Játékok vízbe

Játékok vízbe

Ebben a kategóriában olyan játékok közül válogathat, amelyek a medencében vagy a kádban való fürdést még kellemesebbé teszik a legfiatalabb és az idősebb gyermekek számára is. A szórakoztató, gyerekeknek szánt felfújható játékok mellett az úszáshoz szánt biztonsági segédeszközöket is kínálunk - felfújható gyűrűket és karúszókat, amelyektől a gyermekek még nagyobb biztonságban érzik magukat úszás közben. Szintén érdekesek lehetnek a szabadtéri és a homokozó játékok is.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 5 a 5 tételből
 • 3 485 Ft Raktáron

  Ezt a kiváló minőségű felfújható matracot a vízbe különösen a nyári hónapokban a medence mellett fogja értékelni. Kényelmesen lefekhet erre a matracra és szépen lebeghet a vízen. A kamrák között elhelyezett hálónak köszönhetően a teste elmerül a vízben, míg a feje és a lába a víz felett lesz, mert a matrac alátámasztja.

  Választható 3x Szín
  3 485 Ft
  Választható 3x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  50 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 650 Ft Raktáron

  Kilyukadt a matrac, az úszógumi vagy a medence? Nem kell kidobnia, mert ez a tapasz megmenti! Ellenáll a víznek és medencére, csónakra vagy bármilyen PVC-ből készült tárgyra is alkalmas.

   
  650 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 650 Ft Raktáron

  Élvezze a szórakozást a gyerekekkel ennek a felfújható, spriccelő párnának köszönhetően, amellyel igazi nyári szórakozást nyújt nekik. Nem kell mást tennie, mint felfújni a párnát, csatlakoztatni hozzá kerti locsolócsőt és kezdődhet a móka! A párna erős, puha és nem mérgező PVC-ből készült, átmérője körülbelül 100 cm széles. Alkalmas gyermekeknek 3 éves...

   
  6 650 Ft
  29 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 490 Ft Raktáron

  A kádba való béka egy olyan játék, amely hasznos lesz mind pancsolást és fürdetést szerető gyerekeknek, mind azoknak, akik nem szeretik a vizet és meg kell barátkozniuk vele. A készlet tapadókorongokat tartalmaz, amelyeknek köszönhetően könnyedén rögzítheti a békát a csempére a fürdőszobában, kádra, pancsoló medencében vagy más kisgyermekek számára...

   
  4 490 Ft
  100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 8 320 Ft Raktáron

  Az Intex felfújható matraccal garantáltan ragyogni fog a strandon vagy a tengerparton! Másoknak szó szerint csurogni fog a nyála, miközben Ön a vízben napozhat a mennyei hamburger alakú matracon! A matrac mérete kb. 180 x 90 cm és minőségi PVC-ből készült. 

   
  8 320 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 5 a 5 tételből