Rendszerezés és takarítás

Leértékelések

Rendszerezés és takarítás

Ki ne értékelné a segítséget takarítás és az örökösen hányódó dolgok rendszerezése közben? Pakolja el vákuum zacskókba, melyek erre a célre lettek gyártva, és nézze meg a többi segédeszközt is az otthoni takarításhoz.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 46 a 46 tételből
 • 820 Ft Raktáron

  Nagyszerű megoldás a szezonális ruha tárolására. A tasak megvédi ruháit a portól és szennyeződéstől.

   
  820 Ft
  79 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 710 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Nagyszerű megoldás a szezonális ruha tárolására. A tasak megvédi ruháit a portól és szennyeződéstől.

   
  710 Ft
  61 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 350 Ft Raktáron

  Ezzel a praktikus toldócsővel eltávolítja a piszkot a nehezen hozzáférhető helyekről is. A toldócső 30 csövecskével van ellátva, amelyek a fiókokban, billentyűzeteken, rolókon, szellőzőnyílásokban, polcokon, irattartókon és sok más egyeben lévő kosz eltávolítására szolgál.

   
  2 350 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 890 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Van otthon háziállata, de zavarják önt a szőrök a ruházaton vagy a kanapén? Ez az állatszőr eltávolító szett gyorsan és megbízhatóan oldja meg a problémáját.

   
  2 890 Ft
  4 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 440 Ft Raktáron

  Eszköz a szőr és csomók eltávolítására ruhákról, bútorokról vagy lepedőkről, felesleges ragasztószalagok nélkül, ahogy az a hagyományos hengerek teszik. Ruházata mindig tökéletesen ápolt lesz, miközben kevesebb munkát végez és környezetbarát.

   
  1 440 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 710 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  A tisztító massza sok munkát megkönnyít! A műanyag masszát a megtisztítani kívánt helyre kell nyomni. A legkisebb szennyeződések is ráragadnak, és eltávolítja onnét, ahová nem tartoznak. Kiváló eszköz az elektronikai cikkek, a billentyűzetek, mobiltelefonok, laptopok, távirányítók stb. tisztításához. Fertőtlenítő hatású, ismételt használatra is alkalmas,...

   
  710 Ft
  96 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 350 Ft Raktáron

  Elég a szekrény ajtajához erősíteni, ráhúzni a szemeteszsákot és már van is hova tenni a szemetet. Ha nem használ szemeteszsákot, papír törlőkendők tárolására is használhatja. Praktikus és kényelmes találmány, amelynek köszönhetően a szemeteszsákot a szekrényhez vagy a fiókhoz erősítheti. Műanyagból készült, mérete 24 x 11 x 3 cm. Maximum 2 cm széles...

   
  2 350 Ft
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 890 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Ez a praktikus ajtóütköző nemcsak megakadályozza az ajtó falba ütközését, hanem nyitva is tartja, amíg újra nem akarja becsukni. Bármilyen huzat is van otthon, az ajtó ugyanabban a helyzetben marad, anélkül, hogy aggódnia kellene a fala miatt!

  Választható 1x Szín
  890 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 620 Ft Raktáron

  Pótakkumulátor Swivel Sweeper G6 és MAX akkumulátoros seprűkbe. A Swivel Sweeper seprűvel a takarítás nagyon egyszerű. Felejtse el a zavaró kábeleket és a nehéz porszívókat, amelyek sok helyet foglalnak. A Swivel Sweeper vezeték nélküli, halk és könnyű.

   
  3 620 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 440 Ft Raktáron

  Könnyedén a mindennapokban! Ez a Sweep Drag - könyökrendszerének köszönhetően nem kell többé hajolgatnia, így kímélheti hátát. Elképesztő újítás a hagyományos seprűkhöz képest. Csak tolja végig a szemetes padlón és az a forgó seprű könnyedén összeseper minden útjába kerülő koszt. 

   
  5 440 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 250 Ft Raktáron

  Nagyszerű segédeszköz a fürdőszobába, amelyet az egész család értékel! Nem egy közönséges kefetartó - ugyanis a beépített adagolónak köszönhetően megfelelő mennyiségű krémet helyez a kefére, sőt, az UV-sterilizáló segítségével megszabadítja a kefét minden baktériumtól és szennyeződéstől, amely rajta maradhat. 4 fogkefe fér bele. Az áramellátása és a...

   
  5 250 Ft
  3 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 890 Ft Raktáron

  Tisztítsa meg könnyen és kényelmesen az autó külsejét és belsejét! Portörlő és autómosó kendő. Állítható teleszkópos rúddal. A nehezen elérhető helyekre is eljut. Törölje le a port vagy nedvesítse be és mossa le az egész autót. Multifunkcionális használatának hála háztartásokban is alkalmazható ablakokra, padlókra stb. A kiváló minőségű mikroszálas rongy...

   
  2 890 Ft
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk) 75 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 710 Ft Raktáron

  A népszerű tisztító szivacsok még erősebb változata, amely segít a piszkos konyhai edényeknél! Ezzel a szivaccsal könnyen megszabadulhat az odaégett ételtől, a zsíros dolgoktól és más szennyeződésektől. A szivacs mérete 10 x 7 x 2,5 cm.

   
  710 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 620 Ft Raktáron

  Minden roló tulajdonos tudja, hogy milyen hosszú folyamat a portól való megszabadulás. A redőnyök folyamatosan porosodnak, és a tisztításuk néha igazi gondot okozhat. De ezzel a segédeszközzel gyerekjáték lesz! Számos karja van, amelyek alakja speciálisan a redőnyhöz igazodik, és tisztításuk gyors és egyszerű lesz. Könnyen megtisztíthatja vízbe áztatva,...

   
  1 620 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 890 Ft Raktáron

  A kézi szellőző- és redőny tisztító tökéletesen gondoskodik a nehezen elérhető helyek tisztaságáról. Az autó és a billentyűzet minden résébe bejut, az ecsettel minden morzsát és szennyeződést kisöpör. Tökéletesen eltávolítja a port és morzsákat! A kéztisztító másik oldalán mikroszálas anyag található, amellyel gyönyörűen megtisztíthatja az ablakokon a...

   
  890 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 890 Ft Raktáron

  Nagyon hatékony szennyfogó szőnyeg, amely magába szívja és ott tartja a sarat és a vizet. Nem engedi be a koszt a lakásba, minden a nagy nedvszívóképességű szennyfogó szőnyegben marad. Megtisztítja a cipőt és a kiskedvencek tappancsait. Szárazon és tisztán tartja a padlót. Ha koszos, csak tegye mosógépbe. Az alsó fele csúszásmentes, mérete 46 x 71 x 1,5 cm.

   
  4 890 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 440 Ft Raktáron

  Könnyedén a mindennapokban! Ez a Sweep Drag - könyökrendszerének köszönhetően nem kell többé hajolgatnia, így kímélheti hátát. Elképesztő újítás a hagyományos seprűkhöz képest. Csak tolja végig a szemetes padlón és az a forgó seprű könnyedén összeseper minden útjába kerülő koszt. 

   
  5 440 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 250 Ft Raktáron

  Ez az egyedi lapos felmosó tökéletes eszköz otthonra. Ezzel a felmosóval a háztartásban egyetlen hely sem lesz elérhetetlen, a bútor alatt, bútorok között, és bútorokon sem. Ezzel a felmosóval öröm lesz takarítani. Nagyon könnyű és a finom szálaknak köszönhetően nagy mennyiségű port és szennyeződést fog fel. Könnyítse meg otthona tisztítását ezzel az...

   
  3 250 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 350 Ft Raktáron

  Ezzel az akasztóval vállfákra nemcsak a ruhái lesznek tökéletesen elrendezve a szekrényében, de egy csomó helyet is megtakaríthat velük! A horognak köszönhetően az akasztó egyszerűen felakasztható a szekrénybe függőleges és vízszintes helyzetbe is. Minden akasztóra 5 vállfát akaszthat. A csomag összesen 8 akasztót és 16 horgot tartalmaz. Az akasztót ne...

   
  2 350 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 980 Ft Raktáron

  Speciális segédeszköz mellyel könnyen elhárítható a mosdó, kád és zuhanyzó lefolyó dugulása. Használata több mint egyszerű, elég az eszközt megtölteni vízzel, ráhelyezni a lefolyóra majd erősen megnyomni. A nyomás hatására az erős áramlat a dugulást a lefolyóba nyomja úgy, hogy az már nem folyik vissza.

   
  1 980 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 250 Ft Raktáron

  Unja már, hogy ablakmosásnál sem sikerül csíkmentesen megtisztítani mindent? Hiába a többórás munka, elégedetlen az eredménnyel? Felejtse el ezt a rémálmot! Itt egy forradalmian új találmány, mely 8 évnyi kutatómunka eredménye és most végre az Ön számára is elérhető!

   
  7 250 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 530 Ft Raktáron

  Önnek is szükségtelenül hosszúnak és unalmasnak tűnik a ruhák hajtogatása? Van egy nagyszerű háztartási segédeszközünk az Ön számára, amellyel ezek a problémák megszűnnek! A néhány egyszerű mozdulattal összehajtogathatja az ingeket, a pulóvereket, valamint a nadrágokat, a lepedőket, az asztalterítőket stb. Ez az ötletes háztartási segédeszköz könnyen...

   
  4 530 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 440 Ft Raktáron

  Egy pillanat alatt szabaduljon meg a portól az akkumulátorral forgatható portörlővel, amely könnyedén alkalmazkodik minden helyhez. Az elektrosztatikus töltésnek köszönhetően a portörlő magához vonzza és felfogja a port.

   
  5 440 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 000 Ft Raktáron

  Nagyszerű módja a szezonális ruházat tárolására, amely védve lesz a portól, a szennyeződésektől és egyéb negatív hatásoktól.

   
  1 000 Ft
  71 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 980 Ft Raktáron

  Nehezen elérhető helyeket szeretne megtisztítani? Elegendő rögzíteni a forgó kefe fogantyúját a tömlőhöz! Tökéletes ajándék minden férfi számára, minden garázsba és kerti házba megfelelő kiegészítő, amely biztosan mindenki számára hasznos.

   
  3 980 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 890 Ft Raktáron

  Mindenhol kábelek lógnak? Ezzel a kütyüvel a kusza kábelek a múlté lesznek! Csak ragassza fel a tartót az asztalra, polcra vagy bárhová, ahol szükséges, illessze bele a kábelt, és kész. A tartókat 6 db-os kiszerelésben szállítjuk.

   
  890 Ft
  92 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 440 Ft Raktáron

  Két kéz nem elég? Szerezzen be többet! Eldugult lefolyó, hűtőszekrény vagy szekrény mögé ragadt dolgok: többé nem fogják zavarni. Elég megszerezni ezt az okos kinyújtott kezet, amellyel bárhová elérhet. A csomag összesen 4 fogót tartalmaz, melyeknek köszönhetően könnyedén megfoghat mindent, amire szüksége van. Ha a rend szerelmese, ez a segítő nem...

   
  1 440 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 050 Ft Raktáron

  Nagy pótfej az elektromos fogkefére.

   
  1 050 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 250 Ft Raktáron

  Ügyes és tartós eszköz a bútorok emelésére és szállítására a padló károsítása nélkül. Az átgondolt tervezésének hála kényelmesen felemeli, áthelyezi és egyenesbe hozza a bútorokat, elektromos készülékeket. A készlet 4 nagyon tartós csúszásgátló alkatrészt tartalmaz kerekekkel és egy emelőkart, akár 200 kg-ra. Kis méreteinek köszönhetően a készlet könnyen...

   
  7 250 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 350 Ft Raktáron

  Rés porszívófej a tökéletes tisztításhoz otthon és az autóban. Csak tegye a porszívó csövére és már kezdheti is! A hosszú, rugalmas és keskeny tömlőnek köszönhetően mindenhol használható, ahol a klasszikus porszívócső már nem elég. Nehezen elérhető helyek porszívózására alkalmas.

   
  2 350 Ft
  76 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 820 Ft Raktáron

  Nagyszerű módja a szezonális ruházat tárolására, amely védve lesz a portól, a szennyeződésektől és egyéb negatív hatásoktól.

   
  820 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 070 Ft Raktáron

  Eszköz a szőrszálak és szöszök eltávolítására ruhákról, bútorokról vagy ágyneműhuzatokról felesleges ragasztószalagok nélkül, ahogy az a hagyományos hengereknél történik. Ruhái mindig tökéletesen rendezettek lesznek, miközben munkát takarít meg és kíméli a környezetet.

   
  1 070 Ft
  61 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 620 Ft Raktáron

  Praktikus eszköz, amely jobb áttekintést ad minden apróságról, amelynek kéznél kell lennie. A szervező több zsebbel van ellátva, amelyekbe kényelmesen elfér például a mobiltelefon, egy könyv vagy notebook is. Felakaszthatja például az ágy keretére, a kanapéra vagy a szék támlájára. A kellemes bézs szín garantáltan illeszkedik bármilyen stílusú enteriőrbe.

   
  3 620 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 110 Ft Raktáron

  Hordozható porszívó, amely megbízhatóan kitisztítja a munkaterületet, beleértve a billentyűzetet és a nehezen elérhető részeket is. Eltávolítja az asztalról a radír maradványait, a papírdarabokat, a port, a morzsákat, a hamut, az állati szőrt és egyebeket. Diszkrét formatervezésének hála otthonában és irodájában is tarthatja. Természetesen a konyhában...

   
  6 110 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 440 Ft Raktáron

  Könnyedén a mindennapokban! Ez a Sweep Drag - könyökrendszerének köszönhetően nem kell többé hajolgatnia, így kímélheti hátát. Elképesztő újítás a hagyományos seprűkhöz képest. Csak tolja végig a szemetes padlón és az a forgó seprű könnyedén összeseper minden útjába kerülő koszt. 

   
  5 440 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 530 Ft Raktáron

  Négyemeletes cipősszekrény a Comfortime-tól. Praktikus és nem foglal sok helyet, tehát bármelyik előszobában, folyosón vagy szekrénybe elfér! Fa, a cipőket négy polcra teheti benne. Mérete 63 x 26 x 67 cm.

   
  8 530 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 710 Ft Raktáron

  Ez az összecsukható függőkosár praktikus eszköz otthonába vagy autójába. A kosarat a konyhában vagy a fürdőszobában a fiók ajtaja mögé akaszthatja, de például az autóban is jól fog szolgálni. Az eredeti kialakításnak köszönhetően a kosár nem csak függeszthető, hanem önállóan is állhat, így klasszikus szemétkosárként is használható.

   
  2 710 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 350 Ft Raktáron

  A műanyagok szelektálása ma már nagyon egyszerűvé válik a praktikus hulladékszelektáló zsákokkal. A csomag összesen 3 zsákot tartalmaz, amelyekbe kényelmesen bedobhatja a műanyag-, üveg- és papírhulladékot. Minden táska két rögzített fogantyúval felszerelt a könnyű hordozhatóság érdekében. Miután kivitte a szemetet, utána könnyedén összehajthatja a táskát...

   
  4 350 Ft
  100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 070 Ft Raktáron

  Praktikus találmány mindenkinek, aki nem szereti a káoszt és a rendetlenséget. Egyszerű megoldás a belső térhez csúnyán összegabalyodott kábelek nélkül! A kábelléc max. 7 kábel elrendezését segíti, ugyanakkor elegáns, semleges fehér burkolattal borítja őket. Nem szükséges a lécet fúrni. A csomag matricákat tartalmaz, amelyek megkönnyítik a falra, padlóra...

   
  1 070 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 12 350 Ft Raktáron

  Hármas felmosó permetezővel az InnovaGoods-tól, mellyel otthon végre rendesen feltörölhet anélkül, hogy nagyon megerőltetné magát. A három fej mosószer-adagolóval biztosítja, hogy a padló és más felületek tiszták és fényesek lesznek. Alacsony profiljának és speciális alakjának köszönhetően még a nehezen elérhető helyeket is eléri és az eredménnyel...

   
  12 350 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 530 Ft Raktáron

  Praktikus hordozható folyadék adagoló, amely könnyen tárolható bőröndben, hátizsákban vagy sporttáskában. 4 különálló palackot tartalmaz adagoló kupakkal, amelybe szappant, sampont, kézkrémet, fertőtlenítőszert stb. tölthet. Mindegyik palack térfogata 40 ml, így együtt 160 ml a térfogatuk. Az adagoló forgatható, így kiválasztható, hogy épp melyik palackot...

   
  4 530 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 160 Ft Raktáron

  Nem szereti a lábtörlő vagy virágcserép alatt hagyni a pótkulcsot, vagy gyakran elveszti a kulcsait, és szeretne még egyet tartalékolni, vagy például az Airbnb-je van? Akkor ez önnek való! A LorK széf lehetővé teszi a kulcsok biztonságos otthoni tárolását, ezzel megelőzve azok elvesztését vagy ellopását. Csak állítsa be a négyjegyű kódot, tegye a...

   
  8 160 Ft
  24 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 800 Ft Raktáron

  Két lenzsákból álló készlet, aktív bambusz faszénnel, különböző súlyban és méretben, amely természetesen, káros szennyező vegyi anyagok nélkül tisztítja a levegőt és felszívja a nedvességet és a szagokat. A csomag 2 fém kampót tartalmaz a felakasztáshoz, ami megkönnyíti a kívánt helyre való helyezését. Többszöri használatra alkalmasak és hosszú a...

   
  7 800 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 350 Ft Raktáron

  Még a szekrénye is tökéletesen rendezhető! A 4 emeletnek köszönhetően ez a szekrényben lévő akasztós rendező elegendő helyet biztosít sok ruha számára. Egyszerűen felakasztja a szekrénybe a ruhatartóra tépőzárral. Használja ki hatékonyan a szekrényben elfoglalt helyet. Ha a polcok már nem hasznosak, könnyen összecsukhatók és tisztíthatók. Összecsukva...

   
  4 350 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 9 070 Ft Raktáron

  Ne tudja, hogy mit kezdjen az autósülésen lévő foltokat? Új életet lehelne a megfakult lakkba karosszérián? Próbálja ki ezt a tisztító tartozékot! Töltse fel a tartályt vízzel vagy tisztítószerrel, válassza ki az egyik tartozékot, és kezdje el a tisztítást. Megtisztíthatja a szellőzőket, a klímát vagy az ellenállóbb szennyeződéseket, a karosszériát, az...

   
  9 070 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 710 Ft Raktáron

  Pótzacskó vákuumos elszívóhoz. A csomagban egy 34 x 30 cm-es méretű zacskót talál.

   
  710 Ft
  65 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 46 a 46 tételből