Elektronika

Elektronika

Az műszaki cikkek mindenhol körülvesznek bennünket és lépést kell tartani a korral, legyen szó hordozható műszaki cikkről, például aktivitásmérőről, lépésszámlálóról vagy valamilyen okostelefon, notebook és PC kiegészítőtőről. Kínálatunkat rendszeresen érdekes darabokkal frissítjük – autóba való telefontartóval, vezeték nélküli töltőkkel, kompakt külső akkumulátorokkal, vezeték nélküli és vezetékes egerekkel, alátétekkel, hordozható hangszórókkal és még sok mással is.

Alkategóriák

  • Telefon tartozékok

    Valamilyen kelléket keres az okostelefonjához? Ebben a kategóriában számos találmányt talál okostelefonokhoz, például autós töltőt, telefontartót autóba, szelfi rudat, powerbanket, okosórát, drótnélküli fülhallgatót, sportkarkötőt és még sok mást.

    A műszaki cikkek közül autós kamerát, fejlámpát és klasszikus zseblámpát, PC és notebook kellékeket, valamint Varta, Panasonic, JCBEnergizer és Eveready márkájú elemeket is kínálunk.

  • PC és laptop tartozékok

    PC és laptop tartozékok

  • Kamerák

    Kamerák

  • Világítótestek

    Világítson rá! Kempingezésnél, áramkimaradásnál, vagy ha csak este megy ki futni. Ebben a kategóriában különbőző fajtájú lámpák közül válogathat, munka lámpáktól a zseblámpákon keresztül, lámpácskák, lámpások egészen a praktikus és magas teljesítményű LED fejpántig! A NAAU széles választékot nyújt Önnek LED lámpákból értelmes áron.

  • Elemek

    Az elemekből a sok sosem elég, és mindig akkor merülnek le, amikor a legnagyobb szükség van rá. Ezért nem rossz, ha van egy pár tartalékban, főleg, ha nálunk megtalálja a legjobb árat! Töltse fel készleteit és előzze meg a tévé manuális bekapcsolását, mivel a távirányítóban már egy hete lemerültek az elemek.

  • Hosszabítók és fali...

    Hosszabítók és fali elosztók

  • USB flashdisky

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 197 tételből
  • 1 150 Ft Raktáron

    6 Review(s)

    Az elem színe eltérő lehet a képen látható színtöl. Az elem méretei 65 x 18 mm. Figyelem - ezek nem ceruzaelemek! Ezek az elemek elsősorban RC modellekben stb. használhatóak.

     
    1 150 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 150 Ft Raktáron

    7 Review(s)

    Az elem színe eltérő lehet a képen látható színtöl. A csomag mérete 65 x 18 mm. Figyelem - ezek nem ceruzaelemek! Ezek az elemek elsősorban RC modellekben stb. használhatóak.

     
    1 150 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 150 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    A ZJ3009 töltőadapter a következő specifikációkkal rendelkezik. Bemenet: AC-100-240V; 50-60 Hz. Kimenet: 4,2 V / 1000 mA.

     
    2 150 Ft
    86 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    19 Review(s)

    A családdal a természetbe, a barátokkal vízre vagy este biciklizni megy? A BORUIT RJ-300 fejlámpa önnek az aktív mozgással eltöltött minden napját annyi órával hosszabítja meg, amennyivel azt ön szeretné! Bárhova is készülődik, ezt a fejlámpat nagyszerűen kihasználja minden esetben.

     
    4 990 Ft
    51 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 990 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Ennek az adapternek köszönhetően most már nem kell félnie, hogy Nagy-Britanniába utazva nem tudná feltölteni a mobiltelefonját vagy nem tudna használni más műszaki cikket. Könnyű, egyszerűen használható és csak kis helyet foglal a poggyászban. Átmérője kb. 4 cm. Biztosítékkal: 13 A. A feszültség 250 V-ot éri el.

     
    990 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 2 490 Ft Raktáron

    Kiváló minőségű állítható tartó mobiltelefonokhoz, táblagépekhez vagy egyéb eszközökhöz. A teljesen állítható karnak köszönhetően kényelmesen, pontosan a kívánt pozícióba állíthatja a csatlakoztatott telefont vagy tabletet. A kar hossza 70 cm. Könnyű és gyors telepítés. Rögzítés széthúzható karokkal, egyéb szerszámok használata nélkül.

     
    2 490 Ft
    49 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Az Uwing C6 autókamerával nemcsak rögzítheti a forgalmi helyzetet és segíthet a baleset bebizonyításában, de a Parking Guard funkció garantálja autója nagyobb biztonságát a parkolóban. Ütközés okozta sokk esetén a kamera bekapcsol és 20 másodperces felvételt készít.

     
    6 650 Ft
    42 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 490 Ft Raktáron

    Univerzális mobiltartó autóba, beépített vezetéknélküli Qi töltéssel, amelyet a műszerfalra, a szellőzőrácsra vagy a szélvédőre erősíthetünk fel - a 2 különböző rögzítő kar a csomag része. Az érzékelőnek köszönhetően a tartó automatikusan összezárja a kart és a telefonhoz igazodik. 360°-ban forgatható, a fogók gumírozottak és csúszásmentesek. Az USB kábel...

     
    5 490 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 650 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    A tisztító massza sok munkát megkönnyít! A műanyag masszát a megtisztítani kívánt helyre kell nyomni. A legkisebb szennyeződések is ráragadnak, és eltávolítja onnét, ahová nem tartoznak. Kiváló eszköz az elektronikai cikkek, a billentyűzetek, mobiltelefonok, laptopok, távirányítók stb. tisztításához. Fertőtlenítő hatású, ismételt használatra is alkalmas,...

     
    650 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Miniatűr drótnélküli kamera, mely a kis méretének ellenére is képes Full HD (1080p) minőségben feljátszani, és 12 Mpx felbontású képeket készíteni. A fogantyúk segítségével a kabát szárához, vagy az asztal lapjához is rögzíthető.

     
    6 650 Ft
    59 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 2 napon belüli postázással
  • 3 320 Ft Raktáron

    Ezzel a találmánnyal már nem is lehet egyszerűbb a képet telefonról vagy táblagépről papírra, textilre vagy más felületre átvinni! Csak válasszon egy képet a telefonon, majd helyezze be a mobiltelefont az állványba. Ezután állítsa be a diát úgy, hogy a kép tükröződjön benne, és kezdheti is a rajzolást!

     
    3 320 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 650 Ft Raktáron

    Nagy teljesítményű fejlámpa 5000 lm fényerőséggel és 100 000 órás élettartammal. Három elasztikus fejpánttal és ZOOM funkcióval van ellátva.

     
    4 650 Ft
    18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 150 Ft Raktáron

    Ragyogjon kerékpározás közben! Nem csak sokkal jobban fog látszódni a járművezetők számára a sötétben, és az útja is biztonságosabb lesz, de az eredeti motívumokkal is kiemelkedik, amelyek közül a lámpán választhat. A lámpa 24"-es kerekekhez alkalmas, vízálló és a kerékre szerelése nagyon egyszerű. 3 AAA elemre van hozzá szüksége, amelyek nem tartoznak a...

     
    3 150 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 820 Ft Raktáron

    Ez az elem nem alkalmas az általunk forgalmazott zseblámpákba és fejlámpákba. Figyelem - ezek nem ceruzaelemek! Ez az elemet főleg RC modellekbe és hasonlókba alkalmas. Méretek 18 x 65 mm. 

     
    1 820 Ft
    59 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Kormányra erősíthető telefontartó azok számára, aki nem akarják bonyolultan felszerelni, ragasztani a tartót a szélvédőre, a műszerfalra stb. Az a rész, amelybe a telefont helyezi, szükség szerint széthúzható, így a tartó könnyen alkalmazkodik a legtöbb mobilhoz. Miután a kormányhoz rögzítette, láthatja a navigációt, és az utazás befejezése után könnyedén...

     
    1 490 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 820 Ft Raktáron

    Gyönyörű Lux R1 2in1 mobiltelefon tartó vezeték nélküli töltővel. A tartó infravörös érzékelővel ellátott és automatikusan befogja a telefont, amint belehelyezi azt, ami egyszerű vezérlést biztosít egy kézzel, így növeli a biztonságot a vezetés során. A tartó műanyagból készült, a felülete arany színű.

     
    5 820 Ft
    23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 820 Ft Raktáron

    Az InnovaGoods egyedülálló gravitációs tartója mobiltelefonra az autóba menet közben is megbízható szövetségese lesz! Az autóban egyszerűen rögzítheti a szellőzőrácshoz. A tartó automatikusan beállítja a méretét a nyomás alapján, amit a telefon a tartóra fejt ki.

     
    2 820 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 150 Ft Raktáron

    Univerzális mobiltartó autóba, beépített vezetéknélküli Qi töltéssel, amelyet a szellőzőrácsra erősíthetünk fel. Az érzékelőnek köszönhetően a tartó automatikusan összezárja a kart és a telefonhoz igazodik.

     
    4 150 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Ha szeret olvasni vagy gyakran tanul a vizsgákra a sötétben, akkor ez az InnovaGoods Home LED olvasólámpa a nyakba ideális. A rugalmas drótnak köszönhetően a lámpa fényét az igényei szerint beállíthatja.

     
    3 320 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 990 Ft Raktáron

    Vízálló állítható LED világítású fejlámpa három elasztikus fejpánttal és ZOOM funkcióval ellátva.

     
    4 990 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 150 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Két LED kerékpár lámpa szilikon borítással. Mindegyik lámpa két LED diódát tartalmaz. Az egyik fény piros, a másik fehér.

     
    1 150 Ft
    27 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Kompakt HandsFree, amelyet mágneses tartóval lehet az autó napellenzőjéhez rögzíteni. A hang elég tiszta és elnyomja a környező zajt a lehető legjobb hívás érdekében.

     
    4 150 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Nagyon erős fejlámpa 1 CREE T6 LED diódával és 2 COB LED izzóval, 5000 lm fényerővel és 100 000 óra élettartammal. A tápellátásról 2 újratölthető MS 18650 elem gondoskodik, 3,7 V feszültséggel.

     
    4 990 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Végre egy praktikus zseblámba minden ezermesternek. Fokozatosan állítható, a lámpa 360°-ban forgatható és a mágnessel felállítható, vagy felfogható fém felületekre.

     
    3 320 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    A nanotechnológiának köszönhetően ez a kis méretű alátét minden felületen jól tart, valamint megtartja azon tárgyakat, amelyeket ráhelyez. Már nem kell ráragasztania a noteszt a hűtőszekrényre, a toll rögtön mellette lesz, akár vízszintes helyzetben is képes megtartani a mobiltelefont, így az alátét leginkább az autó műszerfalán használható ki.

     
    820 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    A nanotechnológiának köszönhetően ez a kis méretű alátét minden felületen jól tart, valamint megtartja azon tárgyakat, amelyeket ráhelyez. Már nem kell ráragasztania a noteszt a hűtőszekrényre, a toll rögtön mellette lesz, akár vízszintes helyzetben is képes megtartani a mobiltelefont, így az alátét leginkább az autó műszerfalán használható ki.

     
    820 Ft
    27 darab raktáron (azonnal postázzuk) 85 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 9 990 Ft Raktáron

    Elfelejtheti az asztal alatt lévő összegabalyodott és csúnya hosszabbító kábeleket. Ha egy elegáns kialakítású PowerCube hubot vásárol, vége a gondoknak. Ez a praktikus kocka 5 aljzatot tartalmaz, de a fő előnye az, hogy összekapcsolhatja a kockákat egymással, és sok-sok további aljzattal rendelkezhet.

     
    9 990 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 6 320 Ft Raktáron

    Az utakon naponta találkozhatunk a "kalózokkal", akik vezetésükkel a többi sofőrt, tehát Önt is veszélyezteti. Ne becsülje alá az effajta eseteket és szerelje fel autóját mini kamerával! Rögzítse az autójában és az utakon az összes történéseket gondosan nyomon követheti! A kamerá az autó beindítása után azonnal veszi az eseményeket.

     
    6 320 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    GripGo autóba való univerzális tartó, karral. Rögzítheti vele telefonját vagy a GPS-t, hála a tapadókorongnak, oda helyezi, ahol szüksége van rá.

     
    1 990 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 150 Ft Raktáron

    Lítium Ion akkumulátor nagyon jó kapacitással, W 16340 és 1400 mAh. A csomag 1db-ot tartalmaz.

     
    1 150 Ft
    42 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    Négy darab AA ULTRA Prima R6 elem, 1,5 V-os feszültséggel.

     
    490 Ft
    18 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 320 Ft Raktáron

    A Power+MirrorScreen vezeték nélküli HDMI-adaptert úgy tervezték, hogy tükrözze a mobiltelefon, a tablet vagy a laptop képernyőjét a TV-re. Csak csatlakoztassa a TV-hez a HDMI-csatlakozón és az USB-porton keresztül a hálózathoz, és kezdje el szórakoztatni az egész családot. Kompakt méretének köszönhetően bárhová magával viheti.

     
    6 320 Ft
    32 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 8 733 Ft Raktáron

    Az L8STAR BM10 miniatűr mobiltelefon a nagyon híres Nokia 3310 másolata. A miniatűr méreteinek (6,8 x 2,8 x 1,3 cm) és az extrém kicsi, 21 grammos tömegének köszönhetően ez a legkisebb működőképes telefon a világon. Bluetooth támogatás, memóriakártya slot és DUAL SIM!

    Választható 3x Szín
    8 733 Ft
    Választható 3x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    37 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Miért válasszon LED chipet tartalmazó zseblámpát? A LED chipet tartalmazó lámpák nagyobb fényerővel, alacsonyabb fogyasztással és szinte korlátlan élettartammal rendelkeznek. Ilyen típusú zseblámpánál nincs szükség izzócserére.

     
    3 320 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Qi vezeték nélküli töltő okostelefonokhoz, amellyel gyorsan és megbízhatóan feltöltheti a készülékét. LED jelzőfénnyel ellátott, Android és iOS eszközökkel is kompatibilis, amelyeket indukcióval is fel lehet tölteni.

     
    3 320 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 990 Ft Raktáron

    Az egyedi nano alátét mobiltartóval kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. A felületen marad és minden tárgyat képes megtartani, amelyet ráhelyez. Érintésre úgy tűnhet, hogy az alátét ragasztóval bevont, ugyanis ragadós. Az alátét bármilyen anyaghoz képes hozzáragadni. Úgy tart, mintha oda lenne szögezve. A rögzítéséhez nincs szükség ragasztóra vagy...

     
    990 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 820 Ft Raktáron

    Néha sötétben dolgozik és mindkét kezének szabadnak kell lennie, esetleg késő este jár futni és látni szeretné az utat? Ideális megoldás a nagy fényerejű CSP fejlámpa Cree T6 LED diódával zoommal és négy XPE LED diódával egészen 5000 lumen fényerővel és 100 000 óra élettartammal!

     
    5 820 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 7 490 Ft Raktáron

    Ez a videókamera rögzíti az összes szituációt, amelyek az autója előtt történnek, így segíthet bebizonyítani az igazat arról, hogyan pontosan mi is történt.

     
    7 490 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 320 Ft Raktáron

    Amennyiben szeret fényképeket készíteni, akár a gyűjteményébe vagy az Instagramra, ez a kiegészítő lencse tökéletes kiegészítő lesz az Ön számára. Ez javítja a fókusztávolságot és akár 12x ZOOM-ot is biztosít! A csomag tartalmaz egy lencsét, egy kapcsot a mobiltelefonhoz, valamint egy tisztító szövetdarabot.

     
    2 320 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 990 Ft Raktáron

    Tíz egyhasználatos ceruzaelemből álló csomag, rendkívül hosszú élettartammal.

     
    990 Ft
    24 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 650 Ft Raktáron

    Ez a mágikus nano matrica bárhol alkalmazható, ahol szeretné látni a telefonát, azonban szabad kezekre van szüksége. Az autó műszerfalára, főzés során a recept olvasásakor, az edzőterembe zenehallgatáshoz, illetve például az Instagramon történő live során is hasznos lehet. Elegendő egy felületre ragasztani - hűtőszekrény, műszerfal, szekrény vagy tükör,...

     
    650 Ft
    51 darab raktáron (azonnal postázzuk) 95 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    A telefontartó mindenki számára alkalmas, aki vezetés közben a közelében szeretné tartani a telefont. A tartó könnyen rögzíthető a műszerfalhoz, miközben stabilan tartja a telefont vezetés közben. A legtöbb telefonnal kompatibilis.

     
    1 650 Ft
    14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 1 990 Ft Raktáron

    Ezzel a tartóval könnyedén felhelyezheti a telefont autója szellőzőjére. Egyedi kialakítása lehetővé teszi a klíma vagy fűtés normál működését. 5 mágnessel rendelkezik, aminek köszönhetően nem kell attól tartania, hogy nem tartja meg a telefont. A kapocsélek úgy vannak kialakítva, hogy bármilyen típusú szellőzőrácshoz illeszkedjenek, ugyanakkor nem...

     
    1 990 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 650 Ft Raktáron

    A napelemnek hála a mozgásérzékelős LED lámpa olyan helyekre is alkalmas, ahol nincs áramellátás, vagy ha úgy dönt, hogy egy már kész homlokzatot világít meg anélkül, hogy új vezetékeket kellene bevezetnie. Ez a 190 LED-es napelemes kerti lámpa 4 működési módot és három színt kínál. Az áramellátásáról egy beépített 1200 mAh-s akkumulátor gondoskodik,...

     
    4 650 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 11 320 Ft Raktáron

    Elfelejtheti az asztal alatt lévő összegabalyodott és csúnya hosszabbító kábeleket. Ha egy elegáns kialakítású PowerCube hubot vásárol, vége a gondoknak. Ez a praktikus kocka 4 aljzatot és 2 erős USB portot tartalmaz, de a fő előnye az, hogy összekapcsolhatja a kockákat egymással, és sok-sok további aljzattal rendelkezhet.

     
    11 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 150 Ft Raktáron

    Szeretne szép nyaralási fotókat, de nem szívesen kéri meg a turistákat, hogy készítsenek önről képet? Számos módon lehet ezt a többfunkciós eszközt használni. A szelfibot könnyen szétszedhető, és hirtelen egy állvány lesz belőle, amellyel lélegzetelállító képeket és videókat készíthet. A bluetooth távirányítónak köszönhetően pontosan a megfelelő...

     
    3 150 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 320 Ft Raktáron

    1500 mAh kapacitású újratölthelthető elem, feszültség: 3,7 V. Elem mérete: hosszúság 67 mm és átmérő 18 mm. Az elem például RC modellekbe alkalmas. Nem ceruzaelem.

     
    1 320 Ft
    76 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    Szenvedélyes fotós és keresi a módját, hogy fotóit különlegessé tegye? Szerezze be ezt a kristálygolyót, amelynek köszönhetően garantáltan lenyűgöző képeket készíthet. A gömb teljesen légbuborékmentes, magas fényáteresztésének és széles betekintési szögének köszönhetően pedig tökéletes fotókat varázsol.

     
    2 490 Ft
    17 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 820 Ft Raktáron

    Elegáns öntapadó kábelrendező. Legfeljebb 5 darab, 5 mm-nél kisebb átmérőjű kábel befogadására tervezték. A tartó szilikonból készült, és közvetlenül felragasztható.

     
    820 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 990 Ft Raktáron

    Tíz Panasonic Zinc mikroceruzaelemből álló csomag, rendkívül hosszú élettartammal.

     
    990 Ft
    14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 5-9 napon belüli postázással
  • 2 490 Ft Raktáron

    Eszköz a fájlok egyszerűbb feltöltéséhez, tárolásához és megosztásához memóriakártyáról. A kétféle USB-nek köszönhetően az olvasó segítségével adatokat tölthet fel mobiltelefonra, tabletre, számítógépre és laptopra. Az olvasó SD kártyákhoz és Micro SD kártyákhoz is alkalmas.

     
    2 490 Ft
    30 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    Az átlátszó analóg kijelzővel ellátott elem tesztelő egy kompakt eszköz, amellyel ellenőrizheti, hogy a használt elemek és az újratölthető elemek működnek-e. Ennek a teszternek köszönhetően ellenőrizheti, hogy a tárolt elemek közül melyek alkalmasak a használatra, és melyeket kell ártalmatlanítani.

     
    1 650 Ft
    44 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Ez az első mobiltelefon állvány, amely szinte bárhová felerősíthető! A szilárd gumírozott huzal, amely megjelenésében hasonlít egy hernyóra, valóban nagyon alkalmazkodó. A tíz tapadókoronggal üvegre, tükörre, csempére, ajtóra, asztalra vagy bármilyen más sima anyagra rögzítheti. Véletlenszerű színváltozatot küldünk.

     
    1 650 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Vezeték nélküli töltő okostelefonokhoz, amellyel gyorsan és megbízhatóan töltheti a készüléket. Ez az alátét alakú vezeték nélküli töltő olyan mobiltelefonokhoz alkalmas, amelyek támogatják a vezeték nélküli töltést - Qi. Modern dizájnt és a mobiltelefon gyors töltését kínálja.

     
    3 320 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Színes izzó beépített Bluetooth hangszóróval, amely egyszerűen csatlakoztatható okostelefonjához vagy laptopjához! A távirányítóval kényelmesen beállíthatja az izzó összes funkcióját és színét. Az izzó alacsony energiafogyasztású energiatakarékos LED-ekkel van felszerelve, és szabványos E27-es menetű. Nagyszerű eszköz, amely minden bulin remekelni fog!

     
    3 320 Ft
    39 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    16 darab egyhasználatos AA ceruzaelemet tartalmazó családi csomag, amely mindennapi használatra alkalmas. Alkáli elem, 1,5 V feszültéggel.

     
    2 490 Ft
    17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 320 Ft Raktáron

    Univerzális állítható tartó okostelefonhoz vagy GPS-hez, melyet az autója műszerfalára helyezhet. Ez a tartó nem igényel bonyolult összeszerelést, 360°-ban forgatható. Lehetővé teszi a navigáció követését, miközben mindkét keze szabadon marad, hogy teljes mértékben a vezetésnek szentelhesse a figyelmét.

     
    2 320 Ft
    17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 820 Ft Raktáron

    A Blackbox DVR 1080P egy praktikus autós kamera 2,4 hüvelykes LCD kijelzővel és 3 Mpx fényképezőgéppel. A Blackbox DVR kamera rögzíti a forgalmi helyzetet, így segít az esetleges közlekedési balesetek bizonyításában. A kamera konstrukciója kemény anyagból készült, amely hosszú élettartamot biztosít. Az autó indításakor és leállításakor automatikusan be-...

     
    5 820 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 2 napon belüli postázással
  • 3 320 Ft Raktáron

    A tripod állvány funkcióval ellátott szelfibot ideális minden fotózásrajongó számára. Bluetooth technológiás hordozható távirányítóval van felszerelve, így akár távolról is kényelmesen fotózhat anélkül, hogy a kezében kellene tartania a szelfibotot.

     
    3 320 Ft
    19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 650 Ft Raktáron

    A SIM-kártya adapter készlet 1 Micro SIM-kártya adaptert, 1 Nano SIM-kártya adaptert, 1 szabványos SIM-kártya adaptert, 1 tűt a SIM-kártya eltávolításához és 1 csiszolópapírt tartalmaz a SIM-kártya esetleges csiszolásához.

     
    650 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 8 320 Ft Raktáron

    Multifunkcionális, praktikus, eredeti vezeték nélküli töltő, amely nem hiányozhat semmilyen munka- vagy íróasztalról! Nem csak a telefont tölti fel - írószer szervezőként is szolgál, 2 másik eszközt is tölthet vele az USB-portokon keresztül, sőt világíthat is vele! Használata teljesen egyszerű.

     
    8 320 Ft
    32 darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 820 Ft Raktáron

    8 darab AA ceruzaelemet tartalmazó csomag 1,5 V feszültéggel és PowerSeal technologiával, amely biztosítja, hogy akár 10 éven át is tárolja. Extra teljesítmény a mindennap használatos készülékeinek.

     
    1 820 Ft
    35 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 5-9 napon belüli postázással
  • 4 820 Ft Raktáron

    24 darab egyhasználatos AA ceruzaelemet tartalmazó családi csomag, amely mindennapi használatra alkalmas. Alkáli elem, 1,5 V feszültéggel.

     
    4 820 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100 darab 5-9 napon belüli postázással
  • 990 Ft Raktáron

    A CR2025 Energizer Ultimate Lithium gombelem, amely extrém használati körülményekre készült, és akár 8 évig is tárolható. A CR2025 Energizer Ultimate Lithium akkumulátorcsaládot a hagyományos gombelemeknél nagyobb teljesítmény jellemzi, és extrém körülmények között is használható. Biztonságos blisztercsomagolásba van csomagolva, amely megakadályozza, hogy...

     
    990 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 990 Ft Raktáron

    Hálózati adapter TL-283 és TL 309 fejlámpához. Sokkolóhoz is használható. AC: 110-240 V, 50/60 Hz DC: 4,2 V, 500 mA

     
    990 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    Az Apple készülékjavító eszközkészlet minden Apple telefonrajongó számára jól jön. Összesen 12 különböző csavarhúzót tartalmaz, egy tapadókorongot az LCD eltávolítására, két műanyag nyitót, spatulát és egy tűt a SIM kártya rekesz eltávolításához.

     
    1 990 Ft
    28 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 150 Ft Raktáron

    Nagyon jó kapacitású elem HXM 14500 mérettel és 1400 mAh-val. A csomag 1 db elemet tartalmaz.

     
    1 150 Ft
    83 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 650 Ft Raktáron

    Bosszantja a kistáskájában lévő dolgok keresése, mert sötét van benne? Az InnovaGoods táskába való intelligens LED zseblámpa megoldja ezt a problémát. A zseblámpa reagál a mozgásra, így nem kell sötétben keresnie. Fiókokba, bőröndökbe stb. alkalmas

     
    3 650 Ft
    60 darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 320 Ft Raktáron

    Előfordult már Önnel, hogy egy halom papír betemette a telefonját és nem találta? Ezzel az állvánnyal mindig kéznél lesz a munkahelyén. Bilinccsel felszerelt, amely alkalmazkodik a különböző felületekhez, szélességekhez. Elhelyezheti a monitoron, polcon stb. Ezenkívül az állvány forgatható, több pozícióval rendelkezik, aminek köszönhetően a telefon...

     
    4 320 Ft
    14 darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 820 Ft Raktáron

    24 darab egyhasználatos AAA mikroceruzaelemet tartalmazó családi csomag, amely mindennapi használatra alkalmas. Alkáli elem, 1,5 V feszültéggel.

     
    4 820 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 5-9 napon belüli postázással
  • 490 Ft Raktáron

    Két alkáli elemet tartalmazó csomag. Egy speciális Energizer LR44/A76 elemről van szó, amelyet például játékokba, lámpákba stb. használnak.

     
    490 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 650 Ft Raktáron

    Négy alkáli elemet tartalmazó csomag. Egy speciális Energizer LR44/A76 elemről van szó, amelyet például játékokba, lámpákba stb. használnak.

     
    650 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 72 a 197 tételből