Relaxáció

Relaxáció

Szeretne megpihenni a mindennapi stressztől és kellemessé tenni a napját? Rengeteg relaxációs segédeszközt készítettünk elő, melyek segítenek pihenni, vagy egy kis időre megfeledkezni a mindennapi gondokról.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 42 a 42 tételből
  • 4 150 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    A különleges méhsejt szerű szerkezete a sejtek elmozdulásával képes elnyeli a rá nehezedő nyomást,és lehetővé teszi a levegő áramlását. Különleges technológiájának köszönhetően teljesen elnyeli a testsúlyból eredő nyomást. A zselés ülőpárnát használhatja irodában, otthon, de akár az autódban is.

     
    4 150 Ft
    48 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Fáj a nyaka és a válla, szeretné ellazítani megmerevedett izomzatát és csigolyáit? Ez a felfújható nyak gallér biztosan megszabadítja önt a fájdalomtól bárhol, bármikor.

     
    3 320 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 820 Ft Raktáron

    A köpölyözés egy nagyon régi masszázstechnika, amely segít a hát, a nyak, a váll, az ízületi és izomfájdalmak enyhítésében. A lombikot helyezze a bőrhöz, majd a pumpa segítségével néhány nyomással alakítson ki vákuumot a lombikban. Ezt a technikát gyakran használják masszázs előtt, mert a köpölyözés tökéletesen ellazítja az izmokat és serkenti a...

     
    3 820 Ft
    26 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
  • 12 228 Ft Raktáron

    Pihenésre vágyik egy igényes sportteljesítmény vagy egy nehéz munkahelyi nap után? Ez a készülék a mély izommasszázsra szolgál, ahol ellazítja a merev fasciát (a kötőszövet részei az ínszalagokon, az inakon és a porcokon kívül), mérsékli az izomfájdalmat, görcsöket és gyulladásokat.

    Választható 1x Szín
    12 228 Ft
    Választható 1x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    A köpölyözés egy régi masszázs technika, amely segít megszüntetni a hát, a nyak, a váll, az ízületek és az izmok fájdalmát. A köpölyözőt a bőrre kell tenni, néhány lenyomás után vákuum jön létre bennne. Ezt a technikát gyakran használják a masszázsok előtt, mert a köpölyözés tökéletesen ellazítja és serkenti a vérellátást az izmokban.

     
    2 490 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 257 Ft Raktáron

    Forclean vibráló arctisztító a sima bőrért. Olyan emberek számára készült, akik szép és tiszta bőrre vágynak, de nincs idejük vagy kedvük kipróbálni a drága szépségápolási termékeket. Kompakt méreteinek köszönhetően bárhová magával viheti, hogy bármikor elvégezhesse az arcápoló rutinját.

    Választható 1x Szín
    2 257 Ft
    Választható 1x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    Már nem kell a családját zavarnia, ha meg szeretné vakarni a hátát. A bambusz masszázs hátvakaróval már egyedül is azonnal enyhítheti a viszketést. Az egyik végén kéz alakú vakaró van kialakítva, a másikon masszázsgolyók egy pihentető masszázshoz.

     
    820 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Enyhítse a hátfájását és javítson a testtartásán az új InnovaGoods Armor mágneses hát ortézissel! A mágneses terápia és határozott támogatásnak köszönhetően segít az izmok ellazításában és a gerinc testtartásának javításában, miközben javítja a vérkeringést is. Úgy tervezték, hogy ne legyen látható a ruházat alatt, így viselheti a munkahelyén vagy a...

     
    3 320 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 150 Ft Raktáron

    A masszázskészüléket úgy tervezték, hogy segítsen serkenteni a vérkeringést és a kollagénképzést. Csökkenti a duzzanatokat, a sötét karikákat és a kisebb gyulladásokat. A hatás fokozása érdekében javasoljuk, hogy használjon az arcához megfelelő szérumot vagy arckrémet.

     
    4 150 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 650 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Az InnovaGoods Wellness Relax rezgő másszázsgép kellemes, relaxáló masszázst nyújt otthona kényelmében. Finoman masszírozza a test bármely részét, vibrál, tehát a masszázs közben kellemesen megpihenhet.

     
    4 650 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 7 490 Ft Raktáron

    Ezzel a nyakra alkalmas elektromágneses masszázskészülékkel teljes mértékig élvezheti a megérdemelt pihenést. Az intelligens technológiának hála mélyen masszíroz és a precíz és hatékony kisfrekvenciás elektromágneses impulzusok révén ellazítja az izmokat. A nyak és a hát adott területeire alkalmas, ezeket akár külön, akár egyszerre is átmasszírozhatja.

     
    7 490 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 18 320 Ft Raktáron

    Lazuljon el, csukja be a szemét, és hagyja, hogy a Shiatsu Massaki készülék tökéletes masszázsával kényeztesse! Ez a masszázs eszköz nyolc ergonomikusan forgó fejjel rendelkezik, amelyek ideálisak a nyak, a csípő és a láb regenerációs és relaxáló masszázsára.

     
    18 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 23 320 Ft Raktáron

    Pihentető masszázs az autóban utazva, az irodában vagy otthon? A masszázs funkcióval ellátott Shiatsu ülésfűtéssel ez nem probléma. Az ülésfűtés a hagyományos japán technika, a Shiatsu alapelveit használja fel, amely test különböző részeire kifejtett nyomással újítja meg a vitalitást.

     
    23 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 150 Ft Raktáron

    Az EMS masszázs szőnyeg alkalmas lábak kezelésére, akupunktúrás pontok masszírozására, vénák aktiválására és a fáradtság enyhítésére. Az elektromos izomstimuláció (EMS) nem más, mint az izomösszehúzódás indukciója elektromos impulzusok segítségével. Az impulzusok utánozzák a központi idegrendszerből kiinduló akciós potenciált, és izomösszehúzódásokat...

     
    4 150 Ft
    32 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 7 990 Ft Raktáron

    Enyhíteni szeretné a mindennapi stresszt, a nyomást és fájdalmat a nyakban, de nem szeretne drága masszázsra költeni? Ezzel a nyaki párnával megkapja a hatékony masszázst az otthon kényelmében, pihenhet, ellazítja a feszült izmokat és serkenti a vérkeringést. Önnek még nincs?

     
    7 990 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 14 990 Ft Raktáron

    Ez a viszkoelasztikus párna segít a megfelelő helyzetben aludni. Használata enyhíti a nyaki fájdalmat, megkönnyíti a légzést. A fej részére egy üreggel és egy hosszabbítással rendelkezik a nyak kitámasztásához, az oldalán pedig két üreg található a karnak és a kéznek. 

     
    14 990 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 490 Ft Raktáron

    Hőkorrekciós öv a testtartás javítására turmalin mágnesekkel és hőhatással, mely kompresszión keresztül segíti a testtartás korrigálását, tartást és stabilitást biztosít, ugyanakkor kellemes ellazulást és jó közérzetet biztosít az ágyék és a has területén. A tépőzáras öv ergonomikus, rugalmas kialakítása teljesen szilárd rögzítést tesz lehetővé. Uniszex...

     
    4 490 Ft
    20 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 2 650 Ft Raktáron

    Az InnovaGoods akupresszúrás térdmerevítő mindenféle fájdalomnál segít! A hatékony akupresszúrás rendszernek köszönhetően ez a térd alatti nyomásponttal rendelkező bandázs segít bizonyos típusú fájdalmak és problémák enyhítésében, mint például az isiász fájdalom és a hát-, térd- és csípőproblémák. Diszkréten viselhető ruha alatt. Edzés közben is használható.

     
    2 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 10 485 Ft Raktáron

    Az akupresszúrás pontok nyomást fejtenek ki a láb specifikus részeire, amely jótékony hatással van a test különböző részeire és szerveire. A papucs tervezése során a reflexológia ismereteit használták fel, amely több ezer éves hagyománnyal rendelkezik és már az ókori Kínában, Egyiptomban és az Egyesült Államokban is használták.

    Választható 3x Méret
    10 485 Ft
    Választható 3x Méret
    Elérhetőségek megjeleítése
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 7 150 Ft Raktáron

    Fiatalító masszázstoll a szem és az ajkak ráncai ellen a jól ismert InnovaGoods gyártótól. Kényeztesse magát egészséges megjelenésű, puhább bőrrel. A toll által kibocsátott rezgések enyhítik a bőr feszültségét, és erősítik a bőrkrémek és szérumok hatását. Ugyanakkor a toll kellemes ionmasszázst végez, amely jótékony hatással van az arcra, különösen a szem...

     
    7 150 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 8 320 Ft Raktáron

    Bármit is csinál, nem tudja görnyedés nélkül egyenesen tartani a hátát? Ezzel az ügyes segédeszközzel gyorsan és könnyen megtanulja! Amint a vállak 25°- kal eltérnek a helyes pozíciótól a készülék kissé rezegni kezd, így tudatja Önnel, hogy újra ki kell húznia magát. A készülék rendelkezik egy LCD képernyővel, amelynek számlálója nyomon követi, hogy...

     
    8 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    Pihentető gélmaszk, mely felmelegedés közben serkenti a vérkeringést, enyhíti a fáradtságot és a fájdalmat, hidegen pedig segíthet csökkenteni a lázat, elnyomja a gyulladást, enyhíti a fejfájást és a viszketést.

     
    1 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 2 650 Ft Raktáron

    Fedezze fel az InnovaGoods Wellness Care relaxációs kompressziós zokni előnyeit, és biztosítson pihenést a lába számára!

     
    2 650 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 9 990 Ft Raktáron

    Fűtött elektromos szőnyeg, amely ideális a láb melegen tartásához. Kellemes melegséget, ellazulást és jó közérzetet biztosít. 2 hőmérsékleti fokozattal rendelkezik (40-50 °C), zoknival és cipővel is használható. A hő gyorsan és egyenletesen oszlik el. Ultravékony kialakításának hála könnyen összecsukható, így helyet takaríthat meg. Alapja vízálló és...

     
    9 990 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 490 Ft Raktáron

    A szilikon ujjleválasztó ellensúlyozza az ujjak rossz pozícióját, és egyben védi a bütykös nagylábujjat cipőben viselve, így enyhíti a fájdalmát. A szilikon tökéletesen alkalmazkodik az ujjakhoz, mérete univerzális, súlya kb. 46 g.

     
    1 490 Ft
    25 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 9 650 Ft Raktáron

    Mindannyian ismerjük a végtelennek tűnő migrént, amely teljesen megbéníthat bennünket. Ez a gél sapka a segítségére lehet! A belsejében 4 db gélpárna található, amelyeket tetszés szerint mikrohullámú sütőben melegíthet vagy hűtőszekrényben hűthet. Mivel a sapka magas, ezzel letakarhatja vele a szemét és megszabadulhat a kellemetlen fénytől. Ezen kívül...

     
    9 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 7 490 Ft Raktáron

    Néha szükség van ,,kikapcsolódni " és pihenni. Ez a masszázs eszköz kellemes pihenést biztosít otthon és az utazásokon. 2 masszázsprogramot kínál és négy masszázsfejjel rendelkezik, amelyek mindkét irányban foroghatnak.

     
    7 490 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 8 320 Ft Raktáron

    Ezzel a mélytisztítási módszerrel, mely a bőr megjelenését is javítja, időt és pénzt takarít meg, ugyanakkor tökéletes eredményt ér el. Ez a praktikus és hatékony arctisztító és masszázs eszköz segít sima, puha, ránctalan bőrt elérni, amely fiatalos és egészséges megjelenésű. Használja tisztító szappannal, tonikkal, szérummal stb.

     
    8 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 6 650 Ft Raktáron

    Hűsítő párna az InnovaGoods gyártótól, amely felbecsülhetetlen eszköz a forró nyári napokon. A párnát elegendő hideg vízzel megtölteni, esetleg egy kis időre a hűtőszekrénybe helyezni.

     
    6 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    A lábai csak a legjobbat érdemlik és ezekkel az InnovaGoods akupresszúrás talpbetétekkel biztosan megkapják! Ötletes kidolgozásának köszönhetően ellazítja a túlterhelt lábakat, a járás pedig hirtelen kellemes és pihentető érzést ölt. A betétek lyukakkal vannak felszerelve a jobb légáteresztés érdekében és uniszexek. Maga rövidítheti őket igényei szerint.

     
    1 650 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 13 320 Ft Raktáron

    Újratölthető Helax elektronikus fejmasszírozó. Ideális relaxációhoz és stresszoldáshoz. 3 móddal rendelkezik, rugalmas és ergonomikus, tökéletesen alkalmazkodik a fej formájához. A vezérlés egyszerű és az univerzális és könnyű kialakításnak hála bármikor élvezheti a masszázst (olvasás, munka, tévézés stb. közben). Tartós, biztonságos, nem gubancolja össze...

     
    13 320 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 11 650 Ft Raktáron

    A tölthető multifunkcionális masszázs és melegítő öv ideális a napi stressz, fájdalom és fáradtság leküzdésére. Ez az ergonomikus masszázskészülék jól megérdemelt megkönnyebbülést és ellazulást kölcsönöz Önnek. Vezeték nélküli, könnyű és nagyon egyszerű a használata és a szállítása, így otthon is és irodában, autóban stb. használhatja. Nemcsak masszíroz,...

     
    11 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 11 650 Ft Raktáron

    Eredeti elektromos lábmelegítő, amely tökéletes a fagyos napok leküzdésére. USB-n keresztül vezérelhető és csúszásmentes alappal rendelkezik, ami megkönnyíti a lábmelegítő használatát a padlón, a kanapén vagy az ágyban. Gyorsan felmelegszik és eléri a maximum 60 ºC-ot. Puha, légies és kényelmes, így biztosan szívesen használja majd a lába melegen tartására.

     
    11 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 650 Ft Raktáron

    Melegítő tapaszok, amelyek észrevehető helyi fájdalomcsillapítást eredményeznek ott, ahová felhelyezi őket. Különösen a háton, a nyakon vagy a hason alkalmazható. A csomagolás eltávolítása után a tapasz levegővel érintkezik, amely aktiválja annak melegítő hatását. A praktikus kidolgozásnak és az egyedileg becsomagolt tapaszoknak köszönhetően mindig kéznél...

     
    3 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 8 820 Ft Raktáron

    Univerzális többcélú moduláris párna, amely bárhol és bármikor nagyobb kényelmet biztosít. Összecsukható, többféleképpen használható autóban, otthon, irodában. Nagyon kényelmes, könnyű és puha, nagyszerűen pihenhet vele. Szerkezetének hála segíti a hát, a nyak és a törzs alsó részének egyensúlyát. A párna nem deformálódik, és könnyen alkalmazkodik...

     
    8 820 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 23 320 Ft Raktáron

    Finom steppelt anyagból készült, kényelmes elektromos InnovaGoods Kalmat szőnyeg, mellyel 10 vibrációs motornak köszönhetően élvezheti a jól megérdemelt teljes testmasszázst. Nagyszerű és pihentető kikapcsolódást élvezhet vele, akár egy széken ülve, akár az ágyon vagy a földön fekve. A fűtési funkcióval és a zsebbel is elégedett lesz, amelyben kényelmesen...

     
    23 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 9 990 Ft Raktáron

    Felfújható egyensúly párna, amellyel remekül edzi és tökéletesen finomítja az egyensúlyát. A párnán a stabilitás fenntartása érdekében tett erőfeszítéseknek köszönhetően a mélyizmokat is bekapcsolhatja a gyakorlatokba, így a testmozgás sokkal nagyobb méreteket kap. És ha éppen nem tornázik vele, akkor használja, mint egy széktámlát, amely egyenesen való...

     
    9 990 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 7 490 Ft Raktáron

    Kényeztesse magát luxus relaxációval az elektrostimulációs talpmasszírozóval. A speciális technológiával a szőnyeg kellemesen stimulálja a lábak akupresszúrás pontjait és enyhíti a fáradtságukat. Bárhol használható, nagyon könnyű és csendes, ráadásul aljzat sem kell a használatához. 6 masszázsmóddal és 10 intenzitási fokozattal rendelkezik, amelyek között...

     
    7 490 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 13 320 Ft Raktáron

    Eredeti masszázskészülék, amellyel szinte minden testrészt masszírozhat. A készülék 4 forgó fejjel rendelkezik, melyek segítségével rövid időn belül enyhíthati az izom- és ízületi fájdalmat. Az eszköznek van egy termikus komponense is, amelyet bekapcsolhat. A masszázseszközt a beépített rugalmas pánttal könnyedén a szék karfájára is rögzítheti.

     
    13 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 990 Ft Raktáron

    Állítsa meg a bőröregedés első jeleit ezzel a fiatalító, magas frekvenciájú masszírozóval! A magas frekvenciájú rezgéseknek (6000 rezgés percenként) hála segít csökkenteni az arcon és az áll alatt a ráncokat. A készülékkel bőrkrémeket, szérumokat is kenhet, mivel elősegíti azok a bőrbe való mélyebb felszívódását.

     
    4 990 Ft
    2 darab 9-12 napon belüli postázással
  • 7 820 Ft Raktáron

    Remek térdmerevítő párnával, amit igény szerint felmelegíthet vagy hűthet! Sérülések után is hatékonyan enyhíti a krónikus fájdalmat, így nem csak a sportolóknak, hanem azoknak is kiváló, akiknek enyhíteni kell a fájdalmat vagy a feszültséget a térd területén. Egyszerű módja, hogy megszüntesse a kellemetlen fájdalmat, és élvezze a megkönnyebbülést és a...

     
    7 820 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 7 990 Ft Raktáron

    Edzés után tehermentesítse az izmait! Eredeti, modern és kompakt kialakítású készülék, ideális a vállak, karok, lábak, lábfejek, nyak, hát stb. ellazítására. Újratölthető, mobil, bárhová magával viheti. A masszírozó 6 sebességgel és rugalmas fejjel rendelkezik, amely lehetővé teszi az egész test átfogó masszírozását. A csomag USB töltőkábelt és használati...

     
    7 990 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 42 a 42 tételből