Késélezők és fenőkövek

Késélezők és fenőkövek

Késélezők és fenőkövek

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 7 a 7 tételből
 • 4 650 Ft Raktáron

  Kézi késélező, V-alakú kivitelben, amely lehetővé teszi az összes késtípus (sima kés, fűrészlap, japánkés stb.) csiszolását és élezését. Használata nagyon egyszerű, a választött szög alapján durva vagy finom élezést érhet el. A megfelelő csiszolás meghosszabbítja a kések élettartamát. És ne felejtsük el, hogy egy tompa kés veszélyesebb, mint egy éles!

   
  4 650 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 990 Ft Raktáron

  Könnyű és strapabíró műanyagból készült, kompakt, hordozható fúróélező a tompa fúrók tökéletes élezéséhez. Az élező a legtöbb 2–12,5 mm átmérőjű fúróval kompatibilis. Három speciális, a fúrók átmérőjéhez igazított horonnyal rendelkezik. Csak rögzítse a fúró-csavarbehajtóra, helyezze be a fúrót és indítsa el, a csiszolópapír gondoskodik a tökéletes hegyről.

   
  1 990 Ft
  65 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 650 Ft Raktáron

  Élesítse a késeit egy pillanat alatt az InnovaGoods kompakt élezőjével. Nagyon praktikus, biztonságos és hatékony. Többféle fenést tesz lehetővé, könnyedén és kényelmesen érheti el vele az optimális eredményeket, és kompakt méretének köszönhetően nem foglal el feleslegesen sok helyet.

   
  3 650 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 650 Ft Raktáron

  A fa csiszolásának forradalmi módja, amelyet kifejezetten szabad és szabálytalan formák csiszolására fejlesztettek ki. A faragó korong ideális faragáshoz, szobrászathoz és anyag gyors csiszolásához.

   
  3 650 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 650 Ft Raktáron

  Kiváló minőségű háromfokozatú késélező, amely a három élezőrés használatának köszönhetően a legtompultabb és leginkább elhanyagolt kések helyes és komplex köszörülését is biztosítja. Győződjön meg saját szemével, milyen gyorsan és egyszerűen tudja rendbe tenni konyhai késeit.

   
  1 650 Ft
  38 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 650 Ft Raktáron

  Quttin késélező. 3 mérettel rendelkezik a különböző méretű pengéknek megfelelően, mérete 21 x 6 x 5 cm.

   
  3 650 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 9 150 Ft Raktáron

  Késélező, aminek köszönhetően többé egyetlen tompa kés sem lesz a konyhában. Ideális segítő minden konyhában. Néhány másodpercen belül bármilyen kést megélez, egyoldalas, kétoldalas vagy ferde éllel. Egyszerű kezelés az X-Cross-Technology-nak köszönhetően, amely minden pengéhez igazodik.

   
  9 150 Ft
  16 darab 2-3 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 7 a 7 tételből