Kellékek

Kellékek

Egészítse ki a felszerelését kifinomult találmányokkal - pánt szájmaszkra, pulzoximéter, infravörös érintés lázmérők, arcvédő pajzsok, kesztyűk, nyálmintán végezhető, tanúsítvánnyal ellátott antigén tesztek. Ha a jobb minőségű védőfelszerelést keres a légútjai számára, nálunk FFP2 és FFP3 légzésvédőket is talál, amelyek szintén raktáron vannak, azonnali szállítással.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 3 a 3 tételből
  • 820 Ft Raktáron

    Átlátszó arcvédő, amely sokoldalúan használható. Véd a cseppfertőzéssel, forgáccsal és fűrészporral szemben is. A nagyobb biztonság érdekében használhatja védőszemüveggel, szájmaszkkal, légzésvédővel stb. Az arcvédő semmiképp sem szolgál szájmaszk és légzésvédő teljes értékű helyettesítőjeként.

     
    820 Ft
    33 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 990 Ft Raktáron

    A pulzoximéter egy ideális eszköz szívbetegségben vagy asztmában szenvedők számára. Ugyanakkor sportolók és nagy magasságban mozgó emberek (pl. síelők, hegymászók vagy sportpilóták) is használhatják. Ez egy egyszerű módja annak kiderítésére, hogy jelenleg mennyi oxigén van a vérében, és mekkora a pulzusa. Felnőtteknél és gyermekeknél egyaránt használható.

     
    2 990 Ft
    14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    Könnyen használható, gyors és biztonságos lázmérő. Csak nyomja meg a gombot, és 1 másodpercen belül megtudja a pontos hőmérsékletet. A lázmérő és a homlok közötti mérési távolságnak 5-15 cm-nek kell lennie. Minden korosztály számára alkalmas - csecsemők, gyermekek, felnőttek és idősek számára. Hangjelzés hallható, ha magas hőmérsékletet észlel.

     
    4 990 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 3 a 3 tételből