Cipőbetét

Cipőbetét

Cipőbetét

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből
  • 1 490 Ft Raktáron

    A viskoelasztikus talpbetét nagyszerű módja annak, hogy a fáradt lábak kényelmet és megkönnyebbülést érezzenek. Kényelmes, kellemes, alkalmazkodik a láb formájához, és csökkentik a hólyagok kialakulását.

     
    1 490 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 732 Ft Raktáron

    Gél cipőbetét, amely kellemesebbé teszi a sétát egész nap. A speciálisan kialakított technológiának köszönhetően ezek a gélbetétek csillapítják a járás során az ütéseket, és így csökkentik a járás közben keletkező nyomást. Bármilyen típusú cipőhöz alkalmas, méretre vágható.

    Választható 2x Méret
    1 732 Ft
    Választható 2x Méret
    Elérhetőségek megjeleítése
    43 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 732 Ft Raktáron

    Ortopéd talpbetét minden sportoló számára. Hatékonyan csillapítja a lábfájdalmakat, valamint enyhíti a lábra nehezedő nyomást. A sarkot szilikon párna védi, amely csillapítja a lépést és tehermentesíti az ízületeket, a bokát és a térdet. Ezenkívül megtámasztja a láb hosszanti ívét, és enyhítik a fájdalmat lúdtalp esetén.

    Választható 1x Méret
    1 732 Ft
    Választható 1x Méret
    Elérhetőségek megjeleítése
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    A cipőbetét a lába megmentője. Megvéd a bőrkeményedéstől, de ami a legfontosabb, enyhíti a fájdalmat. Csúszásmentes és légáteresztő. Szellőzőnyílásokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a láb természetes szellőzését. Színe testszínű, ezért nem feltűnő.

     
    490 Ft
    49 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből