhetően keze biztonságban lesz.

   
  1 490 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 240 Ft Raktáron

  Egyedülállóan tervezett kulcs, mely egyből elengedhetetlen segédeszközzé válik. Nincs több szerszámkészlet és nem kell a megfelelő méretet keresni!

   
  5 240 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 990 Ft Raktáron

  Univerzális csavarhúzó, mely nem hiányozhat egy barkácsnak sem! Ez a csavarhúzó minden háztartásba és műhelybe illik, mivel meghúzza a különböző méretű anyákat.

   
  2 990 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 490 Ft Raktáron

  Tökéletes multifunkcionális kalapács - soha többé nem kell szerszámokkal teli táskát hordoznia! Ez a kalapács összesen 18 ötletes szerszámot rejt el, amelyek játékosan megoldják az otthon, a műhelyben vagy a kertben felmerülő bármely feladatot.

   
  4 490 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Termék minden típusú matrica, címke és ragasztó könnyű és gyors eltávolításához olyan felületekről, mint a fa, műanyag, fém, üveg, kő, porcelán, anélkül, hogy azokat megrongálná. A termék nem alkalmas polisztirolból, plexiből stb. készült felületekhez.

   
  1 490 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 690 Ft 3 440 Ft -21.8% Raktáron
  AKCIÓ

  Rugalmas fúrófej! Remek ajándék férjnek, apának, nagyapának vagy testvérnek! Tökéletes kellék a csavarok meghúzásához vagy lazításához. Ez a kiterjesztés nagyon rugalmas és hajlékony - a nehezen elérhető helyeknek esélye sincs! Alkalmas sarkokhoz, fülkékhez vagy keskeny helyekhez!

   
  2 690 Ft 3 440 Ft -21.8%
  Kedvezmény!
  66 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 7-9 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  Csavarni valamit szűk helyeken egy klasszikus rendes csavarhúzóval néha gyakorlatilag lehetetlen! A sarokfej fúró-csavarbehajtóra ezért nagyszerű ajándék lesz minden ezermester számára. Sok munkát megkönnyít és jó dolgozni vele. Szuper kellék a nehezen elérhető helyeken!

   
  1 490 Ft
  100+ darab 7-9 napon belüli postázással
 • 12 000 Ft Raktáron

  Egyedi mikroszálas henger adagolóval, amely egyenletesen és simán adagolja a festéket a hengerbe. Ennek a hengernek hála már nem kell újságokkal letakarnia a padlót és a bútorokat, 5 perc alatt lefesti az egész falat, 20 perc alatt pedig az egész szobát és időt és pénzt takaríthat meg! Ezzel a hengerrel kényelmesen eljuthat nehezen elérhető helyekre és...

   
  12 000 Ft
  10 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 040 Ft Raktáron

  Kiváló segédeszköz, amely pont elfér a pénztárcájába. Ezzel a praktikus kütyüvel játékszerrel megbirkózhat egy csomó dologgal. A kárty0 11 funkciót kínál, amelyek közé például a sörnyitó, dobozos ital nyitó, vonalzó, csvarhúzó stb. tartoznak.

   
  1 040 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 740 Ft Raktáron

  Szögolló az ezermestereknek! Többé nem kell szenvednie a szögmérővel olyan helyeken, ahol nehéz manőverezni. Nem kell többé ceruzát keresnie, hogy megjelölje a szöget. Ezzel az ollóval könnyedén beállíthatja a szöget 45°-135° tartományba, és azonnal bele is vághat! Az ollót jól lehet tartani, nagyon éles, cserélhető pengével rendelkezik, és rendkívül...

   
  3 740 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 090 Ft 2 990 Ft -30.1% Raktáron
  AKCIÓ

  Ez az eszköz minden barkácsolónak és szakembernek egyaránt örömet okoz! Ezzel a speciális fogantyúval a csempe vagy a falburkolat lerakása gyerekjáték lesz. Használata egyszerű - helyezze a fogantyút a lerakott vagy frissen ragasztott csempe közé, húzza meg az anyát, így kiegyenlíti a felületet. Miután a ragasztó megszilárdult, távolítsa el a fogantyút....

   
  2 090 Ft 2 990 Ft -30.1%
  Kedvezmény!
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 15 darab 2 napon belüli postázással
 • 8 840 Ft Raktáron

  Aki felkészült, nem érheti meglepetés és ez duplán érvényes az utazás során. Egészítse ki az autós felszerelését ezzel a kompresszorral, amellyel bárhol és bármikor felfújhatja a gumiabroncsokat, hiszen szivargyújtóval használható.

   
  8 840 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 990 Ft Raktáron

  Univerzális csavarhúzó, mely nem hiányozhat egy barkácsnak sem! Ez a csavarhúzó minden háztartásba és műhelybe illik, mivel meghúzza a különböző méretű anyákat.

   
  2 990 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 240 Ft Raktáron

  A GDC ZIP BLADE kulcstartó egy továbbfejlesztés a cipzárakhoz. A szép szürkés-zöldes formatervezés egy kis pengét rejt, amellyel kinyithatja a csomagokat stb.

   
  5 240 Ft
  30 darab 7 napon belüli postázással
 • 13 500 Ft Raktáron

  Egyedi bozótvágó a Gerbertől. Az egyik oldalán penge, a másik oldalon fűrész. A bozótvágó fekete színű, tokkal együtt kerül szállításra.

   
  13 500 Ft
  100+ darab 7 napon belüli postázással
 • 1 790 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Erősen mágneses tartó csavarokra, amelyet bármilyen mágneses felülethez rögzíthet. Ez azt jelenti, hogy ha csavarra vagy szerszámokra van szüksége, akkor nem kell lemásznia a létrán. Egyszerűen rögzítse a tartót a létrához vagy bármilyen más fémlemezhez, amelyet kéznél tart. Ezután tegyen a tartóba mindent, amire szüksége van, és már indulhat is!

  Választható 1x Méret
  1 790 Ft
  Választható 1x Méret
  Elérhetőségek megjeleítése
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 240 Ft Raktáron

  A vödör szervező szerszámokhoz a barkácsolók, a szerelők, villanyszerelők és kertészek körében is népszerű. Különleges formájának köszönhetően egy klasszikus vödörre helyezhető. Körben különböző méretű zsebek találhatók, amelyekbe minden szükséges kulcsot, csavarhúzót, ceruzát és akár egy fúrót is elhelyezhet. A szerszámokat átláthaatón elrendezi, és...

   
  5 240 Ft
  100+ darab 7-9 napon belüli postázással
 • 5 840 Ft Raktáron

  A Gerber Curve többfunkciós összecsukható kés számos szerszámával hívja fel magára a figyelmet. Előnyei közé kis mérete, alacsony súlya és szokatlan alakú markolata tartoznak. A kulcstartóján sem fogja Önt zavarni, ahol mindig magánál tarthatja.

   
  5 840 Ft
  4 darab 7 napon belüli postázással
 • 2 840 Ft Raktáron

  A Gerber Shard Keychain Tool többfunkciós eszköz egy ügyes kulcstartó. Kis mérete ellenére 7 hasznos funkciót kínál, és a repülőgép fedélzetére is magával viheti.

   
  2 840 Ft
  3 darab 7 napon belüli postázással
 • 9 290 Ft Raktáron

  Kis méretű többfunkciós bicskát keres? Próbálja ki a Gerber Dime-et. Egy vonzó, kis méretű multitoolról van szó, amely tíz szerszámot tartalmaz. Kulcstartójára rakhatja, így mindig magánál tudhatja.

   
  9 290 Ft
  3 darab 7 napon belüli postázással
 • 9 290 Ft Raktáron

  Kis méretű többfunkciós bicskát keres? Próbálja ki a Gerber Dime-et. Egy vonzó, kis méretű multitoolról van szó, amely tíz szerszámot tartalmaz. Kulcstartójára rakhatja, így mindig magánál tudhatja.

   
  9 290 Ft
  61 darab 7 napon belüli postázással
 • 16 370 Ft Raktáron

  A Gerber Suspension Next többfunkciós bicska formatervezését a hagyományos Suspension ihlette, azonban számos továbbfejlesztéssel ellátott. Ide tartozik a tizenöt (15) szerszám, a csattal kiegészített ügyes szerkezet, valamint a pillangó típusú nyitás.

   
  16 370 Ft
  30 darab 7 napon belüli postázással
 • 25 380 Ft Raktáron

  Gerber Truss Multitool közkedvelt bicska fekete változatban! Komplex multitool, amely összesen 17 praktikus szerszámot tartalmaz, amelyek a profi felhasználók igényei alapján lettek összeállítva. A Truss még a számos szerszám ellenére is kompakt és viszonylag könnyű.

   
  25 380 Ft
  Utolsó darab 7 napon belüli postázással
 • 16 370 Ft Raktáron

  Gerber CrossRiver Combo Freshwater kompakt kétoldalas kés, amely számos módon használható. Teljesen mindegy, hogy épp horgászik vagy egy mentőakcióban vesz részt, minden másodperc számít, legyen felkészült! A kombinált él a fulltang szerkezet, a SALT Rx ™ kezelés és a HydroTread Grip™ markolat olyan egyszeri eszközt hoznak létre, amellyel szinte bármire...

   
  16 370 Ft
  4 darab 7 napon belüli postázással
 • 17 250 Ft Raktáron

  Lansky kétoldalas fenőkő, 100% gyémánt felület, a piros oldala durvább (120 Grit), a kék oldala finomabb (600 Grit). A csomagban egy csúszásmentes alátét is található.

   
  17 250 Ft
  2 darab 7 napon belüli postázással
 • 29 880 Ft Raktáron

  A Deluxe Lansky élező rendszer 5 fenőkövet tartalmaz, a kések hatékony élezésére szolgál. Az előre beállított szögek vezérelt rendszerének köszönhetően egyszerűen használható, kiváló eredményeket biztosít. A szett szorító rendszert, vezető rudakat, valamint olajat is tartalmaz.

   
  29 880 Ft
  80 darab 7 napon belüli postázással
 • 5 840 Ft Raktáron

  Lansky Combo Stone Fine/Coarse kétrétegű fenőkő, 240/100 Grit szemcseméret, méretei körülbelül 5 x 20 cm. Élezéshez, utómunkákhoz, valamint élek formázására alkalmas.

   
  5 840 Ft
  7 darab 7 napon belüli postázással
 • 4 490 Ft Raktáron

  A Multi-Cut 3 az 1-ben olló a műhelyben vagy a garázsban, vagy a kertészeti munkákhoz szükséges kellék. Segítségével könnyedén vághat gipszkartont, szőnyeget vagy kartont is. Kábeleket, vezetékeket és bőrt is vághat. Biztonságosan használhatja gumin, alumíniumon, műanyagon és az apró gallyak eltávolításához is.

   
  4 490 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 690 Ft Raktáron

  A fúróra erősíthető fém fej egy olyan eszköz, amely megkönnyíti a munkát minden barkácsoló számára. Csatlakoztassa a fejet bármilyen fúróhoz, akkus fúróhoz vagy más fejhez, ¼“ átmérővel. Hajlékony és rugalmas anyagból készült, így szükség szerint hajlítja, és így a nehezen hozzáférhető helyekre is eljut. A csavarok meglazítása és meghúzása egyszerű lesz.

   
  2 690 Ft
  100+ darab 7-9 napon belüli postázással
 • 17 250 Ft Raktáron

  A könnyű Gerber Crisis Hook mentőkés felbecsülhetetlen segítséget nyújt minden életmentőnek. A biztonsági övek vágásához egy horoggal, az ablak betöréséhez pedig egy kalapáccsal rendelkezik. Ennek az eszköznek köszönhetően minden olyan akadályt legyőzhet, amely megakadályozza a válsághelyzetben lévő személy megmentését.

   
  17 250 Ft
  3 darab 7 napon belüli postázással
 • 17 870 Ft Raktáron

  Egy klasszikus, amely soha nem okoz csalódást. A Multitool Gerber Suspension egy megfizethető, mégis tartós eszköz. A könnyen hozzáférhető pillangórendszer rugós markolatokat és könnyű keretet kínál a fáradt kezeknek és a hosszú napokra. A 12 eszközzel mindig készen áll majd.

   
  17 870 Ft
  2 darab 7 napon belüli postázással
 • 10 500 Ft Raktáron

  Acél vágószerszám 420HC-ből a nylon hevederek vagy a biztonsági övek sürgősségi, de hatékony elvágásához. Fröccsöntött gumi markolattal ellátott. Molle csattal kerül szállításra, így mellényre vagy egyéb felszerelésre akasztható.

   
  10 500 Ft
  Utolsó darab 7 napon belüli postázással
 • 11 550 Ft Raktáron

  Gerber Gator macséta fogazott éllel a penge másik oldalán. A Gerber Gator Jr. macséta nejlon tokkal kerül szállításra.

   
  11 550 Ft
  100+ darab 7 napon belüli postázással
 • 7 340 Ft Raktáron

  A Gerber Vise többfunkciós bicska egy kis kulcstartó, amely meglepően sok szerszámot tartalmaz. Két kés, egy bornyitó, csavarhúzók stb. A kemény munkára ugyan nem valók, de végszükség esetére szuperek.

   
  7 340 Ft
  13 darab 7 napon belüli postázással
 • 18 750 Ft Raktáron

  A Gerber Gator sima élű összecsukható kés kényelmes fogást biztosít, a krokodilbőr stílusának köszönhetően még nedvesen sem fog kicsúszni. Nem hiába birtokolja a "Leginnovatívabb kés 1991" díjat.

   
  18 750 Ft
  5 darab 7 napon belüli postázással
 • 17 870 Ft Raktáron

  A Gerber márka legkeresettebb termékcsaládjába tartozó kés. A Gator Fixed 420HC acélból készült droppoint formájú pengéjével fogja elkápráztatni, amely egyszerűen élesíthető. Érdemes megemlíteni az aligátor bőrére emlékeztető textúrájú markolatot is, amelynek köszönhetően a Gator sorozat híressé vált.

   
  17 870 Ft
  3 darab 7 napon belüli postázással
 • 10 500 Ft Raktáron

  A Paraframe I a Paraframe termékcsalád nyolc közkedvelt késének az egyike. A nyitott keretű fém szerkezet a magas széntartalmú acélból készült pengével együtt, amelyet framelock záró biztosíték rögzít minden, amire egy EDC késnek szüksége lehet.

   
  10 500 Ft
  30 darab 7 napon belüli postázással
 • 5 840 Ft Raktáron

  Az egyedi formatervezésű EAB Lite összecsukható kés a cserélhető penge rendszerének köszönhetően különleges. Már nem kell késlekednie, a tompa pengét egyszerűen kiveheti és kicserélheti. A rozsdamentes acélból készült könnyű szerkezetnek köszönhetően semmi sem fogja meggátolni abban, hogy bárhová magával vigye.

   
  5 840 Ft
  2 darab 7 napon belüli postázással
 • 12 000 Ft Raktáron

  A Gerber Moment Gut Hook a kések fejlesztésével és a vásárlói visszajelzésekkel kapcsolatos többéves tapasztalat eredménye. A hagyományos Momenttel ellentétben egy kampóval is ellátott, amely kellemes tevékenységgé varázsolja a zsákmány tisztítását és feldolgozását.

   
  12 000 Ft
  2 darab 7 napon belüli postázással
 • 9 740 Ft Raktáron

  Lenyűgöző gyökerekkel rendelkező legendás kés, amely még 40 év után is nagyon népszerű. Az LST egy olyan klasszikus, amely forradalmasította a kések gyártását. Ultra könnyű változat 420HC acélból készült pengével és lockback biztosítékkal.

   
  9 740 Ft
  Utolsó darab 7 napon belüli postázással
 • 24 760 Ft Raktáron

  A MP 400 Compact Sport többfunkciós bicska a legkisebb az MP termékcsaládban. A rozsdamentes acélba rejtett tizenegy gondosan kidolgozott szerszám sosem hagyja Önt cserben, ezen felül egy kézzel kinyitható. Minden szerszám Saf.T.Plus™ rendszer segítségével biztosított munkahelyzetben.

   
  24 760 Ft
  2 darab 7 napon belüli postázással
 • 16 370 Ft Raktáron

  Könnyű, kompakt és mindenekelőtt megbízható Gerber E-Z Out Rescue fogazott éllel. A magas széntartalmú penge hegye tompa, így nem áll fenn a sérülések veszélye. Könnyű és ellenálló markolata, amelyet súrlódást csökkentő kratone elemekkel gazdagítottak, további előnynek számít.

   
  16 370 Ft
  2 darab 7 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 72 a 177 tételből