Kisbabáknak

Leértékelések

Kisbabáknak

Már egészen pici korban elkezdheti a baba intelligenciáját fejleszteni, méghozzá játék közben. Válasszon biztonságos és minőségi játékokat kisbabája számára. Kínálatunkban különféle zenélő vagy oktatójátékokat is megtalálhat, amelyek rágókákkal, csörgőkkel vannak felszerelve. Ezeket kiságyhoz vagy babakocsihoz is lehet rögzíteni, amely a gyermekét elszórakoztathatja séta vagy játszás közben. Ha idősebb gyermekeknek keres játékokat, tekintse meg építőjátékok, puzzle, autók vagy játékbaba kategóriánkat.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 18 a 18 tételből
 • Megvásárolta 39 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  1 200 Ft Raktáron

  A tarkaszínű piramis kiskacsával tökéletes játék a legkisebbek gyerekek számára. Az öt különböző színű gyűrűt egymásra lehet rakni és ezáltal fejlesztik a vizuális ösztönzést, motorikus készségeket és a kezek koordinációját. Ajánlatt 12 hónapos kortól a kisgyerekek számára.

   
  1 200 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • 1 740 Ft Raktáron

  Gerek sípoló játék csörgővel a Baby Mix gyártótól. Az oroszlánkölyök sípol, csörgővel és rágókával van ellátva és zizegő fülei vannak. A játék minőségi és érintésre kellemes anyagból van gyártva, magasság cca. 18 cm. Megfelel a gyerekek számára születésüktől fogva.

   
  1 740 Ft
  11 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 910 Ft Raktáron

  Gyerek plüss játék Szép színes plüss játék a Baby Mix gyártótól. A kutya sípol, csörgővel és rágókával van ellátva és zizegő fülei vannak. A játék minőségi és érintésre kellemes anyagból van gyártva, magasság cca. 17 cm. Megfelel a gyerekek számára születésüktől fogva.

   
  3 910 Ft
  13 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 960 Ft Raktáron

  Gyerek keljfeljancsi kiséger a Baby Mix gyártótól. A jellegzetes színek lekötik a gyerek figyelmét és a játék fejleszti a motorikus képességeket és serkenti a gyerek fantáziáját.

   
  2 960 Ft
  26 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 070 Ft Raktáron

  Sípoló plüss gyerekjáték az Akuku gyártótól. A plüssmajom puha és érintésre kellemes anyagból van varrva és fejleszti a kisbaba érzéki felfogását.

   
  1 070 Ft
  39 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 070 Ft Raktáron

  Sípoló plüss gyerekjáték az Akuku gyártótól. A plüssbéka puha és érintésre kellemes anyagból van gyártva és fejleszti a kisbaba érzéki felfogását.

   
  1 070 Ft
  42 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 360 Ft Raktáron

  Szép zenélő plüss gyerekjáték az Akuku gyártótól. A játék puha és érintésre kellemes anyagból van varrva ésa hang leköti az Önök gyerekének figyelmét és fejleszteni fogja az érzéki felfogását.

   
  3 360 Ft
  9 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 360 Ft Raktáron

  Szép zenélő plüss gyerekjáték z Akuku gyártótól. A játék puha és érintésre kellemes anyagból van varrva és a hang leköti az Önök gyerekének figyelmét és fejleszteni fogja az érzéki felfogását.

   
  3 360 Ft
  14 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 070 Ft Raktáron

  Gyerek plüsskutya csörgővel az Akuku gyártótól. Az alakzatok és élénk színes lekötik az Ön gyerekének a figyelmét és ezen felül a játék a babakocsihoz, kiságyhoz vagy autóüléshez való rögzítéshez szükséges kapoccsal is el van látva.

   
  1 070 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • 1 070 Ft Raktáron

  Csörgővel ellátott gyerek plüss kisoroszlán az Akuku gyártótól. Az alakzatok és élénk színek lekötik az Ön gyerekönek a figyelmét és ezen felül a játék a babakocsihoz, kiságyhoz vagy autóüléshez való rögzítéshez szükséges kapoccsal is el van látva.

   
  1 070 Ft
  19 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 880 Ft Raktáron

  Szép és színes plüssjáték a Baby Mix gyártótól. A kutya sípol, rágókája van zizegő fülei. A játék minőségi és érintésre kellemes anyagból van gyártva, cca. 20 cm magas és megfelel a gyerekek számára születésüktől fogva.

   
  1 880 Ft
  7 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 880 Ft Raktáron

  Szép plüssjáték a kisbabák számára a Baby Mix gyártótól. A játék sípol, rágókája van és minőségi és érintésre kellemes anyagból van gyártva. A tengerész cca. 20 cm magas és megfelel a gyerekek számára születésüktől fogva.

   
  1 880 Ft
  10 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 910 Ft Raktáron

  Szép plüss macska kisbabák számára a Baby Mix gyártótól. A játék puha plüss anyagból van gyártva és a babakocsihoz, kiságyhoz, autóüléshez való rögzítéshez szükséges klipsszel is el van látva.A zenélő készülék melódiái lekötik a gyermek figyelmét és megnyugtatja őt.A játék részei fejlesztik az érzéki felfogását és fantáziáját.A magassága kb 21 cm,...

   
  3 910 Ft
  14 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 990 Ft Raktáron

  Szép plüss kisoroszlán csörgővel a Nenikos gyártótól. Összetétel: 100% Poliészter, megközelítőleges méretek 28 cm, megfelel a kisgyerekek számára 3 hónapos kortól. Kézzel kérjük mosni.

   
  4 990 Ft
  50+ darab 7-9 napon belüli postázással
 • 4 040 Ft Raktáron

  Puha plüss kisoroszlán a kisbabák számára a Nenikos gyártótól. A játék 100% poliészterből van gyártva, megközelítőleges méretek 25 cm és megfelel a gyerekek számára 3 hónapos kortól. A játéknak különböző szerkezete, felépítése van a gyerek érzékei stimulációjának céljából. Kérjük kézzel mosni.

   
  4 040 Ft
  50+ darab 7-9 napon belüli postázással
 • 2 690 Ft Raktáron

  Szép vibráló színes játék az Akuku gyártótól. A játék kellemes és minőségi anyagból van gyártva és az alakja és színei vonzzák a gyerek figyelmét, fejlesztik a fantáziáját. A játék a babakocsihoz, kiságyhoz, autóüléshez való rögzítéshez szükséges klipsszel el van látva, a farkát meghúzva enyhén vibrál, alkalmas a gyerekek számára születésüktől fogva....

   
  2 690 Ft
  6 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 690 Ft Raktáron

  Szép vibráló színes játék az Akuku gyártótól. A játék minőségi anyagból van gyártva és alakjai és színei vonzzák a gyerek figyelmét, és fejlesztik a fantáziáját. A játék a babakocsihoz, kiságyhoz, stb. való rögzítéshez szükséges klipsszel is el van látva. A farka meghúzása után a játék enyhén vibrál, megfelel a gyerekek számára születésüktől fogva....

   
  2 690 Ft
  22 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 770 Ft Raktáron

  Színes kocka, amely mozgás során csörög és egyik oldala megnyomása után még sípol is. Még különböző hozzácsatolt formákat is tartalmaz, amellyel a gyerek játszhat. A játékrészek hangjának és mozgásának kombinációja fejleszti a gyerek érzéki felfogását és serkenti a fantáziáját. Méretek cca 12 x 12 cm.

   
  3 770 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 18 a 18 tételből