Játékok

Játékok

A társasjátékok nem csak a gyerekek, de a szülők számára is felettébb szórakoztatóak lehetnek. Fedezze fel a különféle társasjátékokat amelyek fejlesztik a logikai gondolkodást és mellette a gyermekek egyéb készségeit. Választhat játékkártyák, kockák, dominó és retro játékok közül. Pihentetőbb játékok gyanánt válogasson az autók, játékbabák vagy plüssálatok közül.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből
 • Megvásárolta 220 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  4 150 Ft Raktáron

  A Twister az összegabalyodás játéka! Rugalmasság, mozgékonyság, kitartás! Ezekre a tulajdonságokra lesz szükséged, hogy Te legyél a Twister bajnoka! Mennyire erősek a végtagjaid?

   
  4 150 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 31 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  1 100 Ft Raktáron

  Klasszikus, szórakoztató dominó képekkel gyerekeknek. A csomag összesen 28 dominó darabból áll, egyszerű motívumokkal, az egyszerű játékért.

   
  1 100 Ft
  48 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 38 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  680 Ft Raktáron

  Klasszikus, 32 darabos egyfejű kártya szett. Ez a világszerte ismert kártyajáték, nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is remek játékélményt és szórakozást nyújt.

   
  680 Ft
  33 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 51 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  820 Ft Raktáron

  Fekete Péter kártyajáték Jégvarázs motívummal a Dino Toys gyártótól, mely elszórakoztat mindenkit! 25 kártyát tartalmaz, 12 párba rendezve és egy Fekete Pétert. Legalább 3 játékos számára, használati utasítás a csomagban.

   
  820 Ft
  6 darab 2 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből