Kellékek

Kellékek

Egészítse ki a felszerelését kifinomult találmányokkal - pánt szájmaszkra, pulzoximéter, infravörös érintés lázmérők, arcvédő pajzsok, kesztyűk, nyálmintán végezhető, tanúsítvánnyal ellátott antigén tesztek. Ha a jobb minőségű védőfelszerelést keres a légútjai számára, nálunk FFP2 és FFP3 légzésvédőket is talál, amelyek szintén raktáron vannak, azonnali szállítással.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 8 a 8 tételből
 • 220 Ft Raktáron

  Unja már, hogy a szájmaszk nyomja és vágja a fülét? Esetleg az ön vagy a gyereke szájmaszkja túl nagy és nem tart megfelelően az arcán? Ez a nagyszerű eszköz megmenti! Nemcsak enyhíti a kellemetlen érzéstől és a fülét érő nyomástól, hanem olyan módon állíthatja be és húzhatja meg a szájmaszkot, amely valóban megfelel önnek.

  Választható 1x Szín
  220 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 780 Ft Raktáron

  Átlátszó arcvédő, amely sokoldalúan használható. Véd a cseppfertőzéssel, forgáccsal és fűrészporral szemben is. A nagyobb biztonság érdekében használhatja védőszemüveggel, szájmaszkkal, légzésvédővel stb. Az arcvédő semmiképp sem szolgál szájmaszk és légzésvédő teljes értékű helyettesítőjeként.

   
  780 Ft
  23 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 260 Ft Raktáron

  Átlátszó arcvédő gyermekeknek, többféle felhasználással. Védelemként szolgálhat a cseppfertőzés vagy a fűrészpor ellen. A nagyobb biztonság érdekében szemüveggel, maszkkal, légzésvédővel stb. együtt használja. A pajzs természetesen nem szolgál a szájmaszk vagy a légzésvédő teljes értékű pótlására.

  Választható 1x Szín
  1 260 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 980 Ft Raktáron

  A pulzoximéter egy ideális eszköz szívbetegségben vagy asztmában szenvedők számára. Ugyanakkor sportolók és nagy magasságban mozgó emberek (pl. síelők, hegymászók vagy sportpilóták) is használhatják. Ez egy egyszerű módja annak kiderítésére, hogy jelenleg mennyi oxigén van a vérében, és mekkora a pulzusa. Felnőtteknél és gyermekeknél egyaránt használható.

   
  3 980 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 2 napon belüli postázással
 • 780 Ft Raktáron

  Průhledný obličejový štít, který má vícero využití. Může sloužit jako ochrana před kapénkovou infekcí, hoblinami nebo třeba pilinami. Pro větší bezpečnost je možné užití spolu s rouškami, respirátory atp. Štít rozhodně neslouží jako plnohodnotná náhrada roušky či respirátoru. Díky unikátnímu zpracování si ho nemusíte dávat přes hlavu, nýbrž ho stačí...

   
  780 Ft
  51 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 460 Ft Raktáron

  Mikrotén kesztyű, amely alkalmas tömegközlekedési eszközökön történő utazáshoz, bevásárláshoz vagy takarításhoz. A csomag 100 darabot tartalmaz.

   
  460 Ft
  20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 260 Ft Raktáron

  A 2020-as év szinte mindent megváltoztatott és mindenkinek jól jön, ha kéznél van egy érintésmentes hőmérő. A testhőmérséklet mérésén kívül használható például az étel, a tárgyak a környezet és a felületek hőmérsékletének mérésére.

   
  5 260 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 900 Ft Raktáron

  Ez az érintésmentes hőmérő nagyon könnyen használható. Csak mutasson rá a homlokra és nyomja meg a gombot. 1 másodpercen belül megtudja a hőmérsékletét. A kijelző a mért értéknek megfelelő háttérvilágítással rendelkezik. Ha zöld, akkor minden rendben van. A narancssárga a megnövekedett hőmérsékletet, a piros pedig a lázat jelzi. Láz esetén opcionálisan...

   
  5 900 Ft
  29 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 8 a 8 tételből