Rajz és festés

Leértékelések

Rajz és festés

A rajz és a festés a gyermekek egyik kedvenc tevékenysége. Nem csak szórakoztatóak, hanem fejlesztik a gyermekek képzeletét és a finommotoros képességeket is. Ebben a kategóriában különféle rajzasztalokat, ceruzákat, filctollakat és tematikus munkafüzeteket kínálunk. Tekintse meg továbbá füzetek és írótömbök, írószerek és tolltartók kategóriánkat is.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 31 a 31 tételből
 • 6 760 Ft Raktáron

  Könnyen és leginkább örömmel átrajzolni! Csak tegye a deszkára az eredetit a kiválasztott motívummal, tegyen rá egy tiszta papírt, kapcsolja be a lámpát, és elkezdheti a rajzolást. Kiválaszthatja a LED-fény intenzitását is, és ügyeljen arra, hogy a rajzolás során egyetlen részlet se maradjon le. A tábla praktikus, könnyen áthelyezhető, és bármilyen...

   
  6 760 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 710 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Szórakoztató rajztábla, amely nemcsak szórakoztatja a gyerekeket, de segít elszabadítani a fantáziájukat és bármit lerajzolni, ami csak az eszükbe jut! 8 különböző fényhatás közül választhat. Ha valami rosszul sikerül, csak törölje le a képernyőt a mellékelt szivaccsal.

   
  3 710 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 710 Ft Raktáron

  Rajzold meg kedvenc mesebeli lényedet vagy használd a dobozban található sablonok egyikét, és élvezd a mágikus 3D-s látvány világot.

   
  3 710 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 190 Ft Raktáron

  Szórakoztató módszert keres, hogy hogyan szedje rá a gyerekeket a példák számolására vagy az írás gyakorlására? Vagy környezetbarát módon gondolkodik és szívesen beszerezne valamit a gyerekeknek, amelyet újra használhatnak? Ezzel a nagy világító táblával nyert ügye van! 

   
  2 190 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 710 Ft Raktáron

  Ezzel a találmánnyal már nem is lehet egyszerűbb a képet telefonról vagy táblagépről papírra, textilre vagy más felületre átvinni! Csak válasszon egy képet a telefonon, majd helyezze be a mobiltelefont az állványba. Ezután állítsa be a diát úgy, hogy a kép tükröződjön benne, és kezdheti is a rajzolást!

   
  3 710 Ft
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk) 30 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 710 Ft Raktáron

  Csodálatos A4-es rajztábla LED tollal! Rajzoljon vele a foszforeszkáló táblára és élvezze a fény showt! A fényerősség időtartama attól függ, hogy milyen erősen nyomja meg a ceruzát. A gyerekek rajzolhatnak a mellékelt sablon alapján vagy fantáziájuk szerint. A megrajzolt képeket nem lehet törölni, de egy idő után elkezdenek maguktól eltűnni. Gombnyomásra...

   
  3 710 Ft
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 020 Ft Raktáron

  Ha szeretné gyermekei kreativitását támogatni vagy feladatokat és motivációs idézeteket szeretne felírni a dolgozószobájában, akkor ez a felragasztható tábla ideális lesz Önnek. Felragaszthatja a falra, üvegre vagy fára is. A kívánt méretűre alakíthatja. Klasszikus krétával írhat rá. A csomag két fehér, kék, piros és sárga krétát tartalmaz. 

   
  2 020 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 680 Ft Raktáron

  Hagyja, hogy gyermekei szabadon engedjék fantáziájukat ezzel az öntapadós papír táblával, mely nem csak egy tökéletes hely, ahova jegyzeteket írhatnak, hanem dekorációs elem is a szobájukba.

   
  1 680 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 970 Ft Raktáron

  Okos és praktikus digitális LCD tábla, amelyet gyerekek és felnőttek is használhatnak. Egyszerű használni és ideális kicsi gyerekeknek, akik írni tanulhatnak és tökéletesíthetik a rajztudásukat. Üzenetekre is használhatja az otthonában vagy jegyzeteket írhat rá, amit nem szeretne elfelejteni. Ha az adott információ vagy rajz már nem aktuális, egy...

   
  8 970 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 490 Ft Raktáron

  Gyermek kifestő, a gyermekek által imádott Zdenek Miler Kisvakond képeivel. A klasszikus kifestő 16 oldalán az egyik kép már színezett a másik pedig színezhető.

   
  490 Ft
  7 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 780 Ft Raktáron

  3D toll a kreatív alkotáshoz. Nemcsak rajzolásról van szó, ennek a technológiának hála lehetőség nyílik különféle műanyag tárgyak létrehozására. A toll ugyanazon az elven működik, mint az olvasztópisztoly, csak állítsa be a megfelelő hőmérsékletet, hogy a behelyezett anyag elkezdjen olvadni, és már alkothat is. Gyermekek és felnőttek is használhatják és...

   
  7 780 Ft
  15 darab 2 napon belüli postázással
 • 11 000 Ft Raktáron

  Gyermek rajztábla 3 kétszínű filctollal és 8 nagyszerű fényhatással. A tabletszerű megjelenésének köszönhetően a gyermekek jól megtudják fogni és gyerekjáték a cipelése is. Ezzel a zseniális és kreatív, élénkszínű játékkal gyermeke fejleszti a kézügyességét és gyakorolja a rajzolást. Megtanulhat rajta számolni, írni. Támogatja a fantáziát, valamint a kéz...

   
  11 000 Ft
  10 darab 2-3 napon belüli postázással
 • 2 020 Ft Raktáron

  12 tekerhető zsírkréta csomag világszerte népszerű Minnie Mouse mintával.

   
  2 020 Ft
  5 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 020 Ft Raktáron

  A csomagban 12 tekerhető zsírkréta található világszerte népszerű Mickey egér mintával.

   
  2 020 Ft
  12 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 190 Ft Raktáron

  Még nincs otthon ilyen varázslatos kifestőkönyve? A színezéséhez a gyerekenek csak ecsetre és vízre lesz szükségük. Miután nedves ecsettel megkenik a színes nyomokat, gyönyörűen színes illusztrációkat kapnak. Mesebeli barátai a színekkel életre kelnek!

   
  2 190 Ft
  8 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 020 Ft Raktáron

  12 tekerhető zsírkréta csomag, élénk színekkel és tiranoszaurusz mintával.

   
  2 020 Ft
  5 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 490 Ft Raktáron

  Gyermek kifestő, a gyermekek által imádott Zdenek Miler Kisvakond képeivel. A klasszikus kifestő 16 oldalán az egyik kép már színezett a másik pedig színezhető.

   
  490 Ft
  36 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 530 Ft Raktáron

  Eredeti kifestő matricákkal és nem hétköznapi alakú oldalakkal, amely a szórakozás egy új formáját kívánja a Trollok animációs film összes kis rajongója számára.

   
  2 530 Ft
  Utolsó darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 880 Ft Raktáron

  12 gél zsírkrétát tartalmazó csomag, élénk színekkel és tiranoszaurusz mintával.

   
  3 880 Ft
  7 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 370 Ft Raktáron

  A nagyobb A4-es formátum 24 varázslatos képet tartalmaz, amelyekhez a gyerekeknek csak ecsetre és néhány csepp vízre van szükségük a színezéshez. Miután nedves ecsettel elterjesztették a színes nyomokat, gyönyörű színű illusztrációkat kapnak.

   
  3 370 Ft
  7 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 850 Ft Raktáron

  A könyv 24 oldalból áll. Szórakoztató módon tanítja a gyermekeket rajzolni, írni, kivágni és logikusan gondolkodni. A kifestőkön kívül kivágható elemeket, matricákat és számok szerinti rajzolás is tartalmaz.

   
  1 850 Ft
  5 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 370 Ft Raktáron

  Szerezzen gyermekeinke örömet pecsételőkkel! A pecsételős tevékenységnek köszönhetően a gyerekek nemcsak képzelőerejüket és kreativitásukat, hanem finommotorikáját is fejlesztik. A csomag 5 db könnyen megfogható fapecsételőt és egy színes párnát tartalmaz a világszerte népszerű Peppa malac sorozat motívumával.

   
  3 370 Ft
  7 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 370 Ft Raktáron

  Nagy móka pecsételőkkel! A pecsételőkkel végzett tevékenységnek köszönhetően a gyerekek nemcsak képzeletüket, kreativitásukat, hanem finom motorikus képességeiket is fejlesztik. A csomag 5 könnyen megfogható fa pecsételőt és egy színes párnát tartalmaz a népszerű Peppa Malac motívummal.

   
  3 370 Ft
  20 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 850 Ft Raktáron

  Kifestő a színek, a tárgyak, az alapvető betűk, a tér, a logikai játékok és a labirintusok elsajátítására. Kiegészítős játék, alapvető elemek, például vonala, ívek írásának gyakorlása és még sok más. 24 belső oldalból és egy A3 plakátból áll. Tanulás játékkal, amely szórakoztatja a gyermekeket!

   
  1 850 Ft
  6 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 370 Ft Raktáron

  Gyönyörű pecsétek a Jiri Modelstől Paw Patrol motívummal! A pecsételős tevékenységeknek köszönhetően a gyerekek nemcsak képzelőerejüket és kreativitásukat gyakorolhatják, hanem a finommotorikát is. A csomag 5 db könnyen megfogható fapecsételőt és egy színes párnát tartalmaz népszerű motívummal.

   
  3 370 Ft
  6 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 020 Ft Raktáron

  Varázslatos kifestőkönyvek a Jiri Modelstől, amelyek egy ecsettel és néhány csepp vízzel kiszínezhetők! Csak fussa át egy nedves ecsettel a képeket, és az oldalak gyönyörűen kiszíneződnek. A kedvenc Paw Patrol karaktereik a gyermekei szeme láttára lesznek színekkel telik.

   
  2 020 Ft
  17 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 020 Ft Raktáron

  Varázslatos kifestőkönyvek a Jiri Modelstől, amelyek egy ecsettel és néhány csepp vízzel kiszínezhetők! Csak fussa át egy nedves ecsettel a képeket, és az oldalak gyönyörűen kiszíneződnek. A kedvenc dinoszauruszaik a gyermekei szeme láttára lesznek színekkel telik.

   
  2 020 Ft
  16 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 020 Ft Raktáron

  Varázslatos kifestőkönyvek a Jiri Modelstől, amelyek egy ecsettel és néhány csepp vízzel kiszínezhetők! Csak fussa át egy nedves ecsettel a képeket, és az oldalak gyönyörűen kiszíneződnek. A tanyasi környezet gyönyörű tája a gyermekei szeme láttára lesz színekkel teli.

   
  2 020 Ft
  5 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 100 Ft Raktáron

  A népszerű Peppa Pig gyereksorozat szereplői pecsételő formájában! Sorozatmodell szerint készülnek, aminek köszönhetően ezeknek a történeteknek minden szerelmese felidézheti kedvenc jeleneteit, elkészítheti saját történetét és sok új kalandot élhet át. A figurák alján pecsételő található, így a gyerekek iskolai munkáikat díszíthetik, új képeket...

   
  7 100 Ft
  18 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 780 Ft Raktáron

  A népszerű Peppa Pig gyereksorozat szereplői pecsételő formájában! Sorozatmodell szerint készülnek, aminek köszönhetően ezeknek a történeteknek minden szerelmese felidézheti kedvenc jeleneteit, elkészítheti saját történetét és sok új kalandot élhet át. A figurák alján pecsételő található, így a gyerekek iskolai munkáikat díszíthetik, új képeket...

   
  7 780 Ft
  15 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 780 Ft Raktáron

  A népszerű Paw Patrol karakterei pecsételő formájában kaphatók! A filmmodell szerint készülnek, aminek köszönhetően ezeknek a történeteknek minden szerelmese felidézheti kedvenc jeleneteit, megalkothatja saját történetét és sok új kalandot élhet át. A figurák alján pecsételő található, így a gyerekek iskolai munkáikat díszíthetik, új képeket készíthetnek...

   
  7 780 Ft
  5 darab 3-5 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 31 a 31 tételből