Szórakozás

Szórakozás

Születésnapra, ünnepre, évfordulóra, legénybúcsúra vagy csak simán egy nagy partira készül? Akár a tervezési szakaszban, akár a küszöbön áll, az NAAU számos nagyszerű termékkel rendelkezik, hogy fel tudjon dobni bármilyen partit! Tipp: Rengeteg ajándékunk van a nőknek és a férfiaknak is egyaránt.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 25 a 25 tételből
 • 17 530 Ft Raktáron

  Csapoljon frissítő sört vagy más italt ebéd után vagy grillezés közben az InnovaGoods otthoni sörcsappal! Egy külön tartály található benne a jégre, amely anélkül tartja hidegen az italt, hogy felhígítaná. Nyűgözze le a barátait a következő grillezésen ezzel a csodás formatervezésű minisörcsappal!

   
  17 530 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 970 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Ezek a világító rudak kiválóak partikra, ünneplésekre! Lightstick vagy kémiai fény néven ismertek és különböző eseményeken használják őket, mint például gyerektáborok, ünneplések, diszkók, koncertek vagy bárokban. Hasznos lehet megvilágításra rossz látási körülmények között is, vagy autóbalesetek jelzésére éjjel.

   
  2 970 Ft
  28 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 720 Ft Raktáron

  A Twister társasjáték szó szerint összecsomózza a testét, és összekeveri a játékostársaiéval. Jobb kéz a kékre, bal láb a zöldre? És ez még csak a kezdet! A Twister játéknál soha nem hiányzik egy jó adag nevetés és jó hangulat. A játék felnőttek és gyermekek számára egyaránt alkalmas, és remek, szórakozással teli légkört teremthet mind a családi...

   
  4 720 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 570 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Próbálja ki a nyár slágerét - a vízibombát! A gyors töltés garantált, csak illessze szorosan a csapra, engedjen a lufiba kellő mennyiségű vizet és néhány perc múlva indulhat is a csata!

   
  1 570 Ft
  12 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 270 Ft Raktáron

  Kapcsold be a LED világítását majd a csúzlival lődd fel az égbe. Miközben a Copter az ég felé tör, úgy néz ki, mintha egy mini rakétát lőttek volna ki. Majd lefelé pörögve a LED megvilágítja a propellereket, amik fantasztikus látványt nyújt, amíg visszaszáll a kezedbe. A játékot nappal is használhatod, de a legkülönlegesebb látványt este nyújtja.

   
  2 270 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 530 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods cukorka adagolója nagyszerűen felfrissíti a partikat és a hétköznapokat! Csak tegye a kezét a nyílás alá, és kedvenc édessége vagy dióféléje automatikusan beleesik.

   
  7 530 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 220 Ft Raktáron

  Klasszikus, 32 darabos egyfejű kártya szett. Ez a világszerte ismert kártyajáték, nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is remek játékélményt és szórakozást nyújt.

   
  1 220 Ft
  23 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 860 Ft Raktáron

  A csillagszórók a szórakoztató pirotechnikai eszközök közé tartoznak. A meggyújtás után elkezdenek égni és sisteregni. Az égés hosszát és intenzitását a csillagszóró hossza határozza meg (ebben az esetben 28 cm). Az ár az egész tasakra vonatkozik, amely 10 csillagszórót tartalmaz.

   
  860 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 270 Ft Raktáron

  Ön is a sörimádók csoportjába tartozik? Néha problémája van azzal, hogy mennyit ivott? Ezzel az univerzális sörnyitóval soha nem kell vitatkoznia a megivott sörök számáról. Egyedi ajándék a folyékony kenyér minden szerelmesének.

   
  2 270 Ft
  23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 17 530 Ft Raktáron

  Eredeti, glóbusz alakú ital adagoló. Sör és más italok öntésére alkalmas, legyen az szénsavas vagy szénsavmentes.

   
  17 530 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 850 Ft Raktáron

  Élethű dinoszaurusz maszk zöld színben, amely ideális és vicces kiegészítő a halloween vagy farsangi bulira! A gumi maszkot a gumipánt segítségével erősítheti fel.

   
  3 850 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 970 Ft Raktáron

  Öntse a feleseket ebbe az eredeti kémcsőbe, melynek térfogata 25 ml, 6 színváltozatban, melyek közül véletlenszerűen választunk a raktár elérhetőség alapján.

   
  2 970 Ft
  41 darab 2-3 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  Színes izzó beépített Bluetooth hangszóróval, amely egyszerűen csatlakoztatható okostelefonjához vagy laptopjához! A távirányítóval kényelmesen beállíthatja az izzó összes funkcióját és színét. Az izzó alacsony energiafogyasztású energiatakarékos LED-ekkel van felszerelve, és szabványos E27-es menetű. Nagyszerű eszköz, amely minden bulin remekelni fog!

   
  3 500 Ft
  25 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 040 Ft Raktáron

  A csillagszórók a szórakoztató pirotechnikai eszközök közé tartoznak. A meggyújtás után elkezdenek égni és sisteregni. Az égés hosszát és intenzitását a csillagszóró hossza határozza meg (ebben az esetben 40 cm). Az ár az egész tasakra vonatkozik, amely 5 csillagszórót tartalmaz.

   
  1 040 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 040 Ft Raktáron

  A színes slime-al órákon keresztül tudsz játszani, folyasd át az ujjaid között, csapd le az asztalra, vagy lejtős felületen figyeld meg, ahogy szépen lassan lecsúszik. A slime mókás tartóba van csomagolva, ha nem játszol vele, érdemes visszatölteni, hogy sokáig felhasználható maradjon, ne száradjon ki.

   
  1 040 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 040 Ft Raktáron

  Mentse meg a természetet és gondoljon a zöld jövőre! Ezek a szívószálak a konyhapult fiókjának elengedhetetlen részei lesznek. 100%-ban fenntarthatóan termesztett bambuszból készülnek. A szívószálak biológiailag lebomlanak. A csomagban 20 db 0,6 x 20 cm méretű darabot talál.

   
  1 040 Ft
  24 darab 2-3 napon belüli postázással
 • 17 530 Ft Raktáron

  Kerti partira, gyerekbulira készül, vagy csak a barátokkal szeretne ülni? Ne felejtse el a nagyszerű hűtő italadagolót. Ideális minden típusú ital kényelmes csapolásához. A két független jégtartálynak köszönhetően hűvösen tartja az italát, ugyanakkor semmiképpen sem hígítja azt fel.

   
  17 530 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 690 Ft Raktáron

  A csillagszórók a szórakoztató pirotechnikai eszközök közé tartoznak. A meggyújtás után elkezdenek égni és sisteregni. Az égés hosszát és intenzitását a csillagszóró hossza határozza meg (ebben az esetben 16 cm). Az ár az egész tasakra vonatkozik, amely 10 csillagszórót tartalmaz.

   
  690 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 860 Ft Raktáron

  Papírból készült piros lampion fehér pöttyökkel. Ez a szuper darab parádés hangulatot teremt a gyermekeinek az ünnepségeik során! A lampionban nem található tartó a mécsesre.

   
  860 Ft
  45 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 860 Ft Raktáron

  Papírból készült kék lampion fehér pöttyökkel. Ez a szuper darab parádés hangulatot teremt a gyermekeinek az ünnepségeik során! A lampionban nem található tartó a mécsesre.

   
  860 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 780 Ft Raktáron

  Légnyomásos bordugóhúzó, amellyel gyorsan és kényelmesen kinyithat bármilyen borosüveget. Az eredeti és elegáns dizájnnak hála ideális ajándék minden borkedvelő számára.

   
  5 780 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 6 480 Ft Raktáron

  Szórakoztassa barátait a bulin és jelenjen meg lómaszkban. Garantáltan azonnal a figyelem középpontjába kerül. Ez a maszk kiválóan alkalmas karneválra, nem hagyományos partikra vagy ünnepekre. Mutassa meg humorérzékedet, csak vegye fel a maszkot és nyerítsen.

   
  6 480 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 35 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 6 130 Ft Raktáron

  Akár otthon rendez partit, akár egy érdekes módszert keres a féldecik tálalására a vendéglátóipari egységében, ez mindenképpen a megfelelő választás, amelyet nem fog megbánni!

   
  6 130 Ft
  3 darab 2-3 napon belüli postázással
 • 4 900 Ft Raktáron

  Élethű víziló maszk, amely ideális kiegészítő egy jó tréfához vagy halloween partira.

   
  4 900 Ft
  Utolsó darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 250 Ft Raktáron

  Készüljön fel a vészhelyzetre! A tűzálló ponyva évek óta az otthonok, műhelyek és raktárak alapfelszereltsége közé tartozik. A tűzoltó ponyva kezdődő tüzek oltására szolgál, de használható emberek gyors evakuálásákor is. Az oxigén bejutásának megakadályozása elvén működik, és ezzel megakadályozza az égést.

   
  5 250 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 25 a 25 tételből