Plüssjátékok

Plüssjátékok

Egy helyes plüssjáték nemcsak a gyerekeknek szerezhet nagy örömet, de kiváló ajándék ötlet is lehet minden korosztály számára. Kínálatunkban válogathat több fajta plüss állatka közül, amelyekett gyermekei garantáltan imádni fognak. Ha fiú számára keres ajándékot, akkor javasoljuk, hogy tekintse meg a modellek kategóriánkat, ha pedig kislánynak akkor tekintse meg játékbaba kínálatunkat.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 120 tételből
 • 7 347 Ft Raktáron

  Az egyik legaranyosabb interaktív játék, amelyet biztosan imádni fognak a gyermekei! Ez az interaktív elefánt tud mozogni, betakarni a nagy füleivel a szemét és ami a legjobb - énekel is! Elég megnyomni a bal vagy a jobb lábát, és az elefánt megmutatja, hogy mi mindent tud. 

  Választható 2x Szín
  7 347 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  31 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 500 Ft Raktáron

  Aranyos interaktív hörcsög, amely tökéletes ajándék fiúknak és lányoknak. A hörcsög megismétel mindent, amit mond neki és bólint - nézze meg az alábbi videót a leírásban!

   
  3 500 Ft
  37 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 500 Ft Raktáron

  4 Review(s)

  Aranyos interaktív hörcsög, amely tökéletes ajándék fiúknak és lányoknak. A hörcsög megismétel mindent, amit mond neki és bólint - nézze meg az alábbi videót a leírásban!

   
  3 500 Ft
  26 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 370 Ft Raktáron

  Bájos szamár, amely jár, sőt beszél! Elég beszélni hozzá és pontosan úgy ismétli meg a mondatot, ahogy ön mondta. Autentikus és kellemes hangja van, ez pedig az egyik oka annak, amiért a gyermeke imádni fogja. 23 cm magas és 3 AAA elemmel működik, amelyek nem képezik a csomag részét.

   
  4 370 Ft
  19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 674 Ft Raktáron

  Szórakoztassa gyermekét ezzel a játékkal, amely a világszerte népszerű Baby Shark dalt énekli, amely a YouTube webhely történetében a legtöbbet hallgatott slágerré vált. Csak nyomja meg a cápát, és elkezdi lejátszani a dalt. A gyerekek imádni fogják! A Baby Shark 28 cm hosszú.

  Választható 2x Szín
  3 674 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 250 Ft Raktáron

  Táncoló és éneklő plüss kaktusz, amely felkelti a gyerekek figyelmét, de a felnőttek is jól szórakoznak vele! A kaktusz 30 cm magas és 3x AA elemmel működik (nem tartozék). A bekapcsolás után énekelni és táncolni kezd. Nézze meg az alábbi leírásban található videót!

   
  5 250 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 370 Ft Raktáron

  Ez a kutyus tökéletes az ember legjobb barátjának minden kis-nagy kedvelőjének! Bólogat, 27 cm magas, két színváltozatban található, amelyekből véletlenszerűen választunk a raktár rendelkezésre állása szerint.

   
  4 370 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 31 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 13 500 Ft Raktáron

  Ez a 100 cm-es mackó garantáltan kiváló társként szolgál a jó éjszakai alváshoz, vagy gyönyörű ajándék lehet fiataloknak és időseknek egyaránt! Kiváló minőségű puha plüss anyagból készült, világosbarna színű.

   
  13 500 Ft
  36 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 000 Ft Raktáron

  Gyermeke imádja az állatokat? Akkor ez a bernipásztor plüsskutya a cseh Rappa gyártótól egy ideális ajándék számára! Exkluzív és nagyon jó minőségű plüssből készült. Magassága körülbelül 25 cm.

   
  7 000 Ft
  73 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 117 Ft Raktáron

  Örvendeztesse meg gyermekeit egy új plüss baráttal. A Huggy Wuggy plüss egy karakter a Poppy Playtime horrorjátékból. A játék puha anyagból készült, belül puha és könnyű töltelékkel.

  Választható 2x Szín
  3 117 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 347 Ft Raktáron

  Nagyon aranyos plüssjáték, amely egyszerre tud énekelni és táncolni. Gyönyörűen néz ki, és minden gyermeknek tetszeni fog. Az egyszarvút a póráz végén található vezérlővel vezérelheti, és ceruzaelemekkel működik. Remek interaktív plüssjáték, amely segíti a gyermek kognitív és motoros készségeinek fejlesztését.

  Választható 2x Szín
  7 347 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  45 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 320 Ft Raktáron

  Imádnivaló plüss sündisznó 17 cm-es mérettel, exkluzív, kiváló minőségű plüss anyagból készül. Ez a szenzációs plüss ideális ajándék is! A plüss sündisznó a RAPPA plüssjátékok exkluzív gyűjteményének része.

   
  3 320 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 143 Ft Raktáron

  Örvendeztesse meg gyermekeit egy új plüss baráttal. A hátborzongató Huggy Wuggy plüssjáték a Poppy Playtime horrorjáték szereplője. Bár a fotón nagyon ijesztőnek tűnik, a gyerekek azonnal beleszeretnek. A játék puha anyagból készült, belül puha és könnyű töltelékkel.

  Választható 2x Szín
  5 143 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 12 790 Ft Raktáron

  Ez az imádnivaló 100 cm-es plüss panda a cseh Rappa márkától kiváló minőségű és puha plüssből készült. Tökéletes ajándék bárkinek, akinek örömet akar szerezni!

   
  12 790 Ft
  4 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 200 Ft Raktáron

  Gyermeke imádja az állatokat? Akkor ez a plüsstigris a cseh Rappa gyártótól egy ideális ajándék számára! Exkluzív és nagyon jó minőségű plüssből készült. Magassága körülbelül 18 cm.

   
  4 200 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 320 Ft Raktáron

  Ez az imádnivaló tengerimalac a Rappa plüssjátékok exkluzív kollekciójának része. A tengerimalac 17 cm hosszú, és garantáltan nem kéne a gyermekei szobájából hiányoznia! Kiváló minőségű és puha plüss anyagból készül.

   
  3 320 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 21 040 Ft Raktáron

  Gyermeke imádja az állatokat? Akkor ez a bernipásztor plüsskutya a cseh Rappa gyártótól egy ideális ajándék számára! Exkluzív és nagyon jó minőségű plüssből készült. Magassága körülbelül 61 cm.

   
  21 040 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 880 Ft Raktáron

  A 30 cm hosszú gyönyörű lüss staffordshire bulterrier ezen lenyűgöző négylábú állatok kis- és nagy rajongóinak egyaránt megfelelő. Kiváló minőségű plüssből készült, bélése újrahasznosított PET flakonokból van. Ez az anyag érintésre nem különböztethető meg a hagyományos béléstől, a legkisebbek biztonsága érdekében is tanúsított. A Rappa cseh gyártó...

   
  7 880 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 020 Ft Raktáron

  Gyönyörű plüss vidra, hosszúsága 18 cm. Ideális ezen csodálatos és okos állat minden kis és nagy szerelmesének. Kiváló minőségű plüssből készült, és a töltelék újrahasznosított PET palackokból való. Ez az anyag tapintásra megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől, és a legkisebbek biztonságára nézve is tesztelték. A cseh Rappa plüssjátékok exkluzív...

   
  4 020 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 6 130 Ft Raktáron

  Gyönyörű plüss lemur, 22 cm magas, amely tökéletes ezen csodálatos és aranyos állat minden kis és nagy kedvelőjének. Kiváló minőségű plüssből készült, a töltőanyag újrahasznosított PET palackokból származik. Ez az anyag megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől, a legkisebbek biztonsága érdekében tesztelték. Része a cseh Rappa gyártó exkluzív plüss...

   
  6 130 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 99 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 720 Ft Raktáron

  Gyönyörű plüss hullámos papagáj. 11 cm magas, a Rappa márkától. Ha megszorítja a hasát, igazi csiripelésbe kezd! Kiváló minőségű plüssből készült, a töltelék pedig újrahasznosított PET palackokból készült. Ez az anyag megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől, és még a legkisebbek biztonsága érdekében is tesztelték. Két motívum közül véletlenszerűen...

   
  4 720 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 370 Ft Raktáron

  Gyönyörű plüss őz, mérete 22 cm. Ideális ezen csodálatos és aranyos állat minden kis és nagy szerelmesének. Kiváló minőségű plüssből készült, és a töltelék újrahasznosított PET palackokból való. Ez az anyag tapintásra megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől, és a legkisebbek biztonságára nézve is tesztelték. A cseh Rappa plüssjátékok exkluzív...

   
  4 370 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 710 Ft Raktáron

  Gyönyörű plüss macska, amelynek magassága 25 cm. Ideális ezen csodálatos és aranyos háziállat minden kis és nagy szerelmesének. Kiváló minőségű plüssből készült, és a töltelék újrahasznosított PET palackokból való. Ez az anyag tapintásra megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől. A legkisebbek biztonságára nézve is tesztelték. A cseh Rappa...

   
  7 710 Ft
  40 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 9 640 Ft Raktáron

  Gyönyörű plüss macska, 35 cm-es mérettel, amely ezen szeretett háziállat kis és nagy szerelmeseinek is szól. A macska kiváló minőségű plüssből készült, és a cseh Rappa gyártó exkluzív plüssjáték gyűjteményének része.

   
  9 640 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 250 Ft Raktáron

  Gyönyörű plüss cápa, 36 cm hosszú, ideális ezen csodálatos és impozáns állat minden kicsi és nagy szerelmese számára. Kiváló minőségű plüssből készült, a töltelék pedig újrahasznosított PET palackokból. Ez az anyag megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől és a legkisebbek biztonsága érdekében is tesztelték. A cseh Rappa gyártó exkluzív plüssjáték...

   
  5 250 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 140 Ft Raktáron

  Gyönyörű plüss andulka, magassága 12 cm, a Rappa exkluzív kollekciójából. Kiváló minőségű plüssből készült, és a töltelék újrahasznosított PET palackokból való. Ez az anyag tapintásra megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől, és a legkisebbek biztonságára nézve is tesztelték. A cseh Rappa plüssjátékok exkluzív kollekciójának része. Több színben...

   
  3 140 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 900 Ft Raktáron

  Az imádnivaló 17 cm-es kakadu plüss papagáj exkluzív, nagyon jó minőségű plüssből készül. Ez a szenzációs plüss darab még ajándékként is tökéletes! A plüss sündisznó része az exkluzív Rappa plüss játékok gyűjteményének.

   
  4 900 Ft
  74 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 370 Ft Raktáron

  Gyönyörű plüss róka, magassága 18 cm. Ideális ezen csodálatos és okos állat minden kis és nagy szerelmesének. Kiváló minőségű plüssből készült, és a töltelék újrahasznosított PET palackokból való. Ez az anyag tapintásra megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől, és a legkisebbek biztonságára nézve is tesztelték. A cseh Rappa plüssjátékok exkluzív...

   
  4 370 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 6 300 Ft Raktáron

  Gyönyörű plüss papagáj 24 cm magassággal, amely ideális ezen csodálatos és okos madarak kicsi és nagy szerelmese számára. Kiváló minőségű plüssből készült, a töltelék pedig újrahasznosított PET palackokból készült. Ez az anyag megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől, és a legkisebbek biztonsága érdekében is tesztelték. A cseh Rappa gyártó exkluzív...

   
  6 300 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 720 Ft Raktáron

  Gyönyörű plüss kecske, amelynek hossza 18 cm. Ideális ezen csodálatos és aranyos állat minden kis és nagy szerelmesének. Kiváló minőségű plüssből készült, és a töltelék újrahasznosított PET palackokból való. Ez az anyag megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől, és a legkisebbek biztonságára nézve is tesztelték. A cseh Rappa plüssjátékok exkluzív...

   
  4 720 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 11 920 Ft Raktáron

  Gyermeke imádja az állatokat? Akkor ez a plüssfarkas a kölykével a cseh Rappa gyártótól egy ideális ajándék számára! Exkluzív és nagyon jó minőségű plüssből készült. Magassága körülbelül 27 cm.

   
  11 920 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 6 130 Ft Raktáron

  Gyermeke imádja az állatokat? Akkor ez a plüsshangyász a cseh Rappa gyártótól egy ideális ajándék számára! Exkluzív és nagyon jó minőségű plüssből készült. Magassága körülbelül 25 cm.

   
  6 130 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 13 140 Ft Raktáron

  A 100 cm méretű csodás Bimbo elefánt az elefántok kis és nagy rajongóinak egyaránt megfelelő. A Bimbo elefánt kiváló minőségű plüssből készült, a cseh Rappa gyártó plüssjátékainak exkluzív termékcsaládjának része. A fülén egy kártya található, amelyre üzenetet írhat.

   
  13 140 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 780 Ft Raktáron

  17 cm hosszú gyönyörű plüss macska, amely ezen lenyűgöző állatkák kis- és nagy rajongóinak egyaránt megfelelő. Kiváló minőségű plüssből készült, bélése újrahasznosított PET flakonokból van. Ez az anyag érintésre nem különböztethető meg a hagyományos béléstől, a legkisebbek biztonsága érdekében is tanúsított. A Rappa cseh gyártó exkluzív termékcsaládjának...

   
  5 780 Ft
  60 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 000 Ft Raktáron

  A 30 cm hosszú csodás plüss németjuhász ezen lenyűgöző négylábú állat kis- és nagy rajongóinak egyaránt megfelelő. Kiváló minőségű plüssből készült, bélése újrahasznosított PET flakonokból van. Ez az anyag érintésre nem különböztethető meg a hagyományos béléstől, a legkisebbek biztonsága érdekében is tanúsított. A Rappa cseh gyártó exkluzív...

   
  7 000 Ft
  93 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 11 740 Ft Raktáron

  Gyönyörű plüss tacskó, 36 cm hosszú, ideális ezen csodálatos és aranyos kiskedvenc minden kicsi és nagy szerelmese számára. Kiváló minőségű plüssből készült, a töltelék pedig újrahasznosított PET palackokból. Ez az anyag megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől és a legkisebbek biztonsága érdekében is tesztelték. A cseh Rappa gyártó exkluzív...

   
  11 740 Ft
  69 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 11 920 Ft Raktáron

  Mindenki imádni fogja a cseh Rappa gyártó interaktív kutyáját, Bobíkot! A kutya a simogatásokra valósághű hangokat ad ki. A fejét és a farkát is tudja mozgatni. Ez az egyedi, 25 cm-es plüss játék csodálatos ajándék lesz, amelyet gyermeke imádni fog. 3 db AA elemmel működik, melyeket a csomag tartalmaz.

   
  11 920 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 14 900 Ft Raktáron

  A gyönyörű rózsaszín plüss Poki unikornis 85 cm-es méretben kiváló minőségű finom plüssből készült. Ez a plüss játék ideális ajándék kicsiknek és nagyoknak!

   
  14 900 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 12 790 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods Spikey egy gyönyörű plüss sün fényekkel és hangokkal. Gyermekei jobban alszanak el vele. A különböző hangoknak, dallamoknak és az éjszakai égbolt különféle fényvetítéseinek köszönhetően a gyerekek megnyugszanak és eloszlik a félelmük, amelyet lefekvés előtt a sötétben érezhetnek. A játék tisztítása is egyszerű, hiszen a sünből kivehető a gép.

   
  12 790 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 10 510 Ft Raktáron

  A Wooly egy aranyos és puha plüss, amelyet gyermekei imádni fognak. Nyáron kellemesen hűti őket a forró éjszakákon, vagy segít lázcsillapítani, télen pedig átmelegíti őket a karjukban. Kivehető agyaggyöngyös zacskó van benne, ami mikrohullámú sütőben melegíthető vagy fagyasztóban hűthető. A zacskó nyugtató hatású levendulaolajat is tartalmaz, mellyel a...

   
  10 510 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 370 Ft Raktáron

  27 cm-es plüss medve. Ez a plüss ideális ajándék mindenkinek, aki imádja az aranyos plüssöket. Kiváló minőségű, puha plüssből készült, a töltelék pedig újrahasznosított PET palackokból. Ez az anyag tapintásra megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől és a legkisebbek biztonsága érdekében is tesztelték. A cseh Rappa gyártó exkluzív plüssjáték...

   
  4 370 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 250 Ft Raktáron

  26 cm-es plüss hóember. Ez a plüss ideális ajándék mindenkinek, aki imádja az aranyos plüssöket. Kiváló minőségű, puha plüssből, a töltelék pedig újrahasznosított PET palackokból készült. Ez az anyag tapintásra megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől és a legkisebbek biztonsága érdekében is tesztelték. A cseh Rappa gyártó exkluzív plüssjáték...

   
  5 250 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 6 300 Ft Raktáron

  Gyönyörű plüss kecske, 30 cm hosszú, amely tökéletes ezen csodálatos és aranyos állat minden kis és nagy kedvelőjének. Kiváló minőségű plüssből készült, a töltőanyag újrahasznosított PET palackokból származik. Ez az anyag megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől, a legkisebbek biztonsága érdekében tesztelték. Része a cseh Rappa gyártó exkluzív...

   
  6 300 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 14 550 Ft Raktáron

  Gyönyörű, rózsaszín Funkie plüssegyszarvú, mérete 130 cm, finom minőségű plüssből készült. Ez a plüss darab tökéletes ajándék ezeknek az imádnivaló misztikus lények kis és nagy szerelmeseinek!

   
  14 550 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 28 060 Ft Raktáron

  Gyönyörű, rózsaszín Koki plüssegyszarvú, mérete 130 cm, finom minőségű plüssből készült. Ez a plüss darab tökéletes ajándék ezeknek az imádnivaló misztikus lények kis és nagy szerelmeseinek!

   
  28 060 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 950 Ft Raktáron

  Gyönyörű plüsskutya 23 cm-es hosszúsággal, ideális minden kis és nagy, ezen csodálatos és okos állat szerelmeseinek. Kiváló minőségű plüssből készült, a töltőanyag újrahasznosított PET palackokból származik. Ez az anyag megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől, a legkisebbek biztonsága érdekében tesztelték. Része a cseh Rappa gyártó exkluzív plüss...

   
  5 950 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 370 Ft Raktáron

  Gyönyörű plüss elefánt, amelynek magassága 18 cm. Ideális ezen csodálatos és hihetetlenül okos állat minden kis és nagy szerelmesének. Kiváló minőségű plüssből készült, és a töltelék újrahasznosított PET palackokból való. Ez az anyag megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől, és a legkisebbek biztonságára nézve is tesztelték. A cseh Rappa...

   
  4 370 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 6 480 Ft Raktáron

  Gyönyörű plüss róka, amelynek hossza 30 cm. Ideális ezen csodálatos és aranyos állat minden kis és nagy szerelmesének. Kiváló minőségű plüssből készült, és a töltelék újrahasznosított PET palackokból való. Ez az anyag tapintásra megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől, és a legkisebbek biztonságára nézve is tesztelték. A cseh Rappa plüssjátékok...

   
  6 480 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 600 Ft Raktáron

  Gyönyörű plüss bagoly, amelynek magassága 22 cm. Ideális ezen csodálatos és aranyos állat minden kis és nagy szerelmesének. Kiváló minőségű plüssből készült, és a töltelék újrahasznosított PET palackokból való. Ez az anyag tapintásra megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől, és a legkisebbek biztonságára nézve is tesztelték. A cseh Rappa...

   
  5 600 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 6 650 Ft Raktáron

  Gyönyörű plüss sakál, amelynek magassága 24 cm. Ideális ezen csodálatos és aranyos állat minden kis és nagy szerelmesének. Kiváló minőségű plüssből készült, és a töltelék újrahasznosított PET palackokból való. Ez az anyag tapintásra megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől, és a legkisebbek biztonságára nézve is tesztelték. A cseh Rappa...

   
  6 650 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 360 Ft Raktáron

  Gyönyörű plüss perzsamacska, hossza 30 cm. Ideális ezen csodálatos és aranyos állat minden kis és nagy szerelmesének. Kiváló minőségű plüssből készült, és a töltelék újrahasznosított PET palackokból való. Ez az anyag tapintásra megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől, és a legkisebbek biztonságára nézve is tesztelték. A cseh Rappa plüssjátékok...

   
  7 360 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 200 Ft Raktáron

  Gyönyörű plüss sün 16 cm-es mérettel, amely ideális ezen csodálatos, aranyos állatok minden kis és nagy szerelmese számára. Kiváló minőségű plüssből készült, a töltelék pedig újrahasznosított PET palackokból. Ez az anyag megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől, és a legkisebbek biztonsága érdekében is tesztelték. A cseh Rappa gyártó exkluzív...

   
  4 200 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 900 Ft Raktáron

  Gyönyörű plüss kardszárnyú delfin, 38 cm hosszú, ideális ezen csodálatos és impozáns állat minden kicsi és nagy szerelmese számára. Kiváló minőségű plüssből készült, a töltelék pedig újrahasznosított PET palackokból. Ez az anyag megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől és a legkisebbek biztonsága érdekében is tesztelték. A cseh Rappa gyártó...

   
  4 900 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 000 Ft Raktáron

  Gyönyörű plüss jegesmedve, 33 cm-es, ideális ezen csodálatos és impozáns állat minden kicsi és nagy szerelmese számára. Kiváló minőségű plüssből készült, a töltelék pedig újrahasznosított PET palackokból. Ez az anyag megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől és a legkisebbek biztonsága érdekében is tesztelték. A cseh Rappa gyártó exkluzív plüssjáték...

   
  7 000 Ft
  74 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 600 Ft Raktáron

  Gyönyörű plüss szenegáli fülesmaki, 18 cm-es, ideális ezen csodálatos és aranyos állatok minden kicsi és nagy szerelmese számára. Kiváló minőségű plüssből készült, a töltelék pedig újrahasznosított PET palackokból. Ez az anyag megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől és a legkisebbek biztonsága érdekében is tesztelték. A cseh Rappa gyártó exkluzív...

   
  5 600 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 15 780 Ft Raktáron

  A plüss medve nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából sem! A medve kiváló minőségű puha plüssből készült, sötétszürke színű és stílusos masnival is díszített. Ez a mackó ideális ajándék kicsiknek és nagyoknak! A teljes hossza kb. 110 cm. Tartalmaz egy szív alakú papírcédulát is, amelyre üzenetet írhat.

   
  15 780 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 250 Ft Raktáron

  A gyönyörű bagoly tökéletes kiegészítője a plüssállat gyűjteménynek! A 20 cm magas bagoly kiváló minőségű plüssből készült, és az exkluzív Rappa plüssjáték kollekció része. Ideális ajándéknak is!

   
  5 250 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 370 Ft Raktáron

  Gyönyörű, 18 cm hosszú plüss nyúl. Ideális ezeknek az imádnivaló állatoknak minden kicsi és nagy szerelmes számára. Kiváló minőségű plüssből, a töltelék pedig újrahasznosított PET palackokból készül. Ez az anyag megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől, és még a legkisebbek biztonsága érdekében is tanúsított. A cseh Rappa gyártó exkluzív...

   
  4 370 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 530 Ft Raktáron

  Minden gyermek imádni fogja ezt az imádnivaló mackót! Ez nem akármilyen plüssállat. A mackó beszél a gyerekekkel, és közben egy takaró mögé bújik. Ilyen bújócskázó játékot még nem látott! Ráadásul a mackó mindig örül, ha rátalál. Angolul beszél, lefordítva például azt mondja: „Hol vagy? Látlak!"

   
  7 530 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 300 Ft Raktáron

  Gyönyörű, 30 cm magas plüss elefánt. Ideális ezen csodálatos és okos óriások minden rajongója számára. Kiváló minőségű plüssből készült, és újrahasznosított PET palackokból készült béléssel töltve. Ez az anyag tapintásra megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől, és még a legkisebbek biztonsága érdekében is tanúsított. A cseh Rappa gyártó exkluzív...

   
  6 300 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 19 290 Ft Raktáron

  Gyönyörű, 60 cm hosszú plüss husky. Ideális e nagyszerű és okos állat minden fiatal és idős rajongójának. Kiváló minőségű plüssből készült, és újrahasznosított PET palackokból készült béléssel van töltve. Tapintásra megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől, és a legkisebbek biztonsága érdekében tanúsított. A cseh Rappa gyártó exkluzív plüssjáték...

   
  19 290 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 6 300 Ft Raktáron

  Gyönyörű, 23 cm magas plüss gorilla. Ideális e nagyszerű és fenséges emberszabású majom minden fiatal és idős rajongójának. Kiváló minőségű plüssből készült, újrahasznosított PET palackokból készült béléssel töltve. Tapintásra megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől, és a legkisebbek biztonsága érdekében tanúsított. A cseh Rappa gyártó exkluzív...

   
  6 300 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 13 500 Ft Raktáron

  A plüss maci egyetlen gyerekszobából sem hiányozhat! 100 cm-es, minőségi plüssből készült, a töltelék pedig újrahasznosított PET palackokból, amely megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől és a legkisebbek biztonsága érdekében is tesztelték. A cseh Rappa exkluzív plüssjáték kollekciójának része. A macin egy szív alakú papír címke található, amelyre...

   
  13 500 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 6 650 Ft Raktáron

  A plüss leopárdot kézzel varrták, kiváló minőségű, puha plüssből. Ideális ajándék mindenkinek, aki imádja az aranyos plüssöket. A töltelék újrahasznosított PET palackokból készült. Ez az anyag tapintásra megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől és a legkisebbek biztonsága érdekében is tesztelték. A cseh Rappa gyártó exkluzív plüssjáték...

   
  6 650 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 370 Ft Raktáron

  27 cm-es plüss medve. Ez a plüss ideális ajándék mindenkinek, aki imádja az aranyos plüssöket. Kiváló minőségű, puha plüssből készült, a töltelék pedig újrahasznosított PET palackokból. Ez az anyag tapintásra megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől és a legkisebbek biztonsága érdekében is tesztelték. A cseh Rappa gyártó exkluzív plüssjáték...

   
  4 370 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 790 Ft Raktáron

  15 cm-es plüss medve. Ez a plüss ideális ajándék mindenkinek, aki imádja az aranyos plüssöket. Kiváló minőségű, puha plüssből készült, a töltelék pedig újrahasznosított PET palackokból. Ez az anyag tapintásra megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől és a legkisebbek biztonsága érdekében is tesztelték. A cseh Rappa gyártó exkluzív plüssjáték...

   
  2 790 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 6 830 Ft Raktáron

  Imádnivaló plüss bulldog, amely nem hiányozhat egyetlen gyermekszobából sem. Minőségi plüssből készült és 26 cm magas. Nagyszerű ajándék!

   
  6 830 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 370 Ft Raktáron

  Ez a gyönyörű plüss teknős a Rappa cég plüss játékok exkluzív gyűjteményéhez tartozik. Mérete 20 cm, és kiváló minőségű plüss anyagból készült. Határozottan nem szabad hiányoznia a plüss állat gyűjteményéből!

   
  4 370 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 10 160 Ft Raktáron

  Gyönyörű plüss kutya a kölykével, 25 cm hosszú, amely ezen lenyűgöző négylábú kis- és nagy rajongóinak egyaránt megfelelő. Kiváló minőségű plüssből készült, bélése újrahasznosított PET flakonokból van. Ez az anyag érintésre nem különböztethető meg a hagyományos béléstől, a legkisebbek biztonsága érdekében is tanúsított. A Rappa cseh gyártó exkluzív...

   
  10 160 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 12 270 Ft Raktáron

  Chi Chi aranyos csivava fényes ruhával és szép masnival, amelyet gyermeked karkötőként használhat. A kutya a csodás Glam Fashion kézitáskába helyezhető, így bárhová magaddal viheted, ahová csak szeretnéd! A kutya 20 cm hosszú, gyerekeknek 5 éves kortól ajánlott.

   
  12 270 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 480 Ft Raktáron

  Az imádnivaló plüss bernáthegyi nem hiányozhat egyetlen gyermekszobában sem! A 30 cm-es kutyus exkluzív, nagyon jó minőségű plüssből készült. Ez a szenzációs plüss darab még ajándékként is tökéletes! A plüss bernáthegyi része a Rappa plüss játékok exkluzív gyűjteményének.

   
  6 480 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 5 600 Ft Raktáron

  Gyönyörű plüssőzike 18 cm-es méretben, ideális minden kis és nagy, ezen csodálatos és aranyos állat szerelmeseinek. Kiváló minőségű plüssből készült, a töltőanyag újrahasznosított PET palackokból származik. Ez az anyag megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől, a legkisebbek biztonsága érdekében tesztelték. Része a cseh Rappa gyártó exkluzív plüss...

   
  5 600 Ft
  Utolsó darab 3-5 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 72 a 120 tételből