Ápolja és fiatalítsa bőrét a fantasztikus Mini galvanikus arcvasalóval. Ráadásul 6000 Ft vásárlás felett nincs postaköltség, írja be a kosárba ezt a kódot: P786RLDP

×

Borotvák és szőrtelenítő krémek

Leértékelések

Borotvák és szőrtelenítő krémek

Minőségi borotvák és borotva betétek férfiak és nők számára egyaránt.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 9 a 9 tételből
 • Megvásárolta 88 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  5 185 Ft Raktáron

  Gillette Fusion 5 pengés borotvabetét 4db 5 pengés borotválkozási felület 1 penge a betét hátsó oldalán: különleges figyelmet igénylő helyekre (oldalszakáll, orr alatt stb.)

   
  5 185 Ft
  Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 86 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  855 Ft Raktáron

  Használati utasítás:- Az alkalmazás előtt tisztítsa meg és szárítsa meg a bőrt- A krémet egyenletesen kell felvinni- Hagyja 3 percig hatni- A szőrtelenítő krémet a mellékelt spatulával a szőr növekedésének irányába törölje- A kezelt területeket langyos vízzel öblítse le

   
  855 Ft
  2 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 78 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  915 Ft Raktáron

  A Veet szőrtelenítő krém a gyökerek közelében hat még a rövid szőrszálak esetében is, így bőröd akár egy hétig sima marad. Az érzékeny bőrre való összetétel bőrnyugtató hatásáról ismert aloe verát és E-vitamint tartalmaz. Használatával bőröd sima, selymesen puha, ápolt lesz - és a visszanövő szőrszálak is puhábbak lesznek.

   
  915 Ft
  Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 90 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  1 350 Ft Raktáron

  A Veet bikinivonalra és hónaljra kifejlesztett hideggyanta szalagjai segítségével azt a ruhádat veheted fel, amelyiket szeretnéd, amikor csak szeretnéd – azonnali bőrradírozó hatást és akár négy hétig tartó simaságot érhetsz el. Az érzékeny bőrre való termék jótékony hatású mandulaolajat és E-vitamint tartalmaz.

   
  1 350 Ft
  2 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 35 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  2 585 Ft Raktáron

  A mini borotva könnyen kezelhető, kellemes fogású, dobozában könnyen és higiénikusan tárolható. Ideális kelléke az utazásoknak és nyaralásoknak. 

   
  2 585 Ft
  Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 77 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  3 145 Ft Raktáron

  z új Gillette Fusion ProGlide™ borotva új mérnöki tervezésen esett át annak érdekében, hogy létrejöhessen a legkényelmesebb Gillette borotválkozóeszköz. Vékonyabb és kifinomultabb pengékkel rendelkezik, valamint a Gillette legkorszerűbb alacsony ellenállású pengebevonatát mondhatja magáénak.

   
  3 145 Ft
  4 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 79 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  2 660 Ft Raktáron

  A Veet hideggyanta szalagjaival azonnali bőrradírozó hatást és akár négy hétig tartó simaságot érhetsz el. Az érzékeny bőrre való termék mandulaolajat és E-vitamint tartalmaz.

   
  2 660 Ft
  6 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 77 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  3 325 Ft Raktáron

  Gillette Fusion 5 pengés borotvabetét 2db 5 pengés borotválkozási felület 1 penge a betét hátsó oldalán: különleges figyelmet igénylő helyekre (oldalszakáll, orr alatt stb.) 1 csomag(2db GILLETTE FUSION betét)

   
  3 325 Ft
  5 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 30 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  2 215 Ft Raktáron

  Érzékeny bőrre ajánlott borotva. Alalpos borotválás egy húzással, 3 penge, nedvesítőcsík, forgatható,lekerekített fej kényelmes borotválkozást tesznek lehetővé a nehezen hozzáférhető helyeken is. 

   
  2 215 Ft
  Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 9 a 9 tételből