Késélezők és fenőkövek

Késélezők és fenőkövek

Késélezők és fenőkövek

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 5 a 5 tételből
  • 4 650 Ft Raktáron

    Kézi késélező, V-alakú kivitelben, amely lehetővé teszi az összes késtípus (sima kés, fűrészlap, japánkés stb.) csiszolását és élezését. Használata nagyon egyszerű, a választött szög alapján durva vagy finom élezést érhet el. A megfelelő csiszolás meghosszabbítja a kések élettartamát. És ne felejtsük el, hogy egy tompa kés veszélyesebb, mint egy éles!

     
    4 650 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 490 Ft Raktáron

    Könnyű és strapabíró műanyagból készült, kompakt, hordozható fúróélező a tompa fúrók tökéletes élezéséhez. Az élező a legtöbb 2–12,5 mm átmérőjű fúróval kompatibilis. Három speciális, a fúrók átmérőjéhez igazított horonnyal rendelkezik. Csak rögzítse a fúró-csavarbehajtóra, helyezze be a fúrót és indítsa el, a csiszolópapír gondoskodik a tökéletes hegyről.

     
    1 490 Ft
    46 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 650 Ft Raktáron

    Élesítse a késeit egy pillanat alatt az InnovaGoods kompakt élezőjével. Nagyon praktikus, biztonságos és hatékony. Többféle fenést tesz lehetővé, könnyedén és kényelmesen érheti el vele az optimális eredményeket, és kompakt méretének köszönhetően nem foglal el feleslegesen sok helyet.

     
    3 650 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 320 Ft Raktáron

    A fa csiszolásának forradalmi módja, amelyet kifejezetten szabad és szabálytalan formák csiszolására fejlesztettek ki. A faragó korong ideális faragáshoz, szobrászathoz és anyag gyors csiszolásához.

     
    3 320 Ft
    20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Kiváló minőségű háromfokozatú késélező, amely a három élezőrés használatának köszönhetően a legtompultabb és leginkább elhanyagolt kések helyes és komplex köszörülését is biztosítja. Győződjön meg saját szemével, milyen gyorsan és egyszerűen tudja rendbe tenni konyhai késeit.

     
    1 490 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 5 a 5 tételből