Karácsonyi izzók

Karácsonyi izzók

Kiváló minőségű LED karácsonyi lámpák minden formában és színben, ami képrázatosan kivilágíthatja otthonát beltéren és kültéren egyaránt, akár egy rendkívüli fénybemutató. Karácsonyi LED-es lámpák teljes kínálata a karácsonyfa, az ablakok és az egész ház számára változatos színkombinációban, hideg és meleg fehér, kék, lila vagy piros színekkel. Boldog Karácsonyt kíván Önnek a NAAU!

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 9 a 9 tételből
 • Megvásárolta 79 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  9 320 Ft Raktáron
  Kiárusítás!

  A klasszikus LED fényfüzér illik például a karácsonyfára vagy az ablakba, stb. Vezérlő dobozocskával rendelkezik, mely lehetővé teszi a 8 különböző villogás és világítás üzemmódot. Speciális LED dióda fajta van itt használva, amelynek csodálatosan telített fényei vannak. A feltüntetett hossz mindig a megvilágított részt jelenti, a csatlakozó kábel a...

   
  9 320 Ft
  Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 37 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  4 040 Ft Raktáron

  Karácsonyi megvilágítás beltéri és kültéri felhasználásra alkalmas. A 14,8 m hosszú karácsonyi égősor 192 színes LED diódát tartalmaz. Ezen megvilágítás segítségével ízlésesen feldíszíti a karácsonyfát, balkont, teraszt és tetőt és megragyogtatja a lakását vagy házát, amellyel békés karácsonyi légkört alakít ki.

   
  4 040 Ft
  50+ csomag 7-9 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 38 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  3 770 Ft Raktáron

  Karácsonyi megvilágítás beltéri és kültéri felhasználásra alkalmas. A 7,5 m hosszú karácsonyi égősor 96 színes LED diódát tartalmaz. Ezen megvilágítás segítségével ízlésesen feldíszíti a karácsonyfát, balkont, teraszt és tetőt és megragyogtatja a lakását vagy házát, amellyel békés karácsonyi légkört alakít ki.

   
  3 770 Ft
  50+ csomag 7-9 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 31 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  3 230 Ft Raktáron

  Karácsonyi megvilágítás beltéri és kültéri felhasználásra alkalmas. A 9 m hosszú karácsonyi égősor 40 színes LED diódát tartalmaz. Ezen megvilágítás segítségével ízlésesen feldíszíti a karácsonyfát, balkont, teraszt és tetőt és megragyogtatja a lakását vagy házát, amellyel békés karácsonyi légkört alakít ki.

   
  3 230 Ft
  50+ csomag 7-9 napon belüli postázással
 • 9 320 Ft Raktáron

  Karácsonyi megvilágítás kültéri felhasználásra alkalmas. A 14 m hosszú karácsonyi égősor 560 színes LED diódát tartalmaz. Ezen megvilágítás segítségével ízlésesen kidiszíti a balkont, teraszt és tetőt és megragyogtatja a lakását vagy házát, amellyel békés karácsonyi légkört alakít ki.

   
  9 320 Ft
  50+ csomag 7-9 napon belüli postázással
 • 7 970 Ft Raktáron

  Karácsonyi megvilágítás kültéri felhasználásra alkalmas. A 11 m hosszú karácsonyi égősor 400 színes LED diódát tartalmaz. Ezen megvilágítás segítségével ízlésesen kidiszíti a balkont, teraszt és tetőt és megragyogtatja a lakását vagy házát, amellyel békés karácsonyi légkört alakít ki.

   
  7 970 Ft
  Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk) 8 csomag 7-9 napon belüli postázással
 • 9 320 Ft Raktáron

  Karácsonyi megvilágítás beltéri és kültéri felhasználásra alkalmas. A 3 m hosszú karácsonyi égősor 200 fehér LED diódát tartalmaz. Ezen megvilágítás segítségével ízlésesen feldiszíti a karácsonyfát, balkont, teraszt és tetőt és megragyogtatja a lakását vagy házát, amellyel békés karácsonyi légkört alakít ki.

   
  9 320 Ft
  50+ csomag 7-9 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  Karácsonyi megvilágítás beltéri és kültéri felhasználásra alkalmas. A 4 m hosszú karácsonyi égősor 48 színes LED diódát tartalmaz. Ezen megvilágítás segítségével ízlésesen feldíszíti a karácsonyfát, balkont, teraszt és tetőt és megragyogtatja a lakását vagy házát, amellyel békés karácsonyi légkört alakít ki.

   
  3 500 Ft
  50+ csomag 7-9 napon belüli postázással
 • 2 960 Ft Raktáron

  A 2 m hosszú karácsonyi égősor ízlésesen feldíszíti a karácsonyfát, balkont, teraszt és tetőt és megragyogtatja a lakását vagy házát, amellyel békés karácsonyi légkört alakít ki.

   
  2 960 Ft
  50+ csomag 7-9 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 9 a 9 tételből