Játékok vízbe

Játékok vízbe

Ebben a kategóriában olyan játékok közül válogathat, amelyek a medencében vagy a kádban való fürdést még kellemesebbé teszik a legfiatalabb és az idősebb gyermekek számára is. A szórakoztató, gyerekeknek szánt felfújható játékok mellett az úszáshoz szánt biztonsági segédeszközöket is kínálunk - felfújható gyűrűket és karúszókat, amelyektől a gyermekek még nagyobb biztonságban érzik magukat úszás közben. Szintén érdekesek lehetnek a szabadtéri és a homokozó játékok is.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 10 a 10 tételből
 • 460 Ft Raktáron

  Kilyukadt a matrac, az úszógumi vagy a medence? Nem kell kidobnia, mert ez a tapasz megmenti! Ellenáll a víznek és medencére, csónakra vagy bármilyen PVC-ből készült tárgyra is alkalmas.

   
  460 Ft
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 820 Ft Raktáron

  Aranyos vízi játék, amely minden kisbabát megmosolyogtat! A játék vízfelületre helyezésével a fényhatások aktiválódnak és elkezd vizet permetezni. AAA elemekkel működik, mérete 7 x 9,7 cm, 3 éves kortól alkalmas.

  Választható 2x Szín
  3 820 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 620 Ft Raktáron

  A kádba való tarisznyarák egy olyan játék, amely hasznos lesz mind pancsolást és fürdetést szerető gyerekeknek, mind azoknak, akik nem szeretik a vizet és meg kell barátkozniuk vele. A készlet tapadókorongokat tartalmaz, amelyeknek köszönhetően könnyedén rögzítheti a rákot a csempére a fürdőszobában, kádra, pancsoló medencében vagy más kisgyermekek...

   
  4 620 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 420 Ft Raktáron

  Praktikus kézi puma az Intextől, amely leveszi a terhet a tüdejéről és megkönnyíti a felfújás folyamatát. Matracokhoz, strandlabdákhoz és kis medencékhez is alkalmas. Könnyen tárolható és szállítható.

   
  1 420 Ft
  12 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 900 Ft Raktáron

  Parádés úszógumi, csillámporral gyermekeknek és felnőtteknek. Nem hiányozhat egyetlen tengerparti kirándulásról sem vagy a medencében fürdőzve! Átmérője 119 cm és 9 éves kortól alkalmas. Két színváltozatban létezik (arany vagy rózsaszín flitterek), az aktuális raktárkészlettől függően küldünk egy véletlenszerű színváltozatot.

   
  5 900 Ft
  5 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 10 380 Ft Raktáron

  Az Intex felfújható matraccal garantáltan ragyogni fog a strandon vagy a tengerparton! Az ízléses matrac szörfdeszka alakú és Fiber-Tech szálból készült, ennek köszönhetően keményebb. A matrac mérete kb. 178 x 69 cm és minőségi PVC-ből készült.

   
  10 380 Ft
  Utolsó darab 3-5 napon belüli postázással
 • 10 860 Ft Raktáron

  Az Intex felfújható matraccal garantáltan ragyogni fog a strandon vagy a tengerparton! Másoknak szó szerint csurogni fog a nyála, miközben Ön a vízben napozhat a mennyei hamburger alakú matracon! A matrac mérete kb. 180 x 90 cm és minőségi PVC-ből készült. 

   
  10 860 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 3 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 580 Ft Raktáron

  Intex felfújható ülőke cápa mintával, amely színesebbé teszi a kirándulást a tengerparton vagy a medencében fürdőzést. A kényelmes üléshez két fogantyúja van. Mérete kb. 173 x 107 cm és minőségi PVC-ből készült. 3 éves kortól alkalmas.

   
  5 580 Ft
  43 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 720 Ft Raktáron

  Aranyos felfújható állatkák az Intex márkától, amiket a legkisebbek is élvezni fognak! Javasoljuk, hogy a játékot csak a gyermek számára megfelelő mélységű vízben használja, és csak felnőtt felügyelete mellett. Véletlenszerűen választunk az állatok közül a készleten lévő elérhetőség szerint.

   
  720 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 260 Ft Raktáron

  A kádba való béka egy olyan játék, amely hasznos lesz mind pancsolást és fürdetést szerető gyerekeknek, mind azoknak, akik nem szeretik a vizet és meg kell barátkozniuk vele. A készlet tapadókorongokat tartalmaz, amelyeknek köszönhetően könnyedén rögzítheti a békát a csempére a fürdőszobában, kádra, pancsoló medencében vagy más kisgyermekek számára...

   
  5 260 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 10 a 10 tételből