Karácsony

Karácsony

Élje meg tökéletesen a karácsonyi hangulatot! A mi választékunkban karácsonyi díszek, karácsonyi fények és minden, ami a karácsonyi ajándékok csomagolásához szükséges megtalálható egy helyen és nagyon kedvezményes áron. A karácsony olyan egyedülálló hangulatot kölcsönöz, amelyet az állandóan jelenlévő karácsonyi dekoráció, villogó fények, lángoló gyertyák, adventi koszorú, édességek és mindenekelőtt kellemes karácsonyi hangulat jellemez. Ne stresszelje túl az idei évet, vásároljon meg mindent, amire szüksége van egy helyen, és élvezze a karácsonyi ünnepeket.

Alkategóriák

 • Karácsonyi izzók

  Kiváló minőségű LED karácsonyi lámpák minden formában és színben, ami képrázatosan kivilágíthatja otthonát beltéren és kültéren egyaránt, akár egy rendkívüli fénybemutató. Karácsonyi LED-es lámpák teljes kínálata a karácsonyfa, az ablakok és az egész ház számára változatos színkombinációban, hideg és meleg fehér, kék, lila vagy piros színekkel. Boldog Karácsonyt kíván Önnek a NAAU!

 • Karácsonyi díszek

  Karácsonyi díszek

 • Karácsonyi dekorációk

  Karácsonyi dekorációk

 • Ajándékcsomagolás

  Közeledik a karácsony ideje és a hozzájuk kapcsolódó karácsonyi ajándékok is hozzá tartoznak az ünnepekhez. Ezért készítettünk Önnek el mindent, amire szüksége lehet az ajándékok csomagolásához. Karácsonyi ajándék táskák, dekoratív szalagok vagy épp masnik. Velünk az ajándéka tökéletesen csomagolva lesz.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 22 a 22 tételből
 • 690 Ft Raktáron

  El sem akarja képzelni azt az érzést, amikor a karácsonyfa díszítése során elfogynak a horgok? Kerülje ezt el ezzel a 100 darabos horog készlettel, amelyek díszekhez használhatóak, és biztosítson egy kicsivel több karácsonyi nyugalmat. A horog hossza 4 cm, a csomagolás 100 darabot tartalmaz (+/- 8 %).

   
  690 Ft
  17 darab 2-3 napon belüli postázással
 • 2 090 Ft Raktáron

  Elemekkel működő mikro LED szalag benti használatra. A tápkábel hosszúsága 30 cm, a diódákat tartalmazó kábel hosszúsága 53 cm. Összesen 6 világító rúd. 2x AA elemekkel működik, amelyek nem képezik a küldemény részét.

   
  2 090 Ft
  57 csomag 2-3 napon belüli postázással
 • 10 510 Ft Raktáron

  Gyönyörű elektromos hordozható kandalló élethű LED lángutánzattal. Az égő kandalló utánzata kellemes és meghitt hangulatot varázsol otthonába vagy nyaralójába. A lángutánzatú kandalló valójában nem fűt, csak lobogó tűz hatását kelti LED technológiával. A kandallót nem kell bonyolultan telepíteni vagy csatlakoztatni, és könnyedén elhelyezheti bárhol a...

   
  10 510 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 090 Ft Raktáron

  A 36 meleg fehér LED-es fényfüzér 53 cm hosszú, a tápkábellel együtt. Ez a fényfüzér univerzálisan használható, azaz nemcsak karácsonyfa dekoráció, bentre vagy kintre, hanem kerti vagy más partik díszeként is. A fényfüzér kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Tápellátás 2x AA elemmel.

   
  2 090 Ft
  90 csomag 2-3 napon belüli postázással
 • 1 390 Ft Raktáron

  Nagy karácsonyi zsák, amelybe karácsonyi ajándékokat csomagolhat! Jutából készül és képpel van díszítve. Méretek cca 22 x 30 cm.

   
  1 390 Ft
  20 csomag 3-5 napon belüli postázással
 • 724 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Karácsonyi szalag drótokkal az alak jobb modellezéséhez. 4 cm széles és körülbelül 270 cm hosszú.

  Választható 2x Szín
  724 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  20 csomag 2-3 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  A 10 piros szívben lévő meleg fehér LED-es fénylánc 165 cm hosszú, a tápkábellel együtt. Ez a fénylánc univerzálisan használható, azaz nemcsak benti vagy kinti karácsonyfa dekorációjaként, hanem kerti vagy más partik díszeként is. A fénylánc kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. 2x AA elemmel működik.

   
  3 500 Ft
  5 csomag 2-3 napon belüli postázással
 • 2 620 Ft Raktáron

  Milyen lenne a karácsony csillogó fények nélkül? Ezek a színes LED világító golyók segítenek létrehozni a valódi karácsonyi hangulatot. A kábel hossza 120 cm, ennek hála tökéletes az ablakpárkány, a polc vagy az ágykeret díszítésére. A golyók közti távolság 10 cm, minden egyes golyó 2,5 cm átmérőjű. Két darab AA elemre működik, amelyek a csomagolás részét...

   
  2 620 Ft
  14 csomag 2-3 napon belüli postázással
 • 11 390 Ft Raktáron

  Gyönyörű elektromos hordozható kandalló hű LED-es lángutánzattal. Az égő kandalló utánzata kellemes és hangulatos légkört teremt otthonában vagy nyaralójában. A lángutánzatú kandalló valójában nem fűt, csak lobogó tűz hatását kelti LED technológiával. A kandallót nem kell bonyolult módon telepíteni vagy csatlakoztatni, és könnyen elhelyezheti a belső térben.

   
  11 390 Ft
  4 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 14 020 Ft Raktáron

  Karácsonyi fényfüzér 500 színes LED-del. A lámpa univerzális, tehát nemcsak karácsonyi dekoráció fára, kintre, hanem kerti bulik és esték szervezésére is használható díszítésnek. A fényfüzér tehát kinti és benti használatra is alkalmas.

   
  14 020 Ft
  Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 280 Ft Raktáron

  Engedje át magát a karácsony igazi varázsának! Legyen szó karácsonyi vacsoráról vagy más ünnepi alkalomról, próbálja meg vendégei evőeszközeit berakni ezekbe a rénszarvas témájú karácsonyi kesztyűkbe. A kesztyűket hurokkal is ellátták, így a házban felakasztva is karácsonyi hangulatot varázsolnak. Nem számít, hogyan használja őket, biztosan igazi sláger...

  Választható 1x Motívum
  1 280 Ft
  Választható 1x Motívum
  Elérhetőségek megjeleítése
  56 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 040 Ft Raktáron

  Karácsonyi dísz, amellyel feldobhatja az ünnepi asztalt vagy a karácsonyfára akaszthatja és eredeti díszként használhatja. Égetett agyagból készült, kb. 8 cm magas.

   
  1 040 Ft
  Utolsó darab 2-3 napon belüli postázással
 • 9 990 Ft Raktáron

  Gyönyörű elektromos hordozható kandalló hű LED-es lángutánzattal. Az égő kandalló utánzata kellemes és hangulatos légkört teremt otthonában vagy nyaralójában. A lángutánzatú kandalló valójában nem fűt, csak lobogó tűz hatását kelti LED technológiával. A kandallót nem kell bonyolult módon beszerelni vagy csatlakoztatni, és könnyen elhelyezheti a belső térben.

   
  9 990 Ft
  2 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 000 Ft Raktáron

  Ha eredeti díszeket keres az otthonába vagy imádja a pingvineket, akkor ez a csillámporos dísz pontosan önnek készült!

   
  7 000 Ft
  Utolsó darab 2-3 napon belüli postázással
 • 10 510 Ft Raktáron

  Ha eredeti díszeket keres az otthonába vagy imádja a pingvineket, akkor ez a csillámporos dísz pontosan önnek készült!

   
  10 510 Ft
  Utolsó darab 2-3 napon belüli postázással
 • 2 090 Ft Raktáron

  Termo zokni bájos karácsonyi mintával a hosszú és hideg téli estékre. Csúszásmentes talppal rendelkezik, méret: 38-39.

   
  2 090 Ft
  4 csomag 2-3 napon belüli postázással
 • 1 390 Ft Raktáron

  A 10 piros gömbben lévő meleg fehér LED-es fénylánc 120 cm hosszú, a tápkábellel együtt. Ez a fénylánc univerzálisan használható, azaz nemcsak benti vagy kinti karácsonyfa dekorációjaként, hanem kerti vagy más partik díszeként is. A fénylánc kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. 2x AA elemmel működik.

   
  1 390 Ft
  10 csomag 2-3 napon belüli postázással
 • 11 040 Ft Raktáron

  Gyönyörű elektromos hordozható kandalló hű LED lángutánzattal. Az égő kandalló utánzata kellemes és hangulatos légkört teremt otthonában vagy nyaralójában. A lángutánzatú kandalló valójában nem fűt, csak lobogó tűz hatását kelti LED technológiával. A kandallót nem kell bonyolult módon beszerelni vagy csatlakoztatni, és könnyen elhelyezheti a belső térben.

   
  11 040 Ft
  Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 14 020 Ft Raktáron

  Karácsonyi fényfüzér 500 LED-del meleg fehér színben. A lámpa kültéri használatra készült, 50 m hosszú és 5 méteres tápkábellel rendelkezik.

   
  14 020 Ft
  Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 648 Ft Raktáron

  A karácsonyi díszek, és nemcsak otthonaink ablakaiban, már elválaszthatatlanul összefüggenek a karácsonyi ünnepekkel. Kényeztesse magát ezzel a gyönyörű karácsonyi dekorációval, és varázsoljon megfelelő hangulatot az otthonában, vagy akár az irodájában is, kellemesebbé téve a munkában eltöltött időt önnek és kollégáinak.

  Választható 1x Motívum
  1 648 Ft
  Választható 1x Motívum
  Elérhetőségek megjeleítése
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 56 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 459 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Az eredeti, norvég mintás férfi és női zoknik nem csak színükkel, de minőségükkel is elragadtatják önt. Kiváló ajándék szeretteinek, nem csak a karácsonyfa alá.

  Választható 1x Szín
  1 459 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 750 Ft Raktáron

  Egy stílusos karácsonyi díszkészlet biztosítja a karácsony igazi varázsát. A csomagban 24 db arany díszt talál, melyeket a karácsonyfára lehet akasztani. A kerek díszek különböző kivitelűek: matt, fényes vagy csillogó.

  Választható 2x Szín
  2 750 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 79 darab 3-4 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 22 a 22 tételből