Mosogatás kézzel

Mosogatás kézzel

Mosogatás kézzel

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből
 • 3 290 Ft Raktáron

  A szilikon szivacs hatékonyan eltávolítja az élelmiszer-maradványokat. A szivacs puha szilikonból készült, szabadon hajlítható és konyhai kesztyűként is használható. A legnagyobb előnye, hogy nem kell olyan hamar eldobni, mint egy hagyományos szivacsot. A szivacs tökéletesen tisztít és forró vízzel is mosható.

   
  3 290 Ft
  12 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 890 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Egy ideális tartó tapadókoronggal a mosogatószivacs elhelyezésére. A szivacs behelyezése után a maradék víz elfolyik és nem ülepszik le az aljára, melynek hála a szivacs száraz marad és higiénikus.

   
  890 Ft
  48 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 890 Ft Raktáron

  Hatékony összetételének és aktív habjának köszönhetően megbirkózik a zsírral és a szennyeződésekkel. A mosogatószer erősen koncentrált, tehát pénztárcabarát.

   
  890 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 740 Ft Raktáron

  A Pur Power mosogatószer nem csak tökéletesen távolítja el a szennyeződéseket és a zsírokat az edényekről, hanem használata megakadályozza a konyhai lefolyó eltömődését! Az aktív összetevők egyedülálló kombinációja eltávolítja még a legmakacsabb odaégett ételeket és a zsírt is, ugyanakkor az új összetevőknek köszönhetően megelőzi a csatorna eltömődését és...

   
  740 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből