Iskolaszerek

Leértékelések

Iskolaszerek

Az iskolai kellékek kategóriájában olyan gyermek hátizsákok, találhatók, amelyek nemcsak iskolába, hanem óvodai, szabadidős klubokba vagy kirándulásokhoz is alkalmasak. A praktikus tornazsákok, amelyekre gyerekek kedvenc mese motívumai vannak nyomtatva, felhasználhatók papucsok, tornatermi ruhák vagy alapvető dolgok tárolására. Természetesen ne felejtsen el egy szép uzsonnás dobozt és ivópalackot, vagy egy esernyőt is beszerezni, ha az időjárás épp nem önnek kedvez, legyen mindenre felkészülve.

Alkategóriák

 • Iskolatáskák

  Ebben a kategóriában változatos hátizsákokat talál, amelyek mind óvodai, iskolai, akár kirándulási vagy felfedező csoportok számára egyaránt alkalmasak. A gyermekek hátizsákjai kisebbek, gyakran fényvisszaverő elemekkel és párnázott pántokkal vannak ellátva, és minden gyerkőc kedvenc meséinek és fantasy-filmjeinek szereplői és motívumai találhatóak meg rajtuk. Ne felejtse el megnézni még a gyermek ivópalackok és uzsonnás dobozok kategóriánkat.

 • Tornazsákok

  Ezek a praktikus táskák nem csak a papucsok vagy a testnevelésre szükséges ruhák tárolására alkalmasak, hanem uzsonnás dobozok, ivópalackok és egyéb kirándulásokhoz szükséges dolgok hordozására is. A táskák tetejét be lehet húzni zsinórokkal, ami lehetővé teszi, hogy a gyerekek hátizsákként is hordozzák őket. A különböző táskák mese- és fantasy-filmekből merített népszerű gyermek témákkal vannak díszítve.

 • Esernyők

  A gyermekek számára az eső szórakoztatónak tűnik, de a hideg időjárás legkevésbé sem játék. Védje gyermekeit az esőtől, és szerezzen nekik egy szép esernyőt a kedvenc motívumaikkal! Ajánlatunkban talál animációs tündérmesékből és fantasy-filmekből merített motívummal díszített esernyőket. Ne felejtsen el beszerezni hozzá egy uzsonnás dobozt, ivópalackot vagy egy helyes hátizsákot.

 • Bőröndök

  Akvarellek, vízfestékek, ecsetek, viaszkréták, pasztell ceruzák, kötények, abroszok és csészék, de hova fér be ennyi minden? Kínálatunkban különféle méretű klasszikus táskák is megtalálhatóak, nem csupán a művészeti oktatás igényeihez megfelelőek. A táskák fogantyúval vannak ellátva, amely segítségével még könnyebb hordozni őket, így kényelmesen kielégítik a kis festők minden igényét. Ne feledje el megnézni az iskolai hátizsákok és ivópalackok kategóriáját sem.

 • Tolltartók

  A gyermek első iskolai felszerelését készül megvenni, vagy a régi helyett szeretne egy újat? Mind a ceruzatok, az iskolatáska, ivópalack és a tízórai doboz a legfontosabb kellékek közé tartozik. Ebben a kategóriában találhatóak kerek, valamint két-és háromemeletes tolltartók is felszereléssel. A ceruzák gyermekek kedvenc mese motívumaival vannak ellátva, így stílusosan illeszkednek gyermeke iskolai eszközeihez.

 • Füzetek és írótömbök

  Jegyzetfüzet vagy írótömbök nélkül egyetlen iskolás sem teljesen felkészült. Szerezzen be gyermekének jegyzetfüzetet és írótömböt, így soha nem fogja elfelejteni a házi feladatát. Ha még nem rendelkezik teljes iskolai felszereléssel, nézze meg a gyermek hátizsákok, tolltartók és írószerek kategóriáját.

 • Írószerek

  Az iskolatáskák, tornazsákok és tolltartók mellett egy minőségi írószerrel is fel kell a diákot szerelni, mivel ezek nélkül az eszközök nélkül nem tud majd beülni az iskola padba. Ebben a kategóriában tollak, ceruzák és egyéb eszközök széles választékát találja meg.

 • Egyéb iskolai kellékek

  Ebben a kategóriában további termékeket talál, amelyek az iskolás gyermekek számára is hasznosak lesznek. Legyen szó akár különféle pénztárcákról, amelyek alkalmasak kisebb kártyák vagy ebédkártyák tárolására is. Ebben a kategóriában továbbá praktikus asztalterítőket is talál rajzoláshoz, valamint üzenőfalakat és egyéb iskolai kellékeket.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 27 a 27 tételből
Megjelenítve 1 – 27 a 27 tételből