Világítás

Világítás

Lámpából sosem lehet elég és a LED-es világítás egyben praktikus és olcsó is! Akár klasszikus fehér, akár különböző színekben pompázó világításra gondol, a minőségi ragasztóréteggel ellátott LED világítások megkönnyítik a dolgát.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 45 a 45 tételből
  • 1 990 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    A valódi lángot imitáló LED izzóval beltéren és fedett kültéren egyaránt meghitt, romantikus hangulatot teremthet. Egyszerű, stílusos megjelenésének köszönhetően csodás dísze lehet szobájának.

     
    1 990 Ft
    57 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    7 Review(s)

    Nem kell többé küzdenie a sötéttel és a vakító fényekkel,  amikor éjszaka kimegy a mosdóba. Amint mozgást érzékel felkapcsol a fény és pár másodperc tétlenség után lekapcsol.

     
    1 490 Ft
    94 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 960 Ft-tól Raktáron

    Gyönyörű kivetítő az éjszakai égbolt minden kedvelőjének! 360°-ban forog és nagyszerű fény show-t kínál közvetlenül otthonában. Ha azonban nem akarja, csak nyomja meg a gombot, és a kivetítő lámpaként világít.

    Választható 2x Szín
    2 960 Ft-tól
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    49 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 650 Ft Raktáron

    Világítsa meg takarékosan a konyhaszekrényt, a TV mögötti teret, a nappalit, a bárpultot vagy a kirakatot ezzel a színes LED szalaggal. A szalag alsó oldalán minőségi ragasztó réteg található, elég tehát felragasztani a kívánt helyre. A távirányító segítségével bekapcsolhatja, kikapcsolhatja, szabályozhatja az intenzitását, illetve színmódokat is beállíthat.

     
    3 650 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 8 733 Ft Raktáron

    Hozzon létre otthon egyedi lélekmelegítő és intim hangulatot az eredeti InnovaGoods Magma dísz lávalámpával. Ez az asztali lámpa képes speciális hangulatot teremteni. Belsejében láva bugyog. Nagyszerű éjjeliszekrényre vagy más helyre is.

    Választható 2x Szín
    8 733 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    19 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 990 Ft Raktáron

    Ezzel a nem hétköznapi lámpával minden éjjel a csillagos ég alatt aludhat, otthona kényelmében! Ez az egyedi éjjeli lámpa bekapcsolás után égbeli hangulatot teremt a falon és a mennyezeten, planetáriummá varázsolva a gyerek- vagy hálószobát. Statikus csillagok vagy csillogó világegyetem - egyszerűen STAR MASTER.

     
    1 990 Ft
    42 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 990 Ft Raktáron

    Szerete otthon megvilágítani néhány helyet, de nincsenek hozzá megfelelő feltételek, mert nincs hobá bekötni a lámpát és hasonlók? Ezt a vezeték nélküli lámpát néhány másodperc alatt bárhol elhelyezheti, ahol csak akarja. Ellenáll a zord időnek is és esőben is tart!

     
    2 990 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 820 Ft Raktáron

    Tökéletes kerti lámpák, amelyek segítenek a sötétben megtalálni az utat az ajtóhoz, grillhez vagy bárhova. A lámpákat napfény táplálja, így napközben töltődnek, éjjel pedig világítanak. Automatikusan kigyulladnak az érzékelőnek köszönhetően, amely alkonyatkor maga kapcsol be. Nincs szükségük kábelekre, ami alkalmassá teszi őket még olyan helyeken is, ahol...

     
    4 820 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    A napelemes LED lámpa nagyszerű módszer, hogy hogyan lehet nulla költséggel megvilágítani bármilyen helyet a kertben, építési vagy villanyszerelési munkálatok nélkül. A beépített napelemnek köszönhetően nagyon ökologikus fényforrás. Ráadásul a nagy fényerejű 100 LED dióda teljesértékűen helyettesíti a klasszikus halogén izzót.

     
    2 490 Ft
    44 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 2 napon belüli postázással
  • 2 820 Ft Raktáron

    A 2 m hosszú LED szalag TV és PC megvilágítására alkalmas. A TV-vel egy időben kapcsol be és ki, Stand-by módban a LED szalag kialszik, USB csatlakozóval van ellátva 0,4 m hosszú vezetékkel és ideális TV-hez vagy power bankon keresztüli csatlakoztatáshoz. A LED szalag tetszőlegesen osztható kb. 10 cm-res lépésekben, a szalag hátsó része öntapadó szalaggal...

     
    2 820 Ft
    68 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Nehezen kel fel az iskolába a gyermeke? Tegye kellemesebbé ezzel az ébresztőórával, amelybe garantáltan beleszeret. Az ébresztőóra csillagokat tud kivetíteni, így éjjelilámpaként is szolgál azoknak, akik nehezen alszanak el a sötétben. 10 dallamot tud lejátszani, a LED kijelző háttérvilágítással rendelkezik, amelyen többek között naptárt, a benti...

     
    4 150 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    5 méter hosszú LED RGB szalag. Az izzók 16 színben világítanak, 4 villogási mód és világítási intenzitás választható. Bluetooth funkcióval is rendelkezik, így telefonnal lehet csatlakozni hozzá és beállítani a világítást. Jár mellé egy praktikus távirányító is. A szalag ollóval rövidíthető a jelölt vonalak szerint. 230 V-os aljzathoz vagy 12 V-os...

     
    4 990 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 490 Ft Raktáron

    A napelemes LED lámpa nagyszerű módszer, hogy hogyan lehet nulla költséggel megvilágítani bármilyen helyet a kertben, építési vagy villanyszerelési munkálatok nélkül. A beépített napelemnek köszönhetően nagyon ökologikus fényforrás. Ráadásul a nagy fényerejű 90 LED dióda teljesértékűen helyettesíti a klasszikus halogén izzót. Lámpa mérete: 29,5 x 10,5 x...

     
    5 490 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Világítsa meg takarékosan és stílusosan a konyhaszekrényt, a nappalit, a TV mögötti teret, a bárpultot vagy a kirakatot ezzel a LED szalaggal. A telepítése egyszerű - a szalag alsó oldalán minőségi ragasztó réteg található, elég tehát felragasztani a kívánt helyre és bekapcsolni. A csomagban egy hálózati adapter (12 - 24 V) és egy távirányító is található.

     
    4 150 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 990 Ft Raktáron

    Kinti lámpa, amelyhez nem lesz szüksége semmilyen kábelre és az elemeket se kell cserélnie, ugyanis az egész napos napsugárzás több mint 12 óra világításra elég. A beépített szenzor napnyugta után készenléti módba kapcsol és mozgást érzékelve a lámpa automatikusan erős fénnyel világítani kezd. A telepítés csak néhány másodpercig tart - a rögzítéshez...

     
    2 990 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 650 Ft Raktáron

    A 3 m hosszú LED szalag TV és számítógép megvilágítására alkalmas. A TV-vel egy időben kapcsol be és ki, Stand-by módban a LED szalag kialszik, USB csatlakozóval van ellátva 0,4 m hosszú vezetékkel és ideális TV-hez vagy power bankon keresztüli csatlakoztatáshoz . A LED szalag tetszőlegesen osztható kb 10 cm-rel, a szalag hátsó része öntapadó szalaggal...

     
    3 650 Ft
    96 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 320 Ft Raktáron

    Gyors és praktikus megoldás rossz megvilágítás esetén. A hordozható, elemekkel működő LED égő mindent megvilágít, amit csak szükséges, kábelek vagy telepítés szükségessége nélkül. Nagyszerű sátorba, kertbe, tetőtérbe, garázsba, műhelybe, lépcsőházba, teraszra, pincébe vagy szekrénybe. Tartalék fényforrásként is használható áramkimaradás esetére.

     
    2 320 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 650 Ft Raktáron

    Mozgásérzékelő szenzorral ellátott LED lámpa. Pár másodpercen belül bárhová elhelyezhető. Ellenáll az időjárás viszontagságainak, esőben sem fog leesni. Verandára, medencéhez, lépcsőkre vagy a szekrénybe ideális. A szerkezete 360°-ban forgatható, mozgásérzékelő szenzorral ellátott, segítségére lehet a zár kinyitása és a garázsba történő parkolás során, a...

     
    3 650 Ft
    23 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
  • 4 990 Ft Raktáron

    A 6 különböző fényjelenettel rendelkező MagicLamp projektor azonnal varázslatot hoz az otthonába! Változtassa otthonát az űr, a csillagos égbolt, a víz alatti világ obszervatóriumává, vagy hozzon létre tökéletes hangulatot egy ünnepléshez vagy randevúhoz! Éjszakai lámpaként is használható, 3 különböző színű fénnyel!

     
    4 990 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 990 Ft Raktáron

    Kültéri világítás, amely nem igényel kábelt vagy elemcserét! Akár 12 órányi világítást is biztosíthat egész napos napfény után. A beépített fényérzékelő sötétedés után készenléti üzemmódba kapcsol, és ha mozgást észlel, nagy fényerejű módban automatikusan világítani kezd. A telepítés másodpercek alatt kész – a csavar és tipli mellékelve.

     
    2 990 Ft
    32 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 150 Ft Raktáron

    LED lámpa, amely automatikusan bekapcsol, ha mozgást érzékel 4 méteres távolságban. Nem kell aggódnia, hogy a lámpa hamarabb kikapcsolna, minthogy megtalálná, amire szüksége van! A lámpa világítani fog, amíg a környezetében 12-18 másodpercig nem lesz egyáltalán mozgás. 3 AAA elemmel működik, amelyek nem képezik a csomag részét.

     
    3 150 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 820 Ft Raktáron

    Gyönyörű, Hold formájú lámpa, amely remek dekoráció minden hálószobába vagy gyerekszobába! Még az igazi Holdon előforduló különböző krátereket is felfedezheti rajta. Könnyen tölthető az USB kábelen keresztül, és a töltés körülbelül 8-10 órán át tart.

     
    5 820 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Az 5 m hosszú LED szalag TV és PC megvilágítására alkalmas. A TV-vel egy időben kapcsol be és ki, Stand-by módban a LED szalag kialszik, USB csatlakozóval van ellátva 0,4 m hosszú vezetékkel és ideális TV-hez vagy power bankon keresztüli csatlakoztatáshoz. A LED szalag tetszőlegesen osztható kb. 10 cm-res lépésekben, a szalag hátsó része öntapadó...

     
    4 150 Ft
    33 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 8 320 Ft Raktáron

    Eredeti lámpa, 3D hold alakban, amelybe beleszeret! Varázslatos légkört teremthet, és minden este megvilágíthatja az örök álmodozók otthonát.

     
    8 320 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 6 150 Ft Raktáron

    Újratölthető és hordozható LED lámpa érintőkapcsolóval. Praktikus és kedvelt készülék lesz az otthonában. Bárhová magával viheti, nem kell hozzá konnektor. 3 fokos megvilágítási intenzitással, csúszásmentes alappal és adaptív karral rendelkezik, melynek köszönhetően úgy döntheti meg, ahogy szüksége van rá. Ha nem világít, akkor kis eszközökre (pl....

     
    6 150 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 990 Ft Raktáron

    Lámpás alakú szolár lámpa, amely hűen utánozza a lángoló tűzt. A tűz valósághű megjelenését a villogó sárga LED-diódák biztosítják, amelyeknek köszönhetően a termék biztonságos gyermekekre és háziállatokra nézve is.

     
    4 990 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 820 Ft Raktáron

    Világítsa meg takarékosan a konyhaszekrényt, a TV mögötti teret, a nappalit, a bárpultot vagy a kirakatot ezzel a színes LED szalaggal. A szalag alsó oldalán minőségi ragasztó réteg található, elég tehát felragasztani a kívánt helyre. A távirányító segítségével bekapcsolhatja, kikapcsolhatja, szabályozhatja az intenzitását, illetve színmódokat is beállíthat.

     
    3 820 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    Varázslatos szivárvány projektor, amely mellett jobban alszanak majd a kisebbek és a nagyobbak! Nagyszerű a design-ja és főleg éjjelilámpaként használható. 

     
    6 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 2 490 Ft Raktáron

    Elektromos izzó rovarcsapdával, amely kellemesebbé teszi az estét a kertben, a teraszon vagy az erkélyen. A fény vonzza a rovarokat, amelyeket az elektromos rács pusztít el.

     
    2 490 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 990 Ft Raktáron

    Praktikus lámpa, amelye utazásokon is használhat! Ragassza fel például a szekrénybe vagy a folyosóra. Használhatja utazásokon vagy kis éjszakai fényként is. Használata teljesen egyszerű - leveszi a védő hátlapot, majd bárhová felragaszthatja. A lámpa kényelmesen bekapcsolható a LED panel megnyomásával, lásd a képen.

     
    990 Ft
    32 darab raktáron (azonnal postázzuk) 80 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 3 320 Ft Raktáron

    Színes izzó beépített Bluetooth hangszóróval, amely egyszerűen csatlakoztatható okostelefonjához vagy laptopjához! A távirányítóval kényelmesen beállíthatja az izzó összes funkcióját és színét. Az izzó alacsony energiafogyasztású energiatakarékos LED-ekkel van felszerelve, és szabványos E27-es menetű. Nagyszerű eszköz, amely minden bulin remekelni fog!

     
    3 320 Ft
    39 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    Többfunkciós és többpozíciós LED lámpa nagy fókuszpontossággal, opcionális mozgásérzékelővel és 360°-ig állítható dőlésszöggel. Ez egy teljesen kényelmes és sokoldalú lámpa, amelyet igazán bárhol elhelyezhet. A lámpa újratölthető, hordozható és mágneses talppal rendelkezik és könnyen felragasztható a felületre, összeszerelés vagy szerszám nélkül. 3 db AAA...

     
    6 650 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 150 Ft Raktáron

    Kellemes és eredeti világítás, amit nemcsak karácsonykor használhat! A LED háló szépíti a teraszt, erkélyt, kertet, nappalit és hálószobát is. Az 1,5 x 1,5 m-es könnyű hálókat összekapcsolhatja, hogy "nagyobb hálót" érjen el. A meleg sárga fény romantikus hangulatot idéz. A kellemes világítással kényelmesen és otthonosan fogja érezni magát. A háló 8...

     
    4 150 Ft
    17 darab raktáron (azonnal postázzuk) 79 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    A sötétben sok mindent nehéz megtalálni. Ezért nem rossz ötlet a legtöbbet látogatott helyekre érintős LED lámpát felszerelni. Jól fog jönni a lépcsőn, hogy ne botladozzon, a konyhaszekrény alatt, ha este valami finomra fáj a foga, de a fiókban is, ha töltőt kell keresnie, vagy a szekrényben, amikor hálóinget keres.

     
    1 650 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    Eredeti vinil lámpa dinoszaurusz motívummal az InnovaGoods márkától. Aranyos kialakításának köszönhetően gyerekszobában is használható lámpaként, éjszakai lámpaként vagy játékként. Kikapcsoló gombbal rendelkezik, több színben tündököl, és nem melegszik fel, így gyermekei nem égetik meg magukat.

     
    2 490 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 9 150 Ft Raktáron

    LED lámpa, amely elbűvöli a gyerekeket és a felnőtteket a galaxis eredeti 3D-s kialakításával. Tökéletes különleges atmoszféra megteremtésére, amely arra emlékeztet bennünket, hogy az univerzum nagyobb nálunk. Tölthető, hordozható, érintéses vezérléssel is rendelkezik. 16 háttérvilágítási színt kínál, választható fényerősséggel. A lámpa nem melegszik fel,...

     
    9 150 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 7 490 Ft Raktáron

    Újratölthető mágneses LED lámpa, mely nagyszerű kialakításának hála végtelen felhasználási lehetőségeket kínál! Vezeték nélküli és mágneses, így könnyen hordozható és használható, ahol csak szükséges. A mágneseknek köszönhetően például polcra vagy bármilyen más fémfelületre rögzítheti. A csomag tartalmaz egy öntapadós pozícionáló tartót (3M), amelyet...

     
    7 490 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 650 Ft Raktáron

    A varázslatos éjszakai égboltot kialakító nagyszerű InnovaGoods Galaxy LED projektor ideális világítás vagy dekoráció kicsik és nagyok ágya mellé. Ön vagy gyermekei minden este közvetlenül a szobájukban élvezhetik a csillagos eget! Nagyszerű és pihentető légkört teremt, amely ideális az elalváshoz.

     
    3 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 2 490 Ft Raktáron

    Bele fog szeretni ebbe a nem szokványos szálas lámpába és soha nem akar majd mást. A lámpa egy eredeti kiegészítő, amely több kellemesen változó színekben bocsát ki fényt. Nem csak a hálószobában, gyerekszobában, hanem a nappaliban is használható.

     
    2 490 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 45 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 3 320 Ft Raktáron

    Praktikus kültéri lámpa napelemes töltéssel. Infravörös mozgásérzékelővel kapcsol be, vízálló, hőálló és strapabíró. Hasznos lesz a hátsó udvarban, kertben, ajtó mellé stb. 3 világítási mód közül választhat, mégpedig állandó erős világítás, állandó gyengébb világítás vagy szenzor szerinti világítás.

     
    3 320 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 320 Ft Raktáron

    Nagyszerű és könnyen használható LED lámpa felhő dizájnnal. Újratölthető, így nem kell hozzá sem kábel, sem aljzat, oda teheti, ahol jólesik. Alkalmas asztalokra, polcokra, fémfelületekre, ahol a beépített mágnesnek köszönhetően stabilan fog tartani, de falakra, gardróbba is, ahol csak egy mágneses matricát kell ragasztunk (a csomag tartalmazza), amire a...

     
    6 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 11 650 Ft Raktáron

    Nagyszerű design lámpa, amellyel minden vendéget elkápráztat! A LED lámpa kellemes meleg fénnyel világít, és minden stílusos otthonba illeszkedik. Használata meglehetősen egyszerű - 2 mágneses golyóval rendelkezik, amelyek kapcsolóként működnek. Ha be akarja kapcsolni, csak vigye közelebb az alsó golyót a tetejéhez! Ha ki szeretné kapcsolni, csúsztassa...

     
    11 650 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 9 990 Ft Raktáron

    Csodálatos és eredeti lámpa, amely minden naplemente imádót lenyűgöz! A domború üveggel ellátott egyedi kialakításnak köszönhetően minden évszakban minden este gyönyörű naplementét készíthet. Gyönyörű romantikus hangulatot varázsol vele otthon, mindig remek "golden hour" várja az otthoni fotózáshoz vagy éjszakai világításként szolgál a gyerekszobában.

     
    9 990 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 150 Ft Raktáron

    Gyönyörű éjjeli lámpa szivárványprojektorral és matricákkal. Tökéletes világítás és dekoráció jelent a gyerekszobába. Segít a gyerekeknek leküzdeni a sötéttől való félelmet, kellemes dizájnnal. A csomagban 8 db újrafelhasználható matricát talál, amivel a gyerekek hangulatuk szerint díszíthetik. A lámpa nem melegszik fel és nem égeti meg, felhő alakú, és...

     
    4 150 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 9 650 Ft Raktáron

    Gyönyörű elektromos hordozható kandalló hű LED lángutánzattal. Az égő kandalló utánzata kellemes és hangulatos légkört teremt otthonában vagy nyaralójában. A lángutánzatú kandalló valójában nem fűt, csak lobogó tűz hatását kelti LED technológiával. A kandallót nem kell bonyolult módon beszerelni vagy csatlakoztatni, és könnyen elhelyezheti a belső térben.

     
    9 650 Ft
    Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 45 a 45 tételből