Fürdőszoba

Leértékelések

Fürdőszoba

A fürdőszoba az otthon szíve is. Mindannyian szoktunk itt időt tölteni, valaki többet, valaki kevesebbet. Ebben a kategóriában különféle termékeket találhat, amelyekkel a fürdőszobáját egy szinttel feljebb emelheti.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 25 a 25 tételből
 • 2 350 Ft Raktáron

  Ön is aggódik amiatt, hogy a zuhany alatt nem igazán éri el a hátát? Ez a kefe könnyedén segít az ilyen problémák megoldásában! Az egyedülálló kezelésnek köszönhetően hatékonyan tisztítja a bőr pórusait és eltávolítja a szennyeződéseket, a faggyúfelesleget és az elhalt bőrt.

  Választható 4x Szín
  2 350 Ft
  Választható 4x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  26 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 710 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Ez a segédfogantyú az idős emberek, testi fogyatékos emberek és csökkent mozgásképességű személyek nélkülözhetetlen segítője. Egyszerűen felszerelheti bármilyen szerszám nélkül, a felszereléshez elegendőek a mechanikusan irányított tapadókorongok, amelyek segítségével szilárdan fog tartani a helyén.

   
  2 710 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 800 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Magas a vízfogyasztása az edények mosogatásakor és takarékoskodni szeretne? Ezzel a vízcsap toldóval csökkentheti egészen 80 %-kal a vízfogyasztást!

   
  1 800 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 5 440 Ft Raktáron

  Tegye egyszerre szórakoztatóbbá és biztonságosabbá a kézmosást! Ebben segít ez a szappanadagoló. Érintesmentes és a folyékony szappant szappanhabbá alakítja. Használata teljesen egyszerű, steril, és 3 adagolási szintet állíthat be.

   
  5 440 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 620 Ft Raktáron

  Ha a modern technológia, különösen a modern és okos otthonok rajongója, ennek a kiegészítőnek nem szabad hiányoznia a fürdőszobájából. Ennek az adagolónak köszönhetően könnyedén kinyomhatja a fogak tisztításához szükséges mennyiségű fogkrémet, és ezzel egyidejűleg higiénikusan tárolhatja a fogkeféket. Csak annyit kell tennie, hogy behelyezi a tubust, és...

   
  3 620 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 250 Ft Raktáron

  Tento nástavec na vodovodní kohoutek ušetří vodu a především vaše peníze. Jedná se o úsporný adaptér na kohoutek do kuchyně či koupelny, který využijete při mytí rukou, nádobí nebo třeba oplachování potravin. Volit můžete mezi dvěma režimy proudu - mezi sprchou a plným prodem. Mezi režimy se dá snadno přepínat stažením a vytažením hlavice.

   
  1 250 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 5 250 Ft Raktáron

  Nagyszerű segédeszköz a fürdőszobába, amelyet az egész család értékel! Nem egy közönséges kefetartó - ugyanis a beépített adagolónak köszönhetően megfelelő mennyiségű krémet helyez a kefére, sőt, az UV-sterilizáló segítségével megszabadítja a kefét minden baktériumtól és szennyeződéstől, amely rajta maradhat. 4 fogkefe fér bele. Az áramellátása és a...

   
  5 250 Ft
  3 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 160 Ft Raktáron

  Lazító masszázskefe lábra, amellyel már nem kell a zuhanyzóban lehajolnia és megmosnia a lábait, elég a tapadókorongokkal a kívánt helyre erősíteni, felvinni a tusológélt és élvezheti is a nagyszerű masszázst.

  Választható 1x Szín
  4 160 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 070 Ft Raktáron

  Cserélje ki a zuhanyrózsáját erre, és a zuhanyzás sokkal szórakoztatóbb lesz! A LED-es világítófejnek nincs szüksége elemre vagy feltöltésre, mivel a világításhoz szükséges energiát az elég erős vízáram biztosítja. A fény színe zuhanyzás közben változik. Klasszikus menettel rendelkezik, amely szinte minden zuhanyhoz illeszkedik!

   
  5 070 Ft
  33 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 620 Ft Raktáron

  Rozsdamentes acél tartó konyhába vagy fürdőszobába, mely minden háztartásban jól jön! A telepítés teljesen egyszerű és fúrás nélkül - csak akassza fel a szekrények vagy fiókok ajtajára. A tartó modern kialakítású, és nemcsak konyharuhákhoz, hanem törölközőkhöz is használható.

   
  1 620 Ft
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 620 Ft Raktáron

  A béka alakú gyermek piszoár oktató fiú WC-ként szolgál 6 éves korig - elegendő tapadókorongokkal rögzíteni a falhoz a kívánt magasságban. A sikeres használat esetén egy kis járókerék forog a piszoár belsejében, ami szórakoztatóvá teszi a pisilést, és motiválja, hogy le szokjon a pelenkáról. A belső része levehető és könnyen tisztítható, lábakkal van...

   
  3 620 Ft
  92 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 440 Ft Raktáron

  Két kéz nem elég? Szerezzen be többet! Eldugult lefolyó, hűtőszekrény vagy szekrény mögé ragadt dolgok: többé nem fogják zavarni. Elég megszerezni ezt az okos kinyújtott kezet, amellyel bárhová elérhet. A csomag összesen 4 fogót tartalmaz, melyeknek köszönhetően könnyedén megfoghat mindent, amire szüksége van. Ha a rend szerelmese, ez a segítő nem...

   
  1 440 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 800 Ft Raktáron

  Szeretne egy megbízható zuhanyfej tartót, amelyet ideális esetben nem kell felfúrni a fürdőszoba csempére? A szilikon tartó a megfelelő megoldás az Ön számára. A tapadókorongoknak köszönhetően könnyedén áthelyezheti a zuhanyfejet az igényeinek megfelelően. Nagyszerűen fennmarad mind a csempéken, mind az üvegen, a telepítéstől pedig el lesz ragadtatva,...

   
  1 800 Ft
  23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 250 Ft Raktáron

  A legjobb ajándék minden Slavia rajongónak! Tegyen boldoggá minden Slavia rajongót, és ajándékozzon nekik egy WC-papírt, amely Sparta logóval van ellátva, és amely minden Slavia rajongót jó közérzettel tölt el minden használat során. Fedővel ellátott műanyag dobozba csomagolva.

   
  1 250 Ft
  55 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 070 Ft Raktáron

  Javítsa ivóvize minőségét ezzel a víztisztító szűrővel ellátott csappal. Egyszerűen rögzítse a tartozékot a konyhai csaphoz, és a készülék mikro-ionizációs funkciójának köszönhetően pillanatok alatt ízletesebb vizet kap. 3 féle fúvóka közül választhat, és így szabályozhatja a víz áramlását. A csaptelep könnyen szétszedhető és tisztítható.

   
  5 070 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 250 Ft Raktáron

  Ajándékra van szüksége egy Sparta rajongónak? Ez az igazi! A Sparta rajongók minden titkos álma valóra vált. Most a Slavia WC-papírnak köszönhetően egyértelműen kimutathatják, hogy kinek az oldalán áll. Ez a WC-papír tökéletes ajándék minden Sparta rajongó számára. Fedővel ellátott műanyag dobozba csomagolva.

   
  1 250 Ft
  20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 800 Ft Raktáron

  Stílusos fekete zuhanyfej, amely minden modern fürdőszobába beillik. A változtatható módoknak köszönhetően vizet és pénzt takaríthat meg. 3 típusú vízsugár közül választhat, amely a fej elmozdításával szabályozható. A takarékos zuhanyfej központi vízsugarat, hagyományos vízsugarat, valamint nagyobb nyomású központi vízsugarakat kínál.

   
  1 800 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 85 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 440 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods vízkőgátló mágneses golyó megakadályozza, hogy a vízkő leülepedjen a mosógépben vagy a mosogatógépben anélkül, hogy megváltoztatná a víz összetételét és a szükséges vegyszerek vagy só nélkül. A mágnesgolyók hatékonyabban és környezetbarátabban tisztítanak – kevesebb tisztítószer használatával jobb eredményeket érhet el a ruhamosás és a...

   
  3 440 Ft
  21 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 10 890 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods Volumio 3 az 1-ben hajformázó nagyszerű segítség a haj formázásában és ápolásában. Ideális a könnyű kiegyenesítéshez, hullámosításhoz, alakításhoz, formázáshoz és szárításhoz. Az iontechnológiának köszönhetően a haj gyorsabban szárad és kevésbé sérül.

   
  10 890 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 350 Ft Raktáron

  Az érintésmentes szappanhab-adagoló biztosítja az adagoló által létrehozott finom hab kényelmes adagolását kedvenc folyékony szappanjából. Az infravörös szenzornak köszönhetően, amely érzékeli az alá helyezett tenyeret és automatikusan elindítja a habot, nincs szükség a készülékkel való közvetlen érintkezésre, így elkerülhető a baktériumok szükségtelen...

   
  6 350 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 440 Ft Raktáron

  A Soap Magic DQ-Z001 automata szappan adagoló nagyszerű segítőtárs otthoni vagy munkahelyi használatra. Az infravörös szenzornak köszönhetően, amely érzékeli az alá helyezett tenyeret, automatikusan elindítja a adagolót, nincs szükség a készülékkel való közvetlen érintkezésre, így elkerülhető a baktériumok szükségtelen terjedése. A szappantartály...

   
  5 440 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 070 Ft Raktáron

  Mondjon búcsút a fel nem használt fogkrémeknek és krémeknek! Ezzel a kreatív adagolóval többé nem fog pénzt pazarolni. Egyszerűen helyezze be a fogkrém tubus végét az adagolóba, és fordítsa el a kulcsot. A fogkrém szinte magától adagolja magát, és biztos lehet benne, hogy csak egy üres csomagolást dob ​​ki.

   
  1 070 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 070 Ft Raktáron

  A zuhanyfej króm színű és ionizációs funkcióval rendelkezik. 3 fúvóka üzemmóddal felszerelve (eső, zuhany és masszázs). Szabványos zuhanycsőre történő telepítésre tervezték. A beépített cserélhető szűrő javítja a víz minőségét és eltávolít bizonyos szennyeződéseket.

   
  3 070 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 800 Ft Raktáron

  Nem szereti, ha a tükör bepárásodik? Látnia kell magát, de a pára nem engedi? Semmi sem egyszerűbb, mint egy olyan tükröt használni, amelyet úgy terveztek, hogy ne párásodjon be. Ne kockáztassa a sérülést borotválkozás, bőrápolás közben. A tükör kompakt méretekkel rendelkezik, otthonra és utazásra egyaránt alkalmas. A csomag egy tapadókorongot és egy...

   
  1 800 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 440 Ft Raktáron

  Tiszta WC-t szeretne? Itt ez a forradalmian új WC kefénk, amely a gumi anyagának köszönhetően könnyen mosható és gyorsan szárad. Nem képződik penész és nem szaporodnak el a baktériumok. A matricának köszönhetően könnyen rögzíthető a falra, de a kiválasztott helynek simának és vízszintesnek kell lennie. Ügyeljen arra is, hogy víz ne érje.

  Választható 2x Szín
  3 440 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 25 a 25 tételből