Fürdőszoba

Fürdőszoba

A fürdőszoba az otthon szíve is. Mindannyian szoktunk itt időt tölteni, valaki többet, valaki kevesebbet. Ebben a kategóriában különféle termékeket találhat, amelyekkel a fürdőszobáját egy szinttel feljebb emelheti.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 38 a 38 tételből
 • 2 383 Ft Raktáron

  Ön is aggódik amiatt, hogy a zuhany alatt nem igazán éri el a hátát? Ez a kefe könnyedén segít az ilyen problémák megoldásában! Az egyedülálló kezelésnek köszönhetően hatékonyan tisztítja a bőr pórusait és eltávolítja a szennyeződéseket, a faggyúfelesleget és az elhalt bőrt.

  Választható 4x Szín
  2 383 Ft
  Választható 4x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  43 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 620 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Ez a segédfogantyú az idős emberek, testi fogyatékos emberek és csökkent mozgásképességű személyek nélkülözhetetlen segítője. Egyszerűen felszerelheti bármilyen szerszám nélkül, a felszereléshez elegendőek a mechanikusan irányított tapadókorongok, amelyek segítségével szilárdan fog tartani a helyén.

   
  2 620 Ft
  26 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 740 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Magas a vízfogyasztása az edények mosogatásakor és takarékoskodni szeretne? Ezzel a vízcsap toldóval csökkentheti egészen 80 %-kal a vízfogyasztást!

   
  1 740 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 95 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 7 000 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Nehezen kel ki a kádból vagy a lép ki a zuhanyzóból? Az InnovaGoods biztonsági fogantyú támaszt nyújt és csökkenti a megcsúszás veszélyét a nedves csempén vagy linóleumon. Könnyen, de szilárdan a fürdőszoba falához tapad a tapadókorongok segítségével.

   
  7 000 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 250 Ft Raktáron

  Tegye egyszerre szórakoztatóbbá és biztonságosabbá a kézmosást! Ebben segít ez a szappanadagoló. Érintesmentes és a folyékony szappant szappanhabbá alakítja. Használata teljesen egyszerű, steril, és 3 adagolási szintet állíthat be.

   
  5 250 Ft
  50 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 500 Ft Raktáron

  Ha a modern technológia, különösen a modern és okos otthonok rajongója, ennek a kiegészítőnek nem szabad hiányoznia a fürdőszobájából. Ennek az adagolónak köszönhetően könnyedén kinyomhatja a fogak tisztításához szükséges mennyiségű fogkrémet, és ezzel egyidejűleg higiénikusan tárolhatja a fogkeféket. Csak annyit kell tennie, hogy behelyezi a tubust, és...

   
  3 500 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 13 darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 220 Ft Raktáron

  Tento nástavec na vodovodní kohoutek ušetří vodu a především vaše peníze. Jedná se o úsporný adaptér na kohoutek do kuchyně či koupelny, který využijete při mytí rukou, nádobí nebo třeba oplachování potravin. Volit můžete mezi dvěma režimy proudu - mezi sprchou a plným prodem. Mezi režimy se dá snadno přepínat stažením a vytažením hlavice.

   
  1 220 Ft
  30 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 4 900 Ft Raktáron

  Nagyszerű zuhanyfej propellerrel és tisztítószűrővel, amitől a zuhanyzás nemcsak kellemesebb, de környezetbarát is lesz, tisztább vízzel! A fejben 2 szűrő található, amelyek a szennyeződések szűrését biztosítják. A belső propellereknek hála a víznyomás is megnő, így jobban élvezi a zuhanyzást és a vízfogyasztás is csökken. Könnyen felszerelhető és...

   
  4 900 Ft
  54 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 12 270 Ft Raktáron

  Összecsukható tükör LED lámpával és sminkrendezővel. Segít helyet takarítani a fürdőszobában, ahol nagy rá a szükség. A praktikus rekeszeknek hála kéznél lesznek a kozmetikai termékek, a 3 világítási lehetőséggel rendelkező LED lámpák segítségével pedig tökéletesítheti megjelenését. Több nagyobb tükörből áll, egy kisebbből, és a csúszásgátló alátétnek...

   
  12 270 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 750 Ft Raktáron

  Lazító masszázskefe lábra, amellyel már nem kell a zuhanyzóban lehajolnia és megmosnia a lábait, elég a tapadókorongokkal a kívánt helyre erősíteni, felvinni a tusológélt és élvezheti is a nagyszerű masszázst.

  Választható 1x Szín
  2 750 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 900 Ft Raktáron

  Cserélje ki a zuhanyrózsáját erre, és a zuhanyzás sokkal szórakoztatóbb lesz! A LED-es világítófejnek nincs szüksége elemre vagy feltöltésre, mivel a világításhoz szükséges energiát az elég erős vízáram biztosítja. A fény színe zuhanyzás közben változik. Klasszikus menettel rendelkezik, amely szinte minden zuhanyhoz illeszkedik!

   
  4 900 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 880 Ft Raktáron

  Automata szappanadagoló érzékelővel az InnovaGoods gyártótól. A klasszikus szappan vagy a manuális adagoló nem higiénikus és rengeteg baktérium található rajtuk. Ez az automata adagoló a szükséges adag szappant adagolja, ha kezet észlel maga alatta. Nem kell semmihez hozzáérnie, így a használata sokkal higiénikusabb.

   
  7 880 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  A béka alakú gyermek piszoár oktató fiú WC-ként szolgál 6 éves korig - elegendő tapadókorongokkal rögzíteni a falhoz a kívánt magasságban. A sikeres használat esetén egy kis járókerék forog a piszoár belsejében, ami szórakoztatóvá teszi a pisilést, és motiválja, hogy le szokjon a pelenkáról. A belső része levehető és könnyen tisztítható, lábakkal van...

   
  3 500 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 9 290 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods Mizoom egy nagyszerű LED nagyító tükör állítható fogantyúval, amely minden nőnek jól jön sminkelés során. Innovatív kialakítás, könnyen kezelhető és tökéletes eredmények, próbálja ki maga!

   
  9 290 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 12 270 Ft Raktáron

  Szereti a fát? Ebben az esetben Önnek megfelelő ez az érzékelővel ellátott automatikus InnovaGoods szappanadagoló! Az érzékelőnek köszönhetően a szappan adagolása érintésmentes, ami azt jelenti, hogy 100%-ban higiénikus és nagyon kényelmes.

   
  12 270 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 11 040 Ft Raktáron

  Nagyszerű kellék a fürdőszobába, amelyet az egész család értékelni fog! Nem egy közönséges fogkefetartó - ugyanis a beépített adagolónak köszönhetően a megfelelő mennyiségű fogkrémet helyezi a kefére, sőt UV-sterilizáló segítségével megszabadítja a kefét minden baktériumtól és szennyeződéstől, amely rajta maradhat. 5 fogkefe illeszthető bele, a...

   
  11 040 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 200 Ft Raktáron

  Ha sokat utazik és szívesen rendszerezi dolgait csomagjaiban, ezt az utazótáskát kozmetikára önnek találták ki. Könnyű, belefér minden kozmetika, amire szüksége lehet, és minden átláthatóan egy helyen lesz tárolva.

   
  4 200 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 390 Ft Raktáron

  Két kéz nem elég? Szerezzen be többet! Eldugult lefolyó, hűtőszekrény vagy szekrény mögé ragadt dolgok: többé nem fogják zavarni. Elég megszerezni ezt az okos kinyújtott kezet, amellyel bárhová elérhet. A csomag összesen 4 fogót tartalmaz, melyeknek köszönhetően könnyedén megfoghat mindent, amire szüksége van. Ha a rend szerelmese, ez a segítő nem...

   
  1 390 Ft
  38 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 5 780 Ft Raktáron

  Eredeti és antibakteriális gumi WC-kefe, amely sokkal higiénikusabb és tartósabb, mint a hagyományos kefék. Könnyen mosható és tisztítható, és nagy előnye, hogy puha és rugalmas sörtéje lehetővé teszi a mély tisztítást, és a WC minden sarkába eljut. Ergonomikus, tartós és csúszásmentes fogantyúval rendelkezik, amely könnyen eltávolítható.

   
  5 780 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 740 Ft Raktáron

  Szeretne egy megbízható zuhanyfej tartót, amelyet ideális esetben nem kell felfúrni a fürdőszoba csempére? A szilikon tartó a megfelelő megoldás az Ön számára. A tapadókorongoknak köszönhetően könnyedén áthelyezheti a zuhanyfejet az igényeinek megfelelően. Nagyszerűen fennmarad mind a csempéken, mind az üvegen, a telepítéstől pedig el lesz ragadtatva,...

   
  1 740 Ft
  19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 14 900 Ft Raktáron

  A mágneses szervezővel hatékonyabban kihasználhatja a helyet a konyhában vagy a fürdőszobában. Több dolog lesz a keze ügyében: fűszerek, tisztítószerek, konyharuhák, konyhai eszközök stb. Rendelkezik 2 polccal, amelyeket össze lehet csukni, biztonsági rúddal, két csavarokkal ellátott akasztó horoggal és a konyharuhákhoz egy fából készült rúddal. Helyet...

   
  14 900 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 250 Ft Raktáron

  Javítsa ivóvize minőségét ezzel a víztisztító szűrővel ellátott csappal. Egyszerűen rögzítse a tartozékot a konyhai csaphoz, és a készülék mikro-ionizációs funkciójának köszönhetően pillanatok alatt ízletesebb vizet kap. 3 féle fúvóka közül választhat, és így szabályozhatja a víz áramlását. A csaptelep könnyen szétszedhető és tisztítható.

   
  5 250 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 6 130 Ft Raktáron

  Fél, hogy elcsúszik, amikor kimászik a kádból vagy a zuhany alól? A kellemes InnovaGoods viszkoelasztikus szőnyeg megoldja ezt a problémát és megelőzi az esést.

   
  6 130 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods vízkőgátló mágneses golyó megakadályozza, hogy a vízkő leülepedjen a mosógépben vagy a mosogatógépben anélkül, hogy megváltoztatná a víz összetételét és a szükséges vegyszerek vagy só nélkül. A mágnesgolyók hatékonyabban és környezetbarátabban tisztítanak – kevesebb tisztítószer használatával jobb eredményeket érhet el a ruhamosás és a...

   
  3 500 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 740 Ft Raktáron

  Stílusos fekete zuhanyfej, amely minden modern fürdőszobába beillik. A változtatható módoknak köszönhetően vizet és pénzt takaríthat meg. 3 típusú vízsugár közül választhat, amely a fej elmozdításával szabályozható. A takarékos zuhanyfej központi vízsugarat, hagyományos vízsugarat, valamint nagyobb nyomású központi vízsugarakat kínál.

   
  1 740 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 220 Ft Raktáron

  Ma már mindenki megengedheti magának a luxust, hogy WC-papírként használja az ötezrest, Nálunk megveheti a teljes tekercset. Mindig is kedve volt egy nagy bankjeggyel szivarra gyújtani vagy valami nem illő dolgot csinálni vele? Most lehetősége van arra, hogy az ötezrest olyan helyeken használja, ahova a király is maga jár. Fedővel ellátott műanyag dobozba...

   
  1 220 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 7 710 Ft Raktáron

  Többfunkciós aromaterápiás öko zuhany, amely bőrének számos jótékony és pihentető hatást biztosít, köszönhetően az illat táskáknak (jázmin, levendula, citrom), valamint az ásványi összetevőknek (maifanit, zeolit, turmalin). A kövek erősítik az antibakteriális aktiválás mineralizációját, ionos öko szűrőként működnek negatív ionok révén, amelyek lágyítják a...

   
  7 710 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 740 Ft Raktáron

  Design rendszerező borotvákhoz és fogkefékhez, amely kiemelkedik a fürdőszobájában! Minden kéznél lesz, amit rendszeresen használ, anélkül, hogy a mosdón vagy a fürdőkádban kellene hevernie. Egy másik dolog, amit biztosan értékelni fog, az az, hogy a tartót nem kell felfúrnia – ugyanis felragasztható.

   
  1 740 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 69 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 14 020 Ft Raktáron

  A MicroTouch Solo villanyborotvával a borotválkozás gyerekjáték lesz! Extrém precíz Dual Side borotvapengével rendelkezik, amely garantálja a tökéletes borotválást. Speciálisan kifejlesztett fejekkel, LED lámpával és mozgó borotvafejjel rendelkezik, így nem eshet meg, hogy valamely részt az arcán rosszul borotválná le. Használata mindenekelőtt...

   
  14 020 Ft
  9 darab 2-3 napon belüli postázással
 • 12 270 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods Volumio 3 az 1-ben hajformázó nagyszerű segítség a haj formázásában és ápolásában. Ideális a könnyű kiegyenesítéshez, hullámosításhoz, alakításhoz, formázáshoz és szárításhoz. Az iontechnológiának köszönhetően a haj gyorsabban szárad és kevésbé sérül.

   
  12 270 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 12 270 Ft Raktáron

  Az arc a test első része, amelyet mások észrevesznek rajtunk. Azonban gyakran zavarhatnak minket az eldugult pórusok, pattanások és egyéb kellemetlenségek, amelyek rontják a szépségünket. Ennek számos oka lehet, legyen az genetika, az évszak vagy a túlzott izzadás. A Moispa arcszaunával azonban megszabadulhat ezektől a tökéletlenségektől. Kényeztesse...

   
  12 270 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 10 510 Ft Raktáron

  Egyedülálló kütyü, amellyel megtisztíthatja a lefolyót a felgyülemlett szennyeződésektől, felesleges kemény munka és szennyeződések, illetve mérgező és vegyi anyagok használata nélkül. A csomag 4 különböző fejet tartalmaz, amelyek biztosítják, hogy a pisztoly megfelelően illeszkedjen bármilyen lefolyóra, legyen az a fürdőszobában, konyhában, teraszon stb....

   
  10 510 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  A Soap Magic DQ-Z001 automata szappan adagoló nagyszerű segítőtárs otthoni vagy munkahelyi használatra. Az infravörös szenzornak köszönhetően, amely érzékeli az alá helyezett tenyeret, automatikusan elindítja a adagolót, nincs szükség a készülékkel való közvetlen érintkezésre, így elkerülhető a baktériumok szükségtelen terjedése. A szappantartály...

   
  3 500 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 900 Ft Raktáron

  Szabaduljon meg a csúnya szőrszálaktól az orrában és a fülében egyszerűen és ami a legfontosabb, fájdalommentesen! Ez az InnovaGoods Trimpen akkumulátoros trimmer 1 AAA elemmel működik. Ergonomikus és kifinomult kialakítású. Kis méreteinek köszönhetően bárhol tárolható és szállítható. Ráadásul nagyon pontos és a legelérhetetlenebb helyeket is el tudja...

   
  4 900 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 850 Ft Raktáron

  A szónikus bőrtisztító kefe leegyszerűsíti a mindennapi bőrápolást és kellemes kikapcsolódást nyújt. Ezzel a bőrtisztítási módszerrel egyszerűen eltávolíthatja a szennyeződéseket vagy a sminkmaradványokat, de mindenekelőtt javíthatja bőre megjelenését.

   
  3 850 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 740 Ft Raktáron

  Nem szereti, ha a tükör bepárásodik? Látnia kell magát, de a pára nem engedi? Semmi sem egyszerűbb, mint egy olyan tükröt használni, amelyet úgy terveztek, hogy ne párásodjon be. Ne kockáztassa a sérülést borotválkozás, bőrápolás közben. A tükör kompakt méretekkel rendelkezik, otthonra és utazásra egyaránt alkalmas. A csomag egy tapadókorongot és egy...

   
  1 740 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 485 Ft Raktáron

  Tiszta WC-t szeretne? Itt ez a forradalmian új WC kefénk, amely a gumi anyagának köszönhetően könnyen mosható és gyorsan szárad. Nem képződik penész és nem szaporodnak el a baktériumok. A matricának köszönhetően könnyen rögzíthető a falra, de a kiválasztott helynek simának és vízszintesnek kell lennie. Ügyeljen arra is, hogy víz ne érje.

  Választható 1x Szín
  3 485 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk) 95 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 7 880 Ft Raktáron

  Zavarja a helyhiány a fürdőszobában? Ezzel a nagyszerű kütyüvel egyszerűen felakaszthatja a szennyeskosarat az ajtóra, így sok értékes helyet takaríthat meg. A kosár alulról és felülről nyitható és zárható, így nem kell levenni, ha a piszkos ruhákat be- vagy ki- kell pakolni.

   
  7 880 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 38 a 38 tételből