Autók

Autók

Az autók és más kocsik kétségkívül az egyik legnépszerűbb játékok a fiúk számára. Kínálatunk között megtalál tűzoltó- és rendőr autókat, traktorokat, rakodókat, dömpereket és sok más járművet. A gyermekek számára készített autókhoz gyakran hang- vagy fényhatások is társulnak. A gyermekeknek szánt kisautók szuper születésnapi ajándékok, de a karácsonyfa alatt is nagy sikert aratnak. Ne kerülje el figyelmét a modellek és az építőjátékok kategóriája, vagy a népszerű perselyek gyerekeknek.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 18 a 18 tételből
 • 1 740 Ft Raktáron

  4 Review(s)

  LED-es kisautó 6 cm szélességű világító autóverseny pályához - piros. Tápegység: 1x AA elem.

   
  1 740 Ft
  59 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 740 Ft Raktáron

  LED-es kisautó 6 cm szélességű világító autóverseny pályához - kék. Tápegység: 1x AA elem.

   
  1 740 Ft
  55 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 143 Ft Raktáron

  Ez a DYNOCAR átalakuló dinoszaurusz-autó pontosan az, amire minden kis dinoszaurusz rajongó vágyik. Egy pillanat alatt a játékautó dinoszaurusszá válhat, majd újra autó lehet. Színes fényhatásokat hoz létre menet közben, és az átalakulás után dinoszaurusz hangot bocsát ki. Ha vezetés közben akadályba ütközik, automatikusan dinoszaurusz lesz, majd irányt...

  Választható 2x Szín
  5 143 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  25 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 500 Ft Raktáron

  A Trabant 601 retró játékautó nem hiányozhat egyetlen gyűjtő gyűjteményéből sem, aki imádja a klasszikusokat! A játék nyitható ajtóval és hátramenetes lendkerékkel rendelkezik. Az autó hossza körülbelül 12 cm. A színt véletlenszerűen választjuk ki a készlet rendelkezésre állása alapján.

   
  3 500 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 900 Ft Raktáron

  Gyönyörű eredeti Lada kisautó nyitható ajtókkal. Ha megnyomja a vázat, a lámpák kigyulladnak és hangot adnak. Az autó 12 cm méretű és AG13 / LR44 akkumulátorokkal működik, amelyek a csomag részét képezik. A játékautó 3 éves kortól alkalmas gyermekek számára, véletlenszerű színváltozatot küldünk az aktuális raktárkészlet alapján.

   
  4 900 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 250 Ft Raktáron

  Tegye lehetővé gyermekeinek kifejezni a kreativitásukat ezzel a neon versenypályával, amely hajlítható, csavarható, ráadásul világít a sötétben. Vad kanyarok vagy egyenes út, amelyeknél nem tudja, hogy mire számíthat? Bemutatjuk ezt a világító autópályát! Nagyszerű ajándék a gyors kerekek minden kis rajongójának!

   
  5 250 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 970 Ft Raktáron

  Arról álmodik a gyermeke, hogy mentős lesz? Ebben az esetben nem hiányozhat a hang és fényhatásokkal rendelkező mentőautó a gépparkjából!

   
  2 970 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 140 Ft Raktáron

  Robusztus rakodógép minőségi műanyagból és nagyon szilárd konstrukcióval. A rakodógép teljesen mechanikusan működik, lehajtható kabinja van aktív figurával és 2 éves kortól ajánlott gyerekek számára.

   
  3 140 Ft
  2 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 020 Ft Raktáron

  Kicsi és kíváncsi utcajárói vannak otthon? Akkor biztosan tetszeni fog nekik ez a várost ábrázoló szőnyeg. Könnyedén kiteríthetik pl. egy szobában, és uralhatják az egész várost. A csomag közlekedési táblákat is tartalmaz. A szőnyeg vízálló, minden szennyeződés könnyen eltávolítható. Támogatja a gyermekek fantáziájának fejlődését. Óvodákban,...

   
  4 020 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 000 Ft Raktáron

  Az ön gyermeke is olyan karrierről álmodik, amit a készenléti szerveknél valósíthat meg? Ebben az esetben a mentőautóból, tűzoltóautóból és rendőrautóból álló készlet nem hiányozhat a garázsából! Az autókban lendkerék van, a tűzöltőautóban pedig működőképes a tűzoltófecskendő (kézi funkció).

   
  7 000 Ft
  19 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 250 Ft Raktáron

  Gazdagítsa gyermeke traktorgyűjteményét ezekkel a szenzációs darabokkal! Ez a két pótkocsival ellátott fém traktorból álló farmkészlet szabadon fut, 3 éves gyermekek számára ajánlott. A traktor hossza pótkocsival együtt körülbelül 22 cm. A színek eltérhetnek.

   
  5 250 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 370 Ft Raktáron

  Szenzációs kismotor hang és fényhatással! A kismotor 3 db AG13 típusú elemet tartalmaz, 1: 16 méretarányban. Ez a csodálatos darab nem hiányozhat egyetlen gyermekszobából sem! A színt véletlenszerűen, a rendelkezésre álló készlet alapján küldjük.

   
  4 370 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 250 Ft Raktáron

  A Bburago Fendt traktor felbecsülhetetlen segítséget nyújt minden gazdálkodó számára. Segít tavasszal a vetés, ősszel a betakarítás során. Farm Tractor fém modell. Mérete 13 cm. A traktor két változatban kapható - kék és zöld. A variáns nem választható, véletlenszerűen a készlet elérhetősége alapján küldjük.

   
  5 250 Ft
  2 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 8 760 Ft Raktáron

  Ebben az ajándékkészletben megtalálja az ipar történetének legnagyobb autó legendáit, amelyek minden kis autó rajongónak örömet szereznek. Ezek a modellek nyitható ajtókkal és motorháztetővel rendelkeznek, fémből készültek és lendkerekes működésűek. Minden autó 7,5 cm hosszú.

   
  8 760 Ft
  5 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 12 270 Ft Raktáron

  Trevorhoz, a Sam, a tűzoltó sorozatból ismert figurához tartozó autóbusz. Az autóbusz motorházteteje ütközés során felnyílik és lángok jelennek meg. Trevor figura és a buszmegálló a csomagolás részét képezik. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

   
  12 270 Ft
  2 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 740 Ft Raktáron

  A sárga építkezési gép modell (1: 64) szabadon fut. Típust választani nem lehet, a készlet elérhetősége szerint szállítjuk. A játék kisebb méretű, így a gyermek bárhová magával viheti.

   
  1 740 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 550 Ft Raktáron

  Fém játék kukásautó műanyag karosszériával. A játékautó 19 cm hosszú és hátrameneti lendkeréken fut. A karosszéria hátul nyitható ajtóval rendelkezik és lehajtható. Gazdagítsa gyűjteményét ezzel a nagyszerű darabbal!

   
  4 550 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 250 Ft Raktáron

  Gyermekkorunk legendás játéka visszatért! Ezúttal egy postás és postás autó képében. Az autó nyitható csomagtartóval rendelkezik és egy speciális MultiGo pótkocsihoz rögzíthető (nem tartozék). Hozza közelebb gyermekkorát a gyermekéhez ezzel a műanyag játékkal. A csomag egy postás autót és egy figurát tartalmaz. A csomag mérete 27,5 x 12,5 x 15,5 cm.

   
  5 250 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 18 a 18 tételből