Játékok vízbe

Leértékelések

Játékok vízbe

Ebben a kategóriában olyan játékok közül válogathat, amelyek a medencében vagy a kádban való fürdést még kellemesebbé teszik a legfiatalabb és az idősebb gyermekek számára is. A szórakoztató, gyerekeknek szánt felfújható játékok mellett az úszáshoz szánt biztonsági segédeszközöket is kínálunk - felfújható gyűrűket és karúszókat, amelyektől a gyermekek még nagyobb biztonságban érzik magukat úszás közben. Szintén érdekesek lehetnek a szabadtéri és a homokozó játékok is.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 14 a 14 tételből
 • 2 990 Ft-tól Raktáron

  Aranyos vízi játék, amely minden kisbabát megmosolyogtat! A játék vízfelületre helyezésével a fényhatások aktiválódnak és elkezd vizet permetezni. AAA elemekkel működik, mérete 7 x 9,7 cm, 3 éves kortól alkalmas.

  Választható 2x Szín
  2 990 Ft-tól
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  35 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 740 Ft Raktáron

  A nagyszerű fürdőt még a legkisebbek is élvezni fogják! Ezzel a gyönyörű napraforgó alakú zuhanyzóval minden fürdés szórakoztató lesz. A zuhany mechanikus elven működik. A gomb megnyomása után felszívja a vizet, majd permetezni kezdi. A napraforgó tapadókorongokkal van felszerelve, amelyeknek köszönhetően könnyen csatlakoztatható a fürdő falához vagy a...

   
  3 740 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 940 Ft Raktáron

  Négy aranyos színes kis játék, melyek ideális szórakozást nyújtanak a gyerekeknek a kádba vagy a medencébe.

   
  1 940 Ft
  74 darab 5-7 napon belüli postázással
 • 2 240 Ft Raktáron

  Szervezzen igazi vízi csatát! Szerezze be ezt a vízipisztolyt és indulhat a szórakozás! A pisztolyok olyan speciálisan vannak kialakítva, hogy már nem kell a csapnál késlekednie, amíg a tartály feltöltődik! Ennek a rendkívüli fegyvernek nincs víztartálya, hanem PET palackokhoz tervezett menet van rajta. Készítsen elő néhány vízzel teli PET palackot, majd...

   
  2 240 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 390 Ft Raktáron

  Öt aranyos színes kis játék, melyek ideális szórakozást nyújtanak a gyerekeknek a kádba vagy a medencébe.

   
  2 390 Ft
  100+ darab 5-7 napon belüli postázással
 • 4 940 Ft Raktáron

  Felfújható ülőke teknős motívummal az Intex cégtől, amely feldobja nyaralását a tenger mellett vagy a medencében! Hozzávetőleges méretei 150 x 127 cm, és kiváló minőségű PVC-ből készült. 3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas.

   
  4 940 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 8 990 Ft Raktáron

  A cseh gyártású Rappa úszógumival garantáltan ragyogni fog a strandon és a tengerparton! A többieknek szó szerint csorogni fog a nyáluk, míg Ön a vízben napozik az édes nyalóka alakú matracon fekve. A matrac mérete kb. 208 x 135 cm és minőségi vynilből készült. A csomagban tapaszokat is talál, ha esetleg kilyukadna az úszógumi.

   
  8 990 Ft
  4 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 8 240 Ft Raktáron

  Ezzel a fantasztikus felfújható matraccal nemcsak ragyogni fog a strandon és a tengerparton. A többieknek szó szerint csurogni fog a nyála, mert ez a matrac egy zacskó burgonyaszirom alakú! A 178 x 140 cm méretű felfújható matrac minőségi PVC-ből készült. Maximális teherbírása 100 kg.

   
  8 240 Ft
  3 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 490 Ft Raktáron

  Felfújható ülőke vízbe, kacsa alakkal a cseh Rappa gyártótól. Színesebbé teszi a tengerparton töltött nyaralást vagy a fürdést a medencében! Minőségi PVC-ből készült.

   
  7 490 Ft
  18 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 10 200 Ft Raktáron

  Az Intex felfújható matraccal garantáltan ragyogni fog a strandon vagy a tengerparton! Másoknak szó szerint csurogni fog a nyála, miközben Ön a vízben napozhat a mennyei hamburger alakú matracon! A matrac mérete kb. 180 x 90 cm és minőségi PVC-ből készült. 

   
  10 200 Ft
  9 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 9 740 Ft Raktáron

  Az Intex felfújható matraccal biztosan ragyogni fog a strandon vagy a tengerparton! A többieknek szó szerint csurogni fog a nyála, miközben Ön a vízben fog napozni a mennyei popcorn alakú matracon! A matrac mérete kb. 178 x 124 cm és minőségi PVC-ből készült.

   
  9 740 Ft
  Utolsó darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 490 Ft Raktáron

  A Rappa felfújható matraccal garantáltan ragyogni fog a strandon és a tengerparton! A többieknek szó szerint csorogni fog a nyáluk, míg Ön a vízben napozik az édes és frissítő fagyi alakú matracon fekve. A matrac mérete kb. 224 x 107 cm és minőségi vynilből készült. A csomagban tapaszokat is talál, ha esetleg kilyukadna a matrac.

   
  7 490 Ft
  3 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 240 Ft Raktáron

  A Rappa matraccal garantáltan ragyogni fog a strandon és a tengerparton! A többieknek szó szerint csorogni fog a nyáluk, míg Ön a vízben napozik a frissítő narancs alakú matracon fekve. A matrac mérete kb. 178 x 85 cm és minőségi vynilből készült. A csomagban tapaszokat is talál, ha esetleg kilyukadna a matrac.

   
  5 240 Ft
  15 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 190 Ft Raktáron

  Élvezze a szórakozást a gyerekekkel ennek a felfújható, spriccelő párnának köszönhetően, amellyel igazi nyári szórakozást nyújt nekik. Nem kell mást tennie, mint felfújni a párnát, csatlakoztatni hozzá kerti locsolócsőt és kezdődhet a móka! A párna erős, puha és nem mérgező PVC-ből készült, átmérője körülbelül 100 cm széles. Alkalmas gyermekeknek 3 éves...

   
  7 190 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 14 a 14 tételből