Karácsonyi izzók

Leértékelések

Karácsonyi izzók

Kiváló minőségű LED karácsonyi lámpák minden formában és színben, ami képrázatosan kivilágíthatja otthonát beltéren és kültéren egyaránt, akár egy rendkívüli fénybemutató. Karácsonyi LED-es lámpák teljes kínálata a karácsonyfa, az ablakok és az egész ház számára változatos színkombinációban, hideg és meleg fehér, kék, lila vagy piros színekkel. Boldog Karácsonyt kíván Önnek a NAAU!

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből
 • Megvásárolta 46 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  3 320 Ft Raktáron

  Karácsonyi megvilágítás beltéri és kültéri felhasználásra alkalmas. A 14,8 m hosszú karácsonyi égősor 192 színes LED diódát tartalmaz. Ezen megvilágítás segítségével ízlésesen feldíszíti a karácsonyfát, balkont, teraszt és tetőt és megragyogtatja a lakását vagy házát, amellyel békés karácsonyi légkört alakít ki.

   
  3 320 Ft
  50+ csomag 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 46 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  2 650 Ft Raktáron

  Karácsonyi megvilágítás beltéri és kültéri felhasználásra alkalmas. A 7,5 m hosszú karácsonyi égősor 96 színes LED diódát tartalmaz. Ezen megvilágítás segítségével ízlésesen feldíszíti a karácsonyfát, balkont, teraszt és tetőt és megragyogtatja a lakását vagy házát, amellyel békés karácsonyi légkört alakít ki.

   
  2 650 Ft
  37 csomag 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 37 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  3 320 Ft Raktáron

  Karácsonyi megvilágítás beltéri és kültéri felhasználásra alkalmas. A 9 m hosszú karácsonyi égősor 40 színes LED diódát tartalmaz. Ezen megvilágítás segítségével ízlésesen feldíszíti a karácsonyfát, balkont, teraszt és tetőt és megragyogtatja a lakását vagy házát, amellyel békés karácsonyi légkört alakít ki.

   
  3 320 Ft
  50+ csomag 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 42 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  9 200 Ft Raktáron

  Karácsonyi megvilágítás kültéri felhasználásra alkalmas. A 14 m hosszú karácsonyi égősor 560 színes LED diódát tartalmaz. Ezen megvilágítás segítségével ízlésesen kidiszíti a balkont, teraszt és tetőt és megragyogtatja a lakását vagy házát, amellyel békés karácsonyi légkört alakít ki.

   
  9 200 Ft
  50+ csomag 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 41 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  8 650 Ft Raktáron

  Karácsonyi megvilágítás beltéri és kültéri felhasználásra alkalmas. A 3 m hosszú karácsonyi égősor 200 fehér LED diódát tartalmaz. Ezen megvilágítás segítségével ízlésesen feldiszíti a karácsonyfát, balkont, teraszt és tetőt és megragyogtatja a lakását vagy házát, amellyel békés karácsonyi légkört alakít ki.

   
  8 650 Ft
  50+ csomag 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 42 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  1 990 Ft Raktáron

  Karácsonyi megvilágítás beltéri és kültéri felhasználásra alkalmas. A 4 m hosszú karácsonyi égősor 48 színes LED diódát tartalmaz. Ezen megvilágítás segítségével ízlésesen feldíszíti a karácsonyfát, balkont, teraszt és tetőt és megragyogtatja a lakását vagy házát, amellyel békés karácsonyi légkört alakít ki.

   
  1 990 Ft
  50+ csomag 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből