Rajz és festés

Leértékelések

Rajz és festés

A rajz és a festés a gyermekek egyik kedvenc tevékenysége. Nem csak szórakoztatóak, hanem fejlesztik a gyermekek képzeletét és a finommotoros képességeket is. Ebben a kategóriában különféle rajzasztalokat, ceruzákat, filctollakat és tematikus munkafüzeteket kínálunk. Tekintse meg továbbá füzetek és írótömbök, írószerek és tolltartók kategóriánkat is.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 23 a 23 tételből
 • 5 990 Ft Raktáron

  Könnyen és leginkább örömmel átrajzolni! Csak tegye a deszkára az eredetit a kiválasztott motívummal, tegyen rá egy tiszta papírt, kapcsolja be a lámpát, és elkezdheti a rajzolást. Kiválaszthatja a LED-fény intenzitását is, és ügyeljen arra, hogy a rajzolás során egyetlen részlet se maradjon le. A tábla praktikus, könnyen áthelyezhető, és bármilyen...

   
  5 990 Ft
  31 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 040 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Szórakoztató rajztábla, amely nemcsak szórakoztatja a gyerekeket, de segít elszabadítani a fantáziájukat és bármit lerajzolni, ami csak az eszükbe jut! 8 különböző fényhatás közül választhat. Ha valami rosszul sikerül, csak törölje le a képernyőt a mellékelt szivaccsal.

   
  4 040 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 470 Ft Raktáron

  Rajzold meg kedvenc mesebeli lényedet vagy használd a dobozban található sablonok egyikét, és élvezd a mágikus 3D-s látvány világot.

   
  4 470 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Ha szeretné gyermekei kreativitását támogatni vagy feladatokat és motivációs idézeteket szeretne felírni a dolgozószobájában, akkor ez a felragasztható tábla ideális lesz Önnek. Felragaszthatja a falra, üvegre vagy fára is. A kívánt méretűre alakíthatja. Klasszikus krétával írhat rá. A csomag két fehér, kék, piros és sárga krétát tartalmaz. 

   
  1 490 Ft
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Hagyja, hogy gyermekei szabadon engedjék fantáziájukat ezzel az öntapadós papír táblával, mely nem csak egy tökéletes hely, ahova jegyzeteket írhatnak, hanem dekorációs elem is a szobájukba.

   
  1 490 Ft
  27 darab raktáron (azonnal postázzuk) 99 darab 7-9 napon belüli postázással
 • 2 690 Ft Raktáron

  Ezzel a találmánnyal már nem is lehet egyszerűbb a képet telefonról vagy táblagépről papírra, textilre vagy más felületre átvinni! Csak válasszon egy képet a telefonon, majd helyezze be a mobiltelefont az állványba. Ezután állítsa be a diát úgy, hogy a kép tükröződjön benne, és kezdheti is a rajzolást!

   
  2 690 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 690 Ft Raktáron

  Szórakoztató módszert keres, hogy hogyan szedje rá a gyerekeket a példák számolására vagy az írás gyakorlására? Vagy környezetbarát módon gondolkodik és szívesen beszerezne valamit a gyerekeknek, amelyet újra használhatnak? Ezzel a nagy világító táblával nyert ügye van! 

   
  2 690 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 790 Ft Raktáron

  12 tekerhető zsírkréta csomag világszerte népszerű Minnie Mouse mintával.

   
  1 790 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 740 Ft Raktáron

  Gyermek kifestő, a gyermekek által imádott Zdenek Miler Kisvakond képeivel. A klasszikus kifestő 12 oldalán a gyerekek kiszínezhetik Kisvakond és barátait ábrázoló képeket.

   
  740 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 5 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 340 Ft Raktáron

  Ez a készlet 4 részt tartalmaz, amelyeket gyermeke a 8 színű összerakható zsírkrétával festhet ki az elképzelései és a preferenciái alapján. Minden részt össze lehet rakni.

   
  1 340 Ft
  12 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 790 Ft Raktáron

  12 tekerhető zsírkréta csomag, élénk színekkel és tiranoszaurusz mintával.

   
  1 790 Ft
  9 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 290 Ft Raktáron

  Gyermek kifestő, a gyermekek által imádott Zdenek Miler Kisvakond képeivel. A klasszikus kifestő 12 oldalán az egyik kép már színezett a másik pedig színezhető.

   
  290 Ft
  20 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 790 Ft Raktáron

  Még nincs otthon ilyen varázslatos kifestőkönyve? A színezéséhez a gyerekenek csak ecsetre és vízre lesz szükségük. Miután nedves ecsettel megkenik a színes nyomokat, gyönyörűen színes illusztrációkat kapnak. Mesebeli barátai a színekkel életre kelnek!

   
  1 790 Ft
  18 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 440 Ft Raktáron

  12 gél zsírkrétát tartalmazó csomag, élénk színekkel és tiranoszaurusz mintával.

   
  3 440 Ft
  4 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 990 Ft Raktáron

  A nagyobb A4-es formátum 24 varázslatos képet tartalmaz, amelyekhez a gyerekeknek csak ecsetre és néhány csepp vízre van szükségük a színezéshez. Miután nedves ecsettel elterjesztették a színes nyomokat, gyönyörű színű illusztrációkat kapnak.

   
  2 990 Ft
  16 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 890 Ft Raktáron

  A4-es színező, amelyben a gyerekek a barátjukkal, népszerű animációs filmekből ismert Kisvakonddal találkozhatnak. A kifestőkönyv 16 belső oldallal és egy fényes borítóval rendelkezik.

   
  890 Ft
  5 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 440 Ft Raktáron

  A csomagban 12 gél zsírkréta található a világszerte népszerű Mickey egérrel. A csomagban egy ecset is található a zsírkrétára.

   
  3 440 Ft
  10 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 090 Ft Raktáron

  Eredeti kifestő matricákkal és nem hétköznapi alakú oldalakkal, amely a szórakozás egy új formáját kívánja a Trollok animációs film összes kis rajongója számára.

   
  2 090 Ft
  23 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 9 740 Ft Raktáron

  Gyermek rajztábla 3 kétszínű filctollal és 8 nagyszerű fényhatással. A tabletszerű megjelenésének köszönhetően a gyermekek jól megtudják fogni és gyerekjáték a cipelése is. Ezzel a zseniális és kreatív, élénkszínű játékkal gyermeke fejleszti a kézügyességét és gyakorolja a rajzolást. Megtanulhat rajta számolni, írni. Támogatja a fantáziát, valamint a kéz...

   
  9 740 Ft
  5 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 840 Ft Raktáron

  A nagyobb A4 formátum 24 varázslatos képet tartalmaz, amelyek kiszínezéséhez a gyermekeknek csak ecsetre és néhány csepp vízre van szükségük. Miután nedves ecsettel megkenik a színes nyomokat, gyönyörűen színes illusztrációkat kapnak.

   
  2 840 Ft
  20 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 240 Ft Raktáron

  Víz kifestőkönyv hat színnel minden képen. A termék alkalmas a színérzékelés átvitelfejlesztésére a kép megfelelő területre és a grafomotorika fejlesztésére a helyes ecsettartással, ecset mozgatásával a vonalrajz területének határain belül stb.

   
  2 240 Ft
  3 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 590 Ft Raktáron

  Tele szórakoztató oldalakkal! 9 fekete-fehér színezhető képet és 9 színes sablont tartalmaz. Nemcsak a gyermekek fantáziáját fejleszti, hanem a finom motorikus készségeket és a kreativitást is. Ezen kívül a kifestők témája a népszerű Peppa malac animációs sorozat karakterei, így a gyermek a kedvenc mesebeli barátaival fog rajzolni.

   
  590 Ft
  6 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 740 Ft Raktáron

  A mellékelt átlátszó papír segítségével átmásolhatja az előre nyomtatott képet, így két egyforma képet hozhat létre, amelyek különbözően színezhetők. A második felhasználás, hogy egy harmadik képet hoz létre behelyezett átlátszó papír segítségével úgy, hogy eltávolítják az átlátszó papírt a kifestőkönyvből, ráteszi két szomszédos vonalrajzra, és különböző...

   
  740 Ft
  10 darab 3-5 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 23 a 23 tételből