Auto-motor

Auto-motor

Sok időt tölt az autóban vagy az autók a hobbija? Akkor jó helyen jár! Rendszeresen bővítjük a kínálatunkat a legkülönfélébb, autóba való szerkentyűkkel, amelyek kellemesebbé teszik az úton töltött időt. Napellenzőket, ülésre való rendszerezőket, okostelefon és navigáció tartókat, töltőket és autóápolási termékeket talál, amelyekkel könnyedén tökéletes állapotban tarthatja a járművét.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 98 tételből
 • 2 990 Ft 3 980 Ft -24.875% Raktáron
  AKCIÓ

  A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyeg peremére, bútorra vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A ragasztószalag mosható és újrafelhasználható, a ragasztás után sérülés nélkül eltávolítható és újra felhasználható.

   
  2 990 Ft 3 980 Ft -24.875%
  Kedvezmény!
  40 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 060 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyeg peremére, bútorra vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A ragasztószalag mosható és újrafelhasználható, a ragasztás után sérülés nélkül eltávolítható és újra felhasználható

   
  2 060 Ft
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 780 Ft Raktáron
  Újdonság

  Büszke, hogy milyen autója van és szeretne még inkább ragyogni vele? Szerezze be ezt a LED projektort, amelyet egyszerűen az autó ajtaja alsó feléhez ragaszthat. Az autó ajtajának kinyitása után a autók logóját vetíti a földre. A csomag 2 projektort tartalmaz. A lámpák 6 AAA elemmel működnek, amelyeket mellékeljük. A logó projektor automatikusan kapcsol...

  Választható 21x Motívum
  4 780 Ft
  Választható 21x Motívum
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 180 Ft Raktáron

  A karosszéria javító segítségével pofonegyszerűen eltávolíthatja az autóján keletkezett horpadásokat a nehezen hozzáférhető helyeken is. A javítás gyors és egyszerű. Hasonló készletet használnak a profik is az autószervizben - most már maga is ugyanolyan eredményeket érhet el, mint ők. Meglátja, hogy a karosszérián nyoma sem marad a horpadásnak. Autóra és...

   
  3 180 Ft
  21 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 700 Ft Raktáron

  Biztonságosan intézze a telefonhívásokat autó vezetés közben, halgassa a zenét a telefonból vagy SD kártyáról vagy töltse fel az elektromos berendezéseket. Ez a FM Transmitter tökéletes drótnélküli kapcsolatot létesít a Bluetooth készülékekkel, USB porttal és handsfree funkcióval is rendelkezik.

   
  2 700 Ft
  20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 580 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Ez a toll rendelkezik azzal a professzionális, gyors-javítóformulával, melyen hatékonyan kezelheti a gépkocsin esett felületi sérüléseket. Egyszerű és extrém-hosszan tartó megoldást nyújt minden apró zavaró lakksérülésre.

   
  1 580 Ft
  74 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 580 Ft Raktáron

  6 Review(s)

  Gyakran vezet éjszaka és szeretné egy kicsit jobban látni az utat? Csak annyit kell tennie, hogy ezt a klipet felteszi bármilyen dioptriás szemüvegre, ezáltal javítja a láthatóságot rossz fényviszonyok között, kiküszöböli a lehetséges fényeket, és vezetés közben nem lesz fáradt!

   
  1 580 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 860 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Az Uwing C6 autókamerával nemcsak rögzítheti a forgalmi helyzetet és segíthet a baleset bebizonyításában, de a Parking Guard funkció garantálja autója nagyobb biztonságát a parkolóban. Ütközés okozta sokk esetén a kamera bekapcsol és 20 másodperces felvételt készít.

   
  6 860 Ft
  27 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 5 580 Ft Raktáron

  Univerzális mobiltartó autóba, beépített vezetéknélküli Qi töltéssel, amelyet a műszerfalra, a szellőzőrácsra vagy a szélvédőre erősíthetünk fel - a 2 különböző rögzítő kar a csomag része. Az érzékelőnek köszönhetően a tartó automatikusan összezárja a kart és a telefonhoz igazodik. 360°-ban forgatható, a fogók gumírozottak és csúszásmentesek. Az USB kábel...

   
  5 580 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 100 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Praktikus elektromos ételhordó, amely melegítő funkció nélkül is használható. Ideális az ebéd szállítására a munkahelyre és a kirándulásokra!

  Választható 1x Szín
  5 100 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 180 Ft Raktáron

  Vezetés közben a szemébe világítanak, de nem szereti a klasszikus napszemüveget pontosan a sötétítő hatás miatt? Próbálja ki a HD Vision szemüveget, ami látható színspektrum eltolódással rendelkezik a járművezetők számára. Egy speciális szűrőnek köszönhetően minden narancssárga, de nem sötét lesz.

   
  3 180 Ft
  20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 180 Ft Raktáron

  Fejtámlára rögzíthető nagyon praktikus autós tablettartó, amely hosszú utazások alkalmával nagy segítség lehet. Univerzális, hiszen könnyen felszerelhető bármely autóban a fejtámla hátsó részére, valamint többfokozatú állíthatósággal bír, lefelé és felfelé egyaránt állítható vele a tablet.

   
  3 180 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 500 Ft Raktáron

  Ideális segédeszköz gyermekei szórakoztatásához a rövidebb és hosszabb utakon. Vége a játékok, étel, ital és egyéb dolgok állandó vadászatának utazás közben, minden kényelmesen elhelyezhető az asztalkán vagy a zsebekben az oldalán. Puha habból készült, így teljesen biztonságos.

  Választható 1x Szín
  3 500 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 260 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Praktikus elektromos ételhordó, amely melegítő funkció nélkül is használható. Ideális az ebéd szállítására a munkahelyre és a kirándulásokra. A csomagban tartalmaz egy kábelt is az elektromos hálózathoz.

  Választható 2x Szín
  5 260 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 980 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Ön is közúti kalóz egy kicsit? Ez a radar detektor megbízhatóan érzékeli az összes radart, melyet sebességmérésre használnak közúti kommunikációkor. Haramabb érzékeli a radar jelét, mint az elkezdené bemérni önt, így marad elég ideje lassítani.

   
  7 980 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 580 Ft Raktáron

  Kormányra erősíthető telefontartó azok számára, aki nem akarják bonyolultan felszerelni, ragasztani a tartót a szélvédőre, a műszerfalra stb. Az a rész, amelybe a telefont helyezi, szükség szerint széthúzható, így a tartó könnyen alkalmazkodik a legtöbb mobilhoz. Miután a kormányhoz rögzítette, láthatja a navigációt, és az utazás befejezése után könnyedén...

   
  1 580 Ft
  68 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 220 Ft Raktáron

  Autós rendszerező hat tárolórekesszel. Helytakarékos és praktikus, valamint vízálló nylon anyaga miatt könnyű tisztítani is. 

   
  2 220 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 900 Ft Raktáron

  A szemüveg sárga üveggel segít jobban látni szürkületben és sötétben. A sötétség és a közeledő járművek fényei már nem fogják elvakítani.

   
  1 900 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 020 Ft Raktáron

  Állandóan mámorban él, és nem tudja, beülhet-e a volán mögé? Ezzel a szondával néhány másodperc alatt megnyugtathatja magát.

   
  3 020 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 300 Ft Raktáron

  Kompakt HandsFree, amelyet mágneses tartóval lehet az autó napellenzőjéhez rögzíteni. A hang elég tiszta és elnyomja a környező zajt a lehető legjobb hívás érdekében.

   
  4 300 Ft
  32 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 060 Ft Raktáron

  Mérete: 36 x 11 x 4 cm.

   
  2 060 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 340 Ft Raktáron

  Az utakon naponta találkozhatunk a "kalózokkal", akik vezetésükkel a többi sofőrt, tehát Önt is veszélyezteti. Ne becsülje alá az effajta eseteket és szerelje fel autóját mini kamerával! Rögzítse az autójában és az utakon az összes történéseket gondosan nyomon követheti! A kamerá az autó beindítása után azonnal veszi az eseményeket.

   
  7 340 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 720 Ft Raktáron

  A nanotechnológiának köszönhetően ez a kis méretű alátét minden felületen jól tart, valamint megtartja azon tárgyakat, amelyeket ráhelyez. Már nem kell ráragasztania a noteszt a hűtőszekrényre, a toll rögtön mellette lesz, akár vízszintes helyzetben is képes megtartani a mobiltelefont, így az alátét leginkább az autó műszerfalán használható ki.

   
  720 Ft
  100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 620 Ft Raktáron

  Az összekarcolt napszemüveg már a múlté! Ennek a tartónak köszönhetően többé nem kell vadásznia rájuk az ülés alatt. A klip bármilyen más apró tárgyhoz is alkalmas, mint pl. névjegykártyák vagy dokumentumok.

   
  620 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 980 Ft Raktáron

  Ha tökéletesen megmosott autóra vágyik, vagy szeretné öntözni a virágokat a kertben, akkor ez a magasnyomású fej Önnek szól. Egyszerűen csatlakoztassa a tömlőhöz a gyorscsatlakozóval. A fúvóka elforgatásával megváltoztathatja a víz áramlását a saját igényei szerint. Nem kell folyamatosan tartania a pisztoly ravaszát, csak nyomja meg a fém kapcsot és...

   
  3 980 Ft
  29 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 020 Ft Raktáron

  Állandóan mámorosnak érzi magát, és nem tudja, beülhet-e a volán mögé? Ezzel a szondával néhány másodperc alatt megbizonyosodhat, hogy beülhet-e aggodalom nélkül autójába, vagy még türelemmel kell-e lennie.

   
  3 020 Ft
  30 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 580 Ft Raktáron

  Az autós napellenző nagyszerű kiegészítő az autó ablakra. Árnyékot ad a napsütéses napokon.

   
  1 580 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 780 Ft Raktáron

  Mérje meg, hogy mennyire koptak el a gumiabroncsok. Ez az egyszerű kártya típusú mérő gyors és pontos mélységmérést tesz lehetővé, aminek köszönhetően bármikor ellenőrizheti a gumiabroncsokat.

   
  780 Ft
  51 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 220 Ft Raktáron

  GripGo autóba való univerzális tartó, karral. Rögzítheti vele telefonját vagy a GPS-t, hála a tapadókorongnak, oda helyezi, ahol szüksége van rá.

   
  2 220 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 090 Ft 7 180 Ft -29.11% Raktáron
  AKCIÓ

  A Water Jet nyomásnövelő fej tökéletes segítséget nyújt minden kertbe, hiszen minden kicsikócsőt nagynyomású fúvókává alakít. Függetlenül attól, hogy kerti bútorokat, ereszcsatornákat, napellenzőket vagy pergolákat kell lemosnia, a csempék közötti csatlakozásokat kell megtisztítania vagy le kell öblítenie az autót, a Water Jet nyomásnövelő fej a...

   
  5 090 Ft 7 180 Ft -29.11%
  Kedvezmény!
  57 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 380 Ft Raktáron

  Vezeték nélküli újratölthető AKU LED lámpa nagyon hasznos lehet otthon a garázsban vagy autóban. A fényforrást minőségi LED diódák (12000 mcd) biztosítják. Ellentétben a fénycsövekkel a LED diódás szerelőlámpa hosszú élet tartalommal jeleskedik, ami több mint 100 000 óra. A lámpa rendkívül ellenálló a gondatlan bánásmód és folyadékok, mint a víz és az...

   
  6 380 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 720 Ft Raktáron

  A nanotechnológiának köszönhetően ez a kis méretű alátét minden felületen jól tart, valamint megtartja azon tárgyakat, amelyeket ráhelyez. Már nem kell ráragasztania a noteszt a hűtőszekrényre, a toll rögtön mellette lesz, akár vízszintes helyzetben is képes megtartani a mobiltelefont, így az alátét leginkább az autó műszerfalán használható ki.

   
  720 Ft
  27 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 380 Ft Raktáron

  Ezek az öntapadós vakszög tükrök jelentősen megnövelik a látóteret és gyakorlatilag kiküszöbölik a vakfoltokat. Hála nekik, a sávváltás és a parkolás sokkal könnyebb lesz. Összességében a tükrök biztonságosabb vezetési élményt nyújtanak. A tükröket minden típusú visszapillantó tükörre alkalmazhatja. A hátlapjukon öntapadó fólia található, melyet le kell...

   
  2 380 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 860 Ft Raktáron

  Még mindig mámorosnak érzi magát és nem tudja, hogy már beülhet-e volán mögé? Ezzel a szondával pár másodperc alatt meggyőződhet róla és megnyugodhat. A szonda ráadásul egy kis LED diódával is rendelkezik, amely bőven elég, ha például nem látja az autóján a kulcslyukat. 2x AAA elemmel működik (nem képezi a küldemény részét).

   
  2 860 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 180 Ft Raktáron

  A vészjelző biztonsági lámpát nemcsak az autósok és a sportolók számára tervezték, hanem mindenki használhatja a biztonság növelése érdekében.

   
  3 180 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 860 Ft Raktáron

  SEVEN Biztonsági öv párnaAnyag: 100% poliészter, tépőzárMérete: 25 cm Biztonsági öv párna megvédi gyermeke nyakát és arcát a biztonsági öv okozta kellemetlenségektől, kidörzsöléstől és irritációtól. Tépőzárakkal könnyedén fel- és lecsatolható.

   
  2 860 Ft
  6 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 7 500 Ft Raktáron

  Ez a videókamera rögzíti az összes szituációt, amelyek az autója előtt történnek, így segíthet bebizonyítani az igazat arról, hogyan pontosan mi is történt.

   
  7 500 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 11 180 Ft Raktáron

  InnovaGoods Airpro + hordozható kompresszor 12 V-ra. Hasznos felszerelés az autóba. Gumiabroncs felfúvására alkalmas és főleg azon sofőröknek hasznos, akik a ragasztást részesítik előnyben a pótgumi felhelyezésével szemben. Ugyancsak használható felfújható matracokra, strandlabdákra stb.

   
  11 180 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 260 Ft Raktáron

  Az egyedi nano alátét mobiltartóval kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. A felületen marad és minden tárgyat képes megtartani, amelyet ráhelyez. Érintésre úgy tűnhet, hogy az alátét ragasztóval bevont, ugyanis ragadós. Az alátét bármilyen anyaghoz képes hozzáragadni. Úgy tart, mintha oda lenne szögezve. A rögzítéséhez nincs szükség ragasztóra vagy...

   
  1 260 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 6 380 Ft Raktáron

  Minden járműbe stílusos kiegészítő - hangulatvilágítás, amely lehetőséget kínál a szín megváltoztatására, valamint villogásra. A csomagban LED szalagokat talál, amelyek az öntapadó felületnek köszönhetően a jármű bármely részére felragaszthatók. A világítás 12 V tápegység által működik - szivargyújtó. A csomag távirányítót is tartalmaz, amely segítségével...

   
  6 380 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 19 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 940 Ft Raktáron

  A kézi szellőző- és redőny tisztító tökéletesen gondoskodik a nehezen elérhető helyek tisztaságáról. Az autó és a billentyűzet minden résébe bejut, az ecsettel minden morzsát és szennyeződést kisöpör. Tökéletesen eltávolítja a port és morzsákat! A kéztisztító másik oldalán mikroszálas anyag található, amellyel gyönyörűen megtisztíthatja az ablakokon a...

   
  940 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 23 980 Ft Raktáron

  Pihentető masszázs az autóban utazva, az irodában vagy otthon? A masszázs funkcióval ellátott Shiatsu ülésfűtéssel ez nem probléma. Az ülésfűtés a hagyományos japán technika, a Shiatsu alapelveit használja fel, amely test különböző részeire kifejtett nyomással újítja meg a vitalitást.

   
  23 980 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 100 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Tisztít és políroz, selymes csillogást kölcsönöz. Megelőzi a kiszáradást.

   
  1 100 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 820 Ft Raktáron

  Nehezen elérhető helyeket szeretne megtisztítani? Elegendő rögzíteni a forgó kefe fogantyúját a tömlőhöz! Tökéletes ajándék minden férfi számára, minden garázsba és kerti házba megfelelő kiegészítő, amely biztosan mindenki számára hasznos.

   
  3 820 Ft
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 700 Ft Raktáron

  Az autó oldalsó ablakain lévő napellenző minden autósnak örömet okoz. Szeretné még élvezetesebbé tenni az autóban való utazást? Az autós napellenző az egyike azoknak, amelyek megvédhetik utasait a ragyogó napsütéstől. A készlet egy napellenzőt tartalmaz az elülső ablakra és egyet a hátsó ablakra.

   
  2 700 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 620 Ft Raktáron

  Gyermek napellenző, redőny kivitelezésben a gyermekek kedvencével, Disney Minnie Mouse-szal, amely hatékonyan megakadályozza a napsugarak behatolását a járműbe, valamint jelentősen csökkenti a napos időkben a hőmérsékletet az autó belsejében.

   
  4 620 Ft
  13 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 580 Ft Raktáron

  Stílusos kiegészítő, amely divatossá varázsolja autóját, laptopját vagy mobiltelefonját! A szénfólia nem csupán praktikus kiegészítő, hanem dizájnos elemként is szolgálhat. Az autó belterébe, valamint különböző olyan felületekre is rögzíthető, mint készülékek, bútor, mobiltelefon vagy elektronika.

   
  1 580 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 10 380 Ft Raktáron

  Aki felkészült, nem érheti meglepetés és ez duplán érvényes az utazás során. Egészítse ki az autós felszerelését ezzel a kompresszorral, amellyel bárhol és bármikor felfújhatja a gumiabroncsokat, hiszen szivargyújtóval használható.

   
  10 380 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 100 Ft Raktáron

  A piszkos, szennyeződött kéz tisztítására használható.

   
  1 100 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 500 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods Snoozy felfújható utazó párna, eredeti, ergonomikus kialakítású, kifejezetten az utazáshoz, amely alkalmazkodik az utazás során történő ideális pozíciójú pihenéshez és alváshoz. Az utas jelenlegi igényeitől függően többféle helyzetben használható. A nagy szelepnek köszönhetően gyorsan és egyszerűen felfújható és leereszthető.

   
  7 500 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 820 Ft Raktáron

  Nyaralni készül és problémái vannak a hely- és helyrendezéssel az autóban? Ismeri az ülés rendszerezőket, de nem szeretné, hogy a gyerekek rugdossák? Most már egyszerűen a hátsó ülések mögé szerelhető a rendszerező, hogy ne zavarjanak senkit az ülőtérben és mindent elhelyezhessen, amire szüksége van.

   
  3 820 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 580 Ft Raktáron

  Ezzel a termékel könnyedén eltávolíthatja a rovar és bogár maradványokat gépjárműve karosszéria elemeiről, műanyag és üveg felületeiről.

   
  1 580 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 780 Ft Raktáron

  Mosolygós dekoráció a járműve műszerfalára.

   
  780 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 700 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods teszternek köszönhetően könnyen megbizonyosodhat róla, hogy problémája lehet-e belőle, ha a volán mögé ül.

   
  6 700 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 540 Ft Raktáron

  Gyerek napellenzők autóba a kedvenc Disney motívummal, Minnie egérrel, melyek hatékonyan akadályozzák a napsugarak beltérbe való behatolását, ezzel jelentősen csökkentve a hőmérsékletet napsütéses napokon.

   
  2 540 Ft
  20 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 420 Ft Raktáron

  Mossa le az autóját otthona kényelmében egy praktikus szivacs segítségével. A szivacs speciális formájú, így könnyedén felhúzhatja a kezére és már indulhat is az autómosás. A finom mikroszálas felület nagyon gyengéd a mosott felületekhez.

   
  1 420 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 860 Ft Raktáron

  A gumiabroncsok tisztítására, regenerálására és hosszú távú védelmére szolgáló termék. Gumialkatrészeket és műanyagokat kezel, védőfelületet hoz létre.

   
  1 860 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 820 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods Gadget Travel egy hasznos és praktikus felfújható párna. A párnát úgy tervezték, hogy kényelmes legyen pihenni rajta az autóban utazva, valamint stabil támaszt nyújtson a nyaki gerincnek és izmoknak.

   
  3 820 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 11 180 Ft Raktáron

  Drivelite vezeték nélküli teljes csavarhúzó készlet az InnovaGoods-tól. Az eredeti többpozíciós kialakításnak köszönhetően minden helyhez jól alkalmazkodik. Két pozíciót enged meg - egyenes és pisztoly típusút. Rendelkezik lámpával, melynek köszönhetően könnyen megvilágítja a munkafelületet. Mit kínál még?

   
  11 180 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 620 Ft Raktáron

  Gyerek napellenző autóba roló kialakításban a kedvenc gyerekmotívummal a Verdák meséből, mely hatékonyan gátolja meg a napsugarak beltérbe való jutását, ezzel jelentősen csökkenti a hőmérsékletet napsütéses napokon.

   
  4 620 Ft
  14 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 8 780 Ft Raktáron

  Autós csomagtartó rendszerező két fogantyúval a kényelmes áthelyezéshez, 3 fő rekeszt és számos más zsebet, rácsot és rugalmas szalagot tartalmaz. Kiváló sok tárgy tárolására és szállítására, a játékoktól kezdve az élelmiszereken és eszközökön át az elsősegély-készletig. Az alkalmazkodó kialakításnak köszönhetően két mérettel növelheti, vagy teljesen...

   
  8 780 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 500 Ft Raktáron

  Téged is bosszant a csomagtartóba szórt vásárlás? Ezzel a praktikus hálóval megelőzheti ezt a problémát. A háló kiváló minőségű és rugalmas anyagból készült. Ennek hála széthúzható és négy kampó segítségével rögzítheti a csomagtartóban a belső tartókhoz. Nemcsak vásárlások rögzítésére alkalmas, hanem például sportfelszerelésre és egyéb dolgokra is.

   
  3 500 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 580 Ft Raktáron

  A karbon fólia nemcsak praktikus, hanem a nagyszerű dizájnról is gondoskodhat. Alkalmazható mind az autó belsejében, mind különféle felületeken, mint például készülékek, bútorok, mobiltelefonok és egyéb elektronikai cikkek. Több színváltozat közül választhat.

   
  1 580 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 180 Ft Raktáron

  Praktikus ebéddoboz, mellyel ebédet melegíthet, például autóban, mikrohullámú sütő nélkül. Használata nagyon egyszerű, csak csatlakoztassa a kábelt a szivargyújtó aljzatba a mellékelt adapter segítségével, várjon néhány percet és élvezze a meleg ételt. Térfogata 1 liter, maximális hőmérséklete 70 ºC. Hideg és meleg ételekhez egyaránt használható,...

   
  7 180 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 900 Ft Raktáron

  Szabadidejében kerékpározik, de fél, hogy valaki ellopja? Akkor ez a lánc a megfelelő megoldás a számára! Hossza 100 cm, és a lánc anyagának köszönhetően (acél és nejlon fonat) gyakorlatilag bárhol, és különösen gond nélkül le tudja parkolni kerékpárját. A zár motorkerékpárhoz is alkalmas.

   
  1 900 Ft
  28 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 420 Ft Raktáron

  Praktikus drótnélküli töltő, mely az autó indításakor automatikusan bekapcsol. A telefon kijelzőjét tükröző üveget igény szerint állíthatja, így figyelheti vezetés közben például a navigációt. Kompatibilis a Qi töltést támogató telefonokkal. Kimenet: 5V - 1A, Micro USB kábel a csomagolásban.

   
  5 420 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 780 Ft Raktáron

  Vicces dekoráció a járműve műszerfalára.

   
  780 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 780 Ft Raktáron

  Mosolygós dekoráció a járműve műszerfalára.

   
  780 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 380 Ft Raktáron

  Univerzális állítható tartó okostelefonhoz vagy GPS-hez, melyet az autója műszerfalára helyezhet. Ez a tartó nem igényel bonyolult összeszerelést, 360°-ban forgatható. Lehetővé teszi a navigáció követését, miközben mindkét keze szabadon marad, hogy teljes mértékben a vezetésnek szentelhesse a figyelmét.

   
  2 380 Ft
  35 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 220 Ft Raktáron

  Ezzel a tartóval könnyedén felhelyezheti a telefont autója szellőzőjére. Egyedi kialakítása lehetővé teszi a klíma vagy fűtés normál működését. 5 mágnessel rendelkezik, aminek köszönhetően nem kell attól tartania, hogy nem tartja meg a telefont. A kapocsélek úgy vannak kialakítva, hogy bármilyen típusú szellőzőrácshoz illeszkedjenek, ugyanakkor nem...

   
  2 220 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 180 Ft Raktáron

  Ha fontos önnek a rend az autóban is, akkor ezt az InnovaGoods autóba való rendszerezőt biztosan imádni fogja.

   
  3 180 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 780 Ft Raktáron

  Hatásos készítmény befagyott zárakra a Carlsontól, melyet a leghidegebb napokon kihasználhat. Egyszerűen eltávolítja a fagyást a zárakról, elég egyenesen a zárba alkalmazni, hatása 1 - 2 percen belül látszik. Extrém fagyás esetében alkalmazása megismétlendő.

   
  780 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 72 a 98 tételből