Kisbabáknak

Kisbabáknak

Már egészen pici korban elkezdheti a baba intelligenciáját fejleszteni, méghozzá játék közben. Válasszon biztonságos és minőségi játékokat kisbabája számára. Kínálatunkban különféle zenélő vagy oktatójátékokat is megtalálhat, amelyek rágókákkal, csörgőkkel vannak felszerelve. Ezeket kiságyhoz vagy babakocsihoz is lehet rögzíteni, amely a gyermekét elszórakoztathatja séta vagy játszás közben. Ha idősebb gyermekeknek keres játékokat, tekintse meg építőjátékok, puzzle, autók vagy játékbaba kategóriánkat.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből
 • 2 490 Ft Raktáron

  A gyermek vízi szőnyeg kerete felfújható, a közepét pedig meg lehet tölteni vízzel. Víz és a szőnyegen belüli víziállatok szeszélyes mozdulatai segítségével megragadja a gyerekek figyelmét. Ezenkívül a hason lévő helyzet a gyermekeknél a hátizmok, a lábak, a karok és a nyak izmai támogatják. Véletlenszerű tengeri mintát küldünk az aktuális raktárkészlet...

   
  2 490 Ft
  34 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 990 Ft Raktáron

  A tarkaszínű piramis kiskacsával tökéletes játék a legkisebbek gyerekek számára. Az öt különböző színű gyűrűt egymásra lehet rakni és ezáltal fejlesztik a vizuális ösztönzést, motorikus készségeket és a kezek koordinációját. Ajánlatt 12 hónapos kortól a kisgyerekek számára.

   
  1 990 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 820 Ft Raktáron

  Színes formabedobós kocka, amelybe különböző alakú játék formákat tehet a gyermeke. Ezzel a csodálatos darabbal a kisgyermeke nagyon jól elszórakozik, ráadásul fejleszti motorikus képességeit. A legkisebb gyermekek számára készült.

   
  2 820 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 820 Ft Raktáron

  Fa kirakós játék, aranyos háziállat motívummal, lányok, fiúk részére egyaránt. A kirakó kiváló minőségű fából készült. 9 db fogantyúval ellátott résszel rendelkezik, 1 éven felüli gyermekek számára alkalmas.

   
  2 820 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 490 Ft Raktáron

  A mozdony formájú színes kirakós a legkisebbek számára készült. Ezzel a darabbal garantáltan jól fog szórakozni a baba! A megfelelő lyukakba egyedi, képekkel ellátott formákat lehet beilleszteni. A kirakós fejleszti a gyermek motoros, látási és hallási képességeit.

   
  7 490 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 150 Ft Raktáron

  A piramis kilenc különböző színű komponenst tartalmaz, amelyek méret szerint illeszkednek egymáshoz. A színes piramis tökéletes játék a legkisebbek számára.

   
  3 150 Ft
  41 darab 3-5 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből