Egyéb játékok

Leértékelések

Egyéb játékok

Nem tudja, milyen ajándékot vegyen egy ünnepi alkalomra, születésnapra vagy éppenséggel a fa alá? Ez a kategória különféle gyermekjátékokat és eszközöket kínál, amelyek minden bizonnyal boldoggá teszik majd a gyerekeket. Ha egy kisfiú számára keres ajándékot, akkor nézze meg az autók, modellek és építőjátékok kategóriánkat, ha pedig egy lány számára, akkor biztosan megtalálja a megfelelőt a játékbabák, plüssök vagy a rajz és festés kategóriában.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 89 tételből
 • 6 890 Ft 9 070 Ft -24.04% Raktáron
  AKCIÓ

  Az egyik legaranyosabb interaktív játék, amelyet biztosan imádni fognak a gyermekei! Ez az interaktív elefánt tud mozogni, betakarni a nagy füleivel a szemét és ami a legjobb - énekel is! Elég megnyomni a bal vagy a jobb lábát, és az elefánt megmutatja, hogy mi mindent tud. 

  Választható 2x Szín
  6 890 Ft 9 070 Ft -24.04%
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  Kedvezmény!
  80 darab raktáron (azonnal postázzuk) 40 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 620 Ft Raktáron

  Aranyos interaktív hörcsög, amely tökéletes ajándék fiúknak és lányoknak. A hörcsög megismétel mindent, amit mond neki és bólint - nézze meg az alábbi videót a leírásban!

   
  3 620 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 80 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 980 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Gyönyörű kivetítő az éjszakai égbolt minden kedvelőjének! 360°-ban forog és nagyszerű fény show-t kínál közvetlenül otthonában. Ha azonban nem akarja, csak nyomja meg a gombot, és a kivetítő lámpaként világít.

  Választható 1x Szín
  3 980 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 340 Ft 8 160 Ft -22.3% A termék elérhető különböző lehetőségekkel
  AKCIÓ

  Ha nosztalgiára vágyik, vagy szeretné megmutatni gyermekeinek, hogyan néztek ki a játékok néhány évvel ezelőtt, akkor ez a konzol pontosan Önnek való. A Sup GameBox digitális játékkonzol 400 retró játékot rejt magában, amelyek közül nem hiányzik a jól ismert Super Mario. Méreteinek köszönhetően könnyen elfér a táskájában, zsebében vagy hátizsákjában, sőt...

  Választható 3x Szín
  6 340 Ft 8 160 Ft -22.3%
  Választható 3x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  Kedvezmény!
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 5 250 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  A karaoke mikrofon felhőtlen szórakozást biztosít az estélyeken, az ünnepségeken, nyilvános eseményeken és otthon is. Ébressze fel önmagában és gyermekeiben az énekes szupersztárt és énekelje el kedvenc dalait bárhol és bármikor.

  Választható 1x Szín
  5 250 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  26 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 620 Ft Raktáron

  4 Review(s)

  Aranyos interaktív hörcsög, amely tökéletes ajándék fiúknak és lányoknak. A hörcsög megismétel mindent, amit mond neki és bólint - nézze meg az alábbi videót a leírásban!

   
  3 620 Ft
  85 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 530 Ft Raktáron

  Bájos szamár, amely jár, sőt beszél! Elég beszélni hozzá és pontosan úgy ismétli meg a mondatot, ahogy ön mondta. Autentikus és kellemes hangja van, ez pedig az egyik oka annak, amiért a gyermeke imádni fogja. 23 cm magas és 3 AAA elemmel működik, amelyek nem képezik a csomag részét.

   
  4 530 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 5 440 Ft Raktáron

  A Planelaunch kilőhető repülővel az egész család jót szórakozhat! EPP polimer anyagokból készült, amelyek könnyűek, rugalmasak és ütésállóak. Kiviheti a parkba, a kertbe vagy a tengerpartra. A repülőgép könnyen összeszerelhető, teljesen biztonságos a gyermekek számára, és nincs szüksége hozzá elemre, így bármikor és bárhol élvezheti a játékot.

  Választható 2x Szín
  5 440 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  88 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 530 Ft Raktáron

  Doboz, amelyben kislánya tejfogait, köldökzsinórját vagy az első hajtincsét tárolhatja. Ötletes módszer, hogyan őrizzük meg az emlékeket azokra a pillanatokra, amikor gyermekünk még kicsi volt.

   
  4 530 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 530 Ft Raktáron

  Doboz, amelyben kisfia tejfogait, köldökzsinórját vagy az első hajtincsét tárolhatja. Ötletes módszer, hogyan őrizzük meg az emlékeket azokra a pillanatokra, amikor gyermekünk még kicsi volt.

   
  4 530 Ft
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 070 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Ezek a világító rudak kiválóak partikra, ünneplésekre! Lightstick vagy kémiai fény néven ismertek és különböző eseményeken használják őket, mint például gyerektáborok, ünneplések, diszkók, koncertek vagy bárokban. Hasznos lehet megvilágításra rossz látási körülmények között is, vagy autóbalesetek jelzésére éjjel.

   
  3 070 Ft
  59 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 710 Ft Raktáron

  Ezzel a nem hétköznapi lámpával minden éjjel a csillagos ég alatt aludhat, otthona kényelmében! Ez az egyedi éjjeli lámpa bekapcsolás után égbeli hangulatot teremt a falon és a mennyezeten, planetáriummá varázsolva a gyerek- vagy hálószobát. Statikus csillagok vagy csillogó világegyetem - egyszerűen STAR MASTER.

   
  2 710 Ft
  69 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 440 Ft Raktáron

  Nagyszerű asztali foci, amely a sport minden kis és nagy szerelmesének szuper szórakozásként szolgál! A játéknak ez a nem hagyományos, de nem kevésbé praktikus változata két játékos számára készült, vezérlése nagyon egyszerű, és kis méretének köszönhetően nem kell nagy hely a játékhoz. Ezenkívül összecsukható, így játék után sehol sem lesz útban. Mérete...

   
  5 440 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 440 Ft Raktáron

  Táncoló és éneklő plüss kaktusz, amely felkelti a gyerekek figyelmét, de a felnőttek is jól szórakoznak vele! A kaktusz 30 cm magas és 3x AA elemmel működik (nem tartozék). A bekapcsolás után énekelni és táncolni kezd. Nézze meg az alábbi leírásban található videót!

   
  5 440 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 2 napon belüli postázással
 • 2 160 Ft Raktáron

  A gyermekek biztonsága mindig az első helyen van, ezért ez a biztonsági póráz karkötővel nagyszerű a forgalmas városokba, bevásárlóközpontokba vagy nagyobb eseményekre, például fesztiválokra.

   
  2 160 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 390 Ft 8 160 Ft -33.95% Raktáron
  AKCIÓ

  Ez az ágy feletti sátor mesebeli hangulatot biztosít gyermekeinek. Gyermekei nemcsak biztonságban érzik magukat a sátorban, de a nagyszerű kialakításnak köszönhetően úgy érzik magukat, mint egy mesében. Remek dekoráció gyerekszobába, a sátor saját teret és menedéket biztosít gyermekeinek.

  Választható 2x Motívum, 3x Variáns
  5 390 Ft 8 160 Ft -33.95%
  Választható 2x Motívum, 3x Variáns
  Elérhetőségek megjeleítése
  Kedvezmény!
  80 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 160 Ft Raktáron

  Szórakoztató módszert keres, hogy hogyan szedje rá a gyerekeket a példák számolására vagy az írás gyakorlására? Vagy környezetbarát módon gondolkodik és szívesen beszerezne valamit a gyerekeknek, amelyet újra használhatnak? Ezzel a nagy világító táblával nyert ügye van! 

   
  2 160 Ft
  30 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 9 070 Ft Raktáron

  A PVP 3000 játékkonzol visszavezeti gyermekkorába! Ki ne szeretné újra játszani ifjúsága játékait. Most újra átélheti a játék és a virtuális világ élményét, sőt, gyermekének is megmutathatja, hogyan töltötte egykor szabadidejét. A konzolra több mint 70 000 játék van telepítve, így hosszú órákon át szórakoztathatja gyermekeit. Csak válassza ki kedvenc...

  Választható 2x Szín
  9 070 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  37 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 530 Ft Raktáron

  Szeretné felfrissíteni belső terét és valami kreatívra vágyik? Akkor ezt a varázslatos fát kínáljuk, amit Ön is felnevelhet! Nincs más dolga, mint megtölteni varázsvízzel, amit a csomagban is kap, majd csak nézze, hogyan változik fokozatosan a fa, és hogyan borul gyönyörű rózsaszín virágokba.

   
  4 530 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 9 070 Ft Raktáron

  Kreatív fúró készlet, amely segíti gyermekeit a kézügyesség javításában. Az elektromos fúróval a gyerekek saját képzeletük szerint különféle képeket fúrhatnak az táskába.

   
  9 070 Ft
  21 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 9 070 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel
  Újdonság

  A Happy Nappers úgy néz ki, mint egy aranyos játékpárna, de sokkal több van benne! Ez az imádnivaló párna kinyitható, és puha hálózsákká változik, amelybe a gyerekek belebújhatnak és álomországba sodródhatnak. Ébredés után egyszerűen csomagolja össze  párnává.

  Választható 4x Gyerek motívum
  9 070 Ft
  Választható 4x Gyerek motívum
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 9 070 Ft Raktáron

  A retro játékkonzol segítségével visszatérhet a gyermekkorába. Újra átélheti a Super Mario, a Pac-Man vagy a Mortal Kombat harcainak élményét. 620 előre telepített játék vár önre a konzolon. Így nem kell időt pazarolnia a kazetták cserélgetésével és azonnal órákig tartó olthatatlan szórakozásba vághat bele.

   
  9 070 Ft
  40 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 620 Ft Raktáron

  Focizni a nappaliban vagy a gyerekszobában? Nem probléma! Ezt a szórakoztató lebegő labdát a felnőttek és az aktív gyerekek is értékelik. A speciális konstrukció egy alsó csúszó felületből áll, ventilátorral és egy szilárd felső burkolattal, hab párnázással a bútorok védelme érdekében. A korong lebeg és fényhatásai vannak. 14 cm átmérőjű, 4 db AAA elem...

   
  3 620 Ft
  63 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 530 Ft Raktáron

  Szeretné felfrissíteni belső terét, és egyben valami kreatívat keres? Akkor ezt a varázslatos fát kínáljuk önnek, amelyet maga is felnevelhet! Nincs más dolga, mint megtölteni varázsvízzel, amit a csomagban is kap, aztán már csak néznie kell, hogyan változik fokozatosan a fa, és hogyan borul gyönyörű rózsaszín virágokba.

   
  2 530 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 160 Ft Raktáron

  Most már nem kell a gyerekei miatt aggódnia a zsúfolt helyeken vagy kint. A biztonsági gyerekpóráznak köszönhetően nagyszerűen az ellenőrzése alatt tarthatja a helyzetet.

   
  2 160 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 160 Ft Raktáron

  3D toll a kreatív alkotáshoz. Nemcsak rajzolásról van szó, ennek a technológiának hála lehetőség nyílik különféle műanyag tárgyak létrehozására. A toll ugyanazon az elven működik, mint az olvasztópisztoly, csak állítsa be a megfelelő hőmérsékletet, hogy a behelyezett anyag elkezdjen olvadni, és már alkothat is. Véletlenszerű színváltozatot küldünk az...

   
  8 160 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
 • 5 250 Ft-tól Raktáron

  Egy plüss táncoló és éneklő kaktusz, amely leköti a gyerekek figyelmét, de a felnőttek is nagyon jól fognak szórakozni vele! A kaktusz 30 cm magas és 3x AA elemmel működik (nem tartozék). Bekapcsoláskor énekelni és táncolni kezd. Javasoljuk, hogy nézze meg az alábbi képaláírásban található videót!

  Választható 5x Motívum
  5 250 Ft-tól
  Választható 5x Motívum
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 350 Ft Raktáron

  A 6 különböző fényjelenettel rendelkező MagicLamp projektor azonnal varázslatot hoz az otthonába! Változtassa otthonát az űr, a csillagos égbolt, a víz alatti világ obszervatóriumává, vagy hozzon létre tökéletes hangulatot egy ünnepléshez vagy randevúhoz! Éjszakai lámpaként is használható, 3 különböző színű fénnyel!

   
  6 350 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 070 Ft Raktáron

  Pattogó, világító Galaxy labda, amely hosszú órákon keresztül szórakoztatja a gyerekeket! 6,5 cm átmérő, könnyen tárolható.

   
  1 070 Ft
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 980 Ft Raktáron

  Nagyszerű éjszakai égbolt projektor, amelyet a gyerekek és a felnőttek is szeretni fognak. Ki ne szeretne ágyban aludni, miközben a varázslatos éjszakai égbolt világít fölötte? A pihenés és a relaxáció eszközeként, valamint dekorációként is szolgál. Különböző színeket váltogat (vörös, zöld, kék vagy sárga), és számos vetítési lehetőséget kínál. 3 db AA...

   
  3 980 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 160 Ft Raktáron

  A tigrismotívummal ellátott műanyag sárkány ideális kiegészítő az őszi futkározásokhoz! A sárkány mérete 120 x 61 cm. A csomag tartalmaz egy sárkányt, konstrukciót és sárkányeregető fogantyút kötéllel.

   
  2 160 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 440 Ft Raktáron

  Gyermeke fél a sötéttől, vagy rosszul alszik? Bekapcsoláskor ez a teknős megvilágítja az egész szobát egy éjszakai égbolttal, csillagokkal és egy holdval. 8 különböző csillagképet vetít, és 4 különböző nyugtató dallamot játszik, amelyekkel gyermeke könnyebben elalszik. A fény 45 perc múlva automatikusan kikapcsol. 3 AAA elemmel működik, amelyek nem...

   
  5 440 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 710 Ft Raktáron

  Nagyszerű zászló, félelmetes mintával, amelyet egyetlen igazi kalóz sem hagyhat ki! Ha nem akarja egy rúdra helyezni, a zászló végén szalagok is vannak, amelyekkel valamihez hozzákötheti. A zászló mérete 90 x 150 cm.

   
  2 710 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 160 Ft Raktáron

  Gyermek dob nyakba akasztható zsinórral és két pálcával nem hiányozhat a hangszer gyűjteményből! A dob nyakba akasztható hevederrel rendelkezik, így lehetőség van járás közben dobolni vagy masírozni. A dob segít a ritmusérzék kialakításában.

   
  4 160 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 530 Ft Raktáron

  PLA tollbetét 3D modellező tollhoz. A húr 5 méter hosszú és PLA polimerből készült. A színt véletlenszerűen küldjük az aktuális készlet szerint.

   
  530 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 890 Ft Raktáron

  A csillagszórók a szórakoztató pirotechnikai eszközök közé tartoznak. A meggyújtás után elkezdenek égni és sisteregni. Az égés hosszát és intenzitását a csillagszóró hossza határozza meg (ebben az esetben 28 cm). Az ár az egész tasakra vonatkozik, amely 10 csillagszórót tartalmaz.

   
  890 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 9 070 Ft Raktáron

  A retro játékkonzol segítségével visszatérhet a gyermekkorába. Újra átélheti a Super Mario, a Pac-Man vagy a Mortal Kombat harcainak élményét. 620 előre telepített játék vár önre a konzolon. Így nem kell időt pazarolnia a kazetták cserélgetésével és azonnal órákig tartó olthatatlan szórakozásba vághat bele.

   
  9 070 Ft
  36 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 440 Ft Raktáron

  Vicces formálható anyag, amely többféleképpen alakítható és nyújtható. A massza belsejében gyönyörű és színes korallhalak találhatók, amelyekbe gyermekei egyszerűen beleszeretnek.

   
  1 440 Ft
  31 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 160 Ft Raktáron

  Vidám plüssmajom, amely papírzsebkendők vagy nedves törlőkendők csomagolásáként szolgál. A majom bárhová felakasztható, például otthon vagy az autóban, és gyermekei kényelmesen húzhatnak belőle szalvétát vagy zsebkendőt. A majom hossza 52 cm.

   
  4 160 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 800 Ft Raktáron

  Talán mindenki szeret gyönyörű nagy buborékokat fújni, de nem mindig sikerülnek. Ezzel a készlettel mindenkinek sikerülni fog! Egy speciális fúvókának köszönhetően soha nem fog megtörténni, hogy gyermekének nem sikerülne buborékot fújnia, ha pedig egy speciális kesztyűt is felhelyez, akkor egy mesében fogja érzi magát. A buborékok nem pattannak szét, a...

   
  1 800 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 160 Ft Raktáron

  Szervezze meg gyermekei álmai buliját! Ezzel a buborékpisztollyal jól fognak szórakozni! Csak a pisztoly végét kell a buborékfújóba meríteni, majd bekapcsolni. Percenként több száz buborékot kap. A készülék elemmel működik (nem tartozék).

   
  2 160 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 250 Ft Raktáron

  Csodálatos interaktív beszélő papagáj, amely minden gyermek nagyszerű barátja lesz! Bármit megismétel, amit mond, és közben mozgatja a fejét és csapkodja a szárnyait – nagyon jól fog szórakozni vele. Nagyszerű ajándék minden gyermeknek 3 éves kortól és felnőtteknek is. Puha plüssből készült, kellemes tapintású, 3x AAA elemmel működik (nem tartozék).

   
  7 250 Ft
  26 darab raktáron
 • 8 160 Ft Raktáron

  Nagyon aranyos plüssjáték, amely egyszerre tud énekelni és táncolni. Gyönyörűen néz ki, és minden gyermeknek tetszeni fog. Az egyszarvút a póráz végén található vezérlővel vezérelheti, és ceruzaelemekkel működik. Remek interaktív plüssjáték, amely segíti a gyermek kognitív és motoros készségeinek fejlesztését.

  Választható 2x Szín
  8 160 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  95 darab raktáron (azonnal postázzuk) 30 darab 2 napon belüli postázással
 • 890 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Gyerekekkel fogat mosni? Általában csak egy dolgot jelent - idegesség, győzködés vagy vita! E vidám homokóra segítségével a gyerekek már alig várják a fogmosást. Amint a gyerekek elkezdenek fogat mosni, fordítsa meg a homokórát, és mossa a fogát, amíg le nem jár. A teljes idő 3 perc. Műanyagból és üvegből készült. Mérete 10 x 2 x 2 cm.

  Választható 1x Szín
  890 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 440 Ft Raktáron

  Plüss táncoló és éneklő kaktusz, amely leköti a gyerekek figyelmét, de a felnőttek is nagyon jól fognak szórakozni vele! A kaktusz 30 cm magas és USB-ről táplálható. Bekapcsoláskor énekelni és táncolni kezd. Javasoljuk, hogy nézze meg az alábbi termékleírásban található videót!

   
  5 440 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 070 Ft Raktáron

  Praktikus és ötletes dekoráció, amelyet mindenki értékelni fog, akár szeret partnerének romantikus üzeneteket hagyni vagy csak nem akarja, hogy elfelejtsen valamit. A táblára a mellékelt speciális markerrel írhat. Az ébresztőóra az idő mellett a szobahőmérsékletet és a dátumot is mutatja. AAA elemmel vagy USB kábellel működik. 3 kellemes dallam közül...

   
  5 070 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 160 Ft Raktáron

  Kicsi és kíváncsi utcajárói vannak otthon? Akkor biztosan tetszeni fog nekik ez a várost ábrázoló szőnyeg. Könnyedén kiteríthetik pl. egy szobában, és uralhatják az egész várost. A csomag közlekedési táblákat is tartalmaz. A szőnyeg vízálló, minden szennyeződés könnyen eltávolítható. Támogatja a gyermekek fantáziájának fejlődését. Óvodákban,...

   
  4 160 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 85 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 9 070 Ft Raktáron

  A vécépapírt lövöldöző vízipisztoly a szokásos vécépapírt papírgolyókká varázsolja, akárcsak fiatal korában az iskolában. Nem kell aggódnia a falon vagy a bútorokon lévő koszos foltok miatt, mert csak tiszta vizet kell önteni a pisztolyba, ragasztó és egyéb vegyszerek nélkül. A toalettpapír lövő vízpisztoly ezért beltéri és kültéri használatra egyaránt...

   
  9 070 Ft
  24 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 070 Ft Raktáron

  Pattogó, világító Galaxy labda, amely hosszú órákon keresztül szórakoztatja a gyerekeket! 5,5 cm átmérő, könnyen tárolható.

   
  1 070 Ft
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 15 440 Ft Raktáron

  Rafík, a beteg kutya, akit gyermeke megmenthet, gyógyíthat és segíthet neki felépülni! A számos interakciónak köszönhetően, amelyre ez a kutya képes, ez lesz a gyermek egyik kedvenc játéka.

   
  15 440 Ft
  12 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 980 Ft Raktáron

  Szerezzen új barátot gyermekeinek – egy táncoló interaktív robotot, amely az egész gyerekszobát áttáncolja! Bekapcsoláskor táncolni kezd, ragyog, pörgeti kezdi a propellerét és zenét játszik. A robot a zene ütemére táncol, 360°-ban pörög, a gyerekek pedig garantáltan jól szórakoznak!

   
  3 980 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 250 Ft Raktáron

  Szuper játékfényképezőgép 2"-os LCD kijelzővel, beépített mikrofonnal és fényképező és videó funkcióval. Szeretne kedveskedni a kis fotósának? Ez a színes dizájnnal rendelkező, 5 gombos, könnyen kezelhető játékfényképezőgép egyértelmű választás!

   
  7 250 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 070 Ft Raktáron

  A ma már hagyományosnak számító, népszerű "hacky sack" labda különféle motívumokkal és színekben kapható. A labda puha anyagból készült és golyókkal van lazán töltve.

   
  1 070 Ft
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 530 Ft Raktáron

  A kalóz szablya nem hiányozhat a karneváli gyűjteményből! A kb. 60 cm hosszú kard PVC-ből készült. A kalóz jelmez tökéletes kiegészítője!

   
  2 530 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 160 Ft Raktáron

  Kard minden kis harcos számára! A 63 cm hosszú kard PVC-ből készül, markolatot ezüst minták díszítik. Ezt a szuper tartozékot nem szabad kihagyni!

   
  2 160 Ft
  82 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 440 Ft Raktáron

  A gumi átugrálása régóta népszerű gyermektevékenység. Például remek szórakozást nyújt egy gyerekbulin. 300 cm hosszú ugrógumi, széles pánttal, ami nem vág.

   
  1 440 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 890 Ft Raktáron

  Tegye boldoggá az összes kislányt ezzel a szivárványos hajkiegészítővel. Sok frizurát varázsolhat vele, kipróbálhatja fonatba, kontyba tenni vagy szivárványos melírként lazán hagyhatja a hajában. a hajdísz klipsszel van ellátva, melynek köszönhetően fájdalommentesen távolíthatja el a hajból.

  Választható 3x Motívum
  890 Ft
  Választható 3x Motívum
  Elérhetőségek megjeleítése
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 620 Ft Raktáron

  Egyetlen lovagnak sem hiányozhat a megfelelő kard és védőpajzs. A kard körülbelül 56 cm hosszú, hangokat ad ki. A kard 3 db LR44 elemet tartalmaz.

   
  3 620 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 85 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 710 Ft Raktáron

  Ezzel a színes, minőségi nylonból készült repülő sárkánnyal, gyermekeivel garantáltan nagyon sok szórakozásban lesz a része! A sárkánynak két fogantyúja van az irányításhoz, a kettős biztosításhoz, összecsukható.

   
  2 710 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 620 Ft Raktáron

  Sün a ketrecben - nagyon népszerű és jól ismert rejtvényfejtő. Szabadítsa ki a sündisznót a ketrecből és fedezze fel Jan Tleskač titkát. Fejtörő, amelynél a tövisek forgatása segítségével kell kijuttatni a sünt a ketresből, majd visszajuttatni oda. Parádés! A fejtörő mérete körülbelül 7,5 cm.

   
  3 620 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 160 Ft Raktáron

  A csomagban 10 db különböző tengeri állat figurát találhat, például bálnát, polipot, teknőst, ráját stb.

   
  2 160 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 800 Ft Raktáron

  Műanyag pisztoly hanggal, amelyet egyetlen kis kalóz sem nélkülözhet. Mérete körülbelül 30 cm.

   
  1 800 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 800 Ft Raktáron

  Fél gyermekének a játszásra műanyag kardot vásárolni, nehogy kárt tegyen magában vagy másban, vagy valamit eltörjön? Van egy megoldás az Ön számára! Ez a kard hajlítható, játszhat vele a gyermek ahogyan csak akar, mivel habszivacsból készült. A kard hossza 56 cm. A színt véletlenszerűen, a rendelkezésre álló készlet alapján küldünk.

   
  1 800 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 890 Ft Raktáron

  Papírból készült piros lampion fehér pöttyökkel. Ez a szuper darab parádés hangulatot teremt a gyermekeinek az ünnepségeik során! A lampionban nem található tartó a mécsesre.

   
  890 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 890 Ft Raktáron

  Papírból készült kék lampion fehér pöttyökkel. Ez a szuper darab parádés hangulatot teremt a gyermekeinek az ünnepségeik során! A lampionban nem található tartó a mécsesre.

   
  890 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 070 Ft Raktáron

  Papírból készült, gömbölyű, piros lampion fehér pöttyökkel. Ez a szuper darab parádés hangulatot teremt a gyermekeinek az ünnepségeik során! A lampionban nem található tartó a mécsesre.

   
  1 070 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 12 350 Ft Raktáron

  Mindenki imádni fogja a cseh Rappa gyártó interaktív kutyáját, Bobíkot! A kutya a simogatásokra valósághű hangokat ad ki. A fejét és a farkát is tudja mozgatni. Ez az egyedi, 25 cm-es plüss játék csodálatos ajándék lesz, amelyet gyermeke imádni fog. 3 db AA elemmel működik, melyeket a csomag tartalmaz.

   
  12 350 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 070 Ft Raktáron
  Kiárusítás!

  Eredeti és szórakoztató interaktív játék, amelyet gyermekei imádni fognak! Ez a mókus tud nevetni, játszani, puszit adni, aludni stb. 3 éves kortól alkalmas gyerekeknek, beépített érzékelőkkel, mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik, műanyagból készült. 4 db LR44 elemmel működik, melyeket a csomag tartalmaz. Hozzávetőleges méretek: 5 x 12 x 9 cm.

  Választható 4x Szín
  3 070 Ft
  Választható 4x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  98 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 440 Ft Raktáron

  Legendás falmatricák, amelyekkel gyermeke az egész szobáját feldíszítheti! Válassza ki a kedvenc dinoszauruszait és lepje meg gyermekét egy gyönyörű, dinoszaurusz matricákkal megvilágított szobával.

   
  1 440 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 43 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 800 Ft Raktáron

  Minden gyermek imádni fogja ezt az imádnivaló mackót! Ez nem akármilyen plüssállat. A mackó beszél a gyerekekkel, és közben egy takaró mögé bújik. Ilyen bújócskázó játékot még nem látott! Ráadásul a mackó mindig örül, ha rátalál. Angolul beszél, lefordítva például azt mondja: „Hol vagy? Látlak!"

   
  7 800 Ft
  81 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 4 160 Ft Raktáron

  Játszószőnyeg és táska játékokra egyben! A rendrakás a játékok miatt egy rémálom? Mindenhol kockákat és már apróságokat talál, csak nem a helyükön? Ezt a problémát játékszerrel megoldhatja a táskával a játékokra!

   
  4 160 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 800 Ft Raktáron

  A színes töltelékkel ellátott stresszoldó labda kötelező darab mindenkinek! Ezt a remek darabot többféleképpen megszoríthatja és garantáltan mindenhol játszhat vele. A konkrét szín kiválasztása nem lehetséges, az aktuális raktárkészlet szerint szállítunk egyet véletlenszerűen. Mérete kb. 7 cm.

   
  1 800 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 72 a 89 tételből