Adagolók és szappanok

Adagolók és szappanok

Az érintésmentes szappanadagolók nélkülözhetetlen kiegészítők mindazok számára, akik 100 %-ig szeretnének védekezni. A hagyományos adagolókon megtelepednek a baktériumok és a vírusok - az érintésmentes szappanadagolóval nem kell ez miatt aggódnia. Nézze meg az FFP2 légzésvédőket tartalmazó kategóriát is - raktáron, azonnali szállítással.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 3 a 3 tételből
  • 3 650 Ft Raktáron

    Tegye egyszerre szórakoztatóbbá és biztonságosabbá a kézmosást! Ebben segít ez a szappanadagoló. Érintesmentes és a folyékony szappant szappanhabbá alakítja. Használata teljesen egyszerű, steril, és 3 adagolási szintet állíthat be.

     
    3 650 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 7 490 Ft Raktáron

    Automata szappanadagoló érzékelővel az InnovaGoods gyártótól. A klasszikus szappan vagy a manuális adagoló nem higiénikus és rengeteg baktérium található rajtuk. Ez az automata adagoló a szükséges adag szappant adagolja, ha kezet észlel maga alatta. Nem kell semmihez hozzáérnie, így a használata sokkal higiénikusabb.

     
    7 490 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 5 darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 650 Ft Raktáron

    Praktikus hordozható folyadék adagoló, amely könnyen tárolható bőröndben, hátizsákban vagy sporttáskában. 4 különálló palackot tartalmaz adagoló kupakkal, amelybe szappant, sampont, kézkrémet, fertőtlenítőszert stb. tölthet. Mindegyik palack térfogata 40 ml, így együtt 160 ml a térfogatuk. Az adagoló forgatható, így kiválasztható, hogy épp melyik palackot...

     
    4 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 3 a 3 tételből