Érdekességek

Érdekességek

Maga is imádja a nagyszerű eszközöket és hasznos kütyüket, melyek nincsenek másnak? Vagy egy érdekes multifunckionális eszközt keres, vagy olyat mászert mely kihúzza sarkából a tüskét? Mi van azokkal a dolgokkal, amelykről senki sem tudja, mire valók? :) Kém toll vagy szemüveg, GPS helymeghatározó, 2x2 cm nagy minikamera, pulzus-oximéter? Ha szívesen fedez fel és próbál ki újat, akkor ez a hely önnek lett teremtve!

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 134 tételből
  • 1 990 Ft Raktáron

    A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyeg peremére, bútorra vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A ragasztószalag mosható és újrafelhasználható, a ragasztás után sérülés nélkül eltávolítható és újra felhasználható.

     
    1 990 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 820 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Ideális módja annak, hogyan legyen saját tökéletes cigarettákat néhány másodperc alatt alacsony áron sodorni. Levehető dohánytartó, szép és modern dizájn, állítható cigaretta sűrűség átkapcsoló, ergonomikus töltő test cigarettasodróval és csúszásgátló alappal. A cigarettákat bárhol és bármikor elkészítheti, amikor csak akarja.

     
    5 820 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 150 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyeg peremére, bútorra vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A ragasztószalag mosható és újrafelhasználható, a ragasztás után sérülés nélkül eltávolítható és újra felhasználható

     
    1 150 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    A különleges méhsejt szerű szerkezete a sejtek elmozdulásával képes elnyeli a rá nehezedő nyomást,és lehetővé teszi a levegő áramlását. Különleges technológiájának köszönhetően teljesen elnyeli a testsúlyból eredő nyomást. A zselés ülőpárnát használhatja irodában, otthon, de akár az autódban is.

     
    4 150 Ft
    48 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 320 Ft Raktáron

    Ideális módja annak, hogyan legyen saját tökéletes cigarettákat néhány másodperc alatt alacsony áron sodorni. Levehető dohánytartó, szép és modern dizájn, állítható cigaretta sűrűség átkapcsoló, ergonomikus töltő test cigarettasodróval és csúszásgátló alappal. A cigarettákat bárhol és bármikor elkészítheti, amikor csak akarja.

     
    6 320 Ft
    21 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 150 Ft Raktáron

    Könnyen és leginkább örömmel átrajzolni! Csak tegye a deszkára az eredetit a kiválasztott motívummal, tegyen rá egy tiszta papírt, kapcsolja be a lámpát, és elkezdheti a rajzolást. Kiválaszthatja a LED-fény intenzitását is, és ügyeljen arra, hogy a rajzolás során egyetlen részlet se maradjon le. A tábla praktikus, könnyen áthelyezhető, és bármilyen...

     
    6 150 Ft
    17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 650 Ft Raktáron

    Oldja meg egyszer és mindenkorra a fülzsír problémáit! A fültisztító pálcikák nem környezetbarátok, ráadásul nem alkalmasak a fül tisztítására. Ez a vákuum készülék alkalmas kisgyermekek és felnőttek számára. Használata teljesen egyszerű - egy gombbal kapcsolja be, helyezze a fülébe, és a készülék kiszívja az összes fülzsírt és szennyeződést. Nem kell...

     
    2 650 Ft
    30 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 320 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Töltsön cigarettát minimális erőfeszítéssel - ez a Gerui cigarettatöltő percek alatt több mint 20 cigarettát képes megtölteni. Alkalmas minden típusú dohányra, szabványos átmérőjű és hosszúságú hüvelyre.

     
    6 320 Ft
    21 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 320 Ft Raktáron

    Töltse a cigarettát minimális erőfeszítéssel - ez a Gerui cigarettatöltő több mint 20 cigarettát képes megtölteni pár perc alatt. Minden dohány típushoz, szabványos átmérőjű és hosszúságú cigarettahüvelyhez alkalmas.

     
    6 320 Ft
    46 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    7 Review(s)

    Nem kell többé küzdenie a sötéttel és a vakító fényekkel,  amikor éjszaka kimegy a mosdóba. Amint mozgást érzékel felkapcsol a fény és pár másodperc tétlenség után lekapcsol.

     
    1 490 Ft
    94 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    3 Review(s)

    Digitális zsebmérleg öt helyes, kék háttérvilágítású LCD kijelzővel. 200 grammig mér, 0,01 g felbontással, rendelkezik nullázó (TARE) funkcióval.

     
    1 990 Ft
    23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    6 Review(s)

    Gyakran vezet éjszaka és szeretné egy kicsit jobban látni az utat? Csak annyit kell tennie, hogy ezt a klipet felteszi bármilyen dioptriás szemüvegre, ezáltal javítja a láthatóságot rossz fényviszonyok között, kiküszöböli a lehetséges fényeket, és vezetés közben nem lesz fáradt!

     
    1 650 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Ezzel a praktikus toldócsővel eltávolítja a piszkot a nehezen hozzáférhető helyekről is. A toldócső 30 csövecskével van ellátva, amelyek a fiókokban, billentyűzeteken, rolókon, szellőzőnyílásokban, polcokon, irattartókon és sok más egyeben lévő kosz eltávolítására szolgál.

     
    1 650 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 990 Ft Raktáron

    Eszköz a szőr és csomók eltávolítására ruhákról, bútorokról vagy lepedőkről, felesleges ragasztószalagok nélkül, ahogy az a hagyományos hengerek teszik. Ruházata mindig tökéletesen ápolt lesz, miközben kevesebb munkát végez és környezetbarát.

     
    990 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    Speciális eszköz minden modern férfi pénztárcájába! Minimális méretű kártyába rejtett, észrevétlen kés. Szerezze be ezt az első ránézésre klasszikus hitelkártyának kinéző eszközt, amely csak abban különbözik, hogy egy gomb elfordításával egy kis késre tehet szert, amely különböző alkalmakkor jöhet jól.

     
    820 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Miniatűr drótnélküli kamera, mely a kis méretének ellenére is képes Full HD (1080p) minőségben feljátszani, és 12 Mpx felbontású képeket készíteni. A fogantyúk segítségével a kabát szárához, vagy az asztal lapjához is rögzíthető.

     
    6 650 Ft
    59 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 2 napon belüli postázással
  • 3 320 Ft Raktáron

    Ezzel a találmánnyal már nem is lehet egyszerűbb a képet telefonról vagy táblagépről papírra, textilre vagy más felületre átvinni! Csak válasszon egy képet a telefonon, majd helyezze be a mobiltelefont az állványba. Ezután állítsa be a diát úgy, hogy a kép tükröződjön benne, és kezdheti is a rajzolást!

     
    3 320 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Gyors és elegáns módszer a tartós írásra, megjelölésre és dísztárgyak készítésére üvegből, műanyagból, fából, acélból, lágy fémből és további anyagokból.

     
    1 490 Ft
    29 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Manapság, ahogy az utcai erőszak nő, a siker a felkészülteknek kedvez. Ez a boxer gyűrű kézre egy kézifegyver, amely ideális önvédelemre. A boxer kizárólag önvédelemre és 18 év felettiek számára készült. Javasoljuk, hogy olvassa el a szükséges védekezésről és a közvetlen fenyegetésről szóló cikket, amely itt található.

     
    1 650 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 100 darab 2 napon belüli postázással
  • 2 613 Ft Raktáron

    Műanyag kontúrsablon tárgy profilok átviteléhez. Praktikus segédeszköz építészeknek, vagy hajópadló lerakásához. A sablon lamelláit a tárgy mellé helyezve a lamellák lemásolják a körvonalat, melyet így már könnyű átvinni máshova.

    Választható 1x Szín
    2 613 Ft
    Választható 1x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Az oltóollót mindenki számára ajánljuk, aki gyorsan elő akarja készíteni az oltványokat és biztosítja a gyümölcsfák minőségi termését. 3 különböző alakú pengét tartalmaz, kezdőknek is alkalmas és biztosítják az oltványok tökéletes illeszkedését - az oltványok tiszta és helyes vágása tovább növeli a sikeres oltást.

     
    3 320 Ft
    32 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
  • 2 320 Ft Raktáron

    4 Review(s)

    A látásod már nem az igazi? Vagy ha semmi problémád vele, mégis nehézkes olykor néhány aprólékos munka, mint például a cérnát befűzni a tűbe, apró csavarokat behajtani, vagy épp olvasásnál jönne jól egy nagyítós szemüveg?

     
    2 320 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    Önkeverő bögre az igazán lustáknak. Elég megnyomni a gombot, és a bögre keveri önmagát. Ne gürcöljön, de fölöslegesen se koszolja a kiskanalat, számít!

     
    2 490 Ft
    27 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Magas a vízfogyasztása az edények mosogatásakor és takarékoskodni szeretne? Ezzel a vízcsap toldóval csökkentheti egészen 80 %-kal a vízfogyasztást!

     
    1 650 Ft
    14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 6 650 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Nehezen kel ki a kádból vagy a lép ki a zuhanyzóból? Az InnovaGoods biztonsági fogantyú támaszt nyújt és csökkenti a megcsúszás veszélyét a nedves csempén vagy linóleumon. Könnyen, de szilárdan a fürdőszoba falához tapad a tapadókorongok segítségével.

     
    6 650 Ft
    14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 150 Ft Raktáron

    Ragyogjon kerékpározás közben! Nem csak sokkal jobban fog látszódni a járművezetők számára a sötétben, és az útja is biztonságosabb lesz, de az eredeti motívumokkal is kiemelkedik, amelyek közül a lámpán választhat. A lámpa 24"-es kerekekhez alkalmas, vízálló és a kerékre szerelése nagyon egyszerű. 3 AAA elemre van hozzá szüksége, amelyek nem tartoznak a...

     
    3 150 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Szereti a körfűrész hangját, nem bánja a fékező vonatokat, a rock koncerteket közvetlenül a színpad alatt élvezi a legjobban, de a horkolás még mindig nem került fel a zajos slágerek toplistájába?

     
    4 150 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 820 Ft Raktáron

    Mindenhol és mindent lopnak, így tehát a vagyonát kellőképpen meg kell védenie. A riasztós lakat egy hasznos és intelligens eszköz, mivel amint piszkálva vagy feszegetve van, azonnal riasztó jelzést ad.

     
    2 820 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 820 Ft Raktáron

    Ez a párásító élvezetesebbé teszi a forró nyári napokat, mivel a levegőt körülötte frissé, kellemessé varázsolja. Ez a 10 fúvókás készlet a vízellátáshoz csatlakoztatva finom vizes ködöt hoz létre, így alkalmas a növények öntözésére, kertekbe és a teraszokra is. A tömlő hossza 10 m.

     
    2 820 Ft
    15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 820 Ft Raktáron

    Kém toll beépített kamerával és fényképezőgéppel. A tollba akár 16 GB-os memóriakártyát is tehet, és HD kamerán keresztül 30 FPS-es videokártyára és avi formátumban rögzít. Képes fotózni és hangot is rögzíteni. Használat után csatlakoztathatja a tollat ​​a számítógéphez, és megtekintheti a rögzített fájlokat. A toll írni is tud, így igazán nem feltűnő...

     
    5 820 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 490 Ft Raktáron

    Praktikus, elemekkel működő elektromos szivattyú, amellyel gázolajat, petróleumot, könnyű olajokat vagy bort szivattyúzhat.

     
    4 490 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 320 Ft Raktáron

    A népszerű anti-stressz játék Fidget Spinner és a híres Rubik kocka puzzle kombinációja teljesen új és nem hagyományos módon.

     
    1 320 Ft
    24 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 990 Ft Raktáron

    Hagyja magát bevonni okostelefonja segítségével a 3D filmek történetébe, esetleg nézzen fotókat vagy játszon játékokat ezzel a 3D-s virtuális valóság szemüveggel! Szó szerint lélegzetelállító virtuális térrel veszi körül, emellett fejhallgatót is csatlakoztathat hozzá és teljes mértékben élvezheti az élményt!

     
    2 990 Ft
    17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 320 Ft Raktáron

    Egy ügyes kis karkötő, amely szó szerint valóban megmentheti az életét! Hogy-hogy? Mivel nem csak egy egyszerű karkötő, 3 méter erős ejtőernyős kötélet rejt, a csat egy tűzgyújtót, magnéziumrúdot és egy acélt tartalmaz. Ha egymáshoz dörzsöli őket, akkor 3000 °C hőmérsékletű szikrákat is létrehozhat akár száraz vagy nedves környezetben is! És mi van még? A...

     
    1 320 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    Szeretné felfrissíteni belső terét és valami kreatívra vágyik? Akkor ezt a varázslatos fát kínáljuk, amit Ön is felnevelhet! Nincs más dolga, mint megtölteni varázsvízzel, amit a csomagban is kap, majd csak nézze, hogyan változik fokozatosan a fa, és hogyan borul gyönyörű rózsaszín virágokba.

     
    2 490 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 150 Ft Raktáron

    Kiváló pénztárcába illő segédeszköz. Sok alkalommal jó segítséget nyújthat ez a praktikus Wallet Ninja. Az okos kialakításnak köszönhetően akár 18 db szerszámot is helyettesíthet, ezért nagyon hasznos segítsége lesz, amiért gyorsan megkedveli. 

     
    1 150 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Ha szeret olvasni vagy gyakran tanul a vizsgákra a sötétben, akkor ez az InnovaGoods Home LED olvasólámpa a nyakba ideális. A rugalmas drótnak köszönhetően a lámpa fényét az igényei szerint beállíthatja.

     
    3 320 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 490 Ft Raktáron

    A termopapír tekercs pénztárgép nyomtatókhoz, banki terminálokhoz és mini nyomtatókhoz alkalmas, melyek kisebb papírtálcával rendelkeznek. A tekercs szélessége 57 mm, hosszúsága 9 méter. A német gyártó sok éves tapasztalatának köszönhetően ez a piacon elérhető legjobb ár-érték arány, ha a minőséget és a tekercshosszt is figyelembe vesszük.

     
    490 Ft
    100+ darab raktáron
  • 1 650 Ft Raktáron

    A fluoreszkáló jelölőszalag tájékozódó világításként szolgál rossz fényviszonyok között. Ahhoz, hogy megfelelően teljesítse a funkcióját, mesterséges vagy nappali fénnyel kell feltölteni. A világítás ideje a feltöltés intenzitásától függ. A szalagot a hátoldalán lévő öntapadó réteg segítségével rögzítheti. A szalag hosszúsága 290 cm, szélessége 1 cm.

     
    1 650 Ft
    49 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 650 Ft Raktáron

    Kézi késélező, V-alakú kivitelben, amely lehetővé teszi az összes késtípus (sima kés, fűrészlap, japánkés stb.) csiszolását és élezését. Használata nagyon egyszerű, a választött szög alapján durva vagy finom élezést érhet el. A megfelelő csiszolás meghosszabbítja a kések élettartamát. És ne felejtsük el, hogy egy tompa kés veszélyesebb, mint egy éles!

     
    4 650 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 7 990 Ft Raktáron

    Unja már, hogy festés közben folyamatosan mártogatnia kell a hengert? A Roll’n’paint újratölthető hengerkészlet időt és energiát takarít meg! Ezenkívül minimalizálja a festék csöpögésének vagy akár kiömlésének kockázatát.

     
    7 990 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 2 150 Ft Raktáron

    A mai világban, ahogy az utcai erőszak nő, a szerencse a felkészültek mellett áll. Ez a teleszkópos bot egy kézifegyver, amely ideális önvédelemre. Ötletesen kidolgozott fogantyúja van, aminek hála jobban tartható a kézben és egyben a fogantyú anyaga megakadályozza a pálca kihúzását a kézből. Kifeszítve a bot 51 cm hosszú. A bot kizárólag önvédelemre és...

     
    2 150 Ft
    32 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
  • 2 320 Ft Raktáron

    Kétoldalas védő, amely tökéletesen szigeteli az ajtót a huzattal szemben, miközben nem akadályozza meg az ajtó kinyílását és bezárását. Hangszigetelésként is működik.

     
    2 320 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    A nanotechnológiának köszönhetően ez a kis méretű alátét minden felületen jól tart, valamint megtartja azon tárgyakat, amelyeket ráhelyez. Már nem kell ráragasztania a noteszt a hűtőszekrényre, a toll rögtön mellette lesz, akár vízszintes helyzetben is képes megtartani a mobiltelefont, így az alátét leginkább az autó műszerfalán használható ki.

     
    820 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    A nanotechnológiának köszönhetően ez a kis méretű alátét minden felületen jól tart, valamint megtartja azon tárgyakat, amelyeket ráhelyez. Már nem kell ráragasztania a noteszt a hűtőszekrényre, a toll rögtön mellette lesz, akár vízszintes helyzetben is képes megtartani a mobiltelefont, így az alátét leginkább az autó műszerfalán használható ki.

     
    820 Ft
    27 darab raktáron (azonnal postázzuk) 85 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 9 990 Ft Raktáron

    Elfelejtheti az asztal alatt lévő összegabalyodott és csúnya hosszabbító kábeleket. Ha egy elegáns kialakítású PowerCube hubot vásárol, vége a gondoknak. Ez a praktikus kocka 5 aljzatot tartalmaz, de a fő előnye az, hogy összekapcsolhatja a kockákat egymással, és sok-sok további aljzattal rendelkezhet.

     
    9 990 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    Vezessen óvatosan. A bicikli visszapillantó tükör nagyszerű felszerelés minden kiránduló és sportoló számára, akik gyakran főleg forgalmas utakon indulnak útnak. Nagyszerű áttekintést kap mindenről, ami a háta mögött történik, és többé nem fogja meglepni egy elhaladó autó vagy teherautó. A kerékpártükör könnyen felszerelhető a kormányra. Forgatható, és...

     
    1 650 Ft
    89 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 1 490 Ft Raktáron

    Minden roló tulajdonos tudja, hogy milyen hosszú folyamat a portól való megszabadulás. A redőnyök folyamatosan porosodnak, és a tisztításuk néha igazi gondot okozhat. De ezzel a segédeszközzel gyerekjáték lesz! Számos karja van, amelyek alakja speciálisan a redőnyhöz igazodik, és tisztításuk gyors és egyszerű lesz. Könnyen megtisztíthatja vízbe áztatva,...

     
    1 490 Ft
    22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    Szuper erős gumírozott vízálló szalag kiváló minőségű anyagból. Alkalmas különféle tárgyak foltozására, összeillesztésére, tömítésére és javítására.

     
    1 990 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Hasznos karkötő, amely szó szerint megmentheti az életét! Hogyan? Mivel nem csak egy egyszerű karkötő, hanem 3 méter erős ejtőernyős kötélet rejt, a csat egy tűzgyújtót, magnéziumrudat és acélt tartalmaz. Ha összedörzsöli őket, akkor szikrát teremt, akár 3000 °C hőmérsékletűt, nedves vagy vizes környezetben is! És mi van még? A csat vészhelyzet sípot is...

     
    1 650 Ft
    57 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 320 Ft Raktáron

    Automatikus cigarettatöltő, amely képes több mint 20 szál cigarettát megtölteni néhány perc leforgása alatt. Bárhol és bármikor megtöltheti cigarettáit! Bármilyen fajta dohányhoz és a standard átmérőjű és hosszúságú hüvelyekhez megfelelő.

     
    6 320 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 8 733 Ft Raktáron

    Az L8STAR BM10 miniatűr mobiltelefon a nagyon híres Nokia 3310 másolata. A miniatűr méreteinek (6,8 x 2,8 x 1,3 cm) és az extrém kicsi, 21 grammos tömegének köszönhetően ez a legkisebb működőképes telefon a világon. Bluetooth támogatás, memóriakártya slot és DUAL SIM!

    Választható 3x Szín
    8 733 Ft
    Választható 3x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    37 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 564 Ft Raktáron

    Praktikus és eredeti, csak így írható le ez a cipő esőköpeny. Masszív szilikonból készült, így a cipők 100%-ban védve vannak a nedvességtől, kompakt méretének köszönhetően pedig könnyedén a kézitáskába vagy hátizsákba teheti. A rugalmas anyag tökéletesen illeszkedik a szabványos cipőméretekhez.

    Választható 2x Szín
    1 564 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 320 Ft Raktáron

    Küszködik a zuhany vagy kád körüli szennyeződésekkel és penészesedésekkel a fugák körül áramló víz miatt? Használja ezt az ügyes kis szalagot, és a probléma megoldva! A szalag vízálló és karbantartása nem bonyolult, szennyeződés esetén egyszerűen törölje le egy nedves ruhával és olyan, mint az új. Ugyanolyan jól fog szolgálni a konyhában – a mosogató körül.

     
    1 320 Ft
    38 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 2 990 Ft Raktáron

    Vezessen óvatosan. A bicikli visszapillantó tükör nagyszerű felszerelés minden kiránduló és sportoló számára, akik gyakran főleg forgalmas utakon indulnak útnak. Nagyszerű áttekintést kap mindenről, ami a háta mögött történik, és többé nem fogja meglepni egy elhaladó autó vagy teherautó. A kerékpártükör könnyen felszerelhető a kormányra. Forgatható, és...

     
    2 990 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 8 320 Ft Raktáron

    Divatos szemüveg egy speciális funkcióval - képes felvételeket készíteni és fényképezni. 

     
    8 320 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 820 Ft Raktáron

    A szúnyogcsípések és a végtelen zümmögés egy olyan dolog, amit legszívesebben mindenki elkerülne. A Banic ultrahangos karkötővel ez lehetséges. Riassza el a szúnyogokat ultrahang hullámok segítségével, vegyi és mérgező anyagok használata nélkül. Állapotos nőknek és gyermekeknek is alkalmas. 7 frekvenciája van, egyszerű használni és egy feltöltéssel max. 6...

     
    5 820 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 8 320 Ft Raktáron

    12 az 1-ben túlélőkészlet praktikus dobozban. Rengeteg hasznos eszközt talál benne, amelyek segítenek túlélni a természetben (erdőben és hegyekben) a nehéz pillanatokat. Sürgősségi hátizsákban vagy kempingezésnél biztosan jól jön, valóban sok a felhasználási lehetőség, és aki felkészült, az nem lepődik meg!

     
    8 320 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 650 Ft Raktáron

    A népszerű anti-stressz játék Fidget Spinner és a híres Rubik kocka puzzle kombinációja teljesen új és nem hagyományos módon.

     
    2 650 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 320 Ft Raktáron

    Gyors és praktikus megoldás rossz megvilágítás esetén. A hordozható, elemekkel működő LED égő mindent megvilágít, amit csak szükséges, kábelek vagy telepítés szükségessége nélkül. Nagyszerű sátorba, kertbe, tetőtérbe, garázsba, műhelybe, lépcsőházba, teraszra, pincébe vagy szekrénybe. Tartalék fényforrásként is használható áramkimaradás esetére.

     
    2 320 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 490 Ft Raktáron

    Ezzel az akasztóval vállfákra nemcsak a ruhái lesznek tökéletesen elrendezve a szekrényében, de egy csomó helyet is megtakaríthat velük! A horognak köszönhetően az akasztó egyszerűen felakasztható a szekrénybe függőleges és vízszintes helyzetbe is. Minden akasztóra 5 vállfát akaszthat. A csomag összesen 8 akasztót és 16 horgot tartalmaz. Az akasztót ne...

     
    1 490 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 650 Ft Raktáron

    Szeret olvasni, de problémát okoz a kényelmes helyzet megtalálása? A fekvő olvasószemüveg megoldja ezt a problémát. Ezenkívül a fekve olvasás enyhíti a szem fáradtságát, valamint a hát és a nyaki gerinc fájdalmát, amit a rossz testtartás okoz. Nagy segítséget jelentenek a csökkent mozgásképességű és pszichomotorikus problémákkal küzdő emberek számára is.

     
    3 650 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Nagyon hatékonyan eltávolítja a bosszantó szúnyogokat könnyen, vegyszerek és zaj nélkül. Ezenkívül, LED éjszakai fénye is van, ami nagyon praktikus gyermekszobák éjszaki fényeként.

     
    4 150 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 990 Ft Raktáron

    Az egyedi nano alátét mobiltartóval kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. A felületen marad és minden tárgyat képes megtartani, amelyet ráhelyez. Érintésre úgy tűnhet, hogy az alátét ragasztóval bevont, ugyanis ragadós. Az alátét bármilyen anyaghoz képes hozzáragadni. Úgy tart, mintha oda lenne szögezve. A rögzítéséhez nincs szükség ragasztóra vagy...

     
    990 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 150 Ft Raktáron

    Belefáradt, hogy a bulvármagazinok ugyanazokat a számait olvassa a WC-n? Szeretné egy kicsit intellektuálisabban tölteni az időt? Akkor itt a sudoku WC-papír. A Sudoku egy egyszerű számjáték, csak töltsön ki minden sort, és töltsön ki minden 3 × 3 négyzetet számokkal 1-től 9-ig. Ha a játék nem jön össze, semmi sem egyszerűbb, mint azt a részt...

     
    1 150 Ft
    26 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 2 990 Ft Raktáron

    Kényelmes és praktikus elektronikus precíziós mérleg, amely tökéletes a legtöbb utas számára, mivel lehetővé teszi a poggyász súlyának mérését.

     
    2 990 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 713 Ft Raktáron

    Praktikus és hasznos cipőköpeny, mely meggátolja a beázást és a koszolódást rossz időben. Továbbá könnyen tárolható, így egyszerűen hordhatja magával a zsebében, hogy kéznél legyen szükség esetén.

    Választható 2x Méret
    4 713 Ft
    Választható 2x Méret
    Elérhetőségek megjeleítése
    23 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 990 Ft Raktáron

    Endoszkópos kamera, amivel a kisbetűk sem okoznak gondot! Mindössze egy számítógépre vagy Android-telefonra van szüksége, amely támogatja az OTG-t és a külső kamerához való csatlakozást. A kamerában 6 db LED, valamint a kábelen egy beépített gomb is található a fotózáshoz, ill. a LED fényerejének beállításához. Tökéletesen alkalmazkodik a különféle...

     
    4 990 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 1 150 Ft Raktáron

    Az örökgyufa minden túrázó, horgász és túlélő számára nélkülözhetetlen eszköz. A gyufa ellenáll a zord időjárási viszonyoknak – gyújtson tüzet bármikor, bárhol!

     
    1 150 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 820 Ft Raktáron

    Szintén gyakran hajítja ki az újonnan vásárolt virágokat, mivel elfelejti vagy épp túlöntözi őket? Van rá megoldás! Ez az öntöző annyi vizet enged a földbe, amennyire a növénynek szüksége van, majd fokozatosan pótolja azt. Az öntözőrendszer az alapján az oxigén alapján működik, amelyet az öntözőgömb a virágcserépből nyer, és ennek megfelelő mennyiségben...

     
    5 820 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 490 Ft Raktáron

    Eredeti találmány, amellyel minden barkácsnak örömet szerezhet! Sokoldalú kellék, 15 erős mágnest tartalmaz, amelyek a szerszámok és tartozékok rögzítésére szolgálnak, pl. kulcsok, fúrófejek, csavarok, anyacsavarok stb. Így segít gyorsabban és könnyebben  végezni a munkát, mivel szabad marad a keze, egyúttal pedig minden kéznél lesz. Varráshoz és más...

     
    4 490 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 2 150 Ft Raktáron

    Nem lesz többé gondja a gyomokkal! A gyomok az Ön számára is rémálmot jelentenek? Ez a gyomkiszedő megszabadítja Önt a gyomoktól! Minden kertész értékelni fogja ezt az eszközt, ugyanis minimális erőfeszítéssel gyökerestől távolítja ez a gyomot.

     
    2 150 Ft
    37 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 72 a 134 tételből