Perselyek

Perselyek

Már gyerekkorukban tanítsa meg gyerekeit, hogyan takarítsanak meg egy kis pénzt! Kínálatunkban gyönyörű motívumokkal rendelkező pénztárgépek széles választékát találja, amelyeket a gyerekek imádni fognak, és örömmel fognak pénzt spórolni álmaik ajándékaiért. Néhány perselydobozt kis kulcstartókkal lehet bezárni, másokban dugó van, és a megtakarított pénz eltávolításához nincs szükség a persely eltörésére. Gyermekét meglepheti még akár plüss játékkal, épitőjátékokkal, vagy akár játékbabákkal.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 7 a 7 tételből
  • 4 990 Ft Raktáron

    Tökéletes ajándék gyerekeknek! Ez az "éhes kutyus" persely egy hasznos játék, amellyel a gyerekek könnyedén megtanulhatják a spórolást! Tanítsd meg gyermekei számára a pénzmegtakarítás fontosságát ezzel a helyes kis persellyel, amely garantáltan biztonságban őrzi majd a gyermekek megtakarításait.

     
    4 990 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    Elektromos digitális persely, amely minden korosztálynak alkalmas. Használata nagyon egyszerű, elég az euró érméket a nyílásba tenni és a kijelző megmutatja a beletett összeget, így azonnal át fogja látni, hogy mekkora megtakarítással rendelkezik.

     
    6 650 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 490 Ft Raktáron

    A pénzlabirintus átlátszó kocka alakú és abban teljes mértékben kézben tarthatja vele a pénzét. Ha ki akarja venni a pénzt, először meg kell oldania a rejtvényt. A kirakós játékban lévő labdát a megfelelő helyre kell juttatnia egy nagy 3D-s labirintuson keresztül. Ha a labda nincs a megfelelő helyen, a puzzle nem nyitható ki.

     
    1 490 Ft
    18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    Automatikus persely éhes kutya alakban. Az érme tálba való behelyezése után a kutya morogni kezd, elkapja az érmét és megeszi. Az érméket sérülés nélkül kiveheti belőle.

     
    4 990 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 237 Ft Raktáron

    Teljesen automata persely aranyos papagáj alakkal. Ha érmét tesz rá, a papagáj mozgolódni kezd és az érme a perselybe esik. Az érméket a persely károsodása nélkül kiveheti.

    Választható 2x Szín
    5 237 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Tökéletes ajándék gyermekeknek! Tanítsa meg gyermekeit már kiskoruktól spórolni ezzel az eredeti persellyel. A perselyben elrejthetik a pénzüket és spórolhatnak az álomajándékokra. Kicsiknek és nagyoknak is megfelelő ajándék, akik spórolhatnak a nehezebb időkre. A malac egy karámban van és egy 14 x 12 cm méretű kalapácsot is kap mellé.

     
    4 150 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 990 Ft Raktáron

    Egy malacpersely kalapáccsal. Ideális ajándék gyermekeinek, de akár nászajándéknak vagy születésnapi ajándéknak is. Mérete kb. 15 cm. Dobozba csomagolva.

     
    2 990 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 7 a 7 tételből