Késélezők és fenőkövek

Késélezők és fenőkövek

Késélezők és fenőkövek

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből
 • 4 780 Ft Raktáron

  Kézi késélező, V-alakú kivitelben, amely lehetővé teszi az összes késtípus (sima kés, fűrészlap, japánkés stb.) csiszolását és élezését. Használata nagyon egyszerű, a választött szög alapján durva vagy finom élezést érhet el. A megfelelő csiszolás meghosszabbítja a kések élettartamát. És ne felejtsük el, hogy egy tompa kés veszélyesebb, mint egy éles!

   
  4 780 Ft
  31 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 980 Ft Raktáron

  Élesítse a késeit egy pillanat alatt az InnovaGoods kompakt élezőjével. Nagyon praktikus, biztonságos és hatékony. Többféle fenést tesz lehetővé, könnyedén és kényelmesen érheti el vele az optimális eredményeket, és kompakt méretének köszönhetően nem foglal el feleslegesen sok helyet.

   
  3 980 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 700 Ft Raktáron
  Újdonság

  Könnyű és strapabíró műanyagból készült, kompakt, hordozható fúróélező a tompa fúrók tökéletes élezéséhez. Az élező a legtöbb 2–12,5 mm átmérőjű fúróval kompatibilis. Három speciális, a fúrók átmérőjéhez igazított horonnyal rendelkezik. Csak rögzítse a fúró-csavarbehajtóra, helyezze be a fúrót és indítsa el, a csiszolópapír gondoskodik a tökéletes hegyről.

   
  2 700 Ft
  13 darab raktáron
 • 1 900 Ft Raktáron
  Újdonság

  Kiváló minőségű háromfokozatú késélező, amely a három élezőrés használatának köszönhetően a legtompultabb és leginkább elhanyagolt kések helyes és komplex köszörülését is biztosítja. Győződjön meg saját szemével, milyen gyorsan és egyszerűen tudja rendbe tenni konyhai késeit.

   
  1 900 Ft
  17 darab raktáron
Megjelenítve 1 – 4 a 4 tételből