Karácsony

Karácsony

Élje meg tökéletesen a karácsonyi hangulatot! A mi választékunkban karácsonyi díszek, karácsonyi fények és minden, ami a karácsonyi ajándékok csomagolásához szükséges megtalálható egy helyen és nagyon kedvezményes áron. A karácsony olyan egyedülálló hangulatot kölcsönöz, amelyet az állandóan jelenlévő karácsonyi dekoráció, villogó fények, lángoló gyertyák, adventi koszorú, édességek és mindenekelőtt kellemes karácsonyi hangulat jellemez. Ne stresszelje túl az idei évet, vásároljon meg mindent, amire szüksége van egy helyen, és élvezze a karácsonyi ünnepeket.

Alkategóriák

 • Karácsonyi izzók

  Kiváló minőségű LED karácsonyi lámpák minden formában és színben, ami képrázatosan kivilágíthatja otthonát beltéren és kültéren egyaránt, akár egy rendkívüli fénybemutató. Karácsonyi LED-es lámpák teljes kínálata a karácsonyfa, az ablakok és az egész ház számára változatos színkombinációban, hideg és meleg fehér, kék, lila vagy piros színekkel. Boldog Karácsonyt kíván Önnek a NAAU!

 • Karácsonyi díszek

  Karácsonyi díszek

 • Karácsonyi dekorációk

  Karácsonyi dekorációk

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből
 • 1 650 Ft Raktáron

  Milyen lenne a karácsony fényes égők nélkül? Ezek a színes LED égők csillagokkal segítenek az igazi, kellemes karácsonyi hangulat megteremtésében. A kábel hossza 95 cm, tehát elegendő méretű, hogy feldíszítse vele az ablakpárkányt, a polcot vagy például az ágy ekretét. Az év további részében is kiváló dekorációs kiegészítő.

   
  1 650 Ft
  13 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 320 Ft Raktáron

  A 36 meleg fehér LED-es fényfüzér 53 cm hosszú, a tápkábellel együtt. Ez a fényfüzér univerzálisan használható, azaz nemcsak karácsonyfa dekoráció, bentre vagy kintre, hanem kerti vagy más partik díszeként is. A fényfüzér kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Tápellátás 2x AA elemmel.

   
  1 320 Ft
  18 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 207 Ft Raktáron

  Engedje át magát a karácsony igazi varázsának! Legyen szó karácsonyi vacsoráról vagy más ünnepi alkalomról, próbálja meg vendégei evőeszközeit berakni ezekbe a rénszarvas témájú karácsonyi kesztyűkbe. A kesztyűket hurokkal is ellátták, így a házban felakasztva is karácsonyi hangulatot varázsolnak. Nem számít, hogyan használja őket, biztosan igazi sláger...

  Választható 2x Motívum
  1 207 Ft
  Választható 2x Motívum
  Elérhetőségek megjeleítése
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 990 Ft Raktáron

  A 20 fehér LED-es fényfüzér 2,5 m hosszú, a tápkábellel együtt. Ez a fényfüzér univerzálisan használható, azaz nemcsak karácsonyfa dekoráció, bentre vagy kintre, hanem kerti vagy más partik díszeként is. A fényfüzér kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Tápellátás 2x AA elemmel.

   
  990 Ft
  12 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 9 650 Ft Raktáron

  Gyönyörű elektromos hordozható kandalló hű LED lángutánzattal. Az égő kandalló utánzata kellemes és hangulatos légkört teremt otthonában vagy nyaralójában. A lángutánzatú kandalló valójában nem fűt, csak lobogó tűz hatását kelti LED technológiával. A kandallót nem kell bonyolult módon beszerelni vagy csatlakoztatni, és könnyen elhelyezheti a belső térben.

   
  9 650 Ft
  2 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 613 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Egy stílusos karácsonyi díszkészlet biztosítja a karácsony igazi varázsát. A csomagban 24 db arany díszt talál, melyeket a karácsonyfára lehet akasztani. A kerek díszek különböző kivitelűek: matt, fényes vagy csillogó.

  Választható 1x Szín
  2 613 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 29 darab 3-4 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből