Mosogatás kézzel

Mosogatás kézzel

Mosogatás kézzel

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből
 • 2 860 Ft Raktáron

  A szilikon szivacs hatékonyan eltávolítja az élelmiszer-maradványokat. A szivacs puha szilikonból készült, szabadon hajlítható és konyhai kesztyűként is használható. A legnagyobb előnye, hogy nem kell olyan hamar eldobni, mint egy hagyományos szivacsot. A szivacs tökéletesen tisztít és forró vízzel is mosható.

   
  2 860 Ft
  5 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 660 Ft Raktáron

  A népszerű tisztító szivacsok még erősebb változata, amely segít a piszkos konyhai edényeknél! Ezzel a szivaccsal könnyen megszabadulhat az odaégett ételtől, a zsíros dolgoktól és más szennyeződésektől. A szivacs mérete 10 x 7 x 2,5 cm.

   
  660 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 170 Ft Raktáron

  Tisztítson meg minden poharat vagy üveget ezzel a szilikon kefével! A kefe profiljának köszönhetően minden palacknyakba illeszkedik, így a keskeny üvegeket is egészen az aljáig megtisztíthatja. Használhatja termoszok vagy vázák tisztítására is. Használat után csak öblítse le a kefét meleg vízzel.

   
  1 170 Ft
  100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 680 Ft Raktáron

  Átázott a keze, érzékeny a bőre, vagy agresszív szerekkel mosogat? Akkor ezekre a mosókesztyűkre van szüksége. A kesztyű jobbkezesek számára alkalmas - a mosáshoz szükséges szivacs a jobb kesztyűn található.

   
  1 680 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből