Perselyek

Perselyek

Már gyerekkorukban tanítsa meg gyerekeit, hogyan takarítsanak meg egy kis pénzt! Kínálatunkban gyönyörű motívumokkal rendelkező pénztárgépek széles választékát találja, amelyeket a gyerekek imádni fognak, és örömmel fognak pénzt spórolni álmaik ajándékaiért. Néhány perselydobozt kis kulcstartókkal lehet bezárni, másokban dugó van, és a megtakarított pénz eltávolításához nincs szükség a persely eltörésére. Gyermekét meglepheti még akár plüss játékkal, épitőjátékokkal, vagy akár játékbabákkal.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 7 a 7 tételből
 • 4 990 Ft Raktáron

  Tökéletes ajándék gyerekeknek! Ez az "éhes kutyus" persely egy hasznos játék, amellyel a gyerekek könnyedén megtanulhatják a spórolást! Tanítsd meg gyermekei számára a pénzmegtakarítás fontosságát ezzel a helyes kis persellyel, amely garantáltan biztonságban őrzi majd a gyermekek megtakarításait.

   
  4 990 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 650 Ft Raktáron

  Elektromos digitális persely, amely minden korosztálynak alkalmas. Használata nagyon egyszerű, elég az euró érméket a nyílásba tenni és a kijelző megmutatja a beletett összeget, így azonnal át fogja látni, hogy mekkora megtakarítással rendelkezik.

   
  6 650 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  A pénzlabirintus átlátszó kocka alakú és abban teljes mértékben kézben tarthatja vele a pénzét. Ha ki akarja venni a pénzt, először meg kell oldania a rejtvényt. A kirakós játékban lévő labdát a megfelelő helyre kell juttatnia egy nagy 3D-s labirintuson keresztül. Ha a labda nincs a megfelelő helyen, a puzzle nem nyitható ki.

   
  1 490 Ft
  24 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 990 Ft Raktáron

  Automatikus persely éhes kutya alakban. Az érme tálba való behelyezése után a kutya morogni kezd, elkapja az érmét és megeszi. Az érméket sérülés nélkül kiveheti belőle.

   
  4 990 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 320 Ft Raktáron

  Szép fa persely a legendás Kisvakonddal képével a kertben. A persely alsó részén egy gumis dugó található és ajándékcsomagolásban van. Spórolj a Kisvakonddal! Persely mérete: 9 x 12,5 x 6 cm.

   
  3 320 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 237 Ft Raktáron

  Teljesen automata persely aranyos papagáj alakkal. Ha érmét tesz rá, a papagáj mozgolódni kezd és az érme a perselybe esik. Az érméket a persely károsodása nélkül kiveheti.

  Választható 2x Szín
  5 237 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 650 Ft Raktáron

  Egy malacpersely kalapáccsal. Ideális ajándék gyermekeinek, de akár nászajándéknak vagy születésnapi ajándéknak is. Mérete kb. 15 cm. Dobozba csomagolva.

   
  2 650 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 7 a 7 tételből