Karácsonyi izzók

Karácsonyi izzók

Kiváló minőségű LED karácsonyi lámpák minden formában és színben, ami képrázatosan kivilágíthatja otthonát beltéren és kültéren egyaránt, akár egy rendkívüli fénybemutató. Karácsonyi LED-es lámpák teljes kínálata a karácsonyfa, az ablakok és az egész ház számára változatos színkombinációban, hideg és meleg fehér, kék, lila vagy piros színekkel. Boldog Karácsonyt kíván Önnek a NAAU!

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 9 a 9 tételből
 • 1 800 Ft Raktáron

  Milyen lenne a karácsony fényes égők nélkül? Ezek a színes LED égők csillagokkal segítenek az igazi, kellemes karácsonyi hangulat megteremtésében. A kábel hossza 95 cm, tehát elegendő méretű, hogy feldíszítse vele az ablakpárkányt, a polcot vagy például az ágy ekretét. Az év további részében is kiváló dekorációs kiegészítő.

   
  1 800 Ft
  35 csomag 2-3 napon belüli postázással
 • 12 710 Ft Raktáron

  Gyönyörű elektromos hordozható kandalló élethű LED lángutánzattal. Az égő kandalló utánzata kellemes és meghitt hangulatot varázsol otthonába vagy nyaralójába. A lángutánzatú kandalló valójában nem fűt, csak lobogó tűz hatását kelti LED technológiával. A kandallót nem kell bonyolultan felszerelni vagy csatlakoztatni, és könnyedén elhelyezheti bárhol a...

   
  12 710 Ft
  Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 250 Ft Raktáron

  A 10 színes LED-es fényfüzér 1,3 m hosszú, a tápkábellel együtt. Ez a fényfüzér univerzálisan használható, azaz nemcsak karácsonyfa dekoráció, bentre vagy kintre, hanem kerti vagy más partik díszeként is. A fényfüzér kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Tápellátás 2x AA elemmel.

   
  1 250 Ft
  16 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 14 530 Ft Raktáron

  Karácsonyi fényfüzér 500 színes LED-del. A lámpa univerzális, tehát nemcsak karácsonyi dekoráció fára, kintre, hanem kerti bulik és esték szervezésére is használható díszítésnek. A fényfüzér tehát kinti és benti használatra is alkalmas.

   
  14 530 Ft
  2 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 13 620 Ft Raktáron

  Gyönyörű elektromos hordozható kandalló hű LED-es lángutánzattal. Az égő kandalló utánzata kellemes és hangulatos légkört teremt otthonában vagy nyaralójában. A lángutánzatú kandalló valójában nem fűt, csak lobogó tűz hatását kelti LED technológiával. A kandallót nem kell bonyolult módon telepíteni vagy csatlakoztatni, és könnyen elhelyezheti a belső térben.

   
  13 620 Ft
  8 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 13 250 Ft Raktáron

  Gyönyörű elektromos hordozható kandalló hű LED lángutánzattal. Az égő kandalló utánzata kellemes és hangulatos légkört teremt otthonában vagy nyaralójában. A lángutánzatú kandalló valójában nem fűt, csak lobogó tűz hatását kelti LED technológiával. A kandallót nem kell bonyolult módon beszerelni vagy csatlakoztatni, és könnyen elhelyezheti a belső térben.

   
  13 250 Ft
  4 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 10 890 Ft Raktáron

  Gyönyörű elektromos hordozható kandalló hű LED-es lángutánzattal. Az égő kandalló utánzata kellemes és hangulatos légkört teremt otthonában vagy nyaralójában. A lángutánzatú kandalló valójában nem fűt, csak lobogó tűz hatását kelti LED technológiával. A kandallót nem kell bonyolult módon beszerelni vagy csatlakoztatni, és könnyen elhelyezheti a belső térben.

   
  10 890 Ft
  8 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 14 530 Ft Raktáron

  Karácsonyi fényfüzér 500 LED-del meleg fehér színben. A lámpa kültéri használatra készült, 50 m hosszú és 5 méteres tápkábellel rendelkezik.

   
  14 530 Ft
  2 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 14 530 Ft Raktáron

  Karácsonyi fényfüzér 500 LED-del fehér színben. A lámpa kültéri használatra készült, 50 m hosszú és 5 méteres tápkábellel rendelkezik.

   
  14 530 Ft
  5 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 9 a 9 tételből