Auto-motor

Auto-motor

Sok időt tölt az autóban vagy az autók a hobbija? Akkor jó helyen jár! Rendszeresen bővítjük a kínálatunkat a legkülönfélébb, autóba való szerkentyűkkel, amelyek kellemesebbé teszik az úton töltött időt. Napellenzőket, ülésre való rendszerezőket, okostelefon és navigáció tartókat, töltőket és autóápolási termékeket talál, amelyekkel könnyedén tökéletes állapotban tarthatja a járművét.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 82 tételből
 • 2 290 Ft 4 220 Ft -45.74% Raktáron
  AKCIÓ

  A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyeg peremére, bútorra vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A ragasztószalag mosható és újrafelhasználható, a ragasztás után sérülés nélkül eltávolítható és újra felhasználható.

   
  2 290 Ft 4 220 Ft -45.74%
  Kedvezmény!
  60 darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
 • 4 560 Ft Raktáron

  Büszke, hogy milyen autója van és szeretne még inkább ragyogni vele? Szerezze be ezt a LED projektort, amelyet egyszerűen az autó ajtaja alsó feléhez ragaszthat. Az autó ajtajának kinyitása után a autók logóját vetíti a földre. A csomag 2 projektort tartalmaz. A lámpák 6 AAA elemmel működnek, amelyeket mellékeljük. A logó projektor automatikusan kapcsol...

  Választható 21x Motívum
  4 560 Ft
  Választható 21x Motívum
  Elérhetőségek megjeleítése
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 50 darab 2 napon belüli postázással
 • 2 190 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyeg peremére, bútorra vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A ragasztószalag mosható és újrafelhasználható, a ragasztás után sérülés nélkül eltávolítható és újra felhasználható

   
  2 190 Ft
  22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 370 Ft Raktáron

  A karosszéria javító segítségével pofonegyszerűen eltávolíthatja az autóján keletkezett horpadásokat a nehezen hozzáférhető helyeken is. A javítás gyors és egyszerű. Hasonló készletet használnak a profik is az autószervizben - most már maga is ugyanolyan eredményeket érhet el, mint ők. Meglátja, hogy a karosszérián nyoma sem marad a horpadásnak. Autóra és...

   
  3 370 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 860 Ft Raktáron

  Biztonságosan intézze a telefonhívásokat autó vezetés közben, halgassa a zenét a telefonból vagy SD kártyáról vagy töltse fel az elektromos berendezéseket. Ez a FM Transmitter tökéletes drótnélküli kapcsolatot létesít a Bluetooth készülékekkel, USB porttal és handsfree funkcióval is rendelkezik.

   
  2 860 Ft
  26 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 340 Ft Raktáron

  2 Review(s)

  Ez a toll rendelkezik azzal a professzionális, gyors-javítóformulával, melyen hatékonyan kezelheti a gépkocsin esett felületi sérüléseket. Egyszerű és extrém-hosszan tartó megoldást nyújt minden apró zavaró lakksérülésre.

   
  1 340 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 680 Ft Raktáron

  6 Review(s)

  Gyakran vezet éjszaka és szeretné egy kicsit jobban látni az utat? Csak annyit kell tennie, hogy ezt a klipet felteszi bármilyen dioptriás szemüvegre, ezáltal javítja a láthatóságot rossz fényviszonyok között, kiküszöböli a lehetséges fényeket, és vezetés közben nem lesz fáradt!

   
  1 680 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 270 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Az Uwing C6 autókamerával nemcsak rögzítheti a forgalmi helyzetet és segíthet a baleset bebizonyításában, de a Parking Guard funkció garantálja autója nagyobb biztonságát a parkolóban. Ütközés okozta sokk esetén a kamera bekapcsol és 20 másodperces felvételt készít.

   
  7 270 Ft
  11 darab 2 napon belüli postázással
 • 5 920 Ft Raktáron

  Univerzális mobiltartó autóba, beépített vezetéknélküli Qi töltéssel, amelyet a műszerfalra, a szellőzőrácsra vagy a szélvédőre erősíthetünk fel - a 2 különböző rögzítő kar a csomag része. Az érzékelőnek köszönhetően a tartó automatikusan összezárja a kart és a telefonhoz igazodik. 360°-ban forgatható, a fogók gumírozottak és csúszásmentesek. Az USB kábel...

   
  5 920 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 070 Ft Raktáron

  1 Review(s)

  Nincs az autójában fedélzeti számítógép? Akkor csináljon magának! Elég csak megszerezni ezt az autódiagnosztika modult, csatlakoztatni az OBD diagnosztikai aljzatba, párosítani Bluetooth segítségével a telefonjával, és kész is!

   
  5 070 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 410 Ft Raktáron

  Szivargyújtóba (12 V) való modellről van szó. Praktikus elektromos ételhordó, amely melegítő funkció nélkül is használható. Ideális az ebéd szállítására a munkahelyre és a kirándulásokra!

  Választható 1x Szín
  5 410 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  29 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 370 Ft Raktáron

  Vezetés közben a szemébe világítanak, de nem szereti a klasszikus napszemüveget pontosan a sötétítő hatás miatt? Próbálja ki a HD Vision szemüveget, ami látható színspektrum eltolódással rendelkezik a járművezetők számára. Egy speciális szűrőnek köszönhetően minden narancssárga, de nem sötét lesz.

   
  3 370 Ft
  20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 710 Ft Raktáron

  Fejtámlára rögzíthető nagyon praktikus autós tablettartó, amely hosszú utazások alkalmával nagy segítség lehet. Univerzális, hiszen könnyen felszerelhető bármely autóban a fejtámla hátsó részére, valamint többfokozatú állíthatósággal bír, lefelé és felfelé egyaránt állítható vele a tablet.

   
  3 710 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 710 Ft Raktáron

  Ideális segédeszköz gyermekei szórakoztatásához a rövidebb és hosszabb utakon. Vége a játékok, étel, ital és egyéb dolgok állandó vadászatának utazás közben, minden kényelmesen elhelyezhető az asztalkán vagy a zsebekben az oldalán. Puha habból készült, így teljesen biztonságos.

  Választható 1x Szín
  3 710 Ft
  Választható 1x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 580 Ft Raktáron

  220 V-os aljzatba való modellről van szó. Praktikus elektromos ételhordó, amely melegítő funkció nélkül is használható. Ideális az ebéd szállítására a munkahelyre és a kirándulásokra. A csomagban tartalmaz egy kábelt is az elektromos hálózathoz.

  Választható 3x Szín
  5 580 Ft
  Választható 3x Szín
  Elérhetőségek megjeleítése
  50 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 510 Ft Raktáron

  Kormányra erősíthető telefontartó azok számára, aki nem akarják bonyolultan felszerelni, ragasztani a tartót a szélvédőre, a műszerfalra stb. Az a rész, amelybe a telefont helyezi, szükség szerint széthúzható, így a tartó könnyen alkalmazkodik a legtöbb mobilhoz. Miután a kormányhoz rögzítette, láthatja a navigációt, és az utazás befejezése után könnyedén...

   
  1 510 Ft
  66 darab raktáron (azonnal postázzuk) 95 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 360 Ft Raktáron

  Autós rendszerező hat tárolórekesszel. Helytakarékos és praktikus, valamint vízálló nylon anyaga miatt könnyű tisztítani is. 

   
  2 360 Ft
  21 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 4 730 Ft Raktáron

  Praktikus, elemekkel működő elektromos szivattyú, amellyel gázolajat, petróleumot, könnyű olajokat vagy bort szivattyúzhat.

   
  4 730 Ft
  12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 020 Ft Raktáron

  A szemüveg sárga üveggel segít jobban látni szürkületben és sötétben. A sötétség és a közeledő járművek fényei már nem fogják elvakítani.

   
  2 020 Ft
  10 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 200 Ft Raktáron

  Állandóan mámorban él, és nem tudja, beülhet-e a volán mögé? Ezzel a szondával néhány másodperc alatt megnyugtathatja magát.

   
  3 200 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 660 Ft Raktáron

  Az összekarcolt napszemüveg már a múlté! Ennek a tartónak köszönhetően többé nem kell vadásznia rájuk az ülés alatt. A klip bármilyen más apró tárgyhoz is alkalmas, mint pl. névjegykártyák vagy dokumentumok.

   
  660 Ft
  100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 360 Ft Raktáron

  Mérete: 36 x 11 x 4 cm.

   
  2 360 Ft
  19 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 760 Ft Raktáron

  A nanotechnológiának köszönhetően ez a kis méretű alátét minden felületen jól tart, valamint megtartja azon tárgyakat, amelyeket ráhelyez. Már nem kell ráragasztania a noteszt a hűtőszekrényre, a toll rögtön mellette lesz, akár vízszintes helyzetben is képes megtartani a mobiltelefont, így az alátét leginkább az autó műszerfalán használható ki.

   
  760 Ft
  2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 780 Ft Raktáron

  Az utakon naponta találkozhatunk a "kalózokkal", akik vezetésükkel a többi sofőrt, tehát Önt is veszélyezteti. Ne becsülje alá az effajta eseteket és szerelje fel autóját mini kamerával! Rögzítse az autójában és az utakon az összes történéseket gondosan nyomon követheti! A kamerá az autó beindítása után azonnal veszi az eseményeket.

   
  7 780 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 5 395 Ft 7 610 Ft -29.11% Raktáron
  AKCIÓ

  A Water Jet nyomásnövelő fej tökéletes segítséget nyújt minden kertbe, hiszen minden kicsikócsőt nagynyomású fúvókává alakít. Függetlenül attól, hogy kerti bútorokat, ereszcsatornákat, napellenzőket vagy pergolákat kell lemosnia, a csempék közötti csatlakozásokat kell megtisztítania vagy le kell öblítenie az autót, a Water Jet nyomásnövelő fej a...

   
  5 395 Ft 7 610 Ft -29.11%
  Kedvezmény!
  13 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 2 napon belüli postázással
 • 3 200 Ft Raktáron

  Állandóan mámorosnak érzi magát, és nem tudja, beülhet-e a volán mögé? Ezzel a szondával néhány másodperc alatt megbizonyosodhat, hogy beülhet-e aggodalom nélkül autójába, vagy még türelemmel kell-e lennie.

   
  3 200 Ft
  21 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 030 Ft Raktáron

  Tisztítsa meg könnyen és kényelmesen az autó külsejét és belsejét! Portörlő és autómosó kendő. Állítható teleszkópos rúddal. A nehezen elérhető helyekre is eljut. Törölje le a port vagy nedvesítse be és mossa le az egész autót. Multifunkcionális használatának hála háztartásokban is alkalmazható ablakokra, padlókra stb. A kiváló minőségű mikroszálas rongy...

   
  3 030 Ft
  24 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 1 680 Ft Raktáron

  Az autós napellenző nagyszerű kiegészítő az autó ablakra. Árnyékot ad a napsütéses napokon.

   
  1 680 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 760 Ft Raktáron

  A nanotechnológiának köszönhetően ez a kis méretű alátét minden felületen jól tart, valamint megtartja azon tárgyakat, amelyeket ráhelyez. Már nem kell ráragasztania a noteszt a hűtőszekrényre, a toll rögtön mellette lesz, akár vízszintes helyzetben is képes megtartani a mobiltelefont, így az alátét leginkább az autó műszerfalán használható ki.

   
  760 Ft
  41 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 190 Ft Raktáron

  Ezek az öntapadós vakszög tükrök jelentősen megnövelik a látóteret és gyakorlatilag kiküszöbölik a vakfoltokat. Hála nekik, a sávváltás és a parkolás sokkal könnyebb lesz. Összességében a tükrök biztonságosabb vezetési élményt nyújtanak. A tükröket minden típusú visszapillantó tükörre alkalmazhatja. A hátlapjukon öntapadó fólia található, melyet le kell...

   
  2 190 Ft
  20 darab raktáron (azonnal postázzuk) 70 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 360 Ft Raktáron

  GripGo autóba való univerzális tartó, karral. Rögzítheti vele telefonját vagy a GPS-t, hála a tapadókorongnak, oda helyezi, ahol szüksége van rá.

   
  2 360 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 760 Ft Raktáron

  Vezeték nélküli újratölthető AKU LED lámpa nagyon hasznos lehet otthon a garázsban vagy autóban. A fényforrást minőségi LED diódák (12000 mcd) biztosítják. Ellentétben a fénycsövekkel a LED diódás szerelőlámpa hosszú élet tartalommal jeleskedik, ami több mint 100 000 óra. A lámpa rendkívül ellenálló a gondatlan bánásmód és folyadékok, mint a víz és az...

   
  6 760 Ft
  5 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 030 Ft Raktáron

  Még mindig mámorosnak érzi magát és nem tudja, hogy már beülhet-e volán mögé? Ezzel a szondával pár másodperc alatt meggyőződhet róla és megnyugodhat. A szonda ráadásul egy kis LED diódával is rendelkezik, amely bőven elég, ha például nem látja az autóján a kulcslyukat. 2x AAA elemmel működik (nem képezi a küldemény részét).

   
  3 030 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 370 Ft Raktáron

  A vészjelző biztonsági lámpát nemcsak az autósok és a sportolók számára tervezték, hanem mindenki használhatja a biztonság növelése érdekében.

   
  3 370 Ft
  35 darab raktáron (azonnal postázzuk) 30 darab 2 napon belüli postázással
 • 1 340 Ft Raktáron

  Az egyedi nano alátét mobiltartóval kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. A felületen marad és minden tárgyat képes megtartani, amelyet ráhelyez. Érintésre úgy tűnhet, hogy az alátét ragasztóval bevont, ugyanis ragadós. Az alátét bármilyen anyaghoz képes hozzáragadni. Úgy tart, mintha oda lenne szögezve. A rögzítéséhez nincs szükség ragasztóra vagy...

   
  1 340 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 7 950 Ft Raktáron

  Ez a videókamera rögzíti az összes szituációt, amelyek az autója előtt történnek, így segíthet bebizonyítani az igazat arról, hogyan pontosan mi is történt.

   
  7 950 Ft
  6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 3 370 Ft Raktáron

  Praktikus telefontartó autóba tükörrel. Csak helyezze a telefont a csúszásmentes felületre, és állítsa be a tükröt, ahogy megfelel. Tökéletes azoknak a járművezetőknek, akik a GPS szerint vezetnek.

   
  3 370 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 830 Ft Raktáron

  A kézi szellőző- és redőny tisztító tökéletesen gondoskodik a nehezen elérhető helyek tisztaságáról. Az autó és a billentyűzet minden résébe bejut, az ecsettel minden morzsát és szennyeződést kisöpör. Tökéletesen eltávolítja a port és morzsákat! A kéztisztító másik oldalán mikroszálas anyag található, amellyel gyönyörűen megtisztíthatja az ablakokon a...

   
  830 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 6 760 Ft Raktáron

  Minden járműbe stílusos kiegészítő - hangulatvilágítás, amely lehetőséget kínál a szín megváltoztatására, valamint villogásra. A csomagban LED szalagokat talál, amelyek az öntapadó felületnek köszönhetően a jármű bármely részére felragaszthatók. A világítás 12 V tápegység által működik - szivargyújtó. A csomag távirányítót is tartalmaz, amely segítségével...

   
  6 760 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 11 850 Ft Raktáron

  InnovaGoods Airpro + hordozható kompresszor 12 V-ra. Hasznos felszerelés az autóba. Gumiabroncs felfúvására alkalmas és főleg azon sofőröknek hasznos, akik a ragasztást részesítik előnyben a pótgumi felhelyezésével szemben. Ugyancsak használható felfújható matracokra, strandlabdákra stb.

   
  11 850 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 050 Ft Raktáron

  Nehezen elérhető helyeket szeretne megtisztítani? Elegendő rögzíteni a forgó kefe fogantyúját a tömlőhöz! Tökéletes ajándék minden férfi számára, minden garázsba és kerti házba megfelelő kiegészítő, amely biztosan mindenki számára hasznos.

   
  4 050 Ft
  8 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 25 410 Ft Raktáron

  Pihentető masszázs az autóban utazva, az irodában vagy otthon? A masszázs funkcióval ellátott Shiatsu ülésfűtéssel ez nem probléma. Az ülésfűtés a hagyományos japán technika, a Shiatsu alapelveit használja fel, amely test különböző részeire kifejtett nyomással újítja meg a vitalitást.

   
  25 410 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 070 Ft Raktáron

  Gyermek napellenző, redőny kivitelezésben a gyermekek kedvencével, Disney Minnie Mouse-szal, amely hatékonyan megakadályozza a napsugarak behatolását a járműbe, valamint jelentősen csökkenti a napos időkben a hőmérsékletet az autó belsejében.

   
  5 070 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 9 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 11 000 Ft Raktáron

  Aki felkészült, nem érheti meglepetés és ez duplán érvényes az utazás során. Egészítse ki az autós felszerelését ezzel a kompresszorral, amellyel bárhol és bármikor felfújhatja a gumiabroncsokat, hiszen szivargyújtóval használható.

   
  11 000 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 190 Ft Raktáron

  A telefontartó mindenki számára alkalmas, aki vezetés közben a közelében szeretné tartani a telefont. A tartó könnyen rögzíthető a műszerfalhoz, miközben stabilan tartja a telefont vezetés közben. A legtöbb telefonnal kompatibilis.

   
  2 190 Ft
  40 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 4 050 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods Gadget Travel egy hasznos és praktikus felfújható párna. A párnát úgy tervezték, hogy kényelmes legyen pihenni rajta az autóban utazva, valamint stabil támaszt nyújtson a nyaki gerincnek és izmoknak.

   
  4 050 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 170 Ft Raktáron

  Az ütésvédő csíkok praktikus és nem feltűnő védelmet nyújtanak az autója számára. A ragasztás egyszerű kétoldalas ragasztóval. Csak néhány másodpercig tart. Az autóvédő szalagok minden típusú autóhoz alkalmasak. Ragassza az autó ütésre hajlamos részeihez, például ajtókhoz vagy tükrökhöz.

   
  1 170 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 020 Ft Raktáron

  Szeretné rendben tartani az autóját? A hamutartó a legtöbb italtartóban elfér. Amikor kinyitja a hamutartót, a LED lámpa automatikusan felgyullad, így soha többé nem szórja a hamut mellé.

   
  2 020 Ft
  33 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 830 Ft Raktáron

  Mosolygós dekoráció a járműve műszerfalára.

   
  830 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 1 510 Ft Raktáron

  Mossa le az autóját otthona kényelmében egy praktikus szivacs segítségével. A szivacs speciális formájú, így könnyedén felhúzhatja a kezére és már indulhat is az autómosás. A finom mikroszálas felület nagyon gyengéd a mosott felületekhez.

   
  1 510 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 7 100 Ft Raktáron

  Az InnovaGoods teszternek köszönhetően könnyen megbizonyosodhat róla, hogy problémája lehet-e belőle, ha a volán mögé ül.

   
  7 100 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 690 Ft Raktáron

  Gyerek napellenzők autóba a kedvenc Disney motívummal, Minnie egérrel, melyek hatékonyan akadályozzák a napsugarak beltérbe való behatolását, ezzel jelentősen csökkentve a hőmérsékletet napsütéses napokon.

   
  2 690 Ft
  7 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 10 150 Ft Raktáron

  Drivelite vezeték nélküli teljes csavarhúzó készlet az InnovaGoods-tól. Az eredeti többpozíciós kialakításnak köszönhetően minden helyhez jól alkalmazkodik. Két pozíciót enged meg - egyenes és pisztoly típusút. Rendelkezik lámpával, melynek köszönhetően könnyen megvilágítja a munkafelületet. Mit kínál még?

   
  10 150 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 510 Ft Raktáron

  Az esőben való vezetés már nem lesz nehéz. Mostantól csak biztonságosan! A tükör védőfólia megmenthetik Önt, vagy legalábbis biztosíthatják a biztonságos utazást. Használatuk megvédi a tükrök bepárásodásától, a portól, a vízcseppektől és a karcolásoktól. Mindannyian ismerjük az esőben való vezetés kellemetlenségeit, és a rossz látási viszonyokat. Gyorsan...

   
  1 510 Ft
  11 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 530 Ft Raktáron

  Univerzális állítható tartó okostelefonhoz vagy GPS-hez, melyet az autója műszerfalára helyezhet. Ez a tartó nem igényel bonyolult összeszerelést, 360°-ban forgatható. Lehetővé teszi a navigáció követését, miközben mindkét keze szabadon marad, hogy teljes mértékben a vezetésnek szentelhesse a figyelmét.

   
  2 530 Ft
  9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 2 360 Ft Raktáron

  Ezzel a tartóval könnyedén felhelyezheti a telefont autója szellőzőjére. Egyedi kialakítása lehetővé teszi a klíma vagy fűtés normál működését. 5 mágnessel rendelkezik, aminek köszönhetően nem kell attól tartania, hogy nem tartja meg a telefont. A kapocsélek úgy vannak kialakítva, hogy bármilyen típusú szellőzőrácshoz illeszkedjenek, ugyanakkor nem...

   
  2 360 Ft
  32 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 6 760 Ft Raktáron

  Praktikus ebéddoboz, mellyel ebédet melegíthet, például autóban, mikrohullámú sütő nélkül. Használata nagyon egyszerű, csak csatlakoztassa a kábelt a szivargyújtó aljzatba a mellékelt adapter segítségével, várjon néhány percet és élvezze a meleg ételt. Térfogata 1 liter, maximális hőmérséklete 70 ºC. Hideg és meleg ételekhez egyaránt használható,...

   
  6 760 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 3 710 Ft Raktáron

  Téged is bosszant a csomagtartóba szórt vásárlás? Ezzel a praktikus hálóval megelőzheti ezt a problémát. A háló kiváló minőségű és rugalmas anyagból készült. Ennek hála széthúzható és négy kampó segítségével rögzítheti a csomagtartóban a belső tartókhoz. Nemcsak vásárlások rögzítésére alkalmas, hanem például sportfelszerelésre és egyéb dolgokra is.

   
  3 710 Ft
  95 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 370 Ft Raktáron

  Ha fontos önnek a rend az autóban is, akkor ezt az InnovaGoods autóba való rendszerezőt biztosan imádni fogja.

   
  3 370 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 5 070 Ft Raktáron

  Gyerek napellenző autóba roló kialakításban a kedvenc gyerekmotívummal a Verdák meséből, mely hatékonyan gátolja meg a napsugarak beltérbe való jutását, ezzel jelentősen csökkenti a hőmérsékletet napsütéses napokon.

   
  5 070 Ft
  3 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 9 310 Ft Raktáron

  Autós csomagtartó rendszerező két fogantyúval a kényelmes áthelyezéshez, 3 fő rekeszt és számos más zsebet, rácsot és rugalmas szalagot tartalmaz. Kiváló sok tárgy tárolására és szállítására, a játékoktól kezdve az élelmiszereken és eszközökön át az elsősegély-készletig. Az alkalmazkodó kialakításnak köszönhetően két mérettel növelheti, vagy teljesen...

   
  9 310 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 4 730 Ft Raktáron

  Védőhuzat autóba egy ülésre kiskedvencek számára. Kellemesebbé teszi kedvencének az utazást és Ön nyugodtabb lesz, nem kell attól tartania, hogy bármi kárt okoz. A huzat megvédi a kárpitot a kopástól, karcolástól, szőrtől, szennyeződéstől stb., és ellenáll a harapásnak. A huzat csúszásmentes és vízálló, nagyon könnyen tisztítható és alkalmas kis és...

   
  4 730 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 1 510 Ft Raktáron

  Bemutatjuk a tökéletes lehúzót, amely hatékonyan, erőfeszítés nélkül és ami a legfontosabb, gyorsan megtisztítja autója ablakait. A fő előnye, hogy a lehúzó szinte nem foglal helyet a járműben. Az üveg belső és külső felületeinek tisztítására szolgál tisztítószerek nélkül.

   
  1 510 Ft
  100+ darab 3-4 napon belüli postázással
 • 7 610 Ft Raktáron

  Praktikus rendszerező csomagtartóba, melyben mindig mindent megtalál. 8 különböző méretű rekesszel rendelkezik, amibe a legkisebb tárgyakat is elhelyezheti, pl. tollat, de akár autós elsősegélynyújtó készletet vagy könyvet is. Különösen hosszú utakhoz ideális. A hátsó üléseken tépőzárral van rögzítve, vízálló és rugalmas méretének köszönhetően bármilyen...

   
  7 610 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 2 690 Ft Raktáron

  Az ülés hátsó részének alapos védelme szennyeződések és a kárpit sérülése ellen. A védelem gyerek motívummal van ellátva és ellenálló PVC-ből készült. Egyszerű felszerelni az ülsére a tépőzáras szíjak segítségével.

   
  2 690 Ft
  Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 2 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 7 950 Ft Raktáron

  Zavarják az esztétikai hibák az autóján? Mi segítünk ebben. Ez a karosszéria egyengető megszabadítja autóját a horpadásoktól. Nem kell megvárnia, amíg időpontot kap az autószerelőnél és nem kell sok pénzt költenie a javításra. Mindent maga is meg tud oldani. Karosszériajavítás az otthona kényelmében.

   
  7 950 Ft
  7 darab raktáron (azonnal postázzuk) 85 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 3 030 Ft Raktáron

  Az autótisztító és fényesítő készlet elengedhetetlen tartozéka és kiegészítője autójának. Tökéletesen polírozhatja vagy viaszolhatja vele az autóját. A különböző keménységű és formájú szivacsokat tépőzárral rögzítheti a tartóra. Bármilyen fúró-csavarbehúzóba behelyezheti. A többit a fúró-csavarbehúzóba elvégzi ön helyett!

   
  3 030 Ft
  3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 530 Ft Raktáron

  Gyerek napellenzők autóba a közkedvelt Violetta motívummal, melyek hatékonyan gátolják a napsugarak belső térbe való jutását, ezzel jelentősen csökkentve a hőmérsékletet a napsütéses napokon.

   
  2 530 Ft
  25 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 2 690 Ft Raktáron

  Gyerek napellenzők autóba a kedvenc gyerek motívummal, Szófia hercegnővel, melyek hatékonyan akadályozzák a napsugarak beltérbe való behatolását, ezzel jelentősen csökkentve a hőmérsékletet napsütéses napokon.

   
  2 690 Ft
  3 darab 3-4 napon belüli postázással
 • 7 270 Ft Raktáron

  A Bewinner kompresszor (12 V) egy hasznos felszerelés az autóba. Gumiabroncsok felfújására is alkalmas. Főleg azon sofőröknek hasznos, akik a ragasztást részesítik előnyben a pótkerék felhelyezése helyett. Max. 300 PSI nyomást fejt ki, ennek köszönhetően autó kerekét, matracot és strandlabdát is felfújhat vele.

   
  7 270 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
 • 830 Ft Raktáron

  Mosolygós dekoráció a járműve műszerfalára.

   
  830 Ft
  4 darab raktáron (azonnal postázzuk)
 • 13 540 Ft Raktáron

  Újratölthető vezeték nélküli kézi mini porszívó hordozható, könnyű és kompakt kialakítással, amellyel bármit megtisztíthat, amire szüksége van. A csomag kétféle szívófejet tartalmaz, amelyek könnyen alkalmazkodnak a tisztítandó helyek igényeihez és tulajdonságaihoz. A porszívó 100 ml-es kivehető tartállyal, valamint mosható és újrafelhasználható szűrővel...

   
  13 540 Ft
  100+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 72 a 82 tételből