Kisbabáknak

Kisbabáknak

Már egészen pici korban elkezdheti a baba intelligenciáját fejleszteni, méghozzá játék közben. Válasszon biztonságos és minőségi játékokat kisbabája számára. Kínálatunkban különféle zenélő vagy oktatójátékokat is megtalálhat, amelyek rágókákkal, csörgőkkel vannak felszerelve. Ezeket kiságyhoz vagy babakocsihoz is lehet rögzíteni, amely a gyermekét elszórakoztathatja séta vagy játszás közben. Ha idősebb gyermekeknek keres játékokat, tekintse meg építőjátékok, puzzle, autók vagy játékbaba kategóriánkat.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 8 a 8 tételből
 • 2 440 Ft Raktáron

  A gyermek vízi szőnyeg kerete felfújható, a közepét pedig meg lehet tölteni vízzel. Víz és a szőnyegen belüli víziállatok szeszélyes mozdulatai segítségével megragadja a gyerekek figyelmét. Ezenkívül a hason lévő helyzet a gyermekeknél a hátizmok, a lábak, a karok és a nyak izmai támogatják. Véletlenszerű tengeri mintát küldünk az aktuális raktárkészlet...

   
  2 440 Ft
  58 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 090 Ft Raktáron

  A tarkaszínű piramis kiskacsával tökéletes játék a legkisebbek gyerekek számára. Az öt különböző színű gyűrűt egymásra lehet rakni és ezáltal fejlesztik a vizuális ösztönzést, motorikus készségeket és a kezek koordinációját. Ajánlatt 12 hónapos kortól a kisgyerekek számára.

   
  2 090 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 970 Ft Raktáron

  Színes formabedobós kocka, amelybe különböző alakú játék formákat tehet a gyermeke. Ezzel a csodálatos darabbal a kisgyermeke nagyon jól elszórakozik, ráadásul fejleszti motorikus képességeit. A legkisebb gyermekek számára készült.

   
  2 970 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 970 Ft Raktáron

  Színes golyó formákkal, melyeket berakhatnak a játékba. Ezzel a játékkal a gyerek sok szórakoztató dolgot fog átélni és ezenfelül ez a formabedobós játék fejleszti a motorius készségeit is. A legkisebb gyerekek számára van szánva.

   
  2 970 Ft
  3 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 720 Ft Raktáron

  Népszerű puzzle a legkisebbeknek. A készlet 12 fából készült, mindkét oldalon nyomtatott darabot tartalmaz, 40 x 40 x 6 mm méretben. Összesen 5 különböző állat rakható ki (de nem egyszerre). A gyermek nemcsak összerakja a képeket, hanem először meg kell különböztetnie, hogy melyik állat melyik darabhoz tartozik. 3 kép 4 részből, 2 kép 6 részből áll.

   
  4 720 Ft
  12 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 970 Ft Raktáron

  Fa kirakós játék, aranyos háziállat motívummal, lányok, fiúk részére egyaránt. A kirakó kiváló minőségű fából készült. 9 db fogantyúval ellátott résszel rendelkezik, 1 éven felüli gyermekek számára alkalmas.

   
  2 970 Ft
  94 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 880 Ft Raktáron

  A mozdony formájú színes kirakós a legkisebbek számára készült. Ezzel a darabbal garantáltan jól fog szórakozni a baba! A megfelelő lyukakba egyedi, képekkel ellátott formákat lehet beilleszteni. A kirakós fejleszti a gyermek motoros, látási és hallási képességeit.

   
  7 880 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 320 Ft Raktáron

  A piramis kilenc különböző színű komponenst tartalmaz, amelyek méret szerint illeszkednek egymáshoz. A színes piramis tökéletes játék a legkisebbek számára.

   
  3 320 Ft
  47 darab 3-5 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 8 a 8 tételből