Autók

Autók

Az autók és más kocsik kétségkívül az egyik legnépszerűbb játékok a fiúk számára. Kínálatunk között megtalál tűzoltó- és rendőr autókat, traktorokat, rakodókat, dömpereket és sok más járművet. A gyermekek számára készített autókhoz gyakran hang- vagy fényhatások is társulnak. A gyermekeknek szánt kisautók szuper születésnapi ajándékok, de a karácsonyfa alatt is nagy sikert aratnak. Ne kerülje el figyelmét a modellek és az építőjátékok kategóriája, vagy a népszerű perselyek gyerekeknek.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 15 a 15 tételből
  • 1 650 Ft Raktáron

    4 Review(s)

    LED-es kisautó 6 cm szélességű világító autóverseny pályához - piros. Tápegység: 1x AA elem.

     
    1 650 Ft
    24 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    LED-es kisautó 6 cm szélességű világító autóverseny pályához - kék. Tápegység: 1x AA elem.

     
    1 650 Ft
    36 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 881 Ft Raktáron

    Ez a DYNOCAR átalakuló dinoszaurusz-autó pontosan az, amire minden kis dinoszaurusz rajongó vágyik. Egy pillanat alatt a játékautó dinoszaurusszá válhat, majd újra autó lehet. Színes fényhatásokat hoz létre menet közben, és az átalakulás után dinoszaurusz hangot bocsát ki. Ha vezetés közben akadályba ütközik, automatikusan dinoszaurusz lesz, majd irányt...

    Választható 3x Szín
    4 881 Ft
    Választható 3x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    26 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    A Trabant 601 retró játékautó nem hiányozhat egyetlen gyűjtő gyűjteményéből sem, aki imádja a klasszikusokat! A játék nyitható ajtóval és hátramenetes lendkerékkel rendelkezik. Az autó hossza körülbelül 12 cm. A színt véletlenszerűen választjuk ki a készlet rendelkezésre állása alapján.

     
    3 320 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 650 Ft Raktáron

    Gyönyörű eredeti Lada kisautó nyitható ajtókkal. Ha megnyomja a vázat, a lámpák kigyulladnak és hangot adnak. Az autó 12 cm méretű és AG13 / LR44 akkumulátorokkal működik, amelyek a csomag részét képezik. A játékautó 3 éves kortól alkalmas gyermekek számára, véletlenszerű színváltozatot küldünk az aktuális raktárkészlet alapján.

     
    4 650 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 820 Ft Raktáron

    Arról álmodik a gyermeke, hogy mentős lesz? Ebben az esetben nem hiányozhat a hang és fényhatásokkal rendelkező mentőautó a gépparkjából!

     
    2 820 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Fém trabant kabrió kisautó három különböző színben. Nosztalgia négy keréken. Méretaránya 1:32.

     
    3 320 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    A Škoda Octavia New generation fémmodell minden kisebb és nagyobb gyűjtő gyűjteményének dísze lesz. A modell 1:34 méretarányú, részletgazdag belsővel és külsővel, valamint funkcionális ajtókkal rendelkezik. Több szín közül véletlenszerűen küldünk egyet a raktárkészlet függvényében.

     
    3 320 Ft
    15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    Az ön gyermeke is olyan karrierről álmodik, amit a készenléti szerveknél valósíthat meg? Ebben az esetben a mentőautóból, tűzoltóautóból és rendőrautóból álló készlet nem hiányozhat a garázsából! Az autókban lendkerék van, a tűzöltőautóban pedig működőképes a tűzoltófecskendő (kézi funkció).

     
    6 650 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    Mercedes Sprinter precízen kidolgozott autó DHL matricával, amely a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt örömöt szerez. Az autó méretei 8 x 3 x 3 cm, méretaránya 1:87.

     
    1 990 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    A Škoda 100 fémmodell minden kisebb és nagyobb gyűjtő gyűjteményének dísze lesz. A modell 1:34 méretarányú, részletgazdag belsővel és külsővel, valamint funkcionális ajtókkal rendelkezik. Több szín közül véletlenszerűen küldünk egyet a raktárkészlet függvényében.

     
    3 320 Ft
    15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 9 990 Ft Raktáron

    Arról álmodik a gyermeke, hogy rendőr lesz? Ebben az esetben a VW Tiguan R-Line rendőrautó nem hiányozhat a kis törvényvédő gépparkjából! Méretaránya 1:18, hossza körülbelül 25 cm.

     
    9 990 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    A Mercedes Benz autó hűséges fémmodellje a híres DHL fuvarozó motívumaival. A furgon nyitható első és hátsó ajtóval rendelkezik. A modell fémötvözetből présöntéssel, műanyag alkatrészekkel kombinálva készült. Hátrahúzós. A modell mérete 12 cm. A gyártáshoz használt anyagok fém és műanyag.

     
    4 150 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    A Škoda Favorit fémmodell minden kisebb és nagyobb gyűjtő gyűjteményének dísze lesz. A modell 1:34 méretarányú, részletgazdag belsővel és külsővel, valamint funkcionális ajtókkal rendelkezik. Több szín közül véletlenszerűen küldünk egyet a raktárkészlet függvényében.

     
    3 320 Ft
    31 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 207 Ft Raktáron

    A gyerekek rengeteget fognak szórakozni ezzel az ugráló kaszkadőr autóval! A játékautó integrált kilökő mechanizmussal rendelkezik, melynek köszönhetően a játék felugrik és forog a levegőben. Ettől minden hétköznapi autóverseny minden eddiginél szórakoztatóbb lesz!

    Választható 2x Szín
    1 207 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 15 a 15 tételből