Védőfelszerelések

Védőfelszerelések

Maszkok, légzésvédők, antibakteriális gélek és más védelmi eszközök. A raktárak gyorsan ürülnek, de ami elérhető, azt gyorsan és átláthatóan találhatja itt meg.

Alkategóriák

  • Kellékek

    Egészítse ki a felszerelését kifinomult találmányokkal - pánt szájmaszkra, pulzoximéter, infravörös érintés lázmérők, arcvédő pajzsok, kesztyűk, nyálmintán végezhető, tanúsítvánnyal ellátott antigén tesztek. Ha a jobb minőségű védőfelszerelést keres a légútjai számára, nálunk FFP2 és FFP3 légzésvédőket is talál, amelyek szintén raktáron vannak, azonnali szállítással.

  • Adagolók és szappanok

    Az érintésmentes szappanadagolók nélkülözhetetlen kiegészítők mindazok számára, akik 100 %-ig szeretnének védekezni. A hagyományos adagolókon megtelepednek a baktériumok és a vírusok - az érintésmentes szappanadagolóval nem kell ez miatt aggódnia. Nézze meg az FFP2 légzésvédőket tartalmazó kategóriát is - raktáron, azonnali szállítással.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből
  • 820 Ft Raktáron

    Átlátszó arcvédő, amely sokoldalúan használható. Véd a cseppfertőzéssel, forgáccsal és fűrészporral szemben is. A nagyobb biztonság érdekében használhatja védőszemüveggel, szájmaszkkal, légzésvédővel stb. Az arcvédő semmiképp sem szolgál szájmaszk és légzésvédő teljes értékű helyettesítőjeként.

     
    820 Ft
    33 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 990 Ft Raktáron

    A pulzoximéter egy ideális eszköz szívbetegségben vagy asztmában szenvedők számára. Ugyanakkor sportolók és nagy magasságban mozgó emberek (pl. síelők, hegymászók vagy sportpilóták) is használhatják. Ez egy egyszerű módja annak kiderítésére, hogy jelenleg mennyi oxigén van a vérében, és mekkora a pulzusa. Felnőtteknél és gyermekeknél egyaránt használható.

     
    2 990 Ft
    14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    Könnyen használható, gyors és biztonságos lázmérő. Csak nyomja meg a gombot, és 1 másodpercen belül megtudja a pontos hőmérsékletet. A lázmérő és a homlok közötti mérési távolságnak 5-15 cm-nek kell lennie. Minden korosztály számára alkalmas - csecsemők, gyermekek, felnőttek és idősek számára. Hangjelzés hallható, ha magas hőmérsékletet észlel.

     
    4 990 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 650 Ft Raktáron

    Tegye egyszerre szórakoztatóbbá és biztonságosabbá a kézmosást! Ebben segít ez a szappanadagoló. Érintesmentes és a folyékony szappant szappanhabbá alakítja. Használata teljesen egyszerű, steril, és 3 adagolási szintet állíthat be.

     
    3 650 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 7 490 Ft Raktáron

    Automata szappanadagoló érzékelővel az InnovaGoods gyártótól. A klasszikus szappan vagy a manuális adagoló nem higiénikus és rengeteg baktérium található rajtuk. Ez az automata adagoló a szükséges adag szappant adagolja, ha kezet észlel maga alatta. Nem kell semmihez hozzáérnie, így a használata sokkal higiénikusabb.

     
    7 490 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 5 darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 650 Ft Raktáron

    Praktikus hordozható folyadék adagoló, amely könnyen tárolható bőröndben, hátizsákban vagy sporttáskában. 4 különálló palackot tartalmaz adagoló kupakkal, amelybe szappant, sampont, kézkrémet, fertőtlenítőszert stb. tölthet. Mindegyik palack térfogata 40 ml, így együtt 160 ml a térfogatuk. Az adagoló forgatható, így kiválasztható, hogy épp melyik palackot...

     
    4 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 6 a 6 tételből