Szeletelők és reszelők

Szeletelők és reszelők

Szereti a friss salátát, de unalmas és hosszadalmas elkészíteni? Ezzel nincs egyedül. Szerencsére ebből a kategóriából praktikus szeletelőket, reszelőket és spirál zöldség- és gyümölcsvágókat választhat, amelyekkel jelentősen megkönnyítheti és felgyorsíthatja a kedvenc ételei elkészítését.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 25 a 25 tételből
  • 3 320 Ft Raktáron

    4 Review(s)

    Praktikus és könnyen használható szeletelő - gyümölcsre és zöldségre. Elfeledteti a régi, tompa késekkel való unalmas szeletelést! Egy vágással szeletel, így pillanatok alatt kész. A csomag egy szeletelőt és 3 tartozékot tartalmaz, mindegyik más szeletelési mintával. Minden tartozék könnyen cserélhető, 2 kombinálható, így 2 további szeletelőt hozhat létre...

     
    3 320 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    4 Review(s)

    Az ételek szeletelése ezután már szórakozás lesz! Ezzel a multifunkciós szeletelővel elkészített ételek nem potyognak majd mindefelé a konyhában, hanem szépen, egy helyen maradnak egy praktikus műanyag tartályban, amelyet akár a hűtőszekrényben is tárolhat. A vágás és szeletelés biztonsága érdekében a szeletelő ujjvédővel van ellátva.

     
    4 990 Ft
    17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 650 Ft Raktáron

    Egy konyhai segédeszköz a zöldségek könnyű és praktikus elkészítéséhez. Ez a kézi zöldségszeletelő nem hiányozhat egy modern konyhából sem!

     
    2 650 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 150 Ft Raktáron

    Praktikus multifunkciós szeletelő, amely használatába biztosan beleszeret! Az élelmiszerek szeletelésére szolgáló tálon felül 7 különböző, egyszerűen cserélhető pengét is talál, amelyek segítenek teljes mértékig optimalizálni a szeletelést. A szett és ujjvédőt zöldségpucolót is tartalmaz. A fogantyú kényelmes, nem csúszik. A szeletelő méretei 26 x 22 x 11...

     
    4 150 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 320 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Anyaga rozsdamentes acél, így biztosan helytáll hosszú évekig és pillanatok alatt csodás szeletekkel lephetjük meg a kicsiket, akik ezzel még a ruhájukat is megkímélik.

     
    1 320 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 150 Ft Raktáron

    Dobja a sarokba a klasszikus fokhagymaprést, mert ez a dizájn rozsdamentes modell sokkal jobb! Ha a fokhagymát klasszikus présen átnyomja, mindig maradnak fokhagymadarabok az oldalakon, de ez nem történik meg, és teljesen szétnyomja a fokhagymát. Kényelmes fogantyú, könnyen használható és karbantartható, és ami a legfontosabb, modern kialakítású.

     
    1 150 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Praktikus fokhagyma aprító. A fokhagymát felaprítja kisebb és nagyobb darabokra egyaránt. Könnyen tisztítható.

     
    1 650 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Egyszerűsítse munkáját a konyhában ezzel a praktikus fokhagyma hámozóval és szeletelővel! A szilikoncső először lehámozza a fokhagymát, majd belehelyezheti a fokhagymát, és játékszerrel kisebb vagy nagyobb darabokra vághatja. Ezen felül könnyen tisztítható.

     
    1 650 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    Ezzel az aprítóval a zsinór meghúzásával bármilyen zöldséget felszeletelhet! Hogy milyen apróra szeretné vágni, csupán Önön és azon múlik, hogy hányszor húzza meg a zsinórt. Belsejében éles, ívelt kések találhatóak, amelyek megbízhatóan számos zöldség felszeletelésére képesek. Egy keverő komponenst is tartalmaz, amely segítségével pl. habot verhet fel,...

     
    4 990 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 8 320 Ft Raktáron

    Tegye szórakoztató tevékenységgé az olyan unalmas rutint, mint az összetevők előkészítése, az InnovaGoods 6in1 Mandoline összecsukható reszelővel. A reszelő ABS-ből és rozsdamentes acélból készült, összecsukható kivitelű, könnyen használható, felhasználóbarát.

     
    8 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 820 Ft Raktáron

    A Nice Slice 4in1 szeletelő az InnovaGoodstól tökéletes konyhai kiegészítő a pizza szerelmeseinek. A vágókerék mellett a csomag tartalmaz egy fűrészt a szélekhez, lapátot a szelet szedéshez, valamint egy fogót a rögzítéshez.

     
    3 820 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 650 Ft Raktáron

    Csodálatos kütyü, amely nyáron nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem! Időt és fáradságot takarít meg a dinnye előkészítésekor. A szeletelőnek pengéi vannak, amelyekkel egyforma, precíz görögdinnyedarabokat vág kis kockákra. Egyszerűen nyomja rá a félbevágott görögdinnyére a szeletelőt és csúsztassa rajta. Ott is vannak a frissítő falatok az asztalon!

     
    4 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 650 Ft Raktáron

    Ez a szeletelő segéd egy egyszerű, de nem kevésbé hatékony eszköz a konyhában. Használható zöldségek tartására a jobb stabilitás és az ujjak védelme érdekében szeleteléskor. Egy másik lehetőség az, hogy a zöldségeket a tartó hegyére szúrjuk és precíz szeletekre vágjuk. Az eszköz különösen hagymához alkalmas, de más zöldségekhez is használhatjuk.

     
    650 Ft
    32 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 650 Ft Raktáron

    Pótalkatrész többfunkciós gyümölcs- és zöldségszeletelőhöz.

     
    650 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 11 650 Ft Raktáron

    Kompakt és praktikus konyhai eszköz, amely akár 7 másik eszköz munkájára is képes. Kisebb-nagyobb kockákra, csíkokra, karikákra szeletel, durvára és finomra reszel. A csomag tartalmaz egy tartozékkészletet, például ujjvédőt, tisztítót és egy receptkönyvet, amihez ezt a szeletelőt használhatja. Összeszerelve kis helyet foglal, így a legkisebb konyhában is...

     
    11 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 7 820 Ft Raktáron

    Sokoldalú mini hordozható, újratölthető konyhai aprító, mellyel sokféle ételt vághat vagy darálhat - dióféléket, zöldségeket, gyümölcsöket, húsokat stb. Kompakt és hordozható kialakításának köszönhetően bárhol használhatja a konyhában, mivel nem kell hozzá aljzat. Ezenkívül könnyű és kis helyet foglal, fröccsenés elleni védelemmel és háromszoros...

     
    7 820 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 990 Ft Raktáron

    Praktikus konyhai eszköz, melynek köszönhetően egyenlő és egyenes kenyérszeleteket vághat. Legyen szó akár egy családi ünnepről, akár csak egy szelet kenyeret szeretne reggelizni, ezzel az eszközzel garantáltan mindig egyforma méretű szeletek lesznek. Beállíthatja a szeletek vastagságát (0,5 és 2,5 cm), vagy teljesen eltávolíthatja a vágásvezetőt.

     
    4 990 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 320 Ft Raktáron

    Pótalkatrész többfunkciós gyümölcs- és zöldségszeletelőbe. A vágóbetét pl. hagyma, paprika, cukkini, gomba, krumpli, uborka, paradicsom, sonka, főtt csirkemell, alma, körte, őszibarack, sárgabarack, dinnye, ananász stb. szeletelésére alkalmas.

     
    320 Ft
    29 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 320 Ft Raktáron

    Pótalkatrész többfunkciós gyümölcs- és zöldségszeletelőbe. A vágóbetét pl. uborka, retek, gomba, paradicsom, hagyma, cukkini, alma, krumpli, főtt tojás stb. szeletelésére alkalmas.

     
    320 Ft
    18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 320 Ft Raktáron

    Pótalkatrész többfunkciós gyümölcs- és zöldségszeletelőbe. Figyelem: A műanyag edény nem tartozék.

     
    320 Ft
    34 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    Pótalkatrész többfunkciós gyümölcs- és zöldségszeletelőbe. A vágóbetét pl. mogyoróhagyma, fokhagyma, hagyma, kolbász, szalámi, uborka, gomba, répa, krumpli, cukkini, paradicsom stb. szeletelésére alkalmas.

     
    490 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 320 Ft Raktáron

    Pótalkatrész többfunkciós gyümölcs- és zöldségszeletelőbe. A vágóbetét pl. paradicsom, krumpli, főtt tojás, uborka, retek, cukkini, gomba, sajtok, olívabogyó, eper, alma, körte, banán stb. szeletelésére alkalmas.

     
    320 Ft
    44 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 320 Ft Raktáron

    Pótalkatrész többfunkciós gyümölcs- és zöldségszeletelőbe. A reszelő pl. kemény sajtok, csokoládé, gyümölcsök, gyökeres zöldségek reszelésére alkalmas.

     
    320 Ft
    41 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    Pótalkatrész többfunkciós gyümölcs- és zöldségszeletelőhöz.

     
    490 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 5 darab 2 napon belüli postázással
  • 320 Ft Raktáron

    Pótalkatrész többfunkciós gyümölcs- és zöldségszeletelőhöz.

     
    320 Ft
    34 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 25 a 25 tételből