Fürdőszoba

Fürdőszoba

A fürdőszoba az otthon szíve is. Mindannyian szoktunk itt időt tölteni, valaki többet, valaki kevesebbet. Ebben a kategóriában különféle termékeket találhat, amelyekkel a fürdőszobáját egy szinttel feljebb emelheti.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 43 a 43 tételből
 • 2 220 Ft Raktáron

  Ön is aggódik amiatt, hogy a zuhany alatt nem igazán éri el a hátát? Ez a kefe könnyedén segít az ilyen problémák megoldásában! Az egyedülálló kezelésnek köszönhetően hatékonyan tisztítja a bőr pórusait és eltávolítja a szennyeződéseket, a faggyúfelesleget és az elhalt bőrt.

  Választható 4x Szín
  2 220 Ft
  Választható 4x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  29 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 700 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Ez a segédfogantyú az idős emberek, testi fogyatékos emberek és csökkent mozgásképességű személyek nélkülözhetetlen segítője. Egyszerűen felszerelheti bármilyen szerszám nélkül, a felszereléshez elegendőek a mechanikusan irányított tapadókorongok, amelyek segítségével szilárdan fog tartani a helyén.

   
  2 700 Ft
  24 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 900 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Magas a vízfogyasztása az edények mosogatásakor és takarékoskodni szeretne? Ezzel a vízcsap toldóval csökkentheti egészen 80 %-kal a vízfogyasztást!

   
  1 900 Ft
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 380 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Nehezen kel ki a kádból vagy a lép ki a zuhanyzóból? Az InnovaGoods biztonsági fogantyú támaszt nyújt és csökkenti a megcsúszás veszélyét a nedves csempén vagy linóleumon. Könnyen, de szilárdan a fürdőszoba falához tapad a tapadókorongok segítségével.

   
  6 380 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 260 Ft Raktáron

  Tegye egyszerre szórakoztatóbbá és biztonságosabbá a kézmosást! Ebben segít ez a szappanadagoló. Érintesmentes és a folyékony szappant szappanhabbá alakítja. Használata teljesen egyszerű, steril, és 3 adagolási szintet állíthat be.

   
  5 260 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 660 Ft Raktáron

  Ha a modern technológia, különösen a modern és okos otthonok rajongója, ennek a kiegészítőnek nem szabad hiányoznia a fürdőszobájából. Ennek az adagolónak köszönhetően könnyedén kinyomhatja a fogak tisztításához szükséges mennyiségű fogkrémet, és ezzel egyidejűleg higiénikusan tárolhatja a fogkeféket. Csak annyit kell tennie, hogy behelyezi a tubust, és...

   
  3 660 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 260 Ft Raktáron

  Ez a csaptelepre szolgáló kiterjesztés vizet, valamint pénzt takarít meg. Csaptelepre szolgáló takarékos adapterről van szó, amely a konyhában és a fürdőszobában egyaránt használható például kézmosás, mosogatás vagy a zöldségek leöblítése során. Két mód közül választhat - zuhany és teljes áramlás. Az egyes módok közt egyszerűen átválthat a fej...

   
  1 260 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 820 Ft Raktáron

  Lazító masszázskefe lábra, amellyel már nem kell a zuhanyzóban lehajolnia és megmosnia a lábait, elég a tapadókorongokkal a kívánt helyre erősíteni, felvinni a tusológélt és élvezheti is a nagyszerű masszázst.

  Választható 1x Szín
  3 820 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 780 Ft Raktáron

  Automata szappanadagoló érzékelővel az InnovaGoods gyártótól. A klasszikus szappan vagy a manuális adagoló nem higiénikus és rengeteg baktérium található rajtuk. Ez az automata adagoló a szükséges adag szappant adagolja, ha kezet észlel maga alatta. Nem kell semmihez hozzáérnie, így a használata sokkal higiénikusabb.

   
  8 780 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 780 Ft Raktáron

  Cserélje ki a zuhanyrózsáját erre, és a zuhanyzás sokkal szórakoztatóbb lesz! A LED-es világítófejnek nincs szüksége elemre vagy feltöltésre, mivel a világításhoz szükséges energiát az elég erős vízáram biztosítja. A fény színe zuhanyzás közben változik. Klasszikus menettel rendelkezik, amely szinte minden zuhanyhoz illeszkedik!

   
  4 780 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 980 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods Mizoom egy nagyszerű LED nagyító tükör állítható fogantyúval, amely minden nőnek jól jön sminkelés során. Innovatív kialakítás, könnyen kezelhető és tökéletes eredmények, próbálja ki maga!

   
  7 980 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 780 Ft Raktáron

  Nagyszerű segédeszköz a fürdőszobába, amelyet az egész család értékel! Nem egy közönséges kefetartó - ugyanis a beépített adagolónak köszönhetően megfelelő mennyiségű krémet helyez a kefére, sőt, az UV-sterilizáló segítségével megszabadítja a kefét minden baktériumtól és szennyeződéstől, amely rajta maradhat. 4 fogkefe fér bele. Az áramellátása és a...

   
  4 780 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 10 380 Ft Raktáron

  Szereti a fát? Ebben az esetben Önnek megfelelő ez az érzékelővel ellátott automatikus InnovaGoods szappanadagoló! Az érzékelőnek köszönhetően a szappan adagolása érintésmentes, ami azt jelenti, hogy 100%-ban higiénikus és nagyon kényelmes.

   
  10 380 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 100 Ft Raktáron

  Az elektromos fogkeféje beleesik a mosogatóba, nem marad a helyén, és nagyon nem praktikus valamibe beletenni? Erre a fürdőszobai eszközre van szüksége. Fogmosás után egyszerűen csúsztassa vissza az elektromos fogkefét a tartóba, amely matricákkal van a falra rögzítve. Pontosan ott fogja várni a következő fogmosásig, ahova tette.

   
  1 100 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 420 Ft Raktáron

  Önt is zavarja, hogy bepárásodik a tükör tusolás során? A praktikus InnovaGoods Home Houseware tükörfólia garantálja, hogy a fóliázott rész soha nem párásodik be! A két fóliából álló praktikus készlet lehetővé teszi a problémamentes borotválkozást, sminkelést vagy a frizura elkészítését.

   
  1 420 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 9 580 Ft Raktáron

  Nagyszerű kellék a fürdőszobába, amelyet az egész család értékelni fog! Nem egy közönséges fogkefetartó - ugyanis a beépített adagolónak köszönhetően a megfelelő mennyiségű fogkrémet helyezi a kefére, sőt UV-sterilizáló segítségével megszabadítja a kefét minden baktériumtól és szennyeződéstől, amely rajta maradhat. 5 fogkefe illeszthető bele, a...

   
  9 580 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 820 Ft Raktáron

  Ha sokat utazik és szívesen rendszerezi dolgait csomagjaiban, ezt az utazótáskát kozmetikára önnek találták ki. Könnyű, belefér minden kozmetika, amire szüksége lehet, és minden átláthatóan egy helyen lesz tárolva.

   
  3 820 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 260 Ft Raktáron

  Eredeti és antibakteriális gumi WC-kefe, amely sokkal higiénikusabb és tartósabb, mint a hagyományos kefék. Könnyen mosható és tisztítható, és nagy előnye, hogy puha és rugalmas sörtéje lehetővé teszi a mély tisztítást, és a WC minden sarkába eljut. Ergonomikus, tartós és csúszásmentes fogantyúval rendelkezik, amely könnyen eltávolítható.

   
  5 260 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 900 Ft Raktáron

  Szeretne egy megbízható zuhanyfej tartót, amelyet ideális esetben nem kell felfúrni a fürdőszoba csempére? A szilikon tartó a megfelelő megoldás az Ön számára. A tapadókorongoknak köszönhetően könnyedén áthelyezheti a zuhanyfejet az igényeinek megfelelően. Nagyszerűen fennmarad mind a csempéken, mind az üvegen, a telepítéstől pedig el lesz ragadtatva,...

   
  1 900 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 580 Ft Raktáron

  Rozsdamentes acél tartó konyhába vagy fürdőszobába, mely minden háztartásban jól jön! A telepítés teljesen egyszerű és fúrás nélkül - csak akassza fel a szekrények vagy fiókok ajtajára. A tartó modern kialakítású, és nemcsak konyharuhákhoz, hanem törölközőkhöz is használható.

   
  1 580 Ft
  50 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 820 Ft Raktáron

  Hámlasztó elektromos arc borotva, amely gyorsan és hatékonyan eltávolítja az elhalt bőrt és arcszőrzetet. Használata nagyon egyszerű, csak be kell kapcsolnia a gépet és könnyedén mozgatni az arcon. A gép nagyon sokoldalú - használható szemöldökre, állra, felső ajakra, arcra, fülre stb. Ezenkívül teljesen fájdalommentes, vezeték nélküli, így bárhová...

   
  3 820 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 11 980 Ft Raktáron

  A mágneses szervezővel hatékonyabban kihasználhatja a helyet a konyhában vagy a fürdőszobában. Több dolog lesz a keze ügyében: fűszerek, tisztítószerek, konyharuhák, konyhai eszközök stb. Rendelkezik 2 polccal, amelyeket össze lehet csukni, biztonsági rúddal, két csavarokkal ellátott akasztó horoggal és a konyharuhákhoz egy fából készült rúddal. Helyet...

   
  11 980 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 260 Ft Raktáron

  A legjobb ajándék minden Slavia rajongónak! Tegyen boldoggá minden Slavia rajongót, és ajándékozzon nekik egy WC-papírt, amely Sparta logóval van ellátva, és amely minden Slavia rajongót jó közérzettel tölt el minden használat során. Fedővel ellátott műanyag dobozba csomagolva.

   
  1 260 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 65 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 580 Ft Raktáron

  Két kéz nem elég? Szerezzen be többet! Eldugult lefolyó, hűtőszekrény vagy szekrény mögé ragadt dolgok: többé nem fogják zavarni. Elég megszerezni ezt az okos kinyújtott kezet, amellyel bárhová elérhet. A csomag összesen 4 fogót tartalmaz, melyeknek köszönhetően könnyedén megfoghat mindent, amire szüksége van. Ha a rend szerelmese, ez a segítő nem...

   
  1 580 Ft
  56 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 590 Ft 3 180 Ft -50% Raktáron
  AKCIÓ

  Ez a folyékony szappanadagoló elősegíti a gyermekek és felnőttek helyes higiéniai szokásainak kialakítását. A mozgásérzékelőnek köszönhetően világít, amikor mozgást érzékel, így emlékezteti gyermekeit, hogy a WC -használata után mossanak kezet. A fény 30 másodperc után automatikusan kialszik. Az adagoló könnyen újratölthető és könnyen karbantartható.

   
  1 590 Ft 3 180 Ft -50%
  Kedvezmény!
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 180 Ft Raktáron

  Praktikus InnovaGoods állvány a fürdőszobába. Ebben a szilikon állványban elhelyezheti a fogkrémet, a fogkefét, a borotvát, a szappant és még sok mást is.

   
  3 180 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 900 Ft Raktáron

  Többfunkciós aromaterápiás öko zuhany, amely bőrének számos jótékony és pihentető hatást biztosít, köszönhetően az illat táskáknak (jázmin, levendula, citrom), valamint az ásványi összetevőknek (maifanit, zeolit, turmalin). A kövek erősítik az antibakteriális aktiválás mineralizációját, ionos öko szűrőként működnek negatív ionok révén, amelyek lágyítják a...

   
  5 900 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 580 Ft Raktáron

  Fél, hogy elcsúszik, amikor kimászik a kádból vagy a zuhany alól? A kellemes InnovaGoods viszkoelasztikus szőnyeg megoldja ezt a problémát és megelőzi az esést.

   
  5 580 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 14 380 Ft Raktáron

  A MicroTouch Solo villanyborotvával a borotválkozás gyerekjáték lesz! Extrém precíz Dual Side borotvapengével rendelkezik, amely garantálja a tökéletes borotválást. Speciálisan kifejlesztett fejekkel, LED lámpával és mozgó borotvafejjel rendelkezik, így nem eshet meg, hogy valamely részt az arcán rosszul borotválná le. Használata mindenekelőtt...

   
  14 380 Ft
  6 darab 2 napon belüli postázással
 • 10 380 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods Volumio 3 az 1-ben hajformázó nagyszerű segítség a haj formázásában és ápolásában. Ideális a könnyű kiegyenesítéshez, hullámosításhoz, alakításhoz, formázáshoz és szárításhoz. Az iontechnológiának köszönhetően a haj gyorsabban szárad és kevésbé sérül.

   
  10 380 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 10 380 Ft Raktáron

  Az arc a test első része, amelyet mások észrevesznek rajtunk. Azonban gyakran zavarhatnak minket az eldugult pórusok, pattanások és egyéb kellemetlenségek, amelyek rontják a szépségünket. Ennek számos oka lehet, legyen az genetika, az évszak vagy a túlzott izzadás. A Moispa arcszaunával azonban megszabadulhat ezektől a tökéletlenségektől. Kényeztesse...

   
  10 380 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 060 Ft Raktáron

  Stílusos fekete zuhanyfej, amely minden modern fürdőszobába beillik. A változtatható módoknak köszönhetően vizet és pénzt takaríthat meg. 3 típusú vízsugár közül választhat, amely a fej elmozdításával szabályozható. A takarékos zuhanyfej központi vízsugarat, hagyományos vízsugarat, valamint nagyobb nyomású központi vízsugarakat kínál.

   
  2 060 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 580 Ft Raktáron

  Ma már mindenki megengedheti magának a luxust, hogy WC-papírként használja az ötezrest, Nálunk megveheti a teljes tekercset. Mindig is kedve volt egy nagy bankjeggyel szivarra gyújtani vagy valami nem illő dolgot csinálni vele? Most lehetősége van arra, hogy az ötezrest olyan helyeken használja, ahova a király is maga jár. Fedővel ellátott műanyag dobozba...

   
  1 580 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 8 460 Ft Raktáron

  Egyedülálló kütyü, amellyel megtisztíthatja a lefolyót a felgyülemlett szennyeződésektől, felesleges kemény munka és szennyeződések, illetve mérgező és vegyi anyagok használata nélkül. A csomag 4 különböző fejet tartalmaz, amelyek biztosítják, hogy a pisztoly megfelelően illeszkedjen bármilyen lefolyóra, legyen az a fürdőszobában, konyhában, teraszon stb....

   
  8 460 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 580 Ft Raktáron

  Az érintésmentes szappanhab-adagoló biztosítja az adagoló által létrehozott finom hab kényelmes adagolását kedvenc folyékony szappanjából. Az infravörös szenzornak köszönhetően, amely érzékeli az alá helyezett tenyeret és automatikusan elindítja a habot, nincs szükség a készülékkel való közvetlen érintkezésre, így elkerülhető a baktériumok szükségtelen...

   
  5 580 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 220 Ft Raktáron

  Design rendszerező borotvákhoz és fogkefékhez, amely kiemelkedik a fürdőszobájában! Minden kéznél lesz, amit rendszeresen használ, anélkül, hogy a mosdón vagy a fürdőkádban kellene hevernie. Egy másik dolog, amit biztosan értékelni fog, az az, hogy a tartót nem kell felfúrnia – ugyanis felragasztható.

   
  2 220 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 80 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 4 620 Ft Raktáron

  Szabaduljon meg a csúnya szőrszálaktól az orrában és a fülében egyszerűen és ami a legfontosabb, fájdalommentesen! Ez az InnovaGoods Trimpen akkumulátoros trimmer 1 AAA elemmel működik. Ergonomikus és kifinomult kialakítású. Kis méreteinek köszönhetően bárhol tárolható és szállítható. Ráadásul nagyon pontos és a legelérhetetlenebb helyeket is el tudja...

   
  4 620 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 460 Ft Raktáron
  Kiárusítás!

  Két univerzális adagolóból álló készlet, amivel kinyomhatja a fogkrémet, de más krémeket is a tubusból. Csak a tubust kell befűzni az adagolóba, majd szükség szerint fokozatosan kinyomkodni vele a tartalmát.

   
  460 Ft
  34 darab raktáron
 • 11 180 Ft Raktáron

  Összecsukható tükör LED lámpával és sminkrendezővel. Segít helyet takarítani a fürdőszobában, ahol nagy rá a szükség. A praktikus rekeszeknek hála kéznél lesznek a kozmetikai termékek, a 3 világítási lehetőséggel rendelkező LED lámpák segítségével pedig tökéletesítheti megjelenését. Több nagyobb tükörből áll, egy kisebbből, és a csúszásgátló alátétnek...

   
  11 180 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 260 Ft Raktáron

  A Soap Magic DQ-Z001 automata habszappan adagoló nagyszerű segítőtárs otthoni vagy munkahelyi használatra. Az infravörös szenzornak köszönhetően, amely érzékeli az alá helyezett tenyeret, automatikusan elindítja a hab adagolót, nincs szükség a készülékkel való közvetlen érintkezésre, így elkerülhető a baktériumok szükségtelen terjedése. A szappantartály...

   
  5 260 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 180 Ft Raktáron

  Tiszta WC-t szeretne? Itt ez a forradalmian új WC kefénk, amely a gumi anyagának köszönhetően könnyen mosható és gyorsan szárad. Nem képződik penész és nem szaporodnak el a baktériumok. A matricának köszönhetően könnyen rögzíthető a falra, de a kiválasztott helynek simának és vízszintesnek kell lennie. Ügyeljen arra is, hogy víz ne érje.

  Választható 2x Szín
  3 180 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 380 Ft Raktáron

  Nem szereti, ha a tükör bepárásodik? Látnia kell magát, de a pára nem engedi? Semmi sem egyszerűbb, mint egy olyan tükröt használni, amelyet úgy terveztek, hogy ne párásodjon be. Ne kockáztassa a sérülést borotválkozás, bőrápolás közben. A tükör kompakt méretekkel rendelkezik, otthonra és utazásra egyaránt alkalmas. A csomag egy tapadókorongot és egy...

   
  2 380 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 260 Ft Raktáron

  Mondjon búcsút a fel nem használt fogkrémeknek és krémeknek! Ezzel a kreatív adagolóval többé nem fog pénzt pazarolni. Egyszerűen helyezze be a fogkrém tubus végét az adagolóba, és fordítsa el a kulcsot. A fogkrém szinte magától adagolja magát, és biztos lehet benne, hogy csak egy üres csomagolást dob ​​ki.

   
  1 260 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 43 a 43 tételből