Konyhai eszközök

Konyhai eszközök

Egészítse ki ön is a konyháját modern kütyükkel és segédeszközökkel, amelyek játékszerrel leelőzik a klasszikus eszközöket! Ebben a kategóriában rengeteg innovatív terméket talál, amelyekről lehet, hogy nem is tudta, hogy léteznek, de ha kipróbálja őket, akkor már sosem akar majd lemondani róluk.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 115 tételből
 • 2 540 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Praktikus szilikon edényfedő, amely valóban tart, és melynek segítségével tökéletesen frissen tarthatja élelmiszereit. Nagyon jól nyújthatóak, ezért bármilyen edényen, tálon vagy üvegen használhatóak.

   
  2 540 Ft
  35 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 420 Ft Raktáron

  4 Review(s)

  Bármilyen típusú élelmiszerhez alkalmas - hús, hal, zöldség. Az étel nem ég oda, puha, szaftos és ízletes marad. A sütőlap közvetlenül a rácsra illeszkedik, így nem esik le róla az étel. Gond nélkül tisztítható, valamint bármilyen méretű és alakú grillsütőre rátehető.

   
  1 420 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 14 380 Ft Raktáron

  Csapoljon frissítő sört vagy más italt ebéd után vagy grillezés közben az InnovaGoods otthoni sörcsappal! Egy külön tartály található benne a jégre, amely anélkül tartja hidegen az italt, hogy felhígítaná. Nyűgözze le a barátait a következő grillezésen ezzel a csodás formatervezésű minisörcsappal!

   
  14 380 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 700 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Ez a termék sok-sok jégkockát hoz létre egyedülálló kettős kamrával. Nem toxikus ftalátmentes műanyagból készült.

   
  2 700 Ft
  23 darab raktáron (azonnal postázzuk) 40 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 900 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Ez a melamin szivacs könnyedén eltávolítja a zsírt és a makacs szennyeződéseket bármilyen felületről. A szivacs melamin habból készül és nem tartalmaz semmiféle tisztítószert vagy vegyszert. Méretek 10 x 6 x 2 cm.

   
  1 900 Ft
  7 csomag raktáron (azonnal postázzuk) 100+ csomag 3-4 napon belüli postázással
 • 940 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Egyszerű, de hatékony eszköz a lefolyók tisztításához. A szín az aktuális raktár készlet szerint változhat. Hozzávetőleges méretek: 51 x 5 cm

   
  940 Ft
  56 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 060 Ft Raktáron

  Ez a szilikon forma serpenyőbe praktikus segítséget nyújt a konyhában, függetlenül attól, hogy tökéletes palacsintát, tükörtojást vagy mást szeretne készíteni! Ezenkívül a forma könnyen megfordítható az oldalsó fogantyúknak köszönhetően. Élelmiszerbarát szilikonból készült. Ne tegye ki -50 ° C alatti és 220 ° C feletti hőmérsékletnek. Mosogatógépben mosható.

   
  2 060 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 300 Ft Raktáron

  Ha igazi ínyenc, ez önnek való. Ezzel a húspuhítóval a hús szaftosabb és finomabb lesz. Ezt a 30 rozsdamentes acél tűnek köszönhetően éri el, amelyek behatolnak a húsba. Ez a hő egyenletes behatolását okozza a húsba, ennek köszönhetően érheti el a legjobb ínyenc eredményeket. Ezen felül tartozik hozzá egy tartály, ahová a pácot teheti, és így...

   
  4 300 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 15 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 380 Ft Raktáron

  Ha ön sem szereti meghámozni a főtt tojást, és időt is szívesen spórolna, ez a pohár pont önnek való. Elég kinyitni, bele ütni a tojást, bezárni és megfőzni. Vagy keverhet bele más hozzávalókat, létrehozva ezzel egy olyan ételt, mely normális tojásfőzésnél lehetetlen lenne. Használat előtt a poharat zsírral kell bekenni.

   
  2 380 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 900 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Magas a vízfogyasztása az edények mosogatásakor és takarékoskodni szeretne? Ezzel a vízcsap toldóval csökkentheti egészen 80 %-kal a vízfogyasztást!

   
  1 900 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 740 Ft Raktáron

  Szuper felkapott termék, amely a krumplit 4 percen belül főzi meg! Elég a burgonyát a főzőtasakba helyezni, betenni 4 percre a mikrohullámú sütőbe és meg is van főzve! Szintén alkalmas több fajta zöldség számára - répa, cékla, kukorica, stb.

   
  1 740 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 860 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  A fedél közepén szellőzőnyílások vannak, amelyen keresztül a víz biztonságosan elpárologhat és nem fut ki a tűzhelyre. A fedél domború, ezért a felesleges vizet bent tartja, így marad elég ideje a tűzhely fokozatának csökkentésére. A szellőzőnyílások ezután maguktól újra bezárnak.

   
  2 860 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 780 Ft Raktáron

  Ez a szűrő megtisztítja a vizet, ráadásul javít aminőségén is. Konyhacsapra alkalmas. Ennek köszönhetően az ivóvíz és az élelmiszer megmosásához is sokkal jobb vizet fog kapni. Ráadásul a mikronizáló hatásnak köszönhetően vizet, áramot és mosogatószert takarít meg.

   
  4 780 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 580 Ft Raktáron

  Ezek a hűtőszekrénybe való csodálatos golyók meghosszabbítják a tárolt ételek szavatosságát, különösen a gyümölcsök és zöldségek esetében. Csak annyit kell tennie, hogy a golyókat hűtőszekrénybe helyezi, ahol elnyelik az ételből felszabaduló gázokat, amelyek miatt az ételek gyorsabban megromlanak. Ezenkívül elnyelik a hűtőszekrényben keletkező kellemetlen...

   
  1 580 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 7 180 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods cukorka adagolója nagyszerűen felfrissíti a partikat és a hétköznapokat! Csak tegye a kezét a nyílás alá, és kedvenc édessége vagy dióféléje automatikusan beleesik.

   
  7 180 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 620 Ft Raktáron

  Egy kis csokoládé a fagyikehelyre? Egy csipet friss fokhagyma a pikáns kenőbe? Sajt a spagettihez? Nem számít, hogy mit készít az imádnivaló reszelővel, ez a helyes tárgy megkönnyíti a munkáját! Nemcsak megbízhatóan reszelhet vele különböző típusú ételeket, hanem az étel egyenesen a dobozba potyog, amely tökéletesen elfér a reszelő alatt! A reszelő színe...

   
  620 Ft
  37 darab 2 napon belüli postázással
 • 940 Ft Raktáron

  Egyszerű és praktikus törlő tartó, melyet elég ráakasztani egy szekrényajtóra - a törlők mindig kéznél lesznek.

   
  940 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 500 Ft Raktáron

  Vágó alufóliához, sütőpapírhoz vagy frissentartó fóliához. Nincs több pazarlás! Ennek az eszköznek köszönhetően egyszerűen csak a kívánt darabot tépi le, semmi többet.

   
  3 500 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 060 Ft Raktáron

  Nyugodtan megfeledkezhet a sütőpapírról, amely csak egy használatra való. Fedezze fel az alacsony zsírtartalmú sütés modern alternatíváját! A felületi kezelésű szilikon alátéttel megszabadulhat a felesleges zsírtól és egészségesebb ételeket teremthet.

   
  2 060 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 700 Ft Raktáron

  A fedő közepén nyílások találhatók, ahol a víz biztonságosan elpárologhat és nem fog kifolyni a tűzhelyre. A fedő kidudorodik, ezért a felesleges vizet megtartja, önnek pedig elegendő ideje lesz alacsonyabb fokozatra állítani a tűzhelyet. A nyílások utána maguktól újra bezáródnak.

   
  2 700 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 860 Ft Raktáron

  A mikrohullámú sütőben sok baktérium terjed és az egészséges felmelegítésért és a mikrohullámú sütő hosszú élettartamáért rendesen ki kell tisztítani. Ennek a modern gőz tisztítónak az InnovaGoods-tól ez gyerekjáték.

   
  2 860 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 980 Ft Raktáron

  Kiváló segédeszköz a különféle zöldségek pucolásához, elég átdörzsölni folyóvíz alatt és akrumpli, répa, fehérrépa, retek, stb. egy pillanat alatt készen állnak a feldolgozásra. Ezen felül hatékonyan eltávolítja a koszt és a rászáradt sarat, közben a zöldség sem veszíti el a vitaminokat. Egyszerű és gyors módszer, hogyan tud a konyhában időt és energiát...

   
  3 980 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 780 Ft Raktáron

  Kézi késélező, V-alakú kivitelben, amely lehetővé teszi az összes késtípus (sima kés, fűrészlap, japánkés stb.) csiszolását és élezését. Használata nagyon egyszerű, a választött szög alapján durva vagy finom élezést érhet el. A megfelelő csiszolás meghosszabbítja a kések élettartamát. És ne felejtsük el, hogy egy tompa kés veszélyesebb, mint egy éles!

   
  4 780 Ft
  31 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 540 Ft Raktáron

  Ezt a speciális bukfenctálat a gyerkőc nyugodtan lóbálhatja, felboríthatja, feldöntheti, leejtheti, nem törik el és a tartalma sem borul ki.

   
  2 540 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 260 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Őrizze meg élelmiszereit tovább frissen és ne dobáljon ki pénzt az ablakon. Ez az elemes elszívó kiszívja a fölösleges levegőt a zacskóból, aminek köszönhetően az élelmiszerek tovább őrzik meg frissességüket és az összes tápanyagot!

   
  5 260 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 580 Ft Raktáron

  Biztosan értékelni fogja ezt a két rendszerezőt hűtőszekrénybe, ha gondja van a hűtőszekrény rendben tartásával és szabad hely nyerésével. A szellőző- és szűrőnyílásoknak köszönhetően az ételek frissek és jól láthatók maradnak. Könnyen eltávolíthatók, tisztíthatók és átméretezhetők.

   
  5 580 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 540 Ft Raktáron

  Lepje meg vendégeit kreatív rajzokkal a kávéhabon, desszerteken vagy főételeken! Elég feltölteni kakóval, cukorral, fahéjjal, curryvel, borssal vagy bármilyen egyéb fűszerrel, és kezdődhet a rajzolás.

   
  2 540 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 6 860 Ft Raktáron

  InnovaGoods Food Safe zárható biztonsági ketrec hűtőszekrénybe, amely elengedhetetlen, ha van egy lakótársa, diák a kollégiumban vagy csak szeretné védeni a finomságait a család többi tagjával szemben. Hasznos segédeszköz gyerekek mellett is.

   
  6 860 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 300 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Szeretne gyorsan és egyszerűen tojást főzni? Ez az eredeti InnovaGoods tojásfőző mikrohullámú sütébe egyszerűen elintézi!

   
  4 300 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 060 Ft Raktáron

  Egyedi kerámia őrlő 4 fűszerre szolgáló edénnyel, elegáns formatervezéssel és rozsdamentes acél réteggel. Beállítható rajta az őrlés durvasága, ezt követően már csak el kell forgatni azzal a fűszerrel töltött edényt, amelyet éppen le szeretne őrölni. Legfőképpen sóra, borsra, azonban ízlése szerint számos egyéb fűszerre is használhatja. Ideális darab a...

   
  6 060 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 980 Ft Raktáron

  Próbálja ki ezt az egészséges ételkészítési alternatívát! Az InnovaGoods gyártó kétpatronos párolója mikrohullámú sütőbe lehetővé teszi az elkészített ételek tápanyagainak és tulajdonságainak nagy részének megőrzését, így nagyszerű segítséget nyújt az egészséges és kiegyensúlyozott étrend elkészítéséhez, minimális zsírtartalommal!

   
  3 980 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  A vízadagoló ideális a csomagolt víz kényelmes és egyszerű adagolására. Ezt a praktikus tartályzárt illessze a tartály nyílásához, és a hatékony szivattyúrendszer alkalmazásával adagolja a vizet. Csomag tartalma: USB tápkábel, fém cső és szilikon tömlő.

   
  3 500 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 500 Ft Raktáron

  Ezzel a konyhai kiegészítővel a zöldségek vagy gyümölcsök szeletelése gyerekjáték lesz! Az egyedi formatervezésnek hála ollóként, késként és mini vágódeszkaként szolgál. Biztonságos és kényelmes szeletelést és vágást tesz lehetővé.

   
  3 500 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 820 Ft Raktáron

  A multifunkciós MultiTask edényt az optimális ételkészítésre tervezték, felesleges mosatlan edények nélkül! A vágódeszka egy lefolyóval ellátott edénnyé alakítható az elkészített hozzávalók mosásához és szárításához, majd egy gombnyomással ismét funkcionális vágódeszkává válik. Ez a konyhai eszköz minden háztartásba illik. Dolgozzon okosan és felesleges...

   
  3 820 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 540 Ft Raktáron

  Nincs több megható sírás hagymaszeleteléskor! Ez a szemüveg megvédi a szemét szeleteléskor, és grillezéskor is értékelni fogja, mert a szemüvegnek köszönhetően a füst nem megy a szemébe.

   
  2 540 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 620 Ft Raktáron

  Fóliahegesztő az InnovaGoods gyártótól, amely leegyszerűsíti a mindennapi konyhai életet. 3 az 1-ben kialakítású: a zacskók hermetikus lezárása, vágóeszköz a zacskók kinyitására és mágnes például hűtőszekrényre való rögzítéshez. Dokumentumok laminálására is megfelelő.

   
  4 620 Ft
  17 darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 260 Ft Raktáron

  Bizonyára önnek is sikerült már odaégetni valamit. Az ilyen edények tisztítása nem egyszerű. A kifejezetten megégett konyhai eszközök tisztítására kifejlesztett szivaccsal gyerekjáték lesz! Ergonomikus fogantyúval rendelkezik, ami a biztos fogásnak hála sokkal könnyebbé teszi a tisztítást, a szivacs speciális szerkezete pedig erős tisztítószerek nélkül...

   
  1 260 Ft
  9 darab raktáron
 • 2 700 Ft Raktáron

  Praktikus kellék, amellyel könnyedén rögzítheti a szemeteszsákot a fiókhoz és szekrényhez. A munkalap tisztítása sokkal egyszerűbb lesz.

   
  2 700 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 11 980 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  InnovaGoods Grillet mini kontakt grill mikrohullámú sütőbe, amelynek köszönhetően egyszerűen, gyorsan és felesleges rendetlenség nélkül grillezhet - otthona kényelmében. Például kolbászra, hamburgerre, szalonnára, zöldségre, halra és szendvicsre alkalmas.

   
  11 980 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 420 Ft Raktáron

  Praktikus fokhagyma aprító. A fokhagymát felaprítja kisebb és nagyobb darabokra egyaránt. Könnyen tisztítható.

   
  1 420 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 580 Ft Raktáron

  A forma nem csupán jég, hanem jégkrém vagy csokoládé készítésére is alkalmas. Gyümölcslevek, italok vagy koktélok fagyasztására is megfelelő. Gyermekei imádni fogják ezt a szilikon formát! Most már bármiből készíthet nekik macikat. Lehűti a frissítő italt vagy a forró teát.

   
  1 580 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 260 Ft Raktáron

  Ezzel az ONLY H2O palackba való karbonszűrővel tovább élvezheti az egészséges, finom vizet. A karbonszűrő csökkenti a csapvízben található szagokat, a klórt és szerves szennyezőanyagokat. Körülbelül 2 hónapra, vagy 300 újratöltésre elegendő.

   
  1 260 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 180 Ft Raktáron

  Összecsukható szilikon edény és vágódeszka egyben, amely ideális megoldást jelent mindenkinek, akinek nincs elég helye a konyhában a pulton vagy a mosogatóban, amikor gyümölcsöt és zöldséget mos. A csúszásmentes lábaknak köszönhetően az edény stabil és nem borul fel. Amikor az edényt laposra csukja, vágódeszkává válik. Ez a 2in1 eszköz praktikus...

   
  3 180 Ft
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 980 Ft Raktáron

  Ezzel az eredeti összecsukható vágódeszkával leegyszerűsítheti az életét. Az abszolút sokoldalú vágódeszkán levehető tálca, beépített szűrő és kivehető edény található az étel vagy a maradék tárolására. Ideális élelmiszerek hámozásához, szeleteléséhez és mosásához, tökéletesen kényelmes, egyéb konyhai eszközök szennyezése nélkül használható. Könnyen...

   
  7 980 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 140 Ft Raktáron

  Ezzel az aprítóval a zsinór meghúzásával bármilyen zöldséget felszeletelhet! Hogy milyen apróra szeretné vágni, csupán Önön és azon múlik, hogy hányszor húzza meg a zsinórt. Belsejében éles, ívelt kések találhatóak, amelyek megbízhatóan számos zöldség felszeletelésére képesek. Egy keverő komponenst is tartalmaz, amely segítségével pl. habot verhet fel,...

   
  4 140 Ft
  35 darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 580 Ft Raktáron

  Praktikus és egyszerű szűrő, amelyet bármilyen típusú és méretű edénnyel, serpenyővel, tállal stb. használhat. Ideális tészta, zöldség, gyümölcs stb. szűrésére, öblítésére és csöpögtetésére. 24,7 x 14,5 x 1,3 cm méretű és műanyagból készült.

   
  1 580 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 580 Ft Raktáron

  Rozsdamentes acél tartó konyhába vagy fürdőszobába, mely minden háztartásban jól jön! A telepítés teljesen egyszerű és fúrás nélkül - csak akassza fel a szekrények vagy fiókok ajtajára. A tartó modern kialakítású, és nemcsak konyharuhákhoz, hanem törölközőkhöz is használható.

   
  1 580 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 580 Ft Raktáron

  Két kéz nem elég? Szerezzen be többet! Eldugult lefolyó, hűtőszekrény vagy szekrény mögé ragadt dolgok: többé nem fogják zavarni. Elég megszerezni ezt az okos kinyújtott kezet, amellyel bárhová elérhet. A csomag összesen 4 fogót tartalmaz, melyeknek köszönhetően könnyedén megfoghat mindent, amire szüksége van. Ha a rend szerelmese, ez a segítő nem...

   
  1 580 Ft
  81 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 7 660 Ft Raktáron

  Praktikus, InnovaGoods márkájú tálca az ételek gyors kiolvasztására. Segítségével könnyen kiolvaszthatja a húst, a halat vagy más élelmiszereket is. Magas hővezetésének köszönhetően minimálisra csökkenti az élelmiszer kiolvasztásához szükséges időt. A hőátvitel alapelvén működik, amellyel sokkal gazdaságosabb és természetes a kiolvasztás, mintha...

   
  7 660 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 180 Ft Raktáron

  InnovaGoods dinnyeszeletelő, amelynek köszönhetően a dinnye, kalács és süti szeletelése tényleg egyszerű.

   
  3 180 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 7 980 Ft Raktáron

  Megmaradt az étel, ami hamar romlik, de mégis sajnálja kidobni? Ez a vákuumozó eszköz megmenti azt. Elegendő a mellékelt zacskóba helyezni az ételt, a rajta lévő nyíláson át eltávolítani a zacskóban lévő levegőt, és az étel máris tartósítva van!

   
  7 980 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 11 980 Ft Raktáron

  A mágneses szervezővel hatékonyabban kihasználhatja a helyet a konyhában vagy a fürdőszobában. Több dolog lesz a keze ügyében: fűszerek, tisztítószerek, konyharuhák, konyhai eszközök stb. Rendelkezik 2 polccal, amelyeket össze lehet csukni, biztonsági rúddal, két csavarokkal ellátott akasztó horoggal és a konyharuhákhoz egy fából készült rúddal. Helyet...

   
  11 980 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 900 Ft Raktáron

  Praktikus eszköz az élelmiszerzacskók légmentes lezárásához, melynek köszönhetően az élelmiszerek hosszabb ideig frissek maradnak. A tasakot egy mozdulattal lezárja - csak húzza át a zacskó végét a fóliahegesztő fűtött pofái között. A fóliahegesztőn van egy mágnes, amelynek köszönhetően a hűtőszekrényhez rögzítheti, hogy mindig kéznél legyen.

   
  1 900 Ft
  32 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 540 Ft Raktáron

  Tartós fólia, amely megvédi a konyhalapot a zsírtól, kopástól, víztől stb. Első osztályú eszköz a főzés utáni takarításhoz - könnyen letörölhető. Ellenáll a víznek és a hőmérsékletnek 250 °C-ig, hosszú távon fenntartható és nem deformálódik. Ezenkívül a fóliát pontosan tetszés szerint vághatja méretre. Könnyedén felhelyezheti a konyhapultra, falra vagy...

   
  2 540 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 180 Ft Raktáron

  Quttin állvány papír törlőkendőkre. Babmuszból készült, mérete 33,5 x 16 cm (magasság x talapzat átmérője).

   
  3 180 Ft
  3 darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 380 Ft Raktáron

  Dobja a sarokba a klasszikus fokhagymaprést, mert ez a dizájn rozsdamentes modell sokkal jobb! Ha a fokhagymát klasszikus présen átnyomja, mindig maradnak fokhagymadarabok az oldalakon, de ez nem történik meg, és teljesen szétnyomja a fokhagymát. Kényelmes fogantyú, könnyen használható és karbantartható, és ami a legfontosabb, modern kialakítású.

   
  2 380 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 460 Ft Raktáron

  A tészta szűrése soha nem volt könnyebb, mint az InnovaGoods szilikon szűrővel, amelyet nagyon könnyű rögzíteni az edények széléhez vagy a serpenyőhöz.

   
  4 460 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 620 Ft Raktáron

  Ha fogyna, egészségesebben szeretne élni, kevesebb műanyag csomagolást szeretne használni, szívesen kísérletezik a konyhában, akkor ez a termék Önnek való! Ezzel a formával házi túrót készíthet kémiai adalékok nélkül. Ráadásul iszonyatosan könnyű! A csomag tartalmaz egy kézikönyvet, amely részletes utasításokat tartalmaz a túró elkészítéséhez és finom...

   
  4 620 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 9 580 Ft Raktáron

  Kényeztesse magát friss vitaminbombával bárhol! A Shakuit vezeték nélküli turmixgép alkalmas koktélok, gyümölcslevek, smoothie, amelyeket otthon, az irodában, az edzőteremben stb. is el tud készíteni. A kompakt, könnyen hordozható kialakításnak hála könnyen szállítható a táskájában, hátizsákjában stb. Térfogata 380 ml, 4 pengével, LED töltésjelzővel és...

   
  9 580 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 140 Ft Raktáron

  Forradalmi kütyü, amelyet mindannyian értékelni fogunk a forró nyári napokon! Ez egy jégkészítő, amellyel bárhol elkészíthet egy jeges italt! A jég nagyon könnyen eltávolítható a formákból - csak nyomja meg a készítőt mindkét oldalon, és húzza meg a hevedereket. Az eredmény egy tartós jeges ital, amely otthon, a természetben vagy a tengerparton is...

   
  4 140 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 940 Ft Raktáron

  A népszerű tisztító szivacsok még erősebb változata, amely segít a piszkos konyhai edényeknél! Ezzel a szivaccsal könnyen megszabadulhat az odaégett ételtől, a zsíros dolgoktól és más szennyeződésektől. A szivacs mérete 10 x 7 x 2,5 cm.

   
  940 Ft
  31 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 380 Ft Raktáron

  Praktikus konyhai mérleg, amely max. 5 kilogrammig mér. Érdekes dekorációként is szolgálhat a konyhánkban. Különféle motívumok közül választunk az aktuális raktárkészlet alapján.

   
  6 380 Ft
  Utolsó darab 2 napon belüli postázással
 • 6 060 Ft Raktáron

  Tíz zacskó, amelyek a szilárd és folyékony ételek kényelmes és biztonságos tárolására vagy szállítására szolgálnak. Bármilyen élelmiszerre alkalmas, megbízhatóan tárolja az ételt a hűtőben vagy a fagyasztóban. Iskolába, munkahelyre, edzőterembe, kirándulásra vagy a strandra előkészített tízóraira vagy ebédre is használható. Többször használható, így a...

   
  6 060 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 060 Ft Raktáron

  A középen páraszelepes szilikon fedő praktikus kiegészítő lesz, amit már az első használat után sem tud nélkülözni. A fedél különleges kialakítása tökéletesen biztosítja, hogy a víz ne folyjon ki az edényből a tűzhelyre, és ne kezdjen el égni rajta. A fedőn három kéményes páraszelep található szellőzőnyílásokkal, amelyeken keresztül távozik a gőz, és nem...

   
  2 060 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 860 Ft Raktáron

  Kényeztesse magát egészségesebb és ízletesebb csapvízzel! Ez a palack speciális szénszűrővel rendelkezik, amely eltávolítja a vízből a szagokat, a klórt és más szerves összetevőket. Csak öntse át a vizet a szűrőn, és már kész is a friss víz, szennyeződések nélkül. Kompakt méreteinek köszönhetően edzőterembe, kerékpárral, hátizsákban is viheti magával. Egy...

   
  2 860 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 180 Ft Raktáron

  Praktikus segítő a konyhába, ahol minden helyet kihasználnak. A rendezőnek hála, amelyet könnyedén rögzíthet bármilyen felületre, akár 20 fűszert is tárolhat. Nem kell mást tennie, mint oda ragasztani, ahol szüksége van rá, anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy leválik. A tartókat egyenként, kettesével, vagy akár négyesével is használhatja a...

   
  3 180 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 7 180 Ft Raktáron

  Praktikus ebéddoboz, mellyel ebédet melegíthet, például autóban, mikrohullámú sütő nélkül. Használata nagyon egyszerű, csak csatlakoztassa a kábelt a szivargyújtó aljzatba a mellékelt adapter segítségével, várjon néhány percet és élvezze a meleg ételt. Térfogata 1 liter, maximális hőmérséklete 70 ºC. Hideg és meleg ételekhez egyaránt használható,...

   
  7 180 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 860 Ft Raktáron

  Eredeti és modern konyhai eszköz, amellyel egyszerűen és gyorsan hámozhatja meg a főtt tojást. Időt és fáradságot takarít meg. Ötletes kialakításának hála kis helyet foglal. Használata nagyon egyszerű - csak nyissa ki a fedelet, helyezze bele a főtt tojást, töltse fel vízzel a tartályt körülbelül félig, és zárja le. Ezután rázza meg néhányszor, majd vegye...

   
  2 860 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 540 Ft Raktáron

  Készítsen fagylaltot ezzel a pohárrral gyorsan és egyszerűen, 3 perc alatt! Az eredmény egy remek házi készítésű fagylalt lesz, mellyel igazi nyári felfrissüléssel kényeztetheti magát.

   
  2 540 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 580 Ft Raktáron

  Praktikus fogó húsgombóc formázásához és megfogásához. Az olló formájú hosszú nyél megkönnyíti az egyes húsdarabok precíz kiszedését, a végükön lévő kerek fogantyúk pedig tökéletes húsgombóc formázását teszik lehetővé a maradék hús túlzott tapadása nélkül. A fogó mérete 17 cm.

   
  1 580 Ft
  45 darab raktáron
 • 6 380 Ft Raktáron

  Praktikus konyhai mérleg, amely max. 5 kilogrammig mér. Érdekes dekorációként is szolgálhat a konyhánkban.

   
  6 380 Ft
  4 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 540 Ft Raktáron

  A kedvenc itala egy dobozos ital, de nem szeretne egyenesen belőle inni? Az InnovaGoods 10 dobozos ital fedél készlete pontosan az, amit keres! Nemcsak, hogy sokkal jobban fog inni a dobozból a fedél felhelyezése után, de elkerülheti az érintkezést is a dobozzal, amely általában különféle méreganyagokat, baktériumokat stb. tartalmaz. Az italt le is lehet...

   
  2 540 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 72 a 115 tételből