Világítás

Leértékelések

Világítás

Lámpából sosem lehet elég és a LED-es világítás egyben praktikus és olcsó is! Akár klasszikus fehér, akár különböző színekben pompázó világításra gondol, a minőségi ragasztóréteggel ellátott LED világítások megkönnyítik a dolgát.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 21 a 21 tételből
 • 3 180 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  A valódi lángot imitáló LED izzóval beltéren és fedett kültéren egyaránt meghitt, romantikus hangulatot teremthet. Egyszerű, stílusos megjelenésének köszönhetően csodás dísze lehet szobájának.

   
  3 180 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 70 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 380 Ft Raktáron

  7 Review(s)

  Nem kell többé küzdenie a sötéttel és a vakító fényekkel,  amikor éjszaka kimegy a mosdóba. Amint mozgást érzékel felkapcsol a fény és pár másodperc tétlenség után lekapcsol.

   
  2 380 Ft
  100+ darab 7-9 napon belüli postázással
 • 2 860 Ft Raktáron

  Ezzel a nem hétköznapi lámpával minden éjjel a csillagos ég alatt aludhat, otthona kényelmében! Ez az egyedi éjjeli lámpa bekapcsolás után égbeli hangulatot teremt a falon és a mennyezeten, planetáriummá varázsolva a gyerek- vagy hálószobát. Statikus csillagok vagy csillogó világegyetem - egyszerűen STAR MASTER.

   
  2 860 Ft
  9 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  Szerete otthon megvilágítani néhány helyet, de nincsenek hozzá megfelelő feltételek, mert nincs hobá bekötni a lámpát és hasonlók? Ezt a vezeték nélküli lámpát néhány másodperc alatt bárhol elhelyezheti, ahol csak akarja. Ellenáll a zord időnek is és esőben is tart!

   
  3 500 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 060 Ft Raktáron

  Tökéletes kerti lámpák, amelyek segítenek a sötétben megtalálni az utat az ajtóhoz, grillhez vagy bárhova. A lámpákat napfény táplálja, így napközben töltődnek, éjjel pedig világítanak. Automatikusan kigyulladnak az érzékelőnek köszönhetően, amely alkonyatkor maga kapcsol be. Nincs szükségük kábelekre, ami alkalmassá teszi őket még olyan helyeken is, ahol...

   
  6 060 Ft
  19 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 980 Ft Raktáron

  A napelemes LED lámpa nagyszerű módszer, hogy hogyan lehet nulla költséggel megvilágítani bármilyen helyet a kertben, építési vagy villanyszerelési munkálatok nélkül. A beépített napelemnek köszönhetően nagyon ökologikus fényforrás. Ráadásul a nagy fényerejű 100 LED dióda teljesértékűen helyettesíti a klasszikus halogén izzót.

   
  3 980 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 780 Ft Raktáron

  Világítsa meg takarékosan és stílusosan a konyhaszekrényt, a nappalit, a TV mögötti teret, a bárpultot vagy a kirakatot ezzel a LED szalaggal. A telepítése egyszerű - a szalag alsó oldalán minőségi ragasztó réteg található, elég tehát felragasztani a kívánt helyre és bekapcsolni. A csomagban egy hálózati adapter (12 - 24 V) és egy távirányító is található.

   
  4 780 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 180 Ft Raktáron

  A 2 m hosszú LED szalag TV és PC megvilágítására alkalmas. A TV-vel egy időben kapcsol be és ki, Stand-by módban a LED szalag kialszik, USB csatlakozóval van ellátva 0,4 m hosszú vezetékkel és ideális TV-hez vagy power bankon keresztüli csatlakoztatáshoz. A LED szalag tetszőlegesen osztható kb. 1,5 cm-res (1 dióda) lépésekben, a szalag hátsó része...

   
  3 180 Ft
  28 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 380 Ft Raktáron

  Lámpás alakú szolár lámpa, amely hűen utánozza a lángoló tűzt. A tűz valósághű megjelenését a villogó sárga LED-diódák biztosítják, amelyeknek köszönhetően a termék biztonságos gyermekekre és háziállatokra nézve is.

   
  6 380 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 980 Ft Raktáron

  A 3 m hosszú LED szalag TV és számítógép megvilágítására alkalmas. A TV-vel egy időben kapcsol be és ki, Stand-by módban a LED szalag kialszik, USB csatlakozóval van ellátva 0,4 m hosszú vezetékkel és ideális TV-hez vagy power bankon keresztüli csatlakoztatáshoz . A LED szalag tetszőlegesen osztható kb 1,5 cm-rel (1 dióda), a szalag hátsó része öntapadó...

   
  3 980 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 180 Ft Raktáron

  Elektromos izzó rovarcsapdával, amely kellemesebbé teszi az estét a kertben, a teraszon vagy az erkélyen. A fény vonzza a rovarokat, amelyeket az elektromos rács pusztít el.

   
  3 180 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 980 Ft Raktáron

  A lépcsőn, a szekrényben, a konyhai szekrények alatt - bárhol is legyen szüksége spot lámpára, ez a LED lesz a megfelelő választás. Egyszerűen felhelyezheti a ragasztós alátétek segítségével (tartozékok). Stílusos akcentus beállítására is alkalmas - 2 szint közül választhat. 3 elemlámpa könnyű vezérlése a távirányítóval vagy a lámpatest kapcsolójával.

   
  3 980 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 060 Ft Raktáron

  Elemekkel működő mikro LED szalag benti használatra. A tápkábel hosszúsága 30 cm, a diódákat tartalmazó kábel hosszúsága 53 cm. Összesen 6 világító rúd. 2x AA elemekkel működik, amelyek nem képezik a küldemény részét.

   
  2 060 Ft
  100+ csomag 2 napon belüli postázással
 • 3 980 Ft Raktáron

  Mozgásérzékelő szenzorral ellátott LED lámpa. Pár másodpercen belül bárhová elhelyezhető. Ellenáll az időjárás viszontagságainak, esőben sem fog leesni. Verandára, medencéhez, lépcsőkre vagy a szekrénybe ideális. A szerkezete 360°-ban forgatható, mozgásérzékelő szenzorral ellátott, segítségére lehet a zár kinyitása és a garázsba történő parkolás során, a...

   
  3 980 Ft
  61 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 380 Ft Raktáron

  Kifinomult világítás kertbe vagy erkélyre. A napelemes lámpa egy modern, karbantartást nem igénylő lámpa, amellyel pergolákat, kerítést díszíthet vagy faágakra teheti. A napelem gondoskodik a lámpa feltöltéséről és az azt követő éjszakai világításról.

   
  6 380 Ft
  100+ csomag 7-9 napon belüli postázással
 • 4 300 Ft Raktáron

  A Magic Light készlet három fehér hatszögletű lámpából áll, amelyekből tetszőleges mintát rakhat ki és a falra tehet. Egy érintéssel tetszés szerint be- és kikapcsolhatja a készülék egyes paneleit. 3 db AAA elemmel működik (nem tartozékok).

   
  4 300 Ft
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 780 Ft Raktáron

  Az 5 m hosszú LED szalag TV és PC megvilágítására alkalmas. A TV-vel egy időben kapcsol be és ki, Stand-by módban a LED szalag kialszik, USB csatlakozóval van ellátva 0,4 m hosszú vezetékkel és ideális TV-hez vagy power bankon keresztüli csatlakoztatáshoz. A LED szalag tetszőlegesen osztható kb. 1,5 cm-res (1 dióda) lépésekben, a szalag hátsó része...

   
  4 780 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 10 380 Ft Raktáron

  50 méteres LED fényfüzér, amely 500 izzóval rendelkezik, fehér fénnyel. Akár a belső teret szeretné díszíteni kis lámpákkal, akár karácsonykor szeretné megfelelően feldíszíteni a fát, ezek a lámpák pontosan azok, amit keres! A lámpák beltéri használatra szolgálnak.

   
  10 380 Ft
  Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 11 180 Ft Raktáron

  45 méteres LED fényfüzér, amely 500 izzóval rendelkezik, színes fénnyel. Akár a belső teret szeretné díszíteni kis lámpákkal, akár karácsonykor szeretné megfelelően feldíszíteni a fát, ezek a lámpák pontosan azok, amit keres! A lámpák beltéri használatra szolgálnak.

   
  11 180 Ft
  Utolsó csomag raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 780 Ft Raktáron

  Nemcsak a kislányok vágynak varázslatos egyszarvúkra, amelyek bevilágítják a szobát. A rózsaszín unikornisokat nem szabad kihagyni egyetlen lánypartiról vagy gyerekszobából sem. A fénylánc dekorációként szolgál az ágy felett és az ablakok körül. A lámpák kellemes fénnyel világítanak, és minden belső teret különlegessé varázsolnak.

   
  4 780 Ft
  100+ darab 7-9 napon belüli postázással
 • 6 380 Ft Raktáron

  A napelemes lámpa rendkívül hatékony napelemeket használ, amelyek az áramot a termelés után egy integrált akkumulátorban tárolják, majd táplálják a LED-eket. Ez a technológia szükség esetén fényt biztosít, nappal tölti az akkumulátort, sötétedés után pedig automatikusan felkapcsolja a lámpát. Ezenkívül a lámpa könnyen felszerelhető, vízálló és ellenáll a...

   
  6 380 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 21 a 21 tételből