Karórák

Karórák

Annak ellenére, hogy az karórák mindig is jelen voltak az életünkben, ma újult erővel visszatértek, és az egyik legfontosabb divat kiegészítővé avanzsáltak. A klasszikus óra töretlenül hódít, és most már az intelligens óra - az úgynevezett Smart Watch - is rendületlenül jelen van a piacon, amely egyre tökéletesebbé és egyben népszerűbbé válik!

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből
 • Megvásárolta 192 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  1 290 Ft Raktáron

  Egy ügyes kis karkötő, amely szó szerint valóban megmentheti az életét! Hogy-hogy? Mivel nem csak egy egyszerű karkötő, 3 méter erős ejtőernyős kötélet rejt, a csat egy tűzgyújtót, magnéziumrúdot és egy acélt tartalmaz. Ha egymáshoz dörzsöli őket, akkor 3000 °C hőmérsékletű szikrákat is létrehozhat akár száraz vagy nedves környezetben is! És mi van még? A...

   
  1 290 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 417 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  1 290 Ft Raktáron

  Hasznos karkötő, amely szó szerint megmentheti az életét! Hogyan? Mivel nem csak egy egyszerű karkötő, hanem 3 méter erős ejtőernyős kötélet rejt, a csat egy tűzgyújtót, magnéziumrudat és acélt tartalmaz. Ha összedörzsöli őket, akkor szikrát teremt, akár 3000 °C hőmérsékletűt, nedves vagy vizes környezetben is! És mi van még? A csat vészhelyzet sípot is...

   
  1 290 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 269 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  1 990 Ft Raktáron

  Egy elegáns óra, mely minden nőnek tetszeni fog. Modern kialakítású, és illik a nem formális, üzleti és formális ruhákhoz is.

   
  1 990 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 204 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  4 390 Ft Raktáron

  Ajándékot keres a feleségének vagy a barátnőjének? Van egy egyszerű megoldás az Ön számára - ez a luxus Geneva női karóra stílusos áron. Csodálatos kiegészítő minden nő számára, amelyet garantáltan értékelni fog.

   
  4 390 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből