Egyéb játékok

Egyéb játékok

Nem tudja, milyen ajándékot vegyen egy ünnepi alkalomra, születésnapra vagy éppenséggel a fa alá? Ez a kategória különféle gyermekjátékokat és eszközöket kínál, amelyek minden bizonnyal boldoggá teszik majd a gyerekeket. Ha egy kisfiú számára keres ajándékot, akkor nézze meg az autók, modellek és építőjátékok kategóriánkat, ha pedig egy lány számára, akkor biztosan megtalálja a megfelelőt a játékbabák, plüssök vagy a rajz és festés kategóriában.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 97 tételből
 • 7 347 Ft Raktáron

  Az egyik legaranyosabb interaktív játék, amelyet biztosan imádni fognak a gyermekei! Ez az interaktív elefánt tud mozogni, betakarni a nagy füleivel a szemét és ami a legjobb - énekel is! Elég megnyomni a bal vagy a jobb lábát, és az elefánt megmutatja, hogy mi mindent tud. 

  Választható 2x Szín
  7 347 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 500 Ft Raktáron

  Aranyos interaktív hörcsög, amely tökéletes ajándék fiúknak és lányoknak. A hörcsög megismétel mindent, amit mond neki és bólint - nézze meg az alábbi videót a leírásban!

   
  3 500 Ft
  84 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 041 Ft Raktáron

  Gyönyörű kivetítő az éjszakai égbolt minden kedvelőjének! 360°-ban forog és nagyszerű fény show-t kínál közvetlenül otthonában. Ha azonban nem akarja, csak nyomja meg a gombot, és a kivetítő lámpaként világít.

  Választható 3x Szín
  4 041 Ft
  Választható 3x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  74 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 434 Ft Raktáron

  Ha nosztalgiára vágyik, vagy szeretné megmutatni gyermekeinek, hogyan néztek ki a játékok néhány évvel ezelőtt, akkor ez a konzol pontosan Önnek való. A Sup GameBox digitális játékkonzol 400 retró játékot rejt magában, amelyek közül nem hiányzik a jól ismert Super Mario. Méreteinek köszönhetően könnyen elfér a táskájában, zsebében vagy hátizsákjában, sőt...

  Választható 5x Szín
  6 434 Ft
  Választható 5x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  77 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 587 Ft Raktáron

  A karaoke mikrofon felhőtlen szórakozást biztosít az estélyeken, az ünnepségeken, nyilvános eseményeken és otthon is. Ébressze fel önmagában és gyermekeiben az énekes szupersztárt és énekelje el kedvenc dalait bárhol és bármikor.

  Választható 4x Szín
  4 587 Ft
  Választható 4x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 500 Ft Raktáron

  4 Review(s)

  Aranyos interaktív hörcsög, amely tökéletes ajándék fiúknak és lányoknak. A hörcsög megismétel mindent, amit mond neki és bólint - nézze meg az alábbi videót a leírásban!

   
  3 500 Ft
  19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 370 Ft Raktáron

  Bájos szamár, amely jár, sőt beszél! Elég beszélni hozzá és pontosan úgy ismétli meg a mondatot, ahogy ön mondta. Autentikus és kellemes hangja van, ez pedig az egyik oka annak, amiért a gyermeke imádni fogja. 23 cm magas és 3 AAA elemmel működik, amelyek nem képezik a csomag részét.

   
  4 370 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 954 Ft Raktáron

  A Planelaunch kilőhető repülővel az egész család jót szórakozhat! EPP polimer anyagokból készült, amelyek könnyűek, rugalmasak és ütésállóak. Kiviheti a parkba, a kertbe vagy a tengerpartra. A repülőgép könnyen összeszerelhető, teljesen biztonságos a gyermekek számára, és nincs szüksége hozzá elemre, így bármikor és bárhol élvezheti a játékot.

  Választható 2x Szín
  4 954 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  27 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 370 Ft Raktáron

  Doboz, amelyben kislánya tejfogait, köldökzsinórját vagy az első hajtincsét tárolhatja. Ötletes módszer, hogyan őrizzük meg az emlékeket azokra a pillanatokra, amikor gyermekünk még kicsi volt.

   
  4 370 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 970 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Ezek a világító rudak kiválóak partikra, ünneplésekre! Lightstick vagy kémiai fény néven ismertek és különböző eseményeken használják őket, mint például gyerektáborok, ünneplések, diszkók, koncertek vagy bárokban. Hasznos lehet megvilágításra rossz látási körülmények között is, vagy autóbalesetek jelzésére éjjel.

   
  2 970 Ft
  70 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 370 Ft Raktáron

  Doboz, amelyben kisfia tejfogait, köldökzsinórját vagy az első hajtincsét tárolhatja. Ötletes módszer, hogyan őrizzük meg az emlékeket azokra a pillanatokra, amikor gyermekünk még kicsi volt.

   
  4 370 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 090 Ft Raktáron

  Ezzel a nem hétköznapi lámpával minden éjjel a csillagos ég alatt aludhat, otthona kényelmében! Ez az egyedi éjjeli lámpa bekapcsolás után égbeli hangulatot teremt a falon és a mennyezeten, planetáriummá varázsolva a gyerek- vagy hálószobát. Statikus csillagok vagy csillogó világegyetem - egyszerűen STAR MASTER.

   
  2 090 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 219 Ft Raktáron

  Ideális segédeszköz gyermekei szórakoztatásához a rövidebb és hosszabb utakon. Vége a játékok, étel, ital és egyéb dolgok állandó vadászatának utazás közben, minden kényelmesen elhelyezhető az asztalkán vagy a zsebekben az oldalán. Puha habból készült, így teljesen biztonságos.

  Választható 1x Szín
  4 219 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 9 194 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  A Happy Nappers úgy néz ki, mint egy aranyos játékpárna, de sokkal több van benne! Ez az imádnivaló párna kinyitható, és puha hálózsákká változik, amelybe a gyerekek belebújhatnak és álomországba sodródhatnak. Ébredés után egyszerűen csomagolja össze  párnává.

  Választható 2x Gyerek motívum
  9 194 Ft
  Választható 2x Gyerek motívum
  Elérhetőségek megjeleítése
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 510 Ft Raktáron

  Ez az ágy feletti sátor mesebeli hangulatot biztosít gyermekeinek. Gyermekei nemcsak biztonságban érzik magukat a sátorban, de a nagyszerű kialakításnak köszönhetően úgy érzik magukat, mint egy mesében. Remek dekoráció gyerekszobába, a sátor saját teret és menedéket biztosít gyermekeinek.

  Választható 2x Motívum, 3x Variáns
  5 510 Ft
  Választható 2x Motívum, 3x Variáns
  Elérhetőségek megjeleítése
  29 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 250 Ft Raktáron

  Táncoló és éneklő plüss kaktusz, amely felkelti a gyerekek figyelmét, de a felnőttek is jól szórakoznak vele! A kaktusz 30 cm magas és 3x AA elemmel működik (nem tartozék). A bekapcsolás után énekelni és táncolni kezd. Nézze meg az alábbi leírásban található videót!

   
  5 250 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 250 Ft Raktáron

  Nagyszerű asztali foci, amely a sport minden kis és nagy szerelmesének szuper szórakozásként szolgál! A játéknak ez a nem hagyományos, de nem kevésbé praktikus változata két játékos számára készült, vezérlése nagyon egyszerű, és kis méretének köszönhetően nem kell nagy hely a játékhoz. Ezenkívül összecsukható, így játék után sehol sem lesz útban. Mérete...

   
  5 250 Ft
  23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 570 Ft Raktáron

  A gyermekek biztonsága mindig az első helyen van, ezért ez a biztonsági póráz karkötővel nagyszerű a forgalmas városokba, bevásárlóközpontokba vagy nagyobb eseményekre, például fesztiválokra.

   
  1 570 Ft
  36 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 920 Ft Raktáron

  Szórakoztató módszert keres, hogy hogyan szedje rá a gyerekeket a példák számolására vagy az írás gyakorlására? Vagy környezetbarát módon gondolkodik és szívesen beszerezne valamit a gyerekeknek, amelyet újra használhatnak? Ezzel a nagy világító táblával nyert ügye van! 

   
  1 920 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 9 194 Ft Raktáron

  A PVP 3000 játékkonzol visszavezeti gyermekkorába! Ki ne szeretné újra játszani ifjúsága játékait. Most újra átélheti a játék és a virtuális világ élményét, sőt, gyermekének is megmutathatja, hogyan töltötte egykor szabadidejét. A konzolra több mint 70 000 játék van telepítve, így hosszú órákon át szórakoztathatja gyermekeit. Csak válassza ki kedvenc...

  Választható 2x Szín
  9 194 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 041 Ft Raktáron

  Intelligens tablet. Nemcsak szórakoztat, hanem segít a gyerekeknek angolul tanulni, gyakorolni a helyesírást, matikát, összehasonlítani a szavakat képekkel! Ezenkívül segít a látásuk, hallásuk, problémamegoldó képességük és általános ismereteik fejlesztésében. Élvezni fogják a dalokat és a fejlesztő játékokat, miközben Ön ellazul annak tudatában, hogy a...

  Választható 2x Szín
  4 041 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 370 Ft Raktáron

  Tökéletes interaktív játék minden gyermeknek. A kandúr ismétli a szavakat és a hangokat, valamint nyávog, ha a mancsára lép. 3 éves kortól ajánlott.

   
  4 370 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 370 Ft Raktáron

  Szeretné felfrissíteni belső terét és valami kreatívra vágyik? Akkor ezt a varázslatos fát kínáljuk, amit Ön is felnevelhet! Nincs más dolga, mint megtölteni varázsvízzel, amit a csomagban is kap, majd csak nézze, hogyan változik fokozatosan a fa, és hogyan borul gyönyörű rózsaszín virágokba.

   
  4 370 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 760 Ft Raktáron

  Kreatív fúró készlet, amely segíti gyermekeit a kézügyesség javításában. Az elektromos fúróval a gyerekek saját képzeletük szerint különféle képeket fúrhatnak az táskába.

   
  8 760 Ft
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 500 Ft Raktáron

  Focizni a nappaliban vagy a gyerekszobában? Nem probléma! Ezt a szórakoztató lebegő labdát a felnőttek és az aktív gyerekek is értékelik. A speciális konstrukció egy alsó csúszó felületből áll, ventilátorral és egy szilárd felső burkolattal, hab párnázással a bútorok védelme érdekében. A korong lebeg és fényhatásai vannak. 14 cm átmérőjű, 4 db AAA elem...

   
  3 500 Ft
  42 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 760 Ft Raktáron

  A retro játékkonzol segítségével visszatérhet a gyermekkorába. Újra átélheti a Super Mario, a Pac-Man vagy a Mortal Kombat harcainak élményét. 620 előre telepített játék vár önre a konzolon. Így nem kell időt pazarolnia a kazetták cserélgetésével és azonnal órákig tartó olthatatlan szórakozásba vághat bele.

   
  8 760 Ft
  19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 620 Ft Raktáron

  Szeretné felfrissíteni belső terét, és egyben valami kreatívat keres? Akkor ezt a varázslatos fát kínáljuk önnek, amelyet maga is felnevelhet! Nincs más dolga, mint megtölteni varázsvízzel, amit a csomagban is kap, aztán már csak néznie kell, hogyan változik fokozatosan a fa, és hogyan borul gyönyörű rózsaszín virágokba.

   
  2 620 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 530 Ft Raktáron

  3D toll a kreatív alkotáshoz. Nemcsak rajzolásról van szó, ennek a technológiának hála lehetőség nyílik különféle műanyag tárgyak létrehozására. A toll ugyanazon az elven működik, mint az olvasztópisztoly, csak állítsa be a megfelelő hőmérsékletet, hogy a behelyezett anyag elkezdjen olvadni, és már alkothat is. Véletlenszerű színváltozatot küldünk az...

   
  7 530 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 740 Ft Raktáron

  Most már nem kell a gyerekei miatt aggódnia a zsúfolt helyeken vagy kint. A biztonsági gyerekpóráznak köszönhetően nagyszerűen az ellenőrzése alatt tarthatja a helyzetet.

   
  1 740 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 321 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Egy plüss táncoló és éneklő kaktusz, amely leköti a gyerekek figyelmét, de a felnőttek is nagyon jól fognak szórakozni vele! A kaktusz 30 cm magas és 3x AA elemmel működik (nem tartozék). Bekapcsoláskor énekelni és táncolni kezd. Javasoljuk, hogy nézze meg az alábbi képaláírásban található videót!

  Választható 1x Motívum
  5 321 Ft
  Választható 1x Motívum
  Elérhetőségek megjeleítése
  21 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 130 Ft Raktáron

  A 6 különböző fényjelenettel rendelkező MagicLamp projektor azonnal varázslatot hoz az otthonába! Változtassa otthonát az űr, a csillagos égbolt, a víz alatti világ obszervatóriumává, vagy hozzon létre tökéletes hangulatot egy ünnepléshez vagy randevúhoz! Éjszakai lámpaként is használható, 3 különböző színű fénnyel!

   
  6 130 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 500 Ft Raktáron

  Vidám plüssmajom, amely papírzsebkendők vagy nedves törlőkendők csomagolásáként szolgál. A majom bárhová felakasztható, például otthon vagy az autóban, és gyermekei kényelmesen húzhatnak belőle szalvétát vagy zsebkendőt. A majom hossza 52 cm.

   
  3 500 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 040 Ft Raktáron

  Pattogó, világító Galaxy labda, amely hosszú órákon keresztül szórakoztatja a gyerekeket! 6,5 cm átmérő, könnyen tárolható.

   
  1 040 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 250 Ft Raktáron

  Gyermeke fél a sötéttől, vagy rosszul alszik? Bekapcsoláskor ez a teknős megvilágítja az egész szobát egy éjszakai égbolttal, csillagokkal és egy holdval. 8 különböző csillagképet vetít, és 4 különböző nyugtató dallamot játszik, amelyekkel gyermeke könnyebben elalszik. A fény 45 perc múlva automatikusan kikapcsol. 3 AAA elemmel működik, amelyek nem...

   
  5 250 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 390 Ft Raktáron

  Vegyen gyermekének egy eredeti ajándékot és adjon neki egy saját dinoszauruszt, amely tojásból kel ki! Elég egy vízzel teli tálba tenni, majd 12 - 24 óra elteltével a tojás repedezni kezd és a dinoszaurusz 48 órán belül világra jön!

   
  1 390 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 850 Ft Raktáron

  Nagyszerű éjszakai égbolt projektor, amelyet a gyerekek és a felnőttek is szeretni fognak. Ki ne szeretne ágyban aludni, miközben a varázslatos éjszakai égbolt világít fölötte? A pihenés és a relaxáció eszközeként, valamint dekorációként is szolgál. Különböző színeket váltogat (vörös, zöld, kék vagy sárga), és számos vetítési lehetőséget kínál. 3 db AA...

   
  3 850 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 740 Ft Raktáron

  A tigrismotívummal ellátott műanyag sárkány ideális kiegészítő az őszi futkározásokhoz! A sárkány mérete 120 x 61 cm. A csomag tartalmaz egy sárkányt, konstrukciót és sárkányeregető fogantyút kötéllel.

   
  1 740 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 8 230 Ft Raktáron

  Okos és praktikus digitális LCD tábla, amelyet gyerekek és felnőttek is használhatnak. Egyszerű használni és ideális kicsi gyerekeknek, akik írni tanulhatnak és tökéletesíthetik a rajztudásukat. Üzenetekre is használhatja az otthonában vagy jegyzeteket írhat rá, amit nem szeretne elfelejteni. Ha az adott információ vagy rajz már nem aktuális, egy...

   
  8 230 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 510 Ft Raktáron

  PLA tollbetét 3D modellező tollhoz. A húr 5 méter hosszú és PLA polimerből készült. A színt véletlenszerűen küldjük az aktuális készlet szerint.

   
  510 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 347 Ft Raktáron

  Nagyon aranyos plüssjáték, amely egyszerre tud énekelni és táncolni. Gyönyörűen néz ki, és minden gyermeknek tetszeni fog. Az egyszarvút a póráz végén található vezérlővel vezérelheti, és ceruzaelemekkel működik. Remek interaktív plüssjáték, amely segíti a gyermek kognitív és motoros készségeinek fejlesztését.

  Választható 2x Szín
  7 347 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  43 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 620 Ft Raktáron

  Nagyszerű zászló, félelmetes mintával, amelyet egyetlen igazi kalóz sem hagyhat ki! Ha nem akarja egy rúdra helyezni, a zászló végén szalagok is vannak, amelyekkel valamihez hozzákötheti. A zászló mérete 90 x 150 cm.

   
  2 620 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 620 Ft Raktáron

  Eredeti vinil lámpa szellemmotívummal az InnovaGoods márkától. Aranyos kialakításának köszönhetően gyerekszobában is használható lámpaként, éjszakai lámpaként vagy játékként. Kikapcsoló gombbal rendelkezik, több színben tündököl, és nem melegszik fel, így gyermekei nem égetik meg magukat.

   
  2 620 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 090 Ft Raktáron

  Szervezze meg gyermekei álmai buliját! Ezzel a buborékpisztollyal jól fognak szórakozni! Csak a pisztoly végét kell a buborékfújóba meríteni, majd bekapcsolni. Percenként több száz buborékot kap. A készülék elemmel működik (nem tartozék).

   
  2 090 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 020 Ft Raktáron

  Gyermek dob nyakba akasztható zsinórral és két pálcával nem hiányozhat a hangszer gyűjteményből! A dob nyakba akasztható hevederrel rendelkezik, így lehetőség van járás közben dobolni vagy masírozni. A dob segít a ritmusérzék kialakításában.

   
  4 020 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 000 Ft Raktáron

  Varázslatos szivárvány projektor, amely mellett jobban alszanak majd a kisebbek és a nagyobbak! Nagyszerű a design-ja és főleg éjjelilámpaként használható. 

   
  7 000 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 620 Ft Raktáron

  Káprázatos hercegnő korona hozzáillő fülbevalókkal.

   
  2 620 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 860 Ft Raktáron

  A csillagszórók a szórakoztató pirotechnikai eszközök közé tartoznak. A meggyújtás után elkezdenek égni és sisteregni. Az égés hosszát és intenzitását a csillagszóró hossza határozza meg (ebben az esetben 28 cm). Az ár az egész tasakra vonatkozik, amely 10 csillagszórót tartalmaz.

   
  860 Ft
  69 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 390 Ft Raktáron

  Vicces formálható anyag, amely többféleképpen alakítható és nyújtható. A massza belsejében gyönyörű és színes korallhalak találhatók, amelyekbe gyermekei egyszerűen beleszeretnek.

   
  1 390 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 740 Ft Raktáron

  Talán mindenki szeret gyönyörű nagy buborékokat fújni, de nem mindig sikerülnek. Ezzel a készlettel mindenkinek sikerülni fog! Egy speciális fúvókának köszönhetően soha nem fog megtörténni, hogy gyermekének nem sikerülne buborékot fújnia, ha pedig egy speciális kesztyűt is felhelyez, akkor egy mesében fogja érzi magát. A buborékok nem pattannak szét, a...

   
  1 740 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 801 Ft Raktáron
  Kiárusítás!

  Tökéletes és puha ujjas pléd, csillagos mintával, Főleg a hidegebb hónapokban válik gyermekei kedvenc kiegészítőjévé.A csillagok a pléden világítanak, tehát a hosszú téli estéken melegít és gyönyörű hangulatot is teremt, amely kellemes és nyugtató érzést kelt. Ideális mindazok számára, akik szeretik a meleget és egyúttal szabad kezeket is szeretnének.

  Választható 2x Szín
  6 801 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 250 Ft Raktáron

  Plüss táncoló és éneklő kaktusz, amely leköti a gyerekek figyelmét, de a felnőttek is nagyon jól fognak szórakozni vele! A kaktusz 30 cm magas és USB-ről táplálható. Bekapcsoláskor énekelni és táncolni kezd. Javasoljuk, hogy nézze meg az alábbi termékleírásban található videót!

   
  5 250 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 040 Ft Raktáron

  A csillagszórók a szórakoztató pirotechnikai eszközök közé tartoznak. A meggyújtás után elkezdenek égni és sisteregni. Az égés hosszát és intenzitását a csillagszóró hossza határozza meg (ebben az esetben 40 cm). Az ár az egész tasakra vonatkozik, amely 5 csillagszórót tartalmaz.

   
  1 040 Ft
  85 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 903 Ft Raktáron

  Gyerekekkel fogat mosni? Általában csak egy dolgot jelent - idegesség, győzködés vagy vita! E vidám homokóra segítségével a gyerekek már alig várják a fogmosást. Amint a gyerekek elkezdenek fogat mosni, fordítsa meg a homokórát, és mossa a fogát, amíg le nem jár. A teljes idő 3 perc. Műanyagból és üvegből készült. Mérete 10 x 2 x 2 cm.

  Választható 2x Szín
  903 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  55 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 7 000 Ft Raktáron

  A vécépapírt lövöldöző vízipisztoly a szokásos vécépapírt papírgolyókká varázsolja, akárcsak fiatal korában az iskolában. Nem kell aggódnia a falon vagy a bútorokon lévő koszos foltok miatt, mert csak tiszta vizet kell önteni a pisztolyba, ragasztó és egyéb vegyszerek nélkül. A toalettpapír lövő vízpisztoly ezért beltéri és kültéri használatra egyaránt...

   
  7 000 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 903 Ft Raktáron

  Tegye boldoggá az összes kislányt ezzel a szivárványos hajkiegészítővel. Sok frizurát varázsolhat vele, kipróbálhatja fonatba, kontyba tenni vagy szivárványos melírként lazán hagyhatja a hajában. a hajdísz klipsszel van ellátva, melynek köszönhetően fájdalommentesen távolíthatja el a hajból.

  Választható 3x Motívum
  903 Ft
  Választható 3x Motívum
  Elérhetőségek megjeleítése
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 75 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 970 Ft Raktáron

  Színes éjjeli LED lámpa egyszarvú formájában, amely a kicsik és a nagyon kiváló társa lesz az elalvás során. A hasonló lámpákkal ellentétben ez az intelligens kivitel nem törik össze az esés következtében és nem is forró, tehát száz százalékban biztonságos. A gyermekek játékként is használhatják a lámpát.

   
  2 970 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 040 Ft Raktáron

  Pattogó, világító Galaxy labda, amely hosszú órákon keresztül szórakoztatja a gyerekeket! 5,5 cm átmérő, könnyen tárolható.

   
  1 040 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 510 Ft Raktáron

  Kifinomult és nem feltűnő széf, amelyet könnyedén elrejthet, még akkor is, ha szem előtt van! Ez a könyv gondoskodik minden értékes tárgyáról. A széf nem csak tökéletesen álcázható a könyvtárban, de természetesen bezárhatja is, és így biztosíthatja értékeit a kutakodók ellen.

  Választható 1x Szín
  5 510 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 040 Ft Raktáron

  A ma már hagyományosnak számító, népszerű "hacky sack" labda különféle motívumokkal és színekben kapható. A labda puha anyagból készült és golyókkal van lazán töltve.

   
  1 040 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 140 Ft Raktáron

  Eredeti vinil lámpa dinoszaurusz motívummal az InnovaGoods márkától. Aranyos kialakításának köszönhetően gyerekszobában is használható lámpaként, éjszakai lámpaként vagy játékként. Kikapcsoló gombbal rendelkezik, több színben tündököl, és nem melegszik fel, így gyermekei nem égetik meg magukat.

   
  3 140 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 7 000 Ft Raktáron

  Szuper játékfényképezőgép 2"-os LCD kijelzővel, beépített mikrofonnal és fényképező és videó funkcióval. Szeretne kedveskedni a kis fotósának? Ez a színes dizájnnal rendelkező, 5 gombos, könnyen kezelhető játékfényképezőgép egyértelmű választás!

   
  7 000 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 970 Ft Raktáron

  A színes nejlon sárkány kitűnő kiegészítő az őszi szórakozásra! A sárkány mérete 118 x 98 cm. A csomagban egy sárkány, egy konstrukció és egy zsinór található, fogantyúval.

   
  2 970 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 040 Ft Raktáron

  Kis henger rózsaszín konfettivel, amely egy női táskában is elfér vagy egy nagyobb zsebben, amellyel váratlan meglepetést okozhat. A henger magassága kb. 15 cm.

   
  1 040 Ft
  12 darab 2-3 napon belüli postázással
 • 3 117 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel
  Kiárusítás!

  Eredeti és szórakoztató interaktív játék, amelyet gyermekei imádni fognak! Ez a mókus tud nevetni, játszani, puszit adni, aludni stb. 3 éves kortól alkalmas gyerekeknek, beépített érzékelőkkel, mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik, műanyagból készült. 4 db LR44 elemmel működik, melyeket a csomag tartalmaz. Hozzávetőleges méretek: 5 x 12 x 9 cm.

  Választható 2x Szín
  3 117 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 850 Ft Raktáron

  A varázslatos éjszakai égboltot kialakító nagyszerű InnovaGoods Galaxy LED projektor ideális világítás vagy dekoráció kicsik és nagyok ágya mellé. Ön vagy gyermekei minden este közvetlenül a szobájukban élvezhetik a csillagos eget! Nagyszerű és pihentető légkört teremt, amely ideális az elalváshoz.

   
  3 850 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 040 Ft Raktáron

  Gyönyörű korona minden téli hercegnőnek! A korona PVC-ből készült, kék kövekkel díszítve. Tökéletes kiegészítő a jelmezhez!

   
  1 040 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 690 Ft Raktáron

  A csillagszórók a szórakoztató pirotechnikai eszközök közé tartoznak. A meggyújtás után elkezdenek égni és sisteregni. Az égés hosszát és intenzitását a csillagszóró hossza határozza meg (ebben az esetben 16 cm). Az ár az egész tasakra vonatkozik, amely 10 csillagszórót tartalmaz.

   
  690 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 090 Ft Raktáron

  Feszítse ki, célozzon és lőjjön! Ez a vadász készlet tartalmaz egy lélegzetelállító íjat, 3 színes nyilat tapadókorongokkal csomagban, valamint egy kést. Minden műanyagból készült.

   
  2 090 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 620 Ft Raktáron

  Ezzel a színes, minőségi nylonból készült repülő sárkánnyal, gyermekeivel garantáltan nagyon sok szórakozásban lesz a része! A sárkánynak két fogantyúja van az irányításhoz, a kettős biztosításhoz, összecsukható.

   
  2 620 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 860 Ft Raktáron

  Papírból készült kék lampion fehér pöttyökkel. Ez a szuper darab parádés hangulatot teremt a gyermekeinek az ünnepségeik során! A lampionban nem található tartó a mécsesre.

   
  860 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 10 510 Ft Raktáron

  Mindenki imádni fogja a cseh Rappa gyártó interaktív kutyáját, Bobíkot! A kutya a simogatásokra valósághű hangokat ad ki. A fejét és a farkát is tudja mozgatni. Ez az egyedi, 25 cm-es plüss játék csodálatos ajándék lesz, amelyet gyermeke imádni fog. 3 db AA elemmel működik, melyeket a csomag tartalmaz.

   
  10 510 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 200 Ft Raktáron

  Sün a ketrecben - nagyon népszerű és jól ismert rejtvényfejtő. Szabadítsa ki a sündisznót a ketrecből és fedezze fel Jan Tleskač titkát. Fejtörő, amelynél a tövisek forgatása segítségével kell kijuttatni a sünt a ketresből, majd visszajuttatni oda. Parádés! A fejtörő mérete körülbelül 7,5 cm.

   
  4 200 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 72 a 97 tételből