Perselyek

Perselyek

Már gyerekkorukban tanítsa meg gyerekeit, hogyan takarítsanak meg egy kis pénzt! Kínálatunkban gyönyörű motívumokkal rendelkező pénztárgépek széles választékát találja, amelyeket a gyerekek imádni fognak, és örömmel fognak pénzt spórolni álmaik ajándékaiért. Néhány perselydobozt kis kulcstartókkal lehet bezárni, másokban dugó van, és a megtakarított pénz eltávolításához nincs szükség a persely eltörésére. Gyermekét meglepheti még akár plüss játékkal, épitőjátékokkal, vagy akár játékbabákkal.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 5 a 5 tételből
 • 6 480 Ft Raktáron

  Elektromos digitális persely, amely minden korosztálynak alkalmas. Használata nagyon egyszerű, elég az euró érméket a nyílásba tenni és a kijelző megmutatja a beletett összeget, így azonnal át fogja látni, hogy mekkora megtakarítással rendelkezik.

   
  6 480 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 780 Ft Raktáron

  Tökéletes ajándék gyerekeknek! Ez az "éhes kutyus" persely egy hasznos játék, amellyel a gyerekek könnyedén megtanulhatják a spórolást! Tanítsd meg gyermekei számára a pénzmegtakarítás fontosságát ezzel a helyes kis persellyel, amely garantáltan biztonságban őrzi majd a gyermekek megtakarításait.

   
  5 780 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 140 Ft Raktáron

  Szép fa persely a legendás Kisvakonddal képével a kertben. A persely alsó részén egy gumis dugó található és ajándékcsomagolásban van. Spórolj a Kisvakonddal! Persely mérete: 9 x 12,5 x 6 cm.

   
  3 140 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 321 Ft Raktáron

  Teljesen automata persely aranyos papagáj alakkal. Ha érmét tesz rá, a papagáj mozgolódni kezd és az érme a perselybe esik. Az érméket a persely károsodása nélkül kiveheti.

  Választható 3x Szín
  5 321 Ft
  Választható 3x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 970 Ft Raktáron

  Egy malacpersely kalapáccsal. Ideális ajándék gyermekeinek, de akár nászajándéknak vagy születésnapi ajándéknak is. Mérete kb. 15 cm. Dobozba csomagolva.

   
  2 970 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 5 a 5 tételből