Ajándékok gyerekeknek

Ajándékok gyerekeknek

Minden szülő célja, hogy gyermeke elégedett és jó legyen. A gyerekek imádják az ajándékokat. Szerezzen örömet valamilyen érdekes ajándékkal a kínálatunkból. Nálunk a legkisebbeknek is talál játékokat, valamint gyönyörű és minőségi plüss játékokat, vízi játékokat és homokozóba való játékokat is. A kislányoknak természetesen babák széles választékát, a kisfiúknak pedig autókat és modelleket kínálunk.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 139 tételből
 • 3 020 Ft Raktáron

  Akár szeret utazni, akár csak egérpadra van szüksége, ez a világtérképes alátét minden bizonnyal ízléses választás! A nagy méretnek köszönhetően elég helye lesz mozgatni az egeret, írni a billentyűzeten és a megnyomódott csuklótól is elbúcsúzhat. Az alátét többek között nagyon egyszerűen tisztítható, légáteresztő és kiváló nedvszívó tulajdonságokkal...

   
  3 020 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 900 Ft Raktáron

  4 Review(s)

  LED-es autó világító autópályához - piros. Szélesség 6 cm. Tápegység: 1x AA elem.

   
  1 900 Ft
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 380 Ft Raktáron

  Ha nosztalgiára vágyik, vagy szeretné megmutatni gyermekeinek, hogyan néztek ki a játékok néhány évvel ezelőtt, akkor ez a konzol pontosan Önnek való. A Sup GameBox digitális játékkonzol 400 retró játékot rejt magában, amelyek közül nem hiányzik a jól ismert Super Mario. Méreteinek köszönhetően könnyen elfér a táskájában, zsebében vagy hátizsákjában, sőt...

  Választható 5x Szín
  6 380 Ft
  Választható 5x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  64 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Szórakoztató rajztábla, amely nemcsak szórakoztatja a gyerekeket, de segít elszabadítani a fantáziájukat és bármit lerajzolni, ami csak az eszükbe jut! 8 különböző fényhatás közül választhat. Ha valami rosszul sikerül, csak törölje le a képernyőt a mellékelt szivaccsal.

   
  3 500 Ft
  30 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 900 Ft Raktáron

  LED-es autó világító autópályához - kék. Szélesség 6 cm. Tápegység: 1x AA elem.

   
  1 900 Ft
  32 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 580 Ft Raktáron

  A Planelaunch kilőhető repülővel az egész család jót szórakozhat! EPP polimer anyagokból készült, amelyek könnyűek, rugalmasak és ütésállóak. Kiviheti a parkba, a kertbe vagy a tengerpartra. A repülőgép könnyen összeszerelhető, teljesen biztonságos a gyermekek számára, és nincs szüksége hozzá elemre, így bármikor és bárhol élvezheti a játékot.

  Választható 2x Szín
  5 580 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  34 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 860 Ft Raktáron

  Ezzel a nem hétköznapi lámpával minden éjjel a csillagos ég alatt aludhat, otthona kényelmében! Ez az egyedi éjjeli lámpa bekapcsolás után égbeli hangulatot teremt a falon és a mennyezeten, planetáriummá varázsolva a gyerek- vagy hálószobát. Statikus csillagok vagy csillogó világegyetem - egyszerűen STAR MASTER.

   
  2 860 Ft
  9 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 180 Ft Raktáron

  A LEGO rajongók közé tartozik vagy vannak otthon a gyerekkorából maradt öreg, poros építőkockák, amelyeket szívesen kiállítaná, de nincs hová tennie? Éppen erre szolgál ez a LEGO szalag, amelyen LEGO csatlakozások vannak.

   
  3 180 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 11 980 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Kapcsolják össze az önök gyerekeinél a játékot a kreatív gondolkodással és hagyják, hogy bevonják a fantáziájukat a Lori építőjátékba! A Lori márka összes építőjáték típusában egy egész sor építőelem és kiegészítő van, amelyekből mindent fel lehet építeni, amit az önök gyerekei kigondolnak!

   
  11 980 Ft
  Utolsó darab 2 napon belüli postázással
 • 6 380 Ft Raktáron

  Fantasztikus mágneses építőkockák, amelyekkel kreatívan megbirkózik minden kicsi és nagy! Az építőkockák jelenntős mértékben támogatják az alkotókészséget, a térbeli képzelőerőt, egyúttal türelemre és összpontosításra tanítanak. A számtalan alkotóelemnek köszönhetően nehezebb 3D modelleket is készíthet belőle. Az építőkockák végtelen szórakozást nyújtanak.

   
  6 380 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 15 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 780 Ft Raktáron

  Nagyszerű asztali foci, amely a sport minden kis és nagy szerelmesének szuper szórakozásként szolgál! A játéknak ez a nem hagyományos, de nem kevésbé praktikus változata két játékos számára készült, vezérlése nagyon egyszerű, és kis méretének köszönhetően nem kell nagy hely a játékhoz. Ezenkívül összecsukható, így játék után sehol sem lesz útban. Mérete...

   
  4 780 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 580 Ft Raktáron

  LED-es autó világító autópályához - kék. Szélesség 7 cm. Tápegység: 1x AA elem.

   
  1 580 Ft
  100+ darab 7-9 napon belüli postázással
 • 3 820 Ft Raktáron

  Online streamelést végez, vlogokat vagy más videókat készít a közösségi hálózatokon, vagy gyakran készít úgynevezett "szelfiket"? Akkor ez a LED gyűrűs lámpa tökéletes az Ön számára. Kompakt méretének és könnyű súlyának köszönhetően kisebb helyekre is alkalmas, így könnyen összecsomagolhatja és magával hordhatja, ahol csak szüksége van rá.

   
  3 820 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 583 Ft 2 380 Ft -33.48% Raktáron
  AKCIÓ

  Az ünnepeltnek már mindene megvan és a kérdésre, hogy mit szeretne, mindig azt válaszolja, hogy SEMMI-t? Akkor van egy páratlan megoldásunk, ajándékozzon neki SEMMI-t ajándék csomagolásban! És miért? Mert a semmivel semmit se ronthat el!

   
  1 583 Ft 2 380 Ft -33.48%
  Kedvezmény!
  92 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 180 Ft Raktáron

  Kreatív fúró készlet, amely segíti gyermekeit a kézügyesség javításában. Az elektromos fúróval a gyerekek saját képzeletük szerint különféle képeket fúrhatnak az táskába.

   
  7 180 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 780 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel
  Újdonság

  Ez a DYNOCAR átalakuló dinoszaurusz-autó pontosan az, amire minden kis dinoszaurusz rajongó vágyik. Egy pillanat alatt a játékautó dinoszaurusszá válhat, majd újra autó lehet. Színes fényhatásokat hoz létre menet közben, és az átalakulás után dinoszaurusz hangot bocsát ki. Ha vezetés közben akadályba ütközik, automatikusan dinoszaurusz lesz, majd irányt...

  Választható 1x Szín
  4 780 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 900 Ft Raktáron

  Gyönyörködtesse gyermekeit a Bunches kreatív építőjátékkal, amely mindig remek szórakozást nyújt. 800 darab speciálisan átalakított golyót talál benne, melyek könnyen összekapcsolhatók, a változatos képek vagy figurák elkészítésére. Alkalmas gyermekek számára 4 éves kortól felnőtt felügyelete mellett - a készlet apró darabokat tartalmaz, amelyeket a...

   
  5 900 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 900 Ft Raktáron
  Újdonság

  Nyerje meg a versenyt a No.1 Car kisautóinkkal, amelyek fényeffektusokkal nagyszerűen kiegészítik a 7 cm széles világító versenypályát. Az autó 2 db AA elemmel működik (nem tartozék). 3 éves kortól használható, hossza 9,7 cm, magassága 5,5 cm, szélessége 5,4 cm, súlya körülbelül 80 g.

   
  1 900 Ft
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 100 Ft Raktáron

  Készíts kiegészítőt betűkből és különböző formákból. Az egyes elemek összekapcsolhatók.

   
  1 100 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 860 Ft Raktáron

  Szórakoztató módszert keres, hogy hogyan szedje rá a gyerekeket a példák számolására vagy az írás gyakorlására? Vagy környezetbarát módon gondolkodik és szívesen beszerezne valamit a gyerekeknek, amelyet újra használhatnak? Ezzel a nagy világító táblával nyert ügye van! 

   
  2 860 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 780 Ft Raktáron

  Ez a gyermekek számára készült rendőrségi mellény kreatív módja annak, hogy a gyermeket jelmezbe öltöztesse, vagy egyszerűen teljesíteni az álmát, hogy rendőrré váljon! Ez a professzionális készlet géppisztolyt, biztonsági mellényt, 2 gránátot, rádiót, jelvényt, védőszemüveget és sisakot tartalmaz. Minden műanyagból készül.

   
  4 780 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 260 Ft Raktáron

  Játékbaba kék ruhával és rózsaszín fátyollal. Gyönyörű játék a kislányoknak.

   
  1 260 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 460 Ft Raktáron

  Szórakoztató módszert keres, hogy hogyan szedje rá a gyerekeket a példák számolására vagy az írás gyakorlására? Vagy környezetbarát módon gondolkodik és szívesen beszerezne valamit a gyerekeknek, amelyet újra használhatnak? Ezzel a nagy világító táblával nyert ügye van!

   
  4 460 Ft
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 860 Ft Raktáron

  Kiváló minőségű állítható tartó mobiltelefonokhoz, táblagépekhez vagy egyéb eszközökhöz. A teljesen állítható karnak köszönhetően kényelmesen, pontosan a kívánt pozícióba állíthatja a csatlakoztatott telefont vagy tabletet. A kar hossza 70 cm. Könnyű és gyors telepítés. Rögzítés széthúzható karokkal, egyéb szerszámok használata nélkül.

   
  2 860 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 060 Ft Raktáron

  A Penguin on ice egyike azoknak a társasjátékoknak, ahol igazán sok a móka, nincsenek bonyolult szabályok és csalni közben szinte lehetetlen. Szórakoztató, kortól függetlenül. A megfelelő stratégiáról szól, amelynek segítségével a lehető legtovább tarthatja a pingvint a jégen.

   
  2 060 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 180 Ft Raktáron

  Intelligens tablet. Nemcsak szórakoztat, hanem segít a gyerekeknek angolul tanulni, gyakorolni a helyesírást, matikát, összehasonlítani a szavakat képekkel! Ezenkívül segít a látásuk, hallásuk, problémamegoldó képességük és általános ismereteik fejlesztésében. Élvezni fogják a dalokat és a fejlesztő játékokat, miközben Ön ellazul annak tudatában, hogy a...

  Választható 2x Szín
  3 180 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  71 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 460 Ft Raktáron

  A Cseh Vasutak vonatszett mozdonyt, két vagont, 12 hajlított és 8 egyenes sínpárt tartalmaz. A vonat hangot ad ki és világít. A mozdony 23,5 cm és a vagon 30 cm hosszú. Elemekre működik (2x AA, nem része a csomagnak). Lehet a RegioJet vonattal is kombinálni.

   
  8 460 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 360 Ft Raktáron

  A cseh Rappa gyártó egyedülálló retro fém villamos modell nem hiányozhat egyetlen tömegközlekedés rajongó gyűjteményéből sem! Szabadon fut, hossza 8,5 cm.

   
  1 360 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 6 380 Ft Raktáron
  Újdonság

  Szeretné felfrissíteni belső terét és valami kreatívra vágyik? Akkor ezt a varázslatos fát kínáljuk, amit Ön is felnevelhet! Nincs más dolga, mint megtölteni varázsvízzel, amit a csomagban is kap, majd csak nézze, hogyan változik fokozatosan a fa, és hogyan borul gyönyörű rózsaszín virágokba.

   
  6 380 Ft
  47 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 580 Ft Raktáron
  Újdonság

  Nyerje meg a versenyt a No.1 Car kisautóinkkal, amelyek fényeffektusokkal nagyszerűen kiegészítik a 7 cm széles világító versenypályát. Az autó 2 db AA elemmel működik (nem tartozék). 3 éves kortól használható, hossza 9,7 cm, magassága 5,5 cm, szélessége 5,4 cm, súlya körülbelül 80 g.

   
  1 580 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 260 Ft Raktáron

  Ki ne ismerné a klasszikus dominót, a téglalap alakú testeket, amelyek felekre vannak osztva, és mindkét felükben egy bizonyos ponttal vannak jelölve, hasonlóan egy játékkockához. Minden számpár csak egyszer fordul elő, a játékos úgy illeszti egymáshoz a dominókat, hogy a megható felek számai megegyezzenek. Fadobozba csomagolva.

   
  1 260 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 980 Ft Raktáron

  Szeretné felfrissíteni belső terét, és egyben valami kreatívat keres? Akkor ezt a varázslatos fát kínáljuk önnek, amelyet maga is felnevelhet! Nincs más dolga, mint megtölteni varázsvízzel, amit a csomagban is kap, aztán már csak néznie kell, hogyan változik fokozatosan a fa, és hogyan borul gyönyörű rózsaszín virágokba.

   
  3 980 Ft
  94 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 180 Ft Raktáron

  A béka alakú gyermek piszoár oktató fiú WC-ként szolgál 6 éves korig - elegendő tapadókorongokkal rögzíteni a falhoz a kívánt magasságban. A sikeres használat esetén egy kis járókerék forog a piszoár belsejében, ami szórakoztatóvá teszi a pisilést, és motiválja, hogy le szokjon a pelenkáról. A belső része levehető és könnyen tisztítható, lábakkal van...

   
  3 180 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 5 darab 5-7 napon belüli postázással
 • 4 780 Ft Raktáron

  A Takarítónő szett 5 darab takarító eszközt tartalmaz. A felmosónyél és partvis hossza 40 cm-t tesz ki. A vödörbe vizet lehet önteni és már semmi sem gátolja, hogy az önök gyereke kis segítővé váljon a háztartásban! Ezzel a stílusos takarító szettel valóban a középpontban fogja magát érezni!

   
  4 780 Ft
  24 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 180 Ft Raktáron

  Okos tablet, amely szórakoztatja a gyerekeket, segít angolul tanulni, összehasonlítani a szavakat képekkel, gyakorolni a helyesírást vagy a matematikát! Segít gyermekeinek fejleszteni a látásukat, hallásukat, problémamegoldó képességüket, általános ismereteiket. A gyerekek élvezni fogják a dalokat és a fejlesztő játékokat, miközben Ön ellazul, tudva, hogy...

   
  3 180 Ft
  30 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 540 Ft Raktáron

  Gyermeke masiniszta karrierről álmodik? Ebben az esetben a Cseh vasút fém regionális vonata nem hiányozhat a játékai közül! Ha több darabot vásárol, könnyen sorba kapcsolhatja őket. A vonat szabadon fut. Körülbelül 17 cm hosszú. A RegioJet vonattal is kombinálható.

   
  2 540 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 780 Ft Raktáron

  A PPL futárszolgálat fehér kisteherautója egy egyedi játék, amely a járművek minden kis és nagy rajongójának örömet szerez. A kisteherautó körülbelül 14,5 cm hosszú, hátramenetben is megy, nyitható első és hátsó ajtókkal rendelkezik, és nagyon hasonlít az életnagyságú eredetikhez.

   
  4 780 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 980 Ft Raktáron

  A retro játékkonzol segítségével visszatérhet a gyermekkorába. Újra átélheti a Super Mario, a Pac-Man vagy a Mortal Kombat harcainak élményét. 620 előre telepített játék vár önre a konzolon. Így nem kell időt pazarolnia a kazetták cserélgetésével és azonnal órákig tartó olthatatlan szórakozásba vághat bele.

   
  7 980 Ft
  38 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 660 Ft Raktáron

  Okos és praktikus digitális LCD tábla, amelyet gyerekek és felnőttek is használhatnak. Egyszerű használni és ideális kicsi gyerekeknek, akik írni tanulhatnak és tökéletesíthetik a rajztudásukat. Üzenetekre is használhatja az otthonában vagy jegyzeteket írhat rá, amit nem szeretne elfelejteni. Ha az adott információ vagy rajz már nem aktuális, egy...

   
  7 660 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 350 Ft Raktáron

  Arról álmodik a gyermeke, hogy mentős lesz? Ebben az esetben nem hiányozhat a hang és fényhatásokkal rendelkező mentőautó a gépparkjából!

   
  2 350 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 700 Ft Raktáron

  Ennek a buborékfújónak a segítségével rendkívüli méretű buborékokat hozhat létre. A buborékfúvó két rúdból áll, amelyeket az egyik oldalon egy húr köt össze. Vegyen egy nagyobb edényt és öntse bele az üveg tartalmát. Ezután fogja a húrral összekötött rudakat, és áztassa be a húrt. Mozgassa a rudakat a levegőben különböző irányokba és hozzon létre óriási...

   
  2 700 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 980 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel
  Újdonság

  A PVP 3000 játékkonzol visszavezeti gyermekkorába! Ki ne szeretné újra játszani ifjúsága játékait. Most újra átélheti a játék és a virtuális világ élményét, sőt, gyermekének is megmutathatja, hogyan töltötte egykor szabadidejét. A konzolra több mint 70 000 játék van telepítve, így hosszú órákon át szórakoztathatja gyermekeit. Csak válassza ki kedvenc...

  Választható 1x Szín
  7 980 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 11 980 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  A csehül beszélő és éneklő, Nelinka játékbaba puha anyagból készült, amelynek köszönhetően a gyerekek kényelmesen hozzábújhatnak és megölelhetik babájukat. A ruhát könnyen el lehet távolítani és mosógépben lehet mosni. Miután a játékbaba hasán megnyomta a gombot, a baba 5 dalt énekel és 14 cseh mondatot beszél.

   
  11 980 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 780 Ft Raktáron

  Fantasztikus mágneses készlet, amellyel mindenki - akár kicsi, akár nagy - kreatív módon játszhat! A készlet jelentősen támogatja a kreativitást, a térbeli képzeletet, miközben tanítja a türelmet és koncentrációt. A nagy darabszámnak köszönhetően még igényesebb 3D modellek is készíthetők, így ez a készlet végtelen szórakozást fog nyújtani.

   
  4 780 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 060 Ft Raktáron

  A vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató töltődobozzal egy remek ajándék az okostelefonok használóinak. A töltés a töltő dobozba való helyezéssel történik, amelyben a beépített akkumulátor 450 mAh kapacitással rendelkezik. Ideális futáshoz, munkába, szabadidős tevékenységre vagy ha szabad kézre van szüksége.

   
  6 060 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 860 Ft Raktáron

  Profi szett a kis orvosoknak! A praktikus készlet olyan műanyag eszközöket tartalmaz, amelyekre minden igazi orvosnak szüksége van. Sztetoszkóp, hőmérő, gyógyszereke Mindezt és még sok mást is megtalál ebben a praktikus táskában. Minden PVC-ből készült. Váljon gyermeke profi orvossá és lépjen be az igazi orvoslás világába!

   
  2 860 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 780 Ft Raktáron

  Játssza a kedvenc kockajátékját, amelynek célja a legmagasabb pontszám elérése. A kocka szett sok más játékhoz használható . A csomag 6 kockát tartalmaz.

   
  780 Ft
  21 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 980 Ft Raktáron

  Nagyszerű éjszakai égbolt projektor, amelyet a gyerekek és a felnőttek is szeretni fognak. Ki ne szeretne ágyban aludni, miközben a varázslatos éjszakai égbolt világít fölötte? A pihenés és a relaxáció eszközeként, valamint dekorációként is szolgál. Különböző színeket váltogat (vörös, zöld, kék vagy sárga), és számos vetítési lehetőséget kínál. 3 db AA...

   
  3 980 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 660 Ft Raktáron

  A kék fém trolibusz egy egyedi játék, amely örömet szerez minden kis és nagy járműrajongónak. A trolibusz kb. 16 cm hosszú, hátramenetben is fut és nagyon hasonlít az Ostrava utcáin haladó trolibuszra. Ez a modell az Ostrava város közlekedési vállalatával együttműködve készült.

   
  3 660 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 10 380 Ft Raktáron

  Gyermek rajztábla 3 kétszínű filctollal és 8 nagyszerű fényhatással. A tabletszerű megjelenésének köszönhetően a gyermekek jól megtudják fogni és gyerekjáték a cipelése is. Ezzel a zseniális és kreatív, élénkszínű játékkal gyermeke fejleszti a kézügyességét és gyakorolja a rajzolást. Megtanulhat rajta számolni, írni. Támogatja a fantáziát, valamint a kéz...

   
  10 380 Ft
  2 darab 2 napon belüli postázással
 • 6 380 Ft Raktáron

  Szerezzen örömet gyermekeinek a Bunches készlettel, amely segíti kreativitásukat! A csomag 1000 darab speciálisan módosított golyót tartalmaz, amelyeket könnyen össze lehet illeszteni. Gyermeke különböző figurákat vagy képeket tud készíteni ötleteinek megfelelően. A készlet 4 éves kortól szülői felügyelet mellett alkalmas - apró alkatrészeket tartalmaz,...

   
  6 380 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 900 Ft Raktáron

  A RegioJet mozdonyának ez az egyedülálló fémmodellje nem hiányozhat egyetlen vonatkedvelő gyűjteményéből sem! További darabok vásárlásakor a kocsik könnyen sorba kapcsolhatók. A mozdony szabadon fut. A nyomtávolság 1,2 cm.

   
  1 900 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 380 Ft Raktáron

  A pénzlabirintus átlátszó kocka alakú és abban teljes mértékben kézben tarthatja vele a pénzét. Ha ki akarja venni a pénzt, először meg kell oldania a rejtvényt. A kirakós játékban lévő labdát a megfelelő helyre kell juttatnia egy nagy 3D-s labirintuson keresztül. Ha a labda nincs a megfelelő helyen, a puzzle nem nyitható ki.

   
  2 380 Ft
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 7-9 napon belüli postázással
 • 4 780 Ft-tól Raktáron
  Újdonság

  Ez az ágy feletti sátor mesebeli hangulatot biztosít gyermekeinek. Gyermekei nemcsak biztonságban érzik magukat a sátorban, de a nagyszerű kialakításnak köszönhetően úgy érzik magukat, mint egy mesében. Remek dekoráció gyerekszobába, a sátor saját teret és menedéket biztosít gyermekeinek.

  Választható 2x Motívum, 3x Variáns
  4 780 Ft-tól
  Választható 2x Motívum, 3x Variáns
  Elérhetőségek megjeleítése
  51 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 530 Ft Raktáron

  Retro VW Transporter T1 minibusz, amely nem hiányozhat egyetlen fiú vagy lány gépparkjából sem. PVC-ből készült és két AAA elem behelyezése után (a csomag nem tartalmazza) hangokat ad ki, valamint világítanak az első fényszórók. A játékautó hossza körülbelül 15 cm.

   
  2 530 Ft
  43 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 6 800 Ft Raktáron

  Gyermeke arról álmodik, hogy villamosvezető lesz? Ebben az esetben nem hiányozhat a fényhatásokkal rendelkező villamos a gépparkjából. A megállókat csehül jelenti. Minden ajtónyitásnál kék fény világít, az ajtó zárásnál pedig az első fényszórók villognak. Az ajtók a tetőn lévő gombbal záródnak. Akkumulátorral működik (3x LR44/AG13, mellékelve). Körülbelül...

   
  6 800 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  Gyermeke arról álmodik, hogy trolivezető lesz? Ebben az esetben nem hiányozhat ez a fém trolibusz a gépparkjából. Hátramenettel. Körülbelül 19 cm hosszú.

   
  3 500 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 660 Ft Raktáron

  Fantasztikus trabant modell mint mentőszolgálat. Nyitható az ajtaja és gombnyomásra motorhangot ad ki. Ez a 18 cm hosszú modell egy gyönyörű darab, amely nem hiányozhat a gyűjteményéből.

   
  3 660 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 420 Ft Raktáron

  A váltók alkalmasak mind a RegioJet, mind a Cseh vasutak vonataihoz. Minden kis és nagy vonatrajongó képes lesz vele kiterjeszteni és összehangolni a pályáját. 1 db bal és 1 db jobb oldali váltót tartalmaz.

   
  1 420 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 740 Ft Raktáron

  A kanyarodó vágányok és kereszteződések alkalmasak mind a RegioJet, mind a Cseh vasutak vonataihoz. A gyerekek és minden felnőtt vonatrajongó is ki tudja vele terjeszteni és alaposan összehangolhatja a pályáját. Hát nem szép?

   
  1 740 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 700 Ft Raktáron

  Közkedvelt Logic játék a Rappa cseh gyártótól. A tető alatt lévő játékosnak egy kombinációt kell létrehoznia az öt színes cövekből és a másik játékosnak 10 próbálkozása van annak felfedezésére. Minden egyes körben megtudhatja, mennyi cövek van a megfelelő pozícióban elhelyezve.

   
  2 700 Ft
  24 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 1 900 Ft Raktáron

  A csomagban 12 tekerhető zsírkréta található világszerte népszerű Mickey egér mintával.

   
  1 900 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 7 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 4 780 Ft Raktáron

  Tegye lehetővé gyermekeinek kifejezni a kreativitásukat ezzel a neon versenypályával, amely hajlítható, csavarható, ráadásul világít a sötétben. Vad kanyarok vagy egyenes út, amelyeknél nem tudja, hogy mire számíthat? Bemutatjuk ezt a világító autópályát! Nagyszerű ajándék a gyors kerekek minden kis rajongójának!

   
  4 780 Ft
  100+ darab 7-9 napon belüli postázással
 • 2 540 Ft Raktáron

  Robusztus rakodógép minőségi műanyagból és nagyon szilárd konstrukcióval. A rakodógép teljesen mechanikusan működik, lehajtható kabinja van aktív figurával és 2 éves kortól ajánlott gyerekek számára.

   
  2 540 Ft
  4 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 14 380 Ft Raktáron

  Mása baba, amely a Mása és a medve népszerű animációs sorozat főszereplője. Ha megrázza a babát vagy feldobja a levegőbe, nevetni kezd. 30 cm magas és 3 éves kortól alkalmas.

   
  14 380 Ft
  Utolsó darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  Evička legendás baba minden állatot szeret, főleg az aranyos tengerimalacot. Aranyos, állatkás kötött pólót és virágos szoknyát visel, tengerimalacnak adható répája van, amit a dobozban hordozhat. A baba 12 cm magas.

   
  3 500 Ft
  18 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 020 Ft Raktáron

  Gyönyörű történelmi mozdony gyerekeknek a cseh Rappa gyártótól. A masina fémből készült, amint hátrahúzza a masinát, az előrefelé kezd mozogni. A gomb megnyomásával felvillan az első fény és mozgó vonat hangja hallható. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

   
  3 020 Ft
  49 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 2 060 Ft Raktáron

  Vagon RegioJet logóval a Student Agency vállalattól.

   
  2 060 Ft
  100+ darab 3-5 napon belüli postázással
 • 3 980 Ft Raktáron

  Tatra T3 eredeti fém villamos. A villamos önállóan képes működni, elülső és hátulsó ajtajai nyithatók.

   
  3 980 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 620 Ft Raktáron

  Kártya készlet 3 kockával.

   
  620 Ft
  9 darab 2 napon belüli postázással
 • 5 100 Ft Raktáron

  Az ön gyermeke is olyan karrierről álmodik, amit a készenléti szerveknél valósíthat meg? Ebben az esetben a mentőautóból, tűzoltóautóból és rendőrautóból álló készlet nem hiányozhat a garázsából! Az autókban lendkerék van, a tűzöltőautóban pedig működőképes a tűzoltófecskendő (kézi funkció).

   
  5 100 Ft
  2 darab 3-5 napon belüli postázással
 • 7 180 Ft Raktáron

  A legendás Tatra T3 villamos modelje fantasztikus ajándék a gyerekeknek! Lendkerékkel megy. Az ajtajait manuálisan kinyithatja és becsukhatja a kocsi tetején lévő gombbal. Minden kinyitáskor az állomás bejelentése hallható, cseh nyelven. Bezáráskor a villamos elülső lámpái kezdenek villogni. Az elülső ajtó kinyitásakor kék fény világít. A műanyag villamos...

   
  7 180 Ft
  43 darab 3-5 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 72 a 139 tételből