Konyhai eszközök

Konyhai eszközök

Egészítse ki ön is a konyháját modern kütyükkel és segédeszközökkel, amelyek játékszerrel leelőzik a klasszikus eszközöket! Ebben a kategóriában rengeteg innovatív terméket talál, amelyekről lehet, hogy nem is tudta, hogy léteznek, de ha kipróbálja őket, akkor már sosem akar majd lemondani róluk.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 92 tételből
  • 1 650 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Praktikus szilikon edényfedő, amely valóban tart, és melynek segítségével tökéletesen frissen tarthatja élelmiszereit. Nagyon jól nyújthatóak, ezért bármilyen edényen, tálon vagy üvegen használhatóak.

     
    1 650 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 320 Ft Raktáron

    4 Review(s)

    Bármilyen típusú élelmiszerhez alkalmas - hús, hal, zöldség. Az étel nem ég oda, puha, szaftos és ízletes marad. A sütőlap közvetlenül a rácsra illeszkedik, így nem esik le róla az étel. Gond nélkül tisztítható, valamint bármilyen méretű és alakú grillsütőre rátehető.

     
    1 320 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 16 650 Ft Raktáron

    Csapoljon frissítő sört vagy más italt ebéd után vagy grillezés közben az InnovaGoods otthoni sörcsappal! Egy külön tartály található benne a jégre, amely anélkül tartja hidegen az italt, hogy felhígítaná. Nyűgözze le a barátait a következő grillezésen ezzel a csodás formatervezésű minisörcsappal!

     
    16 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 2 490 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Ez a termék sok-sok jégkockát hoz létre egyedülálló kettős kamrával. Nem toxikus ftalátmentes műanyagból készült.

     
    2 490 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Egyszerű, de hatékony eszköz a lefolyók tisztításához. A szín az aktuális raktár készlet szerint változhat. Hozzávetőleges méretek: 51 x 5 cm

     
    820 Ft
    63 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Ez a szilikon forma serpenyőbe praktikus segítséget nyújt a konyhában, függetlenül attól, hogy tökéletes palacsintát, tükörtojást vagy mást szeretne készíteni! Ezenkívül a forma könnyen megfordítható az oldalsó fogantyúknak köszönhetően. Élelmiszerbarát szilikonból készült. Ne tegye ki -50 ° C alatti és 220 ° C feletti hőmérsékletnek. Mosogatógépben mosható.

     
    1 650 Ft
    34 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 320 Ft Raktáron

    Ha ön sem szereti meghámozni a főtt tojást, és időt is szívesen spórolna, ez a pohár pont önnek való. Elég kinyitni, bele ütni a tojást, bezárni és megfőzni. Vagy keverhet bele más hozzávalókat, létrehozva ezzel egy olyan ételt, mely normális tojásfőzésnél lehetetlen lenne. Használat előtt a poharat zsírral kell bekenni.

     
    2 320 Ft
    77 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 650 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Igazi sláger, szerte a világon - a tea királya épp a konyhájába tart. Csak töltse meg a kis szilikon nadrágját a kedvenc szálas teájával, helyezze a bögréjébe és pihenjen egy kicsit, míg a kis emberke elvégzi a teás feladatát. A kis emberke egészségre ártalmatlan, puha szilikon gumiból készült, amelynek nincs íze. Eredeti és praktikus ajándék lehet....

     
    650 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Magas a vízfogyasztása az edények mosogatásakor és takarékoskodni szeretne? Ezzel a vízcsap toldóval csökkentheti egészen 80 %-kal a vízfogyasztást!

     
    1 650 Ft
    14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 1 490 Ft Raktáron

    Szuper felkapott termék, amely a krumplit 4 percen belül főzi meg! Elég a burgonyát a főzőtasakba helyezni, betenni 4 percre a mikrohullámú sütőbe és meg is van főzve! Szintén alkalmas több fajta zöldség számára - répa, cékla, kukorica, stb.

     
    1 490 Ft
    18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 490 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Segítségével megakadályozhatja, hogy elduguljon a lefolyó. A szűrő alján tapadókorongok biztosítják a csúszásmentességet. Tisztítása egyszerű, meleg szappanos vízzel könnyedén megtisztítható. A szín a készlettől függően véletlenszerűen lesz kiválasztva.

     
    490 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 650 Ft Raktáron

    Ezzel a praktikus és eredeti kütyüvel egy pillanat alatt elkészítheti az omlettet és a buggyantott tojást a mikrohullámú sütőben. Csak tegye bele az összetevőket, tegyen mindent a mikrohullámú sütőbe és kapcsolja be!

     
    2 650 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    Élvezze stílusosan a koktélját vagy az italát. A fekete szilikon formához praktikus fedél tartozik, amellyel el tudja takarni a formát, hogy a víz ne follyon mindenhova a fagyasztóban. Ezzel minden partira vagy ünnepségre kész fog állni.

     
    1 650 Ft
    22 darab raktáron (azonnal postázzuk) 71 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 3 150 Ft Raktáron

    Vágó alufóliához, sütőpapírhoz vagy frissentartó fóliához. Nincs több pazarlás! Ennek az eszköznek köszönhetően egyszerűen csak a kívánt darabot tépi le, semmi többet.

     
    3 150 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    Az InnovaGoods cukorka adagolója nagyszerűen felfrissíti a partikat és a hétköznapokat! Csak tegye a kezét a nyílás alá, és kedvenc édessége vagy dióféléje automatikusan beleesik.

     
    6 650 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    Ezek a hűtőszekrénybe való csodálatos golyók meghosszabbítják a tárolt ételek szavatosságát, különösen a gyümölcsök és zöldségek esetében. Csak annyit kell tennie, hogy a golyókat hűtőszekrénybe helyezi, ahol elnyelik az ételből felszabaduló gázokat, amelyek miatt az ételek gyorsabban megromlanak. Ezenkívül elnyelik a hűtőszekrényben keletkező kellemetlen...

     
    1 650 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 990 Ft Raktáron

    Egyszerű és praktikus törlő tartó, melyet elég ráakasztani egy szekrényajtóra - a törlők mindig kéznél lesznek.

     
    990 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    Praktikus teflon grill alátét, amely biztosítja, hogy a grillezett ételei puhák legyenek, ne égjenek oda, szaftosak és rendkívül ízletesek maradjanak. Az alátét kompakt méretű, könnyen karbantartható és bármilyen méretű és formájú grillhez alkalmas.

     
    2 490 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    Nyugodtan megfeledkezhet a sütőpapírról, amely csak egy használatra való. Fedezze fel az alacsony zsírtartalmú sütés modern alternatíváját! A felületi kezelésű szilikon alátéttel megszabadulhat a felesleges zsírtól és egészségesebb ételeket teremthet.

     
    1 650 Ft
    21 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    A fedő közepén nyílások találhatók, ahol a víz biztonságosan elpárologhat és nem fog kifolyni a tűzhelyre. A fedő kidudorodik, ezért a felesleges vizet megtartja, önnek pedig elegendő ideje lesz alacsonyabb fokozatra állítani a tűzhelyet. A nyílások utána maguktól újra bezáródnak.

     
    2 490 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 650 Ft Raktáron

    Kézi késélező, V-alakú kivitelben, amely lehetővé teszi az összes késtípus (sima kés, fűrészlap, japánkés stb.) csiszolását és élezését. Használata nagyon egyszerű, a választött szög alapján durva vagy finom élezést érhet el. A megfelelő csiszolás meghosszabbítja a kések élettartamát. És ne felejtsük el, hogy egy tompa kés veszélyesebb, mint egy éles!

     
    4 650 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 320 Ft Raktáron

    A mikrohullámú sütőben sok baktérium terjed és az egészséges felmelegítésért és a mikrohullámú sütő hosszú élettartamáért rendesen ki kell tisztítani. Ennek a modern gőz tisztítónak az InnovaGoods-tól ez gyerekjáték.

     
    3 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 650 Ft Raktáron

    A népszerű tisztító szivacsok még erősebb változata, amely segít a piszkos konyhai edényeknél! Ezzel a szivaccsal könnyen megszabadulhat az odaégett ételtől, a zsíros dolgoktól és más szennyeződésektől. A szivacs mérete 10 x 7 x 2,5 cm.

     
    650 Ft
    58 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 320 Ft Raktáron

    Ezt a speciális bukfenctálat a gyerkőc nyugodtan lóbálhatja, felboríthatja, feldöntheti, leejtheti, nem törik el és a tartalma sem borul ki.

     
    2 320 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Kiváló segédeszköz a különféle zöldségek pucolásához, elég átdörzsölni folyóvíz alatt és akrumpli, répa, fehérrépa, retek, stb. egy pillanat alatt készen állnak a feldolgozásra. Ezen felül hatékonyan eltávolítja a koszt és a rászáradt sarat, közben a zöldség sem veszíti el a vitaminokat. Egyszerű és gyors módszer, hogyan tud a konyhában időt és energiát...

     
    4 150 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 490 Ft Raktáron

    Biztosan értékelni fogja ezt a két rendszerezőt hűtőszekrénybe, ha gondja van a hűtőszekrény rendben tartásával és szabad hely nyerésével. A szellőző- és szűrőnyílásoknak köszönhetően az ételek frissek és jól láthatók maradnak. Könnyen eltávolíthatók, tisztíthatók és átméretezhetők.

     
    5 490 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 990 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Őrizze meg élelmiszereit tovább frissen és ne dobáljon ki pénzt az ablakon. Ez az elemes elszívó kiszívja a fölösleges levegőt a zacskóból, aminek köszönhetően az élelmiszerek tovább őrzik meg frissességüket és az összes tápanyagot!

     
    4 990 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    Bizonyára önnek is sikerült már odaégetni valamit. Az ilyen edények tisztítása nem egyszerű. A kifejezetten megégett konyhai eszközök tisztítására kifejlesztett szivaccsal gyerekjáték lesz! Ergonomikus fogantyúval rendelkezik, ami a biztos fogásnak hála sokkal könnyebbé teszi a tisztítást, a szivacs speciális szerkezete pedig erős tisztítószerek nélkül...

     
    820 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 320 Ft Raktáron

    Lepje meg vendégeit kreatív rajzokkal a kávéhabon, desszerteken vagy főételeken! Elég feltölteni kakóval, cukorral, fahéjjal, curryvel, borssal vagy bármilyen egyéb fűszerrel, és kezdődhet a rajzolás.

     
    2 320 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 7 490 Ft Raktáron

    InnovaGoods Food Safe zárható biztonsági ketrec hűtőszekrénybe, amely elengedhetetlen, ha van egy lakótársa, diák a kollégiumban vagy csak szeretné védeni a finomságait a család többi tagjával szemben. Hasznos segédeszköz gyerekek mellett is.

     
    7 490 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 990 Ft Raktáron

    Próbálja ki ezt az egészséges ételkészítési alternatívát! Az InnovaGoods gyártó kétpatronos párolója mikrohullámú sütőbe lehetővé teszi az elkészített ételek tápanyagainak és tulajdonságainak nagy részének megőrzését, így nagyszerű segítséget nyújt az egészséges és kiegyensúlyozott étrend elkészítéséhez, minimális zsírtartalommal!

     
    4 990 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 320 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Szeretne gyorsan és egyszerűen tojást főzni? Ez az eredeti InnovaGoods tojásfőző mikrohullámú sütébe egyszerűen elintézi!

     
    3 320 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 6 150 Ft Raktáron

    Egyedi kerámia őrlő 4 fűszerre szolgáló edénnyel, elegáns formatervezéssel és rozsdamentes acél réteggel. Beállítható rajta az őrlés durvasága, ezt követően már csak el kell forgatni azzal a fűszerrel töltött edényt, amelyet éppen le szeretne őrölni. Legfőképpen sóra, borsra, azonban ízlése szerint számos egyéb fűszerre is használhatja. Ideális darab a...

     
    6 150 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 150 Ft Raktáron

    Dobja a sarokba a klasszikus fokhagymaprést, mert ez a dizájn rozsdamentes modell sokkal jobb! Ha a fokhagymát klasszikus présen átnyomja, mindig maradnak fokhagymadarabok az oldalakon, de ez nem történik meg, és teljesen szétnyomja a fokhagymát. Kényelmes fogantyú, könnyen használható és karbantartható, és ami a legfontosabb, modern kialakítású.

     
    1 150 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    Praktikus ebéddoboz, mellyel ebédet melegíthet, például autóban, mikrohullámú sütő nélkül. Használata nagyon egyszerű, csak csatlakoztassa a kábelt a szivargyújtó aljzatba a mellékelt adapter segítségével, várjon néhány percet és élvezze a meleg ételt. Térfogata 1 liter, maximális hőmérséklete 70 ºC. Hideg és meleg ételekhez egyaránt használható,...

     
    6 650 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 320 Ft Raktáron

    Nincs több megható sírás hagymaszeleteléskor! Ez a szemüveg megvédi a szemét szeleteléskor, és grillezéskor is értékelni fogja, mert a szemüvegnek köszönhetően a füst nem megy a szemébe.

     
    3 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 150 Ft Raktáron

    Két kéz nem elég? Szerezzen be többet! Eldugult lefolyó, hűtőszekrény vagy szekrény mögé ragadt dolgok: többé nem fogják zavarni. Elég megszerezni ezt az okos kinyújtott kezet, amellyel bárhová elérhet. A csomag összesen 4 fogót tartalmaz, melyeknek köszönhetően könnyedén megfoghat mindent, amire szüksége van. Ha a rend szerelmese, ez a segítő nem...

     
    1 150 Ft
    46 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 3 320 Ft Raktáron

    Ezzel a konyhai kiegészítővel a zöldségek vagy gyümölcsök szeletelése gyerekjáték lesz! Az egyedi formatervezésnek hála ollóként, késként és mini vágódeszkaként szolgál. Biztonságos és kényelmes szeletelést és vágást tesz lehetővé.

     
    3 320 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 682 Ft Raktáron

    Ez a szilikon edényfogó praktikus és nélkülözhetetlen eszköz minden konyhában. A szilikon csúszásmentes tulajdonsága és 230°C-ig ellenálló képessége megvédi a kezét a forró tepsi, edény vagy serpenyő által okozott égési sérülésektől.

    Választható 2x Szín
    682 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    32 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 7 150 Ft Raktáron

    6 zacskóból álló készlet. Szilárd és folyékony élelmiszerek kényelmes és biztonságos tárolására vagy szállítására. Nagyszerű minden ételhez, megbízhatóan megőrzik az ételt a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban. Iskolába, munkahelyre, edzőterembe, kirándulásra vagy a tengerpartra is használhatja zacskóként a tízóraira vagy ebédre. Újrafelhasználhatók, így...

     
    7 150 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 820 Ft Raktáron

    Egy csodálatos konyhai kisegítő, amely egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a főzést! Az EzChop aprítóval könnyedén, minden ételt gyönyörűen finomra apríthat anélkül, hogy különféle késekkel bonyolult műveleteket kellene végezni. Éles és strapabíró pengéi vannak, és kompakt méreteinek hála nemcsak a konyhában, hanem az utazásokon is sok helyet takarít meg....

     
    4 820 Ft
    42 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    Összecsukható szilikon edény és vágódeszka egyben, amely ideális megoldást jelent mindenkinek, akinek nincs elég helye a konyhában a pulton vagy a mosogatóban, amikor gyümölcsöt és zöldséget mos. A csúszásmentes lábaknak köszönhetően az edény stabil és nem borul fel. Amikor az edényt laposra csukja, vágódeszkává válik. Ez a 2in1 eszköz praktikus...

     
    2 490 Ft
    26 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Praktikus fokhagyma aprító. A fokhagymát felaprítja kisebb és nagyobb darabokra egyaránt. Könnyen tisztítható.

     
    1 650 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    A forma nem csupán jég, hanem jégkrém vagy csokoládé készítésére is alkalmas. Gyümölcslevek, italok vagy koktélok fagyasztására is megfelelő. Gyermekei imádni fogják ezt a szilikon formát! Most már bármiből készíthet nekik macikat. Lehűti a frissítő italt vagy a forró teát.

     
    1 650 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Praktikus segítő a konyhába, ahol minden helyet kihasználnak. A rendezőnek hála, amelyet könnyedén rögzíthet bármilyen felületre, akár 20 fűszert is tárolhat. Nem kell mást tennie, mint oda ragasztani, ahol szüksége van rá, anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy leválik. A tartókat egyenként, kettesével, vagy akár négyesével is használhatja a...

     
    3 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 990 Ft Raktáron

    Ezzel az aprítóval a zsinór meghúzásával bármilyen zöldséget felszeletelhet! Hogy milyen apróra szeretné vágni, csupán Önön és azon múlik, hogy hányszor húzza meg a zsinórt. Belsejében éles, ívelt kések találhatóak, amelyek megbízhatóan számos zöldség felszeletelésére képesek. Egy keverő komponenst is tartalmaz, amely segítségével pl. habot verhet fel,...

     
    4 990 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 7 490 Ft Raktáron

    Ezzel az eredeti összecsukható vágódeszkával leegyszerűsítheti az életét. Az abszolút sokoldalú vágódeszkán levehető tálca, beépített szűrő és kivehető edény található az étel vagy a maradék tárolására. Ideális élelmiszerek hámozásához, szeleteléséhez és mosásához, tökéletesen kényelmes, egyéb konyhai eszközök szennyezése nélkül használható. Könnyen...

     
    7 490 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    Egy szuper InnovaGoods kütyü élelmiszeres zacskók légmentes lezárásához, melynek köszönhetően az élelmiszer hosszabb ideig frissebb marad! A zacskót egy mozdulattal lezárhatja - várja meg, amíg felmelegszik, és egyszerűen húzza a zacskó végét a fóliahegesztő fűtött pofái között. A fóliahegesztőn mágnes található, így például a hűtőre tapaszthatja, és...

     
    1 650 Ft
    14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 2 820 Ft Raktáron

    A kedvenc itala dobozos ital, de nem akar egyenesen a dobozból inni? Erre a 10 dobozos fedél készletre van szüksége! Nem csak sokkal jobban fog inni a dobozból a fedél felhelyezése után, de elkerülheti az érintkezést is a dobozzal, amely általában különféle toxinokat, baktériumokat stb. tartalmaz. Figyelem: a fedél széles dobozos italokra használható...

     
    2 820 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 8 320 Ft Raktáron

    Otthonról dolgozik és legszívesebben egy kényelmes kanapén ülne hozzá, de a laptopja túlmelegszik az ölében? Vagy szeretne egy kényeztető, pihentető reggelt és az ágyban reggelizni, de attól tart, hogy bepiszkítja az ágyneműhuzatot? Ez az összecsukható asztal ideális partner lesz ebben és sok más helyzetben! Összecsukható, és hihetetlen sok 18 pozíciót...

     
    8 320 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 14 150 Ft Raktáron

    A mágneses szervezővel hatékonyabban kihasználhatja a helyet a konyhában vagy a fürdőszobában. Több dolog lesz a keze ügyében: fűszerek, tisztítószerek, konyharuhák, konyhai eszközök stb. Rendelkezik 2 polccal, amelyeket össze lehet csukni, biztonsági rúddal, két csavarokkal ellátott akasztó horoggal és a konyharuhákhoz egy fából készült rúddal. Helyet...

     
    14 150 Ft
    5 darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    Praktikus eszköz az élelmiszerzacskók légmentes lezárásához, melynek köszönhetően az élelmiszerek hosszabb ideig frissek maradnak. A tasakot egy mozdulattal lezárja - csak húzza át a zacskó végét a fóliahegesztő fűtött pofái között. A fóliahegesztőn van egy mágnes, amelynek köszönhetően a hűtőszekrényhez rögzítheti, hogy mindig kéznél legyen.

     
    1 650 Ft
    19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    Javítsa ivóvize minőségét ezzel a víztisztító szűrővel ellátott csappal. Egyszerűen rögzítse a tartozékot a konyhai csaphoz, és a készülék mikro-ionizációs funkciójának köszönhetően pillanatok alatt ízletesebb vizet kap. 3 féle fúvóka közül választhat, és így szabályozhatja a víz áramlását. A csaptelep könnyen szétszedhető és tisztítható.

     
    4 990 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 990 Ft Raktáron

    Hogyan lehet érdekesebbé tenni egy ilyen klasszikus desszertet, mint a kuglófot? Próbáljon ki egy másik formát, például ezt a szív alakút! A forma tapadásmentes szilikonból készült, ezért könnyű és kompakt. Ezzel a formával az egész család számára élvezetes lesz a sütés. A forma mosogatógépben mosható.

     
    1 990 Ft
    17 darab raktáron (azonnal postázzuk) 71 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 8 320 Ft Raktáron

    Praktikus, InnovaGoods márkájú tálca az ételek gyors kiolvasztására. Segítségével könnyen kiolvaszthatja a húst, a halat vagy más élelmiszereket is. Magas hővezetésének köszönhetően minimálisra csökkenti az élelmiszer kiolvasztásához szükséges időt. A hőátvitel alapelvén működik, amellyel sokkal gazdaságosabb és természetes a kiolvasztás, mintha...

     
    8 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 650 Ft Raktáron

    Forradalmi kütyü, amelyet mindannyian értékelni fogunk a forró nyári napokon! Ez egy jégkészítő, amellyel bárhol elkészíthet egy jeges italt! A jég nagyon könnyen eltávolítható a formákból - csak nyomja meg a készítőt mindkét oldalon, és húzza meg a hevedereket. Az eredmény egy tartós jeges ital, amely otthon, a természetben vagy a tengerparton is...

     
    3 650 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    Tíz zacskó, amelyek a szilárd és folyékony ételek kényelmes és biztonságos tárolására vagy szállítására szolgálnak. Bármilyen élelmiszerre alkalmas, megbízhatóan tárolja az ételt a hűtőben vagy a fagyasztóban. Iskolába, munkahelyre, edzőterembe, kirándulásra vagy a strandra előkészített tízóraira vagy ebédre is használható. Többször használható, így a...

     
    6 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    Praktikus és egyszerű szűrő, amelyet bármilyen típusú és méretű edénnyel, serpenyővel, tállal stb. használhat. Ideális tészta, zöldség, gyümölcs stb. szűrésére, öblítésére és csöpögtetésére. 24,7 x 14,5 x 1,3 cm méretű és műanyagból készült.

     
    1 650 Ft
    4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    A tészta szűrése soha nem volt könnyebb, mint az InnovaGoods szilikon szűrővel, amelyet nagyon könnyű rögzíteni az edények széléhez vagy a serpenyőhöz.

     
    4 990 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 990 Ft Raktáron

    Komplett és nagyon praktikus készlet sushihoz, mellyel ennek a szeretett ázsiai ételnek az elkészítése gyerekjáték lesz! A csomag 3 db kiegészítőt tartalmaz, mely maximálisan a lehető legegyszerűbb elkészítésre van optimalizálva.

     
    4 990 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 990 Ft Raktáron

    Ha fogyna, egészségesebben szeretne élni, kevesebb műanyag csomagolást szeretne használni, szívesen kísérletezik a konyhában, akkor ez a termék Önnek való! Ezzel a formával házi túrót készíthet kémiai adalékok nélkül. Ráadásul iszonyatosan könnyű! A csomag tartalmaz egy kézikönyvet, amely részletes utasításokat tartalmaz a túró elkészítéséhez és finom...

     
    4 990 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 11 650 Ft Raktáron

    Kényeztesse magát friss vitaminbombával bárhol! A Shakuit vezeték nélküli turmixgép alkalmas koktélok, gyümölcslevek, smoothie, amelyeket otthon, az irodában, az edzőteremben stb. is el tud készíteni. A kompakt, könnyen hordozható kialakításnak hála könnyen szállítható a táskájában, hátizsákjában stb. Térfogata 380 ml, 4 pengével, LED töltésjelzővel és...

     
    11 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 9 650 Ft Raktáron

    Egyedülálló kütyü, amellyel megtisztíthatja a lefolyót a felgyülemlett szennyeződésektől, felesleges kemény munka és szennyeződések, illetve mérgező és vegyi anyagok használata nélkül. A csomag 4 különböző fejet tartalmaz, amelyek biztosítják, hogy a pisztoly megfelelően illeszkedjen bármilyen lefolyóra, legyen az a fürdőszobában, konyhában, teraszon stb....

     
    9 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 320 Ft Raktáron

    Eredeti és modern konyhai eszköz, amellyel egyszerűen és gyorsan hámozhatja meg a főtt tojást. Időt és fáradságot takarít meg. Ötletes kialakításának hála kis helyet foglal. Használata nagyon egyszerű - csak nyissa ki a fedelet, helyezze bele a főtt tojást, töltse fel vízzel a tartályt körülbelül félig, és zárja le. Ezután rázza meg néhányszor, majd vegye...

     
    3 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 490 Ft Raktáron

    Praktikus eszköz a modern konyhában. Ezzel a szeletelővel biztonságosan vághatja az avokádót egy műanyag pengével, a szeletelő másik vége pedig egyszerűen eltávolítja a magot anélkül, hogy az avokádót összetörné. Véletlenszerű színváltozatot küldünk az aktuális készlet szerint.

     
    490 Ft
    40 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    LEGO kocka formájú szilikon jégforma. Ez a forma rendkívül rugalmas, nem igényel különösebb karbantartást. Csak csomagolja ki, öblítse le, és már boldogan használhatja. Nemcsak jégkockát készíthet vele, a formát használhatja például csokoládé öntéshez is!

     
    820 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    Megérkezett a tésztakészítés forradalmi módja! Ezzel a remek segítőtárssal rengeteg időt és fáradságot spórolhat meg a konyhában, hiszen gyorsan megfőzheti vele a tésztát, majd lecsepegtetheti vele, összekeverheti a hozzávalókkal és könnyedén tálalhatja belőle! Az egész főzési folyamat egyszerűbb lesz, nem fog annyi edényt összepiszkolni és nem kell...

     
    6 650 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 6 650 Ft Raktáron

    Praktikus elektromos doboz, amellyel szinte bárhol elfogyaszthatja a meleg ebédet. Nagyon egyszerű művelet, csak dugja be a konnektorba, és néhány percen belül felmelegszik az étel. Űrtartalma körülbelül 1 liter, hőmérséklete elérheti a 70 ºC-ot is. Tartalmaz egy kivehető rekeszes tálcát, egy kisebb fedeles edényt, amelyen gőzleeresztő szelepek...

     
    6 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    Egyedi tapadásmentes grillalátét, amely mindenféle étel grillezésére alkalmas. A kis hálónyílásoknak köszönhetően nem áll fenn annak a veszélye, hogy hús- vagy zöldségdarabok esnek a grillbe. Az alátét minden méretű és formájú grillsütőhöz passzol, könnyen a kívánt méretre és formájúra vágható.

     
    1 650 Ft
    46 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Az aranyos jégkrém forma a gyerekeknek, amely a felnőtteknek is megtetszik majd. Mindenki szereti a jégkrémet. Most otthon is készíthet jégkrémet. Ebben az ügyes szilikon forma lesz segítségére, amelyből a jégkrém egyszerűen kivehető. Segítségével gyümölcsös, tejszínes vagy joghurtos finomságokat is egyszerűen elkészíthet. Minden azon múlik, mit szeret.

     
    1 490 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 4 990 Ft Raktáron

    Mosogatószer-adagoló eredeti, többfunkciós, antibakteriális és higiénikus dizájnnal. Az adagolóval elkerülheti az ételből származó baktériumok elszaporodását a mosogatóban és lefolyóban, valamint a víz és mosogatószer szétfolyását! Elég a szivaccsal megnyomni az adagolót és rajta is lesz a mosogatószer. Térfogata 330 ml, átlátszó, így látni fogja, hogy...

     
    4 990 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 16 650 Ft Raktáron

    A praktikus 600 W teljesítményű Wafflicher gofri- és szendvicssütővel a kiváló gyorsételek elkészítése egyszerű, gyors és helyet is spórol vele! 4 db kivehető és tapadásmentes lappal rendelkezik, így nem lesz gond a lapok vagy a készülék tisztításával. A melegszendvics és gofri mellett szalonnát és egyéb finomságokat is készíthet. A csomagban található...

     
    16 650 Ft
    10 darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 72 a 92 tételből