Csecsemőknek és kisbabáknak

Csecsemőknek és kisbabáknak

Csecsemőknek és kisbabáknak

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből
 • 4 219 Ft Raktáron

  Ideális segédeszköz gyermekei szórakoztatásához a rövidebb és hosszabb utakon. Vége a játékok, étel, ital és egyéb dolgok állandó vadászatának utazás közben, minden kényelmesen elhelyezhető az asztalkán vagy a zsebekben az oldalán. Puha habból készült, így teljesen biztonságos.

  Választható 1x Szín
  4 219 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 270 Ft Raktáron

  A béka alakú gyermek piszoár oktató fiú WC-ként szolgál 6 éves korig - elegendő tapadókorongokkal rögzíteni a falhoz a kívánt magasságban. A sikeres használat esetén egy kis járókerék forog a piszoár belsejében, ami szórakoztatóvá teszi a pisilést, és motiválja, hogy le szokjon a pelenkáról. A belső része levehető és könnyen tisztítható, lábakkal van...

   
  2 270 Ft
  78 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 140 Ft Raktáron

  Az Angelwings segítségével segíthet gyermekének felálllni, sétálni vagy elkapni őt, mielőtt elesik és megsérül. Nem kell lehajolnia a babához. A készülék állítható vállpánttal is rendelkezik, csecsemőknek és kisgyermekeknek egyaránt alkalmas. Kiváló minőségű poliészterből és nejlonból készült. Figyelem - véletlenszerű színt küldünk a raktárkészlet alapján.

   
  3 140 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 500 Ft Raktáron
  Kiárusítás!

  Gyermek babakocsi napernyő UV 50+ védelemmel. A napernyő átmérője 73 cm, teljes magassága a fogantyúval együtt 84 cm. Poliészterből készült, hajlítható felépítésű és rugalmas háromlábú állvánnyal rendelkezik, mellyel szinte bárhová rögzítheti.

   
  3 500 Ft
  4 darab raktáron
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből