Ajándékok férfiaknak

Ajándékok férfiaknak

Ha ajándékot keres férfiak számára, a NAAU-nak rengeteg nagyszerű tippje és különböző készüléke van amely megfelelő lehet. Bár első gondolatra lehet nem úgy tűnik, szinte minden férfi szereti a kifinomult berendezéseket és az új elektronikus eszközöket. Görgesse át ajánlatunkat, és tegye boldoggá kedvesét!

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 166 tételből
  • 5 820 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Ideális módja annak, hogyan legyen saját tökéletes cigarettákat néhány másodperc alatt alacsony áron sodorni. Levehető dohánytartó, szép és modern dizájn, állítható cigaretta sűrűség átkapcsoló, ergonomikus töltő test cigarettasodróval és csúszásgátló alappal. A cigarettákat bárhol és bármikor elkészítheti, amikor csak akarja.

     
    5 820 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    Akár szeret utazni, akár csak egérpadra van szüksége, ez a világtérképes alátét minden bizonnyal ízléses választás! A nagy méretnek köszönhetően elég helye lesz mozgatni az egeret, írni a billentyűzeten és a megnyomódott csuklótól is elbúcsúzhat. Az alátét többek között nagyon egyszerűen tisztítható, légáteresztő és kiváló nedvszívó tulajdonságokkal...

     
    1 990 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    A különleges méhsejt szerű szerkezete a sejtek elmozdulásával képes elnyeli a rá nehezedő nyomást,és lehetővé teszi a levegő áramlását. Különleges technológiájának köszönhetően teljesen elnyeli a testsúlyból eredő nyomást. A zselés ülőpárnát használhatja irodában, otthon, de akár az autódban is.

     
    4 150 Ft
    48 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    19 Review(s)

    A családdal a természetbe, a barátokkal vízre vagy este biciklizni megy? A BORUIT RJ-300 fejlámpa önnek az aktív mozgással eltöltött minden napját annyi órával hosszabítja meg, amennyivel azt ön szeretné! Bárhova is készülődik, ezt a fejlámpat nagyszerűen kihasználja minden esetben.

     
    4 990 Ft
    51 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 16 650 Ft Raktáron

    Csapoljon frissítő sört vagy más italt ebéd után vagy grillezés közben az InnovaGoods otthoni sörcsappal! Egy külön tartály található benne a jégre, amely anélkül tartja hidegen az italt, hogy felhígítaná. Nyűgözze le a barátait a következő grillezésen ezzel a csodás formatervezésű minisörcsappal!

     
    16 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 6 320 Ft Raktáron

    Ideális módja annak, hogyan legyen saját tökéletes cigarettákat néhány másodperc alatt alacsony áron sodorni. Levehető dohánytartó, szép és modern dizájn, állítható cigaretta sűrűség átkapcsoló, ergonomikus töltő test cigarettasodróval és csúszásgátló alappal. A cigarettákat bárhol és bármikor elkészítheti, amikor csak akarja.

     
    6 320 Ft
    21 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    A valódi lángot imitáló LED izzóval beltéren és fedett kültéren egyaránt meghitt, romantikus hangulatot teremthet. Egyszerű, stílusos megjelenésének köszönhetően csodás dísze lehet szobájának.

     
    1 990 Ft
    57 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    4 Review(s)

    Szuper erős gumírozott vízálló ragasztószalag, kiváló minőségű anyagból. Különböző tárgyak foltozásához, összeillesztéséhez, lezárásához és javításához használható.

     
    1 990 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 320 Ft Raktáron

    Töltse a cigarettát minimális erőfeszítéssel - ez a Gerui cigarettatöltő több mint 20 cigarettát képes megtölteni pár perc alatt. Minden dohány típushoz, szabványos átmérőjű és hosszúságú cigarettahüvelyhez alkalmas.

     
    6 320 Ft
    46 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 650 Ft Raktáron

    A karosszéria javító segítségével pofonegyszerűen eltávolíthatja az autóján keletkezett horpadásokat a nehezen hozzáférhető helyeken is. A javítás gyors és egyszerű. Hasonló készletet használnak a profik is az autószervizben - most már maga is ugyanolyan eredményeket érhet el, mint ők. Meglátja, hogy a karosszérián nyoma sem marad a horpadásnak. Autóra és...

     
    2 650 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Az ünnepeltnek már mindene megvan és a kérdésre, hogy mit szeretne, mindig azt válaszolja, hogy SEMMI-t? Akkor van egy páratlan megoldásunk, ajándékozzon neki SEMMI-t ajándék csomagolásban! És miért? Mert a semmivel semmit se ronthat el!

     
    1 650 Ft
    22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 237 Ft-tól Raktáron

    A tökéletes és puha, csillagmintás, ujjas takaró kedvenc kiegészítője lesz a hidegebb hónapokban. A csillagok világítanak a takarón, így felmelegít a hosszú téli estéken, és mégis gyönyörű hangulatot varázsol, amely kellemes és megnyugtató érzést kelt. Ideális mindenkinek, aki egyszerre szeretne melegben lenni és szabadon tartani a kezét.

    Választható 2x Szín
    5 237 Ft-tól
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    31 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 320 Ft Raktáron

    3 Review(s)

    Csodálatos multifunkcionális szögvonalzó, amely nélkülözhetetlen segítővé válik minden építő, kézműves vagy ezermester számára! Mivel a vonalzónak több szöge van, sok időt és energiát takarít meg.

     
    1 320 Ft
    19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Igyekszik megerősíteni hasizmait és szeretné hatékonyabbá tenni erőfeszítéseit? Ez az elektromos hasizomerősítő az elektromos izom stimuláció (EMS) alapelvén működik, amelyet évtizedek óta használnak a sportgyógyászatban és a rehabilitációs központokban.

     
    4 990 Ft
    23 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 2 napon belüli postázással
  • 1 990 Ft Raktáron

    3 Review(s)

    Digitális zsebmérleg öt helyes, kék háttérvilágítású LCD kijelzővel. 200 grammig mér, 0,01 g felbontással, rendelkezik nullázó (TARE) funkcióval.

     
    1 990 Ft
    23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    3 Review(s)

    Ez az aktív szén fogfehérítő por a kókuszszén, bentonit por és narancsolaj tökéletes kombinációja, amely eltávolítja a sárga színárnyalatot. Természetesen fehér fogak egyszerűen és könnyedén. Kíméletes az ínyhez és az érzékeny fogakhoz. Használja akárcsak egy fogkrémet.

     
    1 650 Ft
    38 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 2 napon belüli postázással
  • 820 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Ez a toll rendelkezik azzal a professzionális, gyors-javítóformulával, melyen hatékonyan kezelheti a gépkocsin esett felületi sérüléseket. Egyszerű és extrém-hosszan tartó megoldást nyújt minden apró zavaró lakksérülésre.

     
    820 Ft
    99 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    Biztonságosan intézze a telefonhívásokat autó vezetés közben, halgassa a zenét a telefonból vagy SD kártyáról vagy töltse fel az elektromos berendezéseket. Ez a FM Transmitter tökéletes drótnélküli kapcsolatot létesít a Bluetooth készülékekkel, USB porttal és handsfree funkcióval is rendelkezik.

     
    2 490 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    Kiváló minőségű állítható tartó mobiltelefonokhoz, táblagépekhez vagy egyéb eszközökhöz. A teljesen állítható karnak köszönhetően kényelmesen, pontosan a kívánt pozícióba állíthatja a csatlakoztatott telefont vagy tabletet. A kar hossza 70 cm. Könnyű és gyors telepítés. Rögzítés széthúzható karokkal, egyéb szerszámok használata nélkül.

     
    2 490 Ft
    49 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Legyen ön professzionális kézműves, vagy hobby barkácsoló, betörött csavarokkal biztosan találkozott már. Hogyan húzzuk ki őket, ha nem tudjuk emberfeletti erővel és klasszikus csavarhúzókkal? A speciális fúrók segítségével néhány pillanat alatt megoldja a problémát.

     
    1 490 Ft
    100+ csomag raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    6 Review(s)

    Gyakran vezet éjszaka és szeretné egy kicsit jobban látni az utat? Csak annyit kell tennie, hogy ezt a klipet felteszi bármilyen dioptriás szemüvegre, ezáltal javítja a láthatóságot rossz fényviszonyok között, kiküszöböli a lehetséges fényeket, és vezetés közben nem lesz fáradt!

     
    1 650 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 990 Ft Raktáron

    Eszköz a szőr és csomók eltávolítására ruhákról, bútorokról vagy lepedőkről, felesleges ragasztószalagok nélkül, ahogy az a hagyományos hengerek teszik. Ruházata mindig tökéletesen ápolt lesz, miközben kevesebb munkát végez és környezetbarát.

     
    990 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    Speciális eszköz minden modern férfi pénztárcájába! Minimális méretű kártyába rejtett, észrevétlen kés. Szerezze be ezt az első ránézésre klasszikus hitelkártyának kinéző eszközt, amely csak abban különbözik, hogy egy gomb elfordításával egy kis késre tehet szert, amely különböző alkalmakkor jöhet jól.

     
    820 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Az Uwing C6 autókamerával nemcsak rögzítheti a forgalmi helyzetet és segíthet a baleset bebizonyításában, de a Parking Guard funkció garantálja autója nagyobb biztonságát a parkolóban. Ütközés okozta sokk esetén a kamera bekapcsol és 20 másodperces felvételt készít.

     
    6 650 Ft
    42 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Miniatűr drótnélküli kamera, mely a kis méretének ellenére is képes Full HD (1080p) minőségben feljátszani, és 12 Mpx felbontású képeket készíteni. A fogantyúk segítségével a kabát szárához, vagy az asztal lapjához is rögzíthető.

     
    6 650 Ft
    59 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 2 napon belüli postázással
  • 2 990 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Nincs az autójában fedélzeti számítógép? Akkor csináljon magának! Elég csak megszerezni ezt az autódiagnosztika modult, csatlakoztatni az OBD diagnosztikai aljzatba, párosítani Bluetooth segítségével a telefonjával, és kész is!

     
    2 990 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Gyors és elegáns módszer a tartós írásra, megjelölésre és dísztárgyak készítésére üvegből, műanyagból, fából, acélból, lágy fémből és további anyagokból.

     
    1 490 Ft
    29 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    Ezzel a nem hétköznapi lámpával minden éjjel a csillagos ég alatt aludhat, otthona kényelmében! Ez az egyedi éjjeli lámpa bekapcsolás után égbeli hangulatot teremt a falon és a mennyezeten, planetáriummá varázsolva a gyerek- vagy hálószobát. Statikus csillagok vagy csillogó világegyetem - egyszerűen STAR MASTER.

     
    1 990 Ft
    42 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    Vezetés közben a szemébe világítanak, de nem szereti a klasszikus napszemüveget pontosan a sötétítő hatás miatt? Próbálja ki a HD Vision szemüveget, ami látható színspektrum eltolódással rendelkezik a járművezetők számára. Egy speciális szűrőnek köszönhetően minden narancssárga, de nem sötét lesz.

     
    1 990 Ft
    41 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    A Beauty Body Mobile-Gym az edzés, a regeneráció, a masszázs és a pihenés tökéletes kombinációja. Miután feltette a gélpárnácskákat, stimulálja hasizmait az EMS technológiának köszönhetően, melyet évtizeted óta használnak a sportgyógyászatban és a rehabilitációs központokban.

     
    2 490 Ft
    25 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 613 Ft Raktáron

    Műanyag kontúrsablon tárgy profilok átviteléhez. Praktikus segédeszköz építészeknek, vagy hajópadló lerakásához. A sablon lamelláit a tárgy mellé helyezve a lamellák lemásolják a körvonalat, melyet így már könnyű átvinni máshova.

    Választható 1x Szín
    2 613 Ft
    Választható 1x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 320 Ft Raktáron

    4 Review(s)

    A látásod már nem az igazi? Vagy ha semmi problémád vele, mégis nehézkes olykor néhány aprólékos munka, mint például a cérnát befűzni a tűbe, apró csavarokat behajtani, vagy épp olvasásnál jönne jól egy nagyítós szemüveg?

     
    2 320 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    Önkeverő bögre az igazán lustáknak. Elég megnyomni a gombot, és a bögre keveri önmagát. Ne gürcöljön, de fölöslegesen se koszolja a kiskanalat, számít!

     
    2 490 Ft
    27 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Szereti a körfűrész hangját, nem bánja a fékező vonatokat, a rock koncerteket közvetlenül a színpad alatt élvezi a legjobban, de a horkolás még mindig nem került fel a zajos slágerek toplistájába?

     
    4 150 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 820 Ft Raktáron

    Mindenhol és mindent lopnak, így tehát a vagyonát kellőképpen meg kell védenie. A riasztós lakat egy hasznos és intelligens eszköz, mivel amint piszkálva vagy feszegetve van, azonnal riasztó jelzést ad.

     
    2 820 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 9 990 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Ön is közúti kalóz egy kicsit? Ez a radar detektor megbízhatóan érzékeli az összes radart, melyet sebességmérésre használnak közúti kommunikációkor. Haramabb érzékeli a radar jelét, mint az elkezdené bemérni önt, így marad elég ideje lassítani.

     
    9 990 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    Már nem kell a családját zavarnia, ha meg szeretné vakarni a hátát. A bambusz masszázs hátvakaróval már egyedül is azonnal enyhítheti a viszketést. Az egyik végén kéz alakú vakaró van kialakítva, a másikon masszázsgolyók egy pihentető masszázshoz.

     
    820 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 17 809 Ft Raktáron

    Beleszeretett az Aroma King mentolos ízű pattintható aromagolyókba? Szerezze be ezt az előnyös 10 + 2 ingyenes csomagból álló szettet és töltse fel a készleteit!

     
    17 809 Ft
    65 szett raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 820 Ft Raktáron

    Kém toll beépített kamerával és fényképezőgéppel. A tollba akár 16 GB-os memóriakártyát is tehet, és HD kamerán keresztül 30 FPS-es videokártyára és avi formátumban rögzít. Képes fotózni és hangot is rögzíteni. Használat után csatlakoztathatja a tollat ​​a számítógéphez, és megtekintheti a rögzített fájlokat. A toll írni is tud, így igazán nem feltűnő...

     
    5 820 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Az elektromos öngyujtók hasonlóan működnek, mint a szivargyújtók az autóba, kinyitás és a gomb megnyomása után felmelegszik a spirál és rágyújthat. Nem szükséges feltölteni üzemanyaggal, USB-n keresztül tölhető számítógépről vagy töltőről.

     
    1 490 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 820 Ft Raktáron

    Gyönyörű Lux R1 2in1 mobiltelefon tartó vezeték nélküli töltővel. A tartó infravörös érzékelővel ellátott és automatikusan befogja a telefont, amint belehelyezi azt, ami egyszerű vezérlést biztosít egy kézzel, így növeli a biztonságot a vezetés során. A tartó műanyagból készült, a felülete arany színű.

     
    5 820 Ft
    23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    Az InnovaGoods cukorka adagolója nagyszerűen felfrissíti a partikat és a hétköznapokat! Csak tegye a kezét a nyílás alá, és kedvenc édessége vagy dióféléje automatikusan beleesik.

     
    6 650 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 320 Ft Raktáron

    A népszerű anti-stressz játék Fidget Spinner és a híres Rubik kocka puzzle kombinációja teljesen új és nem hagyományos módon.

     
    1 320 Ft
    24 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 990 Ft Raktáron

    Próbálja ki ezt az egyedi masszázs alátétet a hátára, a merev hátizmok tökéletes nyújtásához, ellazításához és jótékony masszázshoz. A masszírozó alátét a felsőtest, a nyaki gerinc reflexmasszázsára, a merev izmok nyújtására és a mozgási tartomány javítására szolgál.

     
    2 990 Ft
    43 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    Remek segítség a háztartásokban ez az univerzális kulcs a csavarok, anyák meghúzására. Az univerzális kulcs a csavarok és anyák meghúzására egyben több szerszámot és kulcsot helyettesít. Ennek az univerzális eszköznek köszönhetően meghúzhat 7 mm - 19 mm-es csavarokat, anyákat, horgokat, kapcsokat, szárnyas anyákat és még sok egyéb szabálytalan alakzatot.

     
    1 650 Ft
    9 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
  • 17 809 Ft Raktáron

    Beleszeretett a mentolos ízesítésű Mr. Blast pattintható aromagolyókba? Szerezze be ezt a kedvezményes szettet, amely 10+2 ingyenes csomagból áll és raktározzon be belőlük!

     
    17 809 Ft
    47 szett raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 320 Ft Raktáron

    Egy ügyes kis karkötő, amely szó szerint valóban megmentheti az életét! Hogy-hogy? Mivel nem csak egy egyszerű karkötő, 3 méter erős ejtőernyős kötélet rejt, a csat egy tűzgyújtót, magnéziumrúdot és egy acélt tartalmaz. Ha egymáshoz dörzsöli őket, akkor 3000 °C hőmérsékletű szikrákat is létrehozhat akár száraz vagy nedves környezetben is! És mi van még? A...

     
    1 320 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    Szeretné felfrissíteni belső terét és valami kreatívra vágyik? Akkor ezt a varázslatos fát kínáljuk, amit Ön is felnevelhet! Nincs más dolga, mint megtölteni varázsvízzel, amit a csomagban is kap, majd csak nézze, hogyan változik fokozatosan a fa, és hogyan borul gyönyörű rózsaszín virágokba.

     
    2 490 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 990 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Unja már, hogy a szemébe süt a nap, és alig lát valamit? Tökéletes választás akár vezetéskor, hiszen meggátolja, hogy a zavaró, útfelületről és a többi autóról tükröződő fény a szemébe jusson. A speciális fényszűrő technológia a biztosíték arra, hogy többet nem vakítja el a napfén.

     
    2 990 Ft
    18 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Az elektromos öngyujtók hasonlóan működnek, mint a szivargyújtók az autóba, kinyitás és a gomb megnyomása után felmelegszik a spirál és rágyújthat. Nem szükséges feltölteni üzemanyaggal, USB-n keresztül tölhető számítógépről vagy töltőről.

     
    1 490 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 935 Ft Raktáron

    Kedvezményes Aroma King aromagolyó csomag, amely népszerű ízeket tartalmaz - áfonya, mentol, mangó és minden íz keveréke. Ennek a szettnek a megvásárlásával 15%-ot spórolhat! Könnyen behelyezheti az Aroma King aromagolyókat a filterbe a csomagban található zsebapplikátor vagy az Aroma King újratölthető applikátor segítségével.

     
    5 935 Ft
    55 szett raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 150 Ft Raktáron

    Kiváló pénztárcába illő segédeszköz. Sok alkalommal jó segítséget nyújthat ez a praktikus Wallet Ninja. Az okos kialakításnak köszönhetően akár 18 db szerszámot is helyettesíthet, ezért nagyon hasznos segítsége lesz, amiért gyorsan megkedveli. 

     
    1 150 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 13 320 Ft Raktáron

    Hívja meg barátait egy grillezésre, és adja elő magát profiként az InnovaGoods Home Garden grill készletnek köszönhetően. Praktikus és teljes készlet, amelyben mindent megtalál, amire szüksége van egy nagyszerű családi grillezéshez.

     
    13 320 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 8 320 Ft Raktáron

    A retro játékkonzol segítségével visszatérhet a gyermekkorába. Újra átélheti a Super Mario, a Pac-Man vagy a Mortal Kombat harcainak élményét. 620 előre telepített játék vár önre a konzolon. Így nem kell időt pazarolnia a kazetták cserélgetésével és azonnal órákig tartó olthatatlan szórakozásba vághat bele.

     
    8 320 Ft
    40 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 150 Ft Raktáron

    Készítsen gyönyörű ajándéktárgyakat négylábú kedvence számára, és készítsen lenyomatot az új készletünkkel. A készlet 2 kártyát tartalmaz, ami előny, ha például az első próbálkozás nem úgy sikerül, ahogy szeretné. Ezenkívül kedvence mancsa gyönyörű tisztán marad használat után.

     
    2 150 Ft
    48 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 2 820 Ft Raktáron

    Nagy, objektív alakú bögre, amely tényleg egy élethű objektívnek néz ki. A termék kiváló minőségű biztonságos anyagból készült, amelynek célja az italok biztonságos tárolása. A bögre űrtartalma 300 ml.

     
    2 820 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Végre egy praktikus zseblámba minden ezermesternek. Fokozatosan állítható, a lámpa 360°-ban forgatható és a mágnessel felállítható, vagy felfogható fém felületekre.

     
    3 320 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 11 575 Ft Raktáron

    Kedvezményes Aroma King aromagolyó csomag, amely népszerű ízeket tartalmaz - áfonya, mentol, jeges szőlőbor, cseresznye és minden íz keveréke. A csomagba egy Aroma King - INSIDER aromagolyó applikátor is tartozik. Ennek a szettnek a megvásárlásával 20%-ot spórolhat!

     
    11 575 Ft
    16 szett raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    A nanotechnológiának köszönhetően ez a kis méretű alátét minden felületen jól tart, valamint megtartja azon tárgyakat, amelyeket ráhelyez. Már nem kell ráragasztania a noteszt a hűtőszekrényre, a toll rögtön mellette lesz, akár vízszintes helyzetben is képes megtartani a mobiltelefont, így az alátét leginkább az autó műszerfalán használható ki.

     
    820 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    A nanotechnológiának köszönhetően ez a kis méretű alátét minden felületen jól tart, valamint megtartja azon tárgyakat, amelyeket ráhelyez. Már nem kell ráragasztania a noteszt a hűtőszekrényre, a toll rögtön mellette lesz, akár vízszintes helyzetben is képes megtartani a mobiltelefont, így az alátét leginkább az autó műszerfalán használható ki.

     
    820 Ft
    27 darab raktáron (azonnal postázzuk) 85 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 6 320 Ft Raktáron

    Az utakon naponta találkozhatunk a "kalózokkal", akik vezetésükkel a többi sofőrt, tehát Önt is veszélyezteti. Ne becsülje alá az effajta eseteket és szerelje fel autóját mini kamerával! Rögzítse az autójában és az utakon az összes történéseket gondosan nyomon követheti! A kamerá az autó beindítása után azonnal veszi az eseményeket.

     
    6 320 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 9 990 Ft Raktáron

    Elfelejtheti az asztal alatt lévő összegabalyodott és csúnya hosszabbító kábeleket. Ha egy elegáns kialakítású PowerCube hubot vásárol, vége a gondoknak. Ez a praktikus kocka 5 aljzatot tartalmaz, de a fő előnye az, hogy összekapcsolhatja a kockákat egymással, és sok-sok további aljzattal rendelkezhet.

     
    9 990 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    Vezessen óvatosan. A bicikli visszapillantó tükör nagyszerű felszerelés minden kiránduló és sportoló számára, akik gyakran főleg forgalmas utakon indulnak útnak. Nagyszerű áttekintést kap mindenről, ami a háta mögött történik, és többé nem fogja meglepni egy elhaladó autó vagy teherautó. A kerékpártükör könnyen felszerelhető a kormányra. Forgatható, és...

     
    1 650 Ft
    89 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 4 490 Ft Raktáron

    Egyedülállóan tervezett kulcs, mely egyből elengedhetetlen segédeszközzé válik. Nincs több szerszámkészlet és nem kell a megfelelő méretet keresni!

     
    4 490 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Hasznos karkötő, amely szó szerint megmentheti az életét! Hogyan? Mivel nem csak egy egyszerű karkötő, hanem 3 méter erős ejtőernyős kötélet rejt, a csat egy tűzgyújtót, magnéziumrudat és acélt tartalmaz. Ha összedörzsöli őket, akkor szikrát teremt, akár 3000 °C hőmérsékletűt, nedves vagy vizes környezetben is! És mi van még? A csat vészhelyzet sípot is...

     
    1 650 Ft
    57 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 18 342 Ft Raktáron

    Kedvezményes Aroma King aromagolyó csomag, amely népszerű ízeket tartalmaz - áfonya, mentol, jeges szőlőbor, cseresznye, csokoládé, ice coffee, jeges kóla, maracuja és minden íz keveréke. A csomagba egy applikátor is tartozik, integrált öngyújtóval. Ennek a szettnek a megvásárlásával 25%-ot spórolhat!

     
    18 342 Ft
    16 szett raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 320 Ft Raktáron

    Automatikus cigarettatöltő, amely képes több mint 20 szál cigarettát megtölteni néhány perc leforgása alatt. Bárhol és bármikor megtöltheti cigarettáit! Bármilyen fajta dohányhoz és a standard átmérőjű és hosszúságú hüvelyekhez megfelelő.

     
    6 320 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 8 733 Ft Raktáron

    Az L8STAR BM10 miniatűr mobiltelefon a nagyon híres Nokia 3310 másolata. A miniatűr méreteinek (6,8 x 2,8 x 1,3 cm) és az extrém kicsi, 21 grammos tömegének köszönhetően ez a legkisebb működőképes telefon a világon. Bluetooth támogatás, memóriakártya slot és DUAL SIM!

    Választható 3x Szín
    8 733 Ft
    Választható 3x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    37 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 650 Ft Raktáron

    Most már soha nem kell szemre borotválkoznia. Ezzel a sablonnal egyedül is megcsinálhatja a szakáll éles körvonalait. Az ergonomikus design-nak köszönhetően tökéletesen illeszkedik az arca alakjához, szimmetrikusan és tökéletesen meg lesz borotválkozva, akárcsak egy profinál.

     
    2 650 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 820 Ft Raktáron

    Nagyszerű és aranyos kaspó, amely egyetlen Marvel rajongó otthonából sem hiányozhat. Groot a Galaxis őrzői című film egyik legnépszerűbb karaktere. A kis mosómedve, Mordály legjobb barátja. Barátaival együtt a világ megmentésére indult.

     
    3 820 Ft
    33 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 490 Ft Raktáron

    Felejtse el a szerszámokkal teli koffert - anyacsavarok, csavarok, kapcsok, kampósszögek és sok más egyéb behúzására elegendő ez az univerzális csavarkulcs. A racsni a csomag részét képezi.

     
    4 490 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 7 490 Ft Raktáron

    InnovaGoods Food Safe zárható biztonsági ketrec hűtőszekrénybe, amely elengedhetetlen, ha van egy lakótársa, diák a kollégiumban vagy csak szeretné védeni a finomságait a család többi tagjával szemben. Hasznos segédeszköz gyerekek mellett is.

     
    7 490 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 72 a 166 tételből