Egyéb

Egyéb

Más érdekességek e-shopunkból. IPhone borítók, tokok, karkötők és még sok más Ön és barátai számára.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 36 a 36 tételből
 • 1 990 Ft Raktáron

  4 Review(s)

  Szuper erős gumírozott vízálló ragasztószalag, kiváló minőségű anyagból. Különböző tárgyak foltozásához, összeillesztéséhez, lezárásához és javításához használható.

   
  1 990 Ft
  38 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 650 Ft Raktáron

  Oldja meg egyszer és mindenkorra a fülzsír problémáit! A fültisztító pálcikák nem környezetbarátok, ráadásul nem alkalmasak a fül tisztítására. Ez a vákuum készülék alkalmas kisgyermekek és felnőttek számára. Használata teljesen egyszerű - egy gombbal kapcsolja be, helyezze a fülébe, és a készülék kiszívja az összes fülzsírt és szennyeződést. Nem kell...

   
  2 650 Ft
  37 darab raktáron (azonnal postázzuk) 30 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 650 Ft Raktáron

  Az ünnepeltnek már mindene megvan és a kérdésre, hogy mit szeretne, mindig azt válaszolja, hogy SEMMI-t? Akkor van egy páratlan megoldásunk, ajándékozzon neki SEMMI-t ajándék csomagolásban! És miért? Mert a semmivel semmit se ronthat el!

   
  1 650 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 7-9 napon belüli postázással
 • 4 990 Ft Raktáron

  Könnyen használható, gyors és biztonságos lázmérő. Csak nyomja meg a gombot, és 1 másodpercen belül megtudja a pontos hőmérsékletet. A lázmérő és a homlok közötti mérési távolságnak 5-15 cm-nek kell lennie. Minden korosztály számára alkalmas - csecsemők, gyermekek, felnőttek és idősek számára. Hangjelzés hallható, ha magas hőmérsékletet észlel.

   
  4 990 Ft
  24 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 150 Ft Raktáron

  Eszköz a szőr és csomók eltávolítására ruhákról, bútorokról vagy lepedőkről, felesleges ragasztószalagok nélkül, ahogy az a hagyományos hengerek teszik. Ruházata mindig tökéletesen ápolt lesz, miközben kevesebb munkát végez és környezetbarát.

   
  1 150 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 650 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Miniatűr drótnélküli kamera, mely a kis méretének ellenére is képes Full HD (1080p) minőségben feljátszani, és 12 Mpx felbontású képeket készíteni. A fogantyúk segítségével a kabát szárához, vagy az asztal lapjához is rögzíthető.

   
  6 650 Ft
  67 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 990 Ft Raktáron

  Egyszerűsítse meg a költözést ezzel a kiváló segédeszközzel, mely megkönnyíti a bútorok vagy fogyasztók mozgatását. A karrendszernek köszönhetően a szíjak csökkentik a karok és a hát terhelését, elég csak áthúzni a mozgatni kívánt tárgy alatt, felhúzni az alkalra és indulhat is.

   
  1 990 Ft
  26 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 490 Ft Raktáron

  A forró nyári napokon szívesen mindent tárva-nyitva hagynánk, hogy friss levegőhöz jussunk. A legyek és a szúnyogok azonban egyből megtalálják bentre az utat és teljes erővel bosszantani kezdenek bennünket. A poliészter ajtóhálóval most már friss levegőt szívhat, miközben az idegesítő rovarok kívül maradnak.

   
  2 490 Ft
  25 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 490 Ft Raktáron

  Praktikus, elemekkel működő elektromos szivattyú, amellyel gázolajat, petróleumot, könnyű olajokat vagy bort szivattyúzhat.

   
  4 490 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 990 Ft Raktáron

  Hagyja magát bevonni okostelefonja segítségével a 3D filmek történetébe, esetleg nézzen fotókat vagy játszon játékokat ezzel a 3D-s virtuális valóság szemüveggel! Szó szerint lélegzetelállító virtuális térrel veszi körül, emellett fejhallgatót is csatlakoztathat hozzá és teljes mértékben élvezheti az élményt!

   
  2 990 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 490 Ft Raktáron

  Szeretné felfrissíteni belső terét és valami kreatívra vágyik? Akkor ezt a varázslatos fát kínáljuk, amit Ön is felnevelhet! Nincs más dolga, mint megtölteni varázsvízzel, amit a csomagban is kap, majd csak nézze, hogyan változik fokozatosan a fa, és hogyan borul gyönyörű rózsaszín virágokba.

   
  2 490 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 990 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Unja már, hogy a szemébe süt a nap, és alig lát valamit? Tökéletes választás akár vezetéskor, hiszen meggátolja, hogy a zavaró, útfelületről és a többi autóról tükröződő fény a szemébe jusson. A speciális fényszűrő technológia a biztosíték arra, hogy többet nem vakítja el a napfén.

   
  2 990 Ft
  12 csomag raktáron (azonnal postázzuk) 20 csomag 2 napon belüli postázással
 • 2 820 Ft Raktáron

  Nagy, objektív alakú bögre, amely tényleg egy élethű objektívnek néz ki. A termék kiváló minőségű biztonságos anyagból készült, amelynek célja az italok biztonságos tárolása. A bögre űrtartalma 300 ml.

   
  2 820 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 650 Ft Raktáron

  Védje meg otthonát ezzel a tépőzáras szúnyoghálóval! Egy nagyon praktikus és hatékony tépőzáras szúnyogháló, amely gátolja a repülő rovarok berepülését. Ezenkívül, lehetővé teszi a levegő szabad áramlását és a zavartalan szellőztetést.

   
  1 650 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 9 990 Ft Raktáron

  12 az 1-ben túlélőkészlet praktikus dobozban. Rengeteg hasznos eszközt talál benne, amelyek segítenek túlélni a természetben (erdőben és hegyekben) a nehéz pillanatokat. Sürgősségi hátizsákban vagy kempingezésnél biztosan jól jön, valóban sok a felhasználási lehetőség, és aki felkészült, az nem lepődik meg!

   
  9 990 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 820 Ft Raktáron

  A kaparós világtérkép egy tökéletes ajándék minden utazónak és egy elképesztő módszer arra, hogy feljegyezze, hol járt már. A térkép egy aranyozott réteggel van ellátva, melyet érme segítségével kaparhat le.

   
  2 820 Ft
  20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 650 Ft Raktáron

  Védje otthonát a bosszantó vérszomjas rovaroktól. Az InnovaGoods praktikus, hatékony felragasztható szúnyoghálója nem engedi, hogy rovarok bejussanak a lakásába vagy házába. Kényelmesen szellőztethet anélkül, hogy aggódna a hívatlan vendégek miatt.

   
  1 650 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 320 Ft Raktáron

  Lézeres kerékpár hátsó lámpa

   
  3 320 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 650 Ft Raktáron

  Varázslatos szivárvány projektor, amely mellett jobban alszanak majd a kisebbek és a nagyobbak! Nagyszerű a design-ja és főleg éjjelilámpaként használható. 

   
  6 650 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 820 Ft Raktáron

  Könnyítse meg a kerti munkáját ezzel a praktikus gyomirtóval! 2,7 cm átmérőig bármilyen rúdra felszerelhető. A rögzítés két csavarral történik. A kerekek csapágyakkal vannak felszerelve, amelyek megkönnyítik a kezelhetőséget és a manőverezhetőséget.

   
  3 820 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 320 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods vízkőgátló mágneses golyó megakadályozza, hogy a vízkő leülepedjen a mosógépben vagy a mosogatógépben anélkül, hogy megváltoztatná a víz összetételét és a szükséges vegyszerek vagy só nélkül. A mágnesgolyók hatékonyabban és környezetbarátabban tisztítanak – kevesebb tisztítószer használatával jobb eredményeket érhet el a ruhamosás és a...

   
  3 320 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 820 Ft Raktáron

  Gyönyörű kertje van és szeret gombászni? Mindkettőt kombinálhatja az óriáspöfeteg termőblokkal. Óriáspöfeteg micéliumával beoltott gabonáról van szó. Tenyéssze elő a gombakultúrát bent, átlagos szobahőmérsékleten egy virágcserépben lucfenyő, boróka vagy tuja tövében gombakultúrával, amely tökéletesen kinő a gyökérgömbön, majd tavasszal, amikor már nincs...

   
  2 820 Ft
  74 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 10 napon belüli postázással
 • 3 320 Ft Raktáron

  6 az 1-ben túlélőkészlet praktikus dobozban. Rengeteg hasznos eszközt talál benne, amelyek segítenek túlélni a természetben (erdőben és hegyekben) a nehéz pillanatokat. Sürgősségi hátizsákban vagy kempingezésnél biztosan jól jön, valóban sok a felhasználási lehetőség, és aki felkészült, az nem lepődik meg!

   
  3 320 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 320 Ft Raktáron

  Kicsi, de praktikus segédeszköz, amelyet minden háztartásban értékelni fognak! Ez a mini varrógép segíti önt az asztalterítők, függönyök, ágynemű vagy ruházat gyors megjavításában. Vezeték nélküli. A beállítása nem nehéz, mint a hagyományos nagy varrógépeknél és nem beszélve arról, hogy korántsem foglal annyi helyet. A méretének köszönhetően az utazásnál...

   
  8 320 Ft
  25 darab 2-3 napon belüli postázással
 • 1 320 Ft Raktáron

  A Clean'ballz mosólabda egy modern, innovatív és környezetbarát termék, amelyet ruhák mosására terveztek.

   
  1 320 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 990 Ft Raktáron

  Végre valakinek eszébe jutott, hogy figurák helyett feles poharakat készítsen. Az "aki játszik, az nem mérgelődik" jegyében egy alkoholos játékkal is lehet jókat mulatni, inni, nem mérgelődni. Most arra ösztönözheti, hogy a lehető legtöbb csapattársát ejtse ki.

   
  4 990 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 150 Ft Raktáron

  A fa felületén már az apró karcolások is jól láthatóak. Ez a 6 filctollból és 6 különböző színű viaszból álló készlet segít javítani bútorai, padlói és még sok minden más megjelenését.

   
  2 150 Ft
  99 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 16 650 Ft Raktáron

  Kerti partira, gyerekbulira készül, vagy csak a barátokkal szeretne ülni? Ne felejtse el a nagyszerű hűtő italadagolót. Ideális minden típusú ital kényelmes csapolásához. A két független jégtartálynak köszönhetően hűvösen tartja az italát, ugyanakkor semmiképpen sem hígítja azt fel.

   
  16 650 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 990 Ft Raktáron

  Buliba vagy diszkóba megy és tényleg ragyogni szeretne? Szerezzen be eredeti, világító cipőfűzőket különböző színekben, amelyekkel nem marad észrevétlen.

   
  990 Ft
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 16 650 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods kerti szék megkönnyíti a kerti munkát, és tehermentesíti a hátát és az ízületeket. Eredeti többpozíciós kialakításának köszönhetően bármilyen munkát kényelmesen elvégezhet.

   
  16 650 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 150 Ft Raktáron

  Készüljön fel a vészhelyzetre! A tűzálló ponyva évek óta az otthonok, műhelyek és raktárak alapfelszereltsége közé tartozik. A tűzoltó ponyva kezdődő tüzek oltására szolgál, de használható emberek gyors evakuálásákor is. Az oxigén bejutásának megakadályozása elvén működik, és ezzel megakadályozza az égést.

   
  4 150 Ft
  23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 960 Ft Raktáron

  Az eredeti Gift Republic Grow Tin pléhdoboz minden háztartásban remek kiegészítő. Magokat és földet mellékelünk hozzá, amellyel tényleg bárki termeszthet. A dobozban minden benne van, ami a termesztéshez kell, csak adjunk hozzá vizet és napfényt!

  Választható 3x Variáns
  2 960 Ft
  Választható 3x Variáns
  Elérhetőségek megjeleítése
  30 darab raktáron
 • 1 150 Ft Raktáron

  A hidrogél golyók remekül hidratálják a cserepes növényeket és virágokat, emellett dekoratív hatásuk is van. A golyók felszívják a vizet, és 30 napig tartják. Figyelem - a csomagban lévő golyók száma a bejelentett mennyiségtől +/- 5%-ban eltérhet.

   
  1 150 Ft
  27 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 990 Ft Raktáron

  Akasztó kerékpár tárolására a falon. Ideális megoldás kis garázsba, pincébe vagy lakásba. Az akasztó szervizpontként is használható a kerékpárhoz.

   
  1 990 Ft
  70 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 4 150 Ft Raktáron

  Hőálló fóliából készült összecsukható vészhálózsák. Tökéletes megoldás túrázáshoz, hegymászáshoz és mentéshez. A felhasznált anyag vízálló, tökéletesen szigetel a hideg, a szél és a zord időjárás ellen. Megakadályozza a szervezet kihűlését szélsőséges időben. A kompakt táska megkönnyíti a hordozhatóságot, a zsinóron pedig praktikus vészsípot talál.

   
  4 150 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 320 Ft Raktáron

  RescueBox 8in1 túlélőkészlet praktikus piros dobozban. Rengeteg hasznos eszközt talál benne, amelyek segítenek túlélni a természetben (erdőben és hegyekben) a nehéz pillanatokat. Sürgősségi hátizsákban vagy kempingezésben biztosan jól jön, valóban sok a felhasználási lehetőség, és aki felkészült, az nem lepődik meg!

   
  3 320 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 36 a 36 tételből