Rovarirtók

Rovarirtók

Speciális készítmények, melyek távol tartják a bosszantó rovarokat. Természetes kivonatok védelmet biztosítanak a kellemetlen csípések ellen. A hatóanyagok fokozatos adagolása hosszú órákra zavartalan pihenést biztosít.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 8 a 8 tételből
 • 1 340 Ft Raktáron
  2 Review(s)

  Raid élelmiszermoly elleni zselé. A készítmény természetes módon hat, akár 6 hétig.Nem tartalmaz rovarirtó szert, ezért elhelyezhető élelmiszer közelében.Az élelmiszermoly megtámadja a tárolt ételeket, mint a müzlik, aszalt gyümölcsök, mogyorófélék, magok, tészták, kókusz, fűszerek, száraz állateledel.

   
  1 340 Ft
  5 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 340 Ft Raktáron

  A Raid Molyirtó gél levendula illattal védi ruháit a molyoktól egy teljes szezonon keresztül. Természetes levendula kivonatának köszönhetően diszkrét, kellemes illatot biztosít otthona ruhásszekrényeiben, fiókjaiban. A termék hatása 3 hónapig vagy a kiszáradásig érvényesül. A molyirtó hatás 3 nap párolgás után kezd érvényesülni.

   
  1 340 Ft
  5 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 740 Ft Raktáron
  2 Review(s)

  Hatékony molyirtó lapok kellemes virág illattal. A szekrényben tárolt ruháit egyszerre óvja a molyok okozta károktól, és varázsolja kellemes illatúvá.

   
  740 Ft
  5 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 790 Ft Raktáron

  A muslica csapda egy természetes csalogató folyadékkal a csapda belsejébe csalja a zavaró muslicákat. 

   
  1 790 Ft
  3 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 790 Ft Raktáron

  Hosszan tartó hatás, kellemes illatú. Használható ruhára és a bőrfelületre is, de műszálas anyagra, bútorszövetre, műbőrre, óraüvegre festett vagy lakkozott felületre nem kerülhet. Az arc környékét, előbb a tenyerébe fújja, majd onnan kenje szét az arcán. Ruha alá ne fújja. Szabadforgalmú rovarirtó szer. Hatóanyag: pikaridin 16%

   
  1 790 Ft
  5 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 390 Ft Raktáron
  Kiárusítás!

  Raid utántöltő lapok.

   
  2 390 Ft
  18 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 340 Ft Raktáron

  Az Off! Protect rovarriasztó nem hiányozhat, ha a természetbe vagy a vízhez megy! A riasztó hatékonyan véd a rovarok ellen, miközben nem hagy zsíros érzetet és enyhén illatos. Csak annyit kell tennie, hogy a terméket közvetlenül a bőrre vagy a ruhára permetezi, ahol nagyon nagy hatásfokú finom védőréteg jön létre.

   
  1 340 Ft
  4 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 740 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Ez a karkötő jelentős mértékben segít védekezni a kellemetlen, röpködő rovarok ellen, amelyek nyáron zavarnak bennünket. 4 fokozatban állítható szélesség, szilikonból készült, citronellát, gernilt és dipentént tartalmaz.

  Választható 3x Szín
  740 Ft
  Választható 3x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  5 csomag 2 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 8 a 8 tételből