Egyéb játékok

Egyéb játékok

Nem tudja, milyen ajándékot vegyen egy ünnepi alkalomra, születésnapra vagy éppenséggel a fa alá? Ez a kategória különféle gyermekjátékokat és eszközöket kínál, amelyek minden bizonnyal boldoggá teszik majd a gyerekeket. Ha egy kisfiú számára keres ajándékot, akkor nézze meg az autók, modellek és építőjátékok kategóriánkat, ha pedig egy lány számára, akkor biztosan megtalálja a megfelelőt a játékbabák, plüssök vagy a rajz és festés kategóriában.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 100 tételből
 • 6 860 Ft Raktáron

  Az egyik legaranyosabb interaktív játék, amelyet biztosan imádni fognak a gyermekei! Ez az interaktív elefánt tud mozogni, betakarni a nagy füleivel a szemét és ami a legjobb - énekel is! Elég megnyomni a bal vagy a jobb lábát, és az elefánt megmutatja, hogy mi mindent tud. 

  Választható 2x Szín
  6 860 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  23 darab raktáron (azonnal postázzuk) 40 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 980 Ft Raktáron

  Aranyos interaktív hörcsög, amely tökéletes ajándék fiúknak és lányoknak. A hörcsög megismétel mindent, amit mond neki és bólint - nézze meg az alábbi videót a leírásban!

   
  3 980 Ft
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk) 80 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft-tól Raktáron

  Gyönyörű kivetítő az éjszakai égbolt minden kedvelőjének! 360°-ban forog és nagyszerű fény show-t kínál közvetlenül otthonában. Ha azonban nem akarja, csak nyomja meg a gombot, és a kivetítő lámpaként világít.

  Választható 3x Szín
  3 500 Ft-tól
  Választható 3x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  48 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 380 Ft Raktáron

  Ha nosztalgiára vágyik, vagy szeretné megmutatni gyermekeinek, hogyan néztek ki a játékok néhány évvel ezelőtt, akkor ez a konzol pontosan Önnek való. A Sup GameBox digitális játékkonzol 400 retró játékot rejt magában, amelyek közül nem hiányzik a jól ismert Super Mario. Méreteinek köszönhetően könnyen elfér a táskájában, zsebében vagy hátizsákjában, sőt...

  Választható 3x Szín
  6 380 Ft
  Választható 3x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  47 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 980 Ft Raktáron

  4 Review(s)

  Aranyos interaktív hörcsög, amely tökéletes ajándék fiúknak és lányoknak. A hörcsög megismétel mindent, amit mond neki és bólint - nézze meg az alábbi videót a leírásban!

   
  3 980 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 780 Ft Raktáron

  Bájos szamár, amely jár, sőt beszél! Elég beszélni hozzá és pontosan úgy ismétli meg a mondatot, ahogy ön mondta. Autentikus és kellemes hangja van, ez pedig az egyik oka annak, amiért a gyermeke imádni fogja. 23 cm magas és 3 AAA elemmel működik, amelyek nem képezik a csomag részét.

   
  4 780 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 5 100 Ft Raktáron

  A karaoke mikrofon felhőtlen szórakozást biztosít az estélyeken, az ünnepségeken, nyilvános eseményeken és otthon is. Ébressze fel önmagában és gyermekeiben az énekes szupersztárt és énekelje el kedvenc dalait bárhol és bármikor.

  Választható 4x Szín
  5 100 Ft
  Választható 4x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  38 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 100 Ft Raktáron

  A Planelaunch kilőhető repülővel az egész család jót szórakozhat! EPP polimer anyagokból készült, amelyek könnyűek, rugalmasak és ütésállóak. Kiviheti a parkba, a kertbe vagy a tengerpartra. A repülőgép könnyen összeszerelhető, teljesen biztonságos a gyermekek számára, és nincs szüksége hozzá elemre, így bármikor és bárhol élvezheti a játékot.

  Választható 2x Szín
  5 100 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 980 Ft Raktáron

  Doboz, amelyben kislánya tejfogait, köldökzsinórját vagy az első hajtincsét tárolhatja. Ötletes módszer, hogyan őrizzük meg az emlékeket azokra a pillanatokra, amikor gyermekünk még kicsi volt.

   
  3 980 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 980 Ft Raktáron

  Doboz, amelyben kisfia tejfogait, köldökzsinórját vagy az első hajtincsét tárolhatja. Ötletes módszer, hogyan őrizzük meg az emlékeket azokra a pillanatokra, amikor gyermekünk még kicsi volt.

   
  3 980 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 700 Ft Raktáron

  Ezzel a nem hétköznapi lámpával minden éjjel a csillagos ég alatt aludhat, otthona kényelmében! Ez az egyedi éjjeli lámpa bekapcsolás után égbeli hangulatot teremt a falon és a mennyezeten, planetáriummá varázsolva a gyerek- vagy hálószobát. Statikus csillagok vagy csillogó világegyetem - egyszerűen STAR MASTER.

   
  2 700 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  Ideális segédeszköz gyermekei szórakoztatásához a rövidebb és hosszabb utakon. Vége a játékok, étel, ital és egyéb dolgok állandó vadászatának utazás közben, minden kényelmesen elhelyezhető az asztalkán vagy a zsebekben az oldalán. Puha habból készült, így teljesen biztonságos.

  Választható 1x Szín
  3 500 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 180 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Ezek a világító rudak kiválóak partikra, ünneplésekre! Lightstick vagy kémiai fény néven ismertek és különböző eseményeken használják őket, mint például gyerektáborok, ünneplések, diszkók, koncertek vagy bárokban. Hasznos lehet megvilágításra rossz látási körülmények között is, vagy autóbalesetek jelzésére éjjel.

   
  3 180 Ft
  41 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
 • 5 260 Ft Raktáron

  Nagyszerű asztali foci, amely a sport minden kis és nagy szerelmesének szuper szórakozásként szolgál! A játéknak ez a nem hagyományos, de nem kevésbé praktikus változata két játékos számára készült, vezérlése nagyon egyszerű, és kis méretének köszönhetően nem kell nagy hely a játékhoz. Ezenkívül összecsukható, így játék után sehol sem lesz útban. Mérete...

   
  5 260 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 900 Ft Raktáron

  A gyermekek biztonsága mindig az első helyen van, ezért ez a biztonsági póráz karkötővel nagyszerű a forgalmas városokba, bevásárlóközpontokba vagy nagyobb eseményekre, például fesztiválokra.

   
  1 900 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 060 Ft Raktáron

  Szórakoztató módszert keres, hogy hogyan szedje rá a gyerekeket a példák számolására vagy az írás gyakorlására? Vagy környezetbarát módon gondolkodik és szívesen beszerezne valamit a gyerekeknek, amelyet újra használhatnak? Ezzel a nagy világító táblával nyert ügye van! 

   
  2 060 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 820 Ft Raktáron

  Tökéletes interaktív játék minden gyermeknek. A kandúr ismétli a szavakat és a hangokat, valamint nyávog, ha a mancsára lép. 3 éves kortól ajánlott.

   
  3 820 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 780 Ft Raktáron

  Kreatív fúró készlet, amely segíti gyermekeit a kézügyesség javításában. Az elektromos fúróval a gyerekek saját képzeletük szerint különféle képeket fúrhatnak az táskába.

   
  8 780 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 460 Ft Raktáron

  A PVP 3000 játékkonzol visszavezeti gyermekkorába! Ki ne szeretné újra játszani ifjúsága játékait. Most újra átélheti a játék és a virtuális világ élményét, sőt, gyermekének is megmutathatja, hogyan töltötte egykor szabadidejét. A konzolra több mint 70 000 játék van telepítve, így hosszú órákon át szórakoztathatja gyermekeit. Csak válassza ki kedvenc...

  Választható 2x Szín
  8 460 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 380 Ft Raktáron

  Táncoló és éneklő plüss kaktusz, amely felkelti a gyerekek figyelmét, de a felnőttek is jól szórakoznak vele! A kaktusz 30 cm magas és 3x AA elemmel működik (nem tartozék). A bekapcsolás után énekelni és táncolni kezd. Nézze meg az alábbi leírásban található videót!

   
  6 380 Ft
  34 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 780 Ft Raktáron

  A retro játékkonzol segítségével visszatérhet a gyermekkorába. Újra átélheti a Super Mario, a Pac-Man vagy a Mortal Kombat harcainak élményét. 620 előre telepített játék vár önre a konzolon. Így nem kell időt pazarolnia a kazetták cserélgetésével és azonnal órákig tartó olthatatlan szórakozásba vághat bele.

   
  8 780 Ft
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 900 Ft Raktáron

  Most már nem kell a gyerekei miatt aggódnia a zsúfolt helyeken vagy kint. A biztonsági gyerekpóráznak köszönhetően nagyszerűen az ellenőrzése alatt tarthatja a helyzetet.

   
  1 900 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 580 Ft Raktáron

  Ez az ágy feletti sátor mesebeli hangulatot biztosít gyermekeinek. Gyermekei nemcsak biztonságban érzik magukat a sátorban, de a nagyszerű kialakításnak köszönhetően úgy érzik magukat, mint egy mesében. Remek dekoráció gyerekszobába, a sátor saját teret és menedéket biztosít gyermekeinek.

  Választható 2x Motívum, 3x Variáns
  5 580 Ft
  Választható 2x Motívum, 3x Variáns
  Elérhetőségek megjeleítése
  47 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 500 Ft Raktáron

  Focizni a nappaliban vagy a gyerekszobában? Nem probléma! Ezt a szórakoztató lebegő labdát a felnőttek és az aktív gyerekek is értékelik. A speciális konstrukció egy alsó csúszó felületből áll, ventilátorral és egy szilárd felső burkolattal, hab párnázással a bútorok védelme érdekében. A korong lebeg és fényhatásai vannak. 14 cm átmérőjű, 4 db AAA elem...

   
  3 500 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 780 Ft Raktáron

  Szeretné felfrissíteni belső terét és valami kreatívra vágyik? Akkor ezt a varázslatos fát kínáljuk, amit Ön is felnevelhet! Nincs más dolga, mint megtölteni varázsvízzel, amit a csomagban is kap, majd csak nézze, hogyan változik fokozatosan a fa, és hogyan borul gyönyörű rózsaszín virágokba.

   
  4 780 Ft
  57 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 180 Ft Raktáron

  Szeretné felfrissíteni belső terét, és egyben valami kreatívat keres? Akkor ezt a varázslatos fát kínáljuk önnek, amelyet maga is felnevelhet! Nincs más dolga, mint megtölteni varázsvízzel, amit a csomagban is kap, aztán már csak néznie kell, hogyan változik fokozatosan a fa, és hogyan borul gyönyörű rózsaszín virágokba.

   
  3 180 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100 darab 2 napon belüli postázással
 • 620 Ft Raktáron

  Pattogó, világító Galaxy labda, amely hosszú órákon keresztül szórakoztatja a gyerekeket! 6,5 cm átmérő, könnyen tárolható.

   
  620 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 460 Ft Raktáron

  Változtassa egy gyerekszobát vagy hálószobáját egy nyugtató helyre, csillaggal díszített mennyezettel! A gombbal három világító szín közül választhat (piros, zöld és kék), vagy beállíthatja úgy is, hogy a színek váltakozzanak. A teknős hangszóróval is rendelkezik a dallamok lejátszásához.

   
  4 460 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 820 Ft Raktáron

  Nagyszerű éjszakai égbolt projektor, amelyet a gyerekek és a felnőttek is szeretni fognak. Ki ne szeretne ágyban aludni, miközben a varázslatos éjszakai égbolt világít fölötte? A pihenés és a relaxáció eszközeként, valamint dekorációként is szolgál. Különböző színeket váltogat (vörös, zöld, kék vagy sárga), és számos vetítési lehetőséget kínál. 3 db AA...

   
  3 820 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 460 Ft Raktáron

  Okos és praktikus digitális LCD tábla, amelyet gyerekek és felnőttek is használhatnak. Egyszerű használni és ideális kicsi gyerekeknek, akik írni tanulhatnak és tökéletesíthetik a rajztudásukat. Üzenetekre is használhatja az otthonában vagy jegyzeteket írhat rá, amit nem szeretne elfelejteni. Ha az adott információ vagy rajz már nem aktuális, egy...

   
  8 460 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 900 Ft Raktáron

  A tigrismotívummal ellátott műanyag sárkány ideális kiegészítő az őszi futkározásokhoz! A sárkány mérete 120 x 61 cm. A csomag tartalmaz egy sárkányt, konstrukciót és sárkányeregető fogantyút kötéllel.

   
  1 900 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 940 Ft Raktáron

  Vegyen gyermekének egy eredeti ajándékot és adjon neki egy saját dinoszauruszt, amely tojásból kel ki! Elég egy vízzel teli tálba tenni, majd 12 - 24 óra elteltével a tojás repedezni kezd és a dinoszaurusz 48 órán belül világra jön!

   
  940 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 940 Ft Raktáron

  Egy szórakoztató játék, mellyel a gyerekek fejleszthetik kézügyességüket. A termék AG10 elemet tartalmaz, nem cserélhető, lemerült elem miatt reklamációt nem fogadunk el. A játék 5 év feletti gyermekek számára ajánlott. A több különböző modell közül véletlenszerűen választunk a raktárkészlet alapján.

   
  940 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 700 Ft Raktáron

  Ez a szenzációs készlet egy ninjának sem hiányozhat! A készlet 4 különböző típusú fegyvert tartalmaz, amelyek egyszerűen nélkülözhetetlenek az e fajta harcosok számára! Minden műanyagból készült. Zseniális!

   
  2 700 Ft
  14 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 6 380 Ft Raktáron

  Varázslatos szivárvány projektor, amely mellett jobban alszanak majd a kisebbek és a nagyobbak! Nagyszerű a design-ja és főleg éjjelilámpaként használható. 

   
  6 380 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 6 060 Ft Raktáron

  A 6 különböző fényjelenettel rendelkező MagicLamp projektor azonnal varázslatot hoz az otthonába! Változtassa otthonát az űr, a csillagos égbolt, a víz alatti világ obszervatóriumává, vagy hozzon létre tökéletes hangulatot egy ünnepléshez vagy randevúhoz! Éjszakai lámpaként is használható, 3 különböző színű fénnyel!

   
  6 060 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 900 Ft Raktáron

  Káprázatos hercegnő korona hozzáillő fülbevalókkal.

   
  1 900 Ft
  68 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 260 Ft Raktáron

  Káprázatos hercegnő korona hozzáillő fülbevalókkal.

   
  1 260 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 380 Ft Raktáron

  Káprázatos hercegnő korona hozzáillő fülbevalókkal.

   
  2 380 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 740 Ft Raktáron

  Talán mindenki szeret gyönyörű nagy buborékokat fújni, de nem mindig sikerülnek. Ezzel a készlettel mindenkinek sikerülni fog! Egy speciális fúvókának köszönhetően soha nem fog megtörténni, hogy gyermekének nem sikerülne buborékot fújnia, ha pedig egy speciális kesztyűt is felhelyez, akkor egy mesében fogja érzi magát. A buborékok nem pattannak szét, a...

   
  1 740 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 620 Ft Raktáron

  A csillagszórók a szórakoztató pirotechnikai eszközök közé tartoznak. A meggyújtás után elkezdenek égni és sisteregni. Az égés hosszát és intenzitását a csillagszóró hossza határozza meg (ebben az esetben 28 cm). Az ár az egész tasakra vonatkozik, amely 10 csillagszórót tartalmaz.

   
  620 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 860 Ft Raktáron

  Űrkard, amely nem hiányozhat egyetlen Csillagok háborúja rajongó készletéből sem! A 60 cm hosszú műanyag kard fény és hanghatásokkal rendelkezik. Nagyszerű! 3 AA elemmel működik. A csomagolás nem tartalmazza. A markolaton lévő gomb megnyomása után a kard világítani kezd és hangot ad ki.

   
  2 860 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 780 Ft Raktáron

  A csillagszórók a szórakoztató pirotechnikai eszközök közé tartoznak. A meggyújtás után elkezdenek égni és sisteregni. Az égés hosszát és intenzitását a csillagszóró hossza határozza meg (ebben az esetben 40 cm). Az ár az egész tasakra vonatkozik, amely 5 csillagszórót tartalmaz.

   
  780 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 380 Ft Raktáron

  Eredeti vinil lámpa szellemmotívummal az InnovaGoods márkától. Aranyos kialakításának köszönhetően gyerekszobában is használható lámpaként, éjszakai lámpaként vagy játékként. Kikapcsoló gombbal rendelkezik, több színben tündököl, és nem melegszik fel, így gyermekei nem égetik meg magukat.

   
  2 380 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 180 Ft Raktáron

  Gyermek dob nyakba akasztható zsinórral és két pálcával nem hiányozhat a hangszer gyűjteményből! A dob nyakba akasztható hevederrel rendelkezik, így lehetőség van járás közben dobolni vagy masírozni. A dob segít a ritmusérzék kialakításában.

   
  3 180 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 780 Ft Raktáron

  Vicces formálható anyag, amely többféleképpen alakítható és nyújtható. A massza belsejében gyönyörű és színes korallhalak találhatók, amelyekbe gyermekei egyszerűen beleszeretnek.

   
  780 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 6 700 Ft Raktáron

  Ez a vezetékes telefon minden testvérpárnak vagy szülőnek ideális, akik még akkor is egymás közelében szeretnének maradni, ha különböző helyiségekben vannak. Ugyanis 8 méter hosszú kábellel összeköthetőek. A telefonok 4 darab AA 1,5 V típusú elemre működnek, amelyek nem tartozékok.

   
  6 700 Ft
  2 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 820 Ft Raktáron

  Kicsi és kíváncsi utcajárói vannak otthon? Akkor biztosan tetszeni fog nekik ez a várost ábrázoló szőnyeg. Könnyedén kiteríthetik pl. egy szobában, és uralhatják az egész várost. A csomag közlekedési táblákat is tartalmaz. A szőnyeg vízálló, minden szennyeződés könnyen eltávolítható. Támogatja a gyermekek fantáziájának fejlődését. Óvodákban,...

   
  3 820 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 35 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 260 Ft Raktáron

  Vidám matricák minden gyerekszobába. Díszítse fel a kicsik szobáját! Ezek a színes fali matricák minden helyiséget feldobnak. Az állatokkal ellátott matricák megtanítják az ábécét, ugyanakkor az állatok angol nevének köszönhetően tanulnak valami pluszt. Beillesztéskor kövesse a lapon látható miniatűrt, és egy pillanat alatt kész is!

   
  1 260 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 340 Ft Raktáron

  3D toll a kreatív alkotáshoz. Nemcsak rajzolásról van szó, ennek a technológiának hála lehetőség nyílik különféle műanyag tárgyak létrehozására. A toll ugyanazon az elven működik, mint az olvasztópisztoly, csak állítsa be a megfelelő hőmérsékletet, hogy a behelyezett anyag elkezdjen olvadni, és már alkothat is. Gyermekek és felnőttek is használhatják és...

   
  7 340 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 380 Ft Raktáron

  A színes nejlon sárkány kitűnő kiegészítő az őszi szórakozásra! A sárkány mérete 118 x 98 cm. A csomagban egy sárkány, egy konstrukció és egy zsinór található, fogantyúval.

   
  2 380 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 12 780 Ft Raktáron

  Rafík, a beteg kutya, akit gyermeke megmenthet, gyógyíthat és segíthet neki felépülni! A számos interakciónak köszönhetően, amelyre ez a kutya képes, ez lesz a gyermek egyik kedvenc játéka.

   
  12 780 Ft
  42 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 940 Ft Raktáron

  Kis henger rózsaszín konfettivel, amely egy női táskában is elfér vagy egy nagyobb zsebben, amellyel váratlan meglepetést okozhat. A henger magassága kb. 15 cm.

   
  940 Ft
  36 darab 2 napon belüli postázással
 • 5 260 Ft Raktáron

  Egyetlen kis állatorvosnak sem hiányozhat ez a készlet! A készlet tartalmaz egy szállítóketrecet a plüss kedvencének és a gondozásához szükséges kiegészítőket (sztetoszkóp, hőmérő és egyéb műanyag segédeszközök), amelyeket egy igazi állatorvos sem nélkülözhet. Tartalmaz egy kb. 17 cm-es plüss kutyát is.

   
  5 260 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 46 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 100 Ft Raktáron

  Gyerekekkel fogat mosni? Általában csak egy dolgot jelent - idegesség, győzködés vagy vita! E vidám homokóra segítségével a gyerekek már alig várják a fogmosást. Amint a gyerekek elkezdenek fogat mosni, fordítsa meg a homokórát, és mossa a fogát, amíg le nem jár. A teljes idő 3 perc. Műanyagból és üvegből készült. Mérete 10 x 2 x 2 cm.

  Választható 2x Szín
  1 100 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  20 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 460 Ft Raktáron

  A csillagszórók a szórakoztató pirotechnikai eszközök közé tartoznak. A meggyújtás után elkezdenek égni és sisteregni. Az égés hosszát és intenzitását a csillagszóró hossza határozza meg (ebben az esetben 16 cm). Az ár az egész tasakra vonatkozik, amely 10 csillagszórót tartalmaz.

   
  460 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 580 Ft Raktáron

  Feszítse ki, célozzon és lőjjön! Ez a vadász készlet tartalmaz egy lélegzetelállító íjat, 3 színes nyilat tapadókorongokkal csomagban, valamint egy kést. Minden műanyagból készült.

   
  1 580 Ft
  76 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 860 Ft Raktáron

  Egyetlen lovagnak sem hiányozhat a megfelelő kard és védőpajzs. A kard körülbelül 56 cm hosszú, hangokat ad ki. A kard 3 db LR44 elemet tartalmaz.

   
  2 860 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 260 Ft Raktáron

  Készítsen saját robotpókot, amely úgy mozog, mint egy igazi pók! Méretek 15 x 8 x 9 cm.

   
  5 260 Ft
  5 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 180 Ft Raktáron

  Sün a ketrecben - nagyon népszerű és jól ismert rejtvényfejtő. Szabadítsa ki a sündisznót a ketrecből és fedezze fel Jan Tleskač titkát. Fejtörő, amelynél a tövisek forgatása segítségével kell kijuttatni a sünt a ketresből, majd visszajuttatni oda. Parádés! A fejtörő mérete körülbelül 7,5 cm.

   
  3 180 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 860 Ft Raktáron

  Eredeti vinil lámpa dinoszaurusz motívummal az InnovaGoods márkától. Aranyos kialakításának köszönhetően gyerekszobában is használható lámpaként, éjszakai lámpaként vagy játékként. Kikapcsoló gombbal rendelkezik, több színben tündököl, és nem melegszik fel, így gyermekei nem égetik meg magukat.

   
  2 860 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 980 Ft Raktáron

  A varázslatos éjszakai égboltot kialakító nagyszerű InnovaGoods Galaxy LED projektor ideális világítás vagy dekoráció kicsik és nagyok ágya mellé. Ön vagy gyermekei minden este közvetlenül a szobájukban élvezhetik a csillagos eget! Nagyszerű és pihentető légkört teremt, amely ideális az elalváshoz.

   
  3 980 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 6 380 Ft Raktáron

  Szuper játékfényképezőgép 2"-os LCD kijelzővel, beépített mikrofonnal és fényképező és videó funkcióval. Szeretne kedveskedni a kis fotósának? Ez a színes dizájnnal rendelkező, 5 gombos, könnyen kezelhető játékfényképezőgép egyértelmű választás!

   
  6 380 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 620 Ft Raktáron

  PLA tollbetét 3D modellező tollhoz. A húr 5 méter hosszú és PLA polimerből készült. A színt véletlenszerűen küldjük az aktuális készlet szerint.

   
  620 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 740 Ft Raktáron

  A csomagban 10 db különböző tengeri állat figurát találhat, például bálnát, polipot, teknőst, ráját stb.

   
  1 740 Ft
  57 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 580 Ft Raktáron

  Fél gyermekének a játszásra műanyag kardot vásárolni, nehogy kárt tegyen magában vagy másban, vagy valamit eltörjön? Van egy megoldás az Ön számára! Ez a kard hajlítható, játszhat vele a gyermek ahogyan csak akar, mivel habszivacsból készült. A kard hossza 56 cm. A színt véletlenszerűen, a rendelkezésre álló készlet alapján küldünk.

   
  1 580 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 900 Ft Raktáron

  Ezzel a színes, minőségi nylonból készült repülő sárkánnyal, gyermekeivel garantáltan nagyon sok szórakozásban lesz a része! A sárkánynak két fogantyúja van az irányításhoz, a kettős biztosításhoz, összecsukható.

   
  1 900 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 780 Ft Raktáron

  Papírból készült, gömbölyű, piros lampion fehér pöttyökkel. Ez a szuper darab parádés hangulatot teremt a gyermekeinek az ünnepségeik során! A lampionban nem található tartó a mécsesre.

   
  780 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 780 Ft Raktáron

  Papírból készült, focilabda mintájú lampion. Ez a szuper darab parádés hangulatot teremt a gyermekeinek az ünnepségeik során! A lampionban nem található tartó a mécsesre.

   
  780 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 100 Ft Raktáron

  A gumi átugrálása régóta népszerű gyermektevékenység. Például remek szórakozást nyújt egy gyerekbulin. 300 cm hosszú ugrógumi, széles pánttal, ami nem vág.

   
  1 100 Ft
  64 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 11 180 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods Spikey egy gyönyörű plüss sün fényekkel és hangokkal. Gyermekei jobban alszanak el vele. A különböző hangoknak, dallamoknak és az éjszakai égbolt különféle fényvetítéseinek köszönhetően a gyerekek megnyugszanak és eloszlik a félelmük, amelyet lefekvés előtt a sötétben érezhetnek. A játék tisztítása is egyszerű, hiszen a sünből kivehető a gép.

   
  11 180 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 820 Ft Raktáron

  Szerezzen új barátot gyermekeinek – egy táncoló interaktív robotot, amely az egész gyerekszobát áttáncolja! Bekapcsoláskor táncolni kezd, ragyog, pörgeti kezdi a propellerét és zenét játszik. A robot a zene ütemére táncol, 360°-ban pörög, a gyerekek pedig garantáltan jól szórakoznak!

   
  3 820 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 72 a 100 tételből