Autók

Leértékelések

Autók

Az autók és más kocsik kétségkívül az egyik legnépszerűbb játékok a fiúk számára. Kínálatunk között megtalál tűzoltó- és rendőr autókat, traktorokat, rakodókat, dömpereket és sok más járművet. A gyermekek számára készített autókhoz gyakran hang- vagy fényhatások is társulnak. A gyermekeknek szánt kisautók szuper születésnapi ajándékok, de a karácsonyfa alatt is nagy sikert aratnak. Ne kerülje el figyelmét a modellek és az építőjátékok kategóriája, vagy a népszerű perselyek gyerekeknek.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 13 a 13 tételből
 • 1 790 Ft Raktáron
  4 Review(s)

  LED-es autó világító autópályához - piros. Szélesség 6 cm. Tápegység: 1x AA elem.

   
  1 790 Ft
  19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 490 Ft Raktáron

  Nagyszerű Rolls-Royce, amely minden kis autó rajongót örömmel fog ellátni. Nem egy akármilyen Rolls-Royce, mert a fényszórók és a hátsó lámpák világítanak, és tolatni is tud. És mi van még? Valósághű hangokat ad ki, mint például a motor indítása, kemény fékezés, a vezérlőpanel hangja, játszik a rádiója és a kürt is szól!

   
  4 490 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 990 Ft Raktáron

  Elemes kisautó, a népszerű Gru meséből ismert Minyonok design-jával a tervezve. Bármilyen beállított irányba magától halad! Ha akadályba ütközik, automatikusan megfordul, és tovább halad egy másik irányba.

   
  5 990 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 210 Ft Raktáron

  Arról álmodik a gyermeke, hogy mentős lesz? Ebben az esetben nem hiányozhat a hang és fényhatásokkal rendelkező mentőautó a gépparkjából!

   
  2 210 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 75 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 540 Ft Raktáron

  A Trabant 601 retró játékautó nem hiányozhat egyetlen gyűjtő gyűjteményéből sem, aki imádja a klasszikusokat! A játék nyitható ajtóval és hátramenetes lendkerékkel rendelkezik. Az autó hossza körülbelül 12 cm. A színt véletlenszerűen választjuk ki a készlet rendelkezésre állása alapján.

   
  2 540 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 370 Ft Raktáron

  Retro VW Transporter T1 minibusz, amely nem hiányozhat egyetlen fiú vagy lány gépparkjából sem. PVC-ből készült és két AAA elem behelyezése után (a csomag nem tartalmazza) hangokat ad ki, valamint világítanak az első fényszórók. A játékautó hossza körülbelül 15 cm.

   
  2 370 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 240 Ft Raktáron

  Robusztus rakodógép minőségi műanyagból és nagyon szilárd konstrukcióval. A rakodógép teljesen mechanikusan működik, lehajtható kabinja van aktív figurával és 2 éves kortól ajánlott gyerekek számára.

   
  2 240 Ft
  3 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 240 Ft Raktáron

  Nagyszerű terepjáró, amely 4x4-es lendkerékkel közlekedik. A nagyszerű megjelenés és az összkerékmeghajtás mellett a karosszéria is érdekelni fogja, amelyet más modellekkel is kicserélhet. Az autó méretei 12 x 9 x 10 cm.

   
  2 240 Ft
  2 darab 2 napon belüli postázással
 • 7 040 Ft Raktáron

  Ebben az ajándékkészletben megtalálja az ipar történetének legnagyobb autó legendáit, amelyek minden kis autó rajongónak örömet szereznek. Ezek a modellek nyitható ajtókkal és motorháztetővel rendelkeznek, fémből készültek és lendkerekes működésűek. Minden autó 7,5 cm hosszú.

   
  7 040 Ft
  Utolsó darab 3-4 napon belüli postázással
 • 4 790 Ft Raktáron

  Az ön gyermeke is olyan karrierről álmodik, amit a készenléti szerveknél valósíthat meg? Ebben az esetben a mentőautóból, tűzoltóautóból és rendőrautóból álló készlet nem hiányozhat a garázsából! Az autókban lendkerék van, a tűzöltőautóban pedig működőképes a tűzoltófecskendő (kézi funkció).

   
  4 790 Ft
  6 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 7 930 Ft Raktáron

  Autó, amely a készenléti szervek egyetlen kis rajongója gyűjteményéből sem hiányozhat. A cseh Ford Transit rendőrautó világít és hangokat ad ki, a rakodótér ajtaja egy gombbal nyitható. Kellékek mellékelve. Méretaránya 1 : 8, hosszúsága 28 cm.

   
  7 930 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 5 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 4 490 Ft Raktáron

  Mentőautó modellje, amely minden kis pályakezdő mentősnek vagy járműrajongónak örömet szerez. A mentőautón cseh matricák találhatók, a jármű hátsó ajtaja nyitható, ide behelyezhetők a hordágyak. A modell 18 cm hosszú.

   
  4 490 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 6 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 7 040 Ft Raktáron

  Téli kivitelű Mercury négykerekű, Samhez, a tűzoltóhoz tartozik, aki az azonos elnevezésű közkedvelt sorozatból ismert hős. Hóláncokkal, hótolóval és hógolyókat dobó eszközzel rendelkezik. A szett Sam figurát is tartalmaz. A téli felszerelés egyszerűen levehető. A jármű 22 cm hosszú, gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

   
  7 040 Ft
  18 darab 3-4 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 13 a 13 tételből