Telefon tartozékok

Leértékelések

Telefon tartozékok

Valamilyen kelléket keres az okostelefonjához? Ebben a kategóriában számos találmányt talál okostelefonokhoz, például autós töltőt, telefontartót autóba, szelfi rudat, powerbanket, okosórát, drótnélküli fülhallgatót, sportkarkötőt és még sok mást.

A műszaki cikkek közül autós kamerát, fejlámpát és klasszikus zseblámpát, PC és notebook kellékeket, valamint Varta, Panasonic, JCBEnergizer és Eveready márkájú elemeket is kínálunk.

Alkategóriák

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 63 a 63 tételből
 • 5 920 Ft Raktáron

  Univerzális mobiltartó autóba, beépített vezetéknélküli Qi töltéssel, amelyet a műszerfalra, a szellőzőrácsra vagy a szélvédőre erősíthetünk fel - a 2 különböző rögzítő kar a csomag része. Az érzékelőnek köszönhetően a tartó automatikusan összezárja a kart és a telefonhoz igazodik. 360°-ban forgatható, a fogók gumírozottak és csúszásmentesek. Az USB kábel...

   
  5 920 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 270 Ft Raktáron

  Gyönyörű kiegészítő férfiaknak, nőknek és gyerekeknek - a Smartwatch okosóra senkinek se hiányozhat, aki szeretné tartani a lépést a korral. Ez a precízen kidolgozott óra egy csomó funkciót kínál, amelyet egy átlagos napon kihasználhat.

  Választható 2x Szín
  7 270 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 070 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Vezeték nélküli fejhallgató puha párnával, amely kompatibilis PC-vel, TV-vel vagy telefonnal. A hangerőt közvetlenül a fejhallgatón állíthatja be, beépített mikrofonnal is rendelkezik. 4x AAA elemmel működik (2 a fejhallgatóban, 2 az állomásban) A csomag a fejhallgatón kívül egy tápegységet és egy csatlakozókábelt is tartalmaz.

   
  5 070 Ft
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 510 Ft Raktáron

  Kormányra erősíthető telefontartó azok számára, aki nem akarják bonyolultan felszerelni, ragasztani a tartót a szélvédőre, a műszerfalra stb. Az a rész, amelybe a telefont helyezi, szükség szerint széthúzható, így a tartó könnyen alkalmazkodik a legtöbb mobilhoz. Miután a kormányhoz rögzítette, láthatja a navigációt, és az utazás befejezése után könnyedén...

   
  1 510 Ft
  66 darab raktáron (azonnal postázzuk) 95 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 710 Ft Raktáron

  Ezzel a találmánnyal már nem is lehet egyszerűbb a képet telefonról vagy táblagépről papírra, textilre vagy más felületre átvinni! Csak válasszon egy képet a telefonon, majd helyezze be a mobiltelefont az állványba. Ezután állítsa be a diát úgy, hogy a kép tükröződjön benne, és kezdheti is a rajzolást!

   
  3 710 Ft
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk) 30 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 020 Ft Raktáron

  Ezekkel az objektívekkel a telefonnal készített fényképek teljesen más méreteket öltenek! Nem kell a drága, nehéz fényképezőgépét vinnie. Az objektívekkel a telefon számos olyan funkcióra képes, amelyeket magában nem tudna megcsinálni. Bár minőségi telefonjaink vannak, de eredeti és ötletes fényképekkel szeretnének lenyűgözni másokat. Bármilyen telefonnal...

   
  2 020 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 580 Ft Raktáron

  Univerzális mobiltartó autóba, beépített vezetéknélküli Qi töltéssel, amelyet a szellőzőrácsra erősíthetünk fel. Az érzékelőnek köszönhetően a tartó automatikusan összezárja a kart és a telefonhoz igazodik.

   
  5 580 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 860 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods egyedülálló gravitációs tartója mobiltelefonra az autóba menet közben is megbízható szövetségese lesz! Az autóban egyszerűen rögzítheti a szellőzőrácshoz. A tartó automatikusan beállítja a méretét a nyomás alapján, amit a telefon a tartóra fejt ki.

   
  2 860 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 760 Ft Raktáron

  A nanotechnológiának köszönhetően ez a kis méretű alátét minden felületen jól tart, valamint megtartja azon tárgyakat, amelyeket ráhelyez. Már nem kell ráragasztania a noteszt a hűtőszekrényre, a toll rögtön mellette lesz, akár vízszintes helyzetben is képes megtartani a mobiltelefont, így az alátét leginkább az autó műszerfalán használható ki.

   
  760 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 220 Ft Raktáron

  Ha szereti a bambusz design dolgokat, az InnovaGoods Wirboo pontosan Önnek való. Észrevétlen és elegáns megjelenésű zen stílusú vezeték nélküli töltő, amely természetesebb stílust ad és harmonizálja a technológiát a természettel.

   
  4 220 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 760 Ft Raktáron

  A nanotechnológiának köszönhetően ez a kis méretű alátét minden felületen jól tart, valamint megtartja azon tárgyakat, amelyeket ráhelyez. Már nem kell ráragasztania a noteszt a hűtőszekrényre, a toll rögtön mellette lesz, akár vízszintes helyzetben is képes megtartani a mobiltelefont, így az alátét leginkább az autó műszerfalán használható ki.

   
  760 Ft
  42 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 360 Ft Raktáron

  GripGo autóba való univerzális tartó, karral. Rögzítheti vele telefonját vagy a GPS-t, hála a tapadókorongnak, oda helyezi, ahol szüksége van rá.

   
  2 360 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 760 Ft Raktáron

  Számítógépes, monitor, töltő és egyéb kábelek találhatók mindenhol az asztala körül? Amint megmozdul, az irodai széke lába belegabalyodik a kábelekbe? Egy olyan megoldást kínálunk Önnek, amellyel egyszerűen megoldhatja a problémáját. Ezek a tépőzáras kábelvezetők segítségére lesznek!

   
  760 Ft
  29 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 7 610 Ft Raktáron

  A Power+MirrorScreen vezeték nélküli HDMI-adaptert úgy tervezték, hogy tükrözze a mobiltelefon, a tablet vagy a laptop képernyőjét a TV-re. Csak csatlakoztassa a TV-hez a HDMI-csatlakozón és az USB-porton keresztül a hálózathoz, és kezdje el szórakoztatni az egész családot. Kompakt méretének köszönhetően bárhová magával viheti.

   
  7 610 Ft
  13 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 370 Ft Raktáron

  Qi vezeték nélküli töltő okostelefonokhoz, amellyel gyorsan és megbízhatóan feltöltheti a készülékét. LED jelzőfénnyel ellátott, Android és iOS eszközökkel is kompatibilis, amelyeket indukcióval is fel lehet tölteni.

   
  3 370 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 680 Ft Raktáron

  A kábelrendező spirál egy olyan praktikus segítő, amely segítségével otthona tiszta és rendezett lehet. A kábeleknek örökre meglesz a helyük és már sosem fogják Önt zavarni. A telepítés a kiterjesztésnek köszönhetően rendkívül egyszerű.

   
  1 680 Ft
  100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 8 290 Ft Raktáron

  Az L8STAR BM10 miniatűr mobiltelefon a nagyon híres Nokia 3310 másolata. A miniatűr méreteinek (6,8 x 2,8 x 1,3 cm) és az extrém kicsi, 21 grammos tömegének köszönhetően ez a legkisebb működőképes telefon a világon. Bluetooth támogatás, memóriakártya slot és DUAL SIM!

  Választható 3x Szín
  8 290 Ft
  Választható 3x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  74 darab raktáron (azonnal postázzuk) 45 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 340 Ft Raktáron

  Az egyedi nano alátét mobiltartóval kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. A felületen marad és minden tárgyat képes megtartani, amelyet ráhelyez. Érintésre úgy tűnhet, hogy az alátét ragasztóval bevont, ugyanis ragadós. Az alátét bármilyen anyaghoz képes hozzáragadni. Úgy tart, mintha oda lenne szögezve. A rögzítéséhez nincs szükség ragasztóra vagy...

   
  1 340 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 370 Ft Raktáron

  Praktikus telefontartó autóba tükörrel. Csak helyezze a telefont a csúszásmentes felületre, és állítsa be a tükröt, ahogy megfelel. Tökéletes azoknak a járművezetőknek, akik a GPS szerint vezetnek.

   
  3 370 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 920 Ft Raktáron

  Gyönyörű mobiltelefon tartó vezeték nélküli töltővel kombinálva. Infravörös érzékelővel felszerelve, így automatikusan befogja a telefont, amint belehelyezi, így könnyen kezelhető egy kézzel, növelve a biztonságot vezetés közben. A tartó műanyagból készült, a felülete arany színű és egyszerűen a szellőzőrácsra erősíthető.

   
  5 920 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 13 540 Ft Raktáron

  Ezzel a hordozható mini nyomtatóval mindig magánál tarthatja az emlékeit. A nyomtató a piacon kapható összes telefonnal kompatibilis. Csatlakozzon Bluetooth-tal, és pillanatok alatt közvetlenül a telefonjáról nyomtathatja ki a fényképeket. Ráadásul nem kell extra tintát vásárolni! Kék vagy lazac kivitelben (az aktuális készlet szerint szállítjuk). A...

   
  13 540 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk) 30 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 730 Ft Raktáron

  Fél, hogy a nagyváros forgatagában nincsenek biztonságban a bankkártyái? Ebben az esetben az InnovaGoods biztonsági kártyatartó egyenesen önnek való! Az RFID technológia megakadályozza a nem kívánt érintésmentes fizetést és ezzel védi a fiókját. Az integrált powerbank garantálja, hogy a telefonja nem fog lemerülni a nap közepén.

   
  4 730 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 16 930 Ft Raktáron

  InnovaGoods láva lámpa Bluetooth hangszóróval, amely minden szobában egyedi légkört teremt. A beépített hangszóró lehetővé teszi bármilyen zene lejátszását és hívások fogadását az okostelefonról.

   
  16 930 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 690 Ft Raktáron

  Szenvedélyes fotós és keresi a módját, hogy fotóit különlegessé tegye? Szerezze be ezt a kristálygolyót, amelynek köszönhetően garantáltan lenyűgöző képeket készíthet. A gömb teljesen légbuborékmentes, magas fényáteresztésének és széles betekintési szögének köszönhetően pedig tökéletes fotókat varázsol.

   
  2 690 Ft
  33 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 190 Ft Raktáron

  A telefontartó mindenki számára alkalmas, aki vezetés közben a közelében szeretné tartani a telefont. A tartó könnyen rögzíthető a műszerfalhoz, miközben stabilan tartja a telefont vezetés közben. A legtöbb telefonnal kompatibilis.

   
  2 190 Ft
  40 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 190 Ft Raktáron

  Ez az első mobiltelefon állvány, amely szinte bárhová felerősíthető! A szilárd gumírozott huzal, amely megjelenésében hasonlít egy hernyóra, valóban nagyon alkalmazkodó. A tíz tapadókoronggal üvegre, tükörre, csempére, ajtóra, asztalra vagy bármilyen más sima anyagra rögzítheti. Véletlenszerű színváltozatot küldünk.

   
  2 190 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 710 Ft Raktáron

  Vezeték nélküli töltő okostelefonokhoz, amellyel gyorsan és megbízhatóan töltheti a készüléket. Ez az alátét alakú vezeték nélküli töltő olyan mobiltelefonokhoz alkalmas, amelyek támogatják a vezeték nélküli töltést - Qi. Modern dizájnt és a mobiltelefon gyors töltését kínálja.

   
  3 710 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 220 Ft Raktáron

  Szeretne szép nyaralási fotókat, de nem szívesen kéri meg a turistákat, hogy készítsenek önről képet? Számos módon lehet ezt a többfunkciós eszközt használni. A szelfibot könnyen szétszedhető, és hirtelen egy állvány lesz belőle, amellyel lélegzetelállító képeket és videókat készíthet. A bluetooth távirányítónak köszönhetően pontosan a megfelelő...

   
  4 220 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 050 Ft Raktáron

  64 GB méretű micro SD memóriakártya, minden multimédiás eszközhöz - mobiltelefonokhoz, kamerákhoz stb. A kártya nagy olvasási sebességgel rendelkezik - 80 MB/s és az írási sebessége 10 MB/s. A gyors adatírás mellett nagyon strapabíró is, jól bírja a magas hőmérsékletet, így nem kell adatvesztéstől tartani.

   
  4 050 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 680 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Töltőkábel három konnektorral: Micro USB, USB-C és Lightning, amellyel feltöltheti a készülékeit.

  Választható 2x Szín
  1 680 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 190 Ft Raktáron

  Fényképezkedő készlet telefonnal: selfie rúd és kiegészítő lencsék, amelynek köszönhetően könnyebben műalkotás válhat az erőfeszítéseiből.

   
  2 190 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 680 Ft Raktáron

  A dokkoló állványként működik, amivel kényelmesen töltheti mobiltelefonját. A dokkolót arra is használhatja, hogy szinkronizálja a készülékét a számítógépével. A dokkoló elegáns megjelenéssel büszkélkedhet. Az alsó rész csúszásgátló elemekkel van ellátva.

   
  1 680 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 530 Ft Raktáron

  Univerzális állítható tartó okostelefonhoz vagy GPS-hez, melyet az autója műszerfalára helyezhet. Ez a tartó nem igényel bonyolult összeszerelést, 360°-ban forgatható. Lehetővé teszi a navigáció követését, miközben mindkét keze szabadon marad, hogy teljes mértékben a vezetésnek szentelhesse a figyelmét.

   
  2 530 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 360 Ft Raktáron

  Ezzel a tartóval könnyedén felhelyezheti a telefont autója szellőzőjére. Egyedi kialakítása lehetővé teszi a klíma vagy fűtés normál működését. 5 mágnessel rendelkezik, aminek köszönhetően nem kell attól tartania, hogy nem tartja meg a telefont. A kapocsélek úgy vannak kialakítva, hogy bármilyen típusú szellőzőrácshoz illeszkedjenek, ugyanakkor nem...

   
  2 360 Ft
  33 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 530 Ft Raktáron

  Eszköz a fájlok egyszerűbb feltöltéséhez, tárolásához és megosztásához memóriakártyáról. A kétféle USB-nek köszönhetően az olvasó segítségével adatokat tölthet fel mobiltelefonra, tabletre, számítógépre és laptopra. Az olvasó SD kártyákhoz és Micro SD kártyákhoz is alkalmas.

   
  2 530 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 050 Ft Raktáron

  Színes izzó beépített Bluetooth hangszóróval, amely egyszerűen csatlakoztatható okostelefonjához vagy laptopjához! A távirányítóval kényelmesen beállíthatja az izzó összes funkcióját és színét. Az izzó alacsony energiafogyasztású energiatakarékos LED-ekkel van felszerelve, és szabványos E27-es menetű. Nagyszerű eszköz, amely minden bulin remekelni fog!

   
  4 050 Ft
  31 darab raktáron 50 darab raktáron
 • 830 Ft Raktáron

  A SIM-kártya adapter készlet 1 Micro SIM-kártya adaptert, 1 Nano SIM-kártya adaptert, 1 szabványos SIM-kártya adaptert, 1 tűt a SIM-kártya eltávolításához és 1 csiszolópapírt tartalmaz a SIM-kártya esetleges csiszolásához.

   
  830 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 610 Ft Raktáron

  Eredeti, stílusos vezeték nélküli mobiltöltő, állvánnyal, amely szép dísze és praktikus tartozéka lesz otthonának. Ez a fa utánzatú töltő használható mind újratöltésre, mind állványként, mind vízszintes vagy függőleges helyzetben, miközben a telefon is újratöltődik.

   
  7 610 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 170 Ft Raktáron

  Az Apple készülékjavító eszközkészlet minden Apple telefonrajongó számára jól jön. Összesen 12 különböző csavarhúzót tartalmaz, egy tapadókorongot az LCD eltávolítására, két műanyag nyitót, spatulát és egy tűt a SIM kártya rekesz eltávolításához.

   
  1 170 Ft
  46 darab raktáron
 • 5 920 Ft Raktáron

  Az i9S teljesen drótnélküli fülhallgatók új utat nyitnak a zenehallgatáshoz, melyet talán még sose ismert - kábelek nélkül. Handsfreeként is használható.

   
  5 920 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 460 Ft Raktáron

  Multifunkcionális, praktikus, eredeti vezeték nélküli töltő, amely nem hiányozhat semmilyen munka- vagy íróasztalról! Nem csak a telefont tölti fel - írószer szervezőként is szolgál, 2 másik eszközt is tölthet vele az USB-portokon keresztül, sőt világíthat is vele! Használata teljesen egyszerű.

   
  8 460 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 220 Ft Raktáron

  Előfordult már Önnel, hogy egy halom papír betemette a telefonját és nem találta? Ezzel az állvánnyal mindig kéznél lesz a munkahelyén. Bilinccsel felszerelt, amely alkalmazkodik a különböző felületekhez, szélességekhez. Elhelyezheti a monitoron, polcon stb. Ezenkívül az állvány forgatható, több pozícióval rendelkezik, aminek köszönhetően a telefon...

   
  4 220 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 8 970 Ft Raktáron

  Vezeték nélküli hangfal, amely eredeti kialakításának hála mindenkit elkápráztat! Bluetooth 5.0-tel, beépített mikrofonnal és kihangosító funkcióval rendelkezik, hívásokat kezdeményezhet anélkül, hogy a telefont a füléhez tartaná. Ezenkívül az FM rádiója funkciók széles skálájával és jó hangminőséggel örvendezteti meg. A csomag tartalmaz egy USB kábelt és...

   
  8 970 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 9 310 Ft Raktáron

  Minden tiktoker, youtuber, influencer figyelem! Bármilyen tartalmat is szeretne létrehozni, egy háromlábú körlámpa elengedhetetlen hozzá. Jobban és jól megvilágított szelfik, videók, élő közvetítések, videohívások készíthetők vele, de sminkelésre is használható. A 120 LED izzó 3 világítási móddal és 10 intenzitási fokozattal rendelkezik, aminek hála...

   
  9 310 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 8 460 Ft Raktáron
  Újdonság

  A teljesen vezeték nélküli és vízálló TWS-S20 fejhallgató olyan zenehallgatás előtt nyitja meg az ajtót, amelyet eddig talán nem ismert – kábelek nélkül. A fejhallgató vízálló szerkezettel rendelkezik, IPX7 tanúsítvánnyal. A Bluetooth 5.0-nak köszönhetően szinte bármilyen eszközhöz csatlakoztathatja. A fő előny a Control 8.0, a környezeti zajok...

   
  8 460 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 15 240 Ft Raktáron

  Vezeték nélküli hangszóró, aminek köszönhetően bármikor és bárhol megteremtheti a megfelelő "buli" hangulatot! Beépített forgó diszkólabdával rendelkezik, amit a LED lámpák háttérvilágítással látnak el. Ezen kívül Bluetooth 5.0-t, kihangosító funkciót és mikrofont is tartalmaz a hívások fogadására. A csomag egy 3,5 mm-es kábelt és egy micro USB kábelt is...

   
  15 240 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 710 Ft Raktáron

  A tripod állvány funkcióval ellátott szelfibot ideális minden fotózásrajongó számára. Bluetooth technológiás hordozható távirányítóval van felszerelve, így akár távolról is kényelmesen fotózhat anélkül, hogy a kezében kellene tartania a szelfibotot.

   
  3 710 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 760 Ft Raktáron

  Gravity telefontartó vezeték nélküli töltővel az InnovaGoodstól, amely innovatív multifunkcionális kialakításának köszönhetően ideális rövid és hosszú utakra. A mobileszköz súlya nyomást gyakorol az oldalsó rögzítésre, így automatikusan és könnyen igazodik a méretéhez. Ezenkívül a csúszásmentes gumibevonat védi a mobileszközt és biztos fogást biztosít.

   
  6 760 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 020 Ft Raktáron

  Töltőkábel két konnektorral: Micro USB és Lightning. A karabinernek köszönhetően felerősíthető és ezzel megelőzhető, hogy elvesszen. Méret kb.: 14 x 3,1 x 1,5 cm.

   
  2 020 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 850 Ft Raktáron

  Stabil és megbízható átlátszó Terminator Style tok Samsung Galaxy Note 20 készülékhez. Védi a telefont a karcolásoktól, szennyeződéstől és eséstől. A mobiltelefon biztonságát a borító modern és ergonomikus kialakítása is biztosítja.

   
  1 850 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 610 Ft Raktáron

  Eredeti többfunkciós egéralátét 2in1, amely vezeték nélküli töltőként is működik! Nagyon könnyű, teljesen lapos, szegecsek és mélyedések nélkül a töltő részen, amelynek köszönhetően az egérpad teljes felületét használhatja. Beépített vezeték nélküli töltő található benne LED jelzőfénnyel, amelyet USB kábellel kell feltölteni és az ezzel kompatibilis...

   
  7 610 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 10 830 Ft Raktáron

  Tapasztalja meg a valódi mozgásszabadságot ezzel a vezeték nélküli fühallgatóval. Különösen értékelni fogja sportolás vagy más fizikailag megterhelő tevékenység során, mivel kialakításának hála ellenállnak az izzadságnak és egyéb szennyeződéseknek. Bluetooth-tal csatlakoztathatja a telefonjához. Órákig hallgathat zenét vagy telefonálhat korlátozások...

   
  10 830 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 7 950 Ft Raktáron

  Érintős vezeték nélküli fejhallgató, amely ideális zenehallgatáshoz sportolás vagy séta közben. Teljes mozgásszabadságot teszn lehetővé, a hívásfogadás funkciónak és a beépített mikrofonnak köszönhetően akár 3 órán keresztül is beszélhet vele. Minden típusú telefonnal kompatibilis, bluetooth kapcsolattal működik. A hozzávetőleges töltési idő 3 óra.

   
  7 950 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 11 850 Ft Raktáron

  Elegáns jegyzettömb, Qi vezeték nélküli töltővel. Kiváló módja a helymegtakarításnak, miközben mindent megtalál, amire szüksége van egy találkozóhoz. A tömb blokkja parafából készült, a tömbnek 64 lapja van, és a hozzávetőleges mérete 17,5 x 22,5 x 3 cm.

   
  11 850 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 850 Ft Raktáron

  Stabil és rendkívül tartós, átlátszó Terminator Style tok Samsung Galaxy Note 20 készülékhez. Védi a telefont a karcolásoktól, szennyeződéstől és eséstől. A mobiltelefon biztonságát a borító modern és ergonomikus kialakítása is biztosítja. Ellenáll a sárgulásnak és jó fogni a kézben.

   
  1 850 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 10 150 Ft Raktáron

  Streamel, vlogokat vagy más videókat forgat a közösségi hálózatokra vagy gyakran készít ún. "szelfiket"? Akkor ez az állvány Önnek készült. Nem csak egyszerűen behelyezheti a telefont, hanem azonnal megoldja a világítást is! Kompakt méretének és kis súlyának köszönhetően kisebb helyekre is alkalmas, és könnyen becsomagolhatja és elviheti a szükséges helyre.

   
  10 150 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 070 Ft Raktáron

  Nagyszerű szelfik és luxus streamek minden körülmények közt - az Instahoop lámpával az InnovaGoodstól! De a kihasználása itt még messzemenőleg nem ér véget - háttérvilágításként is használhatja asztali tükrökhöz, vagy telefonhoz elülső kamerával, például sminkeléshez.

   
  5 070 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 11 000 Ft Raktáron

  Vezeték nélküli fülhallgató mágneses töltő funkcióval és töltőtokkal, amely ideális a kényelmes zenehallgatáshoz bárhol és bármikor. Vezeték nélküli, így teljes mozgásszabadságot biztosít. Élvezni fogja a praktikus vezérlőgombot is, amely közvetlenül a fülhallgatón található. Diszkrét és elegáns kialakításának hála nagyon sokoldalú és sok pozitívumot...

   
  11 000 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 070 Ft Raktáron

  Ez a kicsi és praktikus hangszóró olyan funkciókkal lepi meg, amelyekre biztosan nem számítana. Nem csak zenét játszhat rajta, hanem fotózhat is vele! Csak csatlakoztassa a Bluetooth-hoz, állítsa be a kamerát a telefonjára, majd nyomja meg a hangszóró exponáló gombját. Praktikus kábelének köszönhetően, amit a telefonba csatlakoztathat, nem fog megesni,...

   
  5 070 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 7 270 Ft Raktáron

  Eredeti és univerzális vezeték nélküli töltő gyorstöltéssel, amelyet biztosan értékelni fog az asztalán otthon vagy az irodában! Vízszintesen és függőlegesen is használható telefonállványként. Ezen kívül a talp levehető az állványról, így akár lapos helyzetben is töltheti a telefont. LED-es töltésjelzővel rendelkezik, és egy nyílás található az USB-kábel...

   
  7 270 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 580 Ft Raktáron

  Cearser nyitott fejhallgató az InnovaGoodstól. A fül közelében reprodukálja a hangot, így nem fordulhat elő, hogy nyomja a fülét vagy nem hallja a környezeti hangokat. Ötletes, ergonomikus kialakításának hála tökéletesen illeszkedik a fülhöz, nagyon kényelmes és könnyen használható. Ezenkívül mikrofonnal is rendelkezik, így a készülék nemcsak zenélésre,...

   
  5 580 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 6 760 Ft Raktáron

  Stabilizációs funkcióval ellátott okostelefon tartó, melynek köszönhetően nagyszerű fényképeket és videókat készíthet professzionális eredménnyel és optimális felbontással. A tartó állítható, így a legtöbb piacon lévő okostelefonhoz illeszkedik, és biztonságosan és szilárdan fogja tartani a telefont. Ezt a praktikus tartót a kezében tarthatja vagy például...

   
  6 760 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 530 Ft Raktáron

  A tökéletes mobiltelefon kütyü, amelyhez olyan gyorsan hozzászokik, hogy azon fog tűnődni, hogy hol volt egész életében! Kellemesebbé teszi a telefon használatát. Sokkal jobb tartani vele, megdöntheti, filmet nézhet, videóhívást folytathat stb. Vízszintesen és függőlegesen is forgatható és a nagyon erős és jó minőségű 3M ragasztónak köszönhetően...

   
  2 530 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 63 a 63 tételből