Kisbabáknak

Kisbabáknak

Már egészen pici korban elkezdheti a baba intelligenciáját fejleszteni, méghozzá játék közben. Válasszon biztonságos és minőségi játékokat kisbabája számára. Kínálatunkban különféle zenélő vagy oktatójátékokat is megtalálhat, amelyek rágókákkal, csörgőkkel vannak felszerelve. Ezeket kiságyhoz vagy babakocsihoz is lehet rögzíteni, amely a gyermekét elszórakoztathatja séta vagy játszás közben. Ha idősebb gyermekeknek keres játékokat, tekintse meg építőjátékok, puzzle, autók vagy játékbaba kategóriánkat.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 35 a 35 tételből
 • Megvásárolta 44 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  1 240 Ft Raktáron

  A tarkaszínű piramis kiskacsával tökéletes játék a legkisebbek gyerekek számára. Az öt különböző színű gyűrűt egymásra lehet rakni és ezáltal fejlesztik a vizuális ösztönzést, motorikus készségeket és a kezek koordinációját. Ajánlatt 12 hónapos kortól a kisgyerekek számára.

   
  1 240 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 60 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  2 630 Ft Raktáron

  Edukační plyšová hračka od výrobce Sensillo. Motýlek píská, šustí mu křídla a na křídlech má zrcátka a malé kousátko. Výška motýlka je cca 18 cm a je vhodný pro děti od narození.

   
  2 630 Ft
  2 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 47 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  2 350 Ft Raktáron

  Gyerek plüss játék csörgővel a Baby Mix gyártótól. A klipsznek köszönhetően a játékot hozzá lehet a babakocsihoz vagy kiságyhoz fogatni, cca. 18 cm magas és alkalmas a gyerekek számára a születésüktől fogva.

   
  2 350 Ft
  36 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 47 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  4 010 Ft Raktáron

  Gyerek plüss játék Szép színes plüss játék a Baby Mix gyártótól. A kutya sípol, csörgővel és rágókával van ellátva és zizegő fülei vannak. A játék minőségi és érintésre kellemes anyagból van gyártva, magasság cca. 17 cm. Megfelel a gyerekek számára születésüktől fogva.

   
  4 010 Ft
  5 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 48 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  3 180 Ft Raktáron

  Gyerek színes plüss játék a Baby Mix gyártótól. A játéknak színes rágókája, csörgője és a babakocsihoz való rögzítéshez műanyag klipsze van. A pingvin a felhúzás után vibrál, magassága cca. 28 cm és megfelel a gyerekek számára születésüktől fogva.

   
  3 180 Ft
  21 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 45 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  2 900 Ft Raktáron

  Oktató plüss játék gyerekek számára a Baby Mix gyártótól. A léggömbnek jellegzetes színei vannak és olyan alakzatok vannak ráerősítve, amelyekkel a gyerek játszhat. A játék fejleszti a gyerek motorikus képességeit és az érzéki felfogását.

   
  2 900 Ft
  19 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 47 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  1 100 Ft Raktáron

  Sípoló plüss gyerekjáték az Akuku gyártótól. A plüssmajom puha és érintésre kellemes anyagból van varrva és fejleszti a kisbaba érzéki felfogását.

   
  1 100 Ft
  19 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 47 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  1 100 Ft Raktáron

  Sípoló plüss gyerekjáték az Akuku gyártótól. A plüssbéka puha és érintésre kellemes anyagból van gyártva és fejleszti a kisbaba érzéki felfogását.

   
  1 100 Ft
  17 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 48 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  3 460 Ft Raktáron

  Szép zenélő plüss gyerekjáték az Akuku gyártótól. A játék puha és érintésre kellemes anyagból van varrva ésa hang leköti az Önök gyerekének figyelmét és fejleszteni fogja az érzéki felfogását.

   
  3 460 Ft
  25 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 40 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  3 460 Ft Raktáron

  Szép zenélő plüss gyerekjáték z Akuku gyártótól. A játék puha és érintésre kellemes anyagból van varrva és a hang leköti az Önök gyerekének figyelmét és fejleszteni fogja az érzéki felfogását.

   
  3 460 Ft
  18 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 41 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  1 100 Ft Raktáron

  Gyerek plüsskutya csörgővel az Akuku gyártótól. Az alakzatok és élénk színes lekötik az Ön gyerekének a figyelmét és ezen felül a játék a babakocsihoz, kiságyhoz vagy autóüléshez való rögzítéshez szükséges kapoccsal is el van látva.

   
  1 100 Ft
  31 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 43 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  1 100 Ft Raktáron

  Csörgővel ellátott gyerek plüss kisoroszlán az Akuku gyártótól. Az alakzatok és élénk színek lekötik az Ön gyerekönek a figyelmét és ezen felül a játék a babakocsihoz, kiságyhoz vagy autóüléshez való rögzítéshez szükséges kapoccsal is el van látva.

   
  1 100 Ft
  29 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 43 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  2 210 Ft Raktáron

  Szép színes róka kisbabák számára a Baby Mix gyártótól. A játékon egy műanyag kicsi karika van a babakocsihoz, kiságyhoz vagy autóüléshez való rögzítés céljából, csörög, zizegő fülei vannak és felhúzás után vibrál. A játék cca. 17 cm magas és megfelel a gyerekek számára a születésüktől fogva.

   
  2 210 Ft
  3 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 39 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  4 010 Ft Raktáron

  Szép plüss macska kisbabák számára a Baby Mix gyártótól. A játék puha plüss anyagból van gyártva és a babakocsihoz, kiságyhoz, autóüléshez való rögzítéshez szükséges klipsszel is el van látva.A zenélő készülék melódiái lekötik a gyermek figyelmét és megnyugtatja őt.A játék részei fejlesztik az érzéki felfogását és fantáziáját.A magassága kb 21 cm,...

   
  4 010 Ft
  19 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 39 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  2 070 Ft Raktáron

  Csörgővel ellátott plüss kisoroszlán kisbabák számára a Nenikos gyártótól. Összetétel: 100% poliészter, megközelítőleges méretek 20 cm, megfelel a kisbabák számára 3 hónapos kortól. Kézzel mosni.

   
  2 070 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 32 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  5 540 Ft Raktáron

  Vibráló plüss játék a Nenikos gyártótól. Összetétel: 100% poliészter, megközelítőleges méretek 20 cm, megfelel a kigyerekek számára 3 hónapos kortól. A játéknak különböző szerkezete, felépítése van a kisgyerek érzékei stimulációjának céljából.

   
  5 540 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 33 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  4 150 Ft Raktáron

  Puha plüss kisoroszlán a kisbabák számára a Nenikos gyártótól. A játék 100% poliészterből van gyártva, megközelítőleges méretek 25 cm és megfelel a gyerekek számára 3 hónapos kortól. A játéknak különböző szerkezete, felépítése van a gyerek érzékei stimulációjának céljából. Kérjük kézzel mosni.

   
  4 150 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 33 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  2 760 Ft Raktáron

  Szép vibráló színes játék az Akuku gyártótól. A játék kellemes és minőségi anyagból van gyártva és az alakja és színei vonzzák a gyerek figyelmét, fejlesztik a fantáziáját. A játék a babakocsihoz, kiságyhoz, autóüléshez való rögzítéshez szükséges klipsszel el van látva, a farkát meghúzva enyhén vibrál, alkalmas a gyerekek számára születésüktől fogva....

   
  2 760 Ft
  Utolsó darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 34 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  2 760 Ft Raktáron

  Szép vibráló színes játék az Akuku gyártótól. A játék minőségi anyagból van gyártva és alakjai és színei vonzzák a gyerek figyelmét, és fejlesztik a fantáziáját. A játék a babakocsihoz, kiságyhoz, stb. való rögzítéshez szükséges klipsszel is el van látva. A farka meghúzása után a játék enyhén vibrál, megfelel a gyerekek számára születésüktől fogva....

   
  2 760 Ft
  15 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 36 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  4 150 Ft Raktáron

  Szép plüss tukán a Baby Mix gyártótól. A játék puha plüss anyagból van gyártva és a babakocsihoz, kiságyhoz vagy autóüléshez való rögzítéshez szükséges klipsszel is el van látva. A melódiák lekötik a gyerek figyelmét és megnyugtatják őt. A játék részei fejlesztik az érzéki felfogást és fantáziát. Magasság cca 24cm, megfelel a gyerekek számára...

   
  4 150 Ft
  7 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 37 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  4 150 Ft Raktáron

  Szép plüss kisnyúl a Baby Mix gyártótól. A játék puha plüssanyagból van gyártva és a babakocsihoz, kiságyhoz vagy autóüléshez való rögzítéshez szükséges klipsszel is el van látva. A zenélő készülék melódiái lekötik a gyerek figyelmét és megnyugtatják őt. A játék részei fejlesztik az érzéki felfogást és fantáziát. Magasság cca 17 cm, megfelel a kisgyerekek...

   
  4 150 Ft
  9 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 39 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  3 880 Ft Raktáron

  Színes kocka, amely mozgás során csörög és egyik oldala megnyomása után még sípol is. Még különböző hozzácsatolt formákat is tartalmaz, amellyel a gyerek játszhat. A játékrészek hangjának és mozgásának kombinációja fejleszti a gyerek érzéki felfogását és serkenti a fantáziáját. Méretek cca 12 x 12 cm.

   
  3 880 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 52 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  6 790 Ft Raktáron

  A Baby Mix körforgója azon gyermekek számára készült, akik még nem tudnak önállóan mozogni. A figurák szinei eltérhetnek az illusztrációs képen láthatótól. A figurák magassága 12 cm.

   
  6 790 Ft
  15 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 52 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  6 930 Ft Raktáron

  A Baby Mix baglyos körforgója azon gyermekek számára készült, akik még nem tudnak önállóan mozogni. A figurák magassága 10 cm.

   
  6 930 Ft
  8 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 53 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  6 930 Ft Raktáron

  A Baby Mix medve tengerészes körforgója azon gyermekek számára készült, akik még nem tudnak önállóan mozogni. A figurák színe eltérhet az illusztrációs képen lévőtől. A figurák magassága hozzávetőlegesen 12 cm.

   
  6 930 Ft
  13 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 54 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  11 100 Ft Raktáron

  A PlayTo virág alakú játék takarója nevelési segédeszköz a legkisebbek számára. Fejleszti a gyermekek képzelőerejét és érzékeit. Puha és kellemes anyagból készült.

   
  11 100 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 55 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  11 100 Ft Raktáron

  A PlayTo oroszlán alakú játék takarója nevelési segédeszköz a legkisebbek számára. Fejleszti a gyermekek képzelőerejét és érzékeit. Puha és kellemes anyagból készült.

   
  11 100 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 56 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  10 260 Ft Raktáron

  A PlayTo pillangó alakú játék takarója nevelési segédeszköz a legkisebbek számára. Fejleszti a gyermekek képzelőerejét és érzékeit. Puha és kellemes anyagból készült.

   
  10 260 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 58 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  11 100 Ft Raktáron

  A PlayTo zenés, alvó medve alakú játék takarója nevelési segédeszköz a legkisebbek számára. Fejleszti a gyermekek képzelőerejét és érzékeit. Puha és kellemes anyagból készült.

   
  11 100 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 59 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  11 100 Ft Raktáron

  A PlayTo zenés, alvó medve alakú játék takarója nevelési segédeszköz a legkisebbek számára. Fejleszti a gyermekek képzelőerejét és érzékeit. Puha és kellemes anyagból készült.

   
  11 100 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 51 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  15 260 Ft Raktáron

  A PlayTo zenés, bébi elefánt alakú játék takarója nevelési segédeszköz a legkisebbek számára. Fejleszti a gyermekek képzelőerejét és érzékeit. Puha és kellemes anyagból készült.

   
  15 260 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 53 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  15 260 Ft Raktáron

  A PlayTo oroszlán kölyök alakú játék takarója nevelési segédeszköz a legkisebbek számára. Fejleszti a gyermekek képzelőerejét és érzékeit. Puha és kellemes anyagból készült.

   
  15 260 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 58 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  9 710 Ft Raktáron

  A Körforgó fényvetítővel és vezérlővel a Baby Mix gyártótól a legkisebbek számára van kitalálva, akik még nem tudnak önállóan mozogni. Fejleszti a látás-mozgás koordinációt és megnyugtatja a gyermeket elalvás előtt.

   
  9 710 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 55 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  12 490 Ft Raktáron

  Körforgó az ágy fölé plüss figurákkal a Nuk gyártótól. Azon gyermekek számára ajánlott, akik még nem tudnak önállóan mozogni. Beépített játék modullal rendelkezik. Poliészterk figurákból, műanyag konstrukcióból és ABS karokból áll.

   
  12 490 Ft
  6 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 48 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  5 540 Ft Raktáron

  Zenés körforgó, ágy fölé rögzíthető, vizilovakkal a Rappa gyártótól. Színpalettájának és altatódalának hála fejleszti gyermeke látási és hallási képességeit.

   
  5 540 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 35 a 35 tételből