Rajz és festés

Leértékelések

Rajz és festés

A rajz és a festés a gyermekek egyik kedvenc tevékenysége. Nem csak szórakoztatóak, hanem fejlesztik a gyermekek képzeletét és a finommotoros képességeket is. Ebben a kategóriában különféle rajzasztalokat, ceruzákat, filctollakat és tematikus munkafüzeteket kínálunk. Tekintse meg továbbá füzetek és írótömbök, írószerek és tolltartók kategóriánkat is.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 12 a 12 tételből
 • 6 740 Ft Raktáron

  Könnyen és leginkább örömmel átrajzolni! Csak tegye a deszkára az eredetit a kiválasztott motívummal, tegyen rá egy tiszta papírt, kapcsolja be a lámpát, és elkezdheti a rajzolást. Kiválaszthatja a LED-fény intenzitását is, és ügyeljen arra, hogy a rajzolás során egyetlen részlet se maradjon le. A tábla praktikus, könnyen áthelyezhető, és bármilyen...

   
  6 740 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 190 Ft Raktáron
  2 Review(s)

  Szórakoztató rajztábla, amely nemcsak szórakoztatja a gyerekeket, de segít elszabadítani a fantáziájukat és bármit lerajzolni, ami csak az eszükbe jut! 8 különböző fényhatás közül választhat. Ha valami rosszul sikerül, csak törölje le a képernyőt a mellékelt szivaccsal.

   
  4 190 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 470 Ft Raktáron

  Rajzold meg kedvenc mesebeli lényedet vagy használd a dobozban található sablonok egyikét, és élvezd a mágikus 3D-s látvány világot.

   
  4 470 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 460 Ft Raktáron

  Ha szeretné gyermekei kreativitását támogatni vagy feladatokat és motivációs idézeteket szeretne felírni a dolgozószobájában, akkor ez a felragasztható tábla ideális lesz Önnek. Felragaszthatja a falra, üvegre vagy fára is. A kívánt méretűre alakíthatja. Klasszikus krétával írhat rá. A csomag két fehér, kék, piros és sárga krétát tartalmaz. 

   
  1 460 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 190 Ft Raktáron

  Okos és praktikus digitális LCD tábla, amelyet gyerekek és felnőttek is használhatnak. Egyszerű használni és ideális kicsi gyerekeknek, akik írni tanulhatnak és tökéletesíthetik a rajztudásukat. Üzenetekre is használhatja az otthonában vagy jegyzeteket írhat rá, amit nem szeretne elfelejteni. Ha az adott információ vagy rajz már nem aktuális, egy...

   
  7 190 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 590 Ft Raktáron

  Szórakoztató módszert keres, hogy hogyan szedje rá a gyerekeket a példák számolására vagy az írás gyakorlására? Vagy környezetbarát módon gondolkodik és szívesen beszerezne valamit a gyerekeknek, amelyet újra használhatnak? Ezzel a nagy világító táblával nyert ügye van! 

   
  3 590 Ft
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Szórakozással és matricákkal teli oldalak! A gyakorlófüzet 24 oldal képet és szórakoztató tevékenységet tartalmaz, valamint több mint 20 matricát is. Fejleszti a gyermekek fantáziáját, finommotorikáját, kreativitását és memóriáját.

   
  1 490 Ft
  17 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 790 Ft Raktáron

  Színes zsírkréták gyerekeknek, amelyekkel kifejezhetik a fantáziájukat és a művészi készségeiket. Mind a 8 zsírkrétán a gyönyörű Disney hercegnők képei láthatók.

   
  1 790 Ft
  4 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 440 Ft Raktáron

  A csomagban 12 gél zsírkréta található a világszerte népszerű Mickey egérrel. A csomagban egy ecset is található a zsírkrétára.

   
  3 440 Ft
  6 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 440 Ft Raktáron

  12 gél zsírkrétát tartalmazó csomag, élénk színekkel és tiranoszaurusz mintával.

   
  3 440 Ft
  4 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 790 Ft Raktáron

  12 tekerhető zsírkréta csomag, élénk színekkel és tiranoszaurusz mintával.

   
  1 790 Ft
  14 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 9 740 Ft Raktáron

  Gyermek rajztábla 3 kétszínű filctollal és 8 nagyszerű fényhatással. A tabletszerű megjelenésének köszönhetően a gyermekek jól megtudják fogni és gyerekjáték a cipelése is. Ezzel a zseniális és kreatív, élénkszínű játékkal gyermeke fejleszti a kézügyességét és gyakorolja a rajzolást. Megtanulhat rajta számolni, írni. Támogatja a fantáziát, valamint a kéz...

   
  9 740 Ft
  12 darab 2 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 12 a 12 tételből