Ajándékok gyerekeknek

Ajándékok gyerekeknek

Minden szülő célja, hogy gyermeke elégedett és jó legyen. A gyerekek imádják az ajándékokat. Szerezzen örömet valamilyen érdekes ajándékkal a kínálatunkból. Nálunk a legkisebbeknek is talál játékokat, valamint gyönyörű és minőségi plüss játékokat, vízi játékokat és homokozóba való játékokat is. A kislányoknak természetesen babák széles választékát, a kisfiúknak pedig autókat és modelleket kínálunk.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 117 tételből
  • 4 990 Ft Raktáron

    17 Review(s)

    Ez a mágikus autópálya nem csak segíti a gyerekek kreativitását, de a sötétben hajlítható, csavarható és forgatható részei nagyon látványosak és szórakoztatóak. Az autópálya több rugalmas, könnyen összekapcsolható elemből állítható össze. A pálya színeit és formáját képzelete szerint alkíthatja.

     
    4 990 Ft
    8 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    Akár szeret utazni, akár csak egérpadra van szüksége, ez a világtérképes alátét minden bizonnyal ízléses választás! A nagy méretnek köszönhetően elég helye lesz mozgatni az egeret, írni a billentyűzeten és a megnyomódott csuklótól is elbúcsúzhat. Az alátét többek között nagyon egyszerűen tisztítható, légáteresztő és kiváló nedvszívó tulajdonságokkal...

     
    1 990 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 650 Ft Raktáron

    Aranyos interaktív hörcsög, amely tökéletes ajándék fiúknak és lányoknak. A hörcsög megismétel mindent, amit mond neki és bólint - nézze meg az alábbi videót a leírásban!

     
    2 650 Ft
    39 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 2 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    4 Review(s)

    LED-es kisautó 6 cm szélességű világító autóverseny pályához - piros. Tápegység: 1x AA elem.

     
    1 650 Ft
    24 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 150 Ft Raktáron

    Könnyen és leginkább örömmel átrajzolni! Csak tegye a deszkára az eredetit a kiválasztott motívummal, tegyen rá egy tiszta papírt, kapcsolja be a lámpát, és elkezdheti a rajzolást. Kiválaszthatja a LED-fény intenzitását is, és ügyeljen arra, hogy a rajzolás során egyetlen részlet se maradjon le. A tábla praktikus, könnyen áthelyezhető, és bármilyen...

     
    6 150 Ft
    17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 089 Ft Raktáron

    Led szoknya minden igazi kis hercegnőnek. Gyermekeknek 2-től 10 éves korig, 38-75 cm kerületű csípőre ajánlott. A parádés szoknyácska előnye, amit minden anyuka díjazni fog, hogy a szoknya kimosható! A LED égők vízállóak, így a szoknyának semmi baja nem esik. Kézi mosás ajánlott, a tüll részt pedig szárítógépben ne szárítsa. Mosás előtt győződjön meg...

    Választható 1x Szín
    2 089 Ft
    Választható 1x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 762 Ft Raktáron

    Ha nosztalgiára vágyik, vagy szeretné megmutatni gyermekeinek, hogyan néztek ki a játékok néhány évvel ezelőtt, akkor ez a konzol pontosan Önnek való. A Sup GameBox digitális játékkonzol 400 retró játékot rejt magában, amelyek közül nem hiányzik a jól ismert Super Mario. Méreteinek köszönhetően könnyen elfér a táskájában, zsebében vagy hátizsákjában, sőt...

    Választható 5x Szín
    5 762 Ft
    Választható 5x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    40 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 188 Ft Raktáron

    A karaoke mikrofon felhőtlen szórakozást biztosít az estélyeken, az ünnepségeken, nyilvános eseményeken és otthon is. Ébressze fel önmagában és gyermekeiben az énekes szupersztárt és énekelje el kedvenc dalait bárhol és bármikor.

    Választható 4x Szín
    4 188 Ft
    Választható 4x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    67 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Az ünnepeltnek már mindene megvan és a kérdésre, hogy mit szeretne, mindig azt válaszolja, hogy SEMMI-t? Akkor van egy páratlan megoldásunk, ajándékozzon neki SEMMI-t ajándék csomagolásban! És miért? Mert a semmivel semmit se ronthat el!

     
    1 650 Ft
    22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 650 Ft Raktáron

    4 Review(s)

    Aranyos interaktív hörcsög, amely tökéletes ajándék fiúknak és lányoknak. A hörcsög megismétel mindent, amit mond neki és bólint - nézze meg az alábbi videót a leírásban!

     
    2 650 Ft
    25 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    A csodálatos Funstruction építőjáték készlet órákig elszórakoztatja a gyermekeit! A készlet szilárd műanyag rudakat és összekötő részeket tartalmaz, amelyekkel minden kis mérnök el tud játszani. A gyerekek bármit játékosan felépíthetnek vele a kastélytól az iglóig!

     
    4 990 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 485 Ft Raktáron

    A Planelaunch kilőhető repülővel az egész család jót szórakozhat! EPP polimer anyagokból készült, amelyek könnyűek, rugalmasak és ütésállóak. Kiviheti a parkba, a kertbe vagy a tengerpartra. A repülőgép könnyen összeszerelhető, teljesen biztonságos a gyermekek számára, és nincs szüksége hozzá elemre, így bármikor és bárhol élvezheti a játékot.

    Választható 2x Szín
    3 485 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    LED-es kisautó 6 cm szélességű világító autóverseny pályához - kék. Tápegység: 1x AA elem.

     
    1 650 Ft
    36 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    Kiváló minőségű állítható tartó mobiltelefonokhoz, táblagépekhez vagy egyéb eszközökhöz. A teljesen állítható karnak köszönhetően kényelmesen, pontosan a kívánt pozícióba állíthatja a csatlakoztatott telefont vagy tabletet. A kar hossza 70 cm. Könnyű és gyors telepítés. Rögzítés széthúzható karokkal, egyéb szerszámok használata nélkül.

     
    2 490 Ft
    49 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 650 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Szórakoztató rajztábla, amely nemcsak szórakoztatja a gyerekeket, de segít elszabadítani a fantáziájukat és bármit lerajzolni, ami csak az eszükbe jut! 8 különböző fényhatás közül választhat. Ha valami rosszul sikerül, csak törölje le a képernyőt a mellékelt szivaccsal.

     
    2 650 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    Ezzel a nem hétköznapi lámpával minden éjjel a csillagos ég alatt aludhat, otthona kényelmében! Ez az egyedi éjjeli lámpa bekapcsolás után égbeli hangulatot teremt a falon és a mennyezeten, planetáriummá varázsolva a gyerek- vagy hálószobát. Statikus csillagok vagy csillogó világegyetem - egyszerűen STAR MASTER.

     
    1 990 Ft
    42 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    A LEGO rajongók közé tartozik vagy vannak otthon a gyerekkorából maradt öreg, poros építőkockák, amelyeket szívesen kiállítaná, de nincs hová tennie? Éppen erre szolgál ez a LEGO szalag, amelyen LEGO csatlakozások vannak.

     
    3 320 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    Fantasztikus mágneses építőkockák, amelyekkel kreatívan megbirkózik minden kicsi és nagy! Az építőkockák jelenntős mértékben támogatják az alkotókészséget, a térbeli képzelőerőt, egyúttal türelemre és összpontosításra tanítanak. A számtalan alkotóelemnek köszönhetően nehezebb 3D modelleket is készíthet belőle. Az építőkockák végtelen szórakozást nyújtanak.

     
    6 650 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 16 650 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Kapcsolják össze az önök gyerekeinél a játékot a kreatív gondolkodással és hagyják, hogy bevonják a fantáziájukat a Lori építőjátékba! A Lori márka összes építőjáték típusában egy egész sor építőelem és kiegészítő van, amelyekből mindent fel lehet építeni, amit az önök gyerekei kigondolnak!

     
    16 650 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 881 Ft Raktáron

    Ez a DYNOCAR átalakuló dinoszaurusz-autó pontosan az, amire minden kis dinoszaurusz rajongó vágyik. Egy pillanat alatt a játékautó dinoszaurusszá válhat, majd újra autó lehet. Színes fényhatásokat hoz létre menet közben, és az átalakulás után dinoszaurusz hangot bocsát ki. Ha vezetés közben akadályba ütközik, automatikusan dinoszaurusz lesz, majd irányt...

    Választható 3x Szín
    4 881 Ft
    Választható 3x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    26 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 237 Ft Raktáron

    Ez az ágy feletti sátor mesebeli hangulatot biztosít gyermekeinek. Gyermekei nemcsak biztonságban érzik magukat a sátorban, de a nagyszerű kialakításnak köszönhetően úgy érzik magukat, mint egy mesében. Remek dekoráció gyerekszobába, a sátor saját teret és menedéket biztosít gyermekeinek.

    Választható 1x Motívum, 2x Variáns
    5 237 Ft
    Választható 1x Motívum, 2x Variáns
    Elérhetőségek megjeleítése
    25 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 990 Ft Raktáron

    Táncoló és éneklő plüss kaktusz, amely felkelti a gyerekek figyelmét, de a felnőttek is jól szórakoznak vele! A kaktusz 30 cm magas és 3x AA elemmel működik (nem tartozék). A bekapcsolás után énekelni és táncolni kezd. Nézze meg az alábbi leírásban található videót!

     
    2 990 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    Nagyszerű asztali foci, amely a sport minden kis és nagy szerelmesének szuper szórakozásként szolgál! A játéknak ez a nem hagyományos, de nem kevésbé praktikus változata két játékos számára készült, vezérlése nagyon egyszerű, és kis méretének köszönhetően nem kell nagy hely a játékhoz. Ezenkívül összecsukható, így játék után sehol sem lesz útban. Mérete...

     
    4 990 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    Az alkatrészek hatféleképpen variálhatók, így az elkészült robotot könnyedén átalakíthatja akár hajóvá, szélmalommá, autóvá, vagy kutyussá. A készlet nemcsak, hogy remek szórakozást ígér, de segítségével a napenergia hasznosításának folyamatába is testközelből nyerhet betekintést. 

     
    2 490 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Szórakoztató módszert keres, hogy hogyan szedje rá a gyerekeket a példák számolására vagy az írás gyakorlására? Vagy környezetbarát módon gondolkodik és szívesen beszerezne valamit a gyerekeknek, amelyet újra használhatnak? Ezzel a nagy világító táblával nyert ügye van! 

     
    1 650 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 980 Ft-tól Raktáron

    A PVP 3000 játékkonzol visszavezeti gyermekkorába! Ki ne szeretné újra játszani ifjúsága játékait. Most újra átélheti a játék és a virtuális világ élményét, sőt, gyermekének is megmutathatja, hogyan töltötte egykor szabadidejét. A konzolra több mint 70 000 játék van telepítve, így hosszú órákon át szórakoztathatja gyermekeit. Csak válassza ki kedvenc...

    Választható 2x Szín
    6 980 Ft-tól
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 485 Ft Raktáron

    Intelligens tablet. Nemcsak szórakoztat, hanem segít a gyerekeknek angolul tanulni, gyakorolni a helyesírást, matikát, összehasonlítani a szavakat képekkel! Ezenkívül segít a látásuk, hallásuk, problémamegoldó képességük és általános ismereteik fejlesztésében. Élvezni fogják a dalokat és a fejlesztő játékokat, miközben Ön ellazul annak tudatában, hogy a...

    Választható 2x Szín
    3 485 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    21 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 150 Ft Raktáron

    Csodálatos A4-es rajztábla LED tollal! Rajzoljon vele a foszforeszkáló táblára és élvezze a fény showt! A fényerősség időtartama attól függ, hogy milyen erősen nyomja meg a ceruzát. A gyerekek rajzolhatnak a mellékelt sablon alapján vagy fantáziájuk szerint. A megrajzolt képeket nem lehet törölni, de egy idő után elkezdenek maguktól eltűnni. Gombnyomásra...

     
    2 150 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Tökéletes interaktív játék minden gyermeknek. A kandúr ismétli a szavakat és a hangokat, valamint nyávog, ha a mancsára lép. 3 éves kortól ajánlott.

     
    4 150 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Ez a mágikus autópálya nem csak segíti a gyerekek kreativitását, de a sötétben hajlítható, csavarható és forgatható részei nagyon látványosak és szórakoztatóak. Ez a 3,3 méter hosszú autópálya több rugalmas, könnyen összekapcsolható elemből állítható össze. A pálya színeit és formáját képzelete szerint alkíthatja

     
    6 650 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    Szeretné felfrissíteni belső terét és valami kreatívra vágyik? Akkor ezt a varázslatos fát kínáljuk, amit Ön is felnevelhet! Nincs más dolga, mint megtölteni varázsvízzel, amit a csomagban is kap, majd csak nézze, hogyan változik fokozatosan a fa, és hogyan borul gyönyörű rózsaszín virágokba.

     
    2 490 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 990 Ft Raktáron

    Klasszikus üveggolyó szett szivárvánnyal díszítve - 1 nagy golyó és 50 kicsi a csomagban.

     
    990 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Csodálatos játék minden kislánynak! Ez a varázslatos repülő tündér minden kislány kedvenc barátja lesz. Pontosan mi benne a varázslatos? A kéz mozgására reagál és tartja magát felette. A tündér elindítása után csak tegye alá a kezét, és kezdődhet a móka.

     
    3 320 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    Ez a gyermekek számára készült rendőrségi mellény kreatív módja annak, hogy a gyermeket jelmezbe öltöztesse, vagy egyszerűen teljesíteni az álmát, hogy rendőrré váljon! Ez a professzionális készlet géppisztolyt, biztonsági mellényt, 2 gránátot, rádiót, jelvényt, védőszemüveget és sisakot tartalmaz. Minden műanyagból készül.

     
    4 990 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 990 Ft Raktáron

    Focizni a nappaliban vagy a gyerekszobában? Nem probléma! Ezt a szórakoztató lebegő labdát a felnőttek és az aktív gyerekek is értékelik. A speciális konstrukció egy alsó csúszó felületből áll, ventilátorral és egy szilárd felső burkolattal, hab párnázással a bútorok védelme érdekében. A korong lebeg és fényhatásai vannak. 14 cm átmérőjű, 4 db AAA elem...

     
    2 990 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 8 320 Ft Raktáron

    A retro játékkonzol segítségével visszatérhet a gyermekkorába. Újra átélheti a Super Mario, a Pac-Man vagy a Mortal Kombat harcainak élményét. 620 előre telepített játék vár önre a konzolon. Így nem kell időt pazarolnia a kazetták cserélgetésével és azonnal órákig tartó olthatatlan szórakozásba vághat bele.

     
    8 320 Ft
    40 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Szeretné felfrissíteni belső terét, és egyben valami kreatívat keres? Akkor ezt a varázslatos fát kínáljuk önnek, amelyet maga is felnevelhet! Nincs más dolga, mint megtölteni varázsvízzel, amit a csomagban is kap, aztán már csak néznie kell, hogyan változik fokozatosan a fa, és hogyan borul gyönyörű rózsaszín virágokba.

     
    1 490 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 100 darab 2 napon belüli postázással
  • 11 320 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Kapcsolják össze az önök gyerekeinél a játékot a kreatív gondolkodással és hagyják, hogy bevonják a fantáziájukat a Lori építőjátékba! A Lori márka összes építőjáték típusában egy egész sor építőelem és kiegészítő van, amelyekből mindent fel lehet építeni, amit az önök gyerekei kigondolnak!

     
    11 320 Ft
    2 csomag raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Vezessen óvatosan. A bicikli visszapillantó tükör nagyszerű felszerelés minden kiránduló és sportoló számára, akik gyakran főleg forgalmas utakon indulnak útnak. Nagyszerű áttekintést kap mindenről, ami a háta mögött történik, és többé nem fogja meglepni egy elhaladó autó vagy teherautó. A kerékpártükör könnyen felszerelhető a kormányra. Forgatható, és...

     
    1 650 Ft
    89 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 8 733 Ft Raktáron

    Az L8STAR BM10 miniatűr mobiltelefon a nagyon híres Nokia 3310 másolata. A miniatűr méreteinek (6,8 x 2,8 x 1,3 cm) és az extrém kicsi, 21 grammos tömegének köszönhetően ez a legkisebb működőképes telefon a világon. Bluetooth támogatás, memóriakártya slot és DUAL SIM!

    Választható 3x Szín
    8 733 Ft
    Választható 3x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    37 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 820 Ft Raktáron

    Nagyszerű és aranyos kaspó, amely egyetlen Marvel rajongó otthonából sem hiányozhat. Groot a Galaxis őrzői című film egyik legnépszerűbb karaktere. A kis mosómedve, Mordály legjobb barátja. Barátaival együtt a világ megmentésére indult.

     
    3 820 Ft
    33 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    A béka alakú gyermek piszoár oktató fiú WC-ként szolgál 6 éves korig - elegendő tapadókorongokkal rögzíteni a falhoz a kívánt magasságban. A sikeres használat esetén egy kis járókerék forog a piszoár belsejében, ami szórakoztatóvá teszi a pisilést, és motiválja, hogy le szokjon a pelenkáról. A belső része levehető és könnyen tisztítható, lábakkal van...

     
    3 320 Ft
    67 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    A Penguin on ice egyike azoknak a társasjátékoknak, ahol igazán sok a móka, nincsenek bonyolult szabályok és csalni közben szinte lehetetlen. Szórakoztató, kortól függetlenül. A megfelelő stratégiáról szól, amelynek segítségével a lehető legtovább tarthatja a pingvint a jégen.

     
    2 490 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 990 Ft Raktáron

    Vezessen óvatosan. A bicikli visszapillantó tükör nagyszerű felszerelés minden kiránduló és sportoló számára, akik gyakran főleg forgalmas utakon indulnak útnak. Nagyszerű áttekintést kap mindenről, ami a háta mögött történik, és többé nem fogja meglepni egy elhaladó autó vagy teherautó. A kerékpártükör könnyen felszerelhető a kormányra. Forgatható, és...

     
    2 990 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 8 320 Ft Raktáron

    12 az 1-ben túlélőkészlet praktikus dobozban. Rengeteg hasznos eszközt talál benne, amelyek segítenek túlélni a természetben (erdőben és hegyekben) a nehéz pillanatokat. Sürgősségi hátizsákban vagy kempingezésnél biztosan jól jön, valóban sok a felhasználási lehetőség, és aki felkészült, az nem lepődik meg!

     
    8 320 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Vidám plüssmajom, amely papírzsebkendők vagy nedves törlőkendők csomagolásáként szolgál. A majom bárhová felakasztható, például otthon vagy az autóban, és gyermekei kényelmesen húzhatnak belőle szalvétát vagy zsebkendőt. A majom hossza 52 cm.

     
    3 320 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 320 Ft Raktáron

    A cseh Rappa gyártó egyedülálló retro fém villamos modell nem hiányozhat egyetlen tömegközlekedés rajongó gyűjteményéből sem! Szabadon fut, hossza 8,5 cm.

     
    2 320 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    Fantasztikus mágneses készlet, amellyel mindenki - akár kicsi, akár nagy - kreatív módon játszhat! A készlet jelentősen támogatja a kreativitást, a térbeli képzeletet, miközben tanítja a türelmet és koncentrációt. A nagy darabszámnak köszönhetően még igényesebb 3D modellek is készíthetők, így ez a készlet végtelen szórakozást fog nyújtani.

     
    4 990 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Gyermeke masiniszta karrierről álmodik? Ebben az esetben a Cseh vasút fém regionális vonata nem hiányozhat a játékai közül! Ha több darabot vásárol, könnyen sorba kapcsolhatja őket. A vonat szabadon fut. Körülbelül 17 cm hosszú. A RegioJet vonattal is kombinálható.

     
    3 320 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 320 Ft Raktáron

    Vegyen gyermekének egy eredeti ajándékot és adjon neki egy saját dinoszauruszt, amely tojásból kel ki! Elég egy vízzel teli tálba tenni, majd 12 - 24 óra elteltével a tojás repedezni kezd és a dinoszaurusz 48 órán belül világra jön!

     
    1 320 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Nagyszerű éjszakai égbolt projektor, amelyet a gyerekek és a felnőttek is szeretni fognak. Ki ne szeretne ágyban aludni, miközben a varázslatos éjszakai égbolt világít fölötte? A pihenés és a relaxáció eszközeként, valamint dekorációként is szolgál. Különböző színeket váltogat (vörös, zöld, kék vagy sárga), és számos vetítési lehetőséget kínál. 3 db AA...

     
    3 320 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 650 Ft Raktáron

    A mágneses golyók építőjáték fejleszti a motorikus és térbeli képességeket, hosszú időre elszórakoztat, de mindenekelőtt nagyon jó stresszoldó játék. A legjobb, megunhatatlan mágneses játék, amellyel számtalan forma hozható létre.

     
    3 650 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    A Trabant 601 retró játékautó nem hiányozhat egyetlen gyűjtő gyűjteményéből sem, aki imádja a klasszikusokat! A játék nyitható ajtóval és hátramenetes lendkerékkel rendelkezik. Az autó hossza körülbelül 12 cm. A színt véletlenszerűen választjuk ki a készlet rendelkezésre állása alapján.

     
    3 320 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 7 320 Ft Raktáron

    Okos és praktikus digitális LCD tábla, amelyet gyerekek és felnőttek is használhatnak. Egyszerű használni és ideális kicsi gyerekeknek, akik írni tanulhatnak és tökéletesíthetik a rajztudásukat. Üzenetekre is használhatja az otthonában vagy jegyzeteket írhat rá, amit nem szeretne elfelejteni. Ha az adott információ vagy rajz már nem aktuális, egy...

     
    7 320 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 990 Ft Raktáron

    A PPL futárszolgálat fehér kisteherautója egy egyedi játék, amely a járművek minden kis és nagy rajongójának örömet szerez. A kisteherautó körülbelül 14,5 cm hosszú, hátramenetben is megy, nyitható első és hátsó ajtókkal rendelkezik, és nagyon hasonlít az életnagyságú eredetikhez.

     
    4 990 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 650 Ft Raktáron

    Gyönyörű eredeti Lada kisautó nyitható ajtókkal. Ha megnyomja a vázat, a lámpák kigyulladnak és hangot adnak. Az autó 12 cm méretű és AG13 / LR44 akkumulátorokkal működik, amelyek a csomag részét képezik. A játékautó 3 éves kortól alkalmas gyermekek számára, véletlenszerű színváltozatot küldünk az aktuális raktárkészlet alapján.

     
    4 650 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 320 Ft Raktáron

    PLA tollbetét 3D modellező tollhoz. A húr 5 méter hosszú és PLA polimerből készült. A színt véletlenszerűen küldjük az aktuális készlet szerint.

     
    320 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Vezesse le a stresszt ezzel az antistresszes építőkészlettel, mely 216 darab mágneses golyóból áll. Nyisson utat a fantáziájának és alkosson egyedi tárgyakat, láncokat, karkötőket, gyűrűket és sok minden mást!

     
    4 150 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 990 Ft Raktáron

    Univerzális flexibilis kerékpártükör hosszú szárral a kormányra rögzítéshez és egy fényvisszaverővel a hátulján. Gondoskodjon saját és a többi közlekedő biztonságáról. A készlet 1 db-ot tartalmaz.

     
    990 Ft
    91 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Ennek a buborékfújónak a segítségével rendkívüli méretű buborékokat hozhat létre. A buborékfúvó két rúdból áll, amelyeket az egyik oldalon egy húr köt össze. Vegyen egy nagyobb edényt és öntse bele az üveg tartalmát. Ezután fogja a húrral összekötött rudakat, és áztassa be a húrt. Mozgassa a rudakat a levegőben különböző irányokba és hozzon létre óriási...

     
    3 320 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 6 980 Ft Raktáron

    Nagyon aranyos plüssjáték, amely egyszerre tud énekelni és táncolni. Gyönyörűen néz ki, és minden gyermeknek tetszeni fog. Az egyszarvút a póráz végén található vezérlővel vezérelheti, és ceruzaelemekkel működik. Remek interaktív plüssjáték, amely segíti a gyermek kognitív és motoros készségeinek fejlesztését.

    Választható 2x Szín
    6 980 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 485 Ft Raktáron

    Ezt a kiváló minőségű felfújható matracot a vízbe különösen a nyári hónapokban a medence mellett fogja értékelni. Kényelmesen lefekhet erre a matracra és szépen lebeghet a vízen. A kamrák között elhelyezett hálónak köszönhetően a teste elmerül a vízben, míg a feje és a lába a víz felett lesz, mert a matrac alátámasztja.

    Választható 3x Szín
    3 485 Ft
    Választható 3x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    43 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 820 Ft Raktáron

    Arról álmodik a gyermeke, hogy mentős lesz? Ebben az esetben nem hiányozhat a hang és fényhatásokkal rendelkező mentőautó a gépparkjából!

     
    2 820 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    A pénzlabirintus átlátszó kocka alakú és abban teljes mértékben kézben tarthatja vele a pénzét. Ha ki akarja venni a pénzt, először meg kell oldania a rejtvényt. A kirakós játékban lévő labdát a megfelelő helyre kell juttatnia egy nagy 3D-s labirintuson keresztül. Ha a labda nincs a megfelelő helyen, a puzzle nem nyitható ki.

     
    1 490 Ft
    18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Szervezze meg gyermekei álmai buliját! Ezzel a buborékpisztollyal jól fognak szórakozni! Csak a pisztoly végét kell a buborékfújóba meríteni, majd bekapcsolni. Percenként több száz buborékot kap. A készülék elemmel működik (nem tartozék).

     
    1 650 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Fantasztikus trabant modell mint mentőszolgálat. Nyitható az ajtaja és gombnyomásra motorhangot ad ki. Ez a 18 cm hosszú modell egy gyönyörű darab, amely nem hiányozhat a gyűjteményéből.

     
    4 150 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 138 Ft Raktáron

    Örvendeztesse meg gyermekeit egy új plüss baráttal. A hátborzongató Huggy Wuggy plüssjáték a Poppy Playtime horrorjáték szereplője. Bár a fotón nagyon ijesztőnek tűnik, a gyerekek azonnal beleszeretnek. A játék puha anyagból készült, belül puha és könnyű töltelékkel.

    Választható 2x Szín
    3 138 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    21 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 490 Ft Raktáron

    Gyermeke arról álmodik, hogy trolivezető lesz? Ebben az esetben nem hiányozhat ez a fém trolibusz a gépparkjából. Hátramenettel. Körülbelül 19 cm hosszú.

     
    4 490 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 150 Ft Raktáron

    Szeretne szép nyaralási fotókat, de nem szívesen kéri meg a turistákat, hogy készítsenek önről képet? Számos módon lehet ezt a többfunkciós eszközt használni. A szelfibot könnyen szétszedhető, és hirtelen egy állvány lesz belőle, amellyel lélegzetelállító képeket és videókat készíthet. A bluetooth távirányítónak köszönhetően pontosan a megfelelő...

     
    3 150 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    A kék fém trolibusz egy egyedi játék, amely örömet szerez minden kis és nagy járműrajongónak. A trolibusz kb. 16 cm hosszú, hátramenetben is fut és nagyon hasonlít az Ostrava utcáin haladó trolibuszra. Ez a modell az Ostrava város közlekedési vállalatával együttműködve készült.

     
    4 150 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    Elegáns öntapadó kábelrendező. Legfeljebb 5 darab, 5 mm-nél kisebb átmérőjű kábel befogadására tervezték. A tartó szilikonból készült, és közvetlenül felragasztható.

     
    820 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 650 Ft Raktáron

    Hogyan lehet hosszú órákra lekötni a gyerekeket? Ezzel a modellező készletettel! Fejleszti gyermekei kreativitását és fantáziáját – a csomagban színes pálcikákat talál, amelyek összekapcsolódnak a mellékelt illesztésekkel. Az összeszerelés nagyon egyszerű, játékosan tudják kezelni és rajtuk múlik, hogy mit építenek. Hajó? Erőd? Kastély vagy vár?...

     
    3 650 Ft
    23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 72 a 117 tételből