Egyéb játékok

Egyéb játékok

Nem tudja, milyen ajándékot vegyen egy ünnepi alkalomra, születésnapra vagy éppenséggel a fa alá? Ez a kategória különféle gyermekjátékokat és eszközöket kínál, amelyek minden bizonnyal boldoggá teszik majd a gyerekeket. Ha egy kisfiú számára keres ajándékot, akkor nézze meg az autók, modellek és építőjátékok kategóriánkat, ha pedig egy lány számára, akkor biztosan megtalálja a megfelelőt a játékbabák, plüssök vagy a rajz és festés kategóriában.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 90 tételből
 • 3 740 Ft Raktáron

  Aranyos interaktív hörcsög, amely tökéletes ajándék fiúknak és lányoknak. A hörcsög megismétel mindent, amit mond neki és bólint - nézze meg az alábbi videót a leírásban!

   
  3 740 Ft
  30 darab raktáron (azonnal postázzuk) 30 darab 2 napon belüli postázással
 • 6 440 Ft Raktáron

  Az egyik legaranyosabb interaktív játék, amelyet biztosan imádni fognak a gyermekei! Ez az interaktív elefánt tud mozogni, betakarni a nagy füleivel a szemét és ami a legjobb - énekel is! Elég megnyomni a bal vagy a jobb lábát, és az elefánt megmutatja, hogy mi mindent tud. 

  Választható 2x Szín
  6 440 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  46 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 5 240 Ft-tól A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  A karaoke mikrofon felhőtlen szórakozást biztosít az estélyeken, az ünnepségeken, nyilvános eseményeken és otthon is. Ébressze fel önmagában és gyermekeiben az énekes szupersztárt és énekelje el kedvenc dalait bárhol és bármikor.

  Választható 2x Szín
  5 240 Ft-tól
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 040 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Szórakoztató interaktív majom, amely reagál a különféle ingerekre! Amikor ráfúj, meg akarja csókolni, amikor a fejére csap, vicces reakcióval megfordul! Szerezzen a gyerekeknek egy interaktív háziállatot, amely nemcsak őket, hanem Önt is szórakoztatja.

  Választható 3x Szín
  4 040 Ft
  Választható 3x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 440 Ft Raktáron

  Doboz, amelyben kislánya tejfogait, köldökzsinórját vagy az első hajtincsét tárolhatja. Ötletes módszer, hogyan őrizzük meg az emlékeket azokra a pillanatokra, amikor gyermekünk még kicsi volt.

   
  3 440 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 740 Ft Raktáron

  4 Review(s)

  Aranyos interaktív hörcsög, amely tökéletes ajándék fiúknak és lányoknak. A hörcsög megismétel mindent, amit mond neki és bólint - nézze meg az alábbi videót a leírásban!

   
  3 740 Ft
  31 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 440 Ft Raktáron

  Doboz, amelyben kisfia tejfogait, köldökzsinórját vagy az első hajtincsét tárolhatja. Ötletes módszer, hogyan őrizzük meg az emlékeket azokra a pillanatokra, amikor gyermekünk még kicsi volt.

   
  3 440 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 490 Ft Raktáron

  Bájos szamár, amely jár, sőt beszél! Elég beszélni hozzá és pontosan úgy ismétli meg a mondatot, ahogy ön mondta. Autentikus és kellemes hangja van, ez pedig az egyik oka annak, amiért a gyermeke imádni fogja. 23 cm magas és 3 AAA elemmel működik, amelyek nem képezik a csomag részét.

   
  4 490 Ft
  23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 690 Ft Raktáron

  Ezzel a nem hétköznapi lámpával minden éjjel a csillagos ég alatt aludhat, otthona kényelmében! Ez az egyedi éjjeli lámpa bekapcsolás után égbeli hangulatot teremt a falon és a mennyezeten, planetáriummá varázsolva a gyerek- vagy hálószobát. Statikus csillagok vagy csillogó világegyetem - egyszerűen STAR MASTER.

   
  2 690 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 290 Ft-tól Raktáron

  Ideális segédeszköz gyermekei szórakoztatásához a rövidebb és hosszabb utakon. Vége a játékok, étel, ital és egyéb dolgok állandó vadászatának utazás közben, minden kényelmesen elhelyezhető az asztalkán vagy a zsebekben az oldalán. Puha habból készült, így teljesen biztonságos.

  Választható 3x Szín
  3 290 Ft-tól
  Választható 3x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 990 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Ezek a világító rudak kiválóak partikra, ünneplésekre! Lightstick vagy kémiai fény néven ismertek és különböző eseményeken használják őket, mint például gyerektáborok, ünneplések, diszkók, koncertek vagy bárokban. Hasznos lehet megvilágításra rossz látási körülmények között is, vagy autóbalesetek jelzésére éjjel.

   
  2 990 Ft
  38 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  A gyermekek biztonsága mindig az első helyen van, ezért ez a biztonsági póráz karkötővel nagyszerű a forgalmas városokba, bevásárlóközpontokba vagy nagyobb eseményekre, például fesztiválokra.

   
  1 490 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 490 Ft Raktáron

  Nagyszerű asztali foci, amely a sport minden kis és nagy szerelmesének szuper szórakozásként szolgál! A játéknak ez a nem hagyományos, de nem kevésbé praktikus változata két játékos számára készült, vezérlése nagyon egyszerű, és kis méretének köszönhetően nem kell nagy hely a játékhoz. Ezenkívül összecsukható, így játék után sehol sem lesz útban. Mérete...

   
  4 490 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 540 Ft Raktáron

  A Planelaunch kilőhető repülővel az egész család jót szórakozhat! EPP polimer anyagokból készült, amelyek könnyűek, rugalmasak és ütésállóak. Kiviheti a parkba, a kertbe vagy a tengerpartra. A repülőgép könnyen összeszerelhető, teljesen biztonságos a gyermekek számára, és nincs szüksége hozzá elemre, így bármikor és bárhol élvezheti a játékot.

  Választható 2x Szín
  5 540 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  47 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 740 Ft Raktáron

  Kreatív fúró készlet, amely segíti gyermekeit a kézügyesség javításában. Az elektromos fúróval a gyerekek saját képzeletük szerint különféle képeket fúrhatnak az táskába.

   
  6 740 Ft
  38 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Most már nem kell a gyerekei miatt aggódnia a zsúfolt helyeken vagy kint. A biztonsági gyerekpóráznak köszönhetően nagyszerűen az ellenőrzése alatt tarthatja a helyzetet.

   
  1 490 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 990 Ft Raktáron

  Focizni a nappaliban vagy a gyerekszobában? Nem probléma! Ezt a szórakoztató lebegő labdát a felnőttek és az aktív gyerekek is értékelik. A speciális konstrukció egy alsó csúszó felületből áll, ventilátorral és egy szilárd felső burkolattal, hab párnázással a bútorok védelme érdekében. A korong lebeg és fényhatásai vannak. 14 cm átmérőjű, 4 db AAA elem...

   
  2 990 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 990 Ft Raktáron

  Ha nosztalgiára vágyik, vagy szeretné megmutatni gyermekeinek, hogyan néztek ki a játékok néhány évvel ezelőtt, akkor ez a konzol pontosan Önnek való. A Sup GameBox digitális játékkonzol 400 retró játékot rejt magában, amelyek közül nem hiányzik a jól ismert Super Mario. Méreteinek köszönhetően könnyen elfér a táskájában, zsebében vagy hátizsákjában, sőt...

  Választható 4x Szín
  5 990 Ft
  Választható 4x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  43 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 890 Ft Raktáron

  Vegyen gyermekének egy eredeti ajándékot és adjon neki egy saját dinoszauruszt, amely tojásból kel ki! Elég egy vízzel teli tálba tenni, majd 12 - 24 óra elteltével a tojás repedezni kezd és a dinoszaurusz 48 órán belül világra jön!

   
  890 Ft
  12 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 790 Ft Raktáron

  A tigrismotívummal ellátott műanyag sárkány ideális kiegészítő az őszi futkározásokhoz! A sárkány mérete 120 x 61 cm. A csomag tartalmaz egy sárkányt, konstrukciót és sárkányeregető fogantyút kötéllel.

   
  1 790 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 440 Ft 4 490 Ft -23.39% Raktáron
  AKCIÓ

  Ahol ott van a Slimebub, ott a szórakozás is! Ez egy végtelen lufi, amelyet újra és újra felfújhat. A gyerekek jól szórakozhatnak vele a kertben, a trambulinon vagy az esős napokon akár otthon is. A labda a felfúvás után magától összezáródik, kíméletes a környezethez, nem tartalmaz BPA-t, PVC-t és latext. Praktikus és jól átgondolt játék, amelyet a...

  Választható 1x Szín
  3 440 Ft 4 490 Ft -23.39%
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  Kedvezmény!
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 590 Ft Raktáron

  Pattogó, világító Galaxy labda, amely hosszú órákon keresztül szórakoztatja a gyerekeket! 6,5 cm átmérő, könnyen tárolható.

   
  590 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 740 Ft Raktáron

  Egy szórakoztató játék, mellyel a gyerekek fejleszthetik kézügyességüket. A termék AG10 elemet tartalmaz, nem cserélhető, lemerült elem miatt reklamációt nem fogadunk el. A játék 5 év feletti gyermekek számára ajánlott. A több különböző modell közül véletlenszerűen választunk a raktárkészlet alapján.

   
  740 Ft
  21 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 690 Ft Raktáron

  Szórakoztató módszert keres, hogy hogyan szedje rá a gyerekeket a példák számolására vagy az írás gyakorlására? Vagy környezetbarát módon gondolkodik és szívesen beszerezne valamit a gyerekeknek, amelyet újra használhatnak? Ezzel a nagy világító táblával nyert ügye van! 

   
  2 690 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Talán mindenki szeret gyönyörű nagy buborékokat fújni, de nem mindig sikerülnek. Ezzel a készlettel mindenkinek sikerülni fog! Egy speciális fúvókának köszönhetően soha nem fog megtörténni, hogy gyermekének nem sikerülne buborékot fújnia, ha pedig egy speciális kesztyűt is felhelyez, akkor egy mesében fogja érzi magát. A buborékok nem pattannak szét, a...

   
  1 490 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 490 Ft Raktáron

  A retro játékkonzol segítségével visszatérhet a gyermekkorába. Újra átélheti a Super Mario, a Pac-Man vagy a Mortal Kombat harcainak élményét. 620 előre telepített játék vár önre a konzolon. Így nem kell időt pazarolnia a kazetták cserélgetésével és azonnal órákig tartó olthatatlan szórakozásba vághat bele.

   
  7 490 Ft
  25 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 240 Ft Raktáron

  Gyermekei akár paleontológusok szeretnének lenni, akár fejleszteni akarják kreativitásukat és fantáziájukat, ez a dinoszaurusz formákkal ellátott gyurma készlet mindenképpen boldoggá teszi őket. A szett néhány formát, néhány színes gyurmát és formázó kiegészítőket tartalmaz.

   
  2 240 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 3 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 040 Ft Raktáron

  Káprázatos hercegnő korona hozzáillő fülbevalókkal.

   
  1 040 Ft
  85 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 990 Ft Raktáron

  A kis repülő UFO drón nagy szórakozás minden repülő tárgy rajongónak. Játszhat vele mind otthon, mind a szabadban. A vezérlés teljesen egyszerű, csak a tenyerét kell ráhelyeznie, nincs szükség távirányításra. A repülő drón érzékelőkkel van felszerelve, amelyek reagálnak az akadályokra, ezáltal lelassul vagy leáll. Ütközés esetén automatikusan kikapcsol,...

   
  5 990 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 940 Ft Raktáron

  Káprázatos hercegnő korona hozzáillő fülbevalókkal.

   
  1 940 Ft
  56 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 240 Ft Raktáron

  A színes nejlon sárkány kitűnő kiegészítő az őszi szórakozásra! A sárkány mérete 118 x 98 cm. A csomagban egy sárkány, egy konstrukció és egy zsinór található, fogantyúval.

   
  2 240 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 890 Ft Raktáron

  A Seven gyártó kosara játékokra Elza motívummal a Jégvarázsból, melyet gyermeke imádni fog és motiválja majd, hogy elpakolja játékait. Poliészterből készült. Méretei: 58 x 36 x 36 cm.

   
  3 890 Ft
  13 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 420 Ft-tól A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Nyálkás, zsíros, és egyszerűen cool! Ezzel a slime-mal gyermekei nagyon jól érzik majd magukat. Szorongathatják, formálhatják, kinyújthatják és úgy játszhatnak vele, ahogy akarnak.

  Választható 2x Szín
  420 Ft-tól
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 240 Ft Raktáron

  Aranyos Chi Chi kiskutya, amely képes járni, ugatni és csóválni a farkát! A kutya 15 cm hosszú, és 5 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas.

   
  5 240 Ft
  6 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 890 Ft Raktáron

  Kis henger rózsaszín konfettivel, amely egy női táskában is elfér vagy egy nagyobb zsebben, amellyel váratlan meglepetést okozhat. A henger magassága kb. 15 cm.

   
  890 Ft
  21 darab 2 napon belüli postázással
 • 5 990 Ft Raktáron

  A 6 különböző fényjelenettel rendelkező MagicLamp projektor azonnal varázslatot hoz az otthonába! Változtassa otthonát az űr, a csillagos égbolt, a víz alatti világ obszervatóriumává, vagy hozzon létre tökéletes hangulatot egy ünnepléshez vagy randevúhoz! Éjszakai lámpaként is használható, 3 különböző színű fénnyel!

   
  5 990 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 290 Ft Raktáron

  Tökéletes szett 3 hajszínezővel. Felvivő szivacs és útmutató mellékelve. 6 éves kortól alkalmas.

   
  3 290 Ft
  4 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 740 Ft Raktáron

  Gyönyörű karácsonyi étkészlet rénszarvassal. A csomagban egy tányér, egy müzlistál, egy pohár, egy villa és egy kanál található.

   
  3 740 Ft
  4 darab 2 napon belüli postázással
 • 740 Ft Raktáron

  Szenzációs kard a kis szamurájoknak! A csomag tartalmaz egy kardot, lélegzetelállító markolattal, elegáns fekete hüvelyben, arany díszítéssel. Minden műanyagból készült. Hagyja, hogy gyermeke fantáziája szabadon szárnyaljon, egy igazi bátor harcos képességeiről, amelyet ez a kard lehetővé tesz neki.

   
  740 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 740 Ft Raktáron

  A csillagszórók a szórakoztató pirotechnikai eszközök közé tartoznak. A meggyújtás után elkezdenek égni és sisteregni. Az égés hosszát és intenzitását a csillagszóró hossza határozza meg (ebben az esetben 40 cm). Az ár az egész tasakra vonatkozik, amely 5 csillagszórót tartalmaz.

   
  740 Ft
  65 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  A kalóz szablya nem hiányozhat a karneváli gyűjteményből! A kb. 60 cm hosszú kard PVC-ből készült. A kalóz jelmez tökéletes kiegészítője!

   
  1 490 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 240 Ft Raktáron

  Gyurma készlet öt színben. Egy tégely 56 grammot nyom.

   
  2 240 Ft
  5 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 740 Ft Raktáron

  Gyönyörű karácsonyi étkészlet Télapóval. A csomagban egy tányér, egy müzlistál, egy pohár, egy villa és egy kanál található.

   
  3 740 Ft
  5 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  A csomagban 10 db különböző tengeri állat figurát találhat, például bálnát, polipot, teknőst, ráját stb.

   
  1 490 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  A kalóz kard nem hiányozhat a karneváli gyűjteményéből! Az 50 cm hosszú kard PVC-ből készült és atipikus markolattal rendelkezik. A kalóz jelmez tökéletes kiegészítője!

   
  1 490 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 290 Ft Raktáron

  Praktikus készlet kis hoki és floorball játékosok számára! Ebben a készletben 2 műanyag 80 cm hosszú bot, egy korong és egy floorball labda található. Játsszon jégkorongot vagy floorballt a barátaival!

   
  3 290 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 790 Ft Raktáron

  Exkluzív készlet minden kis kalóznak! Ez a fantasztikus készlet tartalmaz egy bronz maszkot gumiszalaggal és egy kardot bronz markolattal. Ezek a szuper kiegészítők tökéletesek a kalóz jelmezhez! Minden PVC-ből készült.

   
  1 790 Ft
  64 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 340 Ft Raktáron

  Kard minden kis harcos számára! A 63 cm hosszú kard PVC-ből készül, markolatot ezüst minták díszítik. Ezt a szuper tartozékot nem szabad kihagyni!

   
  1 340 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 10 500 Ft Raktáron

  A Bayo játszószőnyeg egy csodálatos szőnyeg város motívummal, gyönyörűen rajzolt utakkal, közlekedési lámpákkal, körforgalommal és épületekkel. Ezt 6 puha párnázott autó egészíti ki - tűzoltók, rendőrség, busz stb. 12 hónapon felüli gyermekek számára alkalmas. Védi a hideg padlótól, mérete 80 x 158 cm.

   
  10 500 Ft
  100+ darab 5-7 napon belüli postázással
 • 1 790 Ft Raktáron

  Ezzel a színes, minőségi nylonból készült repülő sárkánnyal, gyermekeivel garantáltan nagyon sok szórakozásban lesz a része! A sárkánynak két fogantyúja van az irányításhoz, a kettős biztosításhoz, összecsukható.

   
  1 790 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 440 Ft Raktáron

  A szenzációs buborékfúvó 60 ml-es térfogattal rendelkezik, a legendás Walt Disney "Jégvarázs" filmjének motívumával. Ezen kívül a színes kupakjában egy szórakoztató játék található! A fúvóka a kupak része. Ezzel a fantasztikus darabbal a gyermekei garantáltan jól fognak szórakozni!

   
  440 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 740 Ft Raktáron

  Készítsen saját robotpókot, amely úgy mozog, mint egy igazi pók! Méretek 15 x 8 x 9 cm.

   
  3 740 Ft
  3 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 740 Ft Raktáron

  Nagyszerű éjszakai égbolt projektor, amelyet a gyerekek és a felnőttek is szeretni fognak. Ki ne szeretne ágyban aludni, miközben a varázslatos éjszakai égbolt világít fölötte? A pihenés és a relaxáció eszközeként, valamint dekorációként is szolgál. Különböző színeket váltogat (vörös, zöld, kék vagy sárga), és számos vetítési lehetőséget kínál. 3 db AA...

   
  3 740 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 340 Ft Raktáron

  Csodaszép bögre azoknak a lányoknak, akik kedvelik ezt a mesét.

   
  1 340 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 490 Ft Raktáron

  Napelemes helikopter - Greenex

   
  7 490 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 2 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 890 Ft Raktáron

  Nem tudja, hová tegye gyermekei játékait? Egyedülálló játékkosárunk van a híres Disney Minnie mintájával! Alkalmas játékok, ágyneműk vagy más dolgok tárolására gyermekei számára. Textil, légáteresztő, szerkezete erős és könnyű. Két füle van, így könnyen hordozható. Mérete: 58 x 36 x 36 cm. Javasoljuk, hogy kibontás során tartsa távol az arcától.

   
  3 890 Ft
  41 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 12 000 Ft Raktáron

  Rafík, a beteg kutya, akit gyermeke megmenthet, gyógyíthat és segíthet neki felépülni! A számos interakciónak köszönhetően, amelyre ez a kutya képes, ez lesz a gyermek egyik kedvenc játéka.

   
  12 000 Ft
  78 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 490 Ft Raktáron

  Tökéletes interaktív játék minden kutyakedvelő számára. Ez az aranyos chihuahua ugat, mozog, reagál az érintésre és meg lehet etetni. A kutya mérete hozzávetőlegesen 13 x 12 cm, 2 db AAA elemmel működik, amelyek nem képezik a csomag részét.

   
  7 490 Ft
  2 darab 2 napon belüli postázással
 • 7 490 Ft Raktáron

  Tökéletes interaktív játék mindenki számára, aki szereti a kismalacokat. Ez az aranyos malacka hangokat ad ki, mozog, reagál az érintésre és lehet etetni. A kismalac mérete körülbelül 13 x 12 cm, 2 db AAA elemmel működik, amelyeket nem képezik a csomag részét.

   
  7 490 Ft
  2 darab 2 napon belüli postázással
 • 890 Ft Raktáron

  Műanyag kard titokzatos fekete maszkkal. Nagyszerű kiegészítő a harcosok számára a karneválra!

   
  890 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 790 Ft Raktáron

  Színes krokodil készlet. A csomag 2 nagy és 3 kis krokodilt tartalmaz.

   
  1 790 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 740 Ft Raktáron

  Gyönyörű korona minden téli hercegnőnek! A korona PVC-ből készült, kék kövekkel díszítve. Tökéletes kiegészítő a jelmezhez!

   
  740 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 940 Ft Raktáron

  Egy vadászpuska nem hiányozhat egyetlen fiú szobájából sem! A ravasz meghúzásánál a puska valódi hangot ad, mégpedig akkumulátor használata nélkül. Az 50 cm hosszú fém utánzatú puska PVC-ből készült. Az öv és a seriff csillag tartozék.

   
  1 940 Ft
  59 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 790 Ft Raktáron

  Stílusos cowboy készlet! Ez a fantasztikus készlet 2 pisztolyt cowboy pisztolytáskában, egy jelvényt és egy övet tartalmaz. Szenzációs!

   
  1 790 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 040 Ft Raktáron

  Tegye a tojásokat a tartályba. Töltse fel a tartályt vízzel úgy, hogy a tojás teljesen víz alatt legyen. 12-24 óra elteltével a tojás megreped. 48 óra elteltével a kisállat kikel. Ezeket a szenzációs darabokat csak 12 darabos csomagolásban áruljuk.

   
  1 040 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 790 Ft Raktáron

  6 pót floobal labdából álló készlet, 6 cm átmérővel.

   
  1 790 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 290 Ft Raktáron

  A csillagszórók a szórakoztató pirotechnikai eszközök közé tartoznak. A meggyújtás után elkezdenek égni és sisteregni. Az égés hosszát és intenzitását a csillagszóró hossza határozza meg (ebben az esetben 16 cm). Az ár az egész tasakra vonatkozik, amely 10 csillagszórót tartalmaz.

   
  290 Ft
  23 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 990 Ft Raktáron

  Gyermek dob nyakba akasztható zsinórral és két pálcával nem hiányozhat a hangszer gyűjteményből! A dob nyakba akasztható hevederrel rendelkezik, így lehetőség van járás közben dobolni vagy masírozni. A dob segít a ritmusérzék kialakításában.

   
  2 990 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 440 Ft Raktáron

  Fehér sétáló kutya piros pórázon. Bekapcsolás után a kutya sétál és ugat. Szükséges hozzá 4 db AA típusú elem, amelyek nem tartozékok.

   
  3 440 Ft
  50 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 040 Ft Raktáron

  A kalóz szablya nem hiányozhat a karneváli gyűjteményből! A körülbelül 45 cm hosszú kard PVC-ből készült. Tartalmaz egy kalóz szemfedőt is, koponya motívummal, amely gumiszalaggal rögzíthető. A kalóz jelmez tökéletes kiegészítője!

   
  1 040 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 340 Ft Raktáron

  Kard minden kis harcos számára! Az 56 cm hosszú ezüst színű kard PVC-ből készült. A fekete-bronz markolatot exkluzív minták díszítik. Ezt a szuper tartozékot nem szabad kihagyni!

   
  1 340 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 640 Ft Raktáron

  Gyönyörű kard minden kis harcos számára! Az 56 cm hosszú kard PVC-ből készült, a markolatot ezüst minták díszítik. Ezt a szuper tartozékot nem szabad kihagyni!

   
  1 640 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 72 a 90 tételből