Játékok

Játékok

A társasjátékok nem csak a gyerekek, de a szülők számára is felettébb szórakoztatóak lehetnek. Fedezze fel a különféle társasjátékokat amelyek fejlesztik a logikai gondolkodást és mellette a gyermekek egyéb készségeit. Választhat játékkártyák, kockák, dominó és retro játékok közül. Pihentetőbb játékok gyanánt válogasson az autók, játékbabák vagy plüssálatok közül.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 12 a 12 tételből
 • 5 762 Ft Raktáron

  Ha nosztalgiára vágyik, vagy szeretné megmutatni gyermekeinek, hogyan néztek ki a játékok néhány évvel ezelőtt, akkor ez a konzol pontosan Önnek való. A Sup GameBox digitális játékkonzol 400 retró játékot rejt magában, amelyek közül nem hiányzik a jól ismert Super Mario. Méreteinek köszönhetően könnyen elfér a táskájában, zsebében vagy hátizsákjában, sőt...

  Választható 5x Szín
  5 762 Ft
  Választható 5x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  29 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 150 Ft Raktáron

  A Twister társasjáték szó szerint összecsomózza a testét, és összekeveri a játékostársaiéval. Jobb kéz a kékre, bal láb a zöldre? És ez még csak a kezdet! A Twister játéknál soha nem hiányzik egy jó adag nevetés és jó hangulat. A játék felnőttek és gyermekek számára egyaránt alkalmas, és remek, szórakozással teli légkört teremthet mind a családi...

   
  4 150 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 990 Ft Raktáron

  Nagyszerű asztali foci, amely a sport minden kis és nagy szerelmesének szuper szórakozásként szolgál! A játéknak ez a nem hagyományos, de nem kevésbé praktikus változata két játékos számára készült, vezérlése nagyon egyszerű, és kis méretének köszönhetően nem kell nagy hely a játékhoz. Ezenkívül összecsukható, így játék után sehol sem lesz útban. Mérete...

   
  4 990 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 650 Ft Raktáron

  Játék, amely garantáltan szórakoztatja az egész családot! A játék bekapcsolása után a légnyomás öt golyót emel fel. Az a személy, aki a legtöbb célt eltalálja, az lesz a győztes! A golyók különböző magasságokban repülnek fel-le, így nehéz eltalálni. Ön is részt vesz ebben a kihívásban?

   
  6 650 Ft
  19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 990 Ft Raktáron

  Klasszikus üveggolyó szett szivárvánnyal díszítve - 1 nagy golyó és 50 kicsi a csomagban.

   
  990 Ft
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 490 Ft Raktáron

  Színes társasjáték az egész családnak, melyben megvannak az alapok egy ötödölő játékhoz és a népszerű AZ TV kvízhez. Meg tudja határozni azt a lépést, amellyel a legtöbb labdát gyűjtheti össze? Szórakoztató és kifinomult játék, amellyel a gyerekek gyakorolják a különböző színek érzékelésének képességét és gyakorolják logikus gondolkodásukat.

   
  4 490 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 490 Ft Raktáron

  A Penguin on ice egyike azoknak a társasjátékoknak, ahol igazán sok a móka, nincsenek bonyolult szabályok és csalni közben szinte lehetetlen. Szórakoztató, kortól függetlenül. A megfelelő stratégiáról szól, amelynek segítségével a lehető legtovább tarthatja a pingvint a jégen.

   
  2 490 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 650 Ft Raktáron

  A szórakoztató krokodil a fogorvosnál játék nemcsak gyerekeknek szól. Játssza, hogy egy igazi fogorvos és próbálja meg kideríteni, hogy melyik fog beteg. Izgalmas játék, amelyben a játékosok fokozatosan nyomkodják a krokodil fogait, amíg meg nem találják a fájó fogat. Amikor megérinti a fájó fogat, gyorsan ki kell húznia a kezét, mert a krokodil...

   
  1 650 Ft
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 990 Ft Raktáron

  A Találd ki, hogy ki vagyok egy szórakoztató játék az egész család számára. Annyira egyszerű, és egész este játszhat vele. A csomagban több kártya található állatokkal, dolgokkal vagy élelmiszerekkel, amelyek angol nyelven vannak kiírva.

   
  3 990 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 35 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 4 990 Ft Raktáron

  Interaktív játék, arckifejezéseket tartalmazó kártyákkal, 1-4 személy számára. Ez a társasjáték változó kockákkal segít ösztönözni a gyermekek képzeletét, koordinációs képességét, elősegíti a logikus gondolkodást, javítja a gyermekek gyakorlati készségeit. A csomag 12 négyzet alakú nyomtatott modellt és 50 kihívókártyát tartalmaz, változó arcokkal.

   
  4 990 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 320 Ft Raktáron

  A készlet 2 játékot tartalmaz, amelyek cselekménye a herceg útja, akinek a feladata a hercegnő kiszabadítása. A hosszú és nehéz zarándokutakon jó lények, például törpék, öregasszonyok és különféle állatok segítenek neki a gonosz sárkány, sas és rablók elleni harcban.

   
  2 320 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 150 Ft Raktáron

  Inkább aktiv típus és nem érdekli a napozás a napozóágyon vagy a pancsolás a vízben? Űzze el az unalmat ezzel a strandra való ping pong készlettel! A csomagban 2 fa ütő és 1 labda van. Az ütő mérete kb 37,5 x 19 x 0,6 cm.

   
  4 150 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 12 a 12 tételből