Barkácsolás

Leértékelések

Barkácsolás

A Hobby kategória tele van ötletes kütyükkel mindazok számára, akik szeretik aktívan tölteni szabadidejüket. Kínálatunkban praktikus eszközöket talál a barkácsoláshoz, termékek széles választékát háziállatok számára, mindent, amire szüksége lehet egy hagyományos grillezéshez, és még sok más hasznos terméket.

Alkategóriák

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 101 tételből
 • 2 290 Ft 4 220 Ft -45.74% Raktáron
  AKCIÓ

  A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyeg peremére, bútorra vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A ragasztószalag mosható és újrafelhasználható, a ragasztás után sérülés nélkül eltávolítható és újra felhasználható.

   
  2 290 Ft 4 220 Ft -45.74%
  Kedvezmény!
  60 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 190 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyeg peremére, bútorra vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A ragasztószalag mosható és újrafelhasználható, a ragasztás után sérülés nélkül eltávolítható és újra felhasználható

   
  2 190 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 030 Ft Raktáron

  Ez a láncfűrész tárcsa fához nem hiányozhat egyetlen barkácsnűhelyből. Az egymás után menő jobb és bal fogak garantálják a puha és keményfa, műanyag, jég és keménygubi szétvágását is.

   
  3 030 Ft
  60 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 2 napon belüli postázással
 • 2 360 Ft Raktáron

  4 Review(s)

  Szuper erős gumírozott vízálló ragasztószalag, kiváló minőségű anyagból. Különböző tárgyak foltozásához, összeillesztéséhez, lezárásához és javításához használható.

   
  2 360 Ft
  40 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 830 Ft Raktáron

  Átlátszó arcvédő, amely sokoldalúan használható. Véd a cseppfertőzéssel, forgáccsal és fűrészporral szemben is. A nagyobb biztonság érdekében használhatja védőszemüveggel, szájmaszkkal, légzésvédővel stb. Az arcvédő semmiképp sem szolgál szájmaszk és légzésvédő teljes értékű helyettesítőjeként.

   
  830 Ft
  46 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 020 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Praktikus karkötő ezermesterek számára, amely a belevarrott mágneseknek köszönhetően megtartja a csavarokat, szegeket, anyacsavarokat és rajzszögeket is. Tépőzárral zárható, ennek köszönhetően bármilyen kéz méretéhez hozzáigazítható.

  Választható 2x Szín
  2 020 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 020 Ft Raktáron

  3 Review(s)

  Csodálatos multifunkcionális szögvonalzó, amely nélkülözhetetlen segítővé válik minden építő, kézműves vagy ezermester számára! Mivel a vonalzónak több szöge van, sok időt és energiát takarít meg.

   
  2 020 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 190 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Legyen ön professzionális kézműves, vagy hobby barkácsoló, betörött csavarokkal biztosan találkozott már. Hogyan húzzuk ki őket, ha nem tudjuk emberfeletti erővel és klasszikus csavarhúzókkal? A speciális fúrók segítségével néhány pillanat alatt megoldja a problémát.

   
  2 190 Ft
  45 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 000 Ft Raktáron

  Speciális eszköz minden modern férfi pénztárcájába! Minimális méretű kártyába rejtett, észrevétlen kés. Szerezze be ezt az első ránézésre klasszikus hitelkártyának kinéző eszközt, amely csak abban különbözik, hogy egy gomb elfordításával egy kis késre tehet szert, amely különböző alkalmakkor jöhet jól.

   
  1 000 Ft
  90 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 020 Ft Raktáron

  3 Review(s)

  Ez a  5 Second Fix speciális javító készlet szilárdan megragasztja a műanyagot, fát, fémet, üveget és egyéb anyagokat - mindezt néhány másodpercen belül!

   
  2 020 Ft
  17 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 860 Ft Raktáron

  Műanyag kontúrsablon tárgy profilok átviteléhez. Praktikus segédeszköz építészeknek, vagy hajópadló lerakásához. A sablon lamelláit a tárgy mellé helyezve a lamellák lemásolják a körvonalat, melyet így már könnyű átvinni máshova.

  Választható 1x Szín
  2 860 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 725 Ft 6 760 Ft -30.1% Raktáron
  AKCIÓ

  Az oltóollót mindenki számára ajánljuk, aki gyorsan elő akarja készíteni az oltványokat és biztosítja a gyümölcsfák minőségi termését. 3 különböző alakú pengét tartalmaz, kezdőknek is alkalmas és biztosítják az oltványok tökéletes illeszkedését - az oltványok tiszta és helyes vágása tovább növeli a sikeres oltást.

   
  4 725 Ft 6 760 Ft -30.1%
  Kedvezmény!
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 370 Ft Raktáron

  Mindenhol és mindent lopnak, így tehát a vagyonát kellőképpen meg kell védenie. A riasztós lakat egy hasznos és intelligens eszköz, mivel amint piszkálva vagy feszegetve van, azonnal riasztó jelzést ad.

   
  3 370 Ft
  27 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 710 Ft Raktáron

  Univerzális, többfunkciós eszköz minden ezermesternek. Mérőszalagot, vonalzót, vízmértéket és lézeres szintezőt tartalmaz.

  Választható 1x Szín
  3 710 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 340 Ft Raktáron

  Többfunkciós kártya, amelyet minden ezermester értékel, akárcsak azok, akik szeretik, ha minden segédeszköz kéznél van, felesleges és hosszadalmas keresgélés nélkül. A kártya páratlan tervezésének köszönhetően hihetetlenül sok féle, szám szerint 20 módon használhatja azt. Garantáltan imádni fogja! 

   
  1 340 Ft
  61 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 730 Ft Raktáron

  Praktikus, elemekkel működő elektromos szivattyú, amellyel gázolajat, petróleumot, könnyű olajokat vagy bort szivattyúzhat.

   
  4 730 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 710 Ft Raktáron

  Egy kép felakasztása, polc felfúrása vagy a tapéta kiegyenesítése fejfájást okozhat. Ezzel a praktikus lézeres vízmértékkel pontosan mérheti a vízszintest, így semmit sem fúr fel ferdén. A még pontosabb mérés érdekében az eszköz beépített mérőszalaggal rendelkezik.

   
  3 710 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 880 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods Cyclean tisztító kefe készlet fúróra három kefét tartalmaz: egy kicsit csapokra és hézagokra, egy lapost a nagyobb felületekre és egy kereket az ívelt felületekre. A kefék nem karcolják meg és másképp sem károsítják a felületet.

   
  3 880 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 370 Ft Raktáron

  Remek segítség a háztartásokban ez az univerzális kulcs a csavarok, anyák meghúzására. Az univerzális kulcs a csavarok és anyák meghúzására egyben több szerszámot és kulcsot helyettesít. Ennek az univerzális eszköznek köszönhetően meghúzhat 7 mm - 19 mm-es csavarokat, anyákat, horgokat, kapcsokat, szárnyas anyákat és még sok egyéb szabálytalan alakzatot.

   
  3 370 Ft
  Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 032 Ft 3 880 Ft -21.86% Raktáron
  AKCIÓ

  Rugalmas fúrófej! Remek ajándék férjnek, apának, nagyapának vagy testvérnek! Tökéletes kellék a csavarok meghúzásához vagy lazításához. Ez a kiterjesztés nagyon rugalmas és hajlékony - a nehezen elérhető helyeknek esélye sincs! Alkalmas sarkokhoz, fülkékhez vagy keskeny helyekhez!

   
  3 032 Ft 3 880 Ft -21.86%
  Kedvezmény!
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 920 Ft Raktáron

  Nagyszerű és nagyon praktikus eszköz minden ezermester számára. Ezzel a fúró sablonnal a szekrényajtó vagy a fióktartó helyzetének mérése egyszerű lesz. A sablon mozgó és állítható részeinek köszönhetően pontosan oda juthat, ahol szüksége van rá. Előnye az abszolút egyszerű a használata, különösen a lyukak pontos fúrása a különböző típusú bútorokba.

   
  5 920 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 170 Ft Raktáron

  Kiváló pénztárcába illő segédeszköz. Sok alkalommal jó segítséget nyújthat ez a praktikus Wallet Ninja. Az okos kialakításnak köszönhetően akár 18 db szerszámot is helyettesíthet, ezért nagyon hasznos segítsége lesz, amiért gyorsan megkedveli. 

   
  1 170 Ft
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 850 Ft Raktáron

  Csavarni valamit szűk helyeken egy klasszikus rendes csavarhúzóval néha gyakorlatilag lehetetlen! A sarokfej fúró-csavarbehajtóra ezért nagyszerű ajándék lesz minden ezermester számára. Sok munkát megkönnyít és jó dolgozni vele. Szuper kellék a nehezen elérhető helyeken!

   
  1 850 Ft
  30 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 760 Ft Raktáron

  Unja már, hogy festés közben folyamatosan mártogatnia kell a hengert? A Roll’n’paint újratölthető hengerkészlet időt és energiát takarít meg! Ezenkívül minimalizálja a festék csöpögésének vagy akár kiömlésének kockázatát.

   
  6 760 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 730 Ft Raktáron

  Kézi késélező, V-alakú kivitelben, amely lehetővé teszi az összes késtípus (sima kés, fűrészlap, japánkés stb.) csiszolását és élezését. Használata nagyon egyszerű, a választött szög alapján durva vagy finom élezést érhet el. A megfelelő csiszolás meghosszabbítja a kések élettartamát. És ne felejtsük el, hogy egy tompa kés veszélyesebb, mint egy éles!

   
  4 730 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 560 Ft Raktáron

  Végre egy praktikus zseblámba minden ezermesternek. Fokozatosan állítható, a lámpa 360°-ban forgatható és a mágnessel felállítható, vagy felfogható fém felületekre.

   
  4 560 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 390 Ft 3 370 Ft -58.75% Raktáron
  AKCIÓ

  Készítsen járdát saját elképzelései szerint, minimális költséggel! Például burkolhat vele egy teraszt, egy medenceterületet vagy készíthet új járdát. A formának köszönhetően háza környezetét is pontosan az elképzelései szerint javíthatja. A forma használata nagyon egyszerű és gyakorlatilag mindenki meg tudja csinálni. A forma speciális műanyagból készült,...

   
  1 390 Ft 3 370 Ft -58.75%
  Kedvezmény!
  71 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 7 100 Ft Raktáron

  Praktikus tolómérce LCD kijelzővel, mellyel nagy pontossággal mérhet. A mérés eredménye az LCD kijelzőn jelenik meg mm-ben vagy Inch-ben (ujj). A szabad nullapont helyzet lehetővé teszi a differenciál módszerrel történő mérést.

   
  7 100 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 190 Ft Raktáron

  A csiszolófejek minden barkácsfelszerelés szerves részét képezik. A készlet 5 féle fejet tartalmaz az adott fadarabbal végzett munka típusától függően, fa csiszolásához vagy faragásához. A reszelők puha anyagokhoz is használhatók, pl. hab állagúkhoz. A csiszolófejek könnyen felszerelhetők hagyományos fúrókra. A csiszolófejek kiváló minőségű acélból...

   
  2 190 Ft
  100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 4 730 Ft Raktáron

  Tökéletes multifunkcionális kalapács - soha többé nem kell szerszámokkal teli táskát hordoznia! Ez a kalapács összesen 18 ötletes szerszámot rejt el, amelyek játékosan megoldják az otthon, a műhelyben vagy a kertben felmerülő bármely feladatot.

   
  4 730 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 410 Ft Raktáron

  Egyedülállóan tervezett kulcs, mely egyből elengedhetetlen segédeszközzé válik. Nincs több szerszámkészlet és nem kell a megfelelő méretet keresni!

   
  5 410 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 530 Ft Raktáron

  Szuper erős gumírozott vízálló szalag kiváló minőségű anyagból. Alkalmas különféle tárgyak foltozására, összeillesztésére, tömítésére és javítására.

   
  2 530 Ft
  26 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 070 Ft Raktáron

  Felejtse el a szerszámokkal teli koffert - anyacsavarok, csavarok, kapcsok, kampósszögek és sok más egyéb behúzására elegendő ez az univerzális csavarkulcs. A racsni a csomag részét képezi.

   
  5 070 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 530 Ft Raktáron

  Ez a kesztyű nagyszerű segédeszköz olyan munkák során, amelyeknél különféle éles tárgyakkal dolgozik. A vágásálló rétegének köszönhetően keze biztonságban lesz.

   
  2 530 Ft
  24 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 680 Ft Raktáron

  A többcélú asztalos vonalzó ideális 3D tárgyak mérőeszközeinek jelölésére. Pontos 45°-os és 90°-os ütközőkkel rendelkezik a sarkokhoz és élekhez, és jelölőként szolgál a párhuzamos vonalakhoz. Ez a nagy segítő meghatározza a fúró átmérőjét is.

   
  1 680 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 510 Ft Raktáron

  Az Alpen Camping Butane GAS gázpalackot grillezéshez, fűtéshez, forrasztáshoz vagy kempingkályhák üzemanyagaként használhatja. A csatlakoztatott készüléktől függően körülbelül 2–4 óra üzemidőre elég.

   
  1 510 Ft
  28 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 200 Ft Raktáron

  Ez az eszköz minden barkácsolónak és szakembernek egyaránt örömet okoz! Ezzel a speciális fogantyúval a csempe vagy a falburkolat lerakása gyerekjáték lesz. Használata egyszerű - helyezze a fogantyút a lerakott vagy frissen ragasztott csempe közé, húzza meg az anyát, így kiegyenlíti a felületet. Miután a ragasztó megszilárdult, távolítsa el a fogantyút....

   
  3 200 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 15 darab 2 napon belüli postázással
 • 11 850 Ft Raktáron

  InnovaGoods Airpro + hordozható kompresszor 12 V-ra. Hasznos felszerelés az autóba. Gumiabroncs felfúvására alkalmas és főleg azon sofőröknek hasznos, akik a ragasztást részesítik előnyben a pótgumi felhelyezésével szemben. Ugyancsak használható felfújható matracokra, strandlabdákra stb.

   
  11 850 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 000 Ft Raktáron

  Kiváló segédeszköz, amely pont elfér a pénztárcájába. Ezzel a praktikus kütyüvel játékszerrel megbirkózhat egy csomó dologgal. A kárty0 11 funkciót kínál, amelyek közé például a sörnyitó, dobozos ital nyitó, vonalzó, csvarhúzó stb. tartoznak.

   
  1 000 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 220 Ft Raktáron

  Eredeti találmány, amellyel minden barkácsnak örömet szerezhet! Sokoldalú kellék, 15 erős mágnest tartalmaz, amelyek a szerszámok és tartozékok rögzítésére szolgálnak, pl. kulcsok, fúrófejek, csavarok, anyacsavarok stb. Így segít gyorsabban és könnyebben  végezni a munkát, mivel szabad marad a keze, egyúttal pedig minden kéznél lesz. Varráshoz és más...

   
  4 220 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 220 Ft Raktáron

  Szögolló az ezermestereknek! Többé nem kell szenvednie a szögmérővel olyan helyeken, ahol nehéz manőverezni. Nem kell többé ceruzát keresnie, hogy megjelölje a szöget. Ezzel az ollóval könnyedén beállíthatja a szöget 45°-135° tartományba, és azonnal bele is vághat! Az ollót jól lehet tartani, nagyon éles, cserélhető pengével rendelkezik, és rendkívül...

   
  4 220 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 13 540 Ft Raktáron

  Egyedi mikroszálas henger adagolóval, amely egyenletesen és simán adagolja a festéket a hengerbe. Ennek a hengernek hála már nem kell újságokkal letakarnia a padlót és a bútorokat, 5 perc alatt lefesti az egész falat, 20 perc alatt pedig az egész szobát és időt és pénzt takaríthat meg! Ezzel a hengerrel kényelmesen eljuthat nehezen elérhető helyekre és...

   
  13 540 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 18 darab 2-3 napon belüli postázással
 • 2 860 Ft Raktáron

  Könnyű és strapabíró műanyagból készült, kompakt, hordozható fúróélező a tompa fúrók tökéletes élezéséhez. Az élező a legtöbb 2–12,5 mm átmérőjű fúróval kompatibilis. Három speciális, a fúrók átmérőjéhez igazított horonnyal rendelkezik. Csak rögzítse a fúró-csavarbehajtóra, helyezze be a fúrót és indítsa el, a csiszolópapír gondoskodik a tökéletes hegyről.

   
  2 860 Ft
  28 darab raktáron
 • 8 460 Ft Raktáron

  Ezzel a nagyszerű barkácskészlettel tökéletesen felkészül mindenféle javításra. Kicsi, ezért szinte bárhová magával viheti, és a kreatív design-nakköszönhetően minden motorkerékpár rajongó feltétlenül értékelni fogja!

   
  8 460 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 370 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods törött csavar eltávolító készlet lehetővé teszi olyan csavarok kicsavarását is, amelyeket szabványos csavarbehajtóval nem lehet kicsavarni. A fúrók edzett acélból készültek, ami nagyon kemény és tartós.

   
  3 370 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 7 610 Ft Raktáron

  Ügyes és tartós eszköz a bútorok emelésére és szállítására a padló károsítása nélkül. Az átgondolt tervezésének hála kényelmesen felemeli, áthelyezi és egyenesbe hozza a bútorokat, elektromos készülékeket. A készlet 4 nagyon tartós csúszásgátló alkatrészt tartalmaz kerekekkel és egy emelőkart, akár 200 kg-ra. Kis méreteinek köszönhetően a készlet könnyen...

   
  7 610 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 170 Ft Raktáron

  Itt a sürgősségi mentés! Szeret utazni és kirándulni, például biciklivel? Szerszámosládát nem akar magával vinni, hiszen minden rendben lesz. De lám, egy laza csavar. A mini kerékpáros csavarhúzók nem csak díszek és kulcstartók, hanem igazi csavarhúzóként is szolgálnak majd. Nincs más dolga, mint a kulcsokra akasztani, így mindig kéznél lesznek minden...

   
  1 170 Ft
  100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 23 710 Ft Raktáron

  A Brenchie elektromos fűrésznek mindössze 15 másodpercre van szüksége egy 15 centiméter átmérőjű rönk vágásához! Alkalmas kertbe - fa vágására és ágak metszésére. Erőteljes motorral, kiváló minőségű lánccal és nagy, 1500 mAh kapacitású Li-ion akkumulátorral rendelkezik. A csomag tartalmaz egy akkumulátort, töltőt és kulcsot - azonnali használatra kész.

   
  23 710 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 680 Ft Raktáron

  A fúróra erősíthető fém fej egy olyan eszköz, amely megkönnyíti a munkát minden barkácsoló számára. Csatlakoztassa a fejet bármilyen fúróhoz, akkus fúróhoz vagy más fejhez, ¼“ átmérővel. Hajlékony és rugalmas anyagból készült, így szükség szerint hajlítja, és így a nehezen hozzáférhető helyekre is eljut. A csavarok meglazítása és meghúzása egyszerű lesz.

   
  1 680 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 4 220 Ft Raktáron

  Élesítse a késeit egy pillanat alatt az InnovaGoods kompakt élezőjével. Nagyon praktikus, biztonságos és hatékony. Többféle fenést tesz lehetővé, könnyedén és kényelmesen érheti el vele az optimális eredményeket, és kompakt méretének köszönhetően nem foglal el feleslegesen sok helyet.

   
  4 220 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 11 000 Ft Raktáron

  Aki felkészült, nem érheti meglepetés és ez duplán érvényes az utazás során. Egészítse ki az autós felszerelését ezzel a kompresszorral, amellyel bárhol és bármikor felfújhatja a gumiabroncsokat, hiszen szivargyújtóval használható.

   
  11 000 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 830 Ft Raktáron

  Bricotech pillanatragasztó, 8 g tömeggel. A ragasztó kényelmes adagolásához a fedelében egy kis ecset van, amellyel könnyedén szétkenhetjük a ragasztót. Kerámia, műanyag, fa, üveg, fém és gumi felületekre alkalmas.

   
  830 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 6 darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 690 Ft Raktáron

  Praktikus készlet a precízebb fával végzett munkához, amely minden barkácsolónak és profinak jól jön. A marófúró fejek könnyen kivájják a szükséges lyukat a csavarfej süllyesztéséhez. Egyetlen csavar sem fog kilógni a termékeiből, az elvégzett munka professzionálisnak és precíznek tűnik. A marófúrókat a sorja eltávolítására is használhatja.

   
  2 690 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 510 Ft Raktáron

  Egy praktikus találmány a lánc tisztításához anélkül, hogy le kellene venni a kerékről. Ez egy tökéletes eszköz minden kerékpáros számára! A kefe hatékonyan eléri a lánc minden darabját, a tartós szivacs pedig összegyűjti a maradék szennyeződést.

   
  1 510 Ft
  27 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 13 540 Ft Raktáron
  Újdonság

  Praktikus túlélőkészlet műanyag párnázott és visszazárható dobozban. A készlet minden szabadtéri tevékenységhez alkalmas.

   
  13 540 Ft
  85 darab raktáron 10 darab raktáron
 • 10 150 Ft Raktáron

  Drivelite vezeték nélküli teljes csavarhúzó készlet az InnovaGoods-tól. Az eredeti többpozíciós kialakításnak köszönhetően minden helyhez jól alkalmazkodik. Két pozíciót enged meg - egyenes és pisztoly típusút. Rendelkezik lámpával, melynek köszönhetően könnyen megvilágítja a munkafelületet. Mit kínál még?

   
  10 150 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 680 Ft Raktáron

  Hihetetlenül praktikus és erős ragasztószalag, amit otthon különféle dekorációkhoz, apróságokhoz, polcokhoz, fogasokhoz, tartókhoz is használhat! Csak vágja a megfelelő méretre. Kétoldalas, így ráragaszthatja a kívánt tárgyra, a másik oldaláról lehúzhatja a piros fóliát és a felületre ragaszthatja a tárgyat. Látni fogja, hogy a dolgok szó szerint...

   
  1 680 Ft
  100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 8 120 Ft Raktáron

  Minden háztartás szeretni fogja Blovakot. Ez az újratölthető eszköz pumpaként működik, ugyanakkor vákuumszivattyú is. Egyszerűen fújhatja fel vele a labdát vagy a felfújható nyugágyakat a vízbe, miközben élelmiszerekkel, ruhákkal stb. teli zacskókat vákuumozhat vele. 10 perces ciklusokban működik és automatikusan kikapcsol. Egyéb tartozékokat is tartalmaz.

   
  8 120 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 6 250 Ft Raktáron

  Vízálló lámpa, amely ideális kültéri és beltéri használatra. A piros gomb megnyomásával módosíthatja a világítási módokat. Töltés közben aktiválódik a hátoldalon található akkumulátor töltöttség jelző.

   
  6 250 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 690 Ft Raktáron

  Az átlátszó analóg kijelzővel ellátott elem tesztelő egy kompakt eszköz, amellyel ellenőrizheti, hogy a használt elemek és az újratölthető elemek működnek-e. Ennek a teszternek köszönhetően ellenőrizheti, hogy a tárolt elemek közül melyek alkalmasak a használatra, és melyeket kell ártalmatlanítani.

   
  2 690 Ft
  12 darab raktáron
 • 6 760 Ft Raktáron

  A GDC ZIP BLADE kulcstartó egy továbbfejlesztés a cipzárakhoz. A szép szürkés-zöldes formatervezés egy kis pengét rejt, amellyel kinyithatja a csomagokat stb.

   
  6 760 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 6 darab 7 napon belüli postázással
 • 7 950 Ft Raktáron

  Nagyszerű kütyü, amely minden irodai íróasztalhoz vagy gyerekszoba asztalhoz hasznos lesz. Tartson kéznél minden fontos dolgot ezzel az eredeti 2 felragasztható fiókból álló készlettel az asztalon, amely extra tárhelyet biztosít. 10 db kiváló minőségű kétoldalas matricával rögzítheti őket az asztalra. Univerzálisak, és bárhol használhatók anélkül, hogy a...

   
  7 950 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 6 250 Ft Raktáron

  A címkéző egy kisméretű mechanikus nyomtató, amely öntapadó szalagra bélyegzi a feliratokat. Alkalmas minden barkácsolónak és otthonra. Bármilyen betűt és számot bélyegezhet. Amikor a címke elkészült, a feliratozógép levágja a szalagot, és a címke használatra kész. Ragasztható poharakra, naplókra vagy műanyag dobozokra.

   
  6 250 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 47 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 860 Ft Raktáron

  A kézi minifúró minden szenvedélyes modellezőnek segítségére lesz a modellezési munkában! Fúrjon apró lyukakat, vagy csavarja meg a drótokat. Tökéletes fához, műanyaghoz, forrásban lévő viaszhoz, gumihoz, gyantához.

   
  2 860 Ft
  100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 020 Ft Raktáron

  Praktikus eszköz minden ezermesternek. Nem hiányozhat egyetlen műhelyből sem. A satu könnyen a munkalaphoz rögzíthető, és minden kézművesnek vagy modellezőnek jó szolgálatot tesz. A bilincs 2 cm-re nyitható és kisebb munkákhoz is használható.

   
  2 020 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 75 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 170 Ft Raktáron

  Az Apple készülékjavító eszközkészlet minden Apple telefonrajongó számára jól jön. Összesen 12 különböző csavarhúzót tartalmaz, egy tapadókorongot az LCD eltávolítására, két műanyag nyitót, spatulát és egy tűt a SIM kártya rekesz eltávolításához.

   
  1 170 Ft
  46 darab raktáron
 • 2 530 Ft-tól Raktáron

  Erősen mágneses tartó csavarokra, amelyet bármilyen mágneses felülethez rögzíthet. Ez azt jelenti, hogy ha csavarra vagy szerszámokra van szüksége, akkor nem kell lemásznia a létrán. Egyszerűen rögzítse a tartót a létrához vagy bármilyen más fémlemezhez, amelyet kéznél tart. Ezután tegyen a tartóba mindent, amire szüksége van, és már indulhat is!

  Választható 2x Méret
  2 530 Ft-tól
  Választható 2x Méret
  Elérhetőségek megjeleítése
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 75 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 510 Ft Raktáron

  Egyszerűen készíthet stílusos 3D címkéket a címkézővel és szalaggal. Különböző betűket és számokat nyomtathat a fekete szalagra. Öntapadós címkéket készíthet üvegekhez, poharakhoz, füzetekhez, ajándékokhoz vagy dobozokhoz. Különféle leszúrható címkéket is készíthet kaspókba, süteményekbe stb. A feliratozás után a címkéző maga vágja le a szalagot, és a...

   
  1 510 Ft
  100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 6 250 Ft Raktáron

  Praktikus 90 minőségi bitből álló készlet univerzális csavarhúzóval, amely minden ezermesternek tetszeni fog. A készlet ideális elektronikai és okoseszközök javításához.

   
  6 250 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 850 Ft Raktáron

  Praktikus csavarhúzó, amellyel kényelmesen meghúzhatja és lazíthatja a csavarokat. A hajlításnak köszönhetően 90°-os szögben csavarozhat vele, mindkét oldalról használhatja és élvezni fogja a csúszásmentes fogantyút is, mely problémamentes munkavégzést biztosít. Az univerzális csavarhúzó kulcs otthon és műhelyben egyaránt használható.

   
  1 850 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 86 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 5 580 Ft Raktáron

  Praktikus fúrósablon, amely megkönnyíti a lyukak fúrását a falban. Két mozgatható vonalzója van (vízszintes és függőleges), centiméteres skálával és 5 mm átmérőjű furatokkal. A speciális rögzítőcsavarok megkönnyítik a beállítás rögzítését és a szerszám szilárdan a helyén tartását fúrás közben.

   
  5 580 Ft
  13 darab raktáron
 • 8 460 Ft Raktáron

  A SolderPro forrasztókészlet professzionális tartozékokkal könnyű használattal emelkedik ki. Ideális a precíz munkához. Praktikus, hordozható kivitelben, bárhová magával viheti. A forrasztó öngyújtóval kapcsol be, kompakt, könnyű, butánnal nagyon könnyen tölthető. Ideális elektronika, ékszerek vagy áramköri lapok forrasztására.

   
  8 460 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 72 a 101 tételből