Auto-motor

Auto-motor

Sok időt tölt az autóban vagy az autók a hobbija? Akkor jó helyen jár! Rendszeresen bővítjük a kínálatunkat a legkülönfélébb, autóba való szerkentyűkkel, amelyek kellemesebbé teszik az úton töltött időt. Napellenzőket, ülésre való rendszerezőket, okostelefon és navigáció tartókat, töltőket és autóápolási termékeket talál, amelyekkel könnyedén tökéletes állapotban tarthatja a járművét.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 72 a 79 tételből
  • 1 990 Ft Raktáron

    A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyeg peremére, bútorra vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A ragasztószalag mosható és újrafelhasználható, a ragasztás után sérülés nélkül eltávolítható és újra felhasználható.

     
    1 990 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 150 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    A kétoldalas nano ragasztószalag például a szőnyeg peremére, bútorra vagy a telefon biztonságos elhelyezésére szolgál a műszerfalon. A ragasztószalag mosható és újrafelhasználható, a ragasztás után sérülés nélkül eltávolítható és újra felhasználható

     
    1 150 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 650 Ft Raktáron

    A karosszéria javító segítségével pofonegyszerűen eltávolíthatja az autóján keletkezett horpadásokat a nehezen hozzáférhető helyeken is. A javítás gyors és egyszerű. Hasonló készletet használnak a profik is az autószervizben - most már maga is ugyanolyan eredményeket érhet el, mint ők. Meglátja, hogy a karosszérián nyoma sem marad a horpadásnak. Autóra és...

     
    2 650 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Ez a toll rendelkezik azzal a professzionális, gyors-javítóformulával, melyen hatékonyan kezelheti a gépkocsin esett felületi sérüléseket. Egyszerű és extrém-hosszan tartó megoldást nyújt minden apró zavaró lakksérülésre.

     
    820 Ft
    100 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    Biztonságosan intézze a telefonhívásokat autó vezetés közben, halgassa a zenét a telefonból vagy SD kártyáról vagy töltse fel az elektromos berendezéseket. Ez a FM Transmitter tökéletes drótnélküli kapcsolatot létesít a Bluetooth készülékekkel, USB porttal és handsfree funkcióval is rendelkezik.

     
    2 490 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    6 Review(s)

    Gyakran vezet éjszaka és szeretné egy kicsit jobban látni az utat? Csak annyit kell tennie, hogy ezt a klipet felteszi bármilyen dioptriás szemüvegre, ezáltal javítja a láthatóságot rossz fényviszonyok között, kiküszöböli a lehetséges fényeket, és vezetés közben nem lesz fáradt!

     
    1 650 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Az Uwing C6 autókamerával nemcsak rögzítheti a forgalmi helyzetet és segíthet a baleset bebizonyításában, de a Parking Guard funkció garantálja autója nagyobb biztonságát a parkolóban. Ütközés okozta sokk esetén a kamera bekapcsol és 20 másodperces felvételt készít.

     
    6 650 Ft
    42 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 762 Ft Raktáron

    Szivargyújtóba (12 V) való modellről van szó. Praktikus elektromos ételhordó, amely melegítő funkció nélkül is használható. Ideális az ebéd szállítására a munkahelyre és a kirándulásokra!

    Választható 2x Szín
    5 762 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 490 Ft Raktáron

    Univerzális mobiltartó autóba, beépített vezetéknélküli Qi töltéssel, amelyet a műszerfalra, a szellőzőrácsra vagy a szélvédőre erősíthetünk fel - a 2 különböző rögzítő kar a csomag része. Az érzékelőnek köszönhetően a tartó automatikusan összezárja a kart és a telefonhoz igazodik. 360°-ban forgatható, a fogók gumírozottak és csúszásmentesek. Az USB kábel...

     
    5 490 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 990 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Nincs az autójában fedélzeti számítógép? Akkor csináljon magának! Elég csak megszerezni ezt az autódiagnosztika modult, csatlakoztatni az OBD diagnosztikai aljzatba, párosítani Bluetooth segítségével a telefonjával, és kész is!

     
    2 990 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    Vezetés közben a szemébe világítanak, de nem szereti a klasszikus napszemüveget pontosan a sötétítő hatás miatt? Próbálja ki a HD Vision szemüveget, ami látható színspektrum eltolódással rendelkezik a járművezetők számára. Egy speciális szűrőnek köszönhetően minden narancssárga, de nem sötét lesz.

     
    1 990 Ft
    41 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 150 Ft Raktáron

    1 Review(s)

    Belenéz a visszapillantó tükrökbe és csak esőcseppeket lát. A gyenge látási viszonyok ellehetetlenítik a helyzet pontos értékelését ön mögött és az irányítás így nem könnyű. Van egy kiváló megoldásunk! Egy speciális védőfóliáról van szó, mely ellenáll az esőnek és ködnek, és teljesen tisztán tartja visszapillantó tükreit. A kép csak illusztrációs jellegű,...

     
    1 150 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 820 Ft Raktáron

    Fejtámlára rögzíthető nagyon praktikus autós tablettartó, amely hosszú utazások alkalmával nagy segítség lehet. Univerzális, hiszen könnyen felszerelhető bármely autóban a fejtámla hátsó részére, valamint többfokozatú állíthatósággal bír, lefelé és felfelé egyaránt állítható vele a tablet.

     
    2 820 Ft
    22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 009 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

    Ideális segédeszköz gyermekei szórakoztatásához a rövidebb és hosszabb utakon. Vége a játékok, étel, ital és egyéb dolgok állandó vadászatának utazás közben, minden kényelmesen elhelyezhető az asztalkán vagy a zsebekben az oldalán. Puha habból készült, így teljesen biztonságos.

    Választható 1x Szín
    4 009 Ft
    Választható 1x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 237 Ft A termék elérhető különböző lehetőségekkel

    220 V-os aljzatba való modellről van szó. Praktikus elektromos ételhordó, amely melegítő funkció nélkül is használható. Ideális az ebéd szállítására a munkahelyre és a kirándulásokra. A csomagban tartalmaz egy kábelt is az elektromos hálózathoz.

    Választható 2x Szín
    5 237 Ft
    Választható 2x Szín
    Elérhetőségek megjeleítése
    15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 9 990 Ft Raktáron

    2 Review(s)

    Ön is közúti kalóz egy kicsit? Ez a radar detektor megbízhatóan érzékeli az összes radart, melyet sebességmérésre használnak közúti kommunikációkor. Haramabb érzékeli a radar jelét, mint az elkezdené bemérni önt, így marad elég ideje lassítani.

     
    9 990 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 490 Ft Raktáron

    Kormányra erősíthető telefontartó azok számára, aki nem akarják bonyolultan felszerelni, ragasztani a tartót a szélvédőre, a műszerfalra stb. Az a rész, amelybe a telefont helyezi, szükség szerint széthúzható, így a tartó könnyen alkalmazkodik a legtöbb mobilhoz. Miután a kormányhoz rögzítette, láthatja a navigációt, és az utazás befejezése után könnyedén...

     
    1 490 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 5 820 Ft Raktáron

    Gyönyörű Lux R1 2in1 mobiltelefon tartó vezeték nélküli töltővel. A tartó infravörös érzékelővel ellátott és automatikusan befogja a telefont, amint belehelyezi azt, ami egyszerű vezérlést biztosít egy kézzel, így növeli a biztonságot a vezetés során. A tartó műanyagból készült, a felülete arany színű.

     
    5 820 Ft
    23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    A szemüveg sárga üveggel segít jobban látni szürkületben és sötétben. A sötétség és a közeledő járművek fényei már nem fogják elvakítani.

     
    1 650 Ft
    24 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 490 Ft Raktáron

    Praktikus, elemekkel működő elektromos szivattyú, amellyel gázolajat, petróleumot, könnyű olajokat vagy bort szivattyúzhat.

     
    4 490 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Autós rendszerező hat tárolórekesszel. Helytakarékos és praktikus, valamint vízálló nylon anyaga miatt könnyű tisztítani is. 

     
    1 650 Ft
    14 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    A fluoreszkáló jelölőszalag tájékozódó világításként szolgál rossz fényviszonyok között. Ahhoz, hogy megfelelően teljesítse a funkcióját, mesterséges vagy nappali fénnyel kell feltölteni. A világítás ideje a feltöltés intenzitásától függ. A szalagot a hátoldalán lévő öntapadó réteg segítségével rögzítheti. A szalag hosszúsága 290 cm, szélessége 1 cm.

     
    1 650 Ft
    49 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 650 Ft Raktáron

    Az összekarcolt napszemüveg már a múlté! Ennek a tartónak köszönhetően többé nem kell vadásznia rájuk az ülés alatt. A klip bármilyen más apró tárgyhoz is alkalmas, mint pl. névjegykártyák vagy dokumentumok.

     
    650 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 2 650 Ft Raktáron

    Tisztítsa meg könnyen és kényelmesen az autó külsejét és belsejét! Portörlő és autómosó kendő. Állítható teleszkópos rúddal. A nehezen elérhető helyekre is eljut. Törölje le a port vagy nedvesítse be és mossa le az egész autót. Multifunkcionális használatának hála háztartásokban is alkalmazható ablakokra, padlókra stb. A kiváló minőségű mikroszálas rongy...

     
    2 650 Ft
    15 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Kompakt HandsFree, amelyet mágneses tartóval lehet az autó napellenzőjéhez rögzíteni. A hang elég tiszta és elnyomja a környező zajt a lehető legjobb hívás érdekében.

     
    4 150 Ft
    16 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Mérete: 36 x 11 x 4 cm.

     
    1 650 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    A nanotechnológiának köszönhetően ez a kis méretű alátét minden felületen jól tart, valamint megtartja azon tárgyakat, amelyeket ráhelyez. Már nem kell ráragasztania a noteszt a hűtőszekrényre, a toll rögtön mellette lesz, akár vízszintes helyzetben is képes megtartani a mobiltelefont, így az alátét leginkább az autó műszerfalán használható ki.

     
    820 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    A nanotechnológiának köszönhetően ez a kis méretű alátét minden felületen jól tart, valamint megtartja azon tárgyakat, amelyeket ráhelyez. Már nem kell ráragasztania a noteszt a hűtőszekrényre, a toll rögtön mellette lesz, akár vízszintes helyzetben is képes megtartani a mobiltelefont, így az alátét leginkább az autó műszerfalán használható ki.

     
    820 Ft
    27 darab raktáron (azonnal postázzuk) 85 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 6 320 Ft Raktáron

    Az utakon naponta találkozhatunk a "kalózokkal", akik vezetésükkel a többi sofőrt, tehát Önt is veszélyezteti. Ne becsülje alá az effajta eseteket és szerelje fel autóját mini kamerával! Rögzítse az autójában és az utakon az összes történéseket gondosan nyomon követheti! A kamerá az autó beindítása után azonnal veszi az eseményeket.

     
    6 320 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Ha tökéletesen megmosott autóra vágyik, vagy szeretné öntözni a virágokat a kertben, akkor ez a magasnyomású fej Önnek szól. Egyszerűen csatlakoztassa a tömlőhöz a gyorscsatlakozóval. A fúvóka elforgatásával megváltoztathatja a víz áramlását a saját igényei szerint. Nem kell folyamatosan tartania a pisztoly ravaszát, csak nyomja meg a fém kapcsot és...

     
    3 320 Ft
    22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 650 Ft Raktáron

    Ezek az öntapadós vakszög tükrök jelentősen megnövelik a látóteret és gyakorlatilag kiküszöbölik a vakfoltokat. Hála nekik, a sávváltás és a parkolás sokkal könnyebb lesz. Összességében a tükrök biztonságosabb vezetési élményt nyújtanak. A tükröket minden típusú visszapillantó tükörre alkalmazhatja. A hátlapjukon öntapadó fólia található, melyet le kell...

     
    1 650 Ft
    49 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 990 Ft Raktáron

    GripGo autóba való univerzális tartó, karral. Rögzítheti vele telefonját vagy a GPS-t, hála a tapadókorongnak, oda helyezi, ahol szüksége van rá.

     
    1 990 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    Mérje meg, hogy mennyire koptak el a gumiabroncsok. Ez az egyszerű kártya típusú mérő gyors és pontos mélységmérést tesz lehetővé, aminek köszönhetően bármikor ellenőrizheti a gumiabroncsokat.

     
    820 Ft
    100+ darab raktáron (azonnal postázzuk) 15 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    Az autós napellenző nagyszerű kiegészítő az autó ablakra. Árnyékot ad a napsütéses napokon.

     
    1 650 Ft
    6 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 820 Ft Raktáron

    A kézi szellőző- és redőny tisztító tökéletesen gondoskodik a nehezen elérhető helyek tisztaságáról. Az autó és a billentyűzet minden résébe bejut, az ecsettel minden morzsát és szennyeződést kisöpör. Tökéletesen eltávolítja a port és morzsákat! A kéztisztító másik oldalán mikroszálas anyag található, amellyel gyönyörűen megtisztíthatja az ablakokon a...

     
    820 Ft
    23 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 23 320 Ft Raktáron

    Pihentető masszázs az autóban utazva, az irodában vagy otthon? A masszázs funkcióval ellátott Shiatsu ülésfűtéssel ez nem probléma. Az ülésfűtés a hagyományos japán technika, a Shiatsu alapelveit használja fel, amely test különböző részeire kifejtett nyomással újítja meg a vitalitást.

     
    23 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 990 Ft Raktáron

    Az egyedi nano alátét mobiltartóval kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. A felületen marad és minden tárgyat képes megtartani, amelyet ráhelyez. Érintésre úgy tűnhet, hogy az alátét ragasztóval bevont, ugyanis ragadós. Az alátét bármilyen anyaghoz képes hozzáragadni. Úgy tart, mintha oda lenne szögezve. A rögzítéséhez nincs szükség ragasztóra vagy...

     
    990 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 990 Ft Raktáron

    A vészjelző biztonsági lámpát nemcsak az autósok és a sportolók számára tervezték, hanem mindenki használhatja a biztonság növelése érdekében.

     
    2 990 Ft
    28 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 650 Ft Raktáron

    Praktikus ebéddoboz, mellyel ebédet melegíthet, például autóban, mikrohullámú sütő nélkül. Használata nagyon egyszerű, csak csatlakoztassa a kábelt a szivargyújtó aljzatba a mellékelt adapter segítségével, várjon néhány percet és élvezze a meleg ételt. Térfogata 1 liter, maximális hőmérséklete 70 ºC. Hideg és meleg ételekhez egyaránt használható,...

     
    6 650 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 7 490 Ft Raktáron

    Ez a videókamera rögzíti az összes szituációt, amelyek az autója előtt történnek, így segíthet bebizonyítani az igazat arról, hogyan pontosan mi is történt.

     
    7 490 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 12 490 Ft Raktáron

    InnovaGoods Airpro + hordozható kompresszor 12 V-ra. Hasznos felszerelés az autóba. Gumiabroncs felfúvására alkalmas és főleg azon sofőröknek hasznos, akik a ragasztást részesítik előnyben a pótgumi felhelyezésével szemben. Ugyancsak használható felfújható matracokra, strandlabdákra stb.

     
    12 490 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 650 Ft Raktáron

    Nehezen elérhető helyeket szeretne megtisztítani? Elegendő rögzíteni a forgó kefe fogantyúját a tömlőhöz! Tökéletes ajándék minden férfi számára, minden garázsba és kerti házba megfelelő kiegészítő, amely biztosan mindenki számára hasznos.

     
    3 650 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 650 Ft Raktáron

    A mágikus jégkaparó hatékonyan és egyszerűen távolítja el a havat vagy a jeget az autó ablakairól. Két oldala van. A kisebbik a kemény jégről gondoskodik, a nagyobb a közönséges deret és havat. A kerek forma kényelmes és hatékony kaparást biztosít minden irányban.

     
    650 Ft
    18 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 1 320 Ft Raktáron

    Stílusos kiegészítő, amely divatossá varázsolja autóját, laptopját vagy mobiltelefonját! A szénfólia nem csupán praktikus kiegészítő, hanem dizájnos elemként is szolgálhat. Az autó belterébe, valamint különböző olyan felületekre is rögzíthető, mint készülékek, bútor, mobiltelefon vagy elektronika.

     
    1 320 Ft
    22 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 650 Ft Raktáron

    Ez a mágikus nano matrica bárhol alkalmazható, ahol szeretné látni a telefonát, azonban szabad kezekre van szüksége. Az autó műszerfalára, főzés során a recept olvasásakor, az edzőterembe zenehallgatáshoz, illetve például az Instagramon történő live során is hasznos lehet. Elegendő egy felületre ragasztani - hűtőszekrény, műszerfal, szekrény vagy tükör,...

     
    650 Ft
    51 darab raktáron (azonnal postázzuk) 95 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 1 650 Ft Raktáron

    A telefontartó mindenki számára alkalmas, aki vezetés közben a közelében szeretné tartani a telefont. A tartó könnyen rögzíthető a műszerfalhoz, miközben stabilan tartja a telefont vezetés közben. A legtöbb telefonnal kompatibilis.

     
    1 650 Ft
    14 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 1 990 Ft Raktáron

    Ezzel a tartóval könnyedén felhelyezheti a telefont autója szellőzőjére. Egyedi kialakítása lehetővé teszi a klíma vagy fűtés normál működését. 5 mágnessel rendelkezik, aminek köszönhetően nem kell attól tartania, hogy nem tartja meg a telefont. A kapocsélek úgy vannak kialakítva, hogy bármilyen típusú szellőzőrácshoz illeszkedjenek, ugyanakkor nem...

     
    1 990 Ft
    7 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    Praktikus autósülés szervező, amely minden autóba alkalmas. A szervezőt egyszerűen az autóülésre akaszthatja, 7 tárhelyet kínál Önnek minden olyan tárgyra, amelyre Önnek utazásai során szüksége lehet. Apróságokra, tízóraira, kulacsra és elektronikára ajánljuk. Ezzel a szervezővel mindig rend lesz az autójában!

     
    2 490 Ft
    13 darab raktáron (azonnal postázzuk) 45 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 1 990 Ft Raktáron

    Bemutatjuk a tökéletes lehúzót, amely hatékonyan, erőfeszítés nélkül és ami a legfontosabb, gyorsan megtisztítja autója ablakait. A fő előnye, hogy a lehúzó szinte nem foglal helyet a járműben. Az üveg belső és külső felületeinek tisztítására szolgál tisztítószerek nélkül.

     
    1 990 Ft
    34 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 2 napon belüli postázással
  • 2 150 Ft Raktáron

    Szeretné rendben tartani az autóját? A hamutartó a legtöbb italtartóban elfér. Amikor kinyitja a hamutartót, a LED lámpa automatikusan felgyullad, így soha többé nem szórja a hamut mellé.

     
    2 150 Ft
    22 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 9 150 Ft Raktáron

    Aki felkészült, nem érheti meglepetés és ez duplán érvényes az utazás során. Egészítse ki az autós felszerelését ezzel a kompresszorral, amellyel bárhol és bármikor felfújhatja a gumiabroncsokat, hiszen szivargyújtóval használható.

     
    9 150 Ft
    3 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 990 Ft Raktáron

    Az ütésvédő csíkok praktikus és nem feltűnő védelmet nyújtanak az autója számára. A ragasztás egyszerű kétoldalas ragasztóval. Csak néhány másodpercig tart. Az autóvédő szalagok minden típusú autóhoz alkalmasak. Ragassza az autó ütésre hajlamos részeihez, például ajtókhoz vagy tükrökhöz.

     
    990 Ft
    19 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 1 320 Ft Raktáron

    A karbon fólia nemcsak praktikus, hanem a nagyszerű dizájnról is gondoskodhat. Alkalmazható mind az autó belsejében, mind különféle felületeken, mint például készülékek, bútorok, mobiltelefonok és egyéb elektronikai cikkek. Több színváltozat közül választhat.

     
    1 320 Ft
    9 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 4 150 Ft Raktáron

    Az InnovaGoods Gadget Travel egy hasznos és praktikus felfújható párna. A párnát úgy tervezték, hogy kényelmes legyen pihenni rajta az autóban utazva, valamint stabil támaszt nyújtson a nyaki gerincnek és izmoknak.

     
    4 150 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 2 320 Ft Raktáron

    Univerzális állítható tartó okostelefonhoz vagy GPS-hez, melyet az autója műszerfalára helyezhet. Ez a tartó nem igényel bonyolult összeszerelést, 360°-ban forgatható. Lehetővé teszi a navigáció követését, miközben mindkét keze szabadon marad, hogy teljes mértékben a vezetésnek szentelhesse a figyelmét.

     
    2 320 Ft
    17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 7 490 Ft Raktáron

    Az InnovaGoods teszternek köszönhetően könnyen megbizonyosodhat róla, hogy problémája lehet-e belőle, ha a volán mögé ül.

     
    7 490 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 3 320 Ft Raktáron

    Téged is bosszant a csomagtartóba szórt vásárlás? Ezzel a praktikus hálóval megelőzheti ezt a problémát. A háló kiváló minőségű és rugalmas anyagból készült. Ennek hála széthúzható és négy kampó segítségével rögzítheti a csomagtartóban a belső tartókhoz. Nemcsak vásárlások rögzítésére alkalmas, hanem például sportfelszerelésre és egyéb dolgokra is.

     
    3 320 Ft
    15 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 1 320 Ft Raktáron

    Mossa le az autóját otthona kényelmében egy praktikus szivacs segítségével. A szivacs speciális formájú, így könnyedén felhúzhatja a kezére és már indulhat is az autómosás. A finom mikroszálas felület nagyon gyengéd a mosott felületekhez.

     
    1 320 Ft
    20 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 5 820 Ft Raktáron

    A Blackbox DVR 1080P egy praktikus autós kamera 2,4 hüvelykes LCD kijelzővel és 3 Mpx fényképezőgéppel. A Blackbox DVR kamera rögzíti a forgalmi helyzetet, így segít az esetleges közlekedési balesetek bizonyításában. A kamera konstrukciója kemény anyagból készült, amely hosszú élettartamot biztosít. Az autó indításakor és leállításakor automatikusan be-...

     
    5 820 Ft
    5 darab raktáron (azonnal postázzuk) 25 darab 2 napon belüli postázással
  • 3 320 Ft Raktáron

    Védőfólia autó szélvédőjére, amelynek köszönhetően időt takaríthat meg és nem kell eltávolítania a havat és a jeget az üvegről.

     
    3 320 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 490 Ft Raktáron

    Az autótisztító és fényesítő készlet elengedhetetlen tartozéka és kiegészítője autójának. Tökéletesen polírozhatja vagy viaszolhatja vele az autóját. A különböző keménységű és formájú szivacsokat tépőzárral rögzítheti a tartóra. Bármilyen fúró-csavarbehúzóba behelyezheti. A többit a fúró-csavarbehúzóba elvégzi ön helyett!

     
    2 490 Ft
    10 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 3 320 Ft Raktáron

    Ha fontos önnek a rend az autóban is, akkor ezt az InnovaGoods autóba való rendszerezőt biztosan imádni fogja.

     
    3 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 8 320 Ft Raktáron

    Autós csomagtartó rendszerező két fogantyúval a kényelmes áthelyezéshez, 3 fő rekeszt és számos más zsebet, rácsot és rugalmas szalagot tartalmaz. Kiváló sok tárgy tárolására és szállítására, a játékoktól kezdve az élelmiszereken és eszközökön át az elsősegély-készletig. Az alkalmazkodó kialakításnak köszönhetően két mérettel növelheti, vagy teljesen...

     
    8 320 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 1 990 Ft Raktáron

    Az univerzális hálót egyszerűen felhelyezheti az első ülések közé. Műanyag kampókkal rögzítheti a háttámla rudai és az ülésszerkezet mögött. A háló a hátsó ülésre is rögzíthető. Tárolóhelyként szolgál apró tárgyak, például palackok, kötelező felszerelések vagy zsebkendők tárolására. A háló azonban korlátként is használható kutyák számára, hogy ne zavarják...

     
    1 990 Ft
    15 darab raktáron (azonnal postázzuk) 20 darab 3-4 napon belüli postázással
  • 1 320 Ft Raktáron

    A karbon fólia nemcsak praktikus, hanem a nagyszerű dizájnról is gondoskodhat. Alkalmazható mind az autó belsejében, mind különféle felületeken, mint például készülékek, bútorok, mobiltelefonok és egyéb elektronikai cikkek. Több színváltozat közül választhat.

     
    1 320 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 990 Ft Raktáron

    A horpadások a karosszérián sok autótulajdonos életét megkeserítik. Károkat okozhatnak a parkolóban a figyelmetlen sofőrök, a gyerekek a játékaikkal vagy ön is, ha figyelmetlen. Szerezze be ezt a készletet, és javítsa meg a sérült autóját otthona kényelmében. Pénzt takaríthat meg, ha a javításokat nem egy professzionális szerviz végzi.

     
    4 990 Ft
    Utolsó darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 3-4 napon belüli postázással
  • 650 Ft Raktáron

    Kaparó meleg kesztyűvel az autó ablakainak kényelmes jégmentesítéséhez. A kesztyűk megvédenek a hótól és a jegesedéstől a kaparó használata közben. A kesztyű vízálló nejlonból készült és szőrme utánzattal van bélelve, a kaparó kemény műanyagból készült.

     
    650 Ft
    30 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 3 320 Ft Raktáron

    Az elsősegély laposüveg minden betegséget meggyógyít. A fedél lecsavarás után egy praktikus biztonsági eszköz tartja a palackon, így nem kell attól tartani, hogy nagyobb mennyiségű folyadék elfogyasztása után elveszik.

     
    3 320 Ft
    17 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 4 150 Ft Raktáron

    Lehet a legjobb autóval rendelkezik, de néha néhány apró fejlesztés segíthet a kellemesebb légkör érdekében minden belső térben. Ezek a színes LED RGB szalagok pontosan a megfelelő megoldást jelenthetik. A csomagban 4 db LED izzós fénycsíkot és egy 24 gombos vezérlőt talál.

     
    4 150 Ft
    12 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 6 150 Ft Raktáron

    Eredeti napellenzők autóba UV szűrővel, amelyek megvédik önt a napsugaraktól, és kényelmesebbé teszik az utasok utazását. Más típusoktól eltérően ezek az árnyékolók nem korlátozzák a láthatóságot, lefedheti velük az egész üveget, és nyugodtan kinyithatja az ablakot. Mindkét napellenző elasztikus pántokkal van felszerelve, amelyeket könnyedén rögzíthet...

     
    6 150 Ft
    100+ darab 9-12 napon belüli postázással
  • 4 150 Ft Raktáron

    Az autós napellenző tökéletes és praktikus megoldás, amely megvédi az utasokat a kellemetlen napsugaraktól. A napellenzők univerzálisak, rugalmasak és bővíthetők, így minden típusú autóhoz alkalmasak. Könnyen telepíthető másodpercek alatt.

     
    4 150 Ft
    8 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 2 820 Ft Raktáron

    A bónusz oldalsó tükör hatékonyan kiterjeszti a kilátást az autóból. Ez az oldalsó tükör nagyszerű funkcionalitással és gyönyörű dizájnnal rendelkeznek. Megfelelő méretű, és speciális tartóval van felszerelve az autó oldaltükrére való felszereléshez. Tökéletesen kiegészíti az autó általános külsejét, és biztonságosabbá és könnyebbé teszi a vezetést.

     
    2 820 Ft
    20 darab raktáron (azonnal postázzuk)
Megjelenítve 1 – 72 a 79 tételből