Játékok

Játékok

A társasjátékok nem csak a gyerekek, de a szülők számára is felettébb szórakoztatóak lehetnek. Fedezze fel a különféle társasjátékokat amelyek fejlesztik a logikai gondolkodást és mellette a gyermekek egyéb készségeit. Választhat játékkártyák, kockák, dominó és retro játékok közül. Pihentetőbb játékok gyanánt válogasson az autók, játékbabák vagy plüssálatok közül.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 18 a 18 tételből
 • 6 109 Ft Raktáron

  Ha nosztalgiára vágyik, vagy szeretné megmutatni gyermekeinek, hogyan néztek ki a játékok néhány évvel ezelőtt, akkor ez a konzol pontosan Önnek való. A Sup GameBox digitális játékkonzol 400 retró játékot rejt magában, amelyek közül nem hiányzik a jól ismert Super Mario. Méreteinek köszönhetően könnyen elfér a táskájában, zsebében vagy hátizsákjában, sőt...

  Választható 5x Szín
  6 109 Ft
  Választható 5x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  65 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 150 Ft Raktáron

  A Twister társasjáték szó szerint összecsomózza a testét, és összekeveri a játékostársaiéval. Jobb kéz a kékre, bal láb a zöldre? És ez még csak a kezdet! A Twister játéknál soha nem hiányzik egy jó adag nevetés és jó hangulat. A játék felnőttek és gyermekek számára egyaránt alkalmas, és remek, szórakozással teli légkört teremthet mind a családi...

   
  4 150 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 990 Ft Raktáron

  Nagyszerű asztali foci, amely a sport minden kis és nagy szerelmesének szuper szórakozásként szolgál! A játéknak ez a nem hagyományos, de nem kevésbé praktikus változata két játékos számára készült, vezérlése nagyon egyszerű, és kis méretének köszönhetően nem kell nagy hely a játékhoz. Ezenkívül összecsukható, így játék után sehol sem lesz útban. Mérete...

   
  4 990 Ft
  24 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 320 Ft Raktáron

  Játék, amely garantáltan szórakoztatja az egész családot! A játék bekapcsolása után a légnyomás öt golyót emel fel. Az a személy, aki a legtöbb célt eltalálja, az lesz a győztes! A golyók különböző magasságokban repülnek fel-le, így nehéz eltalálni. Ön is részt vesz ebben a kihívásban?

   
  8 320 Ft
  26 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 990 Ft Raktáron

  Klasszikus üveggolyó szett szivárvánnyal díszítve - 1 nagy golyó és 50 kicsi a csomagban.

   
  990 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 320 Ft Raktáron

  Készíts kiegészítőt betűkből és különböző formákból. Az egyes elemek összekapcsolhatók.

   
  1 320 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 490 Ft Raktáron

  A Penguin on ice egyike azoknak a társasjátékoknak, ahol igazán sok a móka, nincsenek bonyolult szabályok és csalni közben szinte lehetetlen. Szórakoztató, kortól függetlenül. A megfelelő stratégiáról szól, amelynek segítségével a lehető legtovább tarthatja a pingvint a jégen.

   
  2 490 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 650 Ft Raktáron

  A szórakoztató krokodil a fogorvosnál játék nemcsak gyerekeknek szól. Játssza, hogy egy igazi fogorvos és próbálja meg kideríteni, hogy melyik fog beteg. Izgalmas játék, amelyben a játékosok fokozatosan nyomkodják a krokodil fogait, amíg meg nem találják a fájó fogat. Amikor megérinti a fájó fogat, gyorsan ki kell húznia a kezét, mert a krokodil...

   
  1 650 Ft
  67 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 150 Ft Raktáron

  Klasszikus, 32 darabos egyfejű kártya szett. Ez a világszerte ismert kártyajáték, nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is remek játékélményt és szórakozást nyújt.

   
  1 150 Ft
  8 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 990 Ft Raktáron

  A Találd ki, hogy ki vagyok egy szórakoztató játék az egész család számára. Annyira egyszerű, és egész este játszhat vele. A csomagban több kártya található állatokkal, dolgokkal vagy élelmiszerekkel, amelyek angol nyelven vannak kiírva.

   
  3 990 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 650 Ft Raktáron

  Legendás Bolhák társasjáték a cseh Rappa gyártótól. Az Ön feladata a játékban az, hogy az összes kis bolhát a nagy bolha segítségével a doboz rekeszeibe juttassa. A csomag 4 különböző színű lapocskát tartalmaz, mindegyikből 5 kicsit és 1 nagyot.

   
  1 650 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 11 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 990 Ft Raktáron

  Közkedvelt Logic játék a Rappa cseh gyártótól. A tető alatt lévő játékosnak egy kombinációt kell létrehoznia az öt színes cövekből és a másik játékosnak 10 próbálkozása van annak felfedezésére. Minden egyes körben megtudhatja, mennyi cövek van a megfelelő pozícióban elhelyezve.

   
  2 990 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 3 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 320 Ft Raktáron

  A közkedvelt mikádó játékot az emberek már majdnem 100 éve ismerik világszerte. Ez a játék pálcákat tartalmazó szett a cseh Rappa gyártótól biztosan leköti gyermekeit és lehet, hogy felidézi Önben a saját gyermekkorát.

   
  2 320 Ft
  Utolsó darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 990 Ft Raktáron

  Interaktív játék, arckifejezéseket tartalmazó kártyákkal, 1-4 személy számára. Ez a társasjáték változó kockákkal segít ösztönözni a gyermekek képzeletét, koordinációs képességét, elősegíti a logikus gondolkodást, javítja a gyermekek gyakorlati készségeit. A csomag 12 négyzet alakú nyomtatott modellt és 50 kihívókártyát tartalmaz, változó arcokkal.

   
  4 990 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 320 Ft Raktáron

  A készlet 2 játékot tartalmaz, amelyek cselekménye a herceg útja, akinek a feladata a hercegnő kiszabadítása. A hosszú és nehéz zarándokutakon jó lények, például törpék, öregasszonyok és különféle állatok segítenek neki a gonosz sárkány, sas és rablók elleni harcban.

   
  2 320 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Társasjáték, ahol a gyerekek játékosan képzik a memóriájukat. A játék a szétvágás után 32 képpárból áll. Pexeso 32 pár hercegnők képével.

   
  1 490 Ft
  12 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 24 990 Ft Raktáron

  A fa minicsocsó ideális játék a szenvedélyes focisták és lelkes focirajongók számára. 62 x 69 x 37 méretével a csocsó kompakt és könnyen áthelyezhető. 3 éven felülieknek ajánlott. 

   
  24 990 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 320 Ft Raktáron

  Fekete Péter Bolek és Lolek motívummal! A játék 25 kártyából áll, amelyek 12 párra vannak osztva, és mindegyik pár azonos karakterrel van jelölve. Csak egy kártya különbözik a többitől, ez pedig a Fekete Péter. A győztes az lesz, aki a párokat a leghamarabb rakja ki. A vesztes az, akinek a Fekete Péter maradt a kezében. A játékban legalább 2 játékos vehet...

   
  1 320 Ft
  13 darab 3-5 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 18 a 18 tételből