Szórakozás

Leértékelések

Szórakozás

Születésnapra, ünnepre, évfordulóra, legénybúcsúra vagy csak simán egy nagy partira készül? Akár a tervezési szakaszban, akár a küszöbön áll, az NAAU számos nagyszerű termékkel rendelkezik, hogy fel tudjon dobni bármilyen partit! Tipp: Rengeteg ajándékunk van a nőknek és a férfiaknak is egyaránt.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 16 a 16 tételből
 • 3 070 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Ezek a világító rudak kiválóak partikra, ünneplésekre! Lightstick vagy kémiai fény néven ismertek és különböző eseményeken használják őket, mint például gyerektáborok, ünneplések, diszkók, koncertek vagy bárokban. Hasznos lehet megvilágításra rossz látási körülmények között is, vagy autóbalesetek jelzésére éjjel.

   
  3 070 Ft
  59 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 890 Ft Raktáron

  A Twister társasjáték szó szerint összecsomózza a testét, és összekeveri a játékostársaiéval. Jobb kéz a kékre, bal láb a zöldre? És ez még csak a kezdet! A Twister játéknál soha nem hiányzik egy jó adag nevetés és jó hangulat. A játék felnőttek és gyermekek számára egyaránt alkalmas, és remek, szórakozással teli légkört teremthet mind a családi...

   
  4 890 Ft
  19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 250 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Próbálja ki a nyár slágerét - a vízibombát! A gyors töltés garantált, csak illessze szorosan a csapra, engedjen a lufiba kellő mennyiségű vizet és néhány perc múlva indulhat is a csata!

   
  1 250 Ft
  12 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 350 Ft Raktáron

  Kapcsold be a LED világítását majd a csúzlival lődd fel az égbe. Miközben a Copter az ég felé tör, úgy néz ki, mintha egy mini rakétát lőttek volna ki. Majd lefelé pörögve a LED megvilágítja a propellereket, amik fantasztikus látványt nyújt, amíg visszaszáll a kezedbe. A játékot nappal is használhatod, de a legkülönlegesebb látványt este nyújtja.

   
  2 350 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100 darab 2 napon belüli postázással
 • 7 250 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods cukorka adagolója nagyszerűen felfrissíti a partikat és a hétköznapokat! Csak tegye a kezét a nyílás alá, és kedvenc édessége vagy dióféléje automatikusan beleesik.

   
  7 250 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 890 Ft Raktáron

  Klasszikus, 32 darabos egyfejű kártya szett. Ez a világszerte ismert kártyajáték, nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is remek játékélményt és szórakozást nyújt.

   
  890 Ft
  13 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 890 Ft Raktáron

  A csillagszórók a szórakoztató pirotechnikai eszközök közé tartoznak. A meggyújtás után elkezdenek égni és sisteregni. Az égés hosszát és intenzitását a csillagszóró hossza határozza meg (ebben az esetben 28 cm). Az ár az egész tasakra vonatkozik, amely 10 csillagszórót tartalmaz.

   
  890 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 350 Ft Raktáron

  Ön is a sörimádók csoportjába tartozik? Néha problémája van azzal, hogy mennyit ivott? Ezzel az univerzális sörnyitóval soha nem kell vitatkoznia a megivott sörök számáról. Egyedi ajándék a folyékony kenyér minden szerelmesének.

   
  2 350 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 620 Ft Raktáron

  Színes izzó beépített Bluetooth hangszóróval, amely egyszerűen csatlakoztatható okostelefonjához vagy laptopjához! A távirányítóval kényelmesen beállíthatja az izzó összes funkcióját és színét. Az izzó alacsony energiafogyasztású energiatakarékos LED-ekkel van felszerelve, és szabványos E27-es menetű. Nagyszerű eszköz, amely minden bulin remekelni fog!

   
  3 620 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 070 Ft Raktáron

  A színes slime-al órákon keresztül tudsz játszani, folyasd át az ujjaid között, csapd le az asztalra, vagy lejtős felületen figyeld meg, ahogy szépen lassan lecsúszik. A slime mókás tartóba van csomagolva, ha nem játszol vele, érdemes visszatölteni, hogy sokáig felhasználható maradjon, ne száradjon ki.

   
  1 070 Ft
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 6 160 Ft Raktáron

  Élethű disznó maszk, amely ideális kiegészítő egy jó tréfához vagy halloween partira.

   
  6 160 Ft
  24 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 440 Ft Raktáron

  Élethű pingvin maszk, amely ideális kiegészítő egy jó tréfához vagy halloween partira.

   
  5 440 Ft
  7 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 890 Ft Raktáron

  Papírból készült piros lampion fehér pöttyökkel. Ez a szuper darab parádés hangulatot teremt a gyermekeinek az ünnepségeik során! A lampionban nem található tartó a mécsesre.

   
  890 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 890 Ft Raktáron

  Papírból készült kék lampion fehér pöttyökkel. Ez a szuper darab parádés hangulatot teremt a gyermekeinek az ünnepségeik során! A lampionban nem található tartó a mécsesre.

   
  890 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 070 Ft Raktáron

  Papírból készült, gömbölyű, piros lampion fehér pöttyökkel. Ez a szuper darab parádés hangulatot teremt a gyermekeinek az ünnepségeik során! A lampionban nem található tartó a mécsesre.

   
  1 070 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 070 Ft Raktáron

  Élethű víziló maszk, amely ideális kiegészítő egy jó tréfához vagy halloween partira.

   
  5 070 Ft
  28 darab 3-5 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 16 a 16 tételből