Barkácsolás

Barkácsolás

A Hobby kategória tele van ötletes kütyükkel mindazok számára, akik szeretik aktívan tölteni szabadidejüket. Kínálatunkban praktikus eszközöket talál a barkácsoláshoz, termékek széles választékát háziállatok számára, mindent, amire szüksége lehet egy hagyományos grillezéshez, és még sok más hasznos terméket.

Alkategóriák

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 99 tételből
 • 2 620 Ft Raktáron

  A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyeg peremére, bútorra vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A ragasztószalag mosható és újrafelhasználható, a ragasztás után sérülés nélkül eltávolítható és újra felhasználható.

   
  2 620 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 90 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 920 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyeg peremére, bútorra vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A ragasztószalag mosható és újrafelhasználható, a ragasztás után sérülés nélkül eltávolítható és újra felhasználható

   
  1 920 Ft
  28 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 440 Ft Raktáron

  Ez a láncfűrész tárcsa fához nem hiányozhat egyetlen barkácsnűhelyből. Az egymás után menő jobb és bal fogak garantálják a puha és keményfa, műanyag, jég és keménygubi szétvágását is.

   
  2 440 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 090 Ft Raktáron

  4 Review(s)

  Szuper erős gumírozott vízálló ragasztószalag, kiváló minőségű anyagból. Különböző tárgyak foltozásához, összeillesztéséhez, lezárásához és javításához használható.

   
  2 090 Ft
  65 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 860 Ft Raktáron

  Átlátszó arcvédő, amely sokoldalúan használható. Véd a cseppfertőzéssel, forgáccsal és fűrészporral szemben is. A nagyobb biztonság érdekében használhatja védőszemüveggel, szájmaszkkal, légzésvédővel stb. Az arcvédő semmiképp sem szolgál szájmaszk és légzésvédő teljes értékű helyettesítőjeként.

   
  860 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 826 Ft Raktáron

  Praktikus karkötő ezermesterek számára, amely a belevarrott mágneseknek köszönhetően megtartja a csavarokat, szegeket, anyacsavarokat és rajzszögeket is. Tépőzárral zárható, ennek köszönhetően bármilyen kéz méretéhez hozzáigazítható.

  Választható 3x Szín
  1 826 Ft
  Választható 3x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 570 Ft Raktáron

  3 Review(s)

  Csodálatos multifunkcionális szögvonalzó, amely nélkülözhetetlen segítővé válik minden építő, kézműves vagy ezermester számára! Mivel a vonalzónak több szöge van, sok időt és energiát takarít meg.

   
  1 570 Ft
  29 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 270 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Legyen ön professzionális kézműves, vagy hobby barkácsoló, betörött csavarokkal biztosan találkozott már. Hogyan húzzuk ki őket, ha nem tudjuk emberfeletti erővel és klasszikus csavarhúzókkal? A speciális fúrók segítségével néhány pillanat alatt megoldja a problémát.

   
  2 270 Ft
  22 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 040 Ft Raktáron

  Speciális eszköz minden modern férfi pénztárcájába! Minimális méretű kártyába rejtett, észrevétlen kés. Szerezze be ezt az első ránézésre klasszikus hitelkártyának kinéző eszközt, amely csak abban különbözik, hogy egy gomb elfordításával egy kis késre tehet szert, amely különböző alkalmakkor jöhet jól.

   
  1 040 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 570 Ft Raktáron

  Gyors és elegáns módszer a tartós írásra, megjelölésre és dísztárgyak készítésére üvegből, műanyagból, fából, acélból, lágy fémből és további anyagokból.

   
  1 570 Ft
  55 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 740 Ft Raktáron

  3 Review(s)

  Ez a  5 Second Fix speciális javító készlet szilárdan megragasztja a műanyagot, fát, fémet, üveget és egyéb anyagokat - mindezt néhány másodpercen belül!

   
  1 740 Ft
  20 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 750 Ft Raktáron

  Műanyag kontúrsablon tárgy profilok átviteléhez. Praktikus segédeszköz építészeknek, vagy hajópadló lerakásához. A sablon lamelláit a tárgy mellé helyezve a lamellák lemásolják a körvonalat, melyet így már könnyű átvinni máshova.

  Választható 1x Szín
  2 750 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 020 Ft Raktáron

  Az oltóollót mindenki számára ajánljuk, aki gyorsan elő akarja készíteni az oltványokat és biztosítja a gyümölcsfák minőségi termését. 3 különböző alakú pengét tartalmaz, kezdőknek is alkalmas és biztosítják az oltványok tökéletes illeszkedését - az oltványok tiszta és helyes vágása tovább növeli a sikeres oltást.

   
  4 020 Ft
  28 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 090 Ft Raktáron

  Egyszerűsítse meg a költözést ezzel a kiváló segédeszközzel, mely megkönnyíti a bútorok vagy fogyasztók mozgatását. A karrendszernek köszönhetően a szíjak csökkentik a karok és a hát terhelését, elég csak áthúzni a mozgatni kívánt tárgy alatt, felhúzni az alkalra és indulhat is.

   
  2 090 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 970 Ft Raktáron

  Mindenhol és mindent lopnak, így tehát a vagyonát kellőképpen meg kell védenie. A riasztós lakat egy hasznos és intelligens eszköz, mivel amint piszkálva vagy feszegetve van, azonnal riasztó jelzést ad.

   
  2 970 Ft
  32 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 674 Ft-tól Raktáron

  Univerzális, többfunkciós eszköz minden ezermesternek. Mérőszalagot, vonalzót, vízmértéket és lézeres szintezőt tartalmaz.

  Választható 2x Szín
  3 674 Ft-tól
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 040 Ft Raktáron

  Többfunkciós kártya, amelyet minden ezermester értékel, akárcsak azok, akik szeretik, ha minden segédeszköz kéznél van, felesleges és hosszadalmas keresgélés nélkül. A kártya páratlan tervezésének köszönhetően hihetetlenül sok féle, szám szerint 20 módon használhatja azt. Garantáltan imádni fogja! 

   
  1 040 Ft
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 250 Ft Raktáron

  A bútormozgató készletnek köszönhetően a bútorok áthelyezése gyors, egyszerű és kényelmes tevékenységgé válik. Az emelő és a négy kerekes mozgatható párna segítségével könnyedén elmozdíthatja a nehéz bútorokat pontosan oda, ahova szüksége van.

   
  5 250 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 040 Ft Raktáron

  Butángáz, használható grillezéshez, kemping sütőhöz, de forrasztáshoz vagy fűtéshez is. 50 °C hőmérséklet alatt tárolandó.

   
  1 040 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 720 Ft Raktáron

  Praktikus, elemekkel működő elektromos szivattyú, amellyel gázolajat, petróleumot, könnyű olajokat vagy bort szivattyúzhat.

   
  4 720 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 570 Ft Raktáron

  Rugalmas fúrófej! Remek ajándék férjnek, apának, nagyapának vagy testvérnek! Tökéletes kellék a csavarok meghúzásához vagy lazításához. Ez a kiterjesztés nagyon rugalmas és hajlékony - a nehezen elérhető helyeknek esélye sincs! Alkalmas sarkokhoz, fülkékhez vagy keskeny helyekhez!

   
  1 570 Ft
  74 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 090 Ft Raktáron

  Remek segítség a háztartásokban ez az univerzális kulcs a csavarok, anyák meghúzására. Az univerzális kulcs a csavarok és anyák meghúzására egyben több szerszámot és kulcsot helyettesít. Ennek az univerzális eszköznek köszönhetően meghúzhat 7 mm - 19 mm-es csavarokat, anyákat, horgokat, kapcsokat, szárnyas anyákat és még sok egyéb szabálytalan alakzatot.

   
  2 090 Ft
  10 csomag raktáron (azonnal postázzuk) 100+ csomag 3-4 napon belüli postázással
 • 5 250 Ft Raktáron

  Nagyszerű és nagyon praktikus eszköz minden ezermester számára. Ezzel a fúró sablonnal a szekrényajtó vagy a fióktartó helyzetének mérése egyszerű lesz. A sablon mozgó és állítható részeinek köszönhetően pontosan oda juthat, ahol szüksége van rá. Előnye az abszolút egyszerű a használata, különösen a lyukak pontos fúrása a különböző típusú bútorokba.

   
  5 250 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 500 Ft Raktáron

  Egy kép felakasztása, polc felfúrása vagy a tapéta kiegyenesítése fejfájást okozhat. Ezzel a praktikus lézeres vízmértékkel pontosan mérheti a vízszintest, így semmit sem fúr fel ferdén. A még pontosabb mérés érdekében az eszköz beépített mérőszalaggal rendelkezik.

   
  3 500 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 370 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods Cyclean tisztító kefe készlet fúróra három kefét tartalmaz: egy kicsit csapokra és hézagokra, egy lapost a nagyobb felületekre és egy kereket az ívelt felületekre. A kefék nem karcolják meg és másképp sem károsítják a felületet.

   
  4 370 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 220 Ft Raktáron

  Kiváló pénztárcába illő segédeszköz. Sok alkalommal jó segítséget nyújthat ez a praktikus Wallet Ninja. Az okos kialakításnak köszönhetően akár 18 db szerszámot is helyettesíthet, ezért nagyon hasznos segítsége lesz, amiért gyorsan megkedveli. 

   
  1 220 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 740 Ft Raktáron

  Csavarni valamit szűk helyeken egy klasszikus rendes csavarhúzóval néha gyakorlatilag lehetetlen! A sarokfej fúró-csavarbehajtóra ezért nagyszerű ajándék lesz minden ezermester számára. Sok munkát megkönnyít és jó dolgozni vele. Szuper kellék a nehezen elérhető helyeken!

   
  1 740 Ft
  41 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 4 900 Ft Raktáron

  Kézi késélező, V-alakú kivitelben, amely lehetővé teszi az összes késtípus (sima kés, fűrészlap, japánkés stb.) csiszolását és élezését. Használata nagyon egyszerű, a választött szög alapján durva vagy finom élezést érhet el. A megfelelő csiszolás meghosszabbítja a kések élettartamát. És ne felejtsük el, hogy egy tompa kés veszélyesebb, mint egy éles!

   
  4 900 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 7 530 Ft Raktáron

  Unja már, hogy festés közben folyamatosan mártogatnia kell a hengert? A Roll’n’paint újratölthető hengerkészlet időt és energiát takarít meg! Ezenkívül minimalizálja a festék csöpögésének vagy akár kiömlésének kockázatát.

   
  7 530 Ft
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  Végre egy praktikus zseblámba minden ezermesternek. Fokozatosan állítható, a lámpa 360°-ban forgatható és a mágnessel felállítható, vagy felfogható fém felületekre.

   
  3 500 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 920 Ft Raktáron

  A csiszolófejek minden barkácsfelszerelés szerves részét képezik. A készlet 5 féle fejet tartalmaz az adott fadarabbal végzett munka típusától függően, fa csiszolásához vagy faragásához. A reszelők puha anyagokhoz is használhatók, pl. hab állagúkhoz. A csiszolófejek könnyen felszerelhetők hagyományos fúrókra. A csiszolófejek kiváló minőségű acélból...

   
  1 920 Ft
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 7 000 Ft Raktáron

  Praktikus tolómérce LCD kijelzővel, mellyel nagy pontossággal mérhet. A mérés eredménye az LCD kijelzőn jelenik meg mm-ben vagy Inch-ben (ujj). A szabad nullapont helyzet lehetővé teszi a differenciál módszerrel történő mérést.

   
  7 000 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 370 Ft Raktáron

  Egyedülállóan tervezett kulcs, mely egyből elengedhetetlen segédeszközzé válik. Nincs több szerszámkészlet és nem kell a megfelelő méretet keresni!

   
  4 370 Ft
  32 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 270 Ft Raktáron

  Szuper erős gumírozott vízálló szalag kiváló minőségű anyagból. Alkalmas különféle tárgyak foltozására, összeillesztésére, tömítésére és javítására.

   
  2 270 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 720 Ft Raktáron

  Tökéletes multifunkcionális kalapács - soha többé nem kell szerszámokkal teli táskát hordoznia! Ez a kalapács összesen 18 ötletes szerszámot rejt el, amelyek játékosan megoldják az otthon, a műhelyben vagy a kertben felmerülő bármely feladatot.

   
  4 720 Ft
  20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 500 Ft Raktáron

  Ennek a forradalmi eszköznek hála már nem kell a szögekkel és a kalapáccsal bajlódnia, ha egy képet szeretne felakasztani a falra, vagy egy polcot szeretne felszerelni!

   
  3 500 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 570 Ft Raktáron

  A többcélú asztalos vonalzó ideális 3D tárgyak mérőeszközeinek jelölésére. Pontos 45°-os és 90°-os ütközőkkel rendelkezik a sarkokhoz és élekhez, és jelölőként szolgál a párhuzamos vonalakhoz. Ez a nagy segítő meghatározza a fúró átmérőjét is.

   
  1 570 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 4 720 Ft Raktáron

  Felejtse el a szerszámokkal teli koffert - anyacsavarok, csavarok, kapcsok, kampósszögek és sok más egyéb behúzására elegendő ez az univerzális csavarkulcs. A racsni a csomag részét képezi.

   
  4 720 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 390 Ft Raktáron

  Küszködik a zuhany vagy kád körüli szennyeződésekkel és penészesedésekkel a fugák körül áramló víz miatt? Használja ezt az ügyes kis szalagot, és a probléma megoldva! A szalag vízálló és karbantartása nem bonyolult, szennyeződés esetén egyszerűen törölje le egy nedves ruhával és olyan, mint az új. Ugyanolyan jól fog szolgálni a konyhában – a mosogató körül.

   
  1 390 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 270 Ft Raktáron

  Ez a kesztyű nagyszerű segédeszköz olyan munkák során, amelyeknél különféle éles tárgyakkal dolgozik. A vágásálló rétegének köszönhetően keze biztonságban lesz.

   
  2 270 Ft
  44 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 040 Ft Raktáron

  Az Alpen Camping Butane GAS gázpalackot grillezéshez, fűtéshez, forrasztáshoz vagy kempingkályhák üzemanyagaként használhatja. A csatlakoztatott készüléktől függően körülbelül 2–4 óra üzemidőre elég.

   
  1 040 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 9 640 Ft Raktáron

  12 az 1-ben túlélőkészlet praktikus dobozban. Rengeteg hasznos eszközt talál benne, amelyek segítenek túlélni a természetben (erdőben és hegyekben) a nehéz pillanatokat. Sürgősségi hátizsákban vagy kempingezésnél biztosan jól jön, valóban sok a felhasználási lehetőség, és aki felkészült, az nem lepődik meg!

   
  9 640 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 140 Ft Raktáron

  Ez az eszköz minden barkácsolónak és szakembernek egyaránt örömet okoz! Ezzel a speciális fogantyúval a csempe vagy a falburkolat lerakása gyerekjáték lesz. Használata egyszerű - helyezze a fogantyút a lerakott vagy frissen ragasztott csempe közé, húzza meg az anyát, így kiegyenlíti a felületet. Miután a ragasztó megszilárdult, távolítsa el a fogantyút....

   
  3 140 Ft
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 12 270 Ft Raktáron

  Praktikus túlélőkészlet műanyag párnázott és visszazárható dobozban. A készlet minden szabadtéri tevékenységhez alkalmas.

   
  12 270 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 550 Ft Raktáron

  Eredeti találmány, amellyel minden barkácsnak örömet szerezhet! Sokoldalú kellék, 15 erős mágnest tartalmaz, amelyek a szerszámok és tartozékok rögzítésére szolgálnak, pl. kulcsok, fúrófejek, csavarok, anyacsavarok stb. Így segít gyorsabban és könnyebben  végezni a munkát, mivel szabad marad a keze, egyúttal pedig minden kéznél lesz. Varráshoz és más...

   
  4 550 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 14 020 Ft Raktáron

  InnovaGoods Airpro + hordozható kompresszor 12 V-ra. Hasznos felszerelés az autóba. Gumiabroncs felfúvására alkalmas és főleg azon sofőröknek hasznos, akik a ragasztást részesítik előnyben a pótgumi felhelyezésével szemben. Ugyancsak használható felfújható matracokra, strandlabdákra stb.

   
  14 020 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 040 Ft Raktáron

  Kiváló segédeszköz, amely pont elfér a pénztárcájába. Ezzel a praktikus kütyüvel játékszerrel megbirkózhat egy csomó dologgal. A kárty0 11 funkciót kínál, amelyek közé például a sörnyitó, dobozos ital nyitó, vonalzó, csvarhúzó stb. tartoznak.

   
  1 040 Ft
  62 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 370 Ft Raktáron

  Szögolló az ezermestereknek! Többé nem kell szenvednie a szögmérővel olyan helyeken, ahol nehéz manőverezni. Nem kell többé ceruzát keresnie, hogy megjelölje a szöget. Ezzel az ollóval könnyedén beállíthatja a szöget 45°-135° tartományba, és azonnal bele is vághat! Az ollót jól lehet tartani, nagyon éles, cserélhető pengével rendelkezik, és rendkívül...

   
  4 370 Ft
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 620 Ft Raktáron

  Könnyű és strapabíró műanyagból készült, kompakt, hordozható fúróélező a tompa fúrók tökéletes élezéséhez. Az élező a legtöbb 2–12,5 mm átmérőjű fúróval kompatibilis. Három speciális, a fúrók átmérőjéhez igazított horonnyal rendelkezik. Csak rögzítse a fúró-csavarbehajtóra, helyezze be a fúrót és indítsa el, a csiszolópapír gondoskodik a tökéletes hegyről.

   
  2 620 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 14 020 Ft Raktáron

  Egyedi mikroszálas henger adagolóval, amely egyenletesen és simán adagolja a festéket a hengerbe. Ennek a hengernek hála már nem kell újságokkal letakarnia a padlót és a bútorokat, 5 perc alatt lefesti az egész falat, 20 perc alatt pedig az egész szobát és időt és pénzt takaríthat meg! Ezzel a hengerrel kényelmesen eljuthat nehezen elérhető helyekre és...

   
  14 020 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2-3 napon belüli postázással
 • 1 040 Ft Raktáron

  Itt a sürgősségi mentés! Szeret utazni és kirándulni, például biciklivel? Szerszámosládát nem akar magával vinni, hiszen minden rendben lesz. De lám, egy laza csavar. A mini kerékpáros csavarhúzók nem csak díszek és kulcstartók, hanem igazi csavarhúzóként is szolgálnak majd. Nincs más dolga, mint a kulcsokra akasztani, így mindig kéznél lesznek minden...

   
  1 040 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 90 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 8 230 Ft Raktáron

  Ügyes és tartós eszköz a bútorok emelésére és szállítására a padló károsítása nélkül. Az átgondolt tervezésének hála kényelmesen felemeli, áthelyezi és egyenesbe hozza a bútorokat, elektromos készülékeket. A készlet 4 nagyon tartós csúszásgátló alkatrészt tartalmaz kerekekkel és egy emelőkart, akár 200 kg-ra. Kis méreteinek köszönhetően a készlet könnyen...

   
  8 230 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 740 Ft Raktáron

  A fúróra erősíthető fém fej egy olyan eszköz, amely megkönnyíti a munkát minden barkácsoló számára. Csatlakoztassa a fejet bármilyen fúróhoz, akkus fúróhoz vagy más fejhez, ¼“ átmérővel. Hajlékony és rugalmas anyagból készült, így szükség szerint hajlítja, és így a nehezen hozzáférhető helyekre is eljut. A csavarok meglazítása és meghúzása egyszerű lesz.

   
  1 740 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 65 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 850 Ft Raktáron

  Élesítse a késeit egy pillanat alatt az InnovaGoods kompakt élezőjével. Nagyon praktikus, biztonságos és hatékony. Többféle fenést tesz lehetővé, könnyedén és kényelmesen érheti el vele az optimális eredményeket, és kompakt méretének köszönhetően nem foglal el feleslegesen sok helyet.

   
  3 850 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 850 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods törött csavar eltávolító készlet lehetővé teszi olyan csavarok kicsavarását is, amelyeket szabványos csavarbehajtóval nem lehet kicsavarni. A fúrók edzett acélból készültek, ami nagyon kemény és tartós.

   
  3 850 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 11 920 Ft Raktáron

  Aki felkészült, nem érheti meglepetés és ez duplán érvényes az utazás során. Egészítse ki az autós felszerelését ezzel a kompresszorral, amellyel bárhol és bármikor felfújhatja a gumiabroncsokat, hiszen szivargyújtóval használható.

   
  11 920 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 900 Ft Raktáron

  Még a legtapasztaltabb asztalosok is gondokkal szembesülnek a pontos szögelhelyezéssel nagyobb panelprojekteknél. Megpróbálhatja meghosszabbítani a gyártósort egy kis szögmérővel, de még egy kis hiba is azt eredményezi, hogy a gyártósor annál inkább meghosszabbodik, minél nagyobb a hiba.

   
  4 900 Ft
  23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 270 Ft Raktáron

  Az átlátszó analóg kijelzővel ellátott elem tesztelő egy kompakt eszköz, amellyel ellenőrizheti, hogy a használt elemek és az újratölthető elemek működnek-e. Ennek a teszternek köszönhetően ellenőrizheti, hogy a tárolt elemek közül melyek alkalmasak a használatra, és melyeket kell ártalmatlanítani.

   
  2 270 Ft
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 250 Ft Raktáron

  A Multi-Cut 3 az 1-ben olló a műhelyben vagy a garázsban, vagy a kertészeti munkákhoz szükséges kellék. Segítségével könnyedén vághat gipszkartont, szőnyeget vagy kartont is. Kábeleket, vezetékeket és bőrt is vághat. Biztonságosan használhatja gumin, alumíniumon, műanyagon és az apró gallyak eltávolításához is.

   
  5 250 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 11 390 Ft Raktáron

  Drivelite vezeték nélküli teljes csavarhúzó készlet az InnovaGoods-tól. Az eredeti többpozíciós kialakításnak köszönhetően minden helyhez jól alkalmazkodik. Két pozíciót enged meg - egyenes és pisztoly típusút. Rendelkezik lámpával, melynek köszönhetően könnyen megvilágítja a munkafelületet. Mit kínál még?

   
  11 390 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 6 130 Ft Raktáron

  A címkéző egy kisméretű mechanikus nyomtató, amely öntapadó szalagra bélyegzi a feliratokat. Alkalmas minden barkácsolónak és otthonra. Bármilyen betűt és számot bélyegezhet. Amikor a címke elkészült, a feliratozógép levágja a szalagot, és a címke használatra kész. Ragasztható poharakra, naplókra vagy műanyag dobozokra.

   
  6 130 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 97 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  6 az 1-ben túlélőkészlet praktikus dobozban. Rengeteg hasznos eszközt talál benne, amelyek segítenek túlélni a természetben (erdőben és hegyekben) a nehéz pillanatokat. Sürgősségi hátizsákban vagy kempingezésnél biztosan jól jön, valóban sok a felhasználási lehetőség, és aki felkészült, az nem lepődik meg!

   
  3 500 Ft
  88 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 740 Ft Raktáron

  Praktikus eszköz minden ezermesternek. Nem hiányozhat egyetlen műhelyből sem. A satu könnyen a munkalaphoz rögzíthető, és minden kézművesnek vagy modellezőnek jó szolgálatot tesz. A bilincs 2 cm-re nyitható és kisebb munkákhoz is használható.

   
  1 740 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 760 Ft Raktáron

  Minden háztartás szeretni fogja Blovakot. Ez az újratölthető eszköz pumpaként működik, ugyanakkor vákuumszivattyú is. Egyszerűen fújhatja fel vele a labdát vagy a felfújható nyugágyakat a vízbe, miközben élelmiszerekkel, ruhákkal stb. teli zacskókat vákuumozhat vele. 10 perces ciklusokban működik és automatikusan kikapcsol. Egyéb tartozékokat is tartalmaz.

   
  8 760 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 850 Ft Raktáron

  A fa csiszolásának forradalmi módja, amelyet kifejezetten szabad és szabálytalan formák csiszolására fejlesztettek ki. A faragó korong ideális faragáshoz, szobrászathoz és anyag gyors csiszolásához.

   
  3 850 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 5 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 561 Ft Raktáron

  Erősen mágneses tartó csavarokra, amelyet bármilyen mágneses felülethez rögzíthet. Ez azt jelenti, hogy ha csavarra vagy szerszámokra van szüksége, akkor nem kell lemásznia a létrán. Egyszerűen rögzítse a tartót a létrához vagy bármilyen más fémlemezhez, amelyet kéznél tart. Ezután tegyen a tartóba mindent, amire szüksége van, és már indulhat is!

  Választható 1x Méret
  2 561 Ft
  Választható 1x Méret
  Elérhetőségek megjeleítése
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 130 Ft Raktáron

  Praktikus 90 minőségi bitből álló készlet univerzális csavarhúzóval, amely minden ezermesternek tetszeni fog. A készlet ideális elektronikai és okoseszközök javításához.

   
  6 130 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 410 Ft Raktáron

  Nagyszerű kütyü, amely minden irodai íróasztalhoz vagy gyerekszoba asztalhoz hasznos lesz. Tartson kéznél minden fontos dolgot ezzel az eredeti 2 felragasztható fiókból álló készlettel az asztalon, amely extra tárhelyet biztosít. 10 db kiváló minőségű kétoldalas matricával rögzítheti őket az asztalra. Univerzálisak, és bárhol használhatók anélkül, hogy a...

   
  8 410 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 720 Ft Raktáron

  Az asztalos sarokbilincs egy olyan eszköz, amely nem hiányozhat egyetlen barkácsműhelyből sem. Otthonába is alkalmas a keretek egyszerű elkészítéséhez. A négy sarokbilincsnek köszönhetően egyszerűen megragadhat több fadarabot, és 90°-os szögben összefúrhatja vagy összeragaszthatja őket. A derékszögű bilincsek garantálják a pontos fúrást vagy ragasztást.

   
  4 720 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 370 Ft Raktáron

  Praktikus fúrósablon, amely megkönnyíti a lyukak fúrását a falban. Két mozgatható vonalzója van (vízszintes és függőleges), centiméteres skálával és 5 mm átmérőjű furatokkal. A speciális rögzítőcsavarok megkönnyítik a beállítás rögzítését és a szerszám szilárdan a helyén tartását fúrás közben.

   
  4 370 Ft
  27 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 760 Ft Raktáron

  A rozsdamentes acél bútoremelő a legjobb barátja lesz a műhelyben és otthon is. Időt takaríthat meg az ajtók, ablakok, szekrények stb. beszerelésekor. Tartós acél tokból készült.

   
  8 760 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 270 Ft Raktáron

  A fa felületén már az apró karcolások is jól láthatóak. Ez a 6 filctollból és 6 különböző színű viaszból álló készlet segít javítani bútorai, padlói és még sok minden más megjelenését.

   
  2 270 Ft
  20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 72 a 99 tételből