Késélezők és fenőkövek

Késélezők és fenőkövek

Késélezők és fenőkövek

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 78 tételből
 • 3 740 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Önnel is már megesett, hogy beszerzett egy késélezőt, de néhány penge rosszul illeszkedett az élezőbe? Ez az élező 2 karral rendelkezik, melyeket egyszerű a kés pengéjéhez igazítani. Nemcsak funkcionalitása, de praktikussága miatt is imádni fogja - egyszerűen és gyorsan élezhet vele bármilyen kést a konyhában anélkül, hogy az élezés szögével kéne...

   
  3 740 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 29 880 Ft Raktáron

  A Deluxe Lansky élező rendszer 5 fenőkövet tartalmaz, a kések hatékony élezésére szolgál. Az előre beállított szögek vezérelt rendszerének köszönhetően egyszerűen használható, kiváló eredményeket biztosít. A szett szorító rendszert, vezető rudakat, valamint olajat is tartalmaz.

   
  29 880 Ft
  80 darab 7 napon belüli postázással
 • 17 250 Ft Raktáron

  Lansky kétoldalas fenőkő, 100% gyémánt felület, a piros oldala durvább (120 Grit), a kék oldala finomabb (600 Grit). A csomagban egy csúszásmentes alátét is található.

   
  17 250 Ft
  2 darab 7 napon belüli postázással
 • 5 840 Ft Raktáron

  Lansky Combo Stone Fine/Coarse kétrétegű fenőkő, 240/100 Grit szemcseméret, méretei körülbelül 5 x 20 cm. Élezéshez, utómunkákhoz, valamint élek formázására alkalmas.

   
  5 840 Ft
  7 darab 7 napon belüli postázással
 • 4 340 Ft Raktáron

  A Lansky Quick Fix zsebélező kiváló választás a sima élű szerszámok vészhelyzeti élezéséhez. Két kerámiából és keményfémből készült csiszoló felületet kínál gumi fogantyúval együtt, amely biztosítja a biztonságos és kényelmes kezelhetőséget.

   
  4 340 Ft
  17 darab 7 napon belüli postázással
 • 13 350 Ft Raktáron

  A Lansky 4-Rod Turn Box élező rendszer 4 kerámia csiszoló rúdból és egy fa alapból áll, amelyek együtt egy stabil, kompakt kelléket alkotnak a szerszámok csiszolásához otthon és utazásokon. Az alapban lyukak vannak előre beállított szögekkel a tökéletes eredmény érdekében.

   
  13 350 Ft
  19 darab 7 napon belüli postázással
 • 4 340 Ft Raktáron

  A 70 Grit szemcseméretű extra durva Extra Coarse Hone Lansky fenőkő extrém tompa penge élezésére szolgál. Élező anyagként alumínium-oxidot használtak, amely kiváló eredményeket biztosít. Teste műanyag, amely egy a vezető rúdra szolgáló egyedi nyílással kiegészített.

   
  4 340 Ft
  Utolsó darab 7 napon belüli postázással
 • 53 900 Ft Raktáron

  A Deluxe Diamond Lansky professzionális élező készlet előre beállított szöggel vezérelt rendszere 4 gyémánt élező kőből különböző vastagsággal, késcsipeszből, vezetőrudakból a kiválasztott szög fenntartásához, élező olajból áll, mindez praktikus kofferben tárolva.

   
  53 900 Ft
  8 darab 7 napon belüli postázással
 • 20 870 Ft Raktáron

  Az alap Lansky Standard élező készlet egy előre beállított szögek vezérelt rendszerével 3 fenőkövet tartalmaz, ideális otthoni késélesítéshez. A készlet tartalmaz vezetőrudakat, bilincset a késhez és élezőolajat, mindezt praktikus tokban.

   
  20 870 Ft
  30 darab 7 napon belüli postázással
 • 11 700 Ft Raktáron

  A Super "C" Lansky rögzítő bilincs vagy állvány, amely az élező rendszer kiegészítője. Jelentősen megkönnyíti az élezési folyamatot, ugyanis a munkafelülethez történő rögzítést követően mindkét kezét szabadon hagyja, így teljes egészében az élezésre fókuszálhat.

   
  11 700 Ft
  23 darab 7 napon belüli postázással
 • 26 880 Ft Raktáron

  Az Universal Lansky univerzális élező rendszer 4 fenőkövet tartalmaz - ezek közül egy kifejezetten fogazott kések élesítésére szolgál. A vezérelt rendszer előre beállított szögei kiváló élesítési eredményeket biztosítanak. A szett szorító rendszert, vezető rudakat, valamint olajat is tartalmaz.

   
  26 880 Ft
  2 darab 7 napon belüli postázással
 • 5 840 Ft Raktáron

  A Medium Serrated Hone Lansky fogazott pengére szolgáló fenőkő kifejezetten fogazott pengék megmunkálására szolgál. A közepesen durva kerámia felület 600 Grit szemcseméretű, ezen felül hegyes eszközök élezésére is megfelelő.

   
  5 840 Ft
  3 darab 7 napon belüli postázással
 • 5 840 Ft Raktáron

  Fogazott pengék élezésére szolgáló Lansky Serrated Hone fenőkő. Tartalék fenőkőként, esetleg az élező rendszer kiegészítőjeként is megfelelő.

   
  5 840 Ft
  5 darab 7 napon belüli postázással
 • 29 880 Ft Raktáron

  A Lansky Tri-Stone Benchstone élező állomás három típusú fenőkövet kombinál, amelyek csúszásgátló felületű stabil állványon elhelyezettek. A gyémánt, a kerámia és az alumínium-oxid fenőkövek megfelelnek az élező rendszer követelményeinek, 1 kompakt termékben ötvözöttek.

   
  29 880 Ft
  2 darab 7 napon belüli postázással
 • 17 250 Ft Raktáron

  Lansky kétoldalas fenőkő, gyémánt felület, amely zöld oldala közepesen durva (280 Grit), kék oldala pedig finom (600 Grit). A csomagban egy csúszásmentes alátét is található.

   
  17 250 Ft
  6 darab 7 napon belüli postázással
 • 5 990 Ft Raktáron

  Az Ultra Fine Curved Blade Hone Lansky ívelt fenőkő egy 1000 Grit szemcseméretű fenőkő, amely végső csiszoláshoz, a valamint a befelé ívelő kések részleteinek kidolgozásához alkalmas. Az ergonomikus kialakítású fogantyú egyszerű és biztonságos kezelést tesz lehetővé.

   
  5 990 Ft
  6 darab 7 napon belüli postázással
 • 15 000 Ft Raktáron

  A Double Folding Diamond Paddle (Fine/Coarse) Lansky összecsukható, gyémánt fenőkő mindkét oldala használható élezéshez (durva/finom felület), a kétrészes, ergonomikus kialakítású fogantyú kiválóan alkalmas a hagyományos kések és egyéb vágóeszközök élezéséhez.

   
  15 000 Ft
  6 darab 7 napon belüli postázással
 • 5 540 Ft Raktáron

  Medium Curved Blade Hone Lansky ívelt, közepesen durva fenőkő 280 Grit szemcsemérettel, amely a befelé ívelt pengék élezésére és megmunkálására szolgál. A Lansky élező rendszerrel való használatra termett, kiváló eredményeket és biztonságos kezelést biztosít.

   
  5 540 Ft
  5 darab 7 napon belüli postázással
 • 15 000 Ft Raktáron

  A Double Folding Diamond Paddle (Medium/Fine) Lansky összecsukható, gyémánt fenőkő mindkét oldala élező felülettel rendelkezik (közepesen durva/finom felület), ezen felül kétrészes, ergonomikus fogantyúval ellátott, kiválóan alkalmas hagyományos kések és egyéb eszközök általános karbantartásához és kezeléséhez.

   
  15 000 Ft
  2 darab 7 napon belüli postázással
 • 7 190 Ft Raktáron

  A Leather Stropping Hone Lansky bőr fenőkő kifejezetten úgynevezett stroppinghoz, vagyis a már éles pengék utócsiszolására szolgál. Minden Lansky rendszer tökéletes kiegészítője, páratlan éles pengéket biztosít. A könnyű kezelés érdekében ergonomikus kialakítású fogantyúval ellátott.

   
  7 190 Ft
  3 darab 7 napon belüli postázással
 • 4 490 Ft Raktáron

  Egyedi formázású, kerek Coarse Curved Blade Hone Lansky fenőkő, amely 120 Grit szemcsemérettel rendelkezik, kifejezetten befelé ívelt pengék élezésére és megmunkálására szolgál. Az ergonomikus kialakítású fogantyú biztonságos és kényelmes használatot tesz lehetővé.

   
  4 490 Ft
  5 darab 7 napon belüli postázással
 • 4 040 Ft Raktáron

  A Lansky élező rendszerre szolgáló tároló tok az olyan komponensek, mint a különböző fenőkövek, vezető rudak, vagy bilincsek rendezett és biztonságos tárolására szolgál. A csomagolás Nathan´s Honing Oil olajat, valamint csavarokat is tartalmaz.

   
  4 040 Ft
  4 darab 7 napon belüli postázással
 • 18 750 Ft Raktáron

  A Curved Hone 4-Pack Lansky 4 ívelt fenőkövet tartalmazó szett minden élező rendszer kiváló kiegészítője. Az ívelt fenőkövek kifejezetten a befelé ívelt pengéjű, Kukri, Hawksbill, Scythe vagy Karambit típusú kések élesítésére alkalmasak.

   
  18 750 Ft
  7 darab 7 napon belüli postázással
 • 11 700 Ft Raktáron

  A Soft Arkansas Lansky közepesen durva, természetes fenőkő jellegzetesebb megmunkáláshoz, valamint a kések agresszív élezéséhez alkalmas. Műanyag keretbe foglalt, amely csúszásgátló felülettel ellátott, így nem fog csúszni a felületeken. Az élezési felület körülbelül 15 x 5 cm méretű.

   
  11 700 Ft
  7 darab 7 napon belüli postázással
 • 1 790 Ft Raktáron

  A Carbide Tips Lansky tartalék karbid pofa készlet az elhasznált élezőfelület cseréjére szolgál az olyan élezőknél, mint a Deluxe Edge, Quick Edge és a Fillet & Bait Sharpener modellek.

   
  1 790 Ft
  4 darab 7 napon belüli postázással
 • 4 490 Ft Raktáron

  Combo Stone Fine/Coarse Lansky kétoldalú fenőkő kompakt, 15 x 5 cm-es méretekkel, amely a durva fenőkő, valamint a finom fenőkő tulajdonságait egyesíti. A sötétebb élező felület 120 Grit, míg a világosabb 600 Grit szemcseméretű, így egy olyan többcélú fenőkőre tehet szert, amelyet széles körben használhat.

   
  4 490 Ft
  2 darab 7 napon belüli postázással
 • 7 190 Ft Raktáron

  Gyémánt fenőrúd, amely kifejezetten különböző halász horgok, horgok, valamint kések élezésére tervezett. Összesen 3 különböző méretű tartóval rendelkezik, amelyek hegyes tárgyak élezésére szolgálnak. A kétrészes, gumírozott fogantyú biztos fogást garantál, valamint lehetővé teszi, hogy a fenőrúd kompakt méretűre alakítható legyen.

   
  7 190 Ft
  5 darab 7 napon belüli postázással
 • 11 850 Ft Raktáron

  A Tactical Sharpening Rod Lansky többfunkciós taktikus élező megbirkózik a katonai kések pengéivel, valamint ötvözi a karbid élező felületen történő élezés sebességét és hatékonyságát a visszahúzható, gyémánt fenőrúddal, amelynek szemcsemérete 600 Grit.

   
  11 850 Ft
  Utolsó darab 7 napon belüli postázással
 • 2 690 Ft Raktáron

  A Multi-Groove Fish Hook Sharpener Lansky fenőkő egyedi hornyokkal ellátott, amelyek halászkés élezésére szolgálnak. A tartós műanyagból készült ergonomikus kialakítású fogantyúnak köszönhetően olyan praktikus eszközről van szó, amely hasznos lehet halászat, valamint a halászi felszerelés karbantartása során.

   
  2 690 Ft
  7 darab 7 napon belüli postázással
 • 13 350 Ft Raktáron

  A Benchstone Lansky extra finom fenőkő profi késélezőknek alkalmas. Az élező felület mérete körülbelül 5 x 15 cm, az egész felület gyémánt borítású. Maga a fenőkő műanyag tokban elhelyezett, hordozó tokkal kiegészített.

   
  13 350 Ft
  4 darab 7 napon belüli postázással
 • 5 690 Ft Raktáron

  A Heavy Duty Lansky kerti fenőkő felülete extra durva, kerámia felületű, szemcsemérete 70 Grit, kifejezetten olyan kerti eszközök élezésére alkalmas, mint a kasza, sarló, lapát vagy bozótvágó. Kompakt méretének köszönhetően használata kellemes.

   
  5 690 Ft
  7 darab 7 napon belüli postázással
 • 13 350 Ft Raktáron

  A Benchstone Lansky finom gyémánt fenőkő profi késélezőknek alkalmas. Az élező felület mérete körülbelül 5 x 15 cm, az egész felület gyémánt borítású. Maga a fenőkő műanyag tokban elhelyezett, hordozó tokkal kiegészített.

   
  13 350 Ft
  Utolsó darab 7 napon belüli postázással
 • 7 340 Ft Raktáron

  Az egyedi kialakítású Multi-Angle Knife Clamp Lansky alumínium bilincs számos kés tartós rögzítését teszi lehetővé - még az 1/2" és kisebb méretű kések is rögzíthetőek használatával. Jelentősen leegyszerűsíti a kézi élezés munkafolyamatát, a Lansky élező rendszerrel együtt használva tökéletes eredményeket biztosít.

   
  7 340 Ft
  28 darab 7 napon belüli postázással
 • 7 340 Ft Raktáron

  A Lansky kerámia késélező rúd minden egyes háztartás konyhai késeinek általános karbantartására megfelel. A kerámia élező felület szemcsemérete 800 Grit, a fa fogantyú pedig jó eredményeket, valamint egyszerű és biztonságos kezelést biztosít.

   
  7 340 Ft
  8 darab 7 napon belüli postázással
 • 17 250 Ft Raktáron

  A Lansky gyémánt fenőrúd hossza 9 " (kb. 22,9 cm), minden hentes vagy szakács tökéletes segítője, átlagon felüli eredményeket garantál. A csúszásgátló gumírozott fogantyúnak, valamint a védő ütközőnek köszönhetően maximális biztonságot és kényelmet garantál a munka során.

   
  17 250 Ft
  5 darab 7 napon belüli postázással
 • 4 040 Ft Raktáron

  A Carbide Tips Lansky tartalék karbid pofa készlet az elhasznált élezőfelület cseréjére szolgál az olyan élezőknél, mint a Deluxe Edge, Quick Edge és a Fillet & Bait Sharpener modellek.

   
  4 040 Ft
  6 darab 7 napon belüli postázással
 • 4 490 Ft Raktáron

  Az íjászoknak szánt Broadhead Arrow Lansky élező a nyilak, valamint kisebb kések hegyének élezésére szolgál. Csúszásgátló kezeléssel ellátott ergonomikus fogantyújának köszönhetően biztonságos munkavégzést garantál. Kettőtől akár ötélű hegyek tartós rögzítésére szolgáló nyílással kiegészített.

   
  4 490 Ft
  9 darab 7 napon belüli postázással
 • 4 490 Ft Raktáron

  Egyedi élező, amely Cold Steel márkájú zsebkések és egyéb kések sima és fogazott pengéinek élezésére szolgál. Kerámia anyagból készült élező felületből áll, amely mindkét oldalán ujjvédővel ellátott.

   
  4 490 Ft
  5 darab 7 napon belüli postázással
 • 23 870 Ft Raktáron

  A Master´s Edge Lansky élező minden otthonba rendszer kiváló segítő. Az 5 kerámia élező felületnek köszönhetően sima, valamint fogazott pengékre, valamint felül hegyes eszközökre is alkalmas. Jól tárolható, a csúszásgátló kezeléssel ellátott állványnak köszönhetően biztonságos.

   
  23 870 Ft
  3 darab 7 napon belüli postázással
 • 4 340 Ft Raktáron

  Lansky Deluxe Quick Edge zsebélező rózsaszín kivitelben. Műanyag test, kényelmes gumírozott fogantyú. Élező felület kiváló minőségű volfrám-karbidból.

   
  4 340 Ft
  2 darab 7 napon belüli postázással
 • 2 990 Ft Raktáron

  A Lansky Quick Fix zsebélező kiváló választás a sima élű szerszámok vészhelyzeti élezéséhez. Két kerámiából és karbidból készült élező felületet kínál gumi fogantyúval együtt, amely biztosítja a biztonságos és kényelmes kezelhetőséget.

   
  2 990 Ft
  Utolsó darab 7 napon belüli postázással
 • 19 370 Ft Raktáron

  A 4 fenőrudat tartalmazó Diamond/Ceramic Turn Box Lansky élező rendszer fa állvánnyal kiegészített, ideális segítő minden otthonba. 2 gyémánt fenőrudat (600 Grit), 2 kerámia fenőrudat (1000 Grit), valamint előre beállított szögeket kínál a lehető legjobb eredmények eléréséhez.

   
  19 370 Ft
  6 darab 7 napon belüli postázással
 • 7 490 Ft Raktáron

  A rózsaszín színű Lansky Blademedic többfunkciós zsebélező egy egész élező rendszer munkáját képes elvégezni. Összesen 4 élező mechanizmust és 3 típusú élező anyagot kínál: kerámia 1000 Grit szemcsemérettel, gyémánt 600 Grit szemcsemérettel és volfrám-karbid.

   
  7 490 Ft
  18 darab 7 napon belüli postázással
 • 11 850 Ft Raktáron

  A Hard Arkansas Lansky kemény fenőkő kiváló választás finom élezéshez, valamint a pengék élességének megtartásához. Természetes anyagból készült - Arkansas kő, amely tapadásmentes kezeléssel ellátott műanyag keretbe foglalt.

   
  11 850 Ft
  3 darab 7 napon belüli postázással
 • 7 490 Ft Raktáron

  A Lansky összecsukható gyémánt fenőrúd praktikus, kompakt segítő, amely a sima és fogazott pengék, horgász horgok, horgok és egyebek hatékony élezésére szolgál. A kétrészes, ergonomikus kialakítású fogantyú biztonságos használatot garantál.

   
  7 490 Ft
  5 darab 7 napon belüli postázással
 • 11 850 Ft Raktáron

  A Soft Arkansas Lansky közepesen durva, természetes fenőkő jellegzetesebb megmunkáláshoz, valamint a kések agresszív élezéséhez alkalmas. Műanyag keretbe foglalt, amely csúszásgátló felülettel ellátott, így nem fog csúszni a felületeken. Az élezési felület körülbelül 20 x 5 cm méretű.

   
  11 850 Ft
  2 darab 7 napon belüli postázással
 • 2 690 Ft Raktáron

  A Mini Dog Bone Lansky élező vészhelyzet esetén használható kések élezésére. Kompakt méretének köszönhetően bárhová magával viheti, ezen felül széles kulcstartóval is rendelkezik. Az ujjvédő biztonságos használatot tesz lehetővé.

   
  2 690 Ft
  7 darab 7 napon belüli postázással
 • 5 990 Ft Raktáron

  A Mini Crock Stick Lansky zsebélező kiváló segítő, amelyet zsebében hordhat, kések és hegyes eszközök élezésére szolgál. Műanyag alapból áll, amelyet két kerámia rúd egészíti ki, előre beállított élezési szöggel ellátott. Ügyes kulcstartót is tartalmaz.

   
  5 990 Ft
  7 darab 7 napon belüli postázással
 • 11 700 Ft Raktáron

  A 120 Grit szemcseméretű Coarse Diamond Hone Lansky durva, gyémánt fenőkő jellegzetesebb formázáshoz, valamint tompa sérült pengék élezésére szolgál. Az ergonomikus kialakítású műanyag fogantyú biztonságos és kényelmes munkát biztosít.

   
  11 700 Ft
  2 darab 7 napon belüli postázással
 • 2 990 Ft Raktáron

  Az Eraser Block Lansky univerzális csiszoló típusú gumi, amely kerámia fenőkövek, valamint egyéb élezők tisztítására szolgál, amelyek az élezési felület pórusainak eltömődése miatt veszítenek teljesítményükből. Használata egyszerű, a rendszeres tisztítás hatékony és hosszantartó eredményeket biztosít.

   
  2 990 Ft
  8 darab 7 napon belüli postázással
 • 4 490 Ft Raktáron

  A Lansky Lawn & Garden fenőkő egyedi formájának köszönhetően számos kerti szerszámot élezésére képes - az ollótól egészen a kasza pengéjéig. Közepesen durva (280 Grit).

   
  4 490 Ft
  Utolsó darab 7 napon belüli postázással
 • 44 890 Ft Raktáron

  A Standard Diamond Lansky élező rendszer 3 gyémánt fenőkövet tartalmaz, amelyek szemcsemérete eltérő. A rendszer fő előnye, hogy előre beállított szögekkel rendelkezik, így tökéletes eredményeket ér el. A rendszer vezető rudakat, rögzítőt, valamint olajat is tartalmaz.

   
  44 890 Ft
  10 darab 7 napon belüli postázással
 • 29 880 Ft Raktáron

  Natural Arkansas Lansky profi élező rendszer előre beállított szögek ellenőrzött rendszerével, amely természetes Arkansasból készült 3 fenőkövet tartalmaz. A szett rögzítőt, vezető rudakat, valamint csiszolóolajat is tartalmaz, mindez egy praktikus tokban elhelyezett.

   
  29 880 Ft
  Utolsó darab 7 napon belüli postázással
 • 2 990 Ft Raktáron

  A Pedestal Mount Lansky műanyag talpazat minden Lansky élező rendszerhez tökéletes kiegészítő. Maximális stabilitást biztosít a munka során, valamint egyszerűbbé varázsolja a manuális élezést. A talpazat bármilyen munkafelülethez egyszerűen rögzíthető.

   
  2 990 Ft
  6 darab 7 napon belüli postázással
 • 2 690 Ft Raktáron

  A 120 ml űrtartalmú egyedi Nathan´s Honing Oil Lansky csiszolóolaj egy kerozin alapú kenőanyag, amely számos fenőkőhöz alkalmazható. Tisztításhoz, valamint az olyan felesleges anyag eltávolítására szolgál, amely az élező szemcsék, valamint a megmunkált felület közt felhalmozódik.

   
  2 690 Ft
  7 darab 7 napon belüli postázással
 • 4 490 Ft Raktáron

  A Multi-Sharpener Lansky egy kompakt méretű többfunkciós élező, amely sima és fogazott pengék, valamint hegyes eszközök élezésére szolgál. Fenőrúdból áll, amely két végén ujjvédők találhatók, amelyek biztonságos használatot garantálnak.

   
  4 490 Ft
  6 darab 7 napon belüli postázással
 • 4 490 Ft Raktáron

  A Lansky Spyder zsebélező mindenekelőtt a Spyderco márkájú fogazott kések pengéinek élesítésére jött létre, azonban játékos könnyedséggel megbirkózik más kések sima vagy fogazott pengéivel, az élező felületen lévő egyedi horonynak köszönhetően hegyes eszközökre is alkalmas.

   
  4 490 Ft
  8 darab 7 napon belüli postázással
 • 7 190 Ft Raktáron

  A Hard Arkansas Lansky természetes fenőkő, amely körülbelül 450 - 650 Grit szemcseméretű, egy olyan kemény fenőkő, amely finom élezéshez, valamint a már meglévő pengéken való utómunkákra alkalmas. Bár az élező rendszerrel történő használatra termett, az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően önmagában is használható.

   
  7 190 Ft
  11 darab 7 napon belüli postázással
 • 11 700 Ft Raktáron

  A Lansky Fine Diamond finom fenőkő egész felületén gyémánt bevonattal ellátott, a pengék végső élezésére, valamint csiszolására szolgál. 600 Grit szemcseméretével, ergonomikus kialakítású műanyag fogantyújával, valamint a vezető rúdra szolgáló nyílással minden helyzetben tökéletes segítő.

   
  11 700 Ft
  6 darab 7 napon belüli postázással
 • 11 700 Ft Raktáron

  Az Extra Coarse Diamond Hone fenőkő teljes felületén gyémánt bevonattal borított, 70 Grit szemcseméretű, a Lansky élező rendszerben történő használatra termett. Nagyon tompa, sérült pengék megmunkálására alkalmas. Ergonomikus kialakítású műanyag testtel ellátott, amely a vezető rúdra szolgáló nyílással ellátott.

   
  11 700 Ft
  7 darab 7 napon belüli postázással
 • 7 340 Ft Raktáron

  A Lansky Diamond zsebélező tökéletes segítő vészhelyzet esetén, amikor vágóeszközöket szeretne élezni. A gyémánt élező felületen kívül hegyes eszközök élezésére szolgáló egyedi hornyot is kínál. A biztonságos tárolás érdekében praktikus bőr tokot is tartalmaz.

   
  7 340 Ft
  5 darab 7 napon belüli postázással
 • 6 890 Ft Raktáron

  Az Universal Mount Lansky fém állvány a manuális késélezés folyamatának leegyszerűsítésére szolgál. A talapzaton 4 nyílás található, melyek a munkafelülethez történő csavarozásra szolgálnak, így a kés a tartóra rögzíthető, Önnek pedig mindkét keze szabad marad.

   
  6 890 Ft
  23 darab 7 napon belüli postázással
 • 4 490 Ft Raktáron

  Többfunkciós kétoldalú Lansky Dual Grit fenőkő, amely minden típusú eszközre alkalmas, egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A korong forma két különböző szemcseméretű fenőkőből áll, így minden ezermesternek, kertésznek vagy kalandornak ideális segítő.

   
  4 490 Ft
  3 darab 7 napon belüli postázással
 • 4 490 Ft Raktáron

  A Lansky Roadie kulcstartó több funkciót tartalmaz, mint bármely más élező a világon. Egy olyan sokoldalú és kompakt eszközről van szó, amelyet a kulcsain vagy a hátizsákján tarthat. A számos funkciónak és a könnyű szerkezetnek köszönhetően felszerelése nélkülözhetetlen részévé válik.

   
  4 490 Ft
  17 darab 7 napon belüli postázással
 • 4 490 Ft Raktáron

  A Lansky Coarse Hone alumínium-oxidból készült durva fenőkő szemcsemérete 120 Grit, ideális választás tompa és sérült pengék élezésére. Ergonomikus formájú fogantyújának köszönhetően biztonságot és kényelmes használatot biztosít.

   
  4 490 Ft
  6 darab 7 napon belüli postázással
 • 11 700 Ft Raktáron

  A 280 Grit szemcseméretű Lansky Medium Diamond Sharpening Hone fenőkő az egész felületen gyémánt kezeléssel ellátott, kiváló segítő kések és egyéb vágóeszközök általános karbantartására. Elsődlegesen a Lansky élező rendszerrel való használatra tervezték

   
  11 700 Ft
  12 darab 7 napon belüli postázással
 • 5 990 Ft Raktáron

  A Lansky Soft Arkansas Hone természetes fenőkő finom és durva élező felülete hozzávetőleges szemcsemérete 200-350 Grit. Tompa pengék élezésére szolgál.

   
  5 990 Ft
  21 darab 7 napon belüli postázással
 • 7 490 Ft Raktáron

  Lansky 9 " Diamond Rod tartalék gyémánt fenőkő, amely a Master's Edge vagy Turnbox Crock Lansky élező rendszerekhez alkalmas. Ajánljuk, hogy ügyeljen élező rendszere megfelelő állapotára, és időben szerezze be a tartalék fenőkövet.

   
  7 490 Ft
  6 darab 7 napon belüli postázással
 • 13 350 Ft Raktáron

  A Sharp Stick Steel fenőrúd a világhírű Lansky gyártótól megoldás a tompa késekre. A fenőrúd mérete 23 cm, csúszásgátló fogantyúval ellátott, védi a kezét az élezés során.

   
  13 350 Ft
  6 darab 7 napon belüli postázással
 • 10 350 Ft Raktáron

  A Lansky C-Sharp kompakt zsebélező kerámia élezőfelületet biztosít (600/800 Grit), a négy előre beállított szög hatékonyságot és kiváló eredményeket biztosít a sima és fogazott pengéjű késeken.

   
  10 350 Ft
  12 darab 7 napon belüli postázással
 • 5 540 Ft Raktáron

  Lansky Deluxe Quick Edge zsebélező praktikus camo kivitelben. Műanyag test, kényelmes gumírozott fogantyú. Minőségi élező anyag - volfrám-karbid.

   
  5 540 Ft
  10 darab 7 napon belüli postázással
 • 4 490 Ft Raktáron

  A Lansky Quick Edge zsebélező a konyhakések, munkakések vagy outdoor kések gyors és hatékony élezésére szolgál. Az élező felület volfrám-karbidból készült, az ergonomikus kialakítású fogantyúval együtt tökéletes eredményeket biztosít.

   
  4 490 Ft
  4 darab 7 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 72 a 78 tételből