Játékok

Játékok

A társasjátékok nem csak a gyerekek, de a szülők számára is felettébb szórakoztatóak lehetnek. Fedezze fel a különféle társasjátékokat amelyek fejlesztik a logikai gondolkodást és mellette a gyermekek egyéb készségeit. Választhat játékkártyák, kockák, dominó és retro játékok közül. Pihentetőbb játékok gyanánt válogasson az autók, játékbabák vagy plüssálatok közül.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 28 a 28 tételből
 • 6 380 Ft Raktáron

  Ha nosztalgiára vágyik, vagy szeretné megmutatni gyermekeinek, hogyan néztek ki a játékok néhány évvel ezelőtt, akkor ez a konzol pontosan Önnek való. A Sup GameBox digitális játékkonzol 400 retró játékot rejt magában, amelyek közül nem hiányzik a jól ismert Super Mario. Méreteinek köszönhetően könnyen elfér a táskájában, zsebében vagy hátizsákjában, sőt...

  Választható 5x Szín
  6 380 Ft
  Választható 5x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  64 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 300 Ft Raktáron

  A Twister társasjáték szó szerint összecsomózza a testét, és összekeveri a játékostársaiéval. Jobb kéz a kékre, bal láb a zöldre? És ez még csak a kezdet! A Twister játéknál soha nem hiányzik egy jó adag nevetés és jó hangulat. A játék felnőttek és gyermekek számára egyaránt alkalmas, és remek, szórakozással teli légkört teremthet mind a családi...

   
  4 300 Ft
  19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 780 Ft Raktáron

  Nagyszerű asztali foci, amely a sport minden kis és nagy szerelmesének szuper szórakozásként szolgál! A játéknak ez a nem hagyományos, de nem kevésbé praktikus változata két játékos számára készült, vezérlése nagyon egyszerű, és kis méretének köszönhetően nem kell nagy hely a játékhoz. Ezenkívül összecsukható, így játék után sehol sem lesz útban. Mérete...

   
  4 780 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 780 Ft Raktáron

  Játék, amely garantáltan szórakoztatja az egész családot! A játék bekapcsolása után a légnyomás öt golyót emel fel. Az a személy, aki a legtöbb célt eltalálja, az lesz a győztes! A golyók különböző magasságokban repülnek fel-le, így nehéz eltalálni. Ön is részt vesz ebben a kihívásban?

   
  8 780 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 100 Ft Raktáron

  Készíts kiegészítőt betűkből és különböző formákból. Az egyes elemek összekapcsolhatók.

   
  1 100 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 6 380 Ft Raktáron

  Egy szórakoztató és gyors játék gyerekeknek, amelyben megmentik az áldozatokat a cápától. Próbáljon meg minél több tengeri élőlényt megmenteni! Hogy megmentse őket, sietnie kell, mielőtt a cápa összecsukja az állkapcsát. Sosem lehet előre tudni, hogy a cápa mikor fog felugrani és harapni. A kocka dönti el, melyik tengeri állatot kell megmentenie. Az nyer,...

   
  6 380 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 060 Ft Raktáron

  A Penguin on ice egyike azoknak a társasjátékoknak, ahol igazán sok a móka, nincsenek bonyolult szabályok és csalni közben szinte lehetetlen. Szórakoztató, kortól függetlenül. A megfelelő stratégiáról szól, amelynek segítségével a lehető legtovább tarthatja a pingvint a jégen.

   
  2 060 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 260 Ft Raktáron

  Ki ne ismerné a klasszikus dominót, a téglalap alakú testeket, amelyek felekre vannak osztva, és mindkét felükben egy bizonyos ponttal vannak jelölve, hasonlóan egy játékkockához. Minden számpár csak egyszer fordul elő, a játékos úgy illeszti egymáshoz a dominókat, hogy a megható felek számai megegyezzenek. Fadobozba csomagolva.

   
  1 260 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 780 Ft Raktáron

  Játssza a kedvenc kockajátékját, amelynek célja a legmagasabb pontszám elérése. A kocka szett sok más játékhoz használható . A csomag 6 kockát tartalmaz.

   
  780 Ft
  21 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 540 Ft Raktáron
  Újdonság

  A szórakoztató krokodil a fogorvosnál játék nemcsak gyerekeknek szól. Játssza, hogy egy igazi fogorvos és próbálja meg kideríteni, hogy melyik fog beteg. Izgalmas játék, amelyben a játékosok fokozatosan nyomkodják a krokodil fogait, amíg meg nem találják a fájó fogat. Amikor megérinti a fájó fogat, gyorsan ki kell húznia a kezét, mert a krokodil...

   
  2 540 Ft
  24 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 700 Ft Raktáron

  Közkedvelt Logic játék a Rappa cseh gyártótól. A tető alatt lévő játékosnak egy kombinációt kell létrehoznia az öt színes cövekből és a másik játékosnak 10 próbálkozása van annak felfedezésére. Minden egyes körben megtudhatja, mennyi cövek van a megfelelő pozícióban elhelyezve.

   
  2 700 Ft
  24 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 780 Ft Raktáron

  A Találd ki, hogy ki vagyok egy szórakoztató játék az egész család számára. Annyira egyszerű, és egész este játszhat vele. A csomagban több kártya található állatokkal, dolgokkal vagy élelmiszerekkel, amelyek angol nyelven vannak kiírva.

   
  4 780 Ft
  100+ darab 7-9 napon belüli postázással
 • 620 Ft Raktáron

  Kártya készlet 3 kockával.

   
  620 Ft
  9 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 060 Ft Raktáron

  Lenyűgöző műanyag dominó, amelyeken Zdeněk Smetana népszerű meséinek szereplőinek motívumai találhatók - Rákosníček, Moha és Páfrány, A kis boszorkány stb. A dominó egy logikai játék, amely minden korosztálynak alkalmas. Mókás és játékos formában fejleszti a logikai gondolkodást.

   
  2 060 Ft
  14 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 260 Ft Raktáron

  Gyermekkártyák a Fekete Péter nevű játékhoz, Zdeněk Miler illusztrátor kisvakond képeivel. A doboz részletes utasításokat is tartalmaz, a kártyák hátulja kissé érdes a jobb kezelhetőség érdekében.

   
  1 260 Ft
  14 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 980 Ft Raktáron

  Családi játék, amely a gyorsaságra, a figyelmességre és a reflexekre irányul! 5 játék 1-ben! A Dobble 50 különböző szimbólumot, 55 kártyát és kártyánként 8 szimbólumot jelent. Két kártyán csak egy szimbólum közös. Cseh és szlovák nyelvű. Páratlan szórakozást nyújt. A játékszabályoknál összesen 5 játék leírását találja meg, amelyek szabályai egyszerűek...

   
  7 980 Ft
  27 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 580 Ft Raktáron

  Klasszikus, szórakoztató dominó képekkel gyerekeknek. A csomag összesen 28 dominó darabból áll, egyszerű motívumokkal, az egyszerű játékért.

   
  1 580 Ft
  53 darab 5-7 napon belüli postázással
 • 5 900 Ft Raktáron

  Ki nevet a végén? és Erdei verseny játékok. Ez a két játék extra nagy kivitelű, a csomagolásban 5 cm méretű fa figurákat és nagy fa kockát talál. A figurák a legkisebb kezekkel, valamint az idősek kezével is kényelmesen megfoghatóak. A játék kétoldalas játéktervet, 12 fa figurát, fa kockát és használati útmutatót tartalmaz.

   
  5 900 Ft
  3 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 100 Ft Raktáron

  Társasjáték, ahol a gyerekek játékosan képzik a memóriájukat. A játék a szétvágás után 32 képpárból áll. Pexeso 32 pár hercegnők képével.

   
  1 100 Ft
  30 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 420 Ft Raktáron

  A füzetben lévő pexeso 64 kártyát tartalmaz, dobozban és kivágható és elrakható, 4 lappal kifestésre.

   
  1 420 Ft
  16 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 740 Ft Raktáron

  A Rendőrök egy logikai társasjátékok készlete, amely 40 osztott kártyát tartalmaz. Ezek a kártyák 3 alapjáték összetevőit alkotják. A játékok bővítik a gyermekek tudását, logikus ítélőképességét és gondolkodását.

   
  1 740 Ft
  33 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 980 Ft Raktáron

  A népszerű Dobble társasjáték az állatkertből ismert szimbólumokkal és állatokkal érkezik! Ez a játék a gyorsaságra, az észlelésre és a reflexekre fókuszál. A játékosok két azonos szimbólumot keresnek a kártyákon a játékok különböző változataiban. A kártyák kerek formáját és az egyszerű, pár másodpercen belül megérthető játékszabályokat is megkedveli majd.

   
  7 980 Ft
  8 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 260 Ft Raktáron

  Pexeso füzet Kisvakond és a cinege 6,6 x 6,6 cm-es maxi kártyákkal - a hátlapon van egy kivágható doboz a kivágott kártyák tárolására. Ez a méret és anyag lehetővé teszi, hogy még a legkisebb játékosoknak is könnyen kezelhetők és olvashatóak legyenek az egyes képek, így könnyen megjegyezhetők. A pexeso játék elve két azonos kártya keresése. A termék a...

   
  1 260 Ft
  11 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 660 Ft Raktáron

  Klasszikus dominó, amely 55 db 20 x 40 mm méretű követ tartalmaz egy szép, tetszetős, kemény papírdobozban.

   
  3 660 Ft
  4 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 100 Ft Raktáron

  Társasjáték, amellyel a gyerekek játékos formában edzik az emlékezetüket. A játék a szétvágás után 32, építőmunkásokat és gépeket ábrázoló képpárból áll.

   
  1 100 Ft
  21 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 740 Ft Raktáron

  Az Építőmunkás egy logikai társasjátékok készlete, amely 40 osztott kártyát tartalmaz. Ezek a kártyák 3 alapjáték összetevőit alkotják. A játékok bővítik a gyermekek tudását, logikus ítélőképességét és gondolkodását.

   
  1 740 Ft
  55 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 100 Ft Raktáron

  Társasjáték, amellyel a gyerekek játékos formában edzik az emlékezetüket. A játék a szétvágás után 32 képpárból áll.

   
  1 100 Ft
  47 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 100 Ft Raktáron

  Társasjáték, amellyel a gyerekek játékos formában edzik az emlékezetüket. A játék a szétvágás után 32, rendőröket ábrázoló képpárból áll.

   
  1 100 Ft
  66 darab 3-5 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 28 a 28 tételből