Játékok

Játékok

A társasjátékok nem csak a gyerekek, de a szülők számára is felettébb szórakoztatóak lehetnek. Fedezze fel a különféle társasjátékokat amelyek fejlesztik a logikai gondolkodást és mellette a gyermekek egyéb készségeit. Választhat játékkártyák, kockák, dominó és retro játékok közül. Pihentetőbb játékok gyanánt válogasson az autók, játékbabák vagy plüssálatok közül.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 38 a 38 tételből
 • 6 380 Ft Raktáron

  Ha nosztalgiára vágyik, vagy szeretné megmutatni gyermekeinek, hogyan néztek ki a játékok néhány évvel ezelőtt, akkor ez a konzol pontosan Önnek való. A Sup GameBox digitális játékkonzol 400 retró játékot rejt magában, amelyek közül nem hiányzik a jól ismert Super Mario. Méreteinek köszönhetően könnyen elfér a táskájában, zsebében vagy hátizsákjában, sőt...

  Választható 3x Szín
  6 380 Ft
  Választható 3x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  47 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 780 Ft Raktáron

  A Twister társasjáték szó szerint összecsomózza a testét, és összekeveri a játékostársaiéval. Jobb kéz a kékre, bal láb a zöldre? És ez még csak a kezdet! A Twister játéknál soha nem hiányzik egy jó adag nevetés és jó hangulat. A játék felnőttek és gyermekek számára egyaránt alkalmas, és remek, szórakozással teli légkört teremthet mind a családi...

   
  4 780 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 260 Ft Raktáron

  Nagyszerű asztali foci, amely a sport minden kis és nagy szerelmesének szuper szórakozásként szolgál! A játéknak ez a nem hagyományos, de nem kevésbé praktikus változata két játékos számára készült, vezérlése nagyon egyszerű, és kis méretének köszönhetően nem kell nagy hely a játékhoz. Ezenkívül összecsukható, így játék után sehol sem lesz útban. Mérete...

   
  5 260 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 460 Ft Raktáron

  Játék, amely garantáltan szórakoztatja az egész családot! A játék bekapcsolása után a légnyomás öt golyót emel fel. Az a személy, aki a legtöbb célt eltalálja, az lesz a győztes! A golyók különböző magasságokban repülnek fel-le, így nehéz eltalálni. Ön is részt vesz ebben a kihívásban?

   
  8 460 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 620 Ft Raktáron

  Klasszikus üveggolyó szett szivárvánnyal díszítve - 1 nagy golyó és 50 kicsi a csomagban.

   
  620 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 500 Ft Raktáron

  Egy szórakoztató és gyors játék gyerekeknek, amelyben megmentik az áldozatokat a cápától. Próbáljon meg minél több tengeri élőlényt megmenteni! Hogy megmentse őket, sietnie kell, mielőtt a cápa összecsukja az állkapcsát. Sosem lehet előre tudni, hogy a cápa mikor fog felugrani és harapni. A kocka dönti el, melyik tengeri állatot kell megmentenie. Az nyer,...

   
  7 500 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 100 Ft Raktáron

  Készíts kiegészítőt betűkből és különböző formákból. Az egyes elemek összekapcsolhatók.

   
  1 100 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 900 Ft Raktáron

  A Penguin on ice egyike azoknak a társasjátékoknak, ahol igazán sok a móka, nincsenek bonyolult szabályok és csalni közben szinte lehetetlen. Szórakoztató, kortól függetlenül. A megfelelő stratégiáról szól, amelynek segítségével a lehető legtovább tarthatja a pingvint a jégen.

   
  1 900 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 580 Ft Raktáron

  Ki ne ismerné a klasszikus dominót, a téglalap alakú testeket, amelyek felekre vannak osztva, és mindkét felükben egy bizonyos ponttal vannak jelölve, hasonlóan egy játékkockához. Minden számpár csak egyszer fordul elő, a játékos úgy illeszti egymáshoz a dominókat, hogy a megható felek számai megegyezzenek. Fadobozba csomagolva.

   
  1 580 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 780 Ft Raktáron

  Tematikus játék, amelyet minden társaságban értékelni fog. Nem kell kirakni a rubikkockát, de logikus gondolkodásra és jó felfogásra van szükség.

   
  4 780 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 15 darab 2 napon belüli postázással
 • 780 Ft Raktáron

  Játssza a kedvenc kockajátékját, amelynek célja a legmagasabb pontszám elérése. A kocka szett sok más játékhoz használható . A csomag 6 kockát tartalmaz.

   
  780 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 6 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 780 Ft Raktáron

  Klasszikus, 32 darabos egyfejű kártya szett. Ez a világszerte ismert kártyajáték, nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is remek játékélményt és szórakozást nyújt.

   
  780 Ft
  10 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 780 Ft Raktáron

  A Találd ki, hogy ki vagyok egy szórakoztató játék az egész család számára. Annyira egyszerű, és egész este játszhat vele. A csomagban több kártya található állatokkal, dolgokkal vagy élelmiszerekkel, amelyek angol nyelven vannak kiírva.

   
  4 780 Ft
  100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 580 Ft Raktáron

  Legendás Bolhák társasjáték a cseh Rappa gyártótól. Az Ön feladata a játékban az, hogy az összes kis bolhát a nagy bolha segítségével a doboz rekeszeibe juttassa. A csomag 4 különböző színű lapocskát tartalmaz, mindegyikből 5 kicsit és 1 nagyot.

   
  1 580 Ft
  11 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 420 Ft Raktáron

  Peppával vagy Péterrel játszani? A közkedvelt Peppa malaccal díszített Fekete Péter kártyának hála nem kell választani. A szabályok ugyanazok, amelyekre gyerekkorából is emlékszik. A kárytajáték 4 éves kortól alkalmas, aki szeretné mókás formában edzeni memóriáját és kommunikációs képességeit. A csomagolás 25 darab kártyát és használati útmutatást...

   
  1 420 Ft
  9 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 700 Ft Raktáron

  Közkedvelt Logic játék a Rappa cseh gyártótól. A tető alatt lévő játékosnak egy kombinációt kell létrehoznia az öt színes cövekből és a másik játékosnak 10 próbálkozása van annak felfedezésére. Minden egyes körben megtudhatja, mennyi cövek van a megfelelő pozícióban elhelyezve.

   
  2 700 Ft
  5 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 260 Ft Raktáron

  Interaktív játék, arckifejezéseket tartalmazó kártyákkal, 1-4 személy számára. Ez a társasjáték változó kockákkal segít ösztönözni a gyermekek képzeletét, koordinációs képességét, elősegíti a logikus gondolkodást, javítja a gyermekek gyakorlati készségeit. A csomag 12 négyzet alakú nyomtatott modellt és 50 kihívókártyát tartalmaz, változó arcokkal.

   
  5 260 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 780 Ft Raktáron

  Színes társasjáték az egész családnak, melyben megvannak az alapok egy ötödölő játékhoz és a népszerű AZ TV kvízhez. Meg tudja határozni azt a lépést, amellyel a legtöbb labdát gyűjtheti össze? Szórakoztató és kifinomult játék, amellyel a gyerekek gyakorolják a különböző színek érzékelésének képességét és gyakorolják logikus gondolkodásukat.

   
  4 780 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 220 Ft Raktáron

  Lenyűgöző műanyag dominó, amelyeken Zdeněk Smetana népszerű meséinek szereplőinek motívumai találhatók - Rákosníček, Moha és Páfrány, A kis boszorkány stb. A dominó egy logikai játék, amely minden korosztálynak alkalmas. Mókás és játékos formában fejleszti a logikai gondolkodást.

   
  2 220 Ft
  27 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 780 Ft Raktáron

  Kártya készlet 3 kockával.

   
  780 Ft
  7 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 220 Ft Raktáron

  A készlet 2 játékot tartalmaz, amelyek cselekménye a herceg útja, akinek a feladata a hercegnő kiszabadítása. A hosszú és nehéz zarándokutakon jó lények, például törpék, öregasszonyok és különféle állatok segítenek neki a gonosz sárkány, sas és rablók elleni harcban.

   
  2 220 Ft
  23 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 060 Ft Raktáron

  A közkedvelt mikádó játékot az emberek már majdnem 100 éve ismerik világszerte. Ez a játék pálcákat tartalmazó szett a cseh Rappa gyártótól biztosan leköti gyermekeit és lehet, hogy felidézi Önben a saját gyermekkorát.

   
  2 060 Ft
  39 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 260 Ft Raktáron

  Gyermekkártyák a Fekete Péter nevű játékhoz, Zdeněk Miler illusztrátor kisvakond képeivel. A doboz részletes utasításokat is tartalmaz, a kártyák hátulja kissé érdes a jobb kezelhetőség érdekében.

   
  1 260 Ft
  11 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 980 Ft Raktáron

  Családi játék, amely a gyorsaságra, a figyelmességre és a reflexekre irányul! 5 játék 1-ben! A Dobble 50 különböző szimbólumot, 55 kártyát és kártyánként 8 szimbólumot jelent. Két kártyán csak egy szimbólum közös. Cseh és szlovák nyelvű. Páratlan szórakozást nyújt. A játékszabályoknál összesen 5 játék leírását találja meg, amelyek szabályai egyszerűek...

   
  7 980 Ft
  7 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 900 Ft Raktáron

  Ki nevet a végén? és Erdei verseny játékok. Ez a két játék extra nagy kivitelű, a csomagolásban 5 cm méretű fa figurákat és nagy fa kockát talál. A figurák a legkisebb kezekkel, valamint az idősek kezével is kényelmesen megfoghatóak. A játék kétoldalas játéktervet, 12 fa figurát, fa kockát és használati útmutatót tartalmaz.

   
  5 900 Ft
  3 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 100 Ft Raktáron

  Társasjáték, ahol a gyerekek játékosan képzik a memóriájukat. A játék a szétvágás után 32 képpárból áll. Pexeso 32 pár hercegnők képével.

   
  1 100 Ft
  63 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 420 Ft Raktáron

  A füzetben lévő pexeso 64 kártyát tartalmaz, dobozban és kivágható és elrakható, 4 lappal kifestésre.

   
  1 420 Ft
  27 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 740 Ft Raktáron

  A Rendőrök egy logikai társasjátékok készlete, amely 40 osztott kártyát tartalmaz. Ezek a kártyák 3 alapjáték összetevőit alkotják. A játékok bővítik a gyermekek tudását, logikus ítélőképességét és gondolkodását.

   
  1 740 Ft
  39 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 020 Ft Raktáron

  Adjon teret a kíváncsiságának, ragyogjon és tanuljon valamit egy szórakoztató játék során. Az AZ Kvíz Junior szabályai az AZ Kvízen alapulnak. A felnőttek és a gyerekek nemcsak tudásukat, hanem stratégiai készségeiket is fejlesztik. A játék Csehországban készült, 10 éves kortól alkalmas. A csomag 1 játéktáblát, 36 zsetont, 60 kártyát (360 eredeti...

   
  7 020 Ft
  7 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 980 Ft Raktáron

  A népszerű Dobble társasjáték az állatkertből ismert szimbólumokkal és állatokkal érkezik! Ez a játék a gyorsaságra, az észlelésre és a reflexekre fókuszál. A játékosok két azonos szimbólumot keresnek a kártyákon a játékok különböző változataiban. A kártyák kerek formáját és az egyszerű, pár másodpercen belül megérthető játékszabályokat is megkedveli majd.

   
  7 980 Ft
  4 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 420 Ft Raktáron

  Pexeso füzet Kisvakond és a cinege 6,6 x 6,6 cm-es maxi kártyákkal - a hátlapon van egy kivágható doboz a kivágott kártyák tárolására. Ez a méret és anyag lehetővé teszi, hogy még a legkisebb játékosoknak is könnyen kezelhetők és olvashatóak legyenek az egyes képek, így könnyen megjegyezhetők. A pexeso játék elve két azonos kártya keresése. A termék a...

   
  1 420 Ft
  2 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 660 Ft Raktáron

  Klasszikus dominó, amely 55 db 20 x 40 mm méretű követ tartalmaz egy szép, tetszetős, kemény papírdobozban.

   
  3 660 Ft
  4 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 100 Ft Raktáron

  Társasjáték, amellyel a gyerekek játékos formában edzik az emlékezetüket. A játék a szétvágás után 32, építőmunkásokat és gépeket ábrázoló képpárból áll.

   
  1 100 Ft
  66 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 740 Ft Raktáron

  Az Építőmunkás egy logikai társasjátékok készlete, amely 40 osztott kártyát tartalmaz. Ezek a kártyák 3 alapjáték összetevőit alkotják. A játékok bővítik a gyermekek tudását, logikus ítélőképességét és gondolkodását.

   
  1 740 Ft
  25 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 900 Ft Raktáron

  A dobozban lévő pexeso összesen 64 kártyát tartalmaz, tehát 32 párt. A dobozon szalag található, amelyet kényelmesen tud fogni a kis gyerekkéz. A pexeso a memóriajátékok közé tartozik, amelyek támogatja a koncentrációt.

   
  1 900 Ft
  6 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 100 Ft Raktáron

  Társasjáték, amellyel a gyerekek játékos formában edzik az emlékezetüket. A játék a szétvágás után 32 képpárból áll.

   
  1 100 Ft
  17 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 100 Ft Raktáron

  Társasjáték, amellyel a gyerekek játékos formában edzik az emlékezetüket. A játék a szétvágás után 32, rendőröket ábrázoló képpárból áll.

   
  1 100 Ft
  85 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 6 860 Ft Raktáron

  Társasjáték szavakkal, amelyek úgy alakulnak, mint egy keresztrejtvényben. Az egyes betűket a játéktáblán lévő szavak összeállítására használja. Minden betűnek megvan a maga pontértéke. A játékosok feladata, hogy betűiket kombinációkba rakják és a játéktáblán olyan helyekre helyezzék el, hogy minél több pontot kapjanak. A játék a memóriát, a gondolkodást...

   
  6 860 Ft
  6 darab 3-5 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 38 a 38 tételből