Fürdőszoba

Fürdőszoba

A fürdőszoba az otthon szíve is. Mindannyian szoktunk itt időt tölteni, valaki többet, valaki kevesebbet. Ebben a kategóriában különféle termékeket találhat, amelyekkel a fürdőszobáját egy szinttel feljebb emelheti.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 38 a 38 tételből
 • 2 257 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Ön is aggódik amiatt, hogy a zuhany alatt nem igazán éri el a hátát? Ez a kefe könnyedén segít az ilyen problémák megoldásában! Az egyedülálló kezelésnek köszönhetően hatékonyan tisztítja a bőr pórusait és eltávolítja a szennyeződéseket, a faggyúfelesleget és az elhalt bőrt.

  Választható 3x Szín
  2 257 Ft
  Választható 3x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  60 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 490 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Ez a segédfogantyú az idős emberek, testi fogyatékos emberek és csökkent mozgásképességű személyek nélkülözhetetlen segítője. Egyszerűen felszerelheti bármilyen szerszám nélkül, a felszereléshez elegendőek a mechanikusan irányított tapadókorongok, amelyek segítségével szilárdan fog tartani a helyén.

   
  2 490 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 650 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Magas a vízfogyasztása az edények mosogatásakor és takarékoskodni szeretne? Ezzel a vízcsap toldóval csökkentheti egészen 80 %-kal a vízfogyasztást!

   
  1 650 Ft
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 6 650 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Nehezen kel ki a kádból vagy a lép ki a zuhanyzóból? Az InnovaGoods biztonsági fogantyú támaszt nyújt és csökkenti a megcsúszás veszélyét a nedves csempén vagy linóleumon. Könnyen, de szilárdan a fürdőszoba falához tapad a tapadókorongok segítségével.

   
  6 650 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 650 Ft Raktáron

  Tegye egyszerre szórakoztatóbbá és biztonságosabbá a kézmosást! Ebben segít ez a szappanadagoló. Érintesmentes és a folyékony szappant szappanhabbá alakítja. Használata teljesen egyszerű, steril, és 3 adagolási szintet állíthat be.

   
  3 650 Ft
  32 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 820 Ft Raktáron

  Nagyszerű segédeszköz a fürdőszobába, amelyet az egész család értékel! Nem egy közönséges kefetartó - ugyanis a beépített adagolónak köszönhetően megfelelő mennyiségű krémet helyez a kefére, sőt, az UV-sterilizáló segítségével megszabadítja a kefét minden baktériumtól és szennyeződéstől, amely rajta maradhat. 4 fogkefe fér bele. Az áramellátása és a...

   
  4 820 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 650 Ft Raktáron

  Nagyszerű zuhanyfej propellerrel és tisztítószűrővel, amitől a zuhanyzás nemcsak kellemesebb, de környezetbarát is lesz, tisztább vízzel! A fejben 2 szűrő található, amelyek a szennyeződések szűrését biztosítják. A belső propellereknek hála a víznyomás is megnő, így jobban élvezi a zuhanyzást és a vízfogyasztás is csökken. Könnyen felszerelhető és...

   
  4 650 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 11 650 Ft Raktáron

  Összecsukható tükör LED lámpával és sminkrendezővel. Segít helyet takarítani a fürdőszobában, ahol nagy rá a szükség. A praktikus rekeszeknek hála kéznél lesznek a kozmetikai termékek, a 3 világítási lehetőséggel rendelkező LED lámpák segítségével pedig tökéletesítheti megjelenését. Több nagyobb tükörből áll, egy kisebbből, és a csúszásgátló alátétnek...

   
  11 650 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 320 Ft Raktáron

  Cserélje ki a zuhanyrózsáját erre, és a zuhanyzás sokkal szórakoztatóbb lesz! A LED-es világítófejnek nincs szüksége elemre vagy feltöltésre, mivel a világításhoz szükséges energiát az elég erős vízáram biztosítja. A fény színe zuhanyzás közben változik. Klasszikus menettel rendelkezik, amely szinte minden zuhanyhoz illeszkedik!

   
  4 320 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 490 Ft Raktáron

  Automata szappanadagoló érzékelővel az InnovaGoods gyártótól. A klasszikus szappan vagy a manuális adagoló nem higiénikus és rengeteg baktérium található rajtuk. Ez az automata adagoló a szükséges adag szappant adagolja, ha kezet észlel maga alatta. Nem kell semmihez hozzáérnie, így a használata sokkal higiénikusabb.

   
  7 490 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 490 Ft Raktáron

  A béka alakú gyermek piszoár oktató fiú WC-ként szolgál 6 éves korig - elegendő tapadókorongokkal rögzíteni a falhoz a kívánt magasságban. A sikeres használat esetén egy kis járókerék forog a piszoár belsejében, ami szórakoztatóvá teszi a pisilést, és motiválja, hogy le szokjon a pelenkáról. A belső része levehető és könnyen tisztítható, lábakkal van...

   
  2 490 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Rozsdamentes acél tartó konyhába vagy fürdőszobába, mely minden háztartásban jól jön! A telepítés teljesen egyszerű és fúrás nélkül - csak akassza fel a szekrények vagy fiókok ajtajára. A tartó modern kialakítású, és nemcsak konyharuhákhoz, hanem törölközőkhöz is használható.

   
  1 490 Ft
  57 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 8 320 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods Mizoom egy nagyszerű LED nagyító tükör állítható fogantyúval, amely minden nőnek jól jön sminkelés során. Innovatív kialakítás, könnyen kezelhető és tökéletes eredmények, próbálja ki maga!

   
  8 320 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 9 150 Ft Raktáron

  Nagyszerű kellék a fürdőszobába, amelyet az egész család értékelni fog! Nem egy közönséges fogkefetartó - ugyanis a beépített adagolónak köszönhetően a megfelelő mennyiségű fogkrémet helyezi a kefére, sőt UV-sterilizáló segítségével megszabadítja a kefét minden baktériumtól és szennyeződéstől, amely rajta maradhat. 5 fogkefe illeszthető bele, a...

   
  9 150 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 990 Ft Raktáron

  Ha sokat utazik és szívesen rendszerezi dolgait csomagjaiban, ezt az utazótáskát kozmetikára önnek találták ki. Könnyű, belefér minden kozmetika, amire szüksége lehet, és minden átláthatóan egy helyen lesz tárolva.

   
  3 990 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 320 Ft Raktáron

  Két kéz nem elég? Szerezzen be többet! Eldugult lefolyó, hűtőszekrény vagy szekrény mögé ragadt dolgok: többé nem fogják zavarni. Elég megszerezni ezt az okos kinyújtott kezet, amellyel bárhová elérhet. A csomag összesen 4 fogót tartalmaz, melyeknek köszönhetően könnyedén megfoghat mindent, amire szüksége van. Ha a rend szerelmese, ez a segítő nem...

   
  1 320 Ft
  36 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 990 Ft Raktáron

  Az elektromos fogkeféje beleesik a mosogatóba, nem marad a helyén, és nagyon nem praktikus valamibe beletenni? Erre a fürdőszobai eszközre van szüksége. Fogmosás után egyszerűen csúsztassa vissza az elektromos fogkefét a tartóba, amely matricákkal van a falra rögzítve. Pontosan ott fogja várni a következő fogmosásig, ahova tette.

   
  990 Ft
  34 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 5 490 Ft Raktáron

  Eredeti és antibakteriális gumi WC-kefe, amely sokkal higiénikusabb és tartósabb, mint a hagyományos kefék. Könnyen mosható és tisztítható, és nagy előnye, hogy puha és rugalmas sörtéje lehetővé teszi a mély tisztítást, és a WC minden sarkába eljut. Ergonomikus, tartós és csúszásmentes fogantyúval rendelkezik, amely könnyen eltávolítható.

   
  5 490 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 650 Ft Raktáron

  Szeretne egy megbízható zuhanyfej tartót, amelyet ideális esetben nem kell felfúrni a fürdőszoba csempére? A szilikon tartó a megfelelő megoldás az Ön számára. A tapadókorongoknak köszönhetően könnyedén áthelyezheti a zuhanyfejet az igényeinek megfelelően. Nagyszerűen fennmarad mind a csempéken, mind az üvegen, a telepítéstől pedig el lesz ragadtatva,...

   
  1 650 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 150 Ft Raktáron

  A legjobb ajándék minden Slavia rajongónak! Tegyen boldoggá minden Slavia rajongót, és ajándékozzon nekik egy WC-papírt, amely Sparta logóval van ellátva, és amely minden Slavia rajongót jó közérzettel tölt el minden használat során. Fedővel ellátott műanyag dobozba csomagolva.

   
  1 150 Ft
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 14 150 Ft Raktáron

  A mágneses szervezővel hatékonyabban kihasználhatja a helyet a konyhában vagy a fürdőszobában. Több dolog lesz a keze ügyében: fűszerek, tisztítószerek, konyharuhák, konyhai eszközök stb. Rendelkezik 2 polccal, amelyeket össze lehet csukni, biztonsági rúddal, két csavarokkal ellátott akasztó horoggal és a konyharuhákhoz egy fából készült rúddal. Helyet...

   
  14 150 Ft
  5 darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 990 Ft Raktáron

  Javítsa ivóvize minőségét ezzel a víztisztító szűrővel ellátott csappal. Egyszerűen rögzítse a tartozékot a konyhai csaphoz, és a készülék mikro-ionizációs funkciójának köszönhetően pillanatok alatt ízletesebb vizet kap. 3 féle fúvóka közül választhat, és így szabályozhatja a víz áramlását. A csaptelep könnyen szétszedhető és tisztítható.

   
  4 990 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 990 Ft Raktáron

  Fél, hogy elcsúszik, amikor kimászik a kádból vagy a zuhany alól? A kellemes InnovaGoods viszkoelasztikus szőnyeg megoldja ezt a problémát és megelőzi az esést.

   
  4 990 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 150 Ft Raktáron

  Ajándékra van szüksége egy Sparta rajongónak? Ez az igazi! A Sparta rajongók minden titkos álma valóra vált. Most a Slavia WC-papírnak köszönhetően egyértelműen kimutathatják, hogy kinek az oldalán áll. Ez a WC-papír tökéletes ajándék minden Sparta rajongó számára. Fedővel ellátott műanyag dobozba csomagolva.

   
  1 150 Ft
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 320 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods vízkőgátló mágneses golyó megakadályozza, hogy a vízkő leülepedjen a mosógépben vagy a mosogatógépben anélkül, hogy megváltoztatná a víz összetételét és a szükséges vegyszerek vagy só nélkül. A mágnesgolyók hatékonyabban és környezetbarátabban tisztítanak – kevesebb tisztítószer használatával jobb eredményeket érhet el a ruhamosás és a...

   
  3 320 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 650 Ft Raktáron

  Stílusos fekete zuhanyfej, amely minden modern fürdőszobába beillik. A változtatható módoknak köszönhetően vizet és pénzt takaríthat meg. 3 típusú vízsugár közül választhat, amely a fej elmozdításával szabályozható. A takarékos zuhanyfej központi vízsugarat, hagyományos vízsugarat, valamint nagyobb nyomású központi vízsugarakat kínál.

   
  1 650 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 150 Ft Raktáron

  Ma már mindenki megengedheti magának a luxust, hogy WC-papírként használja az ötezrest, Nálunk megveheti a teljes tekercset. Mindig is kedve volt egy nagy bankjeggyel szivarra gyújtani vagy valami nem illő dolgot csinálni vele? Most lehetősége van arra, hogy az ötezrest olyan helyeken használja, ahova a király is maga jár. Fedővel ellátott műanyag dobozba...

   
  1 150 Ft
  100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 7 320 Ft Raktáron

  Többfunkciós aromaterápiás öko zuhany, amely bőrének számos jótékony és pihentető hatást biztosít, köszönhetően az illat táskáknak (jázmin, levendula, citrom), valamint az ásványi összetevőknek (maifanit, zeolit, turmalin). A kövek erősítik az antibakteriális aktiválás mineralizációját, ionos öko szűrőként működnek negatív ionok révén, amelyek lágyítják a...

   
  7 320 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 13 320 Ft Raktáron

  A MicroTouch Solo villanyborotvával a borotválkozás gyerekjáték lesz! Extrém precíz Dual Side borotvapengével rendelkezik, amely garantálja a tökéletes borotválást. Speciálisan kifejlesztett fejekkel, LED lámpával és mozgó borotvafejjel rendelkezik, így nem eshet meg, hogy valamely részt az arcán rosszul borotválná le. Használata mindenekelőtt...

   
  13 320 Ft
  8 darab 2-3 napon belüli postázással
 • 11 650 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods Volumio 3 az 1-ben hajformázó nagyszerű segítség a haj formázásában és ápolásában. Ideális a könnyű kiegyenesítéshez, hullámosításhoz, alakításhoz, formázáshoz és szárításhoz. Az iontechnológiának köszönhetően a haj gyorsabban szárad és kevésbé sérül.

   
  11 650 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 11 650 Ft Raktáron

  Az arc a test első része, amelyet mások észrevesznek rajtunk. Azonban gyakran zavarhatnak minket az eldugult pórusok, pattanások és egyéb kellemetlenségek, amelyek rontják a szépségünket. Ennek számos oka lehet, legyen az genetika, az évszak vagy a túlzott izzadás. A Moispa arcszaunával azonban megszabadulhat ezektől a tökéletlenségektől. Kényeztesse...

   
  11 650 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 8 820 Ft Raktáron

  Egyedülálló kütyü, amellyel megtisztíthatja a lefolyót a felgyülemlett szennyeződésektől, felesleges kemény munka és szennyeződések, illetve mérgező és vegyi anyagok használata nélkül. A csomag 4 különböző fejet tartalmaz, amelyek biztosítják, hogy a pisztoly megfelelően illeszkedjen bármilyen lefolyóra, legyen az a fürdőszobában, konyhában, teraszon stb....

   
  8 820 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 320 Ft Raktáron

  A Clean'ballz mosólabda egy modern, innovatív és környezetbarát termék, amelyet ruhák mosására terveztek.

   
  1 320 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 650 Ft Raktáron

  Szabaduljon meg a csúnya szőrszálaktól az orrában és a fülében egyszerűen és ami a legfontosabb, fájdalommentesen! Ez az InnovaGoods Trimpen akkumulátoros trimmer 1 AAA elemmel működik. Ergonomikus és kifinomult kialakítású. Kis méreteinek köszönhetően bárhol tárolható és szállítható. Ráadásul nagyon pontos és a legelérhetetlenebb helyeket is el tudja...

   
  4 650 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 650 Ft Raktáron

  A szónikus bőrtisztító kefe leegyszerűsíti a mindennapi bőrápolást és kellemes kikapcsolódást nyújt. Ezzel a bőrtisztítási módszerrel egyszerűen eltávolíthatja a szennyeződéseket vagy a sminkmaradványokat, de mindenekelőtt javíthatja bőre megjelenését.

   
  3 650 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  Nem szereti, ha a tükör bepárásodik? Látnia kell magát, de a pára nem engedi? Semmi sem egyszerűbb, mint egy olyan tükröt használni, amelyet úgy terveztek, hogy ne párásodjon be. Ne kockáztassa a sérülést borotválkozás, bőrápolás közben. A tükör kompakt méretekkel rendelkezik, otthonra és utazásra egyaránt alkalmas. A csomag egy tapadókorongot és egy...

   
  1 490 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 306 Ft Raktáron

  Tiszta WC-t szeretne? Itt ez a forradalmian új WC kefénk, amely a gumi anyagának köszönhetően könnyen mosható és gyorsan szárad. Nem képződik penész és nem szaporodnak el a baktériumok. A matricának köszönhetően könnyen rögzíthető a falra, de a kiválasztott helynek simának és vízszintesnek kell lennie. Ügyeljen arra is, hogy víz ne érje.

  Választható 1x Szín
  3 306 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 6 650 Ft Raktáron

  Zavarja a helyhiány a fürdőszobában? Ezzel a nagyszerű kütyüvel egyszerűen felakaszthatja a szennyeskosarat az ajtóra, így sok értékes helyet takaríthat meg. A kosár alulról és felülről nyitható és zárható, így nem kell levenni, ha a piszkos ruhákat be- vagy ki- kell pakolni.

   
  6 650 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 38 a 38 tételből