Világítás

Világítás

Lámpából sosem lehet elég és a LED-es világítás egyben praktikus és olcsó is! Akár klasszikus fehér, akár különböző színekben pompázó világításra gondol, a minőségi ragasztóréteggel ellátott LED világítások megkönnyítik a dolgát.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 61 a 61 tételből
 • 2 380 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  A valódi lángot imitáló LED izzóval beltéren és fedett kültéren egyaránt meghitt, romantikus hangulatot teremthet. Egyszerű, stílusos megjelenésének köszönhetően csodás dísze lehet szobájának.

   
  2 380 Ft
  19 darab raktáron (azonnal postázzuk) 70 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 220 Ft Raktáron

  7 Review(s)

  Nem kell többé küzdenie a sötéttel és a vakító fényekkel,  amikor éjszaka kimegy a mosdóba. Amint mozgást érzékel felkapcsol a fény és pár másodperc tétlenség után lekapcsol.

   
  2 220 Ft
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 500 Ft-tól Raktáron

  Gyönyörű kivetítő az éjszakai égbolt minden kedvelőjének! 360°-ban forog és nagyszerű fény show-t kínál közvetlenül otthonában. Ha azonban nem akarja, csak nyomja meg a gombot, és a kivetítő lámpaként világít.

  Választható 3x Szín
  3 500 Ft-tól
  Választható 3x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  48 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 780 Ft Raktáron

  Világítsa meg takarékosan a konyhaszekrényt, a TV mögötti teret, a nappalit, a bárpultot vagy a kirakatot ezzel a színes LED szalaggal. A szalag alsó oldalán minőségi ragasztó réteg található, elég tehát felragasztani a kívánt helyre. A távirányító segítségével bekapcsolhatja, kikapcsolhatja, szabályozhatja az intenzitását, illetve színmódokat is beállíthat.

   
  4 780 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 660 Ft Raktáron

  Hozzon létre otthon egyedi lélekmelegítő és intim hangulatot az eredeti InnovaGoods Magma dísz lávalámpával. Ez az asztali lámpa képes speciális hangulatot teremteni. Belsejében láva bugyog. Nagyszerű éjjeliszekrényre vagy más helyre is.

  Választható 2x Szín
  7 660 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 700 Ft Raktáron

  Ezzel a nem hétköznapi lámpával minden éjjel a csillagos ég alatt aludhat, otthona kényelmében! Ez az egyedi éjjeli lámpa bekapcsolás után égbeli hangulatot teremt a falon és a mennyezeten, planetáriummá varázsolva a gyerek- vagy hálószobát. Statikus csillagok vagy csillogó világegyetem - egyszerűen STAR MASTER.

   
  2 700 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 6 380 Ft Raktáron

  Tökéletes kerti lámpák, amelyek segítenek a sötétben megtalálni az utat az ajtóhoz, grillhez vagy bárhova. A lámpákat napfény táplálja, így napközben töltődnek, éjjel pedig világítanak. Automatikusan kigyulladnak az érzékelőnek köszönhetően, amely alkonyatkor maga kapcsol be. Nincs szükségük kábelekre, ami alkalmassá teszi őket még olyan helyeken is, ahol...

   
  6 380 Ft
  72 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  Szerete otthon megvilágítani néhány helyet, de nincsenek hozzá megfelelő feltételek, mert nincs hobá bekötni a lámpát és hasonlók? Ezt a vezeték nélküli lámpát néhány másodperc alatt bárhol elhelyezheti, ahol csak akarja. Ellenáll a zord időnek is és esőben is tart!

   
  3 500 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 820 Ft Raktáron

  A napelemes LED lámpa nagyszerű módszer, hogy hogyan lehet nulla költséggel megvilágítani bármilyen helyet a kertben, építési vagy villanyszerelési munkálatok nélkül. A beépített napelemnek köszönhetően nagyon ökologikus fényforrás. Ráadásul a nagy fényerejű 100 LED dióda teljesértékűen helyettesíti a klasszikus halogén izzót.

   
  3 820 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 180 Ft Raktáron

  A 2 m hosszú LED szalag TV és PC megvilágítására alkalmas. A TV-vel egy időben kapcsol be és ki, Stand-by módban a LED szalag kialszik, USB csatlakozóval van ellátva 0,4 m hosszú vezetékkel és ideális TV-hez vagy power bankon keresztüli csatlakoztatáshoz. A LED szalag tetszőlegesen osztható kb. 10 cm-res (1 dióda) lépésekben, a szalag hátsó része öntapadó...

   
  3 180 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 460 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Nehezen kel fel az iskolába a gyermeke? Tegye kellemesebbé ezzel az ébresztőórával, amelybe garantáltan beleszeret. Az ébresztőóra csillagokat tud kivetíteni, így éjjelilámpaként is szolgál azoknak, akik nehezen alszanak el a sötétben. 10 dallamot tud lejátszani, a LED kijelző háttérvilágítással rendelkezik, amelyen többek között naptárt, a benti...

   
  4 460 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 780 Ft Raktáron

  Világítsa meg takarékosan és stílusosan a konyhaszekrényt, a nappalit, a TV mögötti teret, a bárpultot vagy a kirakatot ezzel a LED szalaggal. A telepítése egyszerű - a szalag alsó oldalán minőségi ragasztó réteg található, elég tehát felragasztani a kívánt helyre és bekapcsolni. A csomagban egy hálózati adapter (12 - 24 V) és egy távirányító is található.

   
  4 780 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 580 Ft Raktáron

  A napelemes LED lámpa nagyszerű módszer, hogy hogyan lehet nulla költséggel megvilágítani bármilyen helyet a kertben, építési vagy villanyszerelési munkálatok nélkül. A beépített napelemnek köszönhetően nagyon ökologikus fényforrás. Ráadásul a nagy fényerejű 90 LED dióda teljesértékűen helyettesíti a klasszikus halogén izzót. Lámpa mérete: 29,5 x 10,5 x...

   
  5 580 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 180 Ft Raktáron

  Kinti lámpa, amelyhez nem lesz szüksége semmilyen kábelre és az elemeket se kell cserélnie, ugyanis az egész napos napsugárzás több mint 12 óra világításra elég. A beépített szenzor napnyugta után készenléti módba kapcsol és mozgást érzékelve a lámpa automatikusan erős fénnyel világítani kezd. A telepítés csak néhány másodpercig tart - a rögzítéshez...

   
  3 180 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 980 Ft Raktáron

  A 3 m hosszú LED szalag TV és számítógép megvilágítására alkalmas. A TV-vel egy időben kapcsol be és ki, Stand-by módban a LED szalag kialszik, USB csatlakozóval van ellátva 0,4 m hosszú vezetékkel és ideális TV-hez vagy power bankon keresztüli csatlakoztatáshoz . A LED szalag tetszőlegesen osztható kb 10 cm-rel (1 dióda), a szalag hátsó része öntapadó...

   
  3 980 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 780 Ft Raktáron

  A teljesen állítható lámpa a legsötétebb sarkot is megbízhatóan megvilágítja. Lépcsőre, teraszra vagy kerti lugashoz alkalmas. A mozgásérzékelő automatikusan bekapcsolja a lámpát, ha mozgást érzékel a látóterében. A mozgást követően körülbelül 7 másodpercen át világítanak. A kikapcsolóval teljesen kikapcsolhatók, így nem fognak bekapcsolni. A lámpák...

   
  4 780 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 380 Ft Raktáron

  Gyors és praktikus megoldás rossz megvilágítás esetén. A hordozható, elemekkel működő LED égő mindent megvilágít, amit csak szükséges, kábelek vagy telepítés szükségessége nélkül. Nagyszerű sátorba, kertbe, tetőtérbe, garázsba, műhelybe, lépcsőházba, teraszra, pincébe vagy szekrénybe. Tartalék fényforrásként is használható áramkimaradás esetére.

   
  2 380 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 820 Ft Raktáron

  LED lámpa, amely automatikusan bekapcsol, ha mozgást érzékel 4 méteres távolságban. Nem kell aggódnia, hogy a lámpa hamarabb kikapcsolna, minthogy megtalálná, amire szüksége van! A lámpa világítani fog, amíg a környezetében 12-18 másodpercig nem lesz egyáltalán mozgás. 3 AAA elemmel működik, amelyek nem képezik a csomag részét.

   
  3 820 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 500 Ft Raktáron

  Kültéri világítás, amely nem igényel kábelt vagy elemcserét! Akár 12 órányi világítást is biztosíthat egész napos napfény után. A beépített fényérzékelő sötétedés után készenléti üzemmódba kapcsol, és ha mozgást észlel, nagy fényerejű módban automatikusan világítani kezd. A telepítés másodpercek alatt kész – a csavar és tipli mellékelve.

   
  3 500 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 7 980 Ft Raktáron

  Eredeti lámpa, 3D hold alakban, amelybe beleszeret! Varázslatos légkört teremthet, és minden este megvilágíthatja az örök álmodozók otthonát.

   
  7 980 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 980 Ft Raktáron

  Mozgásérzékelő szenzorral ellátott LED lámpa. Pár másodpercen belül bárhová elhelyezhető. Ellenáll az időjárás viszontagságainak, esőben sem fog leesni. Verandára, medencéhez, lépcsőkre vagy a szekrénybe ideális. A szerkezete 360°-ban forgatható, mozgásérzékelő szenzorral ellátott, segítségére lehet a zár kinyitása és a garázsba történő parkolás során, a...

   
  3 980 Ft
  26 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 6 380 Ft Raktáron

  Gyönyörű, Hold formájú lámpa, amely remek dekoráció minden hálószobába vagy gyerekszobába! Még az igazi Holdon előforduló különböző krátereket is felfedezheti rajta. Könnyen tölthető az USB kábelen keresztül, és a töltés körülbelül 8-10 órán át tart.

   
  6 380 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 260 Ft Raktáron

  Két praktikus LED lámpa, amely a mozgás észlelésekor világít. Ideális megoldás szekrényekbe, folyosókra, lépcsőkre stb.

   
  5 260 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 15 980 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods Bluetooth hangszóróval ellátott LED fáklyát széles körben használhatja beltéri és kültéri célokra. Gyenge, meleg, láng hatású fénye kellemes és pihentető légkört idéz elő, amelyet a választott zene egészít ki.

   
  15 980 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  Az érintésmentes lámpa praktikus szekrényekbe vagy a konyhapult alá. Előnye, hogy mozgásérzékelővel rendelkezik, így a kezét az érzékelő előtt mozgatva aktiválja vagy deaktiválja a LED-világítást. Ezenkívül szabályozhatja a színváltást hideg fehérről melegre vagy semleges fehérre.

   
  3 500 Ft
  64 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 780 Ft Raktáron

  Az 5 m hosszú LED szalag TV és PC megvilágítására alkalmas. A TV-vel egy időben kapcsol be és ki, Stand-by módban a LED szalag kialszik, USB csatlakozóval van ellátva 0,4 m hosszú vezetékkel és ideális TV-hez vagy power bankon keresztüli csatlakoztatáshoz. A LED szalag tetszőlegesen osztható kb. 10 cm-res (1 dióda) lépésekben, a szalag hátsó része...

   
  4 780 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 6 860 Ft Raktáron

  Lámpás alakú szolár lámpa, amely hűen utánozza a lángoló tűzt. A tűz valósághű megjelenését a villogó sárga LED-diódák biztosítják, amelyeknek köszönhetően a termék biztonságos gyermekekre és háziállatokra nézve is.

   
  6 860 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 380 Ft Raktáron

  Varázslatos szivárvány projektor, amely mellett jobban alszanak majd a kisebbek és a nagyobbak! Nagyszerű a design-ja és főleg éjjelilámpaként használható. 

   
  6 380 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 6 060 Ft Raktáron

  A 6 különböző fényjelenettel rendelkező MagicLamp projektor azonnal varázslatot hoz az otthonába! Változtassa otthonát az űr, a csillagos égbolt, a víz alatti világ obszervatóriumává, vagy hozzon létre tökéletes hangulatot egy ünnepléshez vagy randevúhoz! Éjszakai lámpaként is használható, 3 különböző színű fénnyel!

   
  6 060 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 900 Ft Raktáron

  Világítsa meg takarékosan a konyhaszekrényt, a TV mögötti teret, a nappalit, a bárpultot vagy a kirakatot ezzel a színes LED szalaggal. A szalag alsó oldalán minőségi ragasztó réteg található, elég tehát felragasztani a kívánt helyre. A távirányító segítségével bekapcsolhatja, kikapcsolhatja, szabályozhatja az intenzitását, illetve színmódokat is beállíthat.

   
  5 900 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 15 980 Ft Raktáron

  InnovaGoods láva lámpa Bluetooth hangszóróval, amely minden szobában egyedi légkört teremt. A beépített hangszóró lehetővé teszi bármilyen zene lejátszását és hívások fogadását az okostelefonról.

   
  15 980 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 100 Ft Raktáron

  Praktikus lámpa, amelye utazásokon is használhat! Ragassza fel például a szekrénybe vagy a folyosóra. Használhatja utazásokon vagy kis éjszakai fényként is. Használata teljesen egyszerű - leveszi a védő hátlapot, majd bárhová felragaszthatja. A lámpa kényelmesen bekapcsolható a LED panel megnyomásával, lásd a képen.

   
  1 100 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 380 Ft Raktáron

  Eredeti vinil lámpa szellemmotívummal az InnovaGoods márkától. Aranyos kialakításának köszönhetően gyerekszobában is használható lámpaként, éjszakai lámpaként vagy játékként. Kikapcsoló gombbal rendelkezik, több színben tündököl, és nem melegszik fel, így gyermekei nem égetik meg magukat.

   
  2 380 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 6 380 Ft Raktáron

  Eredeti érintésvezérelt szilikon lámpa panda motívumával. A szimpatikus formatervezésnek hála gyerekszobába alkalmas éjjeli lámpaként. Egyszerűen használható - ahhoz, hogy lekapcsoljon vagy megváltoztassa a színét, elegendő megérinteni.

   
  6 380 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 060 Ft Raktáron

  Elemekkel működő mikro LED szalag benti használatra. A tápkábel hosszúsága 30 cm, a diódákat tartalmazó kábel hosszúsága 53 cm. Összesen 6 világító rúd. 2x AA elemekkel működik, amelyek nem képezik a küldemény részét.

   
  2 060 Ft
  95 csomag 2 napon belüli postázással
 • 5 580 Ft Raktáron

  Újratölthető és hordozható LED lámpa érintőkapcsolóval. Praktikus és kedvelt készülék lesz az otthonában. Bárhová magával viheti, nem kell hozzá konnektor. 3 fokos megvilágítási intenzitással, csúszásmentes alappal és adaptív karral rendelkezik, melynek köszönhetően úgy döntheti meg, ahogy szüksége van rá. Ha nem világít, akkor kis eszközökre (pl....

   
  5 580 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 6 860 Ft Raktáron

  Többfunkciós és többpozíciós LED lámpa nagy fókuszpontossággal, opcionális mozgásérzékelővel és 360°-ig állítható dőlésszöggel. Ez egy teljesen kényelmes és sokoldalú lámpa, amelyet igazán bárhol elhelyezhet. A lámpa újratölthető, hordozható és mágneses talppal rendelkezik és könnyen felragasztható a felületre, összeszerelés vagy szerszám nélkül. 3 db AAA...

   
  6 860 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 8 460 Ft Raktáron

  Eredeti lámpa, amelynek a Föld 3D-s dizájnját imádni fogja! Varázslatos atmoszférát tud teremteni, éjjel bevilágítja az örök álmodozók otthonát.Tölthető és hordozható, érintésre és távirányítóval működik a kényelmes és egyszerű használathoz. Ráadásul akár 16 színben is tud tündökölni, és olyan anyagokból készült, amelyek nem melegszenek fel és nem törnek...

   
  8 460 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 580 Ft Raktáron

  Modern InnovaGoods LED lámpa mozgásérzékelővel. Automatikusan világítani kezd, ha az infravörös érzékelő mozgást érzékel. Nagyszerű lámpa a lépcsőkhöz, udvarra, előszobába vagy szekrénybe!

   
  5 580 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 820 Ft Raktáron

  Színes izzó beépített Bluetooth hangszóróval, amely egyszerűen csatlakoztatható okostelefonjához vagy laptopjához! A távirányítóval kényelmesen beállíthatja az izzó összes funkcióját és színét. Az izzó alacsony energiafogyasztású energiatakarékos LED-ekkel van felszerelve, és szabványos E27-es menetű. Nagyszerű eszköz, amely minden bulin remekelni fog!

   
  3 820 Ft
  100+ darab raktáron 50 darab raktáron
 • 2 860 Ft Raktáron

  Bele fog szeretni ebbe a nem szokványos szálas lámpába és soha nem akar majd mást. A lámpa egy eredeti kiegészítő, amely több kellemesen változó színekben bocsát ki fényt. Nem csak a hálószobában, gyerekszobában, hanem a nappaliban is használható.

   
  2 860 Ft
  100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 5 260 Ft Raktáron

  Teremtsen lélegzetelállító hangulatot otthonában és ne hagyja ki a naplementét, bármilyenek is az időjárási körülmények! Ezt a lámpát kifejezetten úgy tervezték, hogy utánozza a naplementét. Esténként kellemes környezetben, romantikus légkörben vagy remek megvilágításban lesz része a fotózáshoz. A lámpa könnyen állítható és 180 fokban elforgatható fejjel...

  Választható 1x Szín
  5 260 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 860 Ft Raktáron

  Eredeti vinil lámpa dinoszaurusz motívummal az InnovaGoods márkától. Aranyos kialakításának köszönhetően gyerekszobában is használható lámpaként, éjszakai lámpaként vagy játékként. Kikapcsoló gombbal rendelkezik, több színben tündököl, és nem melegszik fel, így gyermekei nem égetik meg magukat.

   
  2 860 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 14 060 Ft Raktáron

  Stresszes a munkája, szorong, rémálmok gyötrik, vagy egyszerűen nem bír elaludni akkor sem, ha becsületesen számolja a birkákat? Akkor a Calmid relaxációs eszközre van szüksége! Segít gyorsabban elaludni, javítja az alvás minőségét - természetesen, gyógyszerek nélkül. 2 hangmód (óceán és tűz), egy villogó fényvetítő a légzés ritmusának szabályozására, ami...

   
  14 060 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 980 Ft Raktáron

  A varázslatos éjszakai égboltot kialakító nagyszerű InnovaGoods Galaxy LED projektor ideális világítás vagy dekoráció kicsik és nagyok ágya mellé. Ön vagy gyermekei minden este közvetlenül a szobájukban élvezhetik a csillagos eget! Nagyszerű és pihentető légkört teremt, amely ideális az elalváshoz.

   
  3 980 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 220 Ft Raktáron

  Két LED lámpa készlet távirányítóval. Ha a lámpák közel vannak egymáshoz, egyszerre be- és kikapcsolhatja őket. Ha azonban egyszerre csak egyet szeretne használni, csak helyezze őket megfelelő távolságra egymástól, és külön-külön vezérelje őket. Mindegyik lámpa 1 db CR2025 elemmel működik, a távirányító pedig 3 db AAA elemmel. Méretek: 23,5 x 17,5 x 4 cm.

   
  2 220 Ft
  28 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 11 180 Ft Raktáron

  45 méteres LED fényfüzér, amely 500 izzóval rendelkezik, színes fénnyel. Akár a belső teret szeretné díszíteni kis lámpákkal, akár karácsonykor szeretné megfelelően feldíszíteni a fát, ezek a lámpák pontosan azok, amit keres! A lámpák beltéri használatra szolgálnak.

   
  11 180 Ft
  Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 780 Ft Raktáron

  Nemcsak a kislányok vágynak varázslatos egyszarvúkra, amelyek bevilágítják a szobát. A rózsaszín unikornisokat nem szabad kihagyni egyetlen lánypartiról vagy gyerekszobából sem. A fénylánc dekorációként szolgál az ágy felett és az ablakok körül. A lámpák kellemes fénnyel világítanak, és minden belső teret különlegessé varázsolnak.

   
  4 780 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 060 Ft Raktáron

  A sötétben sok mindent nehéz megtalálni. Ezért nem rossz ötlet a legtöbbet látogatott helyekre érintős LED lámpát felszerelni. Jól fog jönni a lépcsőn, hogy ne botladozzon, a konyhaszekrény alatt, ha este valami finomra fáj a foga, de a fiókban is, ha töltőt kell keresnie, vagy a szekrényben, amikor hálóinget keres.

   
  2 060 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 780 Ft Raktáron

  Kellemes és eredeti világítás, amit nemcsak karácsonykor használhat! A LED háló szépíti a teraszt, erkélyt, kertet, nappalit és hálószobát is. Az 1,5 x 1,5 m-es könnyű hálókat összekapcsolhatja, hogy "nagyobb hálót" érjen el. A meleg sárga fény romantikus hangulatot idéz. A kellemes világítással kényelmesen és otthonosan fogja érezni magát. A háló 8...

   
  4 780 Ft
  100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 8 780 Ft Raktáron

  5 méter hosszú LED RGB szalag. Az izzók 16 színben világítanak, 4 villogási mód és világítási intenzitás választható. Bluetooth funkcióval is rendelkezik, így telefonnal lehet csatlakozni hozzá és beállítani a világítást. Jár mellé egy praktikus távirányító is. A szalag ollóval rövidíthető a jelölt vonalak szerint. 230 V-os aljzathoz vagy 12 V-os...

   
  8 780 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 180 Ft Raktáron

  Egy gyönyörű hold formájú dizájnlámpa, mely remek dekorációja lesz bármely hálószobának vagy gyerekszobának! Különféle krátereket is felfedezhet rajta, amelyek a valódi Holdon is előfordulnak. Könnyen tölthető USB-kábellel, és körülbelül 3-8 órát bír.

   
  3 180 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 14 380 Ft Raktáron

  3 moduláris független, hatszögletű LED panel, amelyeket ötletei szerint csatlakoztathat és választhat szét egymástól. Érintésvezérlővel működnek, mindegyik külön vagy egyidejűleg be- és kikapcsolható. Ha nem akar falat fúrni, egyszerűen a falhoz rögzítheti a csomagban található matricákkal. Javasoljuk, hogy több panelt vásároljon nagyobb, kreatív és...

   
  14 380 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 8 620 Ft Raktáron

  Kerti partit rendez szeretteinek vagy csak a kertben maradna a családjával este, de nem tud megszabadulni a bosszantó rovaroktól? Ez a mennyezeti lámpa ideális és egyben stílusos megoldás! Mondjon búcsút a mennyezeten lógó légyfogóknak és élvezze a kellemes otthoni világítást, amely megszabadít a bosszantó rovaroktól szagok vagy környezetkárosító...

   
  8 620 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 7 980 Ft Raktáron

  Nagyszerű és könnyen használható LED lámpa felhő dizájnnal. Újratölthető, így nem kell hozzá sem kábel, sem aljzat, oda teheti, ahol jólesik. Alkalmas asztalokra, polcokra, fémfelületekre, ahol a beépített mágnesnek köszönhetően stabilan fog tartani, de falakra, gardróbba is, ahol csak egy mágneses matricát kell ragasztunk (a csomag tartalmazza), amire a...

   
  7 980 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 12 780 Ft Raktáron

  Nagyszerű design lámpa, amellyel minden vendéget elkápráztat! A LED lámpa kellemes meleg fénnyel világít, és minden stílusos otthonba illeszkedik. Használata meglehetősen egyszerű - 2 mágneses golyóval rendelkezik, amelyek kapcsolóként működnek. Ha be akarja kapcsolni, csak vigye közelebb az alsó golyót a tetejéhez! Ha ki szeretné kapcsolni, csúsztassa...

   
  12 780 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 9 580 Ft Raktáron

  Csodálatos és eredeti lámpa, amely minden naplemente imádót lenyűgöz! A domború üveggel ellátott egyedi kialakításnak köszönhetően minden évszakban minden este gyönyörű naplementét készíthet. Gyönyörű romantikus hangulatot varázsol vele otthon, mindig remek "golden hour" várja az otthoni fotózáshoz vagy éjszakai világításként szolgál a gyerekszobában.

   
  9 580 Ft
  94 darab 9-12 napon belüli postázással
 • 7 980 Ft Raktáron

  LED lámpa, amely elbűvöli a gyerekeket és a felnőtteket a galaxis eredeti 3D-s kialakításával. Tökéletes különleges atmoszféra megteremtésére, amely arra emlékeztet bennünket, hogy az univerzum nagyobb nálunk. Tölthető, hordozható, érintéses vezérléssel is rendelkezik. 16 háttérvilágítási színt kínál, választható fényerősséggel. A lámpa nem melegszik fel,...

   
  7 980 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 860 Ft Raktáron

  Felejtse el a mindennapi kulcslyuk körül való körözést, miután későn tér haza! Ezzel a praktikus kütyüvel egyetlen mozdulattal világít, és az egész folyamat gyerekjáték lesz. A kulcslyuk világítás minden alkalommal bekapcsol, amikor közelebb viszi a kezét, és öt perc múlva kialszik. A lámpa a kulcslyukhoz öntapadós matricával rögzítheti, amely közvetlenül...

   
  2 860 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 900 Ft Raktáron

  Modern lámpa, amelyet használhat például gyerektáborokban, sátorban, garázsban vagy pincében. Univerzális kialakításának köszönhetően tényleg bárhol elfér! A lámpa a zsinór meghúzásával aktiválódik és kapcsol ki. Elemekkel működik, amelyek nem képezik a csomag részét.

   
  1 900 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  Praktikus kültéri lámpa napelemes töltéssel. Infravörös mozgásérzékelővel kapcsol be, vízálló, hőálló és strapabíró. Hasznos lesz a hátsó udvarban, kertben, ajtó mellé stb. 3 világítási mód közül választhat, mégpedig állandó erős világítás, állandó gyengébb világítás vagy szenzor szerinti világítás.

   
  3 500 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 61 a 61 tételből