Auto-motor

Auto-motor

Sok időt tölt az autóban vagy az autók a hobbija? Akkor jó helyen jár! Rendszeresen bővítjük a kínálatunkat a legkülönfélébb, autóba való szerkentyűkkel, amelyek kellemesebbé teszik az úton töltött időt. Napellenzőket, ülésre való rendszerezőket, okostelefon és navigáció tartókat, töltőket és autóápolási termékeket talál, amelyekkel könnyedén tökéletes állapotban tarthatja a járművét.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 81 tételből
 • 2 620 Ft Raktáron

  A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyeg peremére, bútorra vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A ragasztószalag mosható és újrafelhasználható, a ragasztás után sérülés nélkül eltávolítható és újra felhasználható.

   
  2 620 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 90 darab 2 napon belüli postázással
 • 5 510 Ft Raktáron

  Büszke arra, hogy milyen autója van és szeretne még egy kicsit villogni vele? Szerezze be ezt a LED projektort, amelyet egyszerűen az autó ajtajának aljára ragaszthat. Az autóajtó kinyitása után az autó logóját vetíti a földre. A csomag 2 db projektort tartalmaz, 6 db AAA elemmel működnek, melyek nem részei a csomagnak. A logó automatikusan be- és kikapcsol.

  Választható 21x Motívum
  5 510 Ft
  Választható 21x Motívum
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 920 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyeg peremére, bútorra vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A ragasztószalag mosható és újrafelhasználható, a ragasztás után sérülés nélkül eltávolítható és újra felhasználható

   
  1 920 Ft
  28 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 140 Ft Raktáron

  A karosszéria javító segítségével pofonegyszerűen eltávolíthatja az autóján keletkezett horpadásokat a nehezen hozzáférhető helyeken is. A javítás gyors és egyszerű. Hasonló készletet használnak a profik is az autószervizben - most már maga is ugyanolyan eredményeket érhet el, mint ők. Meglátja, hogy a karosszérián nyoma sem marad a horpadásnak. Autóra és...

   
  3 140 Ft
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 220 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Ez a toll rendelkezik azzal a professzionális, gyors-javítóformulával, melyen hatékonyan kezelheti a gépkocsin esett felületi sérüléseket. Egyszerű és extrém-hosszan tartó megoldást nyújt minden apró zavaró lakksérülésre.

   
  1 220 Ft
  88 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 620 Ft Raktáron

  Biztonságosan intézze a telefonhívásokat autó vezetés közben, halgassa a zenét a telefonból vagy SD kártyáról vagy töltse fel az elektromos berendezéseket. Ez a FM Transmitter tökéletes drótnélküli kapcsolatot létesít a Bluetooth készülékekkel, USB porttal és handsfree funkcióval is rendelkezik.

   
  2 620 Ft
  26 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 740 Ft Raktáron

  6 Review(s)

  Gyakran vezet éjszaka és szeretné egy kicsit jobban látni az utat? Csak annyit kell tennie, hogy ezt a klipet felteszi bármilyen dioptriás szemüvegre, ezáltal javítja a láthatóságot rossz fényviszonyok között, kiküszöböli a lehetséges fényeket, és vezetés közben nem lesz fáradt!

   
  1 740 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 067 Ft Raktáron

  Szivargyújtóba (12 V) való modellről van szó. Praktikus elektromos ételhordó, amely melegítő funkció nélkül is használható. Ideális az ebéd szállítására a munkahelyre és a kirándulásokra!

  Választható 2x Szín
  6 067 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  25 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 780 Ft Raktáron

  Univerzális mobiltartó autóba, beépített vezetéknélküli Qi töltéssel, amelyet a műszerfalra, a szellőzőrácsra vagy a szélvédőre erősíthetünk fel - a 2 különböző rögzítő kar a csomag része. Az érzékelőnek köszönhetően a tartó automatikusan összezárja a kart és a telefonhoz igazodik. 360°-ban forgatható, a fogók gumírozottak és csúszásmentesek. Az USB kábel...

   
  5 780 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 200 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Nincs az autójában fedélzeti számítógép? Akkor csináljon magának! Elég csak megszerezni ezt az autódiagnosztika modult, csatlakoztatni az OBD diagnosztikai aljzatba, párosítani Bluetooth segítségével a telefonjával, és kész is!

   
  4 200 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 090 Ft Raktáron

  Vezetés közben a szemébe világítanak, de nem szereti a klasszikus napszemüveget pontosan a sötétítő hatás miatt? Próbálja ki a HD Vision szemüveget, ami látható színspektrum eltolódással rendelkezik a járművezetők számára. Egy speciális szűrőnek köszönhetően minden narancssárga, de nem sötét lesz.

   
  2 090 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 970 Ft Raktáron

  Fejtámlára rögzíthető nagyon praktikus autós tablettartó, amely hosszú utazások alkalmával nagy segítség lehet. Univerzális, hiszen könnyen felszerelhető bármely autóban a fejtámla hátsó részére, valamint többfokozatú állíthatósággal bír, lefelé és felfelé egyaránt állítható vele a tablet.

   
  2 970 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 219 Ft Raktáron

  Ideális segédeszköz gyermekei szórakoztatásához a rövidebb és hosszabb utakon. Vége a játékok, étel, ital és egyéb dolgok állandó vadászatának utazás közben, minden kényelmesen elhelyezhető az asztalkán vagy a zsebekben az oldalán. Puha habból készült, így teljesen biztonságos.

  Választható 1x Szín
  4 219 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 510 Ft Raktáron

  220 V-os aljzatba való modellről van szó. Praktikus elektromos ételhordó, amely melegítő funkció nélkül is használható. Ideális az ebéd szállítására a munkahelyre és a kirándulásokra. A csomagban tartalmaz egy kábelt is az elektromos hálózathoz.

  Választható 3x Szín
  5 510 Ft
  Választható 3x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 10 510 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Ön is közúti kalóz egy kicsit? Ez a radar detektor megbízhatóan érzékeli az összes radart, melyet sebességmérésre használnak közúti kommunikációkor. Haramabb érzékeli a radar jelét, mint az elkezdené bemérni önt, így marad elég ideje lassítani.

   
  10 510 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 570 Ft Raktáron

  Kormányra erősíthető telefontartó azok számára, aki nem akarják bonyolultan felszerelni, ragasztani a tartót a szélvédőre, a műszerfalra stb. Az a rész, amelybe a telefont helyezi, szükség szerint széthúzható, így a tartó könnyen alkalmazkodik a legtöbb mobilhoz. Miután a kormányhoz rögzítette, láthatja a navigációt, és az utazás befejezése után könnyedén...

   
  1 570 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 000 Ft Raktáron

  Gyönyörű Lux R1 2in1 mobiltelefon tartó vezeték nélküli töltővel. A tartó infravörös érzékelővel ellátott és automatikusan befogja a telefont, amint belehelyezi azt, ami egyszerű vezérlést biztosít egy kézzel, így növeli a biztonságot a vezetés során. A tartó műanyagból készült, a felülete arany színű.

   
  7 000 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 740 Ft Raktáron

  A szemüveg sárga üveggel segít jobban látni szürkületben és sötétben. A sötétség és a közeledő járművek fényei már nem fogják elvakítani.

   
  1 740 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 720 Ft Raktáron

  Praktikus, elemekkel működő elektromos szivattyú, amellyel gázolajat, petróleumot, könnyű olajokat vagy bort szivattyúzhat.

   
  4 720 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 740 Ft Raktáron

  Autós rendszerező hat tárolórekesszel. Helytakarékos és praktikus, valamint vízálló nylon anyaga miatt könnyű tisztítani is. 

   
  1 740 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 740 Ft Raktáron

  A fluoreszkáló jelölőszalag tájékozódó világításként szolgál rossz fényviszonyok között. Ahhoz, hogy megfelelően teljesítse a funkcióját, mesterséges vagy nappali fénnyel kell feltölteni. A világítás ideje a feltöltés intenzitásától függ. A szalagot a hátoldalán lévő öntapadó réteg segítségével rögzítheti. A szalag hosszúsága 290 cm, szélessége 1 cm.

   
  1 740 Ft
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 690 Ft Raktáron

  Az összekarcolt napszemüveg már a múlté! Ennek a tartónak köszönhetően többé nem kell vadásznia rájuk az ülés alatt. A klip bármilyen más apró tárgyhoz is alkalmas, mint pl. névjegykártyák vagy dokumentumok.

   
  690 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 740 Ft Raktáron

  A reggeli munkába járás télen az idegeire mehet, főleg ha havazik és fagy. Maradjon még az ágyban néhány percig ahelyett, hogy kaparja a fagyott havat a szélvédőről! Könnyen felhelyezhető és kiváló minőségű, fagyálló anyagból készült.

   
  1 740 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 790 Ft Raktáron

  Tisztítsa meg könnyen és kényelmesen az autó külsejét és belsejét! Portörlő és autómosó kendő. Állítható teleszkópos rúddal. A nehezen elérhető helyekre is eljut. Törölje le a port vagy nedvesítse be és mossa le az egész autót. Multifunkcionális használatának hála háztartásokban is alkalmazható ablakokra, padlókra stb. A kiváló minőségű mikroszálas rongy...

   
  2 790 Ft
  33 darab raktáron (azonnal postázzuk) 75 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 5 780 Ft Raktáron

  A Water Jet nyomásnövelő fej tökéletes segítséget nyújt minden kertbe, hiszen minden kicsikócsőt nagynyomású fúvókává alakít. Függetlenül attól, hogy kerti bútorokat, ereszcsatornákat, napellenzőket vagy pergolákat kell lemosnia, a csempék közötti csatlakozásokat kell megtisztítania vagy le kell öblítenie az autót, a Water Jet nyomásnövelő fej a...

   
  5 780 Ft
  25 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 370 Ft Raktáron

  Kompakt HandsFree, amelyet mágneses tartóval lehet az autó napellenzőjéhez rögzíteni. A hang elég tiszta és elnyomja a környező zajt a lehető legjobb hívás érdekében.

   
  4 370 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 090 Ft Raktáron

  Mérete: 36 x 11 x 4 cm.

   
  2 090 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 860 Ft Raktáron

  A nanotechnológiának köszönhetően ez a kis méretű alátét minden felületen jól tart, valamint megtartja azon tárgyakat, amelyeket ráhelyez. Már nem kell ráragasztania a noteszt a hűtőszekrényre, a toll rögtön mellette lesz, akár vízszintes helyzetben is képes megtartani a mobiltelefont, így az alátét leginkább az autó műszerfalán használható ki.

   
  860 Ft
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 650 Ft Raktáron

  Az utakon naponta találkozhatunk a "kalózokkal", akik vezetésükkel a többi sofőrt, tehát Önt is veszélyezteti. Ne becsülje alá az effajta eseteket és szerelje fel autóját mini kamerával! Rögzítse az autójában és az utakon az összes történéseket gondosan nyomon követheti! A kamerá az autó beindítása után azonnal veszi az eseményeket.

   
  6 650 Ft
  19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 500 Ft Raktáron

  Ha tökéletesen megmosott autóra vágyik, vagy szeretné öntözni a virágokat a kertben, akkor ez a magasnyomású fej Önnek szól. Egyszerűen csatlakoztassa a tömlőhöz a gyorscsatlakozóval. A fúvóka elforgatásával megváltoztathatja a víz áramlását a saját igényei szerint. Nem kell folyamatosan tartania a pisztoly ravaszát, csak nyomja meg a fém kapcsot és...

   
  3 500 Ft
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 090 Ft Raktáron

  Ezek az öntapadós vakszög tükrök jelentősen megnövelik a látóteret és gyakorlatilag kiküszöbölik a vakfoltokat. Hála nekik, a sávváltás és a parkolás sokkal könnyebb lesz. Összességében a tükrök biztonságosabb vezetési élményt nyújtanak. A tükröket minden típusú visszapillantó tükörre alkalmazhatja. A hátlapjukon öntapadó fólia található, melyet le kell...

   
  2 090 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 090 Ft Raktáron

  GripGo autóba való univerzális tartó, karral. Rögzítheti vele telefonját vagy a GPS-t, hála a tapadókorongnak, oda helyezi, ahol szüksége van rá.

   
  2 090 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 860 Ft Raktáron

  Mérje meg, hogy mennyire koptak el a gumiabroncsok. Ez az egyszerű kártya típusú mérő gyors és pontos mélységmérést tesz lehetővé, aminek köszönhetően bármikor ellenőrizheti a gumiabroncsokat.

   
  860 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 740 Ft Raktáron

  Az autós napellenző nagyszerű kiegészítő az autó ablakra. Árnyékot ad a napsütéses napokon.

   
  1 740 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 860 Ft Raktáron

  A kézi szellőző- és redőny tisztító tökéletesen gondoskodik a nehezen elérhető helyek tisztaságáról. Az autó és a billentyűzet minden résébe bejut, az ecsettel minden morzsát és szennyeződést kisöpör. Tökéletesen eltávolítja a port és morzsákat! A kéztisztító másik oldalán mikroszálas anyag található, amellyel gyönyörűen megtisztíthatja az ablakokon a...

   
  860 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 650 Ft Raktáron

  Ezek a rendszerező szabad helyet biztosítanak az italra, a kulcsokra és egyéb apróságokra. A beszerelést úgy végezzük, hogy egyszerűen behelyezzük az első ülés és a konzol közé. Méret: 26 x 16,8 x 6,2 cm.

   
  6 650 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 26 300 Ft Raktáron

  Pihentető masszázs az autóban utazva, az irodában vagy otthon? A masszázs funkcióval ellátott Shiatsu ülésfűtéssel ez nem probléma. Az ülésfűtés a hagyományos japán technika, a Shiatsu alapelveit használja fel, amely test különböző részeire kifejtett nyomással újítja meg a vitalitást.

   
  26 300 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 320 Ft Raktáron

  A vészjelző biztonsági lámpát nemcsak az autósok és a sportolók számára tervezték, hanem mindenki használhatja a biztonság növelése érdekében.

   
  3 320 Ft
  23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 880 Ft Raktáron

  Ez a videókamera rögzíti az összes szituációt, amelyek az autója előtt történnek, így segíthet bebizonyítani az igazat arról, hogyan pontosan mi is történt.

   
  7 880 Ft
  19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 14 020 Ft Raktáron

  InnovaGoods Airpro + hordozható kompresszor 12 V-ra. Hasznos felszerelés az autóba. Gumiabroncs felfúvására alkalmas és főleg azon sofőröknek hasznos, akik a ragasztást részesítik előnyben a pótgumi felhelyezésével szemben. Ugyancsak használható felfújható matracokra, strandlabdákra stb.

   
  14 020 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 850 Ft Raktáron

  Nehezen elérhető helyeket szeretne megtisztítani? Elegendő rögzíteni a forgó kefe fogantyúját a tömlőhöz! Tökéletes ajándék minden férfi számára, minden garázsba és kerti házba megfelelő kiegészítő, amely biztosan mindenki számára hasznos.

   
  3 850 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 740 Ft Raktáron

  Stílusos kiegészítő, amely divatossá varázsolja autóját, laptopját vagy mobiltelefonját! A szénfólia nem csupán praktikus kiegészítő, hanem dizájnos elemként is szolgálhat. Az autó belterébe, valamint különböző olyan felületekre is rögzíthető, mint készülékek, bútor, mobiltelefon vagy elektronika.

   
  1 740 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 690 Ft Raktáron

  Ez a mágikus nano matrica bárhol alkalmazható, ahol szeretné látni a telefonát, azonban szabad kezekre van szüksége. Az autó műszerfalára, főzés során a recept olvasásakor, az edzőterembe zenehallgatáshoz, illetve például az Instagramon történő live során is hasznos lehet. Elegendő egy felületre ragasztani - hűtőszekrény, műszerfal, szekrény vagy tükör,...

   
  690 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 090 Ft Raktáron

  Ezzel a tartóval könnyedén felhelyezheti a telefont autója szellőzőjére. Egyedi kialakítása lehetővé teszi a klíma vagy fűtés normál működését. 5 mágnessel rendelkezik, aminek köszönhetően nem kell attól tartania, hogy nem tartja meg a telefont. A kapocsélek úgy vannak kialakítva, hogy bármilyen típusú szellőzőrácshoz illeszkedjenek, ugyanakkor nem...

   
  2 090 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 970 Ft Raktáron

  Praktikus autósülés szervező, amely minden autóba alkalmas. A szervezőt egyszerűen az autóülésre akaszthatja, 7 tárhelyet kínál Önnek minden olyan tárgyra, amelyre Önnek utazásai során szüksége lehet. Apróságokra, tízóraira, kulacsra és elektronikára ajánljuk. Ezzel a szervezővel mindig rend lesz az autójában!

   
  2 970 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 40 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 090 Ft Raktáron

  Bemutatjuk a tökéletes lehúzót, amely hatékonyan, erőfeszítés nélkül és ami a legfontosabb, gyorsan megtisztítja autója ablakait. A fő előnye, hogy a lehúzó szinte nem foglal helyet a járműben. Az üveg belső és külső felületeinek tisztítására szolgál tisztítószerek nélkül.

   
  2 090 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 270 Ft Raktáron

  Szeretné rendben tartani az autóját? A hamutartó a legtöbb italtartóban elfér. Amikor kinyitja a hamutartót, a LED lámpa automatikusan felgyullad, így soha többé nem szórja a hamut mellé.

   
  2 270 Ft
  31 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 11 920 Ft Raktáron

  Aki felkészült, nem érheti meglepetés és ez duplán érvényes az utazás során. Egészítse ki az autós felszerelését ezzel a kompresszorral, amellyel bárhol és bármikor felfújhatja a gumiabroncsokat, hiszen szivargyújtóval használható.

   
  11 920 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 040 Ft Raktáron

  Az ütésvédő csíkok praktikus és nem feltűnő védelmet nyújtanak az autója számára. A ragasztás egyszerű kétoldalas ragasztóval. Csak néhány másodpercig tart. Az autóvédő szalagok minden típusú autóhoz alkalmasak. Ragassza az autó ütésre hajlamos részeihez, például ajtókhoz vagy tükrökhöz.

   
  1 040 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 65 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 740 Ft Raktáron

  A karbon fólia nemcsak praktikus, hanem a nagyszerű dizájnról is gondoskodhat. Alkalmazható mind az autó belsejében, mind különféle felületeken, mint például készülékek, bútorok, mobiltelefonok és egyéb elektronikai cikkek. Több színváltozat közül választhat.

   
  1 740 Ft
  44 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 4 370 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods Gadget Travel egy hasznos és praktikus felfújható párna. A párnát úgy tervezték, hogy kényelmes legyen pihenni rajta az autóban utazva, valamint stabil támaszt nyújtson a nyaki gerincnek és izmoknak.

   
  4 370 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 11 390 Ft Raktáron

  Drivelite vezeték nélküli teljes csavarhúzó készlet az InnovaGoods-tól. Az eredeti többpozíciós kialakításnak köszönhetően minden helyhez jól alkalmazkodik. Két pozíciót enged meg - egyenes és pisztoly típusút. Rendelkezik lámpával, melynek köszönhetően könnyen megvilágítja a munkafelületet. Mit kínál még?

   
  11 390 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 440 Ft Raktáron

  Univerzális állítható tartó okostelefonhoz vagy GPS-hez, melyet az autója műszerfalára helyezhet. Ez a tartó nem igényel bonyolult összeszerelést, 360°-ban forgatható. Lehetővé teszi a navigáció követését, miközben mindkét keze szabadon marad, hogy teljes mértékben a vezetésnek szentelhesse a figyelmét.

   
  2 440 Ft
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 500 Ft Raktáron

  Téged is bosszant a csomagtartóba szórt vásárlás? Ezzel a praktikus hálóval megelőzheti ezt a problémát. A háló kiváló minőségű és rugalmas anyagból készült. Ennek hála széthúzható és négy kampó segítségével rögzítheti a csomagtartóban a belső tartókhoz. Nemcsak vásárlások rögzítésére alkalmas, hanem például sportfelszerelésre és egyéb dolgokra is.

   
  3 500 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 90 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 390 Ft Raktáron

  Mossa le az autóját otthona kényelmében egy praktikus szivacs segítségével. A szivacs speciális formájú, így könnyedén felhúzhatja a kezére és már indulhat is az autómosás. A finom mikroszálas felület nagyon gyengéd a mosott felületekhez.

   
  1 390 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 7 000 Ft Raktáron

  A Blackbox DVR 1080P egy praktikus autós kamera 2,4 hüvelykes LCD kijelzővel és 3 Mpx fényképezőgéppel. A Blackbox DVR kamera rögzíti a forgalmi helyzetet, így segít az esetleges közlekedési balesetek bizonyításában. A kamera konstrukciója kemény anyagból készült, amely hosszú élettartamot biztosít. Az autó indításakor és leállításakor automatikusan be-...

   
  7 000 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  Védőfólia autó szélvédőjére, amelynek köszönhetően időt takaríthat meg és nem kell eltávolítania a havat és a jeget az üvegről.

   
  3 500 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 140 Ft Raktáron

  Az autótisztító és fényesítő készlet elengedhetetlen tartozéka és kiegészítője autójának. Tökéletesen polírozhatja vagy viaszolhatja vele az autóját. A különböző keménységű és formájú szivacsokat tépőzárral rögzítheti a tartóra. Bármilyen fúró-csavarbehúzóba behelyezheti. A többit a fúró-csavarbehúzóba elvégzi ön helyett!

   
  3 140 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 850 Ft Raktáron

  Ha fontos önnek a rend az autóban is, akkor ezt az InnovaGoods autóba való rendszerezőt biztosan imádni fogja.

   
  3 850 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 9 290 Ft Raktáron

  Autós csomagtartó rendszerező két fogantyúval a kényelmes áthelyezéshez, 3 fő rekeszt és számos más zsebet, rácsot és rugalmas szalagot tartalmaz. Kiváló sok tárgy tárolására és szállítására, a játékoktól kezdve az élelmiszereken és eszközökön át az elsősegély-készletig. Az alkalmazkodó kialakításnak köszönhetően két mérettel növelheti, vagy teljesen...

   
  9 290 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 250 Ft Raktáron

  Védőhuzat autóba egy ülésre kiskedvencek számára. Kellemesebbé teszi kedvencének az utazást és Ön nyugodtabb lesz, nem kell attól tartania, hogy bármi kárt okoz. A huzat megvédi a kárpitot a kopástól, karcolástól, szőrtől, szennyeződéstől stb., és ellenáll a harapásnak. A huzat csúszásmentes és vízálló, nagyon könnyen tisztítható és alkalmas kis és...

   
  5 250 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 090 Ft Raktáron

  Az univerzális hálót egyszerűen felhelyezheti az első ülések közé. Műanyag kampókkal rögzítheti a háttámla rudai és az ülésszerkezet mögött. A háló a hátsó ülésre is rögzíthető. Tárolóhelyként szolgál apró tárgyak, például palackok, kötelező felszerelések vagy zsebkendők tárolására. A háló azonban korlátként is használható kutyák számára, hogy ne zavarják...

   
  2 090 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 5 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 740 Ft Raktáron

  A karbon fólia nemcsak praktikus, hanem a nagyszerű dizájnról is gondoskodhat. Alkalmazható mind az autó belsejében, mind különféle felületeken, mint például készülékek, bútorok, mobiltelefonok és egyéb elektronikai cikkek. Több színváltozat közül választhat.

   
  1 740 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 97 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 860 Ft Raktáron

  Kaparó meleg kesztyűvel az autó ablakainak kényelmes jégmentesítéséhez. A kesztyűk megvédenek a hótól és a jegesedéstől a kaparó használata közben. A kesztyű vízálló nejlonból készült és szőrme utánzattal van bélelve, a kaparó kemény műanyagból készült.

   
  860 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  Az elsősegély laposüveg minden betegséget meggyógyít. A fedél lecsavarás után egy praktikus biztonsági eszköz tartja a palackon, így nem kell attól tartani, hogy nagyobb mennyiségű folyadék elfogyasztása után elveszik.

   
  3 500 Ft
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 720 Ft Raktáron

  Lehet a legjobb autóval rendelkezik, de néha néhány apró fejlesztés segíthet a kellemesebb légkör érdekében minden belső térben. Ezek a színes LED RGB szalagok pontosan a megfelelő megoldást jelenthetik. A csomagban 4 db LED izzós fénycsíkot és egy 24 gombos vezérlőt talál.

   
  4 720 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 130 Ft Raktáron

  Eredeti napellenzők autóba UV szűrővel, amelyek megvédik önt a napsugaraktól, és kényelmesebbé teszik az utasok utazását. Más típusoktól eltérően ezek az árnyékolók nem korlátozzák a láthatóságot, lefedheti velük az egész üveget, és nyugodtan kinyithatja az ablakot. Mindkét napellenző elasztikus pántokkal van felszerelve, amelyeket könnyedén rögzíthet...

   
  6 130 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 370 Ft Raktáron

  Az autós napellenző tökéletes és praktikus megoldás, amely megvédi az utasokat a kellemetlen napsugaraktól. A napellenzők univerzálisak, rugalmasak és bővíthetők, így minden típusú autóhoz alkalmasak. Könnyen telepíthető másodpercek alatt.

   
  4 370 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 970 Ft Raktáron

  A bónusz oldalsó tükör hatékonyan kiterjeszti a kilátást az autóból. Ez az oldalsó tükör nagyszerű funkcionalitással és gyönyörű dizájnnal rendelkeznek. Megfelelő méretű, és speciális tartóval van felszerelve az autó oldaltükrére való felszereléshez. Tökéletesen kiegészíti az autó általános külsejét, és biztonságosabbá és könnyebbé teszi a vezetést.

   
  2 970 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 14 020 Ft Raktáron

  Újratölthető vezeték nélküli kézi mini porszívó hordozható, könnyű és kompakt kialakítással, amellyel bármit megtisztíthat, amire szüksége van. A csomag kétféle szívófejet tartalmaz, amelyek könnyen alkalmazkodnak a tisztítandó helyek igényeihez és tulajdonságaihoz. A porszívó 100 ml-es kivehető tartállyal, valamint mosható és újrafelhasználható szűrővel...

   
  14 020 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 070 Ft Raktáron

  A mobiltelefon- vagy tablettartó lehetővé teszi, hogy az autó hátsó ülésein ülő utasok filmeket vagy sorozatokat nézhessenek. A tartó a fejtámlára helyezhető és használat után kényelmesen újra levehető.

   
  5 070 Ft
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 7 880 Ft Raktáron

  Zavarják az esztétikai hibák az autóján? Mi segítünk ebben. Ez a karosszéria egyengető megszabadítja autóját a horpadásoktól. Nem kell megvárnia, amíg időpontot kap az autószerelőnél és nem kell sok pénzt költenie a javításra. Mindent maga is meg tud oldani. Karosszériajavítás az otthona kényelmében.

   
  7 880 Ft
  20 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 72 a 81 tételből