Kisbabáknak

Kisbabáknak

Már egészen pici korban elkezdheti a baba intelligenciáját fejleszteni, méghozzá játék közben. Válasszon biztonságos és minőségi játékokat kisbabája számára. Kínálatunkban különféle zenélő vagy oktatójátékokat is megtalálhat, amelyek rágókákkal, csörgőkkel vannak felszerelve. Ezeket kiságyhoz vagy babakocsihoz is lehet rögzíteni, amely a gyermekét elszórakoztathatja séta vagy játszás közben. Ha idősebb gyermekeknek keres játékokat, tekintse meg építőjátékok, puzzle, autók vagy játékbaba kategóriánkat.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 2 a 2 tételből
  • 2 490 Ft Raktáron

    A gyermek vízi szőnyeg kerete felfújható, a közepét pedig meg lehet tölteni vízzel. Víz és a szőnyegen belüli víziállatok szeszélyes mozdulatai segítségével megragadja a gyerekek figyelmét. Ezenkívül a hason lévő helyzet a gyermekeknél a hátizmok, a lábak, a karok és a nyak izmai támogatják. Véletlenszerű tengeri mintát küldünk az aktuális raktárkészlet...

     
    2 490 Ft
    61 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 150 Ft Raktáron

    A piramis kilenc különböző színű komponenst tartalmaz, amelyek méret szerint illeszkednek egymáshoz. A színes piramis tökéletes játék a legkisebbek számára.

     
    3 150 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 2 a 2 tételből