Auto-motor

Auto-motor

Sok időt tölt az autóban vagy az autók a hobbija? Akkor jó helyen jár! Rendszeresen bővítjük a kínálatunkat a legkülönfélébb, autóba való szerkentyűkkel, amelyek kellemesebbé teszik az úton töltött időt. Napellenzőket, ülésre való rendszerezőket, okostelefon és navigáció tartókat, töltőket és autóápolási termékeket talál, amelyekkel könnyedén tökéletes állapotban tarthatja a járművét.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 82 tételből
 • Megvásárolta 6591 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  3 670 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Nincs az autójában fedélzeti számítógép? Akkor csináljon magának! Elég csak megszerezni ezt az autódiagnosztika modult, csatlakoztatni az OBD diagnosztikai aljzatba, párosítani Bluetooth segítségével a telefonjával, és kész is!

   
  3 670 Ft
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 553 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  1 040 Ft Raktáron
  4 Review(s)

  Night View - szemüvegre csíptethető lencse éjszakai vezetéshez. Segítségével éjszaka vagy szürkületben is úgy láthat mintha nappal lenne. Night View lencse csökkenti a fényszóró és az utcai fények tükröződését, a szem terhelését.

   
  1 040 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 1275 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  1 990 Ft Raktáron

  Ez a toll rendelkezik azzal a professzionális, gyors-javítóformulával, melyen hatékonyan kezelheti a gépkocsin esett felületi sérüléseket. Egyszerű és extrém-hosszan tartó megoldást nyújt minden apró zavaró lakksérülésre.

   
  1 990 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk) 30 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 284 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  2 240 Ft Raktáron

  A karosszéria javító segítségével pofon egyszerűen és gyorsan eltávolíthatod az autódon keletkezett horpadásokat. Nem kell várakoznod arra, hogy egy szakember kijavítsa a hibát, saját kezűleg is helyrehozhatod a kárt. A nehezen hozzáférhető helyeken is bevethető. Biztonságosan használható, úgy tervezték, hogy szakértelem nélkül is tudja bárki használni.

   
  2 240 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 2 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 395 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  1 190 Ft Raktáron

  A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyegek, bútorok szélére, vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A szalag mosható és ismételten használható. A felragasztott szalagot sérülés nélkül leszedheti és újra használhatja.

   
  1 190 Ft
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 204 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron

  Üvegtisztító kendő használható az ajtó- és ablaküvegek, tükrök, autó szélvédőjének tökéletes tisztításához. Segítségével gyorsan és precízen végezheti el a takarítást.

   
  920 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 122 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  1 710 Ft Raktáron

  Fejtámlára rögzíthető praktikus autós tablettartó, amely hosszú utazások alkalmával nagy segítség lehet. Könnyel felszerelhető a fejtámla hátsó részére, valamint többfokozatú állíthatósággal bír, lefelé és felfelé egyaránt állítható.

   
  1 710 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 805 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  2 640 Ft Raktáron

  Biztonságosan intézze a telefonhívásokat autó vezetés közben, halgassa a zenét a telefonból vagy SD kártyáról vagy töltse fel az elektromos berendezéseket. Ez a FM Transmitter tökéletes drótnélküli kapcsolatot létesít a Bluetooth készülékekkel, USB porttal és handsfree funkcióval is rendelkezik.

   
  2 640 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 15 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 127 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  1 320 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Kárpittisztító eltávolítja a szennyeződéseket az üléshuzatokból, szőnyegekből, fejtámlákból. Tökéletes minden fajta szövet felületre, nem nedvesíti a kezelendő felületet, az aktív hab egyszerűen eltávolítja a szennyeződést a szálak közül.

   
  1 320 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 505 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  1 720 Ft Raktáron

  Téged is gyakran zavar vezetés közben a szemedbe sütő nap és a többi jármű világítása? Akkor itt az ideje, hogy beszerezd a hasznos HD Vision szemüvegeket! Nem kell többé hunyorognod sötétedés után a szembe jövők lámpái miatt, és a az erős napfény sem fog vakítani.

   
  1 720 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 166 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  1 320 Ft Raktáron

  Belenéz a visszapillantó tükrökbe és csak esőcseppeket lát. A gyenge látási viszonyok ellehetetlenítik a helyzet pontos értékelését ön mögött és az irányítás így nem könnyű. Van egy kiváló megoldásunk! Egy speciális védőfóliáról van szó, mely ellenáll az esőnek és ködnek, és teljesen tisztán tartja visszapillantó tükreit.

   
  1 320 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 407 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  1 450 Ft Raktáron

  Mérete: 36 x 11 x 4 cm.

   
  1 450 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 332 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  7 590 Ft Raktáron

  Az utakon naponta találkozhatunk a "kalózokkal", akik vezetésükkel fenyegeti a többi sofőrt is, tehát önt is. Ne becsülje alá az effajta eseteket és szerelje fel autóját mini kamerával! Rögzítse az autójában és az utakon az összes történéseket gondosan nyomon követheti! A kamerá azonnal bekapcsolás után veszi az eseményeket.

   
  7 590 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 81 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  1 320 Ft Raktáron

  Nagyon hatékony eszköz az üvegek, fényszórók, tükrök, hordozható elektronikai képernyők és egyéb sima felületek tisztítására.

   
  1 320 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 390 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  5 320 Ft Raktáron

  Most már nem kell mikrót keresnie! Az InnovaGoods ételhordóban kényelmesen felmelegítheti az ebédjét vagy melegen tarthatja az ételt, közvetlenül az autóban. Nagyszerű segédeszköz azok számára, akik ételt visznek a kirándulásokra és könnyen fel kell azt melegíteniük. Elég szivargyújtóhoz csatlakoztatni és pár perc múlva fogyaszthatja is a házi meleg ételt.

   
  5 320 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 95 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  1 310 Ft Raktáron

  Autós rendszerező hat tárolórekesszel. Helytakarékos és praktikus, valamint vízálló nylon anyaga miatt könnyű tisztítani is. 

   
  1 310 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 131 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Tisztít és políroz, selymes csillogást kölcsönöz. Megelőzi a kiszáradást.

   
  920 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 110 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  3 850 Ft Raktáron

  Univerzális mobiltartó autóba, beépített vezetéknélküli Qi töltéssel, amelyet a műszerfalra, a szellőzőrácsra vagy a szélvédőre erősíthetünk fel - a 2 különböző rögzítő kar a csomag része. Az érzékelőnek köszönhetően a tartó automatikusan összezárja a kart és a telefonhoz igazodik. 360°-ban forgatható, a fogók gumírozottak és csúszásmentesek. Az USB kábel...

   
  3 850 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 51 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  1 520 Ft Raktáron

  SEVEN Biztonsági öv párnaAnyag: 100% poliészter, tépőzárMérete: 25 cm Biztonsági öv párna megvédi gyermeke nyakát és arcát a biztonsági öv okozta kellemetlenségektől, kidörzsöléstől és irritációtól. Tépőzárakkal könnyedén fel- és lecsatolható.

   
  1 520 Ft
  4 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 44 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  1 970 Ft Raktáron

  Még mindig mámorosnak érzi magát és nem tudja, hogy már beülhet-e volán mögé? Ezzel a szondával pár másodperc alatt meggyőződhet róla és megnyugodhat. A szonda ráadásul egy kis LED diódával is rendelkezik, amely bőven elég, ha például nem látja az autóján a kulcslyukat. 2x AAA elemmel működik (nem képezi a küldemény részét).

   
  1 970 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 49 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  1 520 Ft Raktáron

  SEVEN Biztonsági öv párnaAnyag: 100% poliészter, tépőzárMérete: 21 cm Biztonsági öv párna megvédi gyermeke nyakát és arcát a biztonsági öv okozta kellemetlenségektől, kidörzsöléstől és irritációtól. Tépőzárakkal könnyedén fel- és lecsatolható.

   
  1 520 Ft
  Utolsó darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 70 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  1 190 Ft Raktáron

  SEVEN Biztonsági öv párnaAnyag: 100% poliészter, tépőzár Biztonsági öv párna megvédi gyermeke nyakát és arcát a biztonsági öv okozta kellemetlenségektől, kidörzsöléstől és irritációtól. Tépőzárakkal könnyedén fel- és lecsatolható.

   
  1 190 Ft
  14 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 414 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  1 310 Ft Raktáron

  GripGo autóba való univerzális tartó, karral. Rögzítheti vele telefonját vagy a GPS-t, hála a tapadókorongnak, oda helyezi, ahol szüksége van rá.

   
  1 310 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 144 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  4 650 Ft Raktáron

  Tetején rejtett kampó. Hátul mágnessel rögzíthető. Szuperfényes led-ek (12000MCD)110~240v AC/DC adapter és 12V szivargyújtós töltő tartozék 3 Funkciós:- 28 fehér led elöl- 3 fehér led felül- 4 piros "vész"villogó led elöl. Töltési idő: 3óra Működési idő: 4-5 óra  Töltő 220V AC Autós töltő AKU LED lámpa

   
  4 650 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 55 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  1 520 Ft Raktáron

  SEVEN Biztonsági öv párnaAnyag: 100% poliészter, tépőzárMérete: 23 cm Biztonsági öv párna megvédi gyermeke nyakát és arcát a biztonsági öv okozta kellemetlenségektől, kidörzsöléstől és irritációtól. Tépőzárakkal könnyedén fel- és lecsatolható.

   
  1 520 Ft
  3 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 43 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  1 000 Ft Raktáron

  Telefon nélkül manapság már egy lépést sem teszünk. Néha egyszerűen el kell olvasnunk egy SMS-t vagy figyelnünk kell a GPS-t. A praktikus és kényelmes telefontartó a telefon kormányra való rögzítésére szolgál. Handsfree csatlakozást, hívások vételét és a GPS követését teszi lehetővé.

   
  1 000 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 143 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  2 110 Ft Raktáron

  További tükrök, melyeket egyszerűen rögzít a klasszikus visszapillantó tükrökre az autón. Küszöbölje ki a holtpontokat, melyeknél nem látja az előző autót. A reflexió szögét könnyen állíthatja. Az oldalsó visszapillantó tükrökre alkalmas.

   
  2 110 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 210 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  770 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Out Put: 5V-1AIn Put: 12-24V

   
  770 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 51 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  1 520 Ft Raktáron

  SEVEN Biztonsági öv párnaAnyag: 100% poliészter, tépőzárMérete: 21 cm Biztonsági öv párna megvédi gyermeke nyakát és arcát a biztonsági öv okozta kellemetlenségektől, kidörzsöléstől és irritációtól. Tépőzárakkal könnyedén fel- és lecsatolható.

   
  1 520 Ft
  2 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 66 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  1 320 Ft Raktáron

  A termék acél- és alumíniumlemezek és kerékfedelek gyors tisztítására szolgál. Eltávolítja a por és a zsíros szennyeződést a fékbetétekről, olajmaradványokat és más szennyeződéseket.

   
  1 320 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 55 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  5 720 Ft Raktáron

  Ez a videókamera rögzíti az összes szituációt, amelyek az autója előtt történnek, így segíthet bebizonyítani az igazat arról, hogyan pontosan mi is történt.

   
  5 720 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 126 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  4 770 Ft Raktáron

  Praktikus, elemekkel működő elektromos szivattyú, amellyel gázolajat, petróleumot, könnyű olajokat vagy bort szivattyúzhat.

   
  4 770 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 2 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 104 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron

  A piszkos, szennyeződött kéz tisztítására használható.

   
  920 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 110 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  1 320 Ft Raktáron

  Ezzel a termékel könnyedén eltávolíthatja a rovar és bogár maradványokat gépjárműve karosszéria elemeiről, műanyag és üveg felületeiről.

   
  1 320 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 102 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  1 320 Ft Raktáron

  Az olaj célja a csúszó felületek kenése, valamint a csavarcsatlakozások lazítása és az elektromos érintkezők védelme. Korrózió elleni védelmet is nyújt.

   
  1 320 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 129 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  1 990 Ft Raktáron

  Állandóan mámorban él, és nem tudja, beülhet-e a volán mögé? Ezzel a szondával néhány másodperc alatt megnyugtathatja magát.

   
  1 990 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 43 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  2 520 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods Gadget Travel egy hasznos és praktikus felfújható párna. A párnát úgy tervezték, hogy kényelmes legyen pihenni rajta az autóban utazva, valamint stabil támaszt nyújtson a nyaki gerincnek és izmoknak.

   
  2 520 Ft
  3 darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 39 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  17 200 Ft Raktáron

  Pihentető masszázs az autóban utazva, az irodában vagy otthon? A masszázs funkcióval ellátott Shiatsu ülésfűtéssel ez nem probléma. Az ülésfűtés a hagyományos japán technika, a Shiatsu alapelveit használja fel, amely test különböző részeire kifejtett nyomással újítja meg a vitalitást.

   
  17 200 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 55 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  1 320 Ft Raktáron

  Az olaj a kerékláncok kenésére szolgál, és csökkenti a súrlódást, ezáltal meghosszabbítja a lánc élettartamát. Alkalmazza a készítményt a tisztított láncra.

   
  1 320 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 56 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  920 Ft Raktáron

  A féktisztító a lemez- és dobfékek, bélések, tengelykapcsolók, fékhengerek és hüvelyek hatékony tisztítására lett kifejlesztve. Hatékonyan távolítja el a zsírt, a fékfolyadékot, az olajat, a zsírt, a kátrányt stb.

   
  920 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 42 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  790 Ft Raktáron

  A hatályos előírás szerint a láthatósági mellény minden autó kötelező tartozéka. A fényvisszaverő mellény sárga színű, és legfeljebb 25 mosásig teljesíti funkcióját 40° C-os hőmérsékleten.

   
  790 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 50 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  3 990 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods teszternek köszönhetően könnyen megbizonyosodhat róla, hogy problémája lehet-e belőle, ha a volán mögé ül.

   
  3 990 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 65 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  1 830 Ft Raktáron

  Gyerek napellenzők autóba a kedvenc Disney motívummal, Minnie egérrel, melyek hatékonyan akadályozzák a napsugarak beltérbe való behatolását, ezzel jelentősen csökkentve a hőmérsékletet napsütéses napokon.

   
  1 830 Ft
  50+ darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 69 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  1 830 Ft Raktáron

  Gyerek napellenzők autóba a kedvenc gyerek motívummal, Jégvarázzsal, melyek hatékonyan akadályozzák a napsugarak beltérbe való behatolását, ezzel jelentősen csökkentve a hőmérsékletet napsütéses napokon.

   
  1 830 Ft
  13 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 154 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  1 310 Ft Raktáron

  A fluoreszkáló jelölőszalag tájékozódó világításként szolgál rossz fényviszonyok között. Ahhoz, hogy megfelelően teljesítse a funkcióját, mesterséges vagy nappali fénnyel kell feltölteni. A világítás ideje a feltöltés intenzitásától függ. A szalagot a hátoldalán lévő öntapadó réteg segítségével rögzítheti. A szalag hosszúsága 290 cm, szélessége 1 cm.

   
  1 310 Ft
  47 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 35 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  4 650 Ft Raktáron

  A motorsportok rajongója és szeretné, ha kéznél lenne egy jó szerszám készlet? Néha út közben egyszerűen valami elromlik és sürgősen meg jell javítani. Ez a készlet kerék formatervezésű. Nemcsak utazások során, de otthon és műhelyekben is hasznát veszi.

   
  4 650 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 102 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  3 050 Ft Raktáron

  A legkisebb méretű tűzoltó spray háztartási alkalmazáshoz. Kis méretű, használata rendkívül egyszerű, csak leveszi a kupakot, megnyomja a szórófejet és olt. Alkalmazható mindenfajta tűz oltására, beleértve az elektromos és olajtüzeket is.

   
  3 050 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 55 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  1 550 Ft Raktáron

  A termék célja az aszfalt, a kátrány, az olajok gyors eltávolítása. Alkalmas lakkozott, üveg és műanyag autófelületekhez.

   
  1 550 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 38 ügyfelünk. Jelenleg 2 ügyfelünk nézi.
  4 650 Ft Raktáron

  Néha hörpint valamit a buliban és nem biztos benne, hogy vezethet? A digitális alkohol teszter segítségével meggyőződhet róla.

   
  4 650 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 42 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  2 650 Ft Raktáron

  Többcélú ablaktörő, amely nem hiányozhat egy autóból sem. Autóbaleset esetén elég az ablak sarkába koppintani a heggyel és az ablak széttörik. Az ablaktörőben övvágó is van, amelynek köszönhetően a sérültek könnyen kiszabadíthatók az autóból.

   
  2 650 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 64 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  1 830 Ft Raktáron

  Jégvarázs motívumú napellenzők a Seven gyártótól megvédik az autóját a nemkívánatos felmelegedéstől napos időben. Rögzítés a közepén lévő tapadókorong segítségével. A napellenző szélei megerősítettek. Ronggyal letörölve tisztítható. Méretek: 44 x 35 cm.

   
  1 830 Ft
  19 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 97 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  3 970 Ft Raktáron

  A válogatott viaszok, modern polimerek és a nagyon hatékony nano részecskék kombinációja megvédi járművének a lakkozását a környezet negatív hatásai ellen, beleértve a pollent, működési szennyeződéseket és rovarokat.

   
  3 970 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 74 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  2 650 Ft Raktáron

  Gyerek napellenző autóba roló kialakításban a kedvenc gyerekmotívummal a Verdák meséből, mely hatékonyan gátolja meg a napsugarak beltérbe való jutását, ezzel jelentősen csökkenti a hőmérsékletet napsütéses napokon.

   
  2 650 Ft
  18 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 66 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  1 830 Ft Raktáron

  Gyerek napellenzők autóba a kedvenc gyerek motívummal, Micimackóval, melyek hatékonyan akadályozzák a napsugarak beltérbe való behatolását, ezzel jelentősen csökkentve a hőmérsékletet napsütéses napokon.

   
  1 830 Ft
  10 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 62 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  1 830 Ft Raktáron

  Gyerek napellenzők autóba a kedvenc gyerek motívummal, a Cars - Verdák meséből, melyek hatékonyan akadályozzák a napsugarak beltérbe való behatolását, ezzel jelentősen csökkentve a hőmérsékletet napsütéses napokon.

   
  1 830 Ft
  4 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 60 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  1 830 Ft Raktáron

  Gyerek napellenzők autóba a kedvenc gyerek motívummal, Szófia hercegnővel, melyek hatékonyan akadályozzák a napsugarak beltérbe való behatolását, ezzel jelentősen csökkentve a hőmérsékletet napsütéses napokon.

   
  1 830 Ft
  8 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 52 ügyfelünk. Jelenleg 7 ügyfelünk nézi.
  2 560 Ft Raktáron

  Az ülés hátsó részének alapos védelme szennyeződések és a kárpit sérülése ellen. A védelem gyerek motívummal van ellátva és ellenálló PVC-ből készült. Egyszerű felszerelni az ülsére a gumiszíj segítségével.

   
  2 560 Ft
  10 darab 3-4 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 57 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  2 640 Ft Raktáron

  Intézze biztonságosan telefon beszélgetéseit, hallgasson zenét a telefonjáról vagy SD kártyáról, vagy töltse elektronikáját út közben. Ez az FM adó tökéletes drótnélküli kapcsolatot hoz létre Bluetooth eszközökkel és USB porttal is rendelkezik. Terjedelem FM 87,6 - 107,9 MHz.

   
  2 640 Ft
  50+ darab 5-7 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 62 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  1 310 Ft Raktáron

  Praktikus USB adapter a szivargyújtóba, mellyel feltöltheti okostelefonját, navigációját vagy egyéb elektronikáját.

   
  1 310 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 35 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  2 520 Ft Raktáron

  Napellenző autó szélvédőjére. Visszaveri a napsugarakat és optimális hőmérsékletet tart fenn az autó belsejében. A napellenző alumíniumból készült, rugalmas pánttal ellátott és praktikus tapadókorongokkal erősítheti fel.

   
  2 520 Ft
  50+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 44 ügyfelünk. Jelenleg 9 ügyfelünk nézi.
  1 590 Ft Raktáron

  Szeretné, ha imádott autója tárcsái csillognának? Ez a keréktárcsára való intenzív koncentrátum feloldja a fékport, miközben. nem károsítja a tárcsa felületi rétegét. Autója ragyogni fog az utcán.

   
  1 590 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • Megvásárolta 66 ügyfelünk. Jelenleg 6 ügyfelünk nézi.
  2 650 Ft Raktáron

  Seven napellenző autóba Jégvarázs motívummal, amely jelentősen segít csökkenteni a nem kívánt forróságot a jármű belsejében a napsütötte napokon. Tapadókorongokkal rögzíthető az ablakra. Roleta mérete: szélesség: 36 cm, hosszúság: 45 cm. 

   
  2 650 Ft
  18 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 62 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  1 830 Ft Raktáron

  Ülésvédő huzat Jégvarázs motívummal, Seven gyártótól egy praktikus eszköz, mely megelőzi az ülések összekoszolódását vagy a kárpit sérülését az autóban. Magasan ellenálló PVC-ből készült. A huzat méretei: 45 x 57 cm. A legtöbb típusú ülésre megfelelő. Rögzítés tépőzáras övek segítségével.

   
  1 830 Ft
  13 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 58 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  2 960 Ft Raktáron

  Gyerek napellenzők autóba rolós kivitelezésben hercegnős gyerek motívummal, mely hatékonyan megakadályozza a napsugatak behatolását, így jelentősen lecsökkenti a hőmérsékletet a beltérben a napsütéses napokon.

   
  2 960 Ft
  2 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 63 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  1 720 Ft Raktáron

  Gyerek napellenzők autóba a közkedvelt Violetta motívummal, melyek hatékonyan gátolják a napsugarak belső térbe való jutását, ezzel jelentősen csökkentve a hőmérsékletet a napsütéses napokon.

   
  1 720 Ft
  32 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 72 ügyfelünk. Jelenleg 4 ügyfelünk nézi.
  2 650 Ft Raktáron

  Gyerek napellenző autóba roló kialakításban a kedvenc gyerekmotívummal, Mickey Mouse-szal, mely hatékonyan gátolja a napsugarak belső térbe való jutását, ezzel jelentősen csökkentve a hőmérsékletet a napsütéses napokon.

   
  2 650 Ft
  12 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 63 ügyfelünk. Jelenleg 10 ügyfelünk nézi.
  1 830 Ft Raktáron

  Gyerek napellenzők autóba a kedvenc gyerek Disney motívummal, Minnie egérrel, melyek hatékonyan akadályozzák a napsugarak beltérbe való behatolását, ezzel jelentősen csökkentve a hőmérsékletet napsütéses napokon.

   
  1 830 Ft
  28 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 56 ügyfelünk. Jelenleg 8 ügyfelünk nézi.
  1 830 Ft Raktáron

  Gyerek napellenzők autóba a kedvenc gyerek motívummal, Cars - Verdák, melyek hatékonyan akadályozzák a napsugarak beltérbe való behatolását, ezzel jelentősen csökkentve a hőmérsékletet napsütéses napokon.

   
  1 830 Ft
  12 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 63 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  910 Ft Raktáron

  Gyerek napellenzők autóba a Mia és én gyerek motívummal, melyek hatékonyan akadályozzák a napsugarak beltérbe való behatolását, ezzel jelentősen csökkentve a hőmérsékletet napsütéses napokon.

   
  910 Ft
  33 darab 3-4 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 55 ügyfelünk. Jelenleg 1 ügyfelünk nézi.
  1 770 Ft Raktáron

  Univerzális szúnyogháló gyerek autóüléshez, mely megvédi a gyermeket a kellemetlen bogaraktól. Univerzális méreteinek és a gumiszalagnak köszönhetően kompatibilis minden autóüléssel.

   
  1 770 Ft
  10 darab 3-4 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 64 ügyfelünk. Jelenleg 5 ügyfelünk nézi.
  1 830 Ft Raktáron

  Az ülés hátsó részének alapos védelme szennyeződések és a kárpit sérülése ellen. A védelem gyerek motívummal van ellátva és ellenálló PVC-ből készült. Egyszerű felszerelni az ülsére a tépőzáras szíjak segítségével.

   
  1 830 Ft
  13 darab 2 napon belüli postázással
 • Megvásárolta 64 ügyfelünk. Jelenleg 3 ügyfelünk nézi.
  1 830 Ft Raktáron

  Az ülés hátsó részének alapos védelme szennyeződések és a kárpit sérülése ellen. A védelem gyerek motívummal van ellátva és ellenálló PVC-ből készült. Egyszerű felszerelni az ülsére a tépőzáras szíjak segítségével.

   
  1 830 Ft
  15 darab 2 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 72 a 82 tételből