Modellek

Modellek

A különböző modellek, vagy 3D-s kirakó játékok fejlesztik a gyermek képzelőerejét, a finommotoros képességeket, és végül, de nem utolsósorban, a gyermeket értelmesen szórakoztatják, így nincs idő az unatkozásra :) Próbálja ki! És ha valami mást keres, de még mindig fantáziadús játékokat, nézze meg az építőjátékok, puzzle, vagy szórakoztató játékok kategóriánkat is.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 20 a 20 tételből
  • 4 881 Ft Raktáron

    Ez a DYNOCAR átalakuló dinoszaurusz-autó pontosan az, amire minden kis dinoszaurusz rajongó vágyik. Egy pillanat alatt a játékautó dinoszaurusszá válhat, majd újra autó lehet. Színes fényhatásokat hoz létre menet közben, és az átalakulás után dinoszaurusz hangot bocsát ki. Ha vezetés közben akadályba ütközik, automatikusan dinoszaurusz lesz, majd irányt...

    Választható 3x Szín
    4 881 Ft
    Választható 3x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    26 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    Az alkatrészek hatféleképpen variálhatók, így az elkészült robotot könnyedén átalakíthatja akár hajóvá, szélmalommá, autóvá, vagy kutyussá. A készlet nemcsak, hogy remek szórakozást ígér, de segítségével a napenergia hasznosításának folyamatába is testközelből nyerhet betekintést. 

     
    2 490 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 320 Ft Raktáron

    A cseh Rappa gyártó egyedülálló retro fém villamos modell nem hiányozhat egyetlen tömegközlekedés rajongó gyűjteményéből sem! Szabadon fut, hossza 8,5 cm.

     
    2 320 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Gyermeke masiniszta karrierről álmodik? Ebben az esetben a Cseh vasút fém regionális vonata nem hiányozhat a játékai közül! Ha több darabot vásárol, könnyen sorba kapcsolhatja őket. A vonat szabadon fut. Körülbelül 17 cm hosszú. A RegioJet vonattal is kombinálható.

     
    3 320 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    A PPL futárszolgálat fehér kisteherautója egy egyedi játék, amely a járművek minden kis és nagy rajongójának örömet szerez. A kisteherautó körülbelül 14,5 cm hosszú, hátramenetben is megy, nyitható első és hátsó ajtókkal rendelkezik, és nagyon hasonlít az életnagyságú eredetikhez.

     
    4 990 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Fantasztikus trabant modell mint mentőszolgálat. Nyitható az ajtaja és gombnyomásra motorhangot ad ki. Ez a 18 cm hosszú modell egy gyönyörű darab, amely nem hiányozhat a gyűjteményéből.

     
    4 150 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 490 Ft Raktáron

    Gyermeke arról álmodik, hogy trolivezető lesz? Ebben az esetben nem hiányozhat ez a fém trolibusz a gépparkjából. Hátramenettel. Körülbelül 19 cm hosszú.

     
    4 490 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    A kék fém trolibusz egy egyedi játék, amely örömet szerez minden kis és nagy járműrajongónak. A trolibusz kb. 16 cm hosszú, hátramenetben is fut és nagyon hasonlít az Ostrava utcáin haladó trolibuszra. Ez a modell az Ostrava város közlekedési vállalatával együttműködve készült.

     
    4 150 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Parádés Trabant 601 közbiztonság logóval. Ideális minden kis és nagy személygépjármű rajongónak.

     
    3 320 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    A Škoda Octavia New generation fémmodell minden kisebb és nagyobb gyűjtő gyűjteményének dísze lesz. A modell 1:34 méretarányú, részletgazdag belsővel és külsővel, valamint funkcionális ajtókkal rendelkezik. Több szín közül véletlenszerűen küldünk egyet a raktárkészlet függvényében.

     
    3 320 Ft
    15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    A Leo Express autóbusz eredeti modellje. Fény- és hangeffektekkel ellátva, akárcsak az igazi autóbuszok! Hosszúsága 16 cm és tényleg szép darab a gyűjteménybe.

     
    4 150 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 150 Ft Raktáron

    A Bombardier csuklós villamos gyönyörű modellje, amely a villamosok kedvelőinek biztosan örömöt szerez.

     
    2 150 Ft
    24 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 8 320 Ft Raktáron

    Ez a szenzációs trolibusz az állomásokat csehül jelenti be és lendkerékkel megy. Az ajtók manuálisan nyithatók és zárhatók a jármű tetején található gomb segítségével. Minden nyitásnál bemondja a megállót és a jármű fényszórói is villognak, amikor bezárja az ajtókat. A trolibusz 28 cm-es, műanyagból készült és a 3 mellékelt elem kell a használatához.

     
    8 320 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 490 Ft Raktáron

    Az eredeti, piros-fehér fém villamos minden járműgyűjteményhez megfelelő. A villamos hátramenetben közlekedik, hossza 16 cm. Ez az I Love BRNO matricával ellátott retro darab ideális ajándék e híres villamosok minden kicsi és nagy szerelmese számára.

     
    4 490 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    Mercedes Sprinter precízen kidolgozott autó DHL matricával, amely a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt örömöt szerez. Az autó méretei 8 x 3 x 3 cm, méretaránya 1:87.

     
    1 990 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    A Škoda 100 fémmodell minden kisebb és nagyobb gyűjtő gyűjteményének dísze lesz. A modell 1:34 méretarányú, részletgazdag belsővel és külsővel, valamint funkcionális ajtókkal rendelkezik. Több szín közül véletlenszerűen küldünk egyet a raktárkészlet függvényében.

     
    3 320 Ft
    15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 820 Ft Raktáron

    Szerezzen örömet gyermekének például az Ostravai közlekedési vállalat emeletes autóbuszával. 3 éves kortól alkalmas. Autóbusz hossza: 19 cm.

     
    3 820 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Fém villamosmodell, amely minden gyűjtő gyűjteményét díszítheti. A villamoson egyedi képek vannak városokról, repülőkről. A villamos középső részén van egy csukló, amely lehetővé teszi a jobbra és balra kanyarodást. A modell 8 kerékkel rendelkezik, amelyek egyenletes mozgást biztosítanak. A gyártáshoz felhasznált anyag fém és műanyag.

     
    4 150 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    A Mercedes Benz autó hűséges fémmodellje a híres DHL fuvarozó motívumaival. A furgon nyitható első és hátsó ajtóval rendelkezik. A modell fémötvözetből présöntéssel, műanyag alkatrészekkel kombinálva készült. Hátrahúzós. A modell mérete 12 cm. A gyártáshoz használt anyagok fém és műanyag.

     
    4 150 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    A Škoda Favorit fémmodell minden kisebb és nagyobb gyűjtő gyűjteményének dísze lesz. A modell 1:34 méretarányú, részletgazdag belsővel és külsővel, valamint funkcionális ajtókkal rendelkezik. Több szín közül véletlenszerűen küldünk egyet a raktárkészlet függvényében.

     
    3 320 Ft
    31 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 20 a 20 tételből