Iskolaszerek

Iskolaszerek

Az iskolai kellékek kategóriájában olyan gyermek hátizsákok, találhatók, amelyek nemcsak iskolába, hanem óvodai, szabadidős klubokba vagy kirándulásokhoz is alkalmasak. A praktikus tornazsákok, amelyekre gyerekek kedvenc mese motívumai vannak nyomtatva, felhasználhatók papucsok, tornatermi ruhák vagy alapvető dolgok tárolására. Természetesen ne felejtsen el egy szép uzsonnás dobozt és ivópalackot, vagy egy esernyőt is beszerezni, ha az időjárás épp nem önnek kedvez, legyen mindenre felkészülve.

Alkategóriák

  • Füzetek és írótömbök

    Jegyzetfüzet vagy írótömbök nélkül egyetlen iskolás sem teljesen felkészült. Szerezzen be gyermekének jegyzetfüzetet és írótömböt, így soha nem fogja elfelejteni a házi feladatát. Ha még nem rendelkezik teljes iskolai felszereléssel, nézze meg a gyermek hátizsákok, tolltartók és írószerek kategóriáját.

  • Írószerek

    Az iskolatáskák, tornazsákok és tolltartók mellett egy minőségi írószerrel is fel kell a diákot szerelni, mivel ezek nélkül az eszközök nélkül nem tud majd beülni az iskola padba. Ebben a kategóriában tollak, ceruzák és egyéb eszközök széles választékát találja meg.

  • Egyéb iskolai kellékek

    Ebben a kategóriában további termékeket talál, amelyek az iskolás gyermekek számára is hasznosak lesznek. Legyen szó akár különféle pénztárcákról, amelyek alkalmasak kisebb kártyák vagy ebédkártyák tárolására is. Ebben a kategóriában továbbá praktikus asztalterítőket is talál rajzoláshoz, valamint üzenőfalakat és egyéb iskolai kellékeket.

Kedvenc
Legújabb
Legolcsóbb
Legdrágább
Megjelenítve 1 – 2 a 2 tételből
  • 1 490 Ft Raktáron

    A ceruza markolat javítja a kézírást, segít jobban irányítani a ceruzát, és csökkenti a kéz fáradtságát, ha rosszul ír. Jobb és balkezeseknek is alkalmas.

     
    1 490 Ft
    11 darab raktáron (azonnal postázzuk)
  • 7 320 Ft Raktáron

    Okos és praktikus digitális LCD tábla, amelyet gyerekek és felnőttek is használhatnak. Egyszerű használni és ideális kicsi gyerekeknek, akik írni tanulhatnak és tökéletesíthetik a rajztudásukat. Üzenetekre is használhatja az otthonában vagy jegyzeteket írhat rá, amit nem szeretne elfelejteni. Ha az adott információ vagy rajz már nem aktuális, egy...

     
    7 320 Ft
    2 darab raktáron (azonnal postázzuk) 100+ darab 9-12 napon belüli postázással
Megjelenítve 1 – 2 a 2 tételből