Egyéb játékok

Egyéb játékok

Nem tudja, milyen ajándékot vegyen egy ünnepi alkalomra, születésnapra vagy éppenséggel a fa alá? Ez a kategória különféle gyermekjátékokat és eszközöket kínál, amelyek minden bizonnyal boldoggá teszik majd a gyerekeket. Ha egy kisfiú számára keres ajándékot, akkor nézze meg az autók, modellek és építőjátékok kategóriánkat, ha pedig egy lány számára, akkor biztosan megtalálja a megfelelőt a játékbabák, plüssök vagy a rajz és festés kategóriában.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 69 a 69 tételből
  • 6 109 Ft Raktáron

    Az egyik legaranyosabb interaktív játék, amelyet biztosan imádni fognak a gyermekei! Ez az interaktív elefánt tud mozogni, betakarni a nagy füleivel a szemét és ami a legjobb - énekel is! Elég megnyomni a bal vagy a jobb lábát, és az elefánt megmutatja, hogy mi mindent tud. 

    Választható 2x Szín
    6 109 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 650 Ft Raktáron

    Aranyos interaktív hörcsög, amely tökéletes ajándék fiúknak és lányoknak. A hörcsög megismétel mindent, amit mond neki és bólint - nézze meg az alábbi videót a leírásban!

     
    2 650 Ft
    39 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 2 napon belüli postázással
  • 2 960 Ft-tól Raktáron

    Gyönyörű kivetítő az éjszakai égbolt minden kedvelőjének! 360°-ban forog és nagyszerű fény show-t kínál közvetlenül otthonában. Ha azonban nem akarja, csak nyomja meg a gombot, és a kivetítő lámpaként világít.

    Választható 2x Szín
    2 960 Ft-tól
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    49 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 762 Ft Raktáron

    Ha nosztalgiára vágyik, vagy szeretné megmutatni gyermekeinek, hogyan néztek ki a játékok néhány évvel ezelőtt, akkor ez a konzol pontosan Önnek való. A Sup GameBox digitális játékkonzol 400 retró játékot rejt magában, amelyek közül nem hiányzik a jól ismert Super Mario. Méreteinek köszönhetően könnyen elfér a táskájában, zsebében vagy hátizsákjában, sőt...

    Választható 5x Szín
    5 762 Ft
    Választható 5x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    40 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 188 Ft Raktáron

    A karaoke mikrofon felhőtlen szórakozást biztosít az estélyeken, az ünnepségeken, nyilvános eseményeken és otthon is. Ébressze fel önmagában és gyermekeiben az énekes szupersztárt és énekelje el kedvenc dalait bárhol és bármikor.

    Választható 4x Szín
    4 188 Ft
    Választható 4x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    68 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 650 Ft Raktáron

    4 Review(s)

    Aranyos interaktív hörcsög, amely tökéletes ajándék fiúknak és lányoknak. A hörcsög megismétel mindent, amit mond neki és bólint - nézze meg az alábbi videót a leírásban!

     
    2 650 Ft
    26 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 820 Ft Raktáron

    Bájos szamár, amely jár, sőt beszél! Elég beszélni hozzá és pontosan úgy ismétli meg a mondatot, ahogy ön mondta. Autentikus és kellemes hangja van, ez pedig az egyik oka annak, amiért a gyermeke imádni fogja. 23 cm magas és 3 AAA elemmel működik, amelyek nem képezik a csomag részét.

     
    3 820 Ft
    30 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 485 Ft Raktáron

    A Planelaunch kilőhető repülővel az egész család jót szórakozhat! EPP polimer anyagokból készült, amelyek könnyűek, rugalmasak és ütésállóak. Kiviheti a parkba, a kertbe vagy a tengerpartra. A repülőgép könnyen összeszerelhető, teljesen biztonságos a gyermekek számára, és nincs szüksége hozzá elemre, így bármikor és bárhol élvezheti a játékot.

    Választható 2x Szín
    3 485 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Doboz, amelyben kislánya tejfogait, köldökzsinórját vagy az első hajtincsét tárolhatja. Ötletes módszer, hogyan őrizzük meg az emlékeket azokra a pillanatokra, amikor gyermekünk még kicsi volt.

     
    4 150 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 2 820 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Ezek a világító rudak kiválóak partikra, ünneplésekre! Lightstick vagy kémiai fény néven ismertek és különböző eseményeken használják őket, mint például gyerektáborok, ünneplések, diszkók, koncertek vagy bárokban. Hasznos lehet megvilágításra rossz látási körülmények között is, vagy autóbalesetek jelzésére éjjel.

     
    2 820 Ft
    53 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Doboz, amelyben kisfia tejfogait, köldökzsinórját vagy az első hajtincsét tárolhatja. Ötletes módszer, hogyan őrizzük meg az emlékeket azokra a pillanatokra, amikor gyermekünk még kicsi volt.

     
    4 150 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 990 Ft Raktáron

    Ezzel a nem hétköznapi lámpával minden éjjel a csillagos ég alatt aludhat, otthona kényelmében! Ez az egyedi éjjeli lámpa bekapcsolás után égbeli hangulatot teremt a falon és a mennyezeten, planetáriummá varázsolva a gyerek- vagy hálószobát. Statikus csillagok vagy csillogó világegyetem - egyszerűen STAR MASTER.

     
    1 990 Ft
    42 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 009 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

    Ideális segédeszköz gyermekei szórakoztatásához a rövidebb és hosszabb utakon. Vége a játékok, étel, ital és egyéb dolgok állandó vadászatának utazás közben, minden kényelmesen elhelyezhető az asztalkán vagy a zsebekben az oldalán. Puha habból készült, így teljesen biztonságos.

    Választható 1x Szín
    4 009 Ft
    Választható 1x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 237 Ft Raktáron

    Ez az ágy feletti sátor mesebeli hangulatot biztosít gyermekeinek. Gyermekei nemcsak biztonságban érzik magukat a sátorban, de a nagyszerű kialakításnak köszönhetően úgy érzik magukat, mint egy mesében. Remek dekoráció gyerekszobába, a sátor saját teret és menedéket biztosít gyermekeinek.

    Választható 1x Motívum, 2x Variáns
    5 237 Ft
    Választható 1x Motívum, 2x Variáns
    Elérhetőségek megjeleítése
    25 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 990 Ft Raktáron

    Táncoló és éneklő plüss kaktusz, amely felkelti a gyerekek figyelmét, de a felnőttek is jól szórakoznak vele! A kaktusz 30 cm magas és 3x AA elemmel működik (nem tartozék). A bekapcsolás után énekelni és táncolni kezd. Nézze meg az alábbi leírásban található videót!

     
    2 990 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    Nagyszerű asztali foci, amely a sport minden kis és nagy szerelmesének szuper szórakozásként szolgál! A játéknak ez a nem hagyományos, de nem kevésbé praktikus változata két játékos számára készült, vezérlése nagyon egyszerű, és kis méretének köszönhetően nem kell nagy hely a játékhoz. Ezenkívül összecsukható, így játék után sehol sem lesz útban. Mérete...

     
    4 990 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    A gyermekek biztonsága mindig az első helyen van, ezért ez a biztonsági póráz karkötővel nagyszerű a forgalmas városokba, bevásárlóközpontokba vagy nagyobb eseményekre, például fesztiválokra.

     
    1 650 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Szórakoztató módszert keres, hogy hogyan szedje rá a gyerekeket a példák számolására vagy az írás gyakorlására? Vagy környezetbarát módon gondolkodik és szívesen beszerezne valamit a gyerekeknek, amelyet újra használhatnak? Ezzel a nagy világító táblával nyert ügye van! 

     
    1 650 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 980 Ft-tól Raktáron

    A PVP 3000 játékkonzol visszavezeti gyermekkorába! Ki ne szeretné újra játszani ifjúsága játékait. Most újra átélheti a játék és a virtuális világ élményét, sőt, gyermekének is megmutathatja, hogyan töltötte egykor szabadidejét. A konzolra több mint 70 000 játék van telepítve, így hosszú órákon át szórakoztathatja gyermekeit. Csak válassza ki kedvenc...

    Választható 2x Szín
    6 980 Ft-tól
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 485 Ft Raktáron

    Intelligens tablet. Nemcsak szórakoztat, hanem segít a gyerekeknek angolul tanulni, gyakorolni a helyesírást, matikát, összehasonlítani a szavakat képekkel! Ezenkívül segít a látásuk, hallásuk, problémamegoldó képességük és általános ismereteik fejlesztésében. Élvezni fogják a dalokat és a fejlesztő játékokat, miközben Ön ellazul annak tudatában, hogy a...

    Választható 2x Szín
    3 485 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    21 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Tökéletes interaktív játék minden gyermeknek. A kandúr ismétli a szavakat és a hangokat, valamint nyávog, ha a mancsára lép. 3 éves kortól ajánlott.

     
    4 150 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    Szeretné felfrissíteni belső terét és valami kreatívra vágyik? Akkor ezt a varázslatos fát kínáljuk, amit Ön is felnevelhet! Nincs más dolga, mint megtölteni varázsvízzel, amit a csomagban is kap, majd csak nézze, hogyan változik fokozatosan a fa, és hogyan borul gyönyörű rózsaszín virágokba.

     
    2 490 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 990 Ft Raktáron

    Focizni a nappaliban vagy a gyerekszobában? Nem probléma! Ezt a szórakoztató lebegő labdát a felnőttek és az aktív gyerekek is értékelik. A speciális konstrukció egy alsó csúszó felületből áll, ventilátorral és egy szilárd felső burkolattal, hab párnázással a bútorok védelme érdekében. A korong lebeg és fényhatásai vannak. 14 cm átmérőjű, 4 db AAA elem...

     
    2 990 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 8 320 Ft Raktáron

    A retro játékkonzol segítségével visszatérhet a gyermekkorába. Újra átélheti a Super Mario, a Pac-Man vagy a Mortal Kombat harcainak élményét. 620 előre telepített játék vár önre a konzolon. Így nem kell időt pazarolnia a kazetták cserélgetésével és azonnal órákig tartó olthatatlan szórakozásba vághat bele.

     
    8 320 Ft
    40 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Szeretné felfrissíteni belső terét, és egyben valami kreatívat keres? Akkor ezt a varázslatos fát kínáljuk önnek, amelyet maga is felnevelhet! Nincs más dolga, mint megtölteni varázsvízzel, amit a csomagban is kap, aztán már csak néznie kell, hogyan változik fokozatosan a fa, és hogyan borul gyönyörű rózsaszín virágokba.

     
    1 490 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 100 darab 2 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    Most már nem kell a gyerekei miatt aggódnia a zsúfolt helyeken vagy kint. A biztonsági gyerekpóráznak köszönhetően nagyszerűen az ellenőrzése alatt tarthatja a helyzetet.

     
    1 650 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    A 6 különböző fényjelenettel rendelkező MagicLamp projektor azonnal varázslatot hoz az otthonába! Változtassa otthonát az űr, a csillagos égbolt, a víz alatti világ obszervatóriumává, vagy hozzon létre tökéletes hangulatot egy ünnepléshez vagy randevúhoz! Éjszakai lámpaként is használható, 3 különböző színű fénnyel!

     
    4 990 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 490 Ft Raktáron

    Gyermeke fél a sötéttől, vagy rosszul alszik? Bekapcsoláskor ez a teknős megvilágítja az egész szobát egy éjszakai égbolton, csillagokkal és egy holddal. 8 különböző csillagképet vetít, és 4 különböző nyugtató dallamot játszik, amelyekkel gyermeke jobban elalszik. A fény 45 perc múlva automatikusan kikapcsol. 3 AAA elemmel működik, amelyek nem tartozékok.

     
    4 490 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Vidám plüssmajom, amely papírzsebkendők vagy nedves törlőkendők csomagolásáként szolgál. A majom bárhová felakasztható, például otthon vagy az autóban, és gyermekei kényelmesen húzhatnak belőle szalvétát vagy zsebkendőt. A majom hossza 52 cm.

     
    3 320 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 990 Ft Raktáron

    Pattogó, világító Galaxy labda, amely hosszú órákon keresztül szórakoztatja a gyerekeket! 6,5 cm átmérő, könnyen tárolható.

     
    990 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    Gyermeke fél a sötéttől, vagy rosszul alszik? Bekapcsoláskor ez a teknős megvilágítja az egész szobát egy éjszakai égbolttal, csillagokkal és egy holdval. 8 különböző csillagképet vetít, és 4 különböző nyugtató dallamot játszik, amelyekkel gyermeke könnyebben elalszik. A fény 45 perc múlva automatikusan kikapcsol. 3 AAA elemmel működik, amelyek nem...

     
    4 990 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 320 Ft Raktáron

    Vegyen gyermekének egy eredeti ajándékot és adjon neki egy saját dinoszauruszt, amely tojásból kel ki! Elég egy vízzel teli tálba tenni, majd 12 - 24 óra elteltével a tojás repedezni kezd és a dinoszaurusz 48 órán belül világra jön!

     
    1 320 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Nagyszerű éjszakai égbolt projektor, amelyet a gyerekek és a felnőttek is szeretni fognak. Ki ne szeretne ágyban aludni, miközben a varázslatos éjszakai égbolt világít fölötte? A pihenés és a relaxáció eszközeként, valamint dekorációként is szolgál. Különböző színeket váltogat (vörös, zöld, kék vagy sárga), és számos vetítési lehetőséget kínál. 3 db AA...

     
    3 320 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    Változtassa egy gyerekszobát vagy hálószobáját egy nyugtató helyre, csillaggal díszített mennyezettel! A gombbal három világító szín közül választhat (piros, zöld és kék), vagy beállíthatja úgy is, hogy a színek váltakozzanak. A teknős hangszóróval is rendelkezik a dallamok lejátszásához.

     
    4 990 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 7 320 Ft Raktáron

    Okos és praktikus digitális LCD tábla, amelyet gyerekek és felnőttek is használhatnak. Egyszerű használni és ideális kicsi gyerekeknek, akik írni tanulhatnak és tökéletesíthetik a rajztudásukat. Üzenetekre is használhatja az otthonában vagy jegyzeteket írhat rá, amit nem szeretne elfelejteni. Ha az adott információ vagy rajz már nem aktuális, egy...

     
    7 320 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 320 Ft Raktáron

    PLA tollbetét 3D modellező tollhoz. A húr 5 méter hosszú és PLA polimerből készült. A színt véletlenszerűen küldjük az aktuális készlet szerint.

     
    320 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    Változtassa egy gyerekszobát vagy hálószobáját egy nyugtató helyre, csillaggal díszített mennyezettel! A gombbal három világító szín közül választhat (piros, zöld és kék), vagy beállíthatja úgy is, hogy a színek váltakozzanak. A teknős hangszóróval is rendelkezik a dallamok lejátszásához.

     
    4 990 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 980 Ft Raktáron

    Nagyon aranyos plüssjáték, amely egyszerre tud énekelni és táncolni. Gyönyörűen néz ki, és minden gyermeknek tetszeni fog. Az egyszarvút a póráz végén található vezérlővel vezérelheti, és ceruzaelemekkel működik. Remek interaktív plüssjáték, amely segíti a gyermek kognitív és motoros készségeinek fejlesztését.

    Választható 2x Szín
    6 980 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Szervezze meg gyermekei álmai buliját! Ezzel a buborékpisztollyal jól fognak szórakozni! Csak a pisztoly végét kell a buborékfújóba meríteni, majd bekapcsolni. Percenként több száz buborékot kap. A készülék elemmel működik (nem tartozék).

     
    1 650 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    Varázslatos szivárvány projektor, amely mellett jobban alszanak majd a kisebbek és a nagyobbak! Nagyszerű a design-ja és főleg éjjelilámpaként használható. 

     
    6 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 320 Ft Raktáron

    Vicces formálható anyag, amely többféleképpen alakítható és nyújtható. A massza belsejében gyönyörű és színes korallhalak találhatók, amelyekbe gyermekei egyszerűen beleszeretnek.

     
    1 320 Ft
    44 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 320 Ft Raktáron

    Talán mindenki szeret gyönyörű nagy buborékokat fújni, de nem mindig sikerülnek. Ezzel a készlettel mindenkinek sikerülni fog! Egy speciális fúvókának köszönhetően soha nem fog megtörténni, hogy gyermekének nem sikerülne buborékot fújnia, ha pedig egy speciális kesztyűt is felhelyez, akkor egy mesében fogja érzi magát. A buborékok nem pattannak szét, a...

     
    1 320 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 237 Ft-tól Raktáron
    Kiárusítás!

    Tökéletes és puha ujjas pléd, csillagos mintával, Főleg a hidegebb hónapokban válik gyermekei kedvenc kiegészítőjévé.A csillagok a pléden világítanak, tehát a hosszú téli estéken melegít és gyönyörű hangulatot is teremt, amely kellemes és nyugtató érzést kelt. Ideális mindazok számára, akik szeretik a meleget és egyúttal szabad kezeket is szeretnének.

    Választható 2x Szín
    5 237 Ft-tól
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    44 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Plüss táncoló és éneklő kaktusz, amely leköti a gyerekek figyelmét, de a felnőttek is nagyon jól fognak szórakozni vele! A kaktusz 30 cm magas és USB-ről táplálható. Bekapcsoláskor énekelni és táncolni kezd. Javasoljuk, hogy nézze meg az alábbi termékleírásban található videót!

     
    3 320 Ft
    15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 861 Ft Raktáron

    Gyerekekkel fogat mosni? Általában csak egy dolgot jelent - idegesség, győzködés vagy vita! E vidám homokóra segítségével a gyerekek már alig várják a fogmosást. Amint a gyerekek elkezdenek fogat mosni, fordítsa meg a homokórát, és mossa a fogát, amíg le nem jár. A teljes idő 3 perc. Műanyagból és üvegből készült. Mérete 10 x 2 x 2 cm.

    Választható 2x Szín
    861 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    52 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 5 490 Ft Raktáron

    Csodálatos interaktív beszélő papagáj, amely minden gyermek nagyszerű barátja lesz! Bármit megismétel, amit mond, és közben mozgatja a fejét és csapkodja a szárnyait – nagyon jól fog szórakozni vele. Nagyszerű ajándék minden gyermeknek 3 éves kortól és felnőtteknek is. Puha plüssből készült, kellemes tapintású, 3x AAA elemmel működik (nem tartozék).

     
    5 490 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 861 Ft Raktáron

    Tegye boldoggá az összes kislányt ezzel a szivárványos hajkiegészítővel. Sok frizurát varázsolhat vele, kipróbálhatja fonatba, kontyba tenni vagy szivárványos melírként lazán hagyhatja a hajában. a hajdísz klipsszel van ellátva, melynek köszönhetően fájdalommentesen távolíthatja el a hajból.

    Választható 3x Motívum
    861 Ft
    Választható 3x Motívum
    Elérhetőségek megjeleítése
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 70 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 2 820 Ft Raktáron

    Színes éjjeli LED lámpa egyszarvú formájában, amely a kicsik és a nagyon kiváló társa lesz az elalvás során. A hasonló lámpákkal ellentétben ez az intelligens kivitel nem törik össze az esés következtében és nem is forró, tehát száz százalékban biztonságos. A gyermekek játékként is használhatják a lámpát.

     
    2 820 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 650 Ft Raktáron

    Szerezzen új barátot gyermekeinek – egy táncoló interaktív robotot, amely az egész gyerekszobát áttáncolja! Bekapcsoláskor táncolni kezd, ragyog, pörgeti kezdi a propellerét és zenét játszik. A robot a zene ütemére táncol, 360°-ban pörög, a gyerekek pedig garantáltan jól szórakoznak!

     
    3 650 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 356 Ft Raktáron

    Kifinomult és nem feltűnő széf, amelyet könnyedén elrejthet, még akkor is, ha szem előtt van! Ez a könyv gondoskodik minden értékes tárgyáról. A széf nem csak tökéletesen álcázható a könyvtárban, de természetesen bezárhatja is, és így biztosíthatja értékeit a kutakodók ellen.

    Választható 2x Szín
    4 356 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 990 Ft Raktáron

    A ma már hagyományosnak számító, népszerű "hacky sack" labda különféle motívumokkal és színekben kapható. A labda puha anyagból készült és golyókkal van lazán töltve.

     
    990 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    Eredeti vinil lámpa dinoszaurusz motívummal az InnovaGoods márkától. Aranyos kialakításának köszönhetően gyerekszobában is használható lámpaként, éjszakai lámpaként vagy játékként. Kikapcsoló gombbal rendelkezik, több színben tündököl, és nem melegszik fel, így gyermekei nem égetik meg magukat.

     
    2 490 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 5 820 Ft Raktáron

    Szuper játékfényképezőgép 2"-os LCD kijelzővel, beépített mikrofonnal és fényképező és videó funkcióval. Szeretne kedveskedni a kis fotósának? Ez a színes dizájnnal rendelkező, 5 gombos, könnyen kezelhető játékfényképezőgép egyértelmű választás!

     
    5 820 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    Változtassa egy gyerekszobát vagy hálószobáját egy nyugtató helyre, csillaggal díszített mennyezettel! A gombbal három világító szín közül választhat (piros, zöld és kék), vagy beállíthatja úgy is, hogy a színek váltakozzanak. A teknős hangszóróval is rendelkezik a dallamok lejátszásához.

     
    4 990 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 650 Ft Raktáron

    A varázslatos éjszakai égboltot kialakító nagyszerű InnovaGoods Galaxy LED projektor ideális világítás vagy dekoráció kicsik és nagyok ágya mellé. Ön vagy gyermekei minden este közvetlenül a szobájukban élvezhetik a csillagos eget! Nagyszerű és pihentető légkört teremt, amely ideális az elalváshoz.

     
    3 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 650 Ft Raktáron

    A csillagszórók a szórakoztató pirotechnikai eszközök közé tartoznak. A meggyújtás után elkezdenek égni és sisteregni. Az égés hosszát és intenzitását a csillagszóró hossza határozza meg (ebben az esetben 16 cm). Az ár az egész tasakra vonatkozik, amely 10 csillagszórót tartalmaz.

     
    650 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 650 Ft Raktáron

    Sün a ketrecben - nagyon népszerű és jól ismert rejtvényfejtő. Szabadítsa ki a sündisznót a ketrecből és fedezze fel Jan Tleskač titkát. Fejtörő, amelynél a tövisek forgatása segítségével kell kijuttatni a sünt a ketresből, majd visszajuttatni oda. Parádés! A fejtörő mérete körülbelül 7,5 cm.

     
    3 650 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 990 Ft Raktáron

    A Neocube egy fejtörő, amellyel soha nem fog unatkozni. Egy kis fantáziával sokféle formát és képet tud majd összeállítani! Ha a Neocube-ot ajándékoz, sok mókát és szórakozást ajándékoz.

     
    2 990 Ft
    25 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 11 650 Ft Raktáron

    Az InnovaGoods Spikey egy gyönyörű plüss sün fényekkel és hangokkal. Gyermekei jobban alszanak el vele. A különböző hangoknak, dallamoknak és az éjszakai égbolt különféle fényvetítéseinek köszönhetően a gyerekek megnyugszanak és eloszlik a félelmük, amelyet lefekvés előtt a sötétben érezhetnek. A játék tisztítása is egyszerű, hiszen a sünből kivehető a gép.

     
    11 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 5 820 Ft Raktáron

    Minden gyermek imádni fogja ezt az imádnivaló mackót! Ez nem akármilyen plüssállat. A mackó beszél a gyerekekkel, és közben egy takaró mögé bújik. Ilyen bújócskázó játékot még nem látott! Ráadásul a mackó mindig örül, ha rátalál. Angolul beszél, lefordítva például azt mondja: „Hol vagy? Látlak!"

     
    5 820 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 60 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 8 320 Ft Raktáron

    Modern játékok retró dizájnnal, pontosan ez a TV játékkonzol. A konzolban 2000 különféle játékot talál (Mario, Pacman, Spiderman stb.), amelyek segítenek kikapcsolódni a megszokott napi nyüzsgés után. 2 játékvezérlőt, egy hálózati kábelt és egy AV-kábelt is kap mellé, mindezt tematikus retró dizájnban.

     
    8 320 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 150 Ft Raktáron

    Tökéletes interaktív játék minden gyermeknek. A kandúr ismétli a szavakat és a hangokat, valamint nyávog, ha a mancsára lép. 3 éves kortól ajánlott.

     
    6 150 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 990 Ft Raktáron

    Játszószőnyeg és táska játékokra egyben! A rendrakás a játékok miatt egy rémálom? Mindenhol kockákat és már apróságokat talál, csak nem a helyükön? Ezt a problémát játékszerrel megoldhatja a táskával a játékokra!

     
    2 990 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Tegye a tojásokat a tartályba. Töltse fel a tartályt vízzel úgy, hogy a tojás teljesen víz alatt legyen. 12-24 óra elteltével a tojás megreped. 48 óra elteltével a kisállat kikel. Ezeket a szenzációs darabokat csak 12 darabos csomagolásban áruljuk.

     
    1 650 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Egy remek újdonságot mutatunk be a játékok között: egy lövöldözős állatot. A név ellenére azonban egy teljesen biztonságos játék, amely a has megnyomására habgolyókat lő ki.

     
    1 650 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 1 990 Ft Raktáron

    A titkos fiók egy rejtvény, amely senkinek sem ad egy perc nyugalmat, amíg nem sikerül megoldani! A doboz minőségi fából készült és nem lesz könnyű kinyitni.

     
    1 990 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 4 150 Ft Raktáron

    Pörgesse fel a gyerekbulit ezzel a szappanbuborék pisztollyal. Egyszerűen töltse meg a pisztolyt szappanos keverékkel, kapcsolja be, és máris készen áll a szórakozásra. Hozzon létre akár 300 buborékot egy lövéssel! A készülék elemmel működik, és a csomag tartalmazza a szappankeverék készítésének útmutatóját is.

     
    4 150 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 490 Ft Raktáron

    Tegye a tojást egy edénybe. Töltse fel az edényt vízzel úgy, hogy a tojás teljesen a víz alá kerüljön. 24-48 óra elteltével a tojás repedezni kezd. Az egyszarvú 5-8 napon belül megnő. A tojás körülbelül 6 cm nagyságú. Véletlenszerű változatot küldünk az aktuális raktárkészlet alapján.

     
    1 490 Ft
    18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Félnek a gyerekei elaludni este? Az InnovaGoods márka csillagprojektorja megbízhatóan elűz minden mumust és szellemet. A csillagprojektort éjszakai lámpaként használhatja a jobb tájékozódás érdekében a sötétben, de mindenekelőtt gyermekei nyugodt és zavartalan alvására használható.

     
    3 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 69 a 69 tételből