Plüssjátékok

Plüssjátékok

Egy helyes plüssjáték nemcsak a gyerekeknek szerezhet nagy örömet, de kiváló ajándék ötlet is lehet minden korosztály számára. Kínálatunkban válogathat több fajta plüss állatka közül, amelyekett gyermekei garantáltan imádni fognak. Ha fiú számára keres ajándékot, akkor javasoljuk, hogy tekintse meg a modellek kategóriánkat, ha pedig kislánynak akkor tekintse meg játékbaba kínálatunkat.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 15 a 15 tételből
  • 6 109 Ft Raktáron

    Az egyik legaranyosabb interaktív játék, amelyet biztosan imádni fognak a gyermekei! Ez az interaktív elefánt tud mozogni, betakarni a nagy füleivel a szemét és ami a legjobb - énekel is! Elég megnyomni a bal vagy a jobb lábát, és az elefánt megmutatja, hogy mi mindent tud. 

    Választható 2x Szín
    6 109 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 650 Ft Raktáron

    Aranyos interaktív hörcsög, amely tökéletes ajándék fiúknak és lányoknak. A hörcsög megismétel mindent, amit mond neki és bólint - nézze meg az alábbi videót a leírásban!

     
    2 650 Ft
    39 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 2 napon belüli postázással
  • 2 650 Ft Raktáron

    4 Review(s)

    Aranyos interaktív hörcsög, amely tökéletes ajándék fiúknak és lányoknak. A hörcsög megismétel mindent, amit mond neki és bólint - nézze meg az alábbi videót a leírásban!

     
    2 650 Ft
    25 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 820 Ft Raktáron

    Bájos szamár, amely jár, sőt beszél! Elég beszélni hozzá és pontosan úgy ismétli meg a mondatot, ahogy ön mondta. Autentikus és kellemes hangja van, ez pedig az egyik oka annak, amiért a gyermeke imádni fogja. 23 cm magas és 3 AAA elemmel működik, amelyek nem képezik a csomag részét.

     
    3 820 Ft
    30 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 485 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

    Szórakoztassa gyermekét ezzel a játékkal, amely a világszerte népszerű Baby Shark dalt énekli, amely a YouTube webhely történetében a legtöbbet hallgatott slágerré vált. Csak nyomja meg a cápát, és elkezdi lejátszani a dalt. A gyerekek imádni fogják! A Baby Shark 28 cm hosszú.

    Választható 1x Szín
    3 485 Ft
    Választható 1x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 990 Ft Raktáron

    Táncoló és éneklő plüss kaktusz, amely felkelti a gyerekek figyelmét, de a felnőttek is jól szórakoznak vele! A kaktusz 30 cm magas és 3x AA elemmel működik (nem tartozék). A bekapcsolás után énekelni és táncolni kezd. Nézze meg az alábbi leírásban található videót!

     
    2 990 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 490 Ft Raktáron

    Gyermeke fél a sötéttől, vagy rosszul alszik? Bekapcsoláskor ez a teknős megvilágítja az egész szobát egy éjszakai égbolton, csillagokkal és egy holddal. 8 különböző csillagképet vetít, és 4 különböző nyugtató dallamot játszik, amelyekkel gyermeke jobban elalszik. A fény 45 perc múlva automatikusan kikapcsol. 3 AAA elemmel működik, amelyek nem tartozékok.

     
    4 490 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 980 Ft Raktáron

    Nagyon aranyos plüssjáték, amely egyszerre tud énekelni és táncolni. Gyönyörűen néz ki, és minden gyermeknek tetszeni fog. Az egyszarvút a póráz végén található vezérlővel vezérelheti, és ceruzaelemekkel működik. Remek interaktív plüssjáték, amely segíti a gyermek kognitív és motoros készségeinek fejlesztését.

    Választható 2x Szín
    6 980 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 138 Ft Raktáron

    Örvendeztesse meg gyermekeit egy új plüss baráttal. A hátborzongató Huggy Wuggy plüssjáték a Poppy Playtime horrorjáték szereplője. Bár a fotón nagyon ijesztőnek tűnik, a gyerekek azonnal beleszeretnek. A játék puha anyagból készült, belül puha és könnyű töltelékkel.

    Választható 2x Szín
    3 138 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 990 Ft Raktáron

    Gyönyörű plüss róka, magassága 18 cm. Ideális ezen csodálatos és okos állat minden kis és nagy szerelmesének. Kiváló minőségű plüssből készült, és a töltelék újrahasznosított PET palackokból való. Ez az anyag tapintásra megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől, és a legkisebbek biztonságára nézve is tesztelték. A cseh Rappa plüssjátékok exkluzív...

     
    3 990 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 11 650 Ft Raktáron

    Az InnovaGoods Spikey egy gyönyörű plüss sün fényekkel és hangokkal. Gyermekei jobban alszanak el vele. A különböző hangoknak, dallamoknak és az éjszakai égbolt különféle fényvetítéseinek köszönhetően a gyerekek megnyugszanak és eloszlik a félelmük, amelyet lefekvés előtt a sötétben érezhetnek. A játék tisztítása is egyszerű, hiszen a sünből kivehető a gép.

     
    11 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 9 990 Ft Raktáron

    A Wooly egy aranyos és puha plüss, amelyet gyermekei imádni fognak. Nyáron kellemesen hűti őket a forró éjszakákon, vagy segít lázcsillapítani, télen pedig átmelegíti őket a karjukban. Kivehető agyaggyöngyös zacskó van benne, ami mikrohullámú sütőben melegíthető vagy fagyasztóban hűthető. A zacskó nyugtató hatású levendulaolajat is tartalmaz, mellyel a...

     
    9 990 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 5 820 Ft Raktáron

    Minden gyermek imádni fogja ezt az imádnivaló mackót! Ez nem akármilyen plüssállat. A mackó beszél a gyerekekkel, és közben egy takaró mögé bújik. Ilyen bújócskázó játékot még nem látott! Ráadásul a mackó mindig örül, ha rátalál. Angolul beszél, lefordítva például azt mondja: „Hol vagy? Látlak!"

     
    5 820 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 60 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 10 320 Ft Raktáron

    Gyönyörű, 33 cm magas plüss kakas. Ideális e csodálatos baromfi minden fiatal és idős rajongójának. Kiváló minőségű plüssből készült, és újrahasznosított PET palackokból készült béléssel van töltve. Tapintásra megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől, és a legkisebbek biztonsága érdekében tanúsított. A cseh Rappa gyártó exkluzív plüssjáték...

     
    10 320 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 820 Ft Raktáron

    Az aranyos plüss Husky kutya egy gyerekszobából sem hiányozhat! A fekvő kutya 17 cm hosszú. Kiváló minőségű plüssből készült, a töltelék pedig újrahasznosított PET palackokból. Ez az anyag megkülönböztethetetlen a szabványos tölteléktől és a legkisebbek biztonsága érdekében is tesztelték. A cseh Rappa gyártó exkluzív plüssjáték kollekciójának része

     
    3 820 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 15 a 15 tételből