Kisbabáknak

Kisbabáknak

Már egészen pici korban elkezdheti a baba intelligenciáját fejleszteni, méghozzá játék közben. Válasszon biztonságos és minőségi játékokat kisbabája számára. Kínálatunkban különféle zenélő vagy oktatójátékokat is megtalálhat, amelyek rágókákkal, csörgőkkel vannak felszerelve. Ezeket kiságyhoz vagy babakocsihoz is lehet rögzíteni, amely a gyermekét elszórakoztathatja séta vagy játszás közben. Ha idősebb gyermekeknek keres játékokat, tekintse meg építőjátékok, puzzle, autók vagy játékbaba kategóriánkat.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 5 a 5 tételből
 • 1 900 Ft Raktáron

  A tarkaszínű piramis kiskacsával tökéletes játék a legkisebbek gyerekek számára. Az öt különböző színű gyűrűt egymásra lehet rakni és ezáltal fejlesztik a vizuális ösztönzést, motorikus készségeket és a kezek koordinációját. Ajánlatt 12 hónapos kortól a kisgyerekek számára.

   
  1 900 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 700 Ft Raktáron

  Színes formabedobós kocka, amelybe különböző alakú játék formákat tehet a gyermeke. Ezzel a csodálatos darabbal a kisgyermeke nagyon jól elszórakozik, ráadásul fejleszti motorikus képességeit. A legkisebb gyermekek számára készült.

   
  2 700 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 820 Ft Raktáron

  Népszerű puzzle a legkisebbeknek. A készlet 12 fából készült, mindkét oldalon nyomtatott darabot tartalmaz, 40 x 40 x 6 mm méretben. Összesen 5 különböző állat rakható ki (de nem egyszerre). A gyermek nemcsak összerakja a képeket, hanem először meg kell különböztetnie, hogy melyik állat melyik darabhoz tartozik. 3 kép 4 részből, 2 kép 6 részből áll.

   
  3 820 Ft
  20 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 020 Ft Raktáron

  A mozdony formájú színes kirakós a legkisebbek számára készült. Ezzel a darabbal garantáltan jól fog szórakozni a baba! A megfelelő lyukakba egyedi, képekkel ellátott formákat lehet beilleszteni. A kirakós fejleszti a gyermek motoros, látási és hallási képességeit.

   
  7 020 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 60 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 380 Ft Raktáron

  A piramis kilenc különböző színű komponenst tartalmaz, amelyek méret szerint illeszkednek egymáshoz. A színes piramis tökéletes játék a legkisebbek számára.

   
  2 380 Ft
  74 darab 3-5 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 5 a 5 tételből