Auto-motor

Auto-motor

Sok időt tölt az autóban vagy az autók a hobbija? Akkor jó helyen jár! Rendszeresen bővítjük a kínálatunkat a legkülönfélébb, autóba való szerkentyűkkel, amelyek kellemesebbé teszik az úton töltött időt. Napellenzőket, ülésre való rendszerezőket, okostelefon és navigáció tartókat, töltőket és autóápolási termékeket talál, amelyekkel könnyedén tökéletes állapotban tarthatja a járművét.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 104 tételből
 • 1 940 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyeg peremére, bútorra vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A ragasztószalag mosható és újrafelhasználható, a ragasztás után sérülés nélkül eltávolítható és újra felhasználható

   
  1 940 Ft
  15 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 490 Ft Raktáron

  Büszke, hogy milyen autója van és szeretne még inkább ragyogni vele? Szerezze be ezt a LED projektort, amelyet egyszerűen az autó ajtaja alsó feléhez ragaszthat. Az autó ajtajának kinyitása után a autók logóját vetíti a földre. A csomag 2 projektort tartalmaz. A lámpák 6 AAA elemmel működnek, amelyeket mellékeljük.

  Választható 7x Motívum
  4 490 Ft
  Választható 7x Motívum
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 690 Ft Raktáron

  A karosszéria javító segítségével pofonegyszerűen eltávolíthatja az autóján keletkezett horpadásokat a nehezen hozzáférhető helyeken is. A javítás gyors és egyszerű. Hasonló készletet használnak a profik is az autószervizben - most már maga is ugyanolyan eredményeket érhet el, mint ők. Meglátja, hogy a karosszérián nyoma sem marad a horpadásnak. Autóra és...

   
  2 690 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 240 Ft Raktáron

  Biztonságosan intézze a telefonhívásokat autó vezetés közben, halgassa a zenét a telefonból vagy SD kártyáról vagy töltse fel az elektromos berendezéseket. Ez a FM Transmitter tökéletes drótnélküli kapcsolatot létesít a Bluetooth készülékekkel, USB porttal és handsfree funkcióval is rendelkezik.

   
  2 240 Ft
  19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Ez a toll rendelkezik azzal a professzionális, gyors-javítóformulával, melyen hatékonyan kezelheti a gépkocsin esett felületi sérüléseket. Egyszerű és extrém-hosszan tartó megoldást nyújt minden apró zavaró lakksérülésre.

   
  1 490 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 340 Ft Raktáron

  6 Review(s)

  Gyakran vezet éjszaka és szeretné egy kicsit jobban látni az utat? Csak annyit kell tennie, hogy ezt a klipet felteszi bármilyen dioptriás szemüvegre, ezáltal javítja a láthatóságot rossz fényviszonyok között, kiküszöböli a lehetséges fényeket, és vezetés közben nem lesz fáradt!

   
  1 340 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 490 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Nincs az autójában fedélzeti számítógép? Akkor csináljon magának! Elég csak megszerezni ezt az autódiagnosztika modult, csatlakoztatni az OBD diagnosztikai aljzatba, párosítani Bluetooth segítségével a telefonjával, és kész is!

   
  4 490 Ft
  19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 940 Ft Raktáron

  Praktikus elektromos ételhordó, amely melegítő funkció nélkül is használható. Ideális az ebéd szállítására a munkahelyre és a kirándulásokra!

  Választható 3x Szín
  4 940 Ft
  Választható 3x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  36 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 490 Ft Raktáron

  Univerzális mobiltartó autóba, beépített vezetéknélküli Qi töltéssel, amelyet a műszerfalra, a szellőzőrácsra vagy a szélvédőre erősíthetünk fel - a 2 különböző rögzítő kar a csomag része. Az érzékelőnek köszönhetően a tartó automatikusan összezárja a kart és a telefonhoz igazodik. 360°-ban forgatható, a fogók gumírozottak és csúszásmentesek. Az USB kábel...

   
  4 490 Ft
  16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 990 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Az Uwing C6 autókamerával nemcsak rögzítheti a forgalmi helyzetet és segíthet a baleset bebizonyításában, de a Parking Guard funkció garantálja autója nagyobb biztonságát a parkolóban. Ütközés okozta sokk esetén a kamera bekapcsol és 20 másodperces felvételt készít.

   
  5 990 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 640 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Belenéz a visszapillantó tükrökbe és csak esőcseppeket lát. A gyenge látási viszonyok ellehetetlenítik a helyzet pontos értékelését ön mögött és az irányítás így nem könnyű. Van egy kiváló megoldásunk! Egy speciális védőfóliáról van szó, mely ellenáll az esőnek és ködnek, és teljesen tisztán tartja visszapillantó tükreit. A kép csak illusztrációs jellegű,...

   
  1 640 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 10 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 290 Ft-tól Raktáron

  Ideális segédeszköz gyermekei szórakoztatásához a rövidebb és hosszabb utakon. Vége a játékok, étel, ital és egyéb dolgok állandó vadászatának utazás közben, minden kényelmesen elhelyezhető az asztalkán vagy a zsebekben az oldalán. Puha habból készült, így teljesen biztonságos.

  Választható 3x Szín
  3 290 Ft-tól
  Választható 3x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Vezetés közben a szemébe világítanak, de nem szereti a klasszikus napszemüveget pontosan a sötétítő hatás miatt? Próbálja ki a HD Vision szemüveget, ami látható színspektrum eltolódással rendelkezik a járművezetők számára. Egy speciális szűrőnek köszönhetően minden narancssárga, de nem sötét lesz.

   
  1 490 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 490 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

  Praktikus elektromos ételhordó, amely melegítő funkció nélkül is használható. Ideális az ebéd szállítására a munkahelyre és a kirándulásokra. A csomagban tartalmaz egy kábelt is az elektromos hálózathoz.

  Választható 2x Szín
  4 490 Ft
  Választható 2x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 8 990 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Ön is közúti kalóz egy kicsit? Ez a radar detektor megbízhatóan érzékeli az összes radart, melyet sebességmérésre használnak közúti kommunikációkor. Haramabb érzékeli a radar jelét, mint az elkezdené bemérni önt, így marad elég ideje lassítani.

   
  8 990 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 240 Ft Raktáron

  Gyönyörű Lux R1 2in1 mobiltelefon tartó vezeték nélküli töltővel. A tartó infravörös érzékelővel ellátott és automatikusan befogja a telefont, amint belehelyezi azt, ami egyszerű vezérlést biztosít egy kézzel, így növeli a biztonságot a vezetés során. A tartó műanyagból készült, a felülete arany színű.

   
  5 240 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 390 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Ezzel a Bluetooth zene vevővel a klasszikus hangszórók vezeték nélkülivé tehetők! Egyszerűen csatlakoztassa a Bluetooth zene vevőt a hangszórókhoz a klasszikus 3,5 mm-es jack csatlakozóval, majd párosítsa a vevőt számítógépével, táblagépével, iPodjával, telefonjával vagy bármely más olyan készülékkel, amely támogatja a zenelejátszást, és rendelkezik...

   
  2 390 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 790 Ft Raktáron

  Autós rendszerező hat tárolórekesszel. Helytakarékos és praktikus, valamint vízálló nylon anyaga miatt könnyű tisztítani is. 

   
  1 790 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  A fluoreszkáló jelölőszalag tájékozódó világításként szolgál rossz fényviszonyok között. Ahhoz, hogy megfelelően teljesítse a funkcióját, mesterséges vagy nappali fénnyel kell feltölteni. A világítás ideje a feltöltés intenzitásától függ. A szalagot a hátoldalán lévő öntapadó réteg segítségével rögzítheti. A szalag hosszúsága 290 cm, szélessége 1 cm.

   
  1 490 Ft
  20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 040 Ft Raktáron

  Üvegtisztító kendő használható az ajtó- és ablaküvegek, tükrök, autó szélvédőjének tökéletes tisztításához. Segítségével gyorsan és precízen végezheti el a takarítást.

   
  1 040 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 340 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Szélvédő párásodás ellen.

   
  1 340 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  A szemüveg sárga üveggel segít jobban látni szürkületben és sötétben. A sötétség és a közeledő járművek fényei már nem fogják elvakítani.

   
  1 490 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 490 Ft Raktáron

  Praktikus, elemekkel működő elektromos szivattyú, amellyel gázolajat, petróleumot, könnyű olajokat vagy bort szivattyúzhat.

   
  4 490 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Ön is küzd télen a befagyott ablakokkal és ennek köszönhetően későn jár munkába? Ennek vége! Ezzel a többfunkciós kaparóval eltávolítja nagyobb megeröltetés nélkül a hó,- és jégtakarót az Ön gépkocsijának az ablakáról.

   
  1 490 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 940 Ft Raktáron

  Mérete: 36 x 11 x 4 cm.

   
  1 940 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 390 Ft Raktáron

  Állandóan mámorosnak érzi magát, és nem tudja, beülhet-e a volán mögé? Ezzel a szondával néhány másodperc alatt megbizonyosodhat, hogy beülhet-e aggodalom nélkül autójába, vagy még türelemmel kell-e lennie.

   
  2 390 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 490 Ft Raktáron

  Az utakon naponta találkozhatunk a "kalózokkal", akik vezetésükkel a többi sofőrt, tehát Önt is veszélyezteti. Ne becsülje alá az effajta eseteket és szerelje fel autóját mini kamerával! Rögzítse az autójában és az utakon az összes történéseket gondosan nyomon követheti! A kamerá az autó beindítása után azonnal veszi az eseményeket.

   
  7 490 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 240 Ft Raktáron

  Állandóan mámorban él, és nem tudja, beülhet-e a volán mögé? Ezzel a szondával néhány másodperc alatt megnyugtathatja magát.

   
  2 240 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 890 Ft Raktáron

  Kiváló kiegészítő autójába - nano alátét, amely mobiltelefonokra szolgáló két rekeszt kínál! Egyedi tapadós anyagból készült, elegendő a műszerfalra rögzíteni ragasztó használat anélkül. Amennyiben már nem szeretné, hogy az adott helyen legyen, bárhová egyszerűen áthelyezheti.

   
  890 Ft
  24 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 7-9 napon belüli postázással
 • 1 790 Ft Raktáron

  GripGo autóba való univerzális tartó, karral. Rögzítheti vele telefonját vagy a GPS-t, hála a tapadókorongnak, oda helyezi, ahol szüksége van rá.

   
  1 790 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Kormányra erősíthető telefontartó azok számára, aki nem akarják bonyolultan felszerelni, ragasztani a tartót a szélvédőre, a műszerfalra stb. Az a rész, amelybe a telefont helyezi, szükség szerint széthúzható, így a tartó könnyen alkalmazkodik a legtöbb mobilhoz. Miután a kormányhoz rögzítette, láthatja a navigációt, és az utazás befejezése után könnyedén...

   
  1 490 Ft
  43 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 7-9 napon belüli postázással
 • 1 790 Ft Raktáron

  Stop Rain antisztatizáló szer, amely taszítja a vizet a szélvédőről. Jelentősen javítja a láthatóságot különösen esős időben akár ablaktörlő használata nélkül is. Létrehoz egy réteget az ablakon, amelyen a vízcseppek gyorsan legurulnak.

   
  1 790 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 690 Ft Raktáron

  Vezeték nélküli újratölthető AKU LED lámpa nagyon hasznos lehet otthon a garázsban vagy autóban. A fényforrást minőségi LED diódák (12000 mcd) biztosítják. Ellentétben a fénycsövekkel a LED diódás szerelőlámpa hosszú élet tartalommal jeleskedik, ami több mint 100 000 óra. A lámpa rendkívül ellenálló a gondatlan bánásmód és folyadékok, mint a víz és az...

   
  5 690 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 740 Ft Raktáron

  Ha tökéletesen megmosott autóra vágyik, vagy szeretné öntözni a virágokat a kertben, akkor ez a magasnyomású fej Önnek szól. Egyszerűen csatlakoztassa a tömlőhöz a gyorscsatlakozóval. A fúvóka elforgatásával megváltoztathatja a víz áramlását a saját igényei szerint. Nem kell folyamatosan tartania a pisztoly ravaszát, csak nyomja meg a fém kapcsot és...

   
  3 740 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 240 Ft Raktáron

  Ezek a rendszerező szabad helyet biztosítanak az italra, a kulcsokra és egyéb apróságokra. A beszerelést úgy végezzük, hogy egyszerűen behelyezzük az első ülés és a konzol közé. Méret: 26 x 16,8 x 6,2 cm.

   
  5 240 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Nagyon hatékony eszköz az üvegek, fényszórók, tükrök, hordozható elektronikai képernyők és egyéb sima felületek tisztítására.

   
  1 490 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Termék minden típusú matrica, címke és ragasztó könnyű és gyors eltávolításához olyan felületekről, mint a fa, műanyag, fém, üveg, kő, porcelán, anélkül, hogy azokat megrongálná. A termék nem alkalmas polisztirolból, plexiből stb. készült felületekhez.

   
  1 490 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Eltávolítja a rozsdát a fém felületekről és védő réteget képez.

   
  1 490 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 090 Ft Raktáron

  SEVEN Biztonsági öv párnaAnyag: 100% poliészter, tépőzárMérete: 25 cm Biztonsági öv párna megvédi gyermeke nyakát és arcát a biztonsági öv okozta kellemetlenségektől, kidörzsöléstől és irritációtól. Tépőzárakkal könnyedén fel- és lecsatolható.

   
  2 090 Ft
  9 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 440 Ft Raktáron

  A nanotechnológiának köszönhetően ez a kis méretű alátét minden felületen jól tart, valamint megtartja azon tárgyakat, amelyeket ráhelyez. Már nem kell ráragasztania a noteszt a hűtőszekrényre, a toll rögtön mellette lesz, akár vízszintes helyzetben is képes megtartani a mobiltelefont, így az alátét leginkább az autó műszerfalán használható ki.

   
  440 Ft
  19 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 7-9 napon belüli postázással
 • 590 Ft Raktáron

  Az összekarcolt napszemüveg már a múlté! Ennek a tartónak köszönhetően többé nem kell vadásznia rájuk az ülés alatt. A klip bármilyen más apró tárgyhoz is alkalmas, mint pl. névjegykártyák vagy dokumentumok.

   
  590 Ft
  49 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 7-9 napon belüli postázással
 • 2 240 Ft Raktáron

  Tisztítsa meg könnyen és kényelmesen az autó külsejét és belsejét! Portörlő és autómosó kendő. Állítható teleszkópos rúddal. A nehezen elérhető helyekre is eljut. Törölje le a port vagy nedvesítse be és mossa le az egész autót. Multifunkcionális használatának hála háztartásokban is alkalmazható ablakokra, padlókra stb. A kiváló minőségű mikroszálas rongy...

   
  2 240 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 7-9 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  Minőségi műszerfal tisztító.

   
  1 490 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 090 Ft Raktáron

  SEVEN Biztonsági öv párnaAnyag: 100% poliészter, tépőzárMérete: 23 cm Biztonsági öv párna megvédi gyermeke nyakát és arcát a biztonsági öv okozta kellemetlenségektől, kidörzsöléstől és irritációtól. Tépőzárakkal könnyedén fel- és lecsatolható.

   
  2 090 Ft
  9 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 090 Ft Raktáron

  A vészjelző biztonsági lámpát nemcsak az autósok és a sportolók számára tervezték, hanem mindenki használhatja a biztonság növelése érdekében.

   
  2 090 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 990 Ft Raktáron

  Ez a videókamera rögzíti az összes szituációt, amelyek az autója előtt történnek, így segíthet bebizonyítani az igazat arról, hogyan pontosan mi is történt.

   
  5 990 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 440 Ft Raktáron

  Gyermek napellenző, redőny kivitelezésben a gyermekek kedvencével, Disney Minnie Mouse-szal, amely hatékonyan megakadályozza a napsugarak behatolását a járműbe, valamint jelentősen csökkenti a napos időkben a hőmérsékletet az autó belsejében.

   
  3 440 Ft
  10 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 040 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Tisztít és políroz, selymes csillogást kölcsönöz. Megelőzi a kiszáradást.

   
  1 040 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Eltávolítja a kellemetlen szagokat a kárpitból.

   
  1 490 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Szélvédőre helyezhető időjárásnak ellenálló takaró fólia, ami nyáron megvédi a napsütéstől a szélvédőt.Rögzítése: tapadókorongokkal (tartalmazza).

   
  1 490 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 690 Ft 3 740 Ft -28.08% Raktáron
  AKCIÓ

  Nehezen elérhető helyeket szeretne megtisztítani? Elegendő rögzíteni a forgó kefe fogantyúját a tömlőhöz! Tökéletes ajándék minden férfi számára, minden garázsba és kerti házba megfelelő kiegészítő, amely biztosan mindenki számára hasznos.

   
  2 690 Ft 3 740 Ft -28.08%
  Kedvezmény!
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 7-9 napon belüli postázással
 • 2 240 Ft Raktáron

  Ezek az öntapadós vakszög tükrök jelentősen megnövelik a látóteret és gyakorlatilag kiküszöbölik a vakfoltokat. Hála nekik, a sávváltás és a parkolás sokkal könnyebb lesz. Összességében a tükrök biztonságosabb vezetési élményt nyújtanak. A tükröket minden típusú visszapillantó tükörre alkalmazhatja. A hátlapjukon öntapadó fólia található, melyet le kell...

   
  2 240 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 7-9 napon belüli postázással
 • 1 340 Ft Raktáron

  Az olaj a kerékláncok kenésére szolgál, és csökkenti a súrlódást, ezáltal meghosszabbítja a lánc élettartamát. Alkalmazza a készítményt a tisztított láncra.

   
  1 340 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 740 Ft Raktáron

  Az egyedi nano alátét mobiltartóval kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. A felületen marad és minden tárgyat képes megtartani, amelyet ráhelyez. Érintésre úgy tűnhet, hogy az alátét ragasztóval bevont, ugyanis ragadós. Az alátét bármilyen anyaghoz képes hozzáragadni. Úgy tart, mintha oda lenne szögezve. A rögzítéséhez nincs szükség ragasztóra vagy...

   
  740 Ft
  17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 940 Ft Raktáron

  Műanyag és gumi alkatrészek kezelésére. Tisztít és növeli az ellenállást az időjárási és vegyi hatásokkal szemben.

   
  1 940 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  A termék acél- és alumíniumlemezek és kerékfedelek gyors tisztítására szolgál. Eltávolítja a por és a zsíros szennyeződést a fékbetétekről, olajmaradványokat és más szennyeződéseket.

   
  1 490 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 440 Ft Raktáron

  A nanotechnológiának köszönhetően ez a kis méretű alátét minden felületen jól tart, valamint megtartja azon tárgyakat, amelyeket ráhelyez. Már nem kell ráragasztania a noteszt a hűtőszekrényre, a toll rögtön mellette lesz, akár vízszintes helyzetben is képes megtartani a mobiltelefont, így az alátét leginkább az autó műszerfalán használható ki.

   
  440 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 7-9 napon belüli postázással
 • 1 790 Ft Raktáron

  Belső és külső műanyag és gumi alkatrészek kezelésére.Tisztít és növeli az ellenállást az időjárási és vegyi hatásokkal szemben. Létrehoz egy antisztatikus réteget, amely biztosítja a hosszú távú védelmet.

   
  1 790 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 590 Ft Raktáron

  Mérje meg, hogy mennyire koptak el a gumiabroncsok. Ez az egyszerű kártya típusú mérő gyors és pontos mélységmérést tesz lehetővé, aminek köszönhetően bármikor ellenőrizheti a gumiabroncsokat.

   
  590 Ft
  100+ darab 7-9 napon belüli postázással
 • 1 490 Ft Raktáron

  Gyors és hatékony jégeltávolító. Az üvegen védőfóliát hagy, amely megelőzi a jégképződést. Nem károsítja a fémeket, a műanyagokat, vagy a lakkot.

   
  1 490 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Gyermek biztonsági öv huzat a népszerű gyermek animációs szereplő, a Disney Mickey mintájával. A gyerekek gyakran nem szeretik bekötni magukat az autóban, ez a huzat azonban biztosítja, hogy az öv ne vágjon kényelmetlenül a nyakukba.

   
  1 490 Ft
  4 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 390 Ft Raktáron

  Gyerek napellenzők autóba a kedvenc gyerek motívummal, a Cars - Verdák meséből, melyek hatékonyan akadályozzák a napsugarak beltérbe való behatolását, ezzel jelentősen csökkentve a hőmérsékletet napsütéses napokon.

   
  2 390 Ft
  2 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 040 Ft Raktáron

  A piszkos, szennyeződött kéz tisztítására használható.

   
  1 040 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 990 Ft Raktáron

  A legkisebb méretű tűzoltó spray háztartási alkalmazáshoz. Kis méretű, használata rendkívül egyszerű, csak leveszi a kupakot, megnyomja a szórófejet és olt. Alkalmazható mindenfajta tűz oltására, beleértve az elektromos és olajtüzeket is.

   
  2 990 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 490 Ft Raktáron

  Ezzel a termékel könnyedén eltávolíthatja a rovar és bogár maradványokat gépjárműve karosszéria elemeiről, műanyag és üveg felületeiről.

   
  1 490 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 340 Ft Raktáron

  Műanyag, bőr és műbőr tisztítására alkalmas készítmény. A kezelt felület fényessé és antisztatikussá válik. Felélénkíti a színeket, nem hagy foltot és taszítja a vizet.

   
  1 340 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 040 Ft Raktáron

  A féktisztító a lemez- és dobfékek, bélések, tengelykapcsolók, fékhengerek és hüvelyek hatékony tisztítására lett kifejlesztve. Hatékonyan távolítja el a zsírt, a fékfolyadékot, az olajat, a zsírt, a kátrányt stb.

   
  1 040 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 490 Ft Raktáron

  Gyermek utazó asztal, amely a népszerű Minnie Mouse-t ábrázolja. Élvezetesebbé teszi a gyerekeknek az utazást az autóban, vonaton, buszon vagy repülőgépen. A praktikus és hasznos asztal lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy kéznél legyenek a dolgaik, legyen szó könyvről, rajzról, snackről vagy játékról.

   
  7 490 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 6 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 040 Ft Raktáron

  Az univerzális törlőkendők hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, zsírokat, kátrányt, rovarokat, szennyeződéseket a gumiabroncsokból és a keréktárcsákból. Tisztíja az ablakokat, tükröket, műszerfalat és a vinil üléseket.

   
  1 040 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 590 Ft Raktáron

  Ez a mágikus nano matrica bárhol alkalmazható, ahol szeretné látni a telefonát, azonban szabad kezekre van szüksége. Az autó műszerfalára, főzés során a recept olvasásakor, az edzőterembe zenehallgatáshoz, illetve például az Instagramon történő live során is hasznos lehet. Elegendő egy felületre ragasztani - hűtőszekrény, műszerfal, szekrény vagy tükör,...

   
  590 Ft
  18 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 7-9 napon belüli postázással
 • 1 740 Ft Raktáron

  A gumiabroncsok tisztítására, regenerálására és hosszú távú védelmére szolgáló termék. Gumialkatrészeket és műanyagokat kezel, védőfelületet hoz létre.

   
  1 740 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 390 Ft Raktáron

  Gyerek napellenzők autóba a kedvenc Disney motívummal, Minnie egérrel, melyek hatékonyan akadályozzák a napsugarak beltérbe való behatolását, ezzel jelentősen csökkentve a hőmérsékletet napsütéses napokon.

   
  2 390 Ft
  37 darab 3-4 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 72 a 104 tételből