Játékok

Játékok

A társasjátékok nem csak a gyerekek, de a szülők számára is felettébb szórakoztatóak lehetnek. Fedezze fel a különféle társasjátékokat amelyek fejlesztik a logikai gondolkodást és mellette a gyermekek egyéb készségeit. Választhat játékkártyák, kockák, dominó és retro játékok közül. Pihentetőbb játékok gyanánt válogasson az autók, játékbabák vagy plüssálatok közül.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 35 a 35 tételből
 • 6 434 Ft Raktáron

  Ha nosztalgiára vágyik, vagy szeretné megmutatni gyermekeinek, hogyan néztek ki a játékok néhány évvel ezelőtt, akkor ez a konzol pontosan Önnek való. A Sup GameBox digitális játékkonzol 400 retró játékot rejt magában, amelyek közül nem hiányzik a jól ismert Super Mario. Méreteinek köszönhetően könnyen elfér a táskájában, zsebében vagy hátizsákjában, sőt...

  Választható 5x Szín
  6 434 Ft
  Választható 5x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 720 Ft Raktáron

  A Twister társasjáték szó szerint összecsomózza a testét, és összekeveri a játékostársaiéval. Jobb kéz a kékre, bal láb a zöldre? És ez még csak a kezdet! A Twister játéknál soha nem hiányzik egy jó adag nevetés és jó hangulat. A játék felnőttek és gyermekek számára egyaránt alkalmas, és remek, szórakozással teli légkört teremthet mind a családi...

   
  4 720 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 250 Ft Raktáron

  Nagyszerű asztali foci, amely a sport minden kis és nagy szerelmesének szuper szórakozásként szolgál! A játéknak ez a nem hagyományos, de nem kevésbé praktikus változata két játékos számára készült, vezérlése nagyon egyszerű, és kis méretének köszönhetően nem kell nagy hely a játékhoz. Ezenkívül összecsukható, így játék után sehol sem lesz útban. Mérete...

   
  5 250 Ft
  25 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 10 510 Ft Raktáron

  Játék, amely garantáltan szórakoztatja az egész családot! A játék bekapcsolása után a légnyomás öt golyót emel fel. Az a személy, aki a legtöbb célt eltalálja, az lesz a győztes! A golyók különböző magasságokban repülnek fel-le, így nehéz eltalálni. Ön is részt vesz ebben a kihívásban?

   
  10 510 Ft
  23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 040 Ft Raktáron

  Klasszikus üveggolyó szett szivárvánnyal díszítve - 1 nagy golyó és 50 kicsi a csomagban.

   
  1 040 Ft
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 720 Ft Raktáron

  Színes társasjáték az egész családnak, melyben megvannak az alapok egy ötödölő játékhoz és a népszerű AZ TV kvízhez. Meg tudja határozni azt a lépést, amellyel a legtöbb labdát gyűjtheti össze? Szórakoztató és kifinomult játék, amellyel a gyerekek gyakorolják a különböző színek érzékelésének képességét és gyakorolják logikus gondolkodásukat.

   
  4 720 Ft
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 250 Ft Raktáron

  Egy szórakoztató és gyors játék gyerekeknek, amelyben megmentik az áldozatokat a cápától. Próbáljon meg minél több tengeri élőlényt megmenteni! Hogy megmentse őket, sietnie kell, mielőtt a cápa összecsukja az állkapcsát. Sosem lehet előre tudni, hogy a cápa mikor fog felugrani és harapni. A kocka dönti el, melyik tengeri állatot kell megmentenie. Az nyer,...

   
  5 250 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 390 Ft Raktáron

  Készíts kiegészítőt betűkből és különböző formákból. Az egyes elemek összekapcsolhatók.

   
  1 390 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 620 Ft Raktáron

  A Penguin on ice egyike azoknak a társasjátékoknak, ahol igazán sok a móka, nincsenek bonyolult szabályok és csalni közben szinte lehetetlen. Szórakoztató, kortól függetlenül. A megfelelő stratégiáról szól, amelynek segítségével a lehető legtovább tarthatja a pingvint a jégen.

   
  2 620 Ft
  21 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 740 Ft Raktáron

  A szórakoztató krokodil a fogorvosnál játék nemcsak gyerekeknek szól. Játssza, hogy egy igazi fogorvos és próbálja meg kideríteni, hogy melyik fog beteg. Izgalmas játék, amelyben a játékosok fokozatosan nyomkodják a krokodil fogait, amíg meg nem találják a fájó fogat. Amikor megérinti a fájó fogat, gyorsan ki kell húznia a kezét, mert a krokodil...

   
  1 740 Ft
  27 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 040 Ft Raktáron

  Játssza a kedvenc kockajátékját, amelynek célja a legmagasabb pontszám elérése. A kocka szett sok más játékhoz használható . A csomag 6 kockát tartalmaz.

   
  1 040 Ft
  18 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 220 Ft Raktáron

  Klasszikus, 32 darabos egyfejű kártya szett. Ez a világszerte ismert kártyajáték, nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is remek játékélményt és szórakozást nyújt.

   
  1 220 Ft
  23 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 8 760 Ft Raktáron

  Az asztali rugós foci a kis focisták, de az egész család kedvelt játéka. A műanyag pályán 22 játékos, 2 kapu, 1 labda, 2 zászlórúd és egy gólszámláló található. Ezzel a focival 100%-ban ámulatba ejti majd barátait. Szóval jó szórakozást és szenzációs mérkőzést!

   
  8 760 Ft
  2 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 740 Ft Raktáron

  Legendás Bolhák társasjáték a cseh Rappa gyártótól. Az Ön feladata a játékban az, hogy az összes kis bolhát a nagy bolha segítségével a doboz rekeszeibe juttassa. A csomag 4 különböző színű lapocskát tartalmaz, mindegyikből 5 kicsit és 1 nagyot.

   
  1 740 Ft
  52 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 140 Ft Raktáron

  Torpedó társasjáték, amelyet feltehetően mindenki ismer gyerekkorából. A cseh Rappa gyártó játékának lényege, hogy meg kell keresni, hol találhatóak az ellenfél hajói és meg kell semmisíteni őket. 

   
  3 140 Ft
  5 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 140 Ft Raktáron

  Közkedvelt Logic játék a Rappa cseh gyártótól. A tető alatt lévő játékosnak egy kombinációt kell létrehoznia az öt színes cövekből és a másik játékosnak 10 próbálkozása van annak felfedezésére. Minden egyes körben megtudhatja, mennyi cövek van a megfelelő pozícióban elhelyezve.

   
  3 140 Ft
  8 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 570 Ft Raktáron

  Peppával vagy Péterrel játszani? A közkedvelt Peppa malaccal díszített Fekete Péter kártyának hála nem kell választani. A szabályok ugyanazok, amelyekre gyerekkorából is emlékszik. A kárytajáték 4 éves kortól alkalmas, aki szeretné mókás formában edzeni memóriáját és kommunikációs képességeit. A csomagolás 25 darab kártyát és használati útmutatást...

   
  1 570 Ft
  9 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 440 Ft Raktáron

  A közkedvelt mikádó játékot az emberek már majdnem 100 éve ismerik világszerte. Ez a játék pálcákat tartalmazó szett a cseh Rappa gyártótól biztosan leköti gyermekeit és lehet, hogy felidézi Önben a saját gyermekkorát.

   
  2 440 Ft
  16 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 440 Ft Raktáron

  A készlet 2 játékot tartalmaz, amelyek cselekménye a herceg útja, akinek a feladata a hercegnő kiszabadítása. A hosszú és nehéz zarándokutakon jó lények, például törpék, öregasszonyok és különféle állatok segítenek neki a gonosz sárkány, sas és rablók elleni harcban.

   
  2 440 Ft
  39 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 740 Ft Raktáron

  Gyermekkártyák a Fekete Péter nevű játékhoz, Zdeněk Miler illusztrátor kisvakond képeivel. A doboz részletes utasításokat is tartalmaz, a kártyák hátulja kissé érdes a jobb kezelhetőség érdekében.

   
  1 740 Ft
  18 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 570 Ft Raktáron

  A füzetben lévő pexeso 64 kártyát tartalmaz, dobozban és kivágható és elrakható, 4 lappal kifestésre.

   
  1 570 Ft
  21 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 8 230 Ft Raktáron

  Családi játék, amely a gyorsaságra, a figyelmességre és a reflexekre irányul! 5 játék 1-ben! A Dobble 50 különböző szimbólumot, 55 kártyát és kártyánként 8 szimbólumot jelent. Két kártyán csak egy szimbólum közös. Cseh és szlovák nyelvű. Páratlan szórakozást nyújt. A játékszabályoknál összesen 5 játék leírását találja meg, amelyek szabályai egyszerűek...

   
  8 230 Ft
  5 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 000 Ft Raktáron

  Ki nevet a végén? és Erdei verseny játékok. Ez a két játék extra nagy kivitelű, a csomagolásban 5 cm méretű fa figurákat és nagy fa kockát talál. A figurák a legkisebb kezekkel, valamint az idősek kezével is kényelmesen megfoghatóak. A játék kétoldalas játéktervet, 12 fa figurát, fa kockát és használati útmutatót tartalmaz.

   
  7 000 Ft
  Utolsó darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 570 Ft Raktáron

  Társasjáték, ahol a gyerekek játékosan képzik a memóriájukat. A játék a szétvágás után 32 képpárból áll. Pexeso 32 pár hercegnők képével.

   
  1 570 Ft
  83 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 740 Ft Raktáron

  Pexeso füzet Kisvakond és a cinege 6,6 x 6,6 cm-es maxi kártyákkal - a hátlapon van egy kivágható doboz a kivágott kártyák tárolására. Ez a méret és anyag lehetővé teszi, hogy még a legkisebb játékosoknak is könnyen kezelhetők és olvashatóak legyenek az egyes képek, így könnyen megjegyezhetők. A pexeso játék elve két azonos kártya keresése. A termék a...

   
  1 740 Ft
  6 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 090 Ft Raktáron

  A Rendőrök egy logikai társasjátékok készlete, amely 40 osztott kártyát tartalmaz. Ezek a kártyák 3 alapjáték összetevőit alkotják. A játékok bővítik a gyermekek tudását, logikus ítélőképességét és gondolkodását.

   
  2 090 Ft
  28 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 440 Ft Raktáron

  A dobozban lévő pexeso összesen 64 kártyát tartalmaz, tehát 32 párt. A dobozon szalag található, amelyet kényelmesen tud fogni a kis gyerekkéz. A pexeso a memóriajátékok közé tartozik, amelyek támogatja a koncentrációt.

   
  2 440 Ft
  3 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 570 Ft Raktáron

  Társasjáték, amellyel a gyerekek játékos formában edzik az emlékezetüket. A játék a szétvágás után 32 képpárból áll.

   
  1 570 Ft
  9 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 570 Ft Raktáron

  Társasjáték, amellyel a gyerekek játékos formában edzik az emlékezetüket. A játék a szétvágás után 32, építőmunkásokat és gépeket ábrázoló képpárból áll.

   
  1 570 Ft
  20 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 090 Ft Raktáron

  Az Építőmunkás egy logikai társasjátékok készlete, amely 40 osztott kártyát tartalmaz. Ezek a kártyák 3 alapjáték összetevőit alkotják. A játékok bővítik a gyermekek tudását, logikus ítélőképességét és gondolkodását.

   
  2 090 Ft
  27 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 970 Ft Raktáron

  Inkább aktiv típus és nem érdekli a napozás a napozóágyon vagy a pancsolás a vízben? Űzze el az unalmat ezzel a strandra való ping pong készlettel! A csomagban 2 fa ütő és 1 labda van. Az ütő mérete kb 37,5 x 19 x 0,6 cm.

   
  2 970 Ft
  44 darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 390 Ft Raktáron

  Fekete Péter Bolek és Lolek motívummal! A játék 25 kártyából áll, amelyek 12 párra vannak osztva, és mindegyik pár azonos karakterrel van jelölve. Csak egy kártya különbözik a többitől, ez pedig a Fekete Péter. A győztes az lesz, aki a párokat a leghamarabb rakja ki. A vesztes az, akinek a Fekete Péter maradt a kezében. A játékban legalább 2 játékos vehet...

   
  1 390 Ft
  29 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 570 Ft Raktáron

  Társasjáték, amellyel a gyerekek játékos formában edzik az emlékezetüket. A játék a szétvágás után 32, rendőröket ábrázoló képpárból áll.

   
  1 570 Ft
  25 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 900 Ft Raktáron

  A Pexeso kreatív módon tanítja a gyerekeket új ismeretekre egy kicsit más módon. A párok párosítása során a gyerekek megtanulják az állatokat a kölykükkel társítani. A Rappa készlet 20 játékkártyát tartalmaz.

   
  4 900 Ft
  6 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 900 Ft Raktáron

  A Pexeso kreatív módon tanítja a gyerekeket új ismeretekre egy kicsit más módon. A párok párosítása során a gyerekek megtanulják a közlekedési eszközöket sajátosságaikkal, funkcióikkal társítani. A Rappa készlet 20 játékkártyát tartalmaz.

   
  4 900 Ft
  5 darab 3-5 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 35 a 35 tételből