Auto-motor

Auto-motor

Sok időt tölt az autóban vagy az autók a hobbija? Akkor jó helyen jár! Rendszeresen bővítjük a kínálatunkat a legkülönfélébb, autóba való szerkentyűkkel, amelyek kellemesebbé teszik az úton töltött időt. Napellenzőket, ülésre való rendszerezőket, okostelefon és navigáció tartókat, töltőket és autóápolási termékeket talál, amelyekkel könnyedén tökéletes állapotban tarthatja a járművét.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 106 tételből
 • 2 390 Ft 2 990 Ft -20.067% Raktáron
  AKCIÓ

  A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyeg peremére, bútorra vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A ragasztószalag mosható és újrafelhasználható, a ragasztás után sérülés nélkül eltávolítható és újra felhasználható.

   
  2 390 Ft 2 990 Ft -20.067%
  Kedvezmény!
  39 darab raktáron (azonnal postázzuk) 40 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 940 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyeg peremére, bútorra vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A ragasztószalag mosható és újrafelhasználható, a ragasztás után sérülés nélkül eltávolítható és újra felhasználható

   
  1 940 Ft
  28 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 990 Ft Raktáron

  A karosszéria javító segítségével pofonegyszerűen eltávolíthatja az autóján keletkezett horpadásokat a nehezen hozzáférhető helyeken is. A javítás gyors és egyszerű. Hasonló készletet használnak a profik is az autószervizben - most már maga is ugyanolyan eredményeket érhet el, mint ők. Meglátja, hogy a karosszérián nyoma sem marad a horpadásnak. Autóra és...

   
  2 990 Ft
  6 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 490 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Nincs az autójában fedélzeti számítógép? Akkor csináljon magának! Elég csak megszerezni ezt az autódiagnosztika modult, csatlakoztatni az OBD diagnosztikai aljzatba, párosítani Bluetooth segítségével a telefonjával, és kész is!

   
  4 490 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 240 Ft Raktáron
  2 Review(s)

  Ez a toll rendelkezik azzal a professzionális, gyors-javítóformulával, melyen hatékonyan kezelheti a gépkocsin esett felületi sérüléseket. Egyszerű és extrém-hosszan tartó megoldást nyújt minden apró zavaró lakksérülésre.

   
  2 240 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 490 Ft Raktáron

  Univerzális mobiltartó autóba, beépített vezetéknélküli Qi töltéssel, amelyet a műszerfalra, a szellőzőrácsra vagy a szélvédőre erősíthetünk fel - a 2 különböző rögzítő kar a csomag része. Az érzékelőnek köszönhetően a tartó automatikusan összezárja a kart és a telefonhoz igazodik. 360°-ban forgatható, a fogók gumírozottak és csúszásmentesek. Az USB kábel...

   
  4 490 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 740 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Az Uwing C6 autókamerával nemcsak rögzítheti a forgalmi helyzetet és segíthet a baleset bebizonyításában, de a Parking Guard funkció garantálja autója nagyobb biztonságát a parkolóban. Ütközés okozta sokk esetén a kamera bekapcsol és 20 másodperces felvételt készít.

   
  6 740 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 920 Ft Raktáron

  Fejtámlára rögzíthető nagyon praktikus autós tablettartó, amely hosszú utazások alkalmával nagy segítség lehet. Univerzális, hiszen könnyen felszerelhető bármely autóban a fejtámla hátsó részére, valamint többfokozatú állíthatósággal bír, lefelé és felfelé egyaránt állítható vele a tablet.

   
  1 920 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 990 Ft Raktáron

  Biztonságosan intézze a telefonhívásokat autó vezetés közben, halgassa a zenét a telefonból vagy SD kártyáról vagy töltse fel az elektromos berendezéseket. Ez a FM Transmitter tökéletes drótnélküli kapcsolatot létesít a Bluetooth készülékekkel, USB porttal és handsfree funkcióval is rendelkezik.

   
  2 990 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 490 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Praktikus melegítődoboz ételre, amelyet melegítő funkció nélkül is használhat. Nagyszerű módszer az ebéd szállítására munkahelyre vagy kirándulásra!

  Választható 1x Szín
  4 490 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 990 Ft Raktáron
  2 Review(s)

  Ön is közúti kalóz egy kicsit? Ez a radar megbízhatóan érzékeli az összes radart, melyet sebességmérésre használnak közúti kommunikációkor. Haramabb érzékeli a radar jelét, mint az elkezdené bemérni önt, így marad elég ideje lassítani.

   
  8 990 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 490 Ft Raktáron

  Ideális segédeszköz gyermekei szórakoztatásához a rövidebb és hosszabb utakon. Vége a játékok, étel, ital és egyéb dolgok állandó vadászatának utazás közben, minden kényelmesen elhelyezhető az asztalkán vagy a zsebekben az oldalán. Puha habból készült, így teljesen biztonságos.

   
  4 490 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 990 Ft Raktáron

  Most már nem kell mikrót keresnie! Az InnovaGoods ételhordóban kényelmesen felmelegítheti az ebédjét vagy melegen tarthatja az ételt, közvetlenül az autóban. Nagyszerű segédeszköz azok számára, akik ételt visznek a kirándulásokra és könnyen fel kell azt melegíteniük. Elég szivargyújtóhoz csatlakoztatni és pár perc múlva fogyaszthatja is a házi meleg ételt.

   
  5 990 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 390 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Ezzel a Bluetooth zene vevővel a klasszikus hangszórók vezeték nélkülivé tehetők! Egyszerűen csatlakoztassa a Bluetooth zene vevőt a hangszórókhoz a klasszikus 3,5 mm-es jack csatlakozóval, majd párosítsa a vevőt számítógépével, táblagépével, iPodjával, telefonjával vagy bármely más olyan készülékkel, amely támogatja a zenelejátszást, és rendelkezik...

   
  2 390 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 790 Ft Raktáron

  Vezetés közben a szemébe világítanak, de nem szereti a klasszikus napszemüveget pontosan a sötétítő hatás miatt? Próbálja ki a HD Vision szemüveget, ami látható színspektrum eltolódással rendelkezik a járművezetők számára. Egy speciális szűrőnek köszönhetően minden narancssárga, de nem sötét lesz.

   
  1 790 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 690 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  További tükrök, melyeket egyszerűen rögzít a klasszikus visszapillantó tükrökre az autón. Küszöbölje ki a holtpontokat, melyeknél nem látja az előző autót. A reflexió szögét könnyen állíthatja. Az oldalsó visszapillantó tükrökre alkalmas.

   
  2 690 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 490 Ft Raktáron
  Újdonság

  Büszke, hogy milyen autója van és szeretne még inkább ragyogni vele? Szerezze be ezt a LED projektort, amelyet egyszerűen az autó ajtaja alsó feléhez ragaszthat. Az autó ajtajának kinyitása után a autók logóját vetíti a földre. A csomag 2 projektort tartalmaz. A lámpák 6 AAA elemmel működnek, amelyeket mellékeljük.

  Választható 6x Motívum
  4 490 Ft
  Választható 6x Motívum
  Elérhetőségek megjeleítése
  29 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 470 Ft Raktáron

  Autós rendszerező hat tárolórekesszel. Helytakarékos és praktikus, valamint vízálló nylon anyaga miatt könnyű tisztítani is. 

   
  1 470 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 040 Ft Raktáron

  Üvegtisztító kendő használható az ajtó- és ablaküvegek, tükrök, autó szélvédőjének tökéletes tisztításához. Segítségével gyorsan és precízen végezheti el a takarítást.

   
  1 040 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 340 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Szélvédő párásodás ellen.

   
  1 340 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 460 Ft Raktáron

  Ön is küzd télen a befagyott ablakokkal és ennek köszönhetően későn jár munkába? Ennek vége! Ezzel a többfunkciós kaparóval eltávolítja nagyobb megeröltetés nélkül a hó,- és jégtakarót az Ön gépkocsijának az ablakáról.

   
  1 460 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 790 Ft Raktáron

  A fluoreszkáló jelölőszalag tájékozódó világításként szolgál rossz fényviszonyok között. Ahhoz, hogy megfelelően teljesítse a funkcióját, mesterséges vagy nappali fénnyel kell feltölteni. A világítás ideje a feltöltés intenzitásától függ. A szalagot a hátoldalán lévő öntapadó réteg segítségével rögzítheti. A szalag hosszúsága 290 cm, szélessége 1 cm.

   
  1 790 Ft
  34 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 240 Ft Raktáron

  Lux R1 2az1ben luxus mobiltelefon tartó vezeték nélküli töltővel. A tartó infravörös érzékelővel ellátott és automatikusan lezárja a telefont, amint belehelyezi azt, ami egyszerű vezérlést biztosít egy kézzel, ágy növeli a biztonságot a vezetés során.

   
  5 240 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 940 Ft Raktáron

  Mérete: 36 x 11 x 4 cm.

   
  1 940 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  A szemüveg sárga üveggel segít jobban látni szürkületben és sötétben. A sötétség és a közeledő járművek fényei már nem fogják elvakítani.

   
  1 490 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 990 Ft Raktáron

  Egy hihetetlenül praktikus segítség minden sofőr számára. A kamera nyugodt utat biztosít munkába menet vagy akár nyaralásra indulva. 

   
  8 990 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 790 Ft Raktáron

  GripGo autóba való univerzális tartó, karral. Rögzítheti vele telefonját vagy a GPS-t, hála a tapadókorongnak, oda helyezi, ahol szüksége van rá.

   
  1 790 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 340 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Kárpittisztító eltávolítja a szennyeződéseket az üléshuzatokból, szőnyegekből, fejtámlákból. Tökéletes minden fajta szövet felületre, nem nedvesíti a kezelendő felületet, az aktív hab egyszerűen eltávolítja a szennyeződést a szálak közül.

   
  1 340 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 390 Ft Raktáron

  Állandóan mámorosnak érzi magát, és nem tudja, beülhet-e a volán mögé? Ezzel a szondával néhány másodperc alatt megbizonyosodhat, hogy beülhet-e aggodalom nélkül autójába, vagy még türelemmel kell-e lennie.

   
  2 390 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 540 Ft Raktáron

  Még mindig mámorosnak érzi magát és nem tudja, hogy már beülhet-e volán mögé? Ezzel a szondával pár másodperc alatt meggyőződhet róla és megnyugodhat. A szonda ráadásul egy kis LED diódával is rendelkezik, amely bőven elég, ha például nem látja az autóján a kulcslyukat. 2x AAA elemmel működik (nem képezi a küldemény részét).

   
  2 540 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 690 Ft Raktáron

  Vezeték nélküli újratölthető AKU LED lámpa nagyon hasznos lehet otthon a garázsban vagy autóban. A fényforrást minőségi LED diódák (12000 mcd) biztosítják. Ellentétben a fénycsövekkel a LED diódás szerelőlámpa hosszú élet tartalommal jeleskedik, ami több mint 100 000 óra. A lámpa rendkívül ellenálló a gondatlan bánásmód és folyadékok, mint a víz és az...

   
  5 690 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 240 Ft Raktáron

  Állandóan mámorban él, és nem tudja, beülhet-e a volán mögé? Ezzel a szondával néhány másodperc alatt megnyugtathatja magát.

   
  2 240 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 240 Ft Raktáron

  A reggeli munkába járás télen az idegeire mehet, főleg ha havazik és fagy. Maradjon még az ágyban néhány percig ahelyett, hogy kaparja a fagyott havat a szélvédőről! Ez fólia védi a szélvédőt, a tükröket és a zárakat! Ezenkívül könnyen felhelyezhető és kiváló minőségű, fagyálló anyagból készült.

   
  2 240 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 940 Ft Raktáron

  SEVEN Biztonsági öv párnaAnyag: 100% poliészter, tépőzárMérete: 21 cm Biztonsági öv párna megvédi gyermeke nyakát és arcát a biztonsági öv okozta kellemetlenségektől, kidörzsöléstől és irritációtól. Tépőzárakkal könnyedén fel- és lecsatolható.

   
  1 940 Ft
  4 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  Nagyon hatékony eszköz az üvegek, fényszórók, tükrök, hordozható elektronikai képernyők és egyéb sima felületek tisztítására.

   
  1 490 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 230 Ft 2 690 Ft -17.1% Raktáron
  AKCIÓ

  A reggeli munkába járás télen az idegeire mehet, főleg ha havazik és fagy. Maradjon még az ágyban néhány percig ahelyett, hogy kaparja a fagyott havat a szélvédőről! Ez fólia védi a szélvédőt, a tükröket és a zárakat! Ezenkívül könnyen felhelyezhető és kiváló minőségű, fagyálló anyagból készült.

   
  2 230 Ft 2 690 Ft -17.1%
  Kedvezmény!
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 940 Ft Raktáron

  SEVEN Biztonsági öv párnaAnyag: 100% poliészter, tépőzárMérete: 21 cm Biztonsági öv párna megvédi gyermeke nyakát és arcát a biztonsági öv okozta kellemetlenségektől, kidörzsöléstől és irritációtól. Tépőzárakkal könnyedén fel- és lecsatolható.

   
  1 940 Ft
  2 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 040 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Tisztít és políroz, selymes csillogást kölcsönöz. Megelőzi a kiszáradást.

   
  1 040 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 890 Ft Raktáron
  1 Review(s)

  Out Put: 5V-1AIn Put: 12-24V

   
  890 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 940 Ft Raktáron

  SEVEN Biztonsági öv párnaAnyag: 100% poliészter, tépőzárMérete: 25 cm Biztonsági öv párna megvédi gyermeke nyakát és arcát a biztonsági öv okozta kellemetlenségektől, kidörzsöléstől és irritációtól. Tépőzárakkal könnyedén fel- és lecsatolható.

   
  1 940 Ft
  5 darab 2 napon belüli postázással
 • 6 440 Ft Raktáron

  Ez a videókamera rögzíti az összes szituációt, amelyek az autója előtt történnek, így segíthet bebizonyítani az igazat arról, hogyan pontosan mi is történt.

   
  6 440 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 940 Ft Raktáron

  SEVEN Biztonsági öv párnaAnyag: 100% poliészter, tépőzárMérete: 23 cm Biztonsági öv párna megvédi gyermeke nyakát és arcát a biztonsági öv okozta kellemetlenségektől, kidörzsöléstől és irritációtól. Tépőzárakkal könnyedén fel- és lecsatolható.

   
  1 940 Ft
  Utolsó darab 2 napon belüli postázással
 • 4 490 Ft Raktáron

  Praktikus telefontartó autóba tükörrel. Csak helyezze a telefont a csúszásmentes felületre, és állítsa be a tükröt az Ön számára. Tökéletes azoknak a járművezetőknek, akik a GPS szerint vezetnek.

   
  4 490 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 6 440 Ft Raktáron

  Praktikus gyermek zsebes tároló autóba, amely apróságok, játékok, italok, snackek tárolására szolgál, ráadásul védi az ülés hátoldalát a karcolásoktól vagy a szennyeződésektől.

   
  6 440 Ft
  100+ darab 2 napon belüli postázással
 • 10 500 Ft Raktáron

  InnovaGoods Airpro + hordozható kompresszor 12 V-ra. Hasznos felszerelés az autóba. Gumiabroncs felfúvására alkalmas és főleg azon sofőröknek hasznos, akik a ragasztást részesítik előnyben a pótgumi felhelyezésével szemben. Ugyancsak használható felfújható matracokra, strandlabdákra stb.

   
  10 500 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 940 Ft Raktáron

  Műanyag és gumi alkatrészek kezelésére. Tisztít és növeli az ellenállást az időjárási és vegyi hatásokkal szemben.

   
  1 940 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Szélvédőre helyezhető időjárásnak ellenálló takaró fólia, ami nyáron megvédi a napsütéstől a szélvédőt.Rögzítése: tapadókorongokkal (tartalmazza).

   
  1 490 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Eltávolítja a kellemetlen szagokat a kárpitból.

   
  1 490 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 040 Ft Raktáron

  Szélvédőre helyezhető időjárásnak ellenálló takaró fólia, ami nyáron megvédi a napsütéstől a szélvédőt.Rögzítése: tapadókorongokkal (tartalmazza).

   
  1 040 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  A termék acél- és alumíniumlemezek és kerékfedelek gyors tisztítására szolgál. Eltávolítja a por és a zsíros szennyeződést a fékbetétekről, olajmaradványokat és más szennyeződéseket.

   
  1 490 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 990 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods Snoozy felfújható utazó párna, eredeti, ergonomikus kialakítású, kifejezetten az utazáshoz, amely alkalmazkodik az utazás során történő ideális pozíciójú pihenéshez és alváshoz. Az utas jelenlegi igényeitől függően többféle helyzetben használható. A nagy szelepnek köszönhetően gyorsan és egyszerűen felfújható és leereszthető.

   
  5 990 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 040 Ft Raktáron

  A piszkos, szennyeződött kéz tisztítására használható.

   
  1 040 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Az olaj célja a csúszó felületek kenése, valamint a csavarcsatlakozások lazítása és az elektromos érintkezők védelme. Korrózió elleni védelmet is nyújt.

   
  1 490 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 940 Ft Raktáron

  SEVEN Biztonsági öv párnaAnyag: 100% poliészter, tépőzárMérete: 21 cm Biztonsági öv párna megvédi gyermeke nyakát és arcát a biztonsági öv okozta kellemetlenségektől, kidörzsöléstől és irritációtól. Tépőzárakkal könnyedén fel- és lecsatolható.

   
  1 940 Ft
  3 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 440 Ft Raktáron

  Gyermek napellenző, redőny kivitelezésben a gyermekek kedvencével, Disney Minnie Mouse-szal, amely hatékonyan megakadályozza a napsugarak behatolását a járműbe, valamint jelentősen csökkenti a napos időkben a hőmérsékletet az autó belsejében.

   
  3 440 Ft
  26 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  Ezzel a termékel könnyedén eltávolíthatja a rovar és bogár maradványokat gépjárműve karosszéria elemeiről, műanyag és üveg felületeiről.

   
  1 490 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Műanyag, bőr és műbőr tisztítására alkalmas készítmény. A kezelt felület fényessé és antisztatikussá válik. Felélénkíti a színeket, nem hagy foltot és taszítja a vizet.

   
  1 490 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 990 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods teszternek köszönhetően könnyen megbizonyosodhat róla, hogy problémája lehet-e belőle, ha a volán mögé ül.

   
  5 990 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 390 Ft Raktáron

  Gyerek napellenzők autóba a kedvenc gyerek motívummal, a Cars - Verdák meséből, melyek hatékonyan akadályozzák a napsugarak beltérbe való behatolását, ezzel jelentősen csökkentve a hőmérsékletet napsütéses napokon.

   
  2 390 Ft
  3 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 740 Ft Raktáron

  Praktikus telefontartó autóba, amely feltölti a Qi töltést támogató mobilokat. Elég beletenni a telefont a tartóba, amely a két oldalán lévő karral azonnal alkalmazkodik a telefonméretéhez. A karok gumírozottak, nehogy megsérüljön a készülék.

   
  3 740 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 990 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Ez az összecsukható rendszerező autóba elősegíti a csomagtartó terének elrendezését és hatékonyabb kezelését! Szilárd talppal rendelkezik, felül varrott fülekkel és zsebkéssel rendelkezik. Hozzávetőleges méretei 34 x 28 x 25 cm.

  Választható 2x Szín
  2 990 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  Kesztyű integrált jégkaparóval ablakra, amelynek köszönhetően a reggeli jégkaparás közben nem fog fázni a keze.

  Választható 3x Szín
  1 490 Ft
  Választható 3x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  AVA PLUS ENGINE CLEANER - egy nagyon hatékony tisztítószer. Tökéletesen eltávolítja a szennyeződést és a zsírt a motorokról és a gépekről.

   
  1 490 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 740 Ft Raktáron

  A gumiabroncsok tisztítására, regenerálására és hosszú távú védelmére szolgáló termék. Gumialkatrészeket és műanyagokat kezel, védőfelületet hoz létre.

   
  1 740 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Gyermek biztonsági öv huzat a népszerű gyermek animációs szereplő, a Disney Mickey mintájával. A gyerekek gyakran nem szeretik bekötni magukat az autóban, ez a huzat azonban biztosítja, hogy az öv ne vágjon kényelmetlenül a nyakukba.

   
  1 490 Ft
  40 darab 2 napon belüli postázással
 • 7 490 Ft Raktáron

  Gyermek utazó asztal, amely a népszerű Minnie Mouse-t ábrázolja. Élvezetesebbé teszi a gyerekeknek az utazást az autóban, vonaton, buszon vagy repülőgépen. A praktikus és hasznos asztal lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy kéznél legyenek a dolgaik, legyen szó könyvről, rajzról, snackről vagy játékról.

   
  7 490 Ft
  25 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 040 Ft Raktáron

  Az univerzális törlőkendők hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, zsírokat, kátrányt, rovarokat, szennyeződéseket a gumiabroncsokból és a keréktárcsákból. Tisztíja az ablakokat, tükröket, műszerfalat és a vinil üléseket.

   
  1 040 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 290 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods Gadget Travel egy hasznos és praktikus felfújható párna. A párnát úgy tervezték, hogy kényelmes legyen pihenni rajta az autóban utazva, valamint stabil támaszt nyújtson a nyaki gerincnek és izmoknak.

   
  3 290 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 740 Ft Raktáron

  Többcélú ablaktörő, amely nem hiányozhat egy autóból sem. Autóbaleset esetén elég az ablak sarkába koppintani a heggyel és az ablak széttörik. Az ablaktörőben övvágó is van, amelynek köszönhetően a sérültek könnyen kiszabadíthatók az autóból.

   
  3 740 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 440 Ft Raktáron

  Gyerek napellenző autóba roló kialakításban a kedvenc gyerekmotívummal a Verdák meséből, mely hatékonyan gátolja meg a napsugarak beltérbe való jutását, ezzel jelentősen csökkenti a hőmérsékletet napsütéses napokon.

   
  3 440 Ft
  13 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 390 Ft Raktáron

  Gyerek napellenzők autóba a kedvenc Disney motívummal, Minnie egérrel, melyek hatékonyan akadályozzák a napsugarak beltérbe való behatolását, ezzel jelentősen csökkentve a hőmérsékletet napsütéses napokon.

   
  2 390 Ft
  58 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 990 Ft Raktáron

  Élvezze a maximális kényelmet az úton az InnovaGoods önfelfújó nyakpárnával. Praktikus és hosszú utakra is alkalmas, mivel támogatja a nyakat, így leveszi a terhet az izmokról. Kompakt méreteinek köszönhetően szinte semmilyen helyet nem igényel, és egy pillanat alatt felfújhatja a felületén lévő pumpa megnyomásával. Hurrá, utazhatunk!

   
  2 990 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 72 a 106 tételből