Egyéb kiegészítők telefonokhoz

Egyéb kiegészítők telefonokhoz

Egyéb

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 16 a 16 tételből
  • 2 490 Ft Raktáron

    Kiváló minőségű állítható tartó mobiltelefonokhoz, táblagépekhez vagy egyéb eszközökhöz. A teljesen állítható karnak köszönhetően kényelmesen, pontosan a kívánt pozícióba állíthatja a csatlakoztatott telefont vagy tabletet. A kar hossza 70 cm. Könnyű és gyors telepítés. Rögzítés széthúzható karokkal, egyéb szerszámok használata nélkül.

     
    2 490 Ft
    45 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 320 Ft Raktáron

    A Power+MirrorScreen vezeték nélküli HDMI-adaptert úgy tervezték, hogy tükrözze a mobiltelefon, a tablet vagy a laptop képernyőjét a TV-re. Csak csatlakoztassa a TV-hez a HDMI-csatlakozón és az USB-porton keresztül a hálózathoz, és kezdje el szórakoztatni az egész családot. Kompakt méretének köszönhetően bárhová magával viheti.

     
    6 320 Ft
    32 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 8 733 Ft Raktáron

    Az L8STAR BM10 miniatűr mobiltelefon a nagyon híres Nokia 3310 másolata. A miniatűr méreteinek (6,8 x 2,8 x 1,3 cm) és az extrém kicsi, 21 grammos tömegének köszönhetően ez a legkisebb működőképes telefon a világon. Bluetooth támogatás, memóriakártya slot és DUAL SIM!

    Választható 3x Szín
    8 733 Ft
    Választható 3x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    37 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 320 Ft Raktáron

    Amennyiben szeret fényképeket készíteni, akár a gyűjteményébe vagy az Instagramra, ez a kiegészítő lencse tökéletes kiegészítő lesz az Ön számára. Ez javítja a fókusztávolságot és akár 12x ZOOM-ot is biztosít! A csomag tartalmaz egy lencsét, egy kapcsot a mobiltelefonhoz, valamint egy tisztító szövetdarabot.

     
    2 320 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    Szenvedélyes fotós és keresi a módját, hogy fotóit különlegessé tegye? Szerezze be ezt a kristálygolyót, amelynek köszönhetően garantáltan lenyűgöző képeket készíthet. A gömb teljesen légbuborékmentes, magas fényáteresztésének és széles betekintési szögének köszönhetően pedig tökéletes fotókat varázsol.

     
    2 490 Ft
    17 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 2 490 Ft Raktáron

    Eszköz a fájlok egyszerűbb feltöltéséhez, tárolásához és megosztásához memóriakártyáról. A kétféle USB-nek köszönhetően az olvasó segítségével adatokat tölthet fel mobiltelefonra, tabletre, számítógépre és laptopra. Az olvasó SD kártyákhoz és Micro SD kártyákhoz is alkalmas.

     
    2 490 Ft
    30 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 650 Ft Raktáron

    A SIM-kártya adapter készlet 1 Micro SIM-kártya adaptert, 1 Nano SIM-kártya adaptert, 1 szabványos SIM-kártya adaptert, 1 tűt a SIM-kártya eltávolításához és 1 csiszolópapírt tartalmaz a SIM-kártya esetleges csiszolásához.

     
    650 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    Az Apple készülékjavító eszközkészlet minden Apple telefonrajongó számára jól jön. Összesen 12 különböző csavarhúzót tartalmaz, egy tapadókorongot az LCD eltávolítására, két műanyag nyitót, spatulát és egy tűt a SIM kártya rekesz eltávolításához.

     
    1 990 Ft
    28 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 320 Ft Raktáron

    Előfordult már Önnel, hogy egy halom papír betemette a telefonját és nem találta? Ezzel az állvánnyal mindig kéznél lesz a munkahelyén. Bilinccsel felszerelt, amely alkalmazkodik a különböző felületekhez, szélességekhez. Elhelyezheti a monitoron, polcon stb. Ezenkívül az állvány forgatható, több pozícióval rendelkezik, aminek köszönhetően a telefon...

     
    4 320 Ft
    14 darab 9-12 napon belüli postázással
  • 2 150 Ft Raktáron

    Ennek a praktikus rendszerezőnek köszönhetően minden kis műszaki cikket gondosan és egyszerűen tárolhat. A rendszerezőnek két belső oldala van, amelyekben sok praktikus rekesz található, amelyekben minden kábel, töltő, de akár SD kártya is elhelyezhető. A rendszerező falai párnázottak, így az apró dolgai biztonságban lesznek.

     
    2 150 Ft
    83 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 8 820 Ft Raktáron

    Minden tiktoker, youtuber, influencer figyelem! Bármilyen tartalmat is szeretne létrehozni, egy háromlábú körlámpa elengedhetetlen hozzá. Jobban és jól megvilágított szelfik, videók, élő közvetítések, videohívások készíthetők vele, de sminkelésre is használható. A 120 LED izzó 3 világítási móddal és 10 intenzitási fokozattal rendelkezik, aminek hála...

     
    8 820 Ft
    7 darab 9-12 napon belüli postázással
  • 6 650 Ft Raktáron

    Eredeti kialakítású okostelefon projektor, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt! Ideális és nagyon egyszerű módja annak, hogy egyedül vagy barátokkal nézzen filmet. Tartós kartonból készült, és 8x-os nagyítású lencsével rendelkezik. Használatához nincs szükség kábelekre, könnyű és könnyen hordozható. Az okostelefont a tapadókorongoknak köszönhetően a...

     
    6 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 6 650 Ft Raktáron

    Eredeti többfunkciós egéralátét 2in1, amely vezeték nélküli töltőként is működik! Nagyon könnyű, teljesen lapos, szegecsek és mélyedések nélkül a töltő részen, amelynek köszönhetően az egérpad teljes felületét használhatja. Beépített vezeték nélküli töltő található benne LED jelzőfénnyel, amelyet USB kábellel kell feltölteni és az ezzel kompatibilis...

     
    6 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 820 Ft Raktáron

    Nagyszerű szelfik és luxus streamek minden körülmények közt - az Instahoop lámpával az InnovaGoodstól! De a kihasználása itt még messzemenőleg nem ér véget - háttérvilágításként is használhatja asztali tükrökhöz, vagy telefonhoz elülső kamerával, például sminkeléshez.

     
    3 820 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 6 650 Ft Raktáron

    Streamel, vlogokat vagy más videókat forgat a közösségi hálózatokra vagy gyakran készít ún. "szelfiket"? Akkor ez az állvány Önnek készült. Nem csak egyszerűen behelyezheti a telefont, hanem azonnal megoldja a világítást is! Kompakt méretének és kis súlyának köszönhetően kisebb helyekre is alkalmas, és könnyen becsomagolhatja és elviheti a szükséges helyre.

     
    6 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 150 Ft Raktáron

    Stabilizációs funkcióval ellátott okostelefon tartó, melynek köszönhetően nagyszerű fényképeket és videókat készíthet professzionális eredménnyel és optimális felbontással. A tartó állítható, így a legtöbb piacon lévő okostelefonhoz illeszkedik, és biztonságosan és szilárdan fogja tartani a telefont. Ezt a praktikus tartót a kezében tarthatja vagy például...

     
    4 150 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 16 a 16 tételből