Okostelefon fülhallgatók

Okostelefon fülhallgatók

Okostelefon fülhallgatók

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 7 a 7 tételből
 • 5 780 Ft Raktáron

  i12-TWS vezeték nélküli fülhallgató töltőtokkal. Alkalmas telefonálásra, zene- és rádióhallgatásra. A kapcsolat hatóköre 10 méter. Android és iOS telefonokkal is párosítható. A telefonnal automatikusan párosítható. Egy feltöltéssel 2-3 órát bír ki. Nagyszerű megoldás, kedvező áron mindazok számára, akiket idegesítenek a vezetékes fülhallgatók. 

   
  5 780 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 130 Ft Raktáron

  A vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató töltődobozzal egy remek ajándék az okostelefonok használóinak. A töltés a töltő dobozba való helyezéssel történik, amelyben a beépített akkumulátor 450 mAh kapacitással rendelkezik. Ideális futáshoz, munkába, szabadidős tevékenységre vagy ha szabad kézre van szüksége.

   
  6 130 Ft
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 510 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Kényelmes vezeték nélküli fejhallgató gyerekeknek. A LED-es világítású macskafülekkel ki fog tűnni gyermeke a tömegből. A nagy sebességű Bluetooth 5.0 modul használata 10 méteres hatótávolságig teszi lehetővé a készülék kényelmes használatát. Az áramellátást a beépített akkumulátor biztosítja.

  Választható 2x Szín
  5 510 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 600 Ft Raktáron

  Az i9S teljesen drótnélküli fülhallgatók új utat nyitnak a zenehallgatáshoz, melyet talán még sose ismert - kábelek nélkül. Handsfreeként is használható.

   
  5 600 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 780 Ft Raktáron

  Cearser nyitott fejhallgató az InnovaGoodstól. A fül közelében reprodukálja a hangot, így nem fordulhat elő, hogy nyomja a fülét vagy nem hallja a környezeti hangokat. Ötletes, ergonomikus kialakításának hála tökéletesen illeszkedik a fülhöz, nagyon kényelmes és könnyen használható. Ezenkívül mikrofonnal is rendelkezik, így a készülék nemcsak zenélésre,...

   
  5 780 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 7 000 Ft Raktáron

  Kiváló minőségű TWS (True Wireless) vezeték nélküli fülhallgató. A nagy sebességű Bluetooth 5.0 modul lehetővé teszi a készülék kényelmes használatát (10 méteres hatótáv). A dokkoló állomás powerbankként működik. A szilikon fülpárnák és a zajcsökkentés tompítja a kívülről érkező hangokat, ami javítja a lejátszott zene minőségét. Az átgondolt kialakításnak...

   
  7 000 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 130 Ft Raktáron

  Kiváló minőségű anyagokból készült vezeték nélküli fülhallgató. Tiszta és mély sztereó hangzás zajcsökkentő rendszerrel. IPX 6 védelemmel, ellenáll a nedvességnek és a fröccsenésnek. A fejhallgató töltési állapota a telefonon jelenik meg. Minőségi ergonomikus füldugók. Stabil Bluetooth 5.0 technológián alapul. Powerbank és töltő egyben.

   
  6 130 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 7 a 7 tételből