Okostelefon fülhallgatók

Okostelefon fülhallgatók

Okostelefon fülhallgatók

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 5 a 5 tételből
  • 4 713 Ft-tól Raktáron

    Kényelmes vezeték nélküli fejhallgató gyerekeknek. A LED-es világítású macskafülekkel ki fog tűnni gyermeke a tömegből. A nagy sebességű Bluetooth 5.0 modul használata 10 méteres hatótávolságig teszi lehetővé a készülék kényelmes használatát. Az áramellátást a beépített akkumulátor biztosítja.

    Választható 3x Szín
    4 713 Ft-tól
    Választható 3x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    56 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Az i9S teljesen drótnélküli fülhallgatók új utat nyitnak a zenehallgatáshoz, melyet talán még sose ismert - kábelek nélkül. Handsfreeként is használható.

     
    3 320 Ft
    14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 10 820 Ft Raktáron

    Tapasztalja meg a valódi mozgásszabadságot ezzel a vezeték nélküli fühallgatóval. Különösen értékelni fogja sportolás vagy más fizikailag megterhelő tevékenység során, mivel kialakításának hála ellenállnak az izzadságnak és egyéb szennyeződéseknek. Bluetooth-tal csatlakoztathatja a telefonjához. Órákig hallgathat zenét vagy telefonálhat korlátozások...

     
    10 820 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 490 Ft Raktáron

    Cearser nyitott fejhallgató az InnovaGoodstól. A fül közelében reprodukálja a hangot, így nem fordulhat elő, hogy nyomja a fülét vagy nem hallja a környezeti hangokat. Ötletes, ergonomikus kialakításának hála tökéletesen illeszkedik a fülhöz, nagyon kényelmes és könnyen használható. Ezenkívül mikrofonnal is rendelkezik, így a készülék nemcsak zenélésre,...

     
    4 490 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 5 320 Ft Raktáron

    Kiváló minőségű anyagokból készült vezeték nélküli fülhallgató. Tiszta és mély sztereó hangzás zajcsökkentő rendszerrel. IPX 6 védelemmel, ellenáll a nedvességnek és a fröccsenésnek. A fejhallgató töltési állapota a telefonon jelenik meg. Minőségi ergonomikus füldugók. Stabil Bluetooth 5.0 technológián alapul. Powerbank és töltő egyben.

     
    5 320 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 5 a 5 tételből