Kisbabáknak

Kisbabáknak

Már egészen pici korban elkezdheti a baba intelligenciáját fejleszteni, méghozzá játék közben. Válasszon biztonságos és minőségi játékokat kisbabája számára. Kínálatunkban különféle zenélő vagy oktatójátékokat is megtalálhat, amelyek rágókákkal, csörgőkkel vannak felszerelve. Ezeket kiságyhoz vagy babakocsihoz is lehet rögzíteni, amely a gyermekét elszórakoztathatja séta vagy játszás közben. Ha idősebb gyermekeknek keres játékokat, tekintse meg építőjátékok, puzzle, autók vagy játékbaba kategóriánkat.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 24 a 24 tételből
 • Megvásárolta 43 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  2 650 Ft Raktáron

  Plüss spirál játék kiságyba a Baby Mix gyártótól. A virágocskát a spirál alaknak köszönhetően fel lehet erősíteni a kiságyra, autóüléshez vagy a babakocsihoz. A virágocska fejű játéknak zizegő levelei, rágókája és sípoló labdája van. Felhúzás után a hossza cca. 50 cm, és megfelel a gyerekek számára a születésüktől fogva.

   
  2 650 Ft
  7 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 49 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  2 190 Ft Raktáron

  Gyerek plüss játék csörgővel a Baby Mix gyártótól. A klipsznek köszönhetően a játékot hozzá lehet a babakocsihoz vagy kiságyhoz fogatni, cca. 18 cm magas és alkalmas a gyerekek számára a születésüktől fogva.

   
  2 190 Ft
  10 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 47 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  5 320 Ft Raktáron

  Szép gyerek plüss játék zenélő készülékkel a Baby Ono gyártótól. A játék puha és érintésre kellemes anyagból van varrva és a hang leköti az Ön gyerekének figyelmét és fejleszteni fogja az érzéki felfogását.

   
  5 320 Ft
  7 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 48 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  1 090 Ft Raktáron

  Sípoló plüss gyerekjáték az Akuku gyártótól. A plüssmajom puha és érintésre kellemes anyagból van varrva és fejleszti a kisbaba érzéki felfogását.

   
  1 090 Ft
  15 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 48 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  1 090 Ft Raktáron

  Sípoló plüss gyerekjáték az Akuku gyártótól. A plüssbéka puha és érintésre kellemes anyagból van gyártva és fejleszti a kisbaba érzéki felfogását.

   
  1 090 Ft
  10 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 49 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  3 310 Ft Raktáron

  Szép zenélő plüss gyerekjáték az Akuku gyártótól. A játék puha és érintésre kellemes anyagból van varrva ésa hang leköti az Önök gyerekének figyelmét és fejleszteni fogja az érzéki felfogását.

   
  3 310 Ft
  46 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 41 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  3 310 Ft Raktáron

  Szép zenélő plüss gyerekjáték z Akuku gyártótól. A játék puha és érintésre kellemes anyagból van varrva és a hang leköti az Önök gyerekének figyelmét és fejleszteni fogja az érzéki felfogását.

   
  3 310 Ft
  11 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 42 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  1 090 Ft Raktáron

  Gyerek plüsskutya csörgővel az Akuku gyártótól. Az alakzatok és élénk színes lekötik az Ön gyerekének a figyelmét és ezen felül a játék a babakocsihoz, kiságyhoz vagy autóüléshez való rögzítéshez szükséges kapoccsal is el van látva.

   
  1 090 Ft
  Utolsó darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 45 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  2 110 Ft Raktáron

  Szép színes róka kisbabák számára a Baby Mix gyártótól. A játékon egy műanyag kicsi karika van a babakocsihoz, kiságyhoz vagy autóüléshez való rögzítés céljából, csörög, zizegő fülei vannak és felhúzás után vibrál. A játék cca. 17 cm magas és megfelel a gyerekek számára a születésüktől fogva.

   
  2 110 Ft
  2 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 35 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  2 870 Ft Raktáron

  Szép vibráló színes játék az Akuku gyártótól. A játék kellemes és minőségi anyagból van gyártva és az alakja és színei vonzzák a gyerek figyelmét, fejlesztik a fantáziáját. A játék a babakocsihoz, kiságyhoz, autóüléshez való rögzítéshez szükséges klipsszel el van látva, a farkát meghúzva enyhén vibrál, alkalmas a gyerekek számára születésüktől fogva....

   
  2 870 Ft
  6 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 36 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  2 870 Ft Raktáron

  Szép vibráló színes játék az Akuku gyártótól. A játék minőségi anyagból van gyártva és alakjai és színei vonzzák a gyerek figyelmét, és fejlesztik a fantáziáját. A játék a babakocsihoz, kiságyhoz, stb. való rögzítéshez szükséges klipsszel is el van látva. A farka meghúzása után a játék enyhén vibrál, megfelel a gyerekek számára születésüktől fogva....

   
  2 870 Ft
  14 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 38 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  3 530 Ft Raktáron

  Szép plüss tukán a Baby Mix gyártótól. A játék puha plüss anyagból van gyártva és a babakocsihoz, kiságyhoz vagy autóüléshez való rögzítéshez szükséges klipsszel is el van látva. A melódiák lekötik a gyerek figyelmét és megnyugtatják őt. A játék részei fejlesztik az érzéki felfogást és fantáziát. Magasság cca 24cm, megfelel a gyerekek számára...

   
  3 530 Ft
  Utolsó darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 39 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  3 530 Ft Raktáron

  Szép plüss kisnyúl a Baby Mix gyártótól. A játék puha plüssanyagból van gyártva és a babakocsihoz, kiságyhoz vagy autóüléshez való rögzítéshez szükséges klipsszel is el van látva. A zenélő készülék melódiái lekötik a gyerek figyelmét és megnyugtatják őt. A játék részei fejlesztik az érzéki felfogást és fantáziát. Magasság cca 17 cm, megfelel a kisgyerekek...

   
  3 530 Ft
  Utolsó darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 41 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  3 270 Ft Raktáron

  Színes kocka, amely mozgás során csörög és egyik oldala megnyomása után még sípol is. Még különböző hozzácsatolt formákat is tartalmaz, amellyel a gyerek játszhat. A játékrészek hangjának és mozgásának kombinációja fejleszti a gyerek érzéki felfogását és serkenti a fantáziáját. Méretek cca 12 x 12 cm.

   
  3 270 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 55 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  9 850 Ft Raktáron

  A PlayTo virág alakú játék takarója nevelési segédeszköz a legkisebbek számára. Fejleszti a gyermekek képzelőerejét és érzékeit. Puha és kellemes anyagból készült.

   
  9 850 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 56 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  9 850 Ft Raktáron

  A PlayTo oroszlán alakú játék takarója nevelési segédeszköz a legkisebbek számára. Fejleszti a gyermekek képzelőerejét és érzékeit. Puha és kellemes anyagból készült.

   
  9 850 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 57 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  9 190 Ft Raktáron

  A PlayTo pillangó alakú játék takarója nevelési segédeszköz a legkisebbek számára. Fejleszti a gyermekek képzelőerejét és érzékeit. Puha és kellemes anyagból készült.

   
  9 190 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 59 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  10 120 Ft Raktáron

  A PlayTo zenés, alvó medve alakú játék takarója nevelési segédeszköz a legkisebbek számára. Fejleszti a gyermekek képzelőerejét és érzékeit. Puha és kellemes anyagból készült.

   
  10 120 Ft
  24 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 60 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  10 120 Ft Raktáron

  A PlayTo zenés, alvó medve alakú játék takarója nevelési segédeszköz a legkisebbek számára. Fejleszti a gyermekek képzelőerejét és érzékeit. Puha és kellemes anyagból készült.

   
  10 120 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 52 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  13 320 Ft Raktáron

  A PlayTo zenés, bébi elefánt alakú játék takarója nevelési segédeszköz a legkisebbek számára. Fejleszti a gyermekek képzelőerejét és érzékeit. Puha és kellemes anyagból készült.

   
  13 320 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 54 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  13 320 Ft Raktáron

  A PlayTo oroszlán kölyök alakú játék takarója nevelési segédeszköz a legkisebbek számára. Fejleszti a gyermekek képzelőerejét és érzékeit. Puha és kellemes anyagból készült.

   
  13 320 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 53 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  12 600 Ft Raktáron

  A játék szőnyeg százlábúval és játékkal a PlayTo gyártótól egy nevelési segédeszköz a legkisebbek számára. Fejleszti a fantáziát és az érzékeket. Puha és kellemes anyagból készült.

   
  12 600 Ft
  47 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 60 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  8 760 Ft Raktáron

  A Körforgó fényvetítővel és vezérlővel a Baby Mix gyártótól a legkisebbek számára van kitalálva, akik még nem tudnak önállóan mozogni. Fejleszti a látás-mozgás koordinációt és megnyugtatja a gyermeket elalvás előtt.

   
  8 760 Ft
  32 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 50 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  5 050 Ft Raktáron

  Zenés körforgó, ágy fölé rögzíthető, vizilovakkal a Rappa gyártótól. Színpalettájának és altatódalának hála fejleszti gyermeke látási és hallási képességeit.

   
  5 050 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 24 a 24 tételből