Rajz és festés

Rajz és festés

A rajz és a festés a gyermekek egyik kedvenc tevékenysége. Nem csak szórakoztatóak, hanem fejlesztik a gyermekek képzeletét és a finommotoros képességeket is. Ebben a kategóriában különféle rajzasztalokat, ceruzákat, filctollakat és tematikus munkafüzeteket kínálunk. Tekintse meg továbbá füzetek és írótömbök, írószerek és tolltartók kategóriánkat is.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 9 a 9 tételből
  • 6 150 Ft Raktáron

    Könnyen és leginkább örömmel átrajzolni! Csak tegye a deszkára az eredetit a kiválasztott motívummal, tegyen rá egy tiszta papírt, kapcsolja be a lámpát, és elkezdheti a rajzolást. Kiválaszthatja a LED-fény intenzitását is, és ügyeljen arra, hogy a rajzolás során egyetlen részlet se maradjon le. A tábla praktikus, könnyen áthelyezhető, és bármilyen...

     
    6 150 Ft
    17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 650 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Szórakoztató rajztábla, amely nemcsak szórakoztatja a gyerekeket, de segít elszabadítani a fantáziájukat és bármit lerajzolni, ami csak az eszükbe jut! 8 különböző fényhatás közül választhat. Ha valami rosszul sikerül, csak törölje le a képernyőt a mellékelt szivaccsal.

     
    2 650 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Ezzel a találmánnyal már nem is lehet egyszerűbb a képet telefonról vagy táblagépről papírra, textilre vagy más felületre átvinni! Csak válasszon egy képet a telefonon, majd helyezze be a mobiltelefont az állványba. Ezután állítsa be a diát úgy, hogy a kép tükröződjön benne, és kezdheti is a rajzolást!

     
    3 320 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Szórakoztató módszert keres, hogy hogyan szedje rá a gyerekeket a példák számolására vagy az írás gyakorlására? Vagy környezetbarát módon gondolkodik és szívesen beszerezne valamit a gyerekeknek, amelyet újra használhatnak? Ezzel a nagy világító táblával nyert ügye van! 

     
    1 650 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 150 Ft Raktáron

    Csodálatos A4-es rajztábla LED tollal! Rajzoljon vele a foszforeszkáló táblára és élvezze a fény showt! A fényerősség időtartama attól függ, hogy milyen erősen nyomja meg a ceruzát. A gyerekek rajzolhatnak a mellékelt sablon alapján vagy fantáziájuk szerint. A megrajzolt képeket nem lehet törölni, de egy idő után elkezdenek maguktól eltűnni. Gombnyomásra...

     
    2 150 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 320 Ft Raktáron

    Hagyja, hogy gyermekei szabadon engedjék fantáziájukat ezzel az öntapadós papír táblával, mely nem csak egy tökéletes hely, ahova jegyzeteket írhatnak, hanem dekorációs elem is a szobájukba.

     
    1 320 Ft
    80 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 7 320 Ft Raktáron

    Okos és praktikus digitális LCD tábla, amelyet gyerekek és felnőttek is használhatnak. Egyszerű használni és ideális kicsi gyerekeknek, akik írni tanulhatnak és tökéletesíthetik a rajztudásukat. Üzenetekre is használhatja az otthonában vagy jegyzeteket írhat rá, amit nem szeretne elfelejteni. Ha az adott információ vagy rajz már nem aktuális, egy...

     
    7 320 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 385 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

    Szórakozás a rajzolás és festés kis szerelmeseinek. A képek kaparása fiatalok és idősek körében is népszerű tevékenység. Az aranyos gyerekmotívumokat a csomagban található speciális tollal karcoljuk le. Lekaparáskor a színek megjelennek a felső réteg alatt, és képek látszatát keltik. Az egyik oldal kaparásra szolgál. A másik oldal olyan, mint egy...

    Választható 1x Motívum
    1 385 Ft
    Választható 1x Motívum
    Elérhetőségek megjeleítése
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    Varázslatos kifestőkönyvek a Jiri Modelstől, amelyek egy ecsettel és néhány csepp vízzel kiszínezhetők! Csak fussa át egy nedves ecsettel a képeket, és az oldalak gyönyörűen kiszíneződnek. A kedvenc dinoszauruszaik a gyermekei szeme láttára lesznek színekkel telik.

     
    2 490 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 9 a 9 tételből