Rovarirtók

Rovarirtók

Speciális készítmények, melyek távol tartják a bosszantó rovarokat. Természetes kivonatok védelmet biztosítanak a kellemetlen csípések ellen. A hatóanyagok fokozatos adagolása hosszú órákra zavartalan pihenést biztosít.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 7 a 7 tételből
 • 1 420 Ft Raktáron

  A Raid Molyirtó gél levendula illattal védi ruháit a molyoktól egy teljes szezonon keresztül. Természetes levendula kivonatának köszönhetően diszkrét, kellemes illatot biztosít otthona ruhásszekrényeiben, fiókjaiban. A termék hatása 3 hónapig vagy a kiszáradásig érvényesül. A molyirtó hatás 3 nap párolgás után kezd érvényesülni.

   
  1 420 Ft
  4 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 420 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Raid élelmiszermoly elleni zselé. A készítmény természetes módon hat, akár 6 hétig.Nem tartalmaz rovarirtó szert, ezért elhelyezhető élelmiszer közelében.Az élelmiszermoly megtámadja a tárolt ételeket, mint a müzlik, aszalt gyümölcsök, mogyorófélék, magok, tészták, kókusz, fűszerek, száraz állateledel.

   
  1 420 Ft
  2 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 900 Ft Raktáron

  Hosszan tartó hatás, kellemes illatú. Használható ruhára és a bőrfelületre is, de műszálas anyagra, bútorszövetre, műbőrre, óraüvegre festett vagy lakkozott felületre nem kerülhet. Az arc környékét, előbb a tenyerébe fújja, majd onnan kenje szét az arcán. Ruha alá ne fújja. Szabadforgalmú rovarirtó szer. Hatóanyag: pikaridin 16%

   
  1 900 Ft
  4 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 940 Ft Raktáron

  Az Off! Protect rovarriasztó nem hiányozhat, ha a természetbe vagy a vízhez megy! A riasztó hatékonyan véd a rovarok ellen, miközben nem hagy zsíros érzetet és enyhén illatos. Csak annyit kell tennie, hogy a terméket közvetlenül a bőrre vagy a ruhára permetezi, ahol nagyon nagy hatásfokú finom védőréteg jön létre.

   
  940 Ft
  Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 900 Ft Raktáron
  Kiárusítás!

  Raid utántöltő lapok.

   
  1 900 Ft
  13 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 620 Ft Raktáron

  A BC Ticks kullancs elleni karkötő magasan és hosszan tartóan hatékony védelmet nyújt a kullancsok elriasztására. Eukaliptusz illatú (ebből a növényből származó olajjal impregnált) és kullancsokat taszító összetevőket tartalmaz. Vízálló és rugalmas, hajpántként is használható. Felbontás után akár 250 óráig is eltarthat, és többször is visszahelyezhető...

  Választható 4x Szín
  620 Ft
  Választható 4x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  15 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 260 Ft Raktáron

  Biolit márkájú levendula illatú tasakok, amelyek nagyon jól hatnak a molylepkékre. Csak akassza a tasakot a szekrénybe vagy tegye a fiókba. Kellemes levendulaillatot hagy maga után, amit fokozatosan szabadít fel. Ugyanakkor a tasakok nem hagynak foltot, így közvetlenül a ruha mellett hagyhatja őket, amelyek akár 2 hónapig is illatosak maradnak.

   
  1 260 Ft
  2 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 7 a 7 tételből