Jelmezek gyerekeknek

Jelmezek gyerekeknek

A gyerekek imádják a jelmezes bálokat és a beöltözős születésnapi partikat többek között azért, mert ez az egyik olyan pillanat, amikor ők is átélhetik milyen lenne a kedvenc mesehősük szerepébe bújni. Lepje meg gyermekeit egy vidám, minőségi Th3 Party kosztümmel. Különböző méretben kaphatók, a gyermek életkorától függően. A fiúk nagyon elégedettek lesznek Zorró vagy Űrhajós jelmezükkel, míg a lányok arcára biztosan mosolyt csal majd a Hercegnő, vagy éppenséggel egy Méhecske jelmez. A kicsik számára is választhatunk Kisgyermekek készített jelmezek közül, és ha stílusosan szeretné kísérni gyermekét egy-egy beöltözős bálba, nézze meg a Felnőtt jelmezeket.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 3 a 3 tételből
  • 2 089 Ft Raktáron

    Led szoknya minden igazi kis hercegnőnek. Gyermekeknek 2-től 10 éves korig, 38-75 cm kerületű csípőre ajánlott. A parádés szoknyácska előnye, amit minden anyuka díjazni fog, hogy a szoknya kimosható! A LED égők vízállóak, így a szoknyának semmi baja nem esik. Kézi mosás ajánlott, a tüll részt pedig szárítógépben ne szárítsa. Mosás előtt győződjön meg...

    Választható 1x Szín
    2 089 Ft
    Választható 1x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 861 Ft Raktáron

    Tegye boldoggá az összes kislányt ezzel a szivárványos hajkiegészítővel. Sok frizurát varázsolhat vele, kipróbálhatja fonatba, kontyba tenni vagy szivárványos melírként lazán hagyhatja a hajában. a hajdísz klipsszel van ellátva, melynek köszönhetően fájdalommentesen távolíthatja el a hajból.

    Választható 3x Motívum
    861 Ft
    Választható 3x Motívum
    Elérhetőségek megjeleítése
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 70 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 1 150 Ft Raktáron

    A karneváli színes nyaklánc "HAWAII" stílusban remek kiegészítője a jelmeznek. Színes virágszirmokkal díszített. Szenzációs!

     
    1 150 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 3 a 3 tételből