Rendszerezés és takarítás

Rendszerezés és takarítás

Ki ne értékelné a segítséget takarítás és az örökösen hányódó dolgok rendszerezése közben? Pakolja el vákuum zacskókba, melyek erre a célre lettek gyártva, és nézze meg a többi segédeszközt is az otthoni takarításhoz.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 68 a 68 tételből
 • 880 Ft Raktáron

  Nagyszerű megoldás a szezonális ruha tárolására. A tasak megvédi ruháit a portól és szennyeződéstől.

   
  880 Ft
  83 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 780 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Nagyszerű megoldás a szezonális ruha tárolására. A tasak megvédi ruháit a portól és szennyeződéstől.

   
  780 Ft
  93 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 540 Ft Raktáron

  Ezzel a praktikus toldócsővel eltávolítja a piszkot a nehezen hozzáférhető helyekről is. A toldócső 30 csövecskével van ellátva, amelyek a fiókokban, billentyűzeteken, rolókon, szellőzőnyílásokban, polcokon, irattartókon és sok más egyeben lévő kosz eltávolítására szolgál.

   
  2 540 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 180 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Van otthon háziállata, de zavarják önt a szőrök a ruházaton vagy a kanapén? Ez az állatszőr eltávolító szett gyorsan és megbízhatóan oldja meg a problémáját.

   
  3 180 Ft
  4 csomag raktáron (azonnal postázzuk) 20 csomag 2 napon belüli postázással
 • 780 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  A tisztító massza sok munkát megkönnyít! A műanyag masszát a megtisztítani kívánt helyre kell nyomni. A legkisebb szennyeződések is ráragadnak, és eltávolítja onnét, ahová nem tartoznak. Kiváló eszköz az elektronikai cikkek, a billentyűzetek, mobiltelefonok, laptopok, távirányítók stb. tisztításához. Fertőtlenítő hatású, ismételt használatra is alkalmas,...

   
  780 Ft
  35 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 660 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods Cyclean tisztító kefe készlet fúróra három kefét tartalmaz: egy kicsit csapokra és hézagokra, egy lapost a nagyobb felületekre és egy kereket az ívelt felületekre. A kefék nem karcolják meg és másképp sem károsítják a felületet.

   
  3 660 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 900 Ft Raktáron

  Elég a szekrény ajtajához erősíteni, ráhúzni a szemeteszsákot és már van is hova tenni a szemetet. Ha nem használ szemeteszsákot, papír törlőkendők tárolására is használhatja. Praktikus és kényelmes találmány, amelynek köszönhetően a szemeteszsákot a szekrényhez vagy a fiókhoz erősítheti. Műanyagból készült, mérete 24 x 11 x 3 cm. Maximum 2 cm széles...

   
  1 900 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 940 Ft Raktáron

  Ez a praktikus ajtóütköző nemcsak megakadályozza az ajtó falba ütközését, hanem nyitva is tartja, amíg újra nem akarja becsukni. Bármilyen huzat is van otthon, az ajtó ugyanabban a helyzetben marad, anélkül, hogy aggódnia kellene a fala miatt!

  Választható 2x Szín
  940 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 780 Ft Raktáron

  Könnyedén a mindennapokban! Ez a Sweep Drag - könyökrendszerének köszönhetően nem kell többé hajolgatnia, így kímélheti hátát. Elképesztő újítás a hagyományos seprűkhöz képest. Csak tolja végig a szemetes padlón és az a forgó seprű könnyedén összeseper minden útjába kerülő koszt. 

   
  4 780 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 11 180 Ft Raktáron

  Szabadítsa meg otthonát vagy irodáját a baktériumoktól és szagoktól. Elnyeli a környezeti levegőt, és az oxigént ózonná alakítja, amely hatékony, nem szennyező levegőtisztítást biztosít. Ez az újratölthető, hordozható ózonizátor ideális kis és zárt helyiségekbe, például szekrényekbe, komódokba, cipősszekrényekbe, kamrákban, fürdőszobákban, autókban,...

   
  11 180 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 900 Ft Raktáron

  Minden roló tulajdonos tudja, hogy milyen hosszú folyamat a portól való megszabadulás. A redőnyök folyamatosan porosodnak, és a tisztításuk néha igazi gondot okozhat. De ezzel a segédeszközzel gyerekjáték lesz! Számos karja van, amelyek alakja speciálisan a redőnyhöz igazodik, és tisztításuk gyors és egyszerű lesz. Könnyen megtisztíthatja vízbe áztatva,...

   
  1 900 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 380 Ft Raktáron

  Eszköz a szőr és csomók eltávolítására ruhákról, bútorokról vagy lepedőkről, felesleges ragasztószalagok nélkül, ahogy az a hagyományos hengerek teszik. Ruházata mindig tökéletesen ápolt lesz, miközben kevesebb munkát végez és környezetbarát.

   
  2 380 Ft
  65 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 2 napon belüli postázással
 • 5 260 Ft Raktáron

  Nagyon hatékony szennyfogó szőnyeg, amely magába szívja és ott tartja a sarat és a vizet. Nem engedi be a koszt a lakásba, minden a nagy nedvszívóképességű szennyfogó szőnyegben marad. Megtisztítja a cipőt és a kiskedvencek tappancsait. Szárazon és tisztán tartja a padlót. Ha koszos, csak tegye mosógépbe. Az alsó fele csúszásmentes, mérete 46 x 71 x 1,5 cm.

   
  5 260 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 780 Ft Raktáron

  Nagyszerű segédeszköz a fürdőszobába, amelyet az egész család értékel! Nem egy közönséges kefetartó - ugyanis a beépített adagolónak köszönhetően megfelelő mennyiségű krémet helyez a kefére, sőt, az UV-sterilizáló segítségével megszabadítja a kefét minden baktériumtól és szennyeződéstől, amely rajta maradhat. 4 fogkefe fér bele. Az áramellátása és a...

   
  4 780 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 540 Ft Raktáron

  Ezzel az akasztóval vállfákra nemcsak a ruhái lesznek tökéletesen elrendezve a szekrényében, de egy csomó helyet is megtakaríthat velük! A horognak köszönhetően az akasztó egyszerűen felakasztható a szekrénybe függőleges és vízszintes helyzetbe is. Minden akasztóra 5 vállfát akaszthat. A csomag összesen 8 akasztót és 16 horgot tartalmaz. Az akasztót ne...

   
  2 540 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 220 Ft Raktáron

  Speciális segédeszköz mellyel könnyen elhárítható a mosdó, kád és zuhanyzó lefolyó dugulása. Használata több mint egyszerű, elég az eszközt megtölteni vízzel, ráhelyezni a lefolyóra majd erősen megnyomni. A nyomás hatására az erős áramlat a dugulást a lefolyóba nyomja úgy, hogy az már nem folyik vissza.

   
  2 220 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 860 Ft Raktáron

  Egyszerű, praktikus és takarékos megoldás, amelynek köszönhetően a szekrényében rend lesz és át fogja látni a tárolt dolgait. A vállfa rendszerezővel úgy takaríthat meg helyet a szekrényben, hogy közben a ruházat nem gyűrődik össze.

   
  2 860 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 300 Ft Raktáron

  Önnek is szükségtelenül hosszúnak és unalmasnak tűnik a ruhák hajtogatása? Van egy nagyszerű háztartási segédeszközünk az Ön számára, amellyel ezek a problémák megszűnnek! A néhány egyszerű mozdulattal összehajtogathatja az ingeket, a pulóvereket, valamint a nadrágokat, a lepedőket, az asztalterítőket stb. Ez az ötletes háztartási segédeszköz könnyen...

   
  4 300 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 180 Ft Raktáron

  Ezzel a mágneses tisztítóval az ablakok mosása szó szerint gyerekjáték. A két erős mágnesnek köszönhetően, amelyek együtt tartják a két tisztítóegységet, kényelmesen mosható le az ablakot belülről és kívülről egyszerre!

   
  3 180 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 6 380 Ft Raktáron

  Unja már, hogy ablakmosásnál sem sikerül csíkmentesen megtisztítani mindent? Hiába a többórás munka, elégedetlen az eredménnyel? Felejtse el ezt a rémálmot! Itt egy forradalmian új találmány, mely 8 évnyi kutatómunka eredménye és most végre az Ön számára is elérhető!

   
  6 380 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 660 Ft Raktáron

  Vége az elveszett távirányítók és rendetlenség korszakának! Ezzel a praktikus zsebes rendszerezővel nemcsak a távirányítókat teheti el, de a tabletet, a telefont, a könyveket és az újságokat is. A felső részét ételek és italok elhelyezésére tervezték. Kellemes filmnézést kívánunk!

   
  3 660 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 780 Ft Raktáron

  Egy pillanat alatt szabaduljon meg a portól az akkumulátorral forgatható portörlővel, amely könnyedén alkalmazkodik minden helyhez. Az elektrosztatikus töltésnek köszönhetően a portörlő magához vonzza és felfogja a port.

   
  4 780 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 15 darab 2 napon belüli postázással
 • 6 060 Ft Raktáron

  Unja már a padló felmosását? Az InnovaGoods felmosó papucs valóban felélénkíti a felmosást! A felmosó mikroszálas talpának köszönhetően a padlót egyszerű járással fel tudja mosni.

   
  6 060 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 9 580 Ft Raktáron

  Nagyszerű kellék a fürdőszobába, amelyet az egész család értékelni fog! Nem egy közönséges fogkefetartó - ugyanis a beépített adagolónak köszönhetően a megfelelő mennyiségű fogkrémet helyezi a kefére, sőt UV-sterilizáló segítségével megszabadítja a kefét minden baktériumtól és szennyeződéstől, amely rajta maradhat. 5 fogkefe illeszthető bele, a...

   
  9 580 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 940 Ft Raktáron

  A kézi szellőző- és redőny tisztító tökéletesen gondoskodik a nehezen elérhető helyek tisztaságáról. Az autó és a billentyűzet minden résébe bejut, az ecsettel minden morzsát és szennyeződést kisöpör. Tökéletesen eltávolítja a port és morzsákat! A kéztisztító másik oldalán mikroszálas anyag található, amellyel gyönyörűen megtisztíthatja az ablakokon a...

   
  940 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 930 Ft Raktáron

  Nagy pótfej az elektromos fogkefére.

   
  930 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 820 Ft Raktáron

  Nehezen elérhető helyeket szeretne megtisztítani? Elegendő rögzíteni a forgó kefe fogantyúját a tömlőhöz! Tökéletes ajándék minden férfi számára, minden garázsba és kerti házba megfelelő kiegészítő, amely biztosan mindenki számára hasznos.

   
  3 820 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 620 Ft Raktáron

  Remek kellék a háztartásban, nem csak a takarításnál. A nedvszívó konyharuha nem csak a konyhában, hanem a fürdőszobában is használható. Puha és kellemes anyagból készült, amely felszívja a vizet, és bárhol használható.

   
  620 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 5 260 Ft Raktáron

  Eredeti és antibakteriális gumi WC-kefe, amely sokkal higiénikusabb és tartósabb, mint a hagyományos kefék. Könnyen mosható és tisztítható, és nagy előnye, hogy puha és rugalmas sörtéje lehetővé teszi a mély tisztítást, és a WC minden sarkába eljut. Ergonomikus, tartós és csúszásmentes fogantyúval rendelkezik, amely könnyen eltávolítható.

   
  5 260 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 700 Ft Raktáron

  Praktikus kellék, amellyel könnyedén rögzítheti a szemeteszsákot a fiókhoz és szekrényhez. A munkalap tisztítása sokkal egyszerűbb lesz.

   
  2 700 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  Ez az egyedi lapos felmosó tökéletes eszköz otthonra. Ezzel a felmosóval a háztartásban egyetlen hely sem lesz elérhetetlen, a bútor alatt, bútorok között, és bútorokon sem. Ezzel a felmosóval öröm lesz takarítani. Nagyon könnyű és a finom szálaknak köszönhetően nagy mennyiségű port és szennyeződést fog fel. Könnyítse meg otthona tisztítását ezzel az...

   
  3 500 Ft
  61 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 6 860 Ft Raktáron

  Univerzális, ügyes vállpánttartó, amelynek köszönhetően tökéletes rend lesz a szekrényében akkor is, ha nincs ott elég hely. Modern és funkciós design-nal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy különböző módon használjuk, az igényeink szerint. A vállfa vége könnyen összecsukható, így a ruha felakasztása egyszerűbb lesz és nem sérülnek meg a kedvenc...

   
  6 860 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 15 darab 9-12 napon belüli postázással
 • 11 980 Ft Raktáron

  A mágneses szervezővel hatékonyabban kihasználhatja a helyet a konyhában vagy a fürdőszobában. Több dolog lesz a keze ügyében: fűszerek, tisztítószerek, konyharuhák, konyhai eszközök stb. Rendelkezik 2 polccal, amelyeket össze lehet csukni, biztonsági rúddal, két csavarokkal ellátott akasztó horoggal és a konyharuhákhoz egy fából készült rúddal. Helyet...

   
  11 980 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 580 Ft Raktáron

  Két kéz nem elég? Szerezzen be többet! Eldugult lefolyó, hűtőszekrény vagy szekrény mögé ragadt dolgok: többé nem fogják zavarni. Elég megszerezni ezt az okos kinyújtott kezet, amellyel bárhová elérhet. A csomag összesen 4 fogót tartalmaz, melyeknek köszönhetően könnyedén megfoghat mindent, amire szüksége van. Ha a rend szerelmese, ez a segítő nem...

   
  1 580 Ft
  56 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 620 Ft Raktáron

  A népszerű tisztító szivacsok még erősebb változata, amely segít a piszkos konyhai edényeknél! Ezzel a szivaccsal könnyen megszabadulhat az odaégett ételtől, a zsíros dolgoktól és más szennyeződésektől. A szivacs mérete 10 x 7 x 2,5 cm.

   
  620 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 980 Ft Raktáron

  Helyet kell spórolnia? Ebben segít az InnovaGoods Home Organize cipőtartó, amelyben akár 25 pár cipőt is elfér. Köszönhetően annak, hogy praktikus és helytakarékos, bármilyen előszobába, folyosóra vagy szekrénybe illeszkedik.

   
  7 980 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 9 260 Ft Raktáron

  Négyemeletes cipősszekrény a Comfortime-tól. Praktikus és nem foglal sok helyet, tehát bármelyik előszobában, folyosón vagy szekrénybe elfér! Fa, a cipőket négy polcra teheti benne. Mérete 63 x 26 x 67 cm.

   
  9 260 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 6 380 Ft Raktáron

  Nagy családja van, vagy csak sok cipője van, amit nincs hol tárolnia? Ahelyett, hogy a cipőket az ajtó előtt vagy mögött szétszórná, a Confortime praktikus cipőtartójában tárolhatja őket. Kilenc polccal rendelkezik, nem sok helyet foglal és egyszerű kialakításának köszönhetően semmilyen módon nem zavarja a belső teret. Hozzávetőleges mérete 50 x 25 x 140 cm.

   
  6 380 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 7 980 Ft Raktáron

  Kicsi, de praktikus segédeszköz, amelyet minden háztartásban értékelni fognak! Ez a mini varrógép segíti önt az asztalterítők, függönyök, ágynemű vagy ruházat gyors megjavításában. Vezeték nélküli. A beállítása nem nehéz, mint a hagyományos nagy varrógépeknél és nem beszélve arról, hogy korántsem foglal annyi helyet. A méretének köszönhetően az utazásnál...

   
  7 980 Ft
  60 darab 2 napon belüli postázással
 • 780 Ft Raktáron

  Nagyszerű módja a szezonális ruházat tárolására, amely védve lesz a portól, a szennyeződésektől és egyéb negatív hatásoktól.

   
  780 Ft
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 940 Ft Raktáron

  Nagyszerű módja a szezonális ruházat tárolására, amely védve lesz a portól, a szennyeződésektől és egyéb negatív hatásoktól.

   
  940 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 220 Ft Raktáron

  Rés porszívófej a tökéletes tisztításhoz otthon és az autóban. Csak tegye a porszívó csövére és már kezdheti is! A hosszú, rugalmas és keskeny tömlőnek köszönhetően mindenhol használható, ahol a klasszikus porszívócső már nem elég. Nehezen elérhető helyek porszívózására alkalmas.

   
  2 220 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 11 180 Ft Raktáron

  Hármas felmosó permetezővel az InnovaGoods-tól, mellyel otthon végre rendesen feltörölhet anélkül, hogy nagyon megerőltetné magát. A három fej mosószer-adagolóval biztosítja, hogy a padló és más felületek tiszták és fényesek lesznek. Alacsony profiljának és speciális alakjának köszönhetően még a nehezen elérhető helyeket is eléri és az eredménnyel...

   
  11 180 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 580 Ft Raktáron

  Nagy családja van, vagy csak sok olyan cipője van, amelyet sehol nem tárolhat? Ahelyett, hogy a cipőket az ajtó előtt vagy mögött szétszórná, a praktikus Confortime cipőtartóban tárolhatja. Legfeljebb 21 pár cipőt tehet bele, nem sok helyet foglal és egyszerű kialakításának köszönhetően semmilyen módon nem zavarja a belső teret. Becsült méretek: 55,5 x 25...

   
  5 580 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 15 980 Ft Raktáron

  Olyan terméket keres, amellyel természetes és szinte nulla erőfeszítéssel kitisztítja a fürdőszobában lévő fúgákat, az autókereket, a munkafelületeket, a sütőt és sok mást? Ez a többcélú gőztisztító segít megszabadulni a sok szennyeződéstől és baktériumtól. Különösen a fürdőszobában, konyhában vagy autóban hasznos. Alkalmas puha és kemény felületekre is....

   
  15 980 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 6 380 Ft Raktáron

  Nagyon eredeti, dekoratív szervező készlet, amely bárhová illik! Nemcsak, hogy nagy mennyiségű különböző tárgy fér beléjük, rakásolhatók és jól mutatnak - jól fognak mutatni bárhová is teszi őket. Illik otthoni (konyha, fürdőszoba stb.) használatra, de irodákba vagy kültérre is (átrium, kertek, erkélyek...). A készlet 1 nagy és 2 kis szervezőt tartalmaz.

   
  6 380 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 8 460 Ft Raktáron

  Egyedülálló kütyü, amellyel megtisztíthatja a lefolyót a felgyülemlett szennyeződésektől, felesleges kemény munka és szennyeződések, illetve mérgező és vegyi anyagok használata nélkül. A csomag 4 különböző fejet tartalmaz, amelyek biztosítják, hogy a pisztoly megfelelően illeszkedjen bármilyen lefolyóra, legyen az a fürdőszobában, konyhában, teraszon stb....

   
  8 460 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 11 980 Ft Raktáron

  Az állítható, többfunkciós asztal ideális laptopon való munkához, reggelire az ágyban és kottaállványként is. Az adaptálható összecsukható kialakításnak hála használhatja széken ülve, földön, fekve vagy állva stb. Külön egérrekesszel és 2 lábbal rendelkezik, amelyek 3 360°-ban elforgatható csuklóban vannak összekötve, aminek hála igényeinek megfelelően...

   
  11 980 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 780 Ft Raktáron

  Eredeti, mosószermentes golyók, amelyekkel pl. megtakaríthat az öblítőn. Egyszerűen dobja be a mosógépbe, és kapcsolja be a mosógépet. Egy golyó akár 1500 mosási ciklust is bír. A golyókban található kerámiagyöngyök töltött ionokkal dúsítják a vizet, amelyek eltávolítják a szennyeződéseket és a kellemetlen szagokat. Bármilyen típusú szövethez alkalmas. A...

   
  4 780 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 180 Ft Raktáron

  Praktikus eszköz, amely jobb áttekintést ad minden apróságról, amelynek kéznél kell lennie. A szervező több zsebbel van ellátva, amelyekbe kényelmesen elfér például a mobiltelefon, egy könyv vagy notebook is. Felakaszthatja például az ágy keretére, a kanapéra vagy a szék támlájára. A kellemes bézs szín garantáltan illeszkedik bármilyen stílusú enteriőrbe.

   
  3 180 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 180 Ft Raktáron

  Ez az összecsukható függőkosár praktikus eszköz otthonába vagy autójába. A kosarat a konyhában vagy a fürdőszobában a fiók ajtaja mögé akaszthatja, de például az autóban is jól fog szolgálni. Az eredeti kialakításnak köszönhetően a kosár nem csak függeszthető, hanem önállóan is állhat, így klasszikus szemétkosárként is használható.

   
  3 180 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 7 180 Ft Raktáron

  Van egy végtelen fertőtlenítőszerünk az Ön számára. Igen, jól olvasta! Ez a leleményes permetezőgép olyan eszközt tartalmaz, amely egy teljesen egyszerű oldatot elektrolízissel fertőtlenítővé alakít. Mindössze 200 ml csapvíz és 10 gramm nem jódozott só kell az oldathoz. Tegye az összetevőket a tartályba, nyomja meg a gombot és várjon 5 percet. Az...

   
  7 180 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 7 500 Ft Raktáron

  Két lenzsákból álló készlet, aktív bambusz faszénnel, különböző súlyban és méretben, amely természetesen, káros szennyező vegyi anyagok nélkül tisztítja a levegőt és felszívja a nedvességet és a szagokat. A csomag 2 fém kampót tartalmaz a felakasztáshoz, ami megkönnyíti a kívánt helyre való helyezését. Többszöri használatra alkalmasak és hosszú a...

   
  7 500 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 12 780 Ft Raktáron

  Újratölthető vezeték nélküli kézi mini porszívó hordozható, könnyű és kompakt kialakítással, amellyel bármit megtisztíthat, amire szüksége van. A csomag kétféle szívófejet tartalmaz, amelyek könnyen alkalmazkodnak a tisztítandó helyek igényeihez és tulajdonságaihoz. A porszívó 100 ml-es kivehető tartállyal, valamint mosható és újrafelhasználható szűrővel...

   
  12 780 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 540 Ft Raktáron

  Hajélokny fej, amely nehezen elérhető helyekkel is megbirkózik! Egyértelműen a radiátorok mögé nyomhatja és tökéletesen kiporszívózza az autóban lévő réseket. A rögzítés univerzális, 3,2-3,6 cm átmérőjű csövekhez alkalmas. Rugalmas és jól hajlítható a jobb kezelhetőség érdekében. Műanyagból készült, fekete színű.

   
  2 540 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 4 140 Ft Raktáron

  Praktikus hordozható folyadék adagoló, amely könnyen tárolható bőröndben, hátizsákban vagy sporttáskában. 4 különálló palackot tartalmaz adagoló kupakkal, amelybe szappant, sampont, kézkrémet, fertőtlenítőszert stb. tölthet. Mindegyik palack térfogata 40 ml, így együtt 160 ml a térfogatuk. Az adagoló forgatható, így kiválasztható, hogy épp melyik palackot...

   
  4 140 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 13 580 Ft Raktáron

  Innovatív és praktikus felmosó vödörrel. Két rekesszel a kényelmesebb és hatékonyabb tisztításért. Modern, könnyű és kompakt kialakításával az otthon minden része egyszerűen tisztítható. Hajlítható vége van, így még könnyebbé válik a sarkok és a szegélylécek tisztítása. Található rajta egy rekesz a mosószerre és a vízre, egy másik pedig a szennyeződések...

   
  13 580 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 15 980 Ft Raktáron

  Eredeti hordozható asztal tömör fa rekesszel és stabil alappal, elegáns vászon bevonattal. A felső rekesz kivehető, nyílással rendelkezik a könnyű nyitás érdekében. Az asztalon van egy tárolóhely is, amelyben laptopot, egeret, notebookot, szemüveget stb. tárolhat. Belül tépőzáras pánt található, amely biztosítja a tárolóhely szilárd zárását.

   
  15 980 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 460 Ft Raktáron

  A műanyagok szelektálása ma már nagyon egyszerűvé válik a praktikus hulladékszelektáló zsákokkal. A csomag összesen 3 zsákot tartalmaz, amelyekbe kényelmesen bedobhatja a műanyag-, üveg- és papírhulladékot. Minden táska két rögzített fogantyúval felszerelt a könnyű hordozhatóság érdekében. Miután kivitte a szemetet, utána könnyedén összehajthatja a táskát...

   
  4 460 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 260 Ft Raktáron

  Minden nő tudja, milyen nehéz néha megfelelően lemosni a sminkecsetet. Ezzel a kütyüvel azonban az egész folyamat sokkal egyszerűbb és gyorsabb lesz! A kefetisztító eszköz zseniális kidolgozásával, könnyű kezelhetőségével és hatékonyságával fogja elkápráztatni.

   
  1 260 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 11 180 Ft Raktáron

  Nincs éjjeliszekrénynek hely a hálószobádban, vagy egyszerűen nincs rá szüksége, de szeretne egy kis helyet, ahol elhelyezheti a dolgait lefekvés előtt? Akkor ez a Bedten összecsukható asztal pontosan az, amit keres. Lefekvés előtt különféle ékszereket, könyvet, szemüveget tehet rá, vagy telefon, tablet állványként is szolgálhat.

   
  11 180 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 300 Ft Raktáron

  Még a szekrénye is tökéletesen rendezhető! A 4 emeletnek köszönhetően ez a szekrényben lévő akasztós rendező elegendő helyet biztosít sok ruha számára. Egyszerűen felakasztja a szekrénybe a ruhatartóra tépőzárral. Használja ki hatékonyan a szekrényben elfoglalt helyet. Ha a polcok már nem hasznosak, könnyen összecsukhatók és tisztíthatók. Összecsukva...

   
  4 300 Ft
  100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 9 580 Ft Raktáron

  Takarítson meg időt és energiát ezzel a mikroszálas öncsavaró felmosóval. A felmosófej 360°-ban elforgatható, így az otthona legtávolabbi sarkait is elérheti. Az innovatív mikroszálas anyagnak köszönhetően száraz és nedves tisztításra és minden padlótípuson használható. A felmosófej mosógépben mosható. A csomag tartalmaz egy kis kefét is, amelyet a...

   
  9 580 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 720 Ft Raktáron

  Ez a ragasztós akasztós tartó garantáltan minden háztartásban változatos felhasználási lehetőséget talál! Használható például telefontartónak, akasztónak a fürdőszobában apróbb tárgyakhoz, vagy konyharuhára a konyhában. A felszereléséhez nincs szükség szerszámra, csak a falra vagy a csempére kell ragasztani. Az univerzális fehér szín bármilyen típusú...

  Választható 1x Méret
  720 Ft
  Választható 1x Méret
  Elérhetőségek megjeleítése
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 65 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 9 260 Ft Raktáron

  Ne tudja, hogy mit kezdjen az autósülésen lévő foltokat? Új életet lehelne a megfakult lakkba karosszérián? Próbálja ki ezt a tisztító tartozékot! Töltse fel a tartályt vízzel vagy tisztítószerrel, válassza ki az egyik tartozékot, és kezdje el a tisztítást. Megtisztíthatja a szellőzőket, a klímát vagy az ellenállóbb szennyeződéseket, a karosszériát, az...

   
  9 260 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 35 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 040 Ft Raktáron

  Praktikus találmány mindenkinek, aki nem szereti a káoszt és a rendetlenséget. Egyszerű megoldás a belső térhez csúnyán összegabalyodott kábelek nélkül! A kábelléc max. 7 kábel elrendezését segíti, ugyanakkor elegáns, semleges fehér burkolattal borítja őket. Nem szükséges a lécet fúrni. A csomag matricákat tartalmaz, amelyek megkönnyítik a falra, padlóra...

   
  1 040 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 86 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 780 Ft Raktáron

  Mindenhol kábelek lógnak? Ezzel a kütyüvel a kusza kábelek a múlté lesznek! Csak ragassza fel a tartót az asztalra, polcra vagy bárhová, ahol szükséges, illessze bele a kábelt, és kész. A tartókat 6 db-os kiszerelésben szállítjuk.

   
  780 Ft
  23 darab raktáron
 • 780 Ft Raktáron

  Pótzacskó vákuumos elszívóhoz. A csomagban egy 34 x 30 cm-es méretű zacskót talál.

   
  780 Ft
  92 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 68 a 68 tételből