Rajz és festés

Rajz és festés

A rajz és a festés a gyermekek egyik kedvenc tevékenysége. Nem csak szórakoztatóak, hanem fejlesztik a gyermekek képzeletét és a finommotoros képességeket is. Ebben a kategóriában különféle rajzasztalokat, ceruzákat, filctollakat és tematikus munkafüzeteket kínálunk. Tekintse meg továbbá füzetek és írótömbök, írószerek és tolltartók kategóriánkat is.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 17 a 17 tételből
 • 6 650 Ft Raktáron

  Könnyen és leginkább örömmel átrajzolni! Csak tegye a deszkára az eredetit a kiválasztott motívummal, tegyen rá egy tiszta papírt, kapcsolja be a lámpát, és elkezdheti a rajzolást. Kiválaszthatja a LED-fény intenzitását is, és ügyeljen arra, hogy a rajzolás során egyetlen részlet se maradjon le. A tábla praktikus, könnyen áthelyezhető, és bármilyen...

   
  6 650 Ft
  35 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 650 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Szórakoztató rajztábla, amely nemcsak szórakoztatja a gyerekeket, de segít elszabadítani a fantáziájukat és bármit lerajzolni, ami csak az eszükbe jut! 8 különböző fényhatás közül választhat. Ha valami rosszul sikerül, csak törölje le a képernyőt a mellékelt szivaccsal.

   
  2 650 Ft
  62 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 320 Ft Raktáron

  Ezzel a találmánnyal már nem is lehet egyszerűbb a képet telefonról vagy táblagépről papírra, textilre vagy más felületre átvinni! Csak válasszon egy képet a telefonon, majd helyezze be a mobiltelefont az állványba. Ezután állítsa be a diát úgy, hogy a kép tükröződjön benne, és kezdheti is a rajzolást!

   
  3 320 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 150 Ft Raktáron

  Rajzold meg kedvenc mesebeli lényedet vagy használd a dobozban található sablonok egyikét, és élvezd a mágikus 3D-s látvány világot.

   
  3 150 Ft
  25 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 650 Ft Raktáron

  Szórakoztató módszert keres, hogy hogyan szedje rá a gyerekeket a példák számolására vagy az írás gyakorlására? Vagy környezetbarát módon gondolkodik és szívesen beszerezne valamit a gyerekeknek, amelyet újra használhatnak? Ezzel a nagy világító táblával nyert ügye van! 

   
  1 650 Ft
  25 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 150 Ft Raktáron

  Csodálatos A4-es rajztábla LED tollal! Rajzoljon vele a foszforeszkáló táblára és élvezze a fény showt! A fényerősség időtartama attól függ, hogy milyen erősen nyomja meg a ceruzát. A gyerekek rajzolhatnak a mellékelt sablon alapján vagy fantáziájuk szerint. A megrajzolt képeket nem lehet törölni, de egy idő után elkezdenek maguktól eltűnni. Gombnyomásra...

   
  2 150 Ft
  42 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 320 Ft Raktáron

  Hagyja, hogy gyermekei szabadon engedjék fantáziájukat ezzel az öntapadós papír táblával, mely nem csak egy tökéletes hely, ahova jegyzeteket írhatnak, hanem dekorációs elem is a szobájukba.

   
  1 320 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 490 Ft Raktáron

  Okos és praktikus digitális LCD tábla, amelyet gyerekek és felnőttek is használhatnak. Egyszerű használni és ideális kicsi gyerekeknek, akik írni tanulhatnak és tökéletesíthetik a rajztudásukat. Üzenetekre is használhatja az otthonában vagy jegyzeteket írhat rá, amit nem szeretne elfelejteni. Ha az adott információ vagy rajz már nem aktuális, egy...

   
  7 490 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 650 Ft Raktáron

  Ezek az oldalak csupa szórakozást nyújtanak! A füzet 16 oldalt tartalmaz képekkel színezésre és szórakoztató tevékenységekre. Nemcsak a fantáziáját fejleszti a gyermekeknek, hanem a finom motoros készségüket, a kreativitást és a memóriát is. Gyermeke a kedvenc barátaival rajzolhat a népszerű Mancs őrjárat sorozatból.

   
  1 650 Ft
  21 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 9 990 Ft Raktáron

  Gyermek rajztábla 3 kétszínű filctollal és 8 nagyszerű fényhatással. A tabletszerű megjelenésének köszönhetően a gyermekek jól megtudják fogni és gyerekjáték a cipelése is. Ezzel a zseniális és kreatív, élénkszínű játékkal gyermeke fejleszti a kézügyességét és gyakorolja a rajzolást. Megtanulhat rajta számolni, írni. Támogatja a fantáziát, valamint a kéz...

   
  9 990 Ft
  10 darab 2-3 napon belüli postázással
 • 650 Ft Raktáron

  Gyermek kifestő, a gyermekek által imádott Zdenek Miler Kisvakond képeivel. A klasszikus kifestő 16 oldalán az egyik kép már színezett a másik pedig színezhető.

   
  650 Ft
  22 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 385 Ft Raktáron

  Szórakozás a rajzolás és festés kis szerelmeseinek. A képek kaparása fiatalok és idősek körében is népszerű tevékenység. Az aranyos gyerekmotívumokat a csomagban található speciális tollal karcoljuk le. Lekaparáskor a színek megjelennek a felső réteg alatt, és képek látszatát keltik. Az egyik oldal kaparásra szolgál. A másik oldal olyan, mint egy...

  Választható 2x Motívum
  1 385 Ft
  Választható 2x Motívum
  Elérhetőségek megjeleítése
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 15 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 990 Ft Raktáron

  A mellékelt átlátszó papír segítségével átmásolhatja az előre nyomtatott képet, így két egyforma képet hozhat létre, amelyek különbözően színezhetők. A második felhasználás, hogy egy harmadik képet hoz létre behelyezett átlátszó papír segítségével úgy, hogy eltávolítják az átlátszó papírt a kifestőkönyvből, ráteszi két szomszédos vonalrajzra, és különböző...

   
  990 Ft
  8 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 490 Ft Raktáron

  Varázslatos kifestőkönyvek a Jiri Modelstől, amelyek egy ecsettel és néhány csepp vízzel kiszínezhetők! Csak fussa át egy nedves ecsettel a képeket, és az oldalak gyönyörűen kiszíneződnek. A kedvenc dinoszauruszaik a gyermekei szeme láttára lesznek színekkel telik.

   
  2 490 Ft
  12 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 820 Ft Raktáron

  A nagyobb A4 formátum 24 varázslatos képet tartalmaz, amelyek kiszínezéséhez a gyermekeknek csak ecsetre és néhány csepp vízre van szükségük. Miután nedves ecsettel megkenik a színes nyomokat, gyönyörűen színes illusztrációkat kapnak.

   
  3 820 Ft
  7 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 490 Ft Raktáron

  Varázslatos kifestőkönyvek a Jiri Modelstől, amelyek egy ecsettel és néhány csepp vízzel kiszínezhetők! Csak fussa át egy nedves ecsettel a képeket, és az oldalak gyönyörűen kiszíneződnek. A kedvenc Paw Patrol karaktereik a gyermekei szeme láttára lesznek színekkel telik.

   
  2 490 Ft
  2 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 6 650 Ft Raktáron

  A népszerű Peppa Pig gyereksorozat szereplői pecsételő formájában! Sorozatmodell szerint készülnek, aminek köszönhetően ezeknek a történeteknek minden szerelmese felidézheti kedvenc jeleneteit, elkészítheti saját történetét és sok új kalandot élhet át. A figurák alján pecsételő található, így a gyerekek iskolai munkáikat díszíthetik, új képeket...

   
  6 650 Ft
  Utolsó darab 3-5 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 17 a 17 tételből