Játékok vízbe

Leértékelések

Játékok vízbe

Ebben a kategóriában olyan játékok közül válogathat, amelyek a medencében vagy a kádban való fürdést még kellemesebbé teszik a legfiatalabb és az idősebb gyermekek számára is. A szórakoztató, gyerekeknek szánt felfújható játékok mellett az úszáshoz szánt biztonsági segédeszközöket is kínálunk - felfújható gyűrűket és karúszókat, amelyektől a gyermekek még nagyobb biztonságban érzik magukat úszás közben. Szintén érdekesek lehetnek a szabadtéri és a homokozó játékok is.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 9 a 9 tételből
 • 3 250 Ft Raktáron

  Aranyos vízi játék, amely minden kisbabát megmosolyogtat! A játék vízfelületre helyezésével a fényhatások aktiválódnak és elkezd vizet permetezni. AAA elemekkel működik, mérete 7 x 9,7 cm, 3 éves kortól alkalmas.

  Választható 2x Szín
  3 250 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 620 Ft Raktáron

  Ezt a kiváló minőségű felfújható matracot a vízbe különösen a nyári hónapokban a medence mellett fogja értékelni. Kényelmesen lefekhet erre a matracra és szépen lebeghet a vízen. A kamrák között elhelyezett hálónak köszönhetően a teste elmerül a vízben, míg a feje és a lába a víz felett lesz, mert a matrac alátámasztja.

  Választható 2x Szín
  3 620 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  30 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 980 Ft Raktáron

  A nagyszerű fürdőt még a legkisebbek is élvezni fogják! Ezzel a gyönyörű napraforgó alakú zuhanyzóval minden fürdés szórakoztató lesz. A zuhany mechanikus elven működik. A gomb megnyomása után felszívja a vizet, majd permetezni kezdi. A napraforgó tapadókorongokkal van felszerelve, amelyeknek köszönhetően könnyen csatlakoztatható a fürdő falához vagy a...

   
  3 980 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 4 530 Ft Raktáron

  A kádba való tarisznyarák egy olyan játék, amely hasznos lesz mind pancsolást és fürdetést szerető gyerekeknek, mind azoknak, akik nem szeretik a vizet és meg kell barátkozniuk vele. A készlet tapadókorongokat tartalmaz, amelyeknek köszönhetően könnyedén rögzítheti a rákot a csempére a fürdőszobában, kádra, pancsoló medencében vagy más kisgyermekek...

   
  4 530 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 350 Ft Raktáron

  Felfújható úszógumi hawaii virágmotívummal az Intex cégtől, amelyet nem szabad kihagyni a tenger melletti vakáció vagy a medencés úszás közben! Átmérője 91 cm, minőségi PVC-ből készült. A mintát nem lehet kiválasztani, véletlenszerűen küldünk egyet a készlet aktuális rendelkezésre állása szerint.

   
  2 350 Ft
  7 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 530 Ft Raktáron

  A páradús délutánokon valamivel le kell hűtenünk magunkat - mit szól egy játékhoz ezzel a vizes pumpálóval? A pumpáló egyszerű konstrukcióval rendelkezik, 31 cm hosszú és minden elvetemült vízi harcosnak alkalmas!

   
  2 530 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 890 Ft Raktáron

  A kádba való béka egy olyan játék, amely hasznos lesz mind pancsolást és fürdetést szerető gyerekeknek, mind azoknak, akik nem szeretik a vizet és meg kell barátkozniuk vele. A készlet tapadókorongokat tartalmaz, amelyeknek köszönhetően könnyedén rögzítheti a békát a csempére a fürdőszobában, kádra, pancsoló medencében vagy más kisgyermekek számára...

   
  4 890 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 10 890 Ft Raktáron

  Az Intex felfújható matraccal garantáltan ragyogni fog a strandon vagy a tengerparton! Másoknak szó szerint csurogni fog a nyála, miközben Ön a vízben napozhat a mennyei hamburger alakú matracon! A matrac mérete kb. 180 x 90 cm és minőségi PVC-ből készült. 

   
  10 890 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 350 Ft Raktáron

  Intex felfújható ülőke cápa mintával, amely színesebbé teszi a kirándulást a tengerparton vagy a medencében fürdőzést. A kényelmes üléshez két fogantyúja van. Mérete kb. 173 x 107 cm és minőségi PVC-ből készült. 3 éves kortól alkalmas.

   
  6 350 Ft
  24 darab 3-5 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 9 a 9 tételből