Okostelefon fülhallgatók

Okostelefon fülhallgatók

Okostelefon fülhallgatók

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből
 • 4 150 Ft Raktáron

  i12-TWS vezeték nélküli fülhallgató töltőtokkal. Alkalmas telefonálásra, zene- és rádióhallgatásra. A kapcsolat hatóköre 10 méter. Android és iOS telefonokkal is párosítható. A telefonnal automatikusan párosítható. Egy feltöltéssel 2-3 órát bír ki. Nagyszerű megoldás, kedvező áron mindazok számára, akiket idegesítenek a vezetékes fülhallgatók. 

   
  4 150 Ft
  31 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 237 Ft Raktáron

  Kényelmes vezeték nélküli fejhallgató gyerekeknek. A LED-es világítású macskafülekkel ki fog tűnni gyermeke a tömegből. A nagy sebességű Bluetooth 5.0 modul használata 10 méteres hatótávolságig teszi lehetővé a készülék kényelmes használatát. Az áramellátást a beépített akkumulátor biztosítja.

  Választható 4x Szín
  5 237 Ft
  Választható 4x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  38 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 320 Ft Raktáron

  Az i9S teljesen drótnélküli fülhallgatók új utat nyitnak a zenehallgatáshoz, melyet talán még sose ismert - kábelek nélkül. Handsfreeként is használható.

   
  3 320 Ft
  23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 10 820 Ft Raktáron

  Tapasztalja meg a valódi mozgásszabadságot ezzel a vezeték nélküli fühallgatóval. Különösen értékelni fogja sportolás vagy más fizikailag megterhelő tevékenység során, mivel kialakításának hála ellenállnak az izzadságnak és egyéb szennyeződéseknek. Bluetooth-tal csatlakoztathatja a telefonjához. Órákig hallgathat zenét vagy telefonálhat korlátozások...

   
  10 820 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 150 Ft Raktáron

  Cearser nyitott fejhallgató az InnovaGoodstól. A fül közelében reprodukálja a hangot, így nem fordulhat elő, hogy nyomja a fülét vagy nem hallja a környezeti hangokat. Ötletes, ergonomikus kialakításának hála tökéletesen illeszkedik a fülhöz, nagyon kényelmes és könnyen használható. Ezenkívül mikrofonnal is rendelkezik, így a készülék nemcsak zenélésre,...

   
  4 150 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 320 Ft Raktáron

  Kiváló minőségű anyagokból készült vezeték nélküli fülhallgató. Tiszta és mély sztereó hangzás zajcsökkentő rendszerrel. IPX 6 védelemmel, ellenáll a nedvességnek és a fröccsenésnek. A fejhallgató töltési állapota a telefonon jelenik meg. Minőségi ergonomikus füldugók. Stabil Bluetooth 5.0 technológián alapul. Powerbank és töltő egyben.

   
  5 320 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből